19778
-
bendáj17 #17298 igen van külön elvezető rész vagy micsoda, amikor megbetegszik akkor is mond valami hasonlót.
A vándorflottán vannak külön szobák/helységek ahol ruha nélkül vannak, meg ahol termelnek meg ilyesmi. -
sanya200 #17297 Hát nem is tudom melyik lenne jobb ha maradna a sisak vagy ne.Így misztikusabb hogy van rajta sisak de az ember alapvetően kíváncsi, de ha meg leveszik róla és csalódunk akkor meg az lesz a baj.Azzal hogy rajtamarad nincs csalódás.A kvarik meg szeriintem is a ruhájuk alapján ismerik meg egymást, mivel 1 ruhájuk van amit megkapnak amikor megérnek rá és az elkíséri őket egész életükben.Tali persze kivétel ő neki 3 is van hála shepardnek.Már ha felraktátok az appearance pack 2-t.
Amúgy meg tinédszer korukig nincs ruhájuk, jó persze gondolom nem pucérak de csak akkor kapják meg ünnepélyes keretek között.
Viszont elég kellemetlen lehet benne ha tüsszent vagy ha éppen rájön a róka, biztos van beépített ablaktörlő:D -
MaRee #17296 Gondolom vannak ott külön kialakított steril részlegek ahol nem kell, de ha idegenekkel találkoznak akkor gondolom nem akadály, hogy egy tüsszentésbe nem halnak bele szerencsétlenek :D -
Azt nem értem hogy a kvariánoknak még a Vándorflottán is kell a védősisakot viselniük? Há' minek?!
UI: Ha nem mutatják meg a harmadik részben Tali arcát akkor én felrobbantok valamit!!! -
bendáj17 #17294 én is erre gondoltam azért nincs egyforma kvarián szerintem. -
én már akarom látni, hogy mi van a sisak alatt! -
Pares #17292 Gondolom ez olyan, hogy nekünk az összes Turian nagyon hasonló, vagy hogy az összes kínai ugyan olyan... XD. Az apróságokon múlik az egész. Azért ha jobban megfigyeled, fel lehet őket ismerni a ruhamintázat meg a színek alapján. Végleges esetnek ott a hangjuk... De az is lehet, hogy valami spéci HUD-juk van a sisakban, ami mindenfélét kijelez nekik. -
MaRee #17291 Én jobban örülnék, ha megmaradna sisakosan végleg :)
Amúgy azon gondolkodtam pont valamelyik nap a Talis küldetés során, hogy hogyan ismerik vajon fel egymást? Mert megismeri egyből a nagynénijét, az apját meg mindenkit a Vándorflottán, de miből vajon? :D Mindegyik ugyan olyan. -
Pares #17290 Ejj, milyen bugyija van... XD
Szerintem az is lehet, hogy az arcát meghagyják örök misztériumnak... Bár az is nagyot ütne, ha nem mutatnák meg, meg az is, ha igen... Talán utóbbinak nehezebb megfelelni, ezért is lesz az előbbi... -
bendáj17 #17289 jónak nézz ki :D
Az a Hud tényleg jó lenne meglátjuk milyen lesz. -
sanya200 #17288 Jaja arról volt szó hogy tetszik nekik a dead space féle hud.Mondjuk az nekem is.Remélem jó lesz. -
MaRee #17287 Nem lehet rossz az se :D
-
evil006 #17286 Ez így igaz .
A képeket elnézve az ellenfelek baromira ütőképesek.
Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy a hud kijelzőt hogy fogják kialakítani -
Ma van Tricia Helfer születésnapja, isten éltesse! :D
Egyébként kiemelnék egy kommentet gaepod.hu-ról a ME3-al kapcsolatban:
""És egy régi kérdés: vajon megláthatjuk végre Tali arcát?"
Naná, majd egy fizetős DLC-ben.
"
-
Pares #17284 Ez egész cikket érdemes elolvasni. Bombasztikusnak ígérkezik. -
evil006 #17283 gaminformer
Azért ez hihető hír. A fegyvereket érdemes megnézni nagyon ütősek.
