19778
-
#17178 Hát ez a Unreal Engine 3 azért sztem még mindig nem akkora szám... a fény-árnyék játék szép, de olyan érzésem van mintha egy mesefilmet néznék, annyira csicsa az egész... Nagyon élethűek akartak lenni, de szerintem pont visszafelé sűlt el, a ME2 grafikája szerintem sokkal jobban megállja a helyét -
MaRee #17177 Sikerült beüzemelni, most cserébe ha betöltöm az állást nem mutat csak feketeséget, de lövöldözni meg mozogni ugyan úgy tudok, csak semmit nem látok, a Normandyn pedig nem tudod semmit használni és nincs legénység Lassan összejön. -
sanya200 #17176
Valós idejú gameplay videó, a crysis 2 picsafüst ehhet képest.Igazából a crysis 2 azért nem jön be mert túl színes minden csili-villi.De az összes eddigi crytek játékba így volt, lehet hogy szép meg minden de én jobb szeretem ha kicsit valósabbak a színek, és nem az a steril grafika. -
bendáj17 #17175 nem lenne rossz élvezetesebb :D -
sanya200 #17174 Tiszta baywatch lenne:D -
bendáj17 #17173 ja szerintem sokkal jobb lenne Miri mellei dobálóznának :D -
sanya200 #17172 Magyarországra is?
© MaRee
Nekem is eredeti van és nem eredeti dlc-kel tolom.Volt hogy én is elfelejtettem leecrackelni de csak kiírta hogy nem eredeti, kiléptem lecrackeltem és megy.
Pares:
Persze mindenkinek mások a prioritásai az igényei de azért a me2 is lehetne szebb,főleg az arc és a haj kidolgozása, a többi annyira nem érdekel, csilli-villi effectek nem feltétlenül kellenek, de az arca legyen normálisan kidolgozva.Azért mennyivel jobb lenne ha shepardnek pl lobogna a haja a szélben, vagy dobálóznának Miri mellei mikor fut?Tulajdonképpen csak ez kéne belőle hogy a karakterek arca tényleg szép legyen és legyen mimika meg valós idejű,életszerű fizika.Ez is egy érdekes dolog mármint a robotoknak jó a fizikája meg a tárgyaknak is de külön a karakterekhez nem csináltak, pedig sokat dobna rajta.Meg az is zavar néha hogy mikor shep beszélget garrussal rákönyököl a korlátra de látszik hogy valójában csak úgy csinál mert a keze a levegőbe lóg. -
bendáj17 #17171 nekem is megfelel a grafika ami van. -
MaRee #17170 Eredeti játékra rá lehet eszkábálni a letöltött DLC-ket? Mert úgy tűnik ezt bebuktam, hatodik újra telepítés, krekkelés, lóf@szolás után sem működik, nem engedi visszatölteni az állásaimat.
De g2playen 60%-os engedmény van a deluxe editionből, lehet azt megveszem úgy hátha jó lesz. -
#17169 DA Ultimate Edition 4200Ft, ingyenes szállítás -
Pares #17168 Nekem a ME2 grafikája is bőven kielégíti az igényeimet ilyen téren... -
#17167 hát ha 3 év múlva jönne ki akkor lehet így nézne ki :)
ez egyelőre 3db gtx580-as kártyán fut. -
sanya200 #17166 -
sanya200 #17165
Gyerekek ha így nézne ki a me3 azt hiszem összefosnám magam. A karakter arca valami döbbenetes, meg az tetszik igazán ahogy a ruhája mozog ahogy megy.
Plusz még egy örömhír Mass Effect Anime fog megjelenni -
mzoli7 #17164 -
MaRee #17163 A regeditben egy Bioware mappát találtam, ott is Dragon age volt, azt töröltem.. -
#17162 regedit-ben is töröltél mindent? lehet ott a hiba. -
bendáj17 #17161 nagyszerű kép. -
MaRee #17160 Nem jó... Újra telepítettem harmadjára is, a játék mentéseken kívül mindent töröltem. Felraktam a játékot, arra a patchet, arra a DLC-ket, aztán crackeltem a játékot, és a DLC-ket is a giveme2entitlements cuccal, ha rákeresek neten hogy ME2 unlocker akkor mindenhol ezt hozza ki. Ha ezt lefuttatom akkor mindent megcsinál rendben, utána kilövöm a netet, de ha belépek a játékba akkor írja hogy nem jó és jelentkezzek be bla bla ... A beállításoknál a játékban az Online-nál is minden nem-re van állítva... Nem értem mibaja, hogy még 3 reinstall után sem jó. -
Nexus10 #17159 kicsit mérges az öreg Shep :D
-
Pares #17158 -
#17157 Akkor mégegyszer, mennie kell, nem lőhette le a játékod :) crackeld le újra a DLC-ket, ha nem megy, akkor szedd le a GUIunlockert hátha azzal... -
MaRee #17156 Crackelve van. -
#17155 Crack -
MaRee #17154 Éljen, sikerült jól elb*szni az egész játékomat, véletlenül nem volt letiltva a net amikor elindítottam a játékot így pedig letiltotta az összes DLC-t (nem eredeti werzió), és a mentéseket se lehet vissza tölteni, reinstall sem segít...... -
#17153 Szerintem olyan a beállása mint az SG:A-ból Sheppardnek :D Full olyan -
#17152 jó a kép, csak valahogy shep beállása olyan ... nem is tudom, elég faszúl állt be rajta sztem :DDD -
#17151 Na még egyszer:
A forrás. -
#17150 Fincsi:
-
bendáj17 #17149 hoppá akkor bocsi a hülyeségért. Kevertem enyhén :D -
sanya200 #17148 mass-effect-3-majusban-mar-debutalhat-az-elso-gameplay/ -
Slashice #17147 Pontosan :) -
Coolfire #17146 Köszi a választ.Akkor ha jól értem,minden további nélkül feltolhatom,nem bántja a többit.:) -
Slashice #17145 Hát, az alt pack még nem került feltöltésre, de az csak azokat érinti, akiknek megvan a LotSB és az alt pack 2, viszont az Arrival nincs. Tehát valószínűleg nem sokakat, de azért írok a portálnak, hogy azt is töltsék fel.
Ami a javítást illeti: háromezer helyett háromszázezerre lett módosítva az áldozatok száma :) Meg Dr. Kenson "Ready" sora "Kész"-ről "Készen állok"-ra lett módosítva, mert így passzol megfelelően az adott szituációhoz. Ezen kívül más nem került módosításra :) -
#17144 @sanya200
Igen a második regény. -
Coolfire #17143 És ez mivel jobb?Mert azt látom,hogy egy kicsit nagyobb.És az AltAppearance2 meg lett már oldva?Bocsi ha már volt.:) -
sanya200 #17142 Mármint a 2. regény magyarul? -
#17141 "A Mass Effect sorozat második részén már megkezdődtek a munkálatok, terveink szerint májusban lát majd napvilágot."
:) -
Slashice #17140 Sziasztok!
Felkerült a legfrisebb változata Mike fordításának a Magyarítások Portálra: Íme :) -
MaRee #17139 Köszi, sikerült ;)
Szerintem sokkal jobb a 2 mint az egy, nekem valahogy összeszedettebbnek és hangulatosabbnak tűnik.
Imádom az ilyen kis kihallgatható párbeszédeket, mint pl az Illiumon a szalári fickó "legénybúcsúja" :D Nagyon sokat tudnak az ilyenek dobni egy játékon.