Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínû hogy egy része már kész volt akkor.De emlékeztek a tricia helfer-es hírre?Most álltak neki felvenni a hanganyagot és lehet már csak ez hiányzott a dlc-bõl.A shadowbroker nálam 2010,08,17-et ír aztán nemrég jelent meg.Meg ugye azt is vedd figyelembe hogy nem egy cuccon dolgoznak, most jelent meg a da2 is, nyilván nem akarták egy-idõben kiadni a dlc-t is meg a da2-t is.De ezzel szerintem nincs baj mert így fenntartják az érdeklõdést a játékosokban.Bár én késõbbre halasztottam volna vagy adtam volna még ki, év vége még messze van.Olyan 3-4 hónappal kellett volna a megjelenés elõtt kiadni pl szeptember körül hogy friss legyen még mire megjelenik a 3.Így már sokan elfelejtik év végére.Persze nem mi de sokan mások igen.

Doom 4
Szemetek, nekem meg kell várnom a fordítást :D XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ez semmire se ad magyarázatot. Mármint azzal kapcsolatban, hogy MIÉRT áll támadás alatt a Föld. Bár örülök, hogy erre a DLC-ben választ kapunk. Én még nem próbáltam, de ami késik, az nem múlik...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sõt a legújabb fájl dátuma ennek van: BioD_Nor_MedBay_LOC_ITA.pcc
2011. január 31., 10:41:12
Ezek alapján már másfél hónapja fullosan kész van ez a DLC is, csak vártak a kiadással... Persze lehet más oka is a fájl dátumoknak. De én ezt tippelem :D

Kopiati
Arra választ adnak a videóban is XD Mert több város áll támadás alatt, globális a támadás...

Egyébként jó ez a DLC, kivételesen igaz volt a kampányszöveg, sokkal közelibb karakter Shaperd ezalatt, mint más DLC-kben. Bár a gagyi megoldások, áhhh hajam tépnémXD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Fenrir
Köszi, közben már elõbányásztam.

A halál csupán a kezdet...

tényleg érdekes

Érdekes infó: az új dlc-nél a ME2_Arrival.exe fájl létrehozásának dátuma: 2011. január 31., 9:18:50

na ez tök jó akkor. Én most raktam fel megy simán semmi gigszer vele. Nekem is 880 mb körüli :) Már csak a magyarításra várok és akkor mehet ezerrel.

Én majd akkor tudom meg ha elkészül a magyar fordítás :D
Viszont a DLC egyértelmû választ ad arra, hogy miért a Földet támadják meg a kaszások... és miért vannak olyan kevesen a videón :)

Én is többre számítottam, de ez is fasza volt :D
igen, ezt kerestem koszi!

anti hero

Tehasut
Tudsz, mert feltelepül az angol szövegfájl is, csak át kell írni a nyelvet a sku.ini-ben, ami a játék könyvtárán belül a 'data' mappában van.
Tehasut
illetve: ugyanakkora
én is újratelepitettem, tudok a ME2re angol subtitles rakni a hun-cz stb verzioval?

anti hero

Tehasut
én az elõbb letöltöttem újra, de ugyan akkora a mérete, mint annak, amit reggel szedem le...
Tehasut
ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2
"Language"="hu"

erre:
"Language"="en"
Fenrir
Mit kell átírni a registry-ben, hogy fel tudjam telepíteni a dlc-t magyar alapjátékra?

A halál csupán a kezdet...