Szerintem Miranda visszatér elvégre ígéretet tettek arra a párkapcsolatoknál is lesznek gubancok. Gondolom tudjátok hogy miről van szó. -
sanya200 #17282 Na bazz akkor még jó hogy nem volt meg.:D
Majd fogad báranyát azt kész.Bár nekem kicsi kékek lesznek:D -
sanya200 #17281 Én majd csak akkor akarom megtudni amikor már itt fut a játék a kis gépemen:D -
Evoluti0N #17280 Mirandának nem lehet gyereke. A Shadow Broker bázison az egyik üzenetben olvasható :) -
Pares #17279 Most komolyan azt hiszitek, hogy rögtön az elején lelövik a poént, és elárulják, ki fia ki borja lesz velünk? Türelem! -
sanya200 #17278 Hát én nem dobtam olyan nagy hátast a csajtól.Persze a játékosok 80-90%-a meg annak szurkolt hogy vegye le a melltartót is.Nem is társnak tekintették csak egy kirakatbabának szerintem.A végére mondjuk tényleg valamennyire normális lett.Bár kíváncsi lennék milyen gyerek lenne ha shep és miranda összejönne.Minimum szuperman, miranda él vagy 200 évig legalább,az elmondása szerint legalábbis 1,5x továbbél mint az átlag, shep meg hát fel van tuningolva rendesen, keményebb bőr, erősebb izom...stb a végére azon csodálkoztam hogy nincs még olyan szeme mint az illusive mannek.Szóval lehet valami szupergyerek születne ördögi szemmel és ő lesz a főhös a 4. részbe:) -
Mirandát azért nem említik, mert: 1. nem akarják folytatni a szálát?
2. Yvonne nem vállalta? 3. benne lesz, csak valami nagyobb durranásra készülnek vele, amiért nem említik...Ti mit gondoltok??...érdekes lenne ha kivennék, mivel szerintem a játékosok, – gondolok elsősorban a férfi játékosokra – kb. 80-90 %-a oda meg vissza volt Mirandától, és a szerepe sem volt érdektelen, mint pl. Jacobé, aki olyan volt, mintha egy plusz árnyék kapott volna szerepet a játékban…
Miranda esetében az is érdekes, volt, már ha őt választottad újdonsült ágyasnak, ahogyan a kemény, brutalkiller, áttörhetetlen amazonból egyre finomabb, gyengédségre váró nővé vált a történet során… -
Pares #17276 Annyit elárulok, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tárgyalással kezdődik... -
Nem hinném, hogy lesz egyáltalán tárgyalás, bár ki tudja... Attól függ, mikor érnek ide a reaperek. Hisz akad néhány utalás arra, hogy nem percekig tart egy-egy út. Mindenesetre, érdekes morális probléma. -
Pares #17274 Nem tudom, hogy micsodán lehet vitatkozni. Az, hogy miért a Földön lesz a tárgyalás, az majd kiderül a játékból. Erről kb. semmit se tudunk még. Az Arrival meg köztudott, hogy a főküldetés utánra lett tervezve, de nem csinálhatták meg azt, hogy letiltják addig. Ha nem tetszik, akkor ne előtte, hanem utána játszd ki, ennyi, nem kell ezen sírni. Semmi baj nincs az Arrivallal, nagyon szolid kis DLC lett szerintem. -
sanya200 #17273 Hát ezen lehetne vitatkozni, de én csak azt mondom hogy valóban felelősségre kell vonni csak éppen nem egy emberi bíróságnak hanem a concuilnak, mivel csak nekik felel a tetteivel.
Ez az arrival dlc is elég hülyén lett megoldva,mert ha a végigjátszás előtt tolod végig akkor már csak 2nap van a reaperek érkezéséig, vagyis már a spájzba vannak.De ha utána meg végigtolod a történetet akkor meg még csak a galaxis szélén vannak.Messzebb vannak mint a dlc-ben.Olyan mintha visszautaztak volna a reapereka a story végére pár fényévet. -
Pares #17272 És eddig mégis ki ugráltatta Shepardot? Az első és a második rész során egyszer se kellett bűnhődnünk semmiért. Az utolsó DLC-ben viszont olyan valami történt, ami szerintem eleve a galaktikus történelemben nem sokszor fordul elő: egy egész bolygórendszert kiiktattunk több százezer lakossal együtt. Ha ezért nem vonnának felelősségre, akkor nem tudom, hogy mi másért.
