Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Elég régóta nem voltam, szóval nem igazán vágom a fejleményeket. Engem legfõképp az érdekelne, hogy lesz-e magyarítás az új dlc-hez, és ha igen mikorra várható. Nem tudom hogy várjak-e a magyarításra, vagy inkább kezdjem el most angolul.
Miranda biztos regisztrálva van. 😄 Szerepelt a helyi "Top Model Leszek!" show-ban. 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tök jó hogy elmondtad a lényegét, még nem olvastam<#falbav>

Semmi ilyen nincs. Shepardot az Illusive Man finanszírozta technológiával hozzták vissza. Akkor még a Cerberus vezérnek nem volt Reaper technológiája. Az ME2 történési után viszont igen! Pont errõl szól a harmadik regény, éppen errõl.
Nem kell félteni az Illusive Mant amikor az erkölcsöt félre kell rakni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Különben is shapard járt az ûrben oxigén nélkül mégis túlélte valahogy.De nem tudom most mit rágódsz ezen, vagy mi bajod van.Ez csak egy észrevétel volt a részemrõl nem pedig kõbe vésett írás.

Nem azt mondtam hogy totál olyan lesz mint egy reaper az csak egy hasonlat volt, de lassan tényleg terminator lesz kinyírja illusive man-t majd ellopja a szemét és azt rakja be magának.De az is érdekes hogy mikor elõször járunk a 2-ben a fellegvárban akkor Bayle azt is mondja ha regisztrálatlan génterápiám volt azt is jelezné.Érdekes mirandánál nem jelzett, bár ott már el is füstölt volna a scanner, vagy épp shepardnél is.

Neked meg mi a bajod?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

na
tehat a leheto legjobban hasonlitson (=vagy ugyanaz legyen)magara, mint mielott tett egy setat az urben/ megprobalkozott egy leszallassal egy bolygora urhajo nelkul 😄dd

anti hero

ja és a cerberus a lehetõ legjobban akarta helyreállítani shepardot, nem szuperninjaharcos driodot késziteni belole...

ugyanis nem szuperninjaharcos droidsag a siker kulcsa alapvetoen, hanem a hozzaallas:d

anti hero

leirhatod meg 10szer, akkor se lesz mas a velemenyem. sztem koze nincs a 2nek egymashoz ill a dúrván erõs költõi hasonlat fogalmát erõteljesen kimeríti.
kicsit olyan belemagyarazas, nekem eleg a tortenet, te tovabb theorycraftolsz, dehat ha neked ez esik jol akkor lelked rajta

shepard kapott par plusszt, de azert az nagyon keves, hgoy urhajokent funkcionaljon es piros sugarakat eregessen a labaibol ; )
saren meg egy indoktrinalt gyenge kis szardarab volt, akit eltapostam :od ;o

anti hero

Na, azért van a dologban irónia. Az elsõ részben Saren vállt géppé Sovereign hatására, a harmadik részre pedig Shepard lett félig vas, félig hús, kitudja milyen reaperektõl lopott techel feltuningolva (khmJackHarperkhmEvolutionkhm). Saren is olyanról beszélt, hogy benne egyesült az organikusok és a gépek elõnyei. Hát lassan Shepard is olyan lesz, mint Saren (vagy már olyan is). Elég csak ránézni a Renegade Shepard fejére...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mako 😄 erted

anti hero

nem vettem eszre, sztem olyan messze van a 2 dolog egymastol, mint mako jeruzsalemtol

anti hero

Errõl az egészrõl Saren jut az eszembe... milyen ironikus...

Ezt azért még ne illeszd be ide, mert vannak akik még nem vitték végig. Tehát ez SPOILER!

Nem az öngyilkos küldire gondolt, hanem az egész Reaper megállítósdira, szerintem. Különben az egészet az öngyilkos küldi után érdemes átvinni.

ezen mi a spoiler vazze ?!?????

MI ?!

anti hero

wesker24
Kibernetikus organizmus Élõ szövet a belsõ fémvázon ! XDD
Azt nem vettétek még észre egyébként hogy lassan Shepard is reaperré válik?Mármint úgy hogy lassan õ is félig gép félig ember lesz.Annyi implantot nyomtak bele a mûtét alatt, plusz még a hajón is tudja magát fejleszteni nem kicsit, erõsebb csontozat,izomszövet...stb.Lassan egy élõ terminátor lesz belõle.

