19778
-
#17218 még csak gyenge minőségű fotók kerültek ki az újságból,me3 topciba be van linkelve -
Barnez #17217 Nem tudjátok, felkerült-e már a netre a májusi Game Informer? Ha valaki tud linket, megköszönném! Már érdekelnek az infók! :) -
Pares #17216 Nekem a az a "terminátor" jobban tetszett, vagy legalább is nem éreztem magam kínosan, amikor harcoltam vele. -
bendáj17 #17215 igen nagyszerű jelentet volt a fellegvár támadása -
sanya200 #17214 Tudom de az nem tűnt olyan klisé szerűnek a reaper meg tiszta terminator volt. -
Pares #17213 A Béka-Saren se volt valami nagy szám... -
sanya200 #17212 A 2 vége se volt rossz de az egyé jobban tetszett olyan "epic"-eb volt:)De az a terminatoros rész egy kicsit gagyi volt:( -
Pares #17211 Nekem az első rész végén pont nem az tetszett, az olyan klisés volt egy kicsit szerintem. Az viszont igen EPIC-nek hatott, amikor Sovereign meg a bandája megérkezett, és mindent elkezdett móresre tanítani, utána meg az emberi flotta jött, és helyrerakta őket. Na azok a harci jelenetek ütöttek nagyon. -
bendáj17 #17210 nem rossz de nekem is a első rész vége a legjobb. -
sanya200 #17209 Top 10 jelenet a me1 és 2-ből.Bár nem teljesen értek egyet az értékeléssel.
Nekem az első rész befejezése az etalon, az a rész amikor nem tudni hogy shepard túlélte-e vagy nem.
-
#17208 öhöm...de biztos...nézd csak meg az eheti gs-live-ot felvételről, egyértelműen elhangzik, hogy ki is próbálhatja! -
sanya200 #17207 Meg tudod venni a lokalizált verzióra is a dlc-ket, sőt telepíteni is lehet.A megvétel úgy zajlik hogy a bw oldalán a profilodat állítsd angol nyelvre és már töltheted is, telepíteni meg elég egyszerű csak a registryben át kell írni a nyelvet angolra telepítés előtt.Ha nem tudod hogy kell, nézz fel a magyaritasok.hu portálra ott vannak az angol dlc honosításai is és az is hogy mit hol kell átírni.Nem nagy kunszt kb fél perces művelet vagy még annyi se. -
#17206 Üdv!meg szeretném venni de angolul mert látom, hogy pár dlc-t nem lehet magyarra kapni és az a kérdésem, hogy ha utólag rá rakom a magyar nyelvet akkor meg tudom venni a magyar dlc-ket is ? -
sanya200 #17205 Gyerekek annyi kérésem lenne felétek hogyha jön valami info a 3-ról akkor azt tegyétek spoilerbe vagy a me3 fórumba.Köszönöm.
A másik fórumra is írtam mert ott valami állat spoiler nélkül baszta be azt hogy hogy kezdődik a 3.
Nem akarok tudni a történetről semmit mert akkor nem lesz akkora meglepetés, de a fórumozást nem akarom abbahagyni, legalábbis me2 témában nem. -
#17204 azért nem biztos,hogy játszhat is vele -
#17203 Srácok, Mazur kolléga a GS-től épp Londonban tartózkodik a Mass Effect 3, sajtósoknak tartott bemutatóján, ergo játszik vele, de legalábbis egy beta demo verzióval! -
lammaer #17202 Akkor valoszinuleg azt irta ki, hogy a telepiteshez rendszergazdanak kell lenni :D
Az üzenetek megertese sokat szokott segiteni a problemak megoldasanal :) -
sanya200 #17201 Nem tudom mit írt ki de rendszergazdaként futtattam a játékot akkor elindult.Azért köszi. -
lammaer #17200 "Vcredist telepítésénél hibát írt"
Picit konkrétabban? -
#17199 Bővebben? -
sanya200 #17198 valaki nem tudja miért nem megy az a nyamvadt Mass effect.eddig soha semmi gondom nem volt vele. -
#17197 és ez most honnan??? nem tartom valószínűnek, hogy lenne valóság alapja ennek, amikor április végére ígértek exkluzív infókat! -
sanya200 #17196 ME1.
