19778
  • Snexi
    még csak gyenge minőségű fotók kerültek ki az újságból,me3 topciba be van linkelve
  • Barnez
    Nem tudjátok, felkerült-e már a netre a májusi Game Informer? Ha valaki tud linket, megköszönném! Már érdekelnek az infók! :)
  • Pares
    Nekem a az a "terminátor" jobban tetszett, vagy legalább is nem éreztem magam kínosan, amikor harcoltam vele.
  • bendáj17
    igen nagyszerű jelentet volt a fellegvár támadása
  • sanya200
    Tudom de az nem tűnt olyan klisé szerűnek a reaper meg tiszta terminator volt.
  • Pares
    A Béka-Saren se volt valami nagy szám...
  • sanya200
    A 2 vége se volt rossz de az egyé jobban tetszett olyan "epic"-eb volt:)De az a terminatoros rész egy kicsit gagyi volt:(
  • Pares
    Nekem az első rész végén pont nem az tetszett, az olyan klisés volt egy kicsit szerintem. Az viszont igen EPIC-nek hatott, amikor Sovereign meg a bandája megérkezett, és mindent elkezdett móresre tanítani, utána meg az emberi flotta jött, és helyrerakta őket. Na azok a harci jelenetek ütöttek nagyon.
  • bendáj17
    nem rossz de nekem is a első rész vége a legjobb.
  • sanya200
    Top 10 jelenet a me1 és 2-ből.Bár nem teljesen értek egyet az értékeléssel.
    Nekem az első rész befejezése az etalon, az a rész amikor nem tudni hogy shepard túlélte-e vagy nem.
  • Vraaanyek
    öhöm...de biztos...nézd csak meg az eheti gs-live-ot felvételről, egyértelműen elhangzik, hogy ki is próbálhatja!
  • sanya200
    Meg tudod venni a lokalizált verzióra is a dlc-ket, sőt telepíteni is lehet.A megvétel úgy zajlik hogy a bw oldalán a profilodat állítsd angol nyelvre és már töltheted is, telepíteni meg elég egyszerű csak a registryben át kell írni a nyelvet angolra telepítés előtt.Ha nem tudod hogy kell, nézz fel a magyaritasok.hu portálra ott vannak az angol dlc honosításai is és az is hogy mit hol kell átírni.Nem nagy kunszt kb fél perces művelet vagy még annyi se.
  • Bence94
    Üdv!meg szeretném venni de angolul mert látom, hogy pár dlc-t nem lehet magyarra kapni és az a kérdésem, hogy ha utólag rá rakom a magyar nyelvet akkor meg tudom venni a magyar dlc-ket is ?
  • sanya200
    Gyerekek annyi kérésem lenne felétek hogyha jön valami info a 3-ról akkor azt tegyétek spoilerbe vagy a me3 fórumba.Köszönöm.
    A másik fórumra is írtam mert ott valami állat spoiler nélkül baszta be azt hogy hogy kezdődik a 3.
    Nem akarok tudni a történetről semmit mert akkor nem lesz akkora meglepetés, de a fórumozást nem akarom abbahagyni, legalábbis me2 témában nem.
  • Snexi
    azért nem biztos,hogy játszhat is vele
  • Vraaanyek
    Srácok, Mazur kolléga a GS-től épp Londonban tartózkodik a Mass Effect 3, sajtósoknak tartott bemutatóján, ergo játszik vele, de legalábbis egy beta demo verzióval!
  • lammaer
    Akkor valoszinuleg azt irta ki, hogy a telepiteshez rendszergazdanak kell lenni :D

Az üzenetek megertese sokat szokott segiteni a problemak megoldasanal :)
  • sanya200
    Nem tudom mit írt ki de rendszergazdaként futtattam a játékot akkor elindult.Azért köszi.
  • lammaer
    "Vcredist telepítésénél hibát írt"