WHAT HAS BEEN SEEN....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Ez is mehetett volna spoilerbe de mindegy.

Uristen micsoda spoilerhegyek😊

reaper vesztesegek nem voltak szvsz.

anti hero

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bizos, hogy belassultak. Ám lehet, hogy a visszaszámoló idõ a rendszerbe lépésük idõpontja volt. Mondanám, hogy ha egy is elpusztult volna azt mutatják vagy Shepard megjegyzést tesz rá, de ez a DLC nem volt annyira kidolgozva. Úgy hogy akár vehetjük azt is hogy akár 5 Reaper is felrobbant a Relével. 😊

Kb. 20 perc volt hátra az érkezésig, mikor Shepard magáhoztért az Ezero-magnál, utána pár perc lövöldözés után szedték fel, és ment át a relén, szerintem már a közelben voltak a Reaperek a robbanáskor (nem sokon múlt, hogy elmeneküljön Shepard,a visszaszámláló végig az érkezésig számolt vissza). De mindenképpen lelassította a Reapereket pár hónappal.

Hát én továbbra is azt hiszem, hogy Shepard meg maga az emberi faj miatt támadják meg a Földet elõször. A robbanás biztos nem intézett el Reapert mert ahhoz be kellet volna lépniük a rendszerbe és szerintem azt nem tették meg.

A név; Mass Effect, nekik (majdnem) mindent elnézek. 😊 Én még a francos ruhákért meg fegyverekért is MSpontot (azaz pénzt) adtam.
(mit nem nézek el? Ha Shepardot és/vagy Talit kinyírják az ME3-ban)

Hát az legalább kiderült, hogyan kerültek a Tejútrendszerbe, meg hogy miért a Földet támadják meg majd elõször (elég közel van a galaxis térképen).

Azért remélhetõleg a robbanás elintézett pár Reapert, már ha kb. fél órára voltak a relétõl, amikor szétrobbant.

Kár, hogy nem lehetett komolyabban beszólni Harbingernek, még renegátként sem

Én? Én hiába is vártam volna mivel hogy minden Mass effectet Xbox360-on játszok. Szóval nálam a "deafult" az angol. Egyedül az utobbi képregényeknél volt meg a luxus, hogy magyarul olvashattam, hála Mike-nak (bár mind beszereztem angolul is és úgy is olvastam csak a rend kedvéért 😊). Meg persze az összes regényt is angolul(az elsõ megvan már magyarul, de még nem álltam neki, kicsit félek a magyar nevektõl, de el fogom olvasni).

Pogacsa--
Fent vagyok.
Amit itt nem találok, az nem is létezik?
Vagyis minden fent van itt? (angol,magyar)
Köszi!
full renegat karimmal vegigvittem
mindez flegma stilusban
nekem bejott.
nagyon elszoktam mar az iranyitastol szal volt benazas rendesen...

a legjobb resz mindenképp az utolso palyaszakasz, amikor a siklot kell hivni/elerni es egyre kozeledunk a ... felé 😄 sztem az tok parás volt és egész jól nézett ki. a végén már izgultam is, hgoy megmenekulok.e : )

anti hero

wedge31
Nagyon elnézö vagy, én bánnám a vételt ha nem az ingyen DAII-höz kapott BW pontokat használtam volna fel, így csak kár érte mert nem igazolta a nagy felhajtást.

Overlord és a Shadow Broker volt szerintem két legjobb dlc.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mégse vártad meg a hunosítást?