Különben sem Isten Shepard. Igaz, hogy Spectre, és elnézik neki, ha véresen is végzi el a Council piszkos munkáját, de most egy az, hogy ultra véres volt, másrészt meg nem a Councilnak dolgozott. -
sanya200 #17271 Persze én visszamennék,nem arról van szó hogy nem.De parancsba csak a tanács adhatja neki, senki másnak nem tartozik engedelmességgel.Eldöntheti hogy segít-e az embereknek vagy nem.Ha minden egyes kis balhé után ahol páran meghaltak vissza kéne menni magyarázatot adni akkor nem sok értelme lenne az egész fantom szervezetnek.Ez esetben persze nem árt visszamenni mert nem 2 batáriai halt meg, de csak úgy nem ugráltathatják mint valami pulikutyát ha valami gebasz van. -
Pares #17270 Azért a Spectrek sem tehetnek meg bármit. Saren, ahogy Anderson is mondta, kegyetlen, brutális, elmebeteg állat volt. De ő közvetlenül a Council parancsait teljesítette. Igaz brutálisan, de megcsinálta a melót. Ezzel szemben igaz, hogy Shepard a Galaxist menti meg, de nem a Council parancsára. Jelképesen visszaadták neki a Spectre státuszt, de semmi másra nem utasították. Egyszóval azért ha valaki több mint 300 ezer embert kinyír egy döntéssel, annak mindenképpen felelnie kell a tetteiért.
Sok választása nincs, hogy vissza megy-e, vagy nem, mert ha nem megy, akkor ráküldik a fél galaxist, ami nem jön éppenséggel jól, ha a Reaper támadásra kell készülődni. Ezért is jó döntés elmenni a tárgyalásra, mert lehetőség van tisztázni magad, sőt mi több az összegyűjtött bizonyítékokat nyilvánosságra lehet hozni. -
bendáj17 #17269 igen egyértelmű. Anderson nagyon jó fej. Udina az egy kretén volt. -
sanya200 #17268 Hát ha udina nem árult volna el az első részben, talán megfontoltam volna hogy ő legyen a tanácsnok, de az a f*sz egy mindenkin átgázoló karrierista köcsög.De amúgy azt nem értettem hogy mi az hogy zárolja a normandiát, ő egy senki nem tartozunk neki engedelmességgel, csak a tanács fele de még nekik se muszáj.Meg az Arrival DLC után se ráncigálhatnak bíróság elé nincs meg hozzá a hatalmuk se a joguk, főleg akkor ha visszavettek a fantomok közé.Max ha mi is ott akarunk lenni akkor esetleg de nem kényszeríthetnek.Ez csak egy etikai dillemma hogy vállaljuk-e a felelősséget vagy nem.Persze úgy illik de csak azért nem mennék vissza a földre hogy meghurcoljanak. -
Prof William #17267 Az a minimum. :) Esetleg lehet őket hagyni másodszor is elhalálozni a Reaper invázió közepette.
És aztán jöhet a full ember tanács. :)
Persze ha Anderson tag ő túlélheti mert jó fej. -
bendáj17 #17266 azt én is remélem, hogy a Tanács is belátja mekkorát tévedett.
A 30-szintet simán ellehet érni mellék küldikkel tuti. -
sanya200 #17265 Ha importálsz akkor el lehet érni simán akkor az ötös szintről kezdesz, de ha a mellék küldiket nem csinálod meg akkor nem biztos. -
Slashice #17264 El. Mondjuk én importáltam az első részből a mentésem. Anélkül nem hiszem, max ha előtte végigviszed az összes DLC-t. -
Amúgy a me 2 ben el lehet érni a 30 as szintet ? Mert már látom elöre hogy az alap küldetések nem lesznek elegek hozzá. -
Prof William #17262 Remélem azért a Reaperek nem csak a földet fogják zargatni hogy a többi faj egy "Oldjuk meg a saját problémánkat" + "milyen Reaperek?" stílusban sz***rja le a dolgokat. Végül is ott van Plutó mellett a Charon Relé amit ha már a földnél vannak akkor 1 perc nekik elérni és onnantól mehetnek amerre látnak.
-
sanya200 #17261 Jaja a vége tetszett kirázott a hideg is amikor megindult a felmentő sereg denerim felé. -
bendáj17 #17260 sőt nagyon is frankó videó :D -
Ez se rossz azért :)