19778
-
sanya200 #17258 A pinnacle station csak angol nyelvű, magyar verzióra fel se megy.Ha esetleg a reg átírás működik nem tudom, én nem próbáltam.Amúgy meg semmit nem ér a DLC semmi történet vagy RPG elem csak egy szimpla lövölde és kész semmi más. -
bendáj17 #17257 én megnéztem és tényleg jó pár helyen fent van. Érdekes lesz az tuti, mit ki nem találnak. -
MaRee #17256 Remélem a harmadik részhez már csinálnak egy fasza CGI introt, valami olyasmit mint anno a Dragon Age-nek, hatalmas ez így szerintem zenével össze vágva :) -
#17255 Én inkább nem olvasom el...
Most végeztem ki először a ME1 - Bring Down They Sky DLC-t. Hát mit is mondjak. Nem volt rossz, de egy kicsit egyhangú volt. attól függetlenül jó kis kikapcsolódás volt olyan tartalmat megsimerni, amit még nem fújok kívülről belülről, dehát. Kicsit könnyű volt Veterán szinten is. Asszem azon játszok. Gondolkozok rajta hogy felteszem a Pinnacle Station DLC-t csak az meg állítólag valamiért bekavar a magyar nyelvbe. -
Pares #17254 Annyit elárulok, hogy TIM-mel kapcsolatos... -
Nexus10 #17253 itt egy táblázat h senki ne haljon meg
-
Pares #17252 Most erre mit mondjak... Nem lövi le az egész történetet. Az is lehet, hogy már te is olvastad, mert tényleg fent van pár oldalon... De ha tényleg vakon akarsz nekimenni a 3. rész történetének, akkor ne olvasd el. Nekem mindegy, mert úgy se bírom ki, érted... -
Nexus10 #17251 *akkor is életbe maradnak
sorry -
Nexus10 #17250 ha Renegát vagy akkor életbe maradnak az embereid. csak okosan kell csinálni :D
Renegát befejezés
Alternatív befejezés -
Nexus10 #17249 szerintem nem olyan nagy szám. minden oldalon ahol van hír a ME3-ról le van írva. de ez csak szerintem :D
-
MaRee #17248 Na hát ez egy fokkal jobb mint a renegade, nekem üres a hajóm, és a társak fele halott :( Megpróbálom majd paragonba is, de először mindig úgy játszok ki egy RPG-t, mintha én lennék a karakter, tehát olyan opciókat választok vele amit én is mondanék/csinálnék az adott helyzetben. Én megtartottam a bázist, jó lesz az későbbre :)
NE olvassátok el Pares spoilerjét. -
#17247 Pares, megbántad hogy elolvastad? -
Pares #17246 A történet egyik fontosabb részéről van benne szó... -
sanya200 #17245 Én se nézem meg inkább:) -
#17244 Milyen fajta spoiler?:D Mert úgy megnézném, de ha valami fordulat akkor inkább nem -
bendáj17 #17243 érdekesen hangzik. -
Pares #17242 Nem tudom, hogy tudjátok-e, de: (BRUTÁL ME3 SPOILER)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TIM vagy a Cerberus (még nem tudni) meg fogja akarna gyilkolni Shepardot. Valószínűleg ez akkor lesz így, ha elpusztítottad a Collector bázist. Vagy lehet, hogy pont ha meghagytad, TIM-et indoktrinálta a bázis Reaper technológiája, és azért. Mindenesetre nem tudni a részleteket, csak annyit, hogy lesz a harmadik részben olyan is, hogy TIM/Cerberus Shepardot el akarja tenni láb alól. -
Nexus10 #17241 Paragon befejezés -
sanya200 #17240 Én abban sem vagyok biztos hogy az illusive man nem épített volna magának egy új reapert.Embereket klónozott volna vagy akármi hogy genetikai anyagra tegyen szert. -
#17239 Azért renegát döntés, mert ára van; A meghalt telepesek, a ki tudja mikor leigázott galaxis népe, akikből a hajó készült, (mint a terminátor ami emberekből készült, és kinyírtad) valamint az, hogy a Reaper hajóból valószínűleg olyan technológiák nyerhetők ki, amik a galaxis egyensúlyát felboríthatják, a Cerberus javára. És az a tény, hogy visszahoztak minket az életbe, garantálja, hogy céljaik eléréséhez bármilyen eszközt felhasználnak. Legyen az etikus, vagy sem.
