17438
  • Zóanagyvarázsló
    Kösz, jó így egymáshoz mellett látni a különböző epizódok adatait. mindazonáltal ebben ténykleg nincs benne EU. mint az EDge adatokban.
  • Istencsászár
    3 millió pedig USA+EUROPA ahogy az EDGE írta. Rejtély megoldva.
  • Istencsászár
    USA
  • Bucser
    Gamespot interjú

"GS: Need for Speed Undercover performed below expectations, selling less than 940,000 units in the US according to NPD. That's about half the 2.1 million units ProStreet sold since 2007, one third Need for Speed Carbon's nearly 3.1 million units, and just a fraction of Need for Speed Most Wanted's 3.9 million units and Need for Speed Underground 2's 4.5 million units. What makes EA think it can turn it around? "
  • Dante73
    Én lennék a legboldogabb, ha igazad lenne. Szurkolok, hogy bejöjjön...
  • Istencsászár
    Talán mert nekik is kínos volt h milyen fostömlő lett a legutóbbi rész, amit a média lehúzott, bár nem eléggé... de a játékosok mindenkép megmondták h ez szar. Örüljünk h az EA lépett és ennél csak sokkal jobb lehet.
  • Istencsászár
    Nem kell a világvége hangulat, ezek az új NFSek jók lehetnek. Én nagyon várom mert alapjában véve tetszik az NFS és az újakkal is ellennák ha technaikalilag megütnének egy szintet, illetve az autókasznik ne pattognának össze vissza, borzalmasan gáz... de nem elégedetleneked ott a Midnight Club, csak sajnos történet nincs bennem, arra már nem maradt energiája a R*nak, de nekem így is megfelel mert hozza az NFS hangulatot.
  • Istencsászár
    A nagy frencsájzokat bundelozzák, mert eladja a gépet, akciósan olcsóbban jutsz hozzá egy géphez+játékhoz, ez így működik ebben nincs semmi rossz...
  • Istencsászár
    Nincs itt semmi tévedés, hol írtam egy szóval is h NEM tölthető le ingyenes? nem erről volt szó hanem h ujra ki lett adva.
  • Istencsászár
    Hol? #10157 én innen vettem a 3 milliót és a számok elvileg stiemmelnek szóval te jössz, kontrázd.
  • Zóanagyvarázsló
    Vidéki vagyok vagyok, nem tudok csak úgy bárkit a házhoz (lábhoz?) rendelni :) Megfelelő helytről kell megfelelő személytől vásárolni, és nincs gond. Eddig még nem vártak át, és működésképtelen lemezbe sem futottam bele. Pedig vettem már pár floppy-s régiséget is.
  • Ry0K3N
    Héhéhé normális hangnemben is lehet neki közölni nem muszály lesüllyedni a másik topic szintjére. Amúgy no offense. Peace.
  • Dante73
    Komolyra fordítva, játékaim.hu-n tuti találsz olcsón, használtat. (Tipp; telepíts egy virágbolti-t, hozasd házhoz, szeriál, lemez be, és ha megy a játék, mehet a bolt. PC-s játéknál én mindig ezt játszom el, ha öcsémnek veszek valamit konzolra, a virágbolti-n kívül, ugyanez. Láttam már anyázást nem egyszer, pl valamelyik konzolos oldalon. A gyerek vagy 8 kópiát adott el postán, ment utána az anyázás rendesen. De az új konzol megvolt belőle...)
  • Dante73
    Mondom, vicc, el sem adnám, örülök hogy megvan.
  • Zóanagyvarázsló
    Ennyiért komolyan nem is venném meg ;)
  • Dante73
    Azért kell a next-gen graf is... Én vennék hozzá hardvert, pl. De akinek most komoly gépe van, az már csak a grafika miatt is vásárolna. Viszont, hány ember nem játszott az SM2-es kártyája miatt a Bio-val? Pedig, mint a példa mutatja, megoldható lenne... Arany középút, és akkor a kecske is jóllakik, (hardvergyártók) és a káposzta is megmarad. (veszik a szoftvert, akik eddig "ki voltak zárva" annyi kell, hogy látványban ÉREZHETŐ legyen a különbség...
    Zó!
    Nekem is csak a bónuszlemez, + a fémtokos játéklemez van meg, a doboz, és a figura nincsen, azért volt 5 ropi. (illetve 8 volt... most jut eszembe.... izé, megveszed? neked 6-ért odaadom... DD [vicc, komolyan ne vedd])
  • Zóanagyvarázsló
    Még nem játszottam vele, azzal is tisztában vagyok, hogy nem hibátlan, de egy magamfajta gyűjtőnek ennyiért megérte a polcra rakni, majd valamikor Dead Space (3.2k) után sor kerül rá. Viszont a BioShockból inkább egy használt CE érdekelne, annak idején Witcher CE lett helyette frissiben, és ennek utólag nagyon örülök.
  • [Jakuza]
    Na de akkor ki venne a hardwaret ?
    Senki es mint mar irtam erosen manipulalt a piac.