No, kivégezve... kicsit többre számítottam, de egész kellemes DLC :) Csak ajánlani tudom mindenkinek, annyi BW pontot megér :)

Megvéve. Maradt még 1100 pontom. Azt hittem le lesz terhelve, és ezért lassan fog csordogálni (de nem így van). Nálam 880MB-ot ír. De még várok vele, hogy mike lefordítsa, és csak utána teszem fel, és játszok vele.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ME3 infótudom ez nem az a topic de ezt többen olvassák
Letöltöttem, gondolom ezt is úgy kell felrakni mint a Liaras dlc-t.
nektek is 879 MB méretû a Arival?
Kötve hiszem, hogy valami "félkész" verziót töltenek fel az EA oldalára fél nappal a megjelenés elõtt. Mellesleg torrenten már fent van mindenhol, és mûködik, sokan már végig is játszották probléma nélkül. Just sayin'.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ebben a percben ki is rakták a BW honlapjára :D
Tölthetõ! http://social.bioware.com/page/me2-dlc

hej bocsi tudom izé kalózt letölteni szemétség de nem tudtok ey mûûûûûködõ verziót
Mimasz
"Korábban letöltött fájl nem tökéletes, azóta apróbb módosításokat hajtottak végre, azaz aki elõre letöltötte, annak újra le kell szednie."

786 megával már le lehet szedni az EA disztribúciós oldaláról.

egy magyar fordítás nekem is jól jönne, nem akarok így belekezdeni, bár nagyjából értem a dolgokat, de azért csak kellemesebb és pontosabb ha magyar.
Azt nem tudtam, de nem elképzelhetetlen amit írtam:)
Kopiati
Õk konzol verziót kaptak ps3-at... (szebb graf volt...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Mimasz
:DD Nah az mekkora poén lenne.. :D

Az is elképzelhetõ hogy azt a verziót töltötték fel amit néhány nappal ezelõtt megkapott a Gamespot hogy kipróbálhassák nem??
JethroHUN
akkor az egy csali volt? jól beszopattak akkor jó pár embert vele... mivel fel is lehetett telepíteni... remek, dlct viszont nem lehet uninstalálni, thx BW <#love11> imádom azt akinek ez az eszébe jutott

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lehet, hogy bugos. BioWare-nél sosem lehet tudni, hogy mit jelent az, amit rébuszokban mondva mondanak el (ugyebár "technikai probléma") :)

vagyis?Most aki végigtolta a kalózverziót az akkor rövidebb vagy mifene?

Azok, akik idõ elõtt letöltötték a cuccost, valószínûleg újra le kell tölteni, mert nem volt teljes.

Chris Priestley: You will likely need to redownload. Not all the files were there till today. Just so you know.

(ezt félórával ezelõtt írta)

Nem nagyon erõlteti magát a BW... pedig csak egy linket kéne kirakni, a cucc már fenn van ugyebár :P :)

Na, 6 óra van, most már percek kérdése és kikerül a bioware oldalára is, én onnan fogom tölteni.
Egyet leszedtem én is de még nem raktam fel, de másnak ment szóval jónak kell lennie.

Amúgy meg milyen kalóz verzió az, amit az EA oldaláról töltök le? LOL.

Igaz, letöltöttem, de még nem játszottam vele. :)

Bocs, az utolsó mondatod fölött elsiklottam.

Köszönöm a pontos infót :)
"A BioWare oldalán azt írta Chris Priestly, hogy a PC változat megjelenése 9:00AM PST idõpontban várható, ami a mi idõzónánkban este 18:00-kor lesz."

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Kérezd Parest, õ már tegnap óta tolja. :/
(Amúgy XBox360-ra tuti kinn van, PC-rõl nem tudok nyilatkozni, de ha még nincs kinn, akkor bármelyik pillanatban kint lehet.)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Folyamatban van az is, mar leegyeztettem sanyaval, o fogja megcsinalni a grafikai reszt. most tenyleg fontosabb a dlc.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nincs még kint a DLC mert nem láttam a Bioware honlapján?
Hát ha mike átküldi a cuccot én befejezhetem a képregényt, de nem biztos hogy lesz olyan minõségû mint amilyet õ szokott csinálni.A DLC fontosabb szerintem:)

Este már tolhatják magyarul... :D
Ám de a képregény mikor lesz magyarul? Csak kiváncsiságból kérdem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...