19778
  • bendáj17
    város lesz a következő képregény, remélem mike jól halad a fordítással.
  • MaRee
    Akkor biztos viccből irták oda a readme-k elejére a srácok, meg a torrent oldalakon ahol fent vannak a DLC-k és a játék, hogy ne legyen aktív internet kapcsolat játék közben mert elbarmolhatja az egészet, mint nekem pár napja.
  • penge96
    Amatőr (vicc)
  • Pares
    Semmi ilyet nem kell csinálni.
  • penge96
    Már bocs, de hülyeségeket beszélsz... Nekem eredeti játékom van, khmtörtkhm DLC-kkel, és állandóan megy a net és semmi baja nincs -.-' egyszerűen menj be a beállításokba, és kapcsold le hogy értesítést küldjön az EA-nak a game....
  • MaRee
    Nem eredeti a játékom és a DLC-k felrakása után véletlenül úgy indítottam el hogy ment a net, így észrevette a játék hogy valami nem kóser és kb 6* újra kellett rakni mire jó lett.. Erre vigyázz majd esetleg ha nem eredetid van, hogy a net kábel legyen kihúzva ha DLC-kkel játszol.
  • lightjack
    sanya el tudnád küldeni a ME képregényeket? a második megvan, de az első nincs. ha igen. akkor privbe írj rám, majd adok e-mailt.
  • hentesferi
    úú az nem jó :S hogy sikerült ?

és Köszi a válaszokat Nektek ! :)
  • MaRee
    Jah, általában az Arrivalt utoljára szokták. Mondjuk én elbasztam nemrég a mentéseimet úgyhogy újra kellett kezdeni, 7-8 óra alatt végig szaladtam a fősodoron, most meg nyomom a mellék küldiket és a DLC-ket.
  • Pares
    Hát ja, mondjuk az Arrivalt jó hagyni a legutolsónak, úgy van a legtöbb értelme...
  • hentesferi
    Igen ez is a fő ok , hogy folytatom , mert beáldoztam az összes DLC-re , csak még nem tudom , milyen sorrendben játsszam őket , vagy az mindegy , csak ajánlatos hogy az utolsó az Arrival legyen ? :)
  • sanya200
    Nekem megvan az összes rész de csak magyarul.
  • penge96
    Youtube-ra írd be, hogy Mass Effect 2 ending, és kidobja őket
  • MaRee
    A DLC-k nélkül is lehet, ha megcsináltad a fősodort utána van még százféle mellékküldetés, kb 15 DLC, stb...
  • hentesferi
    Sziasztok

Bocsi a hülye kérdésért , csak még régebben félre tettem a Mass Effect 2-t hogy kicsit szüneteltessem , nem akartam gyorsan végigjátszani , de most újra elővettem , lehet a végigjátszás után folytatni tovább ?
    de gondolom lehet , hiszen van hozzá nem egy DLC is :)
  • Bugesz
    Akkor ok... De a régi részei az Evolutionnak nincsenek már meg? Nekem angolul is megfelel.
  • sanya200
    Hát szerintem még nincs kész, ha kész lesz úgy is belinkelik.
  • Bugesz
    Valaki elküldené a Mass Effect képregényt?
  • totyak
    Köszi szépen. Erről a három lehetőségről valahol nincs véletlenül videó?
  • Mimasz
    Evolúció 3. része már le lett fordítva?
  • Pares
    Nem értem, hogy egyeseknek mi a baja azzal, hogy MMO-t is csinálnak az univerzumban... Főleg hogy a Mass Effect trilógiához kevés köze lesz, mivel az után játszódna, ha egyáltalán lesz... Ha nem tetszik, nem kötelez rá az ég világon senki, hogy játssz vele...
  • mzoli7
    Evolúció 4. rész betekintés[URL=http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mass_effect_3_visszater_a_new_game_plus]újjab semmitmondó ME3 "hír"[/URL]
  • JethroHUN
    ...mert TE vagy az okos.
  • MaRee
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • bendáj17
    szerintem is maradjanak csak az rpg-nél bár ki tudja. Penge jó írta több befejezés is lehet.
  • penge96
    Izé, nem több száz, hanem kb annyi, ha a csapattársak elhalálozásait nézzük...
  • penge96
    Több száz variáció van a végén. De a lényegi részeket nézve nagyjából 3.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard meghal. Shepard túlél, Collector base megmarad. Shepard túlél, collector base pusztul.
  • Fenrir
    Még készen sincs a játék, de szerinted egy szemét lesz. Okosssss...
  • totyak
    Hány befejezése van összesen a játéknak?
  • Evoluti0N
    Ezzel vitatkoznék, de ne kezdjünk offtopikos flamelésbe. :P
  • sanya200
    Hát az ötlet nem rossz de sztem is maradjanak csak az RPG-nél ahhoz értenek igazán.
  • JethroHUN
    Akkor a bioware hülye, a starwaros mmojuk is egy szemét lesz.
  • Bhalage
    $_$

ennyi
  • mzoli7
    A Bioware szernt lenne értelme egy Mass Effect MMO-nak
  • sanya200
    Egyébként itt a teljes felbontású kép, én már megvágtam az előzőt hogy elférjen a monitoromon.Háttérnek:D
    kép
  • sanya200
    jaja
    De ez volt az egyetlen amit normális felbontásban találtam, pedig szénné kerestem a google-t.De ezt is nem ott hanem a wallbase-n találtam.
  • Rage47
    Kerrigan
  • nyirog
    lol, a starcraft 2 egyik játékbeli átvezetőjéből kivágott kép.
  • bendáj17
    nem is csodálom, fantasztikus kép lenne.
  • sanya200
    Hú gyerekek ezt a képet szeretném mass effectbe:D
    A szemét kicseréltem az én shepard-ére.De a páncélt nem tudom nincs hozzá kellő minőségű képanyag:S
    Pedig nagyon durva lenne, a háttérben látszódhatna hogy London romokban hever.