Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az a film amúgy se tetszett, fõleg azután hogy olvastam a könyveket is.

van benne valami Off: Ja a Witch hunt dlc is mi 😞 azt hittem milyen frankó lesz de aztán milyen vége lett semmi értelme. Nem is tudom nem jött be annyira. Off: vége

igen ez elég nagy kár érte én se értem miért csinálnak ilyet.

Igen... ütött volna rendesen, hogy pl nem mentheted meg a Földet, vagy mondjuk be kell áldoznod... kicsit félek tõle, hogy nehogy olyan legyen, mint a Terminator 4. Nekem alapvetõen tetszett a film, de azt nagyon sajnáltam, hogy már a trailerben lelõtték az egyik legnagyobb poént, hogy az egyik fõszereplõ egy olyan terminator, aki nem is tud róla, hogy terminator. Sokkal nagyobbat ütött volna, ha mindez csak a filmben derül ki, nem pedig az elõzetesben...

Hát lehet nem kéne elolvasnom minden hírt a me3-ról.Mert megint az lesz a vége hogy a fele story kiderül mire megjelenik.Bár ezt se kellett volna elárulni hogy betámadják a földet.Elég nagyot néztünk volna az elején ha nem árulják el.

newil
Slashice és wedge31 köszönöm a segítséget.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Kopiati
(egy forrást dobhatnál😊)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

wedge31
Állisd át a nyelvet angolra és mindjárt le tudod tölteni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ha minden igaz április 28 körül kapunk valami infót a ME3-ról 😄
De én már ebben se bízok mert mindig csak ígérgetik <#nevetes1>
Szia!

Ezen a linken egy részletes leírást találsz a teendõkrõl.

JethroHUN
ezt kiadni a játék végére... mint a witch hunt messzirõl látszik rajta hogy már szart bele mindenki, csak ha már megígérték akkor nesztek alapon össze hajigáltak vmit. ha ilyen irányba halad a bioware, akkor me3at inkább ne is csinálják, me2nek is 30%a dlc... azokból is csak 2 ami tényleg jó

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

newil
Helo ,honnan tudom hivatalosan letölteni a legújabb dlc-t,mert kedves Bioware azt írja,hogy ebben a régióban nen lehet letölteni.
A pontom megvan hozzá ... mégsem engedi.
Köszönöm elõre is a segítséget.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Pedig abban is reménykedtem hogy benne lesz, annyira gáz hogy még kibékülni se lehet vele, csak akkor ha vele romantikáztál az egyben.Akkor küld egy mailt hogy bocsánatot kérjen de én sose kapok olyat.<#szomoru2>

igen nagy kár hogy nem raktál bele-

Ja amúgy szerintetek nehéz lett volna belerakni Ashley-t, illetve Kaidant a dlc-be? Szerintem megmentette volna a dlc-t a teljes leminõsítéstõl...
Kárpótlásul igyekszem majd elõvenni és csinálgatni az SSV Budapest-et! Sajnos mostanában nem volt rá idõm, de szívesen foglalkozok vele amúgy.
Bocs ha kicsit lelomboztalak a véleményemmel, de sajnos a tények magukért beszélnek. Én is szerettem volna valami drámai, elgondolkodtatós, ütõs dlc-t, fõleg ha a reaperekrõl van szó, de sajnos ami nincs az nincs...
Na most tök jól elvettétek a kedvem a dlc-tõl, mondjuk már én is sejtettem hogy nem lesz az a hû de nagyon klaffa, mivel egyrészt rövid másrészt meg tudjátok.
A da2-vel kapcsolatban meg annyit hogy pl nem értem a párbeszédeket miért kellett egyszerûsíteni hogy jelezze hogy jó vagy rossz válaszok vannak(paragorn,renegade), sokkal izgalmasabb az egybe hogy nem tudod meg,csak akkor ha már késõ.Meg csak nézd meg a gamerankings.com-on a 80%t se érte el.Vajon miért?Mert ebbõl is nem rpg lett hanem akciójáték rpg elemekkel, sztem legalábbis.

Egyetértek!
Az SSV Budapestes novella mikorra várható ?
Annyira nem rossz, csak a várakozásokhoz képest csalódás. Illetve a korábbi Mass Effect DLC-khez hasonlítva gyenge. Az Arrival alatt csak a Firewalker DLC van véleményem szerint. Összes többi jobb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mivel nem DA II topic, ezért próbálok röviden válaszolni ezzel kapcsolatban (akinek úgy tetszik offolni): csak az animációk gyorsultak fel, magasabb szinteken igenis taktikázni kell, bár az igaz, hogy a kettõ sokkal dinamikusabb (a "két ember kinyír mindenkit"-re meg csak annyit, hogy ez a "tutorial", igazából nem jellemzõ, hogy mindenkit két ütésbõl agyonversz, de most már nem offolok többet 😄)

Amúgy meg remélem, hogy az Arrival nem lesz annyira rossz, mint ahogy leszûrtem a fórumos hsz-ek alapján (én majd holnap vagy azután állok csak neki) 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Tényleg, most hogy mondod, nem is volt benne semmi az SSV Budapestrõl. Amúgy ja, számomra felértékelõdött az Overlord.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pontosan már nem tudom olyan 20 körül van, de ez csak az amit be is fejeztem, volt párszor hogy csak elkezdtem és nem tudtam vagy akartam befejezni ilyen-olyan okok miatt.Ez olyan 5-10 alkalom lehetett<#nyes>

Hát le tud kötni pedig már az összes párbeszédet szinte tudom,mégis valahogy jobban leköt mint a cod vagy hasonló.De mostmár úgy vagyok vele hogy csak hébe-hóba játszok vele 1-1h-át egész nap már nem tudnám tolni.