De a 2 is karcos már egy kicsit de annál leszedtem a digital editiont és a gépről telepítem.
Sikerült ugyan felszenvednem az 1-et de nem indul el valamiért.Vcredist telepítésénél hibát írt, felmásoltam a gépre de ha onnan telepítem se jó.Felraktam a me2höz adott vcredist-et de azzal se jó.Ha elindítom homokórázik kicsit majd semmi.A feladatkezelőbe ki se rakja(win7 x64).A múltkor ment ezen a rendszeren szal nem tom most mivan. -
vzajcev #17195 az 1 sztem. #17187 -
mike01010101 #17194 ME1 vagy ME2? -
sanya200 #17193 Az első sort elolvastam de inkább meggondoltam magam, nem akarom tudni mi lesz benne.Gameplay videó oké de a történetről nem akarok addig tudni még meg nem jelenik.
Egyébként nézegetem az árakat és csak nálunk ilyen olcsó a me2, amazon.com-on is 20 dollár az ea store-ban meg 27 euro. -
mzoli7 #17192 Első ME3 hivatalos infók SPOILER !
link -
sanya200 #17191 Hát gyerekek úgy néz ki lassan megadja magát a me lemezem, alig megy fel.Nem tudjátok le lehet valahonnan tépni a digitális változatot, már ha van.Cdprojektes verzióm van regisztráltam is ha jól emlékszem de nincs az accountomban.
EA download managerrel meg nem lehet leszedni mert ugye nem ea-s.Lehet megkéne vennem még egyszer.De annyira randa az a sárga borító. -
sanya200 #17190 Mert szar helyen nézed:)
A cdgalaxisnál csak 7100 Ft-al olcsóbb:) -
#17189 1 kérdés, miért kerül ennyibe? Van valami extra benne?
Link -
bendáj17 #17188 jól tetted nekem most sajna kevés időm van de majd én is újra tolom. -
sanya200 #17187 Asszem elkezdem a Mass Effectet totál elölről új karakterrel és múlttal:) -
bendáj17 #17186 nekem nagyon nem fontos a grafika. -
#17185 Nézzetek át az ME3 topicba. Bemásoltak 1 érdekes üzenetet. -
sanya200 #17184 Jaja rengeteg játékról anélkül is megtudom mondani hogy oda lenne írva hogy unreal engine-t használ.Pl Rainbow six vegas, gears,ut....stb elég ha a textúrákat nézni az ember és látja hogy milyen engine.A doom motorja is ilyen volt, az ember ránéz egy játékra és szinte tudja hogy milyen engine van alatta.Már akit érdekel persze. -
mike01010101 #17183 Az, hogy a játéknak milyen a megjelenése tényleg nem az engine-től függ olyan szempontból, hogy rajzfilmszerű vagy darkos vagy ilyesmi. Az csak a fejlesztők döntése és grafikusok munkája. A sok egyforma hatású unreal3 játéknak az az oka, hogy az engine-nel szállított shadereket hasznáják és többnyire nem írnak sajátokat. -
sanya200 #17182 Ezért fog ütni a BF3 az nem lesz annyira színes, a valószerűségre törekszik:)Egyébként a ME2 is túl színes, főleg a karakterek arca meg úgy az egész olyan meseszerű, de ez nem a motor sajátossága ez fejlesztői döntés.Csak nézd meg pl a Gears of War-t az azért nem annyira meseszerű pedig az is UE3. -
#17181 Egyébként ha már kötekedünk, PS-en a Mass Effect Engine-t használja -
#17180 Jó, de én erre az újra gondoltam, amiről már vidik jöttek ki... szerintem logikus -
Evoluti0N #17179 A ME2 az Unreal 3-at használja.