17438
  • Istencsászár
    "konzolra ott vannak a jó autós játékok mint pl Forza, GT, PGR4"

Írtam én h szimulátor? ne forgasd ki amit írtam, amikor határozottan ilyet meg sem említettem... az íracing hc rétegnek készült.
    te megvetted? játszol vele?

Forza nincs reklámozva azzal h szimulátor, az a GT a ríl drájving szimjulétőr, ami még a forzához is képest fényévekre van fizikában...

• Cat 02 #10140
    C&C ftw :D Bár csak Zero Hour-al toltam, de az must have :)
  • Ry0K3N
    Céencék pc is lótrágyák konzolon méginkább, Endwar az egyetlen normális és játszható rts konzolon. Halo Wars pfffff céecékoppintás eddigi videók alapján, de ne legyen igazam hogy a hype és a név adja el. (bár úgyis az lessz)
  • [Jakuza]
    Hagyjal mar a Forcaval
    Akkora arcade hogy na. Ha nektek rairjak a dobozra, hogy szimulator mar el is hiszitek. :D

http://www.iracing.com/ Na ez szimulacio, nem az a sok arcade fos amit a konzolon szimulacionak hivnak.
  • Ry0K3N
    Kobayashiiiii, na az bridge commanderhez rohadt jó lett.
  • Istencsászár
    "Eladnak az ilyen akciokban 5 millio gepet es utana beleirjak a listaba, hogy eladtak 5 millio Halot. :D"

nagyon nem adnak el ennyit, jó pár 100 ezer elmegy, amúgy nem kötelező megvenni... de feltehetőleg aki ilyen pakkot vesz azért veszi h legyen hozzá egy jó játéka... aztán lehet eladja olyannak akinek kell szóval a játék elkel mindenkép, nem dobják ki.

"Lattal mar jo szimulatort konzolon ? :D"

a játékosok túlnyomó többsdégének nem szimulátorok kellenek hanem élvezhető játékok, amit minden szarakodás nélkül fogyaszthatnak, pl NFS

de te már láttál pécén egy GT vagy Forza szintű autós játékot? nem, mert nincs, csak NFS és kódmester játékok meg Simbin szimulátorok, de egyik sem kiemelkedő eladásokban mert a népnek nem ez kell, nem élvezi mindenki azt hogy köröz köröz, a többség nem, de örüljünk neki h ennyi jó játékot kiadott a Simbin és ebben nincs hiány a szimesek maximálisan elvannak kényeztetve mert van választék... aztán a hc réteg meg iracingolhat, lfsehzhet, netkarozhat, nascar 2003azhat vagy moddingolhat rfactorba...

szóval konzolra ott vannak a jó autós játékok mint pl Forza, GT, PGR4 aztán ott vannak a nagyon árkédok pl Burnout, Midnight Club LA ( 50 órát toltam bele eddig ) és heteken belül egy pécés szim "superior" ( ahogy a pécések mondani szokták ) verziója is tiszteletét teszi 360on a Race Pro személyében

"Repulogep szimulatorok ? Sci-Fi, Tengeralattjaro ? Hadd ne soroljam tovabb."

nincs rá igény, vannak fanok akiket a való életben is érdekel a repülőzés azoknak ott van pécén az FSX, Lock On, IL2 és még 1-2 repszim amivel elszöszmötölhet, de ha odaültetsz egy játékost aki nem fogalakozik repülőkkel és mond neki h száljon fel vele, azt se tudja miről van szó... neki ott van az Ace Combat, de jön 360ra az IL2 Sturmovik egy verziója ami talán egy kellemes átmenet lesz a szim és az élvezhető casual repülős játékok közt.

Tengeralattjáró? szintén ugyan ez, ott van a Silent Hunter, más nincs ebben a kategóriában, persze te biztos tudsz mondani.