Hát Szthomas pedig lehet ez lesz a vége lásd mit csináltak a DA2-vel is.Nem mondom hogy játszhatatlan de nekem az elsõ rész tetszett de a 2-t már a demóban meguntam.Valahogy az a pörgés-forgás nem jön be, jobb szeretem az elsõ rész taktikusabb lassabb játékmenetét.Arról nem is beszélve hogy az egyben 10-15 ellenfél ellen 2 embernek nem sok esélye volt itt meg lazán ledarálom õket.

pisztácia
Elõre is köszönjük szépen a fordítást! Sok embernek teszel vele óriási örömöt😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Remélem ez a dlc nem valami útmutató volt a jövõre vonatkozóan. Én nem szeretnék hasonlóval találkozni a Mass Effect utolsó részében. Lehetséges hogy csak én vagyok így ezzel?
Úgy látom nyugodtan folytathatom az SSV Budapest rajzolását, mert nem kaptam konkurenciát (sajnos)...
Annak ellenére hogy ki akartam várni a magyarítást végigtoltam a dlc-t. Azt gondoltam, hogy ha tetszik úgy is végignyomom majd magyarul is. Sajnos azóta már nem vagyok ennyire derûs. Ez a kiegészítõ számomra elég komoly csalódás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kiegészítõ eszméletlenül rövid. Az elõzetesen beharangozott egyszemélyes lopakodós küldetésbõl szerintem csak az egyszemélyes igaz. Nekem még véletlenül sem volt olyan érzésem, mint ha besurrannánk valahova, fõleg mivel ha tûzet nyitunk annak sincs következménye. A zenék sem voltak túl izmosak, legalább is számomra. Átvezetõ animációk is épphogy csak voltak. Az egész egy összecsapott valaminek tûnt nekem, mellesleg megint nem tudtunk meg semmi érdemlegeset a reaperekrõl sem. A küldetés jó lett volna és szerintem sokkal drámaibbra is meg lehetett volna csinálni, erre mit kaptunk: egy "lövöldözzük végig magunk a pályán aztán durr bele" küldetést. Háttérinfó szinte semmi, batarian hajók, technológiák megjelenítése semmi, még csak saját ruhát sem kaptak. Kiábrándító az egész. Én egy ilyen kiegészítõt ki sem adtam volna, fõleg ilyen állapotban. Szerintem sokaknak ezután felértékelõdik az Overlord dlc. Nem folytatom a szapulást, pedig még lehetne bõven...
Én eddig 15 körül járok. 😊

hanyadszor játszod újra ?
<#eljen>

Addig tolom még a 2-t úgy is most kezdtem el nemrég.És igen már megint<#taps>
Valahogy nem tudom nem szeretni.

Jézus ereje még a 7000 sor is sok.Én elvesznék benne😊

Köszönjük, és ezer meg egy hála!<#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Szerintem jól haladok. A file kb 7.000 sort tartalmaz (nincs minden sorban szoveg) es kb 4.800-nal tartok. Érdekességképpen a shadowbroker 18.000 sort tartalmazott. A heten 100%-ra igerem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Snexi
fordítás hogy áll? 😄

akkor minden ok.

anti hero

Én jól vagyok. Azért kérdeztem, mert lehurrogtál azért, mert filozofáltam egy kicsit a játékról. Nem azért írtam, amit, hogy a Te véleményed megváltoztassam...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

semmi bajom, tok jol vagyok.
te ?

anti hero

Doom 4
Szereplejen!<#taps><#taps>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ki tudja talán a következõ Formax-ban is szerepelni fog<#mf1><#wow1>

Látjátok még jó hogy feljárkálok mindig adok egy kis vitatni valót<#taps>

Hát mégis él😊
Áttételesen érte túl persze nem szó szerint<#mf1>

Ha úgy vesszük...
Bár az én Shepardomon sose látszik semmi. Mindig felpalsztikáztatom. 😊

Végül is mindegy, hogy használtak-e Reaper techet. Szerintem akkor is van egy kis irónia a történetben ezzel kapcsolatban.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez jó hír! Köszi az infót. Szerintem én is kivárom most már.
"shapard járt az ûrben oxigén nélkül mégis túlélte"
Ez most nem ugrik be mikor volt. Ha az ME2 elejére célzol, akkor azt nem élte túl. 😊

Lesz biza, MIKE már dolgozik rajta ha minden jól alakul még a hétvége elõtt kész lesz.Én is a magyarításra várok holott már 2 napja megvan a DLC.De ha eddig kibírtam akkor az a pár nap már nem oszt nem szoroz.

Ettöl ne félj, ez a fülszövegben is benne van.