Overlord II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láthatatlan fal van, nemtudnak átrohanni a gombokhoz, viszont a másik irány meg az elõzõ képem, és ott omlás van ugye...
amúgy ott van egy arany kristály, azt hogy lehet megszerezni?
Mert ha nem, akkor csak arra tudok tippelni, hogy valahol úton feléje visszatértél a várba. Akkor meg #487 -et próbáld.
viszont elõtte meg ezek szerinte beomlott a folyosó, ahova leestem az után
Ott az volt a megoldás, hogy az adott zóna másik teleportjánál kellett kijönni és onnan el lehetett érni a folytatást.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
gnómokat megöltem mind az 1000et 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az elsõ résznek több befejezése volt, 50% alatti korrupciónál 10%onként változott a videó, de ott is pár másodperces bejátszásokról volt csak szó.
Következõre viszont totál mészárlás lesz ez tuti. <#ravasz1>#ravasz1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elõzõ részben is két befejezés volt (attól függõen melyik csajt választotta maga mellé az ember, vagy mészáros vagy elnyomó gonosz lett), itt viszont a videók elnevezése alapján az fog elsõsorban bejátszani, hogy milyen mértékben voltunk elnyomók vagy vérengzõk (a vörös vagy a kék oldal dominál a corruption csíkon). Ehhez jön még, hogy mit is mûvelünk a csajokkal.
Egyszer már kipörgettem, ott mindhárom csaj ráborult az overlordra (volt elég pénz szóval mindháromnak a kedvére tettem õk meg viszonozták természetesen), a csíkom nagyjából középen volt (nem voltam sem igazán vérengzõ sem igazán elnyomó, egyszerûen volt ahol öldököltem volt ahol behódoltattam), ekkor egy lángoló parton napozgató red minion jött be a vége videónál.
Szerintem más lesz ha teljesen elnyomó az overlord (mindenkit behódoltat, nem nyírja ki hanem rabszolgává teszi a települések vezetõit és más fontos NPC-ket) és megint más ha mindenhol vérengzünk és levadásszuk az 1000 gnómot is. Utóbbival érhetõ el a teljes vörös csík, elõbbivel a teljes kék.
Ez persze nem biztos, csak a videók számából következtettem.
- a római patrícius réteg valóban igencsak elfajzott volt már Cézár idején is (gyakran elhízottak/elpuhultak voltak, orgiákat tartottak, fajtalankodtak stb. mivel MEGTEHETTÉK)
- az elfeknél "zöldebb"eket elképzelni is nehéz, viselkedésük a gonosz reinkarnációja számára nevetséges, nyálas, buzis és taszítóan gáz (nyilván)
- a 100-as küldik kiváló anyagi és erõforrásbeli hátteret biztosítnak, így ha valakinek nehezen megy a játék, vagy csak szeretné a spéci fegyókat és felszereléseket összerakni + a fõhadiszállást kicsinosítani, annak igen jól jönnek(arról nem is szólva, hogy ez egy Overlord dolga, hogy szénné igázza a nyamvadt emberi lényeket és/vagy simán halomra mészároltassa õket, hogy tanuljanak már tiszteletet 😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én a Dungeon Keeper-eket hiányolom, dehát az egy másik történet...
Azon értetlenkedni, hogy valakinek miért tetszik az a játék, ami nekünk nem legalább annyira értelmetlen, mint valakit megpróbálni meggyõzni arról, hogy a banános jégkrém finomabb a citromosnál, ha az a valaki a citromosat szereti jobban.
itt éppen elismeri a vezetõ fejlesztõ hogy ez egy spin-off, nem is akármilyen, már a legelején el lett döntve hogy újítás = minimum .
Nekem ez még úgyis "lejött" hogy nem is láttam az elsõ részt, és "akad" éppen kifogásolnivalóm. Szvsz még a négyes ötös (fejlesztõk) tippem is betalál mert a többi ember valszeg portoláson serénykedett ( profit maximalizálás).
apropó tudja valaki mikor jelenik már meg?
2. Járd a várost addig amíg nem találsz egy embert aki nem hajtja le a fejét.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://www.gamekapocs.hu/hir/15909/Overlord+II+DLC+bejelentes+varhato+hamarosan
Kongy:
Játékélmény 8? pont az a legerõsebb része szerintem tizes. A szavatosság az ami nem 9 mert hát azért az újrajátszási értéke és a végigjátszása sem annyira hosszú mint szeretném. 😊
Grafika:9/10
Zene/Hang:10/10
Hangulat:10/10
Játékélmény:10/10
Szavatosság:7/10
Játékmenet:9/10
Szerintem.
(De az biztos hogy régen szórakoztam ilyen jól egy játékkal és az nagy szó.)
F
Grafika:9/10
Zene/Hang:9/10
Játékélmény:8/10
Szavatosság:9/10
Játékmenet:10/10
Megérdemli a 90%-ot, simán! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy ilyen masszívan történetorientált akció-kaland játéknál szerintem a történeten dõl el, hogy megérdemli-e a második rész elnevezést és úgy gondolom, hogy egy teljesen új, az elsõ résszel nagyjából megegyezõ hosszúságú történetet kapunk, tehát ilyen szempontból szerintem rendben van a dolog.
Nekem is sokkal jobban tetszik mint az elsõ rész, viszont szerintem jogos a második cím. Ez egy elég behatárolt mûfaj még is tudtak annyi újdonságot és javítást belerakni, hogy egy pillanatig sincs unalmas vagy lerágott csont érzésem. Ha néha a minion irányítást nem számoljuk akkor tökéletes.. néha nagyon idegtépõ amikor a vörösek fõleg szalamandrák hátán nem jönnek azonnal vissza ha hívom õket vagy egyáltalán.
F
2x pusztultam eddíg meg a célvonalban, nem kicsit idegesítõ újrakezdeni.
PSN ID.: Beegabor
F
viszont szerintem nem érdemli meg a 2. nevet, sokkal inkább ez egy kiegészítõje az elsõnek. Lássuk be, nagy újítások nincsenek benne.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...