Ekkora hatalom bárki kezében veszélyes. Hát még a Cerberuséban, akik "kissé" idegengyűlölők. -
sanya200 #17238 Van egy új wallpapper a bw oldalán.
-
#17237 Ha egy olyan karakterrel játszok akinek az első az emberek a galaxisban ezért mindent megtesz, hogy segítsen nekik, még úgy is, hogy nem pusztítja el a Begyűjtő Bázist hanem átadja a Cerberus-nak, hiszen ők az egész második rész alatt csak segítenek akkor az miért lenne renegát? Pont az lenne a renegát ha elpusztítanám a bázist annak ellenére, hogy ők hoztak vissza az életbe, ők adtak alám hajót, ők adtak nekem legénységet és minden anyagi segítséget ahhoz, hogy végrehajthassam a küldetésemet. -
sanya200 #17236 Neked mi lenne a nagyon renegát cselekedett?Összegyüjtitek az összes mocskos bűnözőt a galaxisból és felhasználod őket hogy építhess egy reapert? -
#17235 Nincs, a végén van egy döntés ami lehet paragon, de lehet renegát is.
Igazából kicsit furcsa az egész mert ha beleéljük magunkat egy renegát karakter szerepébe akkor az a döntés nem is annyira renegát a mi szemszögünkből. -
bendáj17 #17234 szerintem van befolyása hogy mennyi a példakép/renegát érték. -
sanya200 #17233 Az se mindegy hogy a végén kit hova küldesz, attól hogy loyális még meghallhat.Oda kell figyelni és nem lesz gond. -
MaRee #17232 Köszi Akkor asszem indulhat majd ezután a veteránon az újrajátszás :) A végkimenetelnek egyébként van köze ahoz hogy mennyire példakép/renegát a karakter? -
#17231 meg kell csinálni a lojalitás küldetésüket első sorban, aztán erre megtalálod. -
MaRee #17230 Kifejtenéd? Vagy van valami walkthorugh neten erre? -
#17229 Meg lehet azt is csinálni hogy mindenki megmarad !
Csak jól kell választani a végén ! -
MaRee #17228 Na befejeztem a fő küldetést, 8 órába telt így előről kezdve megint, most neki ülök az összes mellék küldetésnek és a DLC-nek :)
Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenképpen ezek a csapattagok halnak meg a végén, vagy van lehetőség megmenteni őket? Én kifejeztem sajnáltam a bérgyilkost, meg Jacket, stílusos karakterek voltak, Legionről nem is beszélve :(
-
sanya200 #17227 Csak érdekes mert utána mikor elhagytuk a koloniát már a soverign fedélzetén volt. -
Nexus10 #17226 A nem lehetett látni nem azt jelenti h nem is volt más hajó :D -
mzoli7 #17225 az evolúció 3. része mikorra várható magyarul ? -
sanya200 #17224 Gyerekek egyébként azt nem értem az egyben hogy saren mivel lépett le az éden egyesről,a fejedelem felszállt saren meg utána utasította a getheket hogy robbantsák fel a kolóniát, más hajót meg nem lehetett látni. -
KondorKhan #17223 de a lárvánál akkor is nehezebb volt, az szerintem nagyon el lett cseszve gameplay oldalról... -
#17222 Kihívás?:D Már nem azért, de legnehezebb fokozaton vanguarddal a pisztoly gyorsaság és pontosság nüvelő skillel minden megerőltetés nélkül 2 perc alatt legyaktam azt a nyomorékot... -
#17221 A renegát pontszámok miatt van.
-
KondorKhan #17220 a "béka Saren" sokkal nagyobb kihívás volt, mint a Reaper Lárva, én azt jobban élveztem, ott legalább ügyesnek kellett lenni -
MaRee #17219 Láttam videókban hogy néha Shepardnek vöröses világító szeme van, ez mitől van? Én már a játék vége fele járok, de sima a szeme.