Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja,és köszi a választ.Akkor inkább várok vele én is.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én direkt nem néztem meg.😊

Eddig csak a shadowbrokernél volt de ott másolni kell csak valamit és utána jó lesz.Amúgy kibírtam hogy ne toljam végig tegnap, bár ezzel álmodtam szal, na mindegy azért megvárom, lekötöm magam addig valamivel.
A trailerrel kapcsolatban meg szerintem elég szar, mármint jó meg minden de megint elárulták a fél dlc-t benne, hihetetlen ennyire ostoba lenne a bw mostanában?Most minek kellett megmutatni a dlc végét?Hogy ne legyen meglepetés?

Mármint a magyar játékot.😊

Háj!

Ha most rádobom az AltAppearance2-t és az Arrivalt,beangolosítja?😊

nagyon durva egy videó 😄 Kemény lesz.

Köszi!<#taps>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez alapján nagyon ütõs lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Doom 4
<#wow1>MFG

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Vraaanyek
Hát...Jethro, így legyen ötösöd a lottón! XDXDXD

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

JethroHUN
<#mf1>úgyis neki estek. pár percen belül, még aludni sem fogtok tudni<#mf1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jó ez csak pár nap mire lefordítja azt ki lehet várni, de ha a 3 nem lesz magyarul akkor nem fogom tudni kivárni az a 3-4 vagy több hónapot.

Szerintem pár nap alatt meglesz a fordítás 😉

nyád kirázott a hideg is a video láttán, de nem akarom angolul végigtolni.Anyuuuu fordítsd le😊

Vraaanyek
hajjajj, nekem is rettenet nagy a csábítás, de sajnos hiába várom meg ennek a fordítását mike mestertõl, ha egyszer a ME3-at úgyis angolul kell játszani, talán még most el kellene kezdeni barátkozni a gondolattal, és már ennek is nekifeküdni angolul... nem tudom...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

lolSL

Akkor várjuk a fordítást, addig nem akarom elkezdeni, bár elég nagy a késztetés.

Belenéztem a szövegfájlokba és nem több, mint a Lair of the Shadow Broker. Szerintem játékidõben is annyi lesz. 😊

JethroHUN
h-h már le lehet tölteni?

Köszönöm szépen! 😊

JethroHUN
<#pias>az kemény, tényleg fent van ott.

lolSL
EA.com-ról is lehet szedni.
http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_Arrival.exe

Én is láttam hogy fentvan ncore-on, oda nem nagyon szokott fake kerülni, a mérete 1gb körül van.De megvárom sztem a magyarítást.

az jó lenne mert én még nem telepítettem pont emiatt hogy nehogy gigszer legyen.

igen én is láttam, majd meglátjuk milyen lesz én magyarul tolom végig.

lehetséges. de mindjárt kiderül
JethroHUN
az biztos h fake

torrenten már fennt az Arrival...
Szerintem se lesz különösebben hosszú a magyarítás elkészítése 😊 Viszont a magyarításra még mindig nem töltötték fel azt a kis "patchet", amivel ismét magyarok lesznek a szövegek, ami angol lett, miután telepítették az alt.pack#2 csomagot (persze, ha a LotSB is fenn van, csak akkor jelentkezik a hiba). Ha a napokban nem töltik fel, akkor keresek egy tárhelyet, és felrakom ide 😊

köszönjük szépen !
Snexi
<#worship>

ez nagyon jó hír mike. Fantasztikus vagy örök hála neked.

Én 2 órára tippelek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Amig nem látom mennyi szöveg van benne, nem akarok hülyeségéket mondani, de nehezen tudom elképzelni, hogy több szöveg legyen benne, mint az árnyékbrókerben volt. Ez olcsóbb dlc tehát rövidebb, magányos kaland tehát kevesebb az párbeszéd a társakkal és nincs benne (gondolom) olyan adatbázis mint az árnyékbrókeré. (persze lehet, hogy tévedek). Szóval szerintem gyors munka lesz😊

Ez nekem is meglepõ, érdekes hogy nincs hozzá.De nem valószínû hogy lesz 1 nappal a megjelenés elõtt már nem hiszem hogy kiadnának.Azért remélem nem egy 2h-s lessz.Örülnék egy 3-4h-nak.

Mindig volt a DLCk elõtt jó kis Trailer videó. Az Arrivalhoz nincs?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Snexi
és akkor hétvégére várható? 😊

Már fordítom a képregényt és vettem ma bioware pontot a dlc-hez, szerintem kb. 2 órás játék lesz, ha jó a tlk editor rögtön kezdem utána fordítást is.

Snexi
én meg a magyarítást várom<#zavart1>

pontosan én is így vagyok vele.

<#eljen>

Shiwo
illetve touchpad v usb-s egér...ha touch, akkor esetleg próbáld meg az utóbbival..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
úgy próbálod, hogy közben scanneled a bolygót ? (folyamatosan nyomod a jobb klikket)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Van 30 szondám. de nem lehet kilõni õket.
Mimasz
© sanya200

Már énis várom.
Holnap meg végre új DLC.

lolSL
benzinkúton vegyél szondát

Sziasztok! Lenne egy elég érdekes problémám, remélem valaki tud majd segíteni. LAptopon játszom a Mass Effect 2-t. Minden tökéletesen mûködik, leszámítva, hogy a bolygószkennelésnél nem tudok szondákat kilõni. Kiírja a játék ,hogy szonda kilövés bal egérgomb, de hiába nyomom, semmi. Eddig gondoltam ok,ez van, max nem lesz annyi fejlesztésem, de Jackob lojalitásához is anomáliához kell szondát kilõni. És most emiatt elakadtam a játékban. Ha valakinek van valami ötlete, mitõl lehet ez, vagy mi a megoldás, azt bátran ossza meg valem. Köszönöm
akkor remélem le lesz fordítva😊

Mimasz
Igen 23-án. 😊

A képregény megjelent már egyébként?