Picit konkrétabban?
  • penge96
    Bővebben?
  • sanya200
    valaki nem tudja miért nem megy az a nyamvadt Mass effect.eddig soha semmi gondom nem volt vele.
  • Vraaanyek
    és ez most honnan??? nem tartom valószínűnek, hogy lenne valóság alapja ennek, amikor április végére ígértek exkluzív infókat!
  • sanya200
    ME1.
    De a 2 is karcos már egy kicsit de annál leszedtem a digital editiont és a gépről telepítem.
    Sikerült ugyan felszenvednem az 1-et de nem indul el valamiért.Vcredist telepítésénél hibát írt, felmásoltam a gépre de ha onnan telepítem se jó.Felraktam a me2höz adott vcredist-et de azzal se jó.Ha elindítom homokórázik kicsit majd semmi.A feladatkezelőbe ki se rakja(win7 x64).A múltkor ment ezen a rendszeren szal nem tom most mivan.
  • vzajcev
    az 1 sztem. #17187
  • mike01010101
    ME1 vagy ME2?
  • sanya200
    Az első sort elolvastam de inkább meggondoltam magam, nem akarom tudni mi lesz benne.Gameplay videó oké de a történetről nem akarok addig tudni még meg nem jelenik.
    Egyébként nézegetem az árakat és csak nálunk ilyen olcsó a me2, amazon.com-on is 20 dollár az ea store-ban meg 27 euro.
  • mzoli7
    Első ME3 hivatalos infók SPOILER !
    link
  • sanya200
    Hát gyerekek úgy néz ki lassan megadja magát a me lemezem, alig megy fel.Nem tudjátok le lehet valahonnan tépni a digitális változatot, már ha van.Cdprojektes verzióm van regisztráltam is ha jól emlékszem de nincs az accountomban.
    EA download managerrel meg nem lehet leszedni mert ugye nem ea-s.Lehet megkéne vennem még egyszer.De annyira randa az a sárga borító.
  • sanya200
    Mert szar helyen nézed:)
    A cdgalaxisnál csak 7100 Ft-al olcsóbb:)
  • Mimasz
    1 kérdés, miért kerül ennyibe? Van valami extra benne?

Link
  • bendáj17
    jól tetted nekem most sajna kevés időm van de majd én is újra tolom.
  • sanya200
    Asszem elkezdem a Mass Effectet totál elölről új karakterrel és múlttal:)
  • bendáj17
    nekem nagyon nem fontos a grafika.
  • Mimasz
    Nézzetek át az ME3 topicba. Bemásoltak 1 érdekes üzenetet.
  • sanya200
    Jaja rengeteg játékról anélkül is megtudom mondani hogy oda lenne írva hogy unreal engine-t használ.Pl Rainbow six vegas, gears,ut....stb elég ha a textúrákat nézni az ember és látja hogy milyen engine.A doom motorja is ilyen volt, az ember ránéz egy játékra és szinte tudja hogy milyen engine van alatta.Már akit érdekel persze.
  • mike01010101
    Az, hogy a játéknak milyen a megjelenése tényleg nem az engine-től függ olyan szempontból, hogy rajzfilmszerű vagy darkos vagy ilyesmi. Az csak a fejlesztők döntése és grafikusok munkája. A sok egyforma hatású unreal3 játéknak az az oka, hogy az engine-nel szállított shadereket hasznáják és többnyire nem írnak sajátokat.
  • sanya200
    Ezért fog ütni a BF3 az nem lesz annyira színes, a valószerűségre törekszik:)Egyébként a ME2 is túl színes, főleg a karakterek arca meg úgy az egész olyan meseszerű, de ez nem a motor sajátossága ez fejlesztői döntés.Csak nézd meg pl a Gears of War-t az azért nem annyira meseszerű pedig az is UE3.
  • penge96
    Egyébként ha már kötekedünk, PS-en a Mass Effect Engine-t használja
  • penge96
    Jó, de én erre az újra gondoltam, amiről már vidik jöttek ki... szerintem logikus
  • Evoluti0N
    A ME2 az Unreal 3-at használja.