Amugy nem csak a mozis pelda a jo, hanem mar szinte minden ilyenfajta neten elerheto tartalom las hazai CD forgalmazok brutalis ara.
    Na de mar a fenykepezogepekre, nyomtatokra is mindenfele jogdijat szednek ami erthetetlen.
  • Zóanagyvarázsló
    Mert a Pro Streetből állítólag még 5.4 millió fogyott 2007-ben, az előző listájuk szerint. Midnenesetre már annál is panaszkodtak az eladásokra, így furcsának tűnnek ezek az adatok.
  • [Jakuza]
    Lehetseges de azert a masik oldara ez sokkal jellemzobb.
  • Dante73
    Tegyük hozzá azt is, hogy hogyan kúszik felfelé a gépigény. Mert ez is gond! Miből tartana optimalizálni? Lehetne mostani graf attól, csak az optimalizálásra figyelmet fordítani, opciókat bővíteni, és akkor egy 5 éves gépen is elfuthatna a mai játék... Mekkora potenciális vásárlóréteg, akit kihagynak... (Jó tudom, gépfejlesztére nincs, akkor játékra miért lenne, de azért 6-8, és minimum 60-80 ezres közt azért van különbség...)
  • Dante73
    Persze, ez a lényeg!
    Vásárlói részről nézve ugyanannyi a mozi, és a játék ára percenként, csak (szerintem) nem így kell nézni... Ugyanis rárakódik a hardwer, amiért fizettem. De ez nézőpont kérdése, és ezért mondom, hogy jóindulatú srác vagy, mindenből a jó magyarázatot akarod kihozni. Ami nem is baj, természetesen!

AitD nekem spec az idegeimre ment, de hát különbözünk... Én pl a BIO fémdobozos verzióját 5-ért vettem meg. olcsó volt? szerintem, az. Lehet gondolkodva, olcsón is megúszni a dolgot, de ez (mármint a játék) akkor is csak viszonylagosan lesz olcsó, sajnos.
    TALÁN, ha a viszonylagosságát csökkentenék, és olcsóbb lenne, egy jó ösztönző rendszerrel kombinálva a dolgot, korántsem lenne ekkora gond a warez. Mondom, TALÁN, hiszen az ingyennél nincs jobb ajánlat...
  • Micsu
    én nem tudom mennyi lehet de ha 3 milla ment el belőle akkor miért akarta abbahagyni a sorozatot az ea?
  • Zóanagyvarázsló
    Igencsak valószínű, hogy a Crysis eladásaiba is beleszámolták a bundle-t is.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt hol írják? Eddig még nem találtam meg.

Csak azért lep meg, mert az Edge szerint 3 millió példányban fogyott, ők pedig nem szoktak ekkora hülyeséget írni.
  • Zóanagyvarázsló
    Ebben egyet is értek, én is ezt mondom, egy az egyben csak erőltetten megfeleltethetők ezek az árak is. Abból a szempontból viszont még akár a mozis példának is lehet létjogosultsága, ha nem a termékeket - és az árképzésüket - hasonlítjuk össze, hanem azt nézzük, hogy adott pénzért mennyi szórakoztató percet vásároltunk.