Tegnap én is kipörgettem az Arrivalt (természetesen). Jó volt, de egy egész picit csalódtam, mert ennél én többet vártam. Mindhárom Achivementet megszereztem.
De legalább Admiaral Hacket-et láthattuk. Borzasztóan zavart hogy úgy illesztették be mintha a fõküldi elõtt lenne. Halogatják a tárgyalást a küldetésem végéig? Már rég teljesítettem és minden 100%. Továbbá arra sem vették a fáradságot, hogy pár mondatot adjanak Jokernek vagy másnak. Senkinek sincs egy rohadt szava sem, hogy Shepard megsemmisített egy egész rendszert. Még Liara is csak üdvözölt a Shadowbroker bázison, mintha mi sem történt volna. Admiral Hacket-hez meg nem bírtak volna a DLC-vel egy képet benyomni az SB adatbázisba.
A terep egyhangú volt, de ez még elment. A Reaperrel viszont nem volt túl magasröptû a beszélgetés; összemérték a farkuk hosszát, kölcsönösen leköpték egymást azt csá. Ezzel a tárgyalásosdival fog kezdõdni az ME3? Megint az lett hogy a "terrorista" Shepard elpusztított egy rendszert. Korábban meg atomot robbantott. Állandóan csak a szívás, arról, hogy megmentett mindenkit nagy hallgatás van. És nehogy itt nekem valaki megint a tanáccsal jöjjön. A mocsadék embertanács 100x rosszabb az alieneknél. (azok legaláb szóbaállnak Shepardel, mutatnak felé némi tiszteletet és még a Spectre rangba is visszahelyezték).
Lényeg a lényeg, apróbb bosszúságoktól eltekintve jó volt a DLC-de az elõre behrangozottakhoz képest többet vártam. Véleményem szerint szinte semmit nem adott hozzá a történethez és semmi új nem derült ki.

Ha ncore-on fentvagy akkor onnan le lehet tépni, ha nem akkor írj pm-et vagy írj ide, feldobom neked õket valamelyik fájlmegosztóra.

igen nagyon érdekes.

Kiváncsi voltam mi van akkor ha valaki végigvárja, hogy lenullázódjon. De nem gondoltam volna hogy tesznek oda is valamit, nem csak egy mission failuret.

Pogacsa--
Sziasztok!

Nincs esetleg egy hely, ahonnan az összes eddig (magyar és angol) képregényt le lehetne marni?
Az úgy már nem lett volna jó,mert akkor egy lényeges döntés kimaradt volna, és a 3-ban ennyivel kevesebb változó lenne.Lehet hogy nem vagyunk a kedvenceik, de õk politikusok, legszívesebben mindenki fejbelõné õket,de ha nem lennének csak káosz lenne, vagy esetleg egy birodalom,shepard császárral az élén<#mf1>

Fenrir
Elég rövid lett a dlc, viszont hangulatos. Este végigjátszom renegade válaszokkal is, hogy lesz-e valami különbség.

A halál csupán a kezdet...

Ha a visszaszámlálás végigér, a köv. videó jön be:

Kopiati
Vagy ha megmented a tanácsot , akkor szintén kampó😄, mert nincs elég hajó a fejedelem legyalázásra😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Én az egybe is raktam volna egy alternative end-et😄
Pl ha nem éred el idõben a relét a mékóval akkor nem meghalsz hanem jön egy videó amin bejönnek a reaperek és szétgyaláznak mindent, majd utána game over.<#beka2>

Oké, értem már, hogy mire gondoltál. <#vigyor3>

Kopiati
@Slashice uccsó állítására, amely szerint kevesen vannak a videón, erre válaszoltam, hogy nem azért van mert (arrival dlc) hanem, mert a Földön mindenhol gyalulják a népet(ez elhangzik az ME3 teaserében is. A miért áll támadás alatt, meg amúgy is nyilvánvaló, ha az egész galaxist támadják, a Földet nem fogják kihagyni. (más következtetést nem lehet levonni a 2 játékból)

Esetleg vad fantázia szülte elképzeléseket. Mordin válasza az emberi kísérleti alanyokra (gyors mutáció, sokszínû genetikai állomány)ami miatt érdekesek az emberek a begyûjtõknek, és a Harbinger sleppjének😄

Egy alternativ ending kellett volna a dlc-be😊 csak úgy poénból😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Mert az általam látott egyik videóból sem következik (vagy magyarázódik meg) ez. De linkeld be, hogy Te melyikre gondolsz. Vagy bocs, ha félreértelmezem a hozzászólásodat, késõ van már...

Kis ME3 hír, de inkább ideírom ide többet járunk fel.
Változtatni akarják a HUD-ot a 3-ban,a dead space 2 mintájára kb ha jól olvastam.
mass-effect-3-valtozhat-a-kijelzo

Lehet, de mindegy már elolvastam<#falbav>
Remélem azért nem csalódok a dlc-ben ez az egyedül kószálós lövöldözõs dolog nem tetszik annyira,remélem nem lesz unalmas vagy csak sima hent, mint a tankos dlc.

Kopiati
Jah, és ezt miért nekem mondod @Slashice a te embered😊

Kopiati
Én is ezt hittem, de (most NE olvass tovább) de semmi hangja nincs Tricia néninek itt😊