Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De én már ebben se bízok mert mindig csak ígérgetik <#nevetes1>#nevetes1>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A pontom megvan hozzá ... mégsem engedi.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
A da2-vel kapcsolatban meg annyit hogy pl nem értem a párbeszédeket miért kellett egyszerûsíteni hogy jelezze hogy jó vagy rossz válaszok vannak(paragorn,renegade), sokkal izgalmasabb az egybe hogy nem tudod meg,csak akkor ha már késõ.Meg csak nézd meg a gamerankings.com-on a 80%t se érte el.Vajon miért?Mert ebbõl is nem rpg lett hanem akciójáték rpg elemekkel, sztem legalábbis.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy meg remélem, hogy az Arrival nem lesz annyira rossz, mint ahogy leszûrtem a fórumos hsz-ek alapján (én majd holnap vagy azután állok csak neki) 😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hát le tud kötni pedig már az összes párbeszédet szinte tudom,mégis valahogy jobban leköt mint a cod vagy hasonló.De mostmár úgy vagyok vele hogy csak hébe-hóba játszok vele 1-1h-át egész nap már nem tudnám tolni.
Hát Szthomas pedig lehet ez lesz a vége lásd mit csináltak a DA2-vel is.Nem mondom hogy játszhatatlan de nekem az elsõ rész tetszett de a 2-t már a demóban meguntam.Valahogy az a pörgés-forgás nem jön be, jobb szeretem az elsõ rész taktikusabb lassabb játékmenetét.Arról nem is beszélve hogy az egyben 10-15 ellenfél ellen 2 embernek nem sok esélye volt itt meg lazán ledarálom õket.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kiegészítõ eszméletlenül rövid. Az elõzetesen beharangozott egyszemélyes lopakodós küldetésbõl szerintem csak az egyszemélyes igaz. Nekem még véletlenül sem volt olyan érzésem, mint ha besurrannánk valahova, fõleg mivel ha tûzet nyitunk annak sincs következménye. A zenék sem voltak túl izmosak, legalább is számomra. Átvezetõ animációk is épphogy csak voltak. Az egész egy összecsapott valaminek tûnt nekem, mellesleg megint nem tudtunk meg semmi érdemlegeset a reaperekrõl sem. A küldetés jó lett volna és szerintem sokkal drámaibbra is meg lehetett volna csinálni, erre mit kaptunk: egy "lövöldözzük végig magunk a pályán aztán durr bele" küldetést. Háttérinfó szinte semmi, batarian hajók, technológiák megjelenítése semmi, még csak saját ruhát sem kaptak. Kiábrándító az egész. Én egy ilyen kiegészítõt ki sem adtam volna, fõleg ilyen állapotban. Szerintem sokaknak ezután felértékelõdik az Overlord dlc. Nem folytatom a szapulást, pedig még lehetne bõven...
Valahogy nem tudom nem szeretni.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
anti hero
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
te ?
anti hero
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Áttételesen érte túl persze nem szó szerint<#mf1>#mf1>
Bár az én Shepardomon sose látszik semmi. Mindig felpalsztikáztatom. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez most nem ugrik be mikor volt. Ha az ME2 elejére célzol, akkor azt nem élte túl. 😊