"Olyan kiegeszitoket lehet venni PC-re, amivel egy konzolos pad nem vetekedhet."

igy van lehet venni 10-100 sok milliókért is szimulátor berendezéseket, FANATIKUSKNAK akiknek ez a hobbyuk, és érdeklik őket a téma
  • Shifter
    vérpityu tápig? kösz nem
  • UUUU
    Megint itt egy észlény ?
    Viszontlátásra Jolánka!
  • Seth
    Nincs mit Sándor!
  • [Jakuza]
    Ertem, akkor koszonjuk Emese! Marmint a konstruktiv hozzaszolasodat a nagy semmirol :D
  • Seth
    Nem is áll szándékomban,amíg te itt vagy !
  • [Jakuza]
    Latom a halandzsaban jo vagy te is, igaz meg semmi lenyegit nem irtal a kerdesrol.
  • Seth
    Veled úgy látszik mindent meg tudnak etetni, csak le kell írnia vmi külföldi firkásznak XD
  • [Jakuza]
    Ki irta hogy a legjobb a X-2 volt ? A X-2 kulon mondatban szerepel, mint a idesorolhatjuk a tendenciahoz, hogy az eladasi szam ott is kevesebb.

IX es VII kozott vacilalnak az emberek, de altalaban azert szoktak a IX-t irni az ellemzok is es a jatekosk is, mivel kevesebb kis idegesito hiba van benne, mint a VII-ben.

"I think the best things about FFIX are the intuitive interface, smooth gameplay (as oppose to FF7 and FF8 being a little slow due to loading times), taut storyline and wondrous art direction. "

Amugy nem az oskori FF-ekrol beszelunk, hanem a modernkori konzolokon megjelentekrol.
  • Seth
    IX meg X-2 mint a legjobbnak tartott rész? Hol olvastad ezt?
  • [Jakuza]
    Szep duma de a IX. mindenki altal legjobbnak tartott resz is kevesebbet ert el az elodoknel. :D
    De ide sorolhatjuk a X-2-t is.
  • [Jakuza]
    Repulogep szimulatorok ? Sci-Fi, Tengeralattjaro ? Hadd ne soroljam tovabb.
    Olyan kiegeszitoket lehet venni PC-re, amivel egy konzolos pad nem vetekedhet.
  • Seth
    A 12 azért teljesített szarabbul mint a 10,mert túl pc-s MMO fílingje volt. Kinek kell egy pc-s MMO konzolra? XD
  • TomDantes
    Nem izgatnak a szimulátorok, de egér+billenyűzettel nem hiszem hogy jók, ezért gondolom konzolon jobb lehet

Ja tényleg... olyat tud a konzol hogy meg nyomom az Alt+Tab-ot és Brothers in Arms-ozás közben tömörítek...vagy mint most netezek...
  • TomDantes
    Hát ami nem olyan mint mondjuk az Oblivion...Falllout..Mass Effect és ehhez hasonlók...
  • [Jakuza]
    Lattal mar jo szimulatort konzolon ? :D
    Jah arkad szarokat es en most nem a horgasz szimulatorokra gondoltam. :D
    Esetleg Sci-Fi trade game-t ?
  • [Jakuza]
    Amugy tokre birom az ilyen szep csusztatasokat, hogy egy geptipust ugy hirdetnek, hogy vegye meg ugyanolyan aron akcioban, mint ha jatek nelkul venne es kap ajandekba egy Halo-t.
    Eladnak az ilyen akciokban 5 millio gepet es utana beleirjak a listaba, hogy eladtak 5 millio Halot. :D
  • Istencsászár
    na mentem edzeni addig engedjétek ki a gőzt:D
  • Istencsászár
    nem olyan komoly rpg milyen? abba nem kell 20 perceket az inventoryba pöcsölni? ettől lenne egy rpg komoly?
  • Istencsászár
    *manapság is az FF ez etalon ahhoz méri mindenki a dolgokat... nextgen foronton a Lost Doyssey az amire mindenki rácsettint h ez igen, FF szintű játék vagy mág jobb is egyes elemeiben.
  • TomDantes
    Igen...mert jobb is... PC-n RPG-RTS jobb.

