19778
-
bendáj17 #17338 város lesz a következő képregény, remélem mike jól halad a fordítással. -
MaRee #17337 Akkor biztos viccből irták oda a readme-k elejére a srácok, meg a torrent oldalakon ahol fent vannak a DLC-k és a játék, hogy ne legyen aktív internet kapcsolat játék közben mert elbarmolhatja az egészet, mint nekem pár napja. -
#17336 Amatőr (vicc) -
Pares #17335 Semmi ilyet nem kell csinálni. -
#17334 Már bocs, de hülyeségeket beszélsz... Nekem eredeti játékom van, khmtörtkhm DLC-kkel, és állandóan megy a net és semmi baja nincs -.-' egyszerűen menj be a beállításokba, és kapcsold le hogy értesítést küldjön az EA-nak a game.... -
MaRee #17333 Nem eredeti a játékom és a DLC-k felrakása után véletlenül úgy indítottam el hogy ment a net, így észrevette a játék hogy valami nem kóser és kb 6* újra kellett rakni mire jó lett.. Erre vigyázz majd esetleg ha nem eredetid van, hogy a net kábel legyen kihúzva ha DLC-kkel játszol. -
#17332 sanya el tudnád küldeni a ME képregényeket? a második megvan, de az első nincs. ha igen. akkor privbe írj rám, majd adok e-mailt. -
hentesferi #17331 úú az nem jó :S hogy sikerült ?
és Köszi a válaszokat Nektek ! :) -
MaRee #17330 Jah, általában az Arrivalt utoljára szokták. Mondjuk én elbasztam nemrég a mentéseimet úgyhogy újra kellett kezdeni, 7-8 óra alatt végig szaladtam a fősodoron, most meg nyomom a mellék küldiket és a DLC-ket. -
Pares #17329 Hát ja, mondjuk az Arrivalt jó hagyni a legutolsónak, úgy van a legtöbb értelme... -
hentesferi #17328 Igen ez is a fő ok , hogy folytatom , mert beáldoztam az összes DLC-re , csak még nem tudom , milyen sorrendben játsszam őket , vagy az mindegy , csak ajánlatos hogy az utolsó az Arrival legyen ? :) -
sanya200 #17327 Nekem megvan az összes rész de csak magyarul. -
#17326 Youtube-ra írd be, hogy Mass Effect 2 ending, és kidobja őket -
MaRee #17325 A DLC-k nélkül is lehet, ha megcsináltad a fősodort utána van még százféle mellékküldetés, kb 15 DLC, stb... -
hentesferi #17324 Sziasztok
Bocsi a hülye kérdésért , csak még régebben félre tettem a Mass Effect 2-t hogy kicsit szüneteltessem , nem akartam gyorsan végigjátszani , de most újra elővettem , lehet a végigjátszás után folytatni tovább ?
de gondolom lehet , hiszen van hozzá nem egy DLC is :) -
Bugesz #17323 Akkor ok... De a régi részei az Evolutionnak nincsenek már meg? Nekem angolul is megfelel. -
sanya200 #17322 Hát szerintem még nincs kész, ha kész lesz úgy is belinkelik. -
Bugesz #17321 Valaki elküldené a Mass Effect képregényt? -
#17320 Köszi szépen. Erről a három lehetőségről valahol nincs véletlenül videó? -
#17319 Evolúció 3. része már le lett fordítva? -
Pares #17318 Nem értem, hogy egyeseknek mi a baja azzal, hogy MMO-t is csinálnak az univerzumban... Főleg hogy a Mass Effect trilógiához kevés köze lesz, mivel az után játszódna, ha egyáltalán lesz... Ha nem tetszik, nem kötelez rá az ég világon senki, hogy játssz vele... -
mzoli7 #17317 Evolúció 4. rész betekintés[URL=http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mass_effect_3_visszater_a_new_game_plus]újjab semmitmondó ME3 "hír"[/URL] -
#17316 ...mert TE vagy az okos. -
MaRee #17315 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
bendáj17 #17314 szerintem is maradjanak csak az rpg-nél bár ki tudja. Penge jó írta több befejezés is lehet. -
#17313 Izé, nem több száz, hanem kb annyi, ha a csapattársak elhalálozásait nézzük... -
#17312 Több száz variáció van a végén. De a lényegi részeket nézve nagyjából 3.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard meghal. Shepard túlél, Collector base megmarad. Shepard túlél, collector base pusztul. -
#17311 Még készen sincs a játék, de szerinted egy szemét lesz. Okosssss... -
#17310 Hány befejezése van összesen a játéknak? -
Evoluti0N #17309 Ezzel vitatkoznék, de ne kezdjünk offtopikos flamelésbe. :P -
sanya200 #17308 Hát az ötlet nem rossz de sztem is maradjanak csak az RPG-nél ahhoz értenek igazán. -
#17307 Akkor a bioware hülye, a starwaros mmojuk is egy szemét lesz. -
Bhalage #17306 $_$
ennyi -
mzoli7 #17305 A Bioware szernt lenne értelme egy Mass Effect MMO-nak -
sanya200 #17304 Egyébként itt a teljes felbontású kép, én már megvágtam az előzőt hogy elférjen a monitoromon.Háttérnek:D
kép -
sanya200 #17303 jaja
De ez volt az egyetlen amit normális felbontásban találtam, pedig szénné kerestem a google-t.De ezt is nem ott hanem a wallbase-n találtam. -
#17302 Kerrigan -
#17301 lol, a starcraft 2 egyik játékbeli átvezetőjéből kivágott kép. -
bendáj17 #17300 nem is csodálom, fantasztikus kép lenne. -
sanya200 #17299 Hú gyerekek ezt a képet szeretném mass effectbe:D
A szemét kicseréltem az én shepard-ére.De a páncélt nem tudom nincs hozzá kellő minőségű képanyag:S
Pedig nagyon durva lenne, a háttérben látszódhatna hogy London romokban hever.