Papírcsakót hajtogatni, és kannás bortól berúgni is lehet szórakoztató, de a szofisztikáltabb, igényesebb formái költségesek. Ebből a játékok sem lógnak ki. Ha pedig nem a 0-day árakat nézzük, akkor be lehet olcsón vásárolni. Én például nemrég egy AitD Limited Editiont vettem 2k-ért. 2008-as játék, és bár "talán" nem az év játéka, de ez nem vészes ár érte.
  • Bucser
    A 3 új rész kombinálva fog tudni annyit adni mint a pl a most wanted 4,5 millás összeladása volt.
  • Dante73
    Hát, egy ekkora HYPE után az eléggé cinkes. Főleg egy "EKKORA" névvel. Én azért sajnálom a sorozatot, jobbat érdemelne, mert azért az első részek, ott voltak a szeren, rendesen.
    Abban pedig nem hiszek, hogy ez a 4 új rész tudna újat mutatni. NFS-R.I.P.
  • Bucser
    tévedés. Az eredeti Witcher tulajdonosok ingyen letölthették a megapatchet ami EE-vé bővítette a játékukat...

NA újabb faszság. nem unalmas, hogy ennyi hülyeséget beszélsz egész nap???
  • Bucser
    Nem ment el. 940 ezer volt az összeladás az összes platformon az undercoverből.

És ezt az új NFS-ek bejelentésekor közölte a kiadó. Go Figure...
  • Istencsászár
    Azt hogy majd meg e veszem a demó dönti el, igen azért mert Halo, ha nem Halo lenne nem érdekelne, mint ahogy más RTS annyira nemérdekel, bár a Ra3at kipróbálnám, de még a demóig sem jutottam el... rts nekem rts legyen olyan mint a Ra2 vagy Generals, nincs semmi elvárás.
  • Ry0K3N
    Figyi hasonlíst össz a gamelayt egy céencé hárommal, dettó ugyanaz a jobb grafot és azt leszámítva hogy az egységek máshogy néz ki. És azért veszed meg majd mert bene van a címében hogy "Halo".
  • Istencsászár
    Endwarba nekem a hangal történő irányítás tetszett, meg hogy a rádióbeszélgetések a headseten jöttek, nagyot ad a feelingnek, magából a játékból elég volt a demó.
  • Ry0K3N
    Igen de az egyikkel kényelmes a másikkal meg pepecselés. Endwar meg más tészta.
  • Istencsászár
    Nem kell az hogy a Halo Warsal újat mutassanak, csak legyen egy korrekt élvezhető RTS jó irányítással és kezelhetőséggel, szép grafikával, zenével és kampánnyal és persze multival, ennyi.. konzolon nincs nagy konkurencia sőt semmi, szóval nem kell ide világmegváltás és senki sem várja ezt tőle, csak egy korrekt játékot.
  • Cat 02 #10146
    Eredetit is fel lehet másolni sztem a gépre :F
    Ám jah, lanon szoktunk csak vele hülyülni, a dc-k meg tényleg zavaróak :s
  • Ry0K3N
    Van egy küldönség hogy egy rts-ből csinálnak egy bevált fejlesztőgárdával egy következő részt. (kivéve RA3) vagy aközött hogy egy fps világa köré csinálnak egy rts-t egy olyan fejelsztőgárdával aki az AoE3-al nem tudott már újat mutatni orbitális gépigényen kívül és abban az évben más nem jött ki említésre méltó.
  • Ry0K3N
    ZH fajok szempontjából jó, de ahova az egséz játékmenet alacsonyodik le multiban profik körében az már nem. Addíg jó míg haverokkal játszasz vele. DE connection timeout unble to connect mismach ésatöbbi ésatöbbi.. oltári nagy lagg nagy pályán 20 egségnél, megjegyzem LAN-banv ráadásul-> bénán megírt engine és netkód . És ami a legjobban felbaszta az agyam hogy a ZH 2es CD-t nem akarta feltelepíteni így a warez verzióról kellett befejeznem a telepítést. Éljen az EA és az eredeti jogtiszta szoftver.
  • Istencsászár
    Ja a Halo világa maitt, mert tetszik. Bazz egy Red Alertnél a név nem hype?? egy Starcraftnál a név nem hype? jesszus... a név öngmagában mág valami garancia a sikerre, hogy ha a multban ezekkel a nevekkel már készítettek olyan játékot amit mindenki ismer...
  • Ry0K3N
    "az a 0.1% a Halo Wars." ,mondom hogy a név meg a hype eladja, már megkezdték a fanboybehülyítést