Konzolon sport játékok, meg a nem komoly RPG-k...MGS4...ilyesmi a jobb.
  • Istencsászár
    túlzás h roszabb, de nem lehet minden rész kimelekdő... vannak jobbak és vannak kicsit gyengébbek, egy ilyen sok részből álló sorozatba ez belefér, aki pedig FF fan nem érdekli mert mindent élvezi és ez a lényeg, megkapja a magáét, egy minőségi jrpgt
  • Istencsászár
    Ki mondta h jobb? ti bizonygatjátok h a pécés rpg jobb, bár ami van pécén és nem hc réteg az jön konzolra is... a hc meg hc, jobb ha nem is tudom mik azok mert nem érdekel.
  • [Jakuza]
    Persze mert az volt a legjobb resze es azotta egyre rosszabb reszeket adnak ki. :D
    Te aztan megmagyarazod, folg miutan a XII jobb volt mindenki velemenye szerint a X-nel megis kevesebbet adtak el belole.
    Raadasul ez egy huzonev a PS kategoriaban, nem csak egy szegmens jatszikvele.
  • TomDantes
    Oké, de attól még nem jobb a konzol vagy valami konzolos RPG szerűség amiért neked nem jön be az Oblivion....ez egy vélemény tiéd és nem tény...ez meg kéne tanulni.
  • Istencsászár
    mert a 7. rész volt a legjobb része a sorozatnak... a többi is jó de a 7 kiemelkedően jó volt a világa és karakterei miatt, az újak pedig átestek némi modernitáson ami nem minden esetben tett jót neki, de így is nagyon sok fogy és ez a lényeg, majd ha 1-2 millio megy el jöhetsz vészmadárkodni
  • [Jakuza]
    Marmint XII 5.2m
  • [Jakuza]
    De mar nem sokaig fogynak jol.
    VII.resz 9.8 millio eladas egykonzoltol XIII-mar az osszesitett lista alapjan 5.2 millio. Szepen lehet rajzolni a lejtmenetet, ha koze illesztjuk a X es a XII-t is.
  • Istencsászár
    egeren meg klikkelsz, kontrolleren nyomogatod, mind a kettőnek ugyan az a mehanikája...
  • Istencsászár
    "Én azt szeretem hogy fél óráig csak a karakterem arcát állítgatom" ettől lenne egy rpg jó rpg?:) ez is izgalmas lehet, persze, de én pl ezt nemtudom átérezni, mármint h ezzel pöcsöljek.
  • Istencsászár
    Több lesz mint 4 millió, ebben a genbe ez az egy FF lesz nagykonzolra ami büntetős lesz az fix, látszik a videókon h valami eszméletlen. A még több eladás miatt lett multiplatform... de neked ez örömhír, mármint az FF széria eladásai, így is sok sok millió megy el, és nem csak nagykonzolra jelenik meg FF hanem kézin is van jópár, nagyon jól fogynak és az összes rész biztos siker.

"Ezt mar megbeszeltuk JRPG minden csak nem RPG."

nem hát, de a kettő annyira nem áll távol egymástól, de neked nem tetszik tehát szar...
  • TomDantes
    Más ízlések...van akik szeretik a két méteres karddal szaladgálást... Én azt szeretem hogy fél óráig csak a karakterem arcát állítgatom az Oblivionban...más ízlések
  • [Jakuza]
    De egy tuti van Nobunaga's Ambition: Rise to Power, azsiaiaknak a KOEI gondozasaban. :D

Tuti jo lehet X haromszog kor kombival tolni :D
    Jah hat el is felejtettem van eger is, de tamogatja egyaltalan ? :D
  • [Jakuza]
    Ezt mar megbeszeltuk JRPG minden csak nem RPG.
    Ahogy Kojima mondana, a nagy gurutok, kutyat nem erdekel a 200 kilos testpancelban rohangalo, akkora kardokat lobalo tinihosok, amelyek ketszer akkorak mint ok maguk.

Mar a FF is szepen tendal lefele a lejton, orulni fognak ha a XIII-bol eladnak majd 4 millio darabot es annak is a 99%-t Japanban, ami ugye nalad nem szamit a PC-n, vagy csak ott nem ? :DDDD
  • Cat 02 #10102
    Áh, felesleges ám itt vitázni :D Az a legnagyobb baj h mind2 félnek igaza van ...

rts is olyan, volt h régen itt mampogtak a konzolosok h van ilyenmegolyan kontroller amivel jobb mint pc-n az rts. És mégis alig van, na mind1.