Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elküldtem már a magyaritás oldanak a legfrissebbet.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

okés akkor nem szóltam.

Van infód arról, hogy mikor lesz publikus a javított Arrival fordítás?

Rage47
nem néztem a topikot, szal nekem mind1
majd ha végére jutottam:)
én is elnézést kérek. Teljesen jogos.

penge96
Semmi baj. xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Elnézést.

penge96
Hát, egyáltalán nem biztos hogy végigjátszotta... mivel van aki még csak egy új játék közepénél van az logikus, hogy még nem tolja ki...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

akkor elnézést kérek ha valamit nem tettünk spoilerbe. Valamikor bejön valamikor meg nem :)

Rage47
én sem még :S
pedig érdekel, csak elõbb végig akarom játszani a játékot a karimmal - már a végén vagyok

amúgy nem jön be a banner/fejléc
hát akit nagyon érdekelt az már rég végigtolta

Piszkos  Fred
Spoiler jelzést tegyétek már ki, könyörgöm...
Én már végigjátszottam az Arrivalt, de sokan még nem.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

az tényleg érdekes lenne. Jó kis robbanás volt.

Az durva lett volna <#hehe>
remélem nem mert nem volt valami szép a dlc, amit te mondasz az csak animáció volt.D mekkora lett volna ha a relé nem törik szét hanem kilövi a sziklát is shepard után:)Mondjuk lehetett látni hogy megpróbálta befogni de túl nagy volt.

Nekem az Arrival-ból a legvége tetszik, amikor a relét szétküldik. Azt baromi jól megcsinálták. Lehet hogy már ezt is a ME3-as motorral csinálták meg.

Egy másik észrevétel: amikor megszereztem az IFF-et még 2 küldetést is tudtam csinálni. (Legio és Tali küldetése)
De a készítõnek se volt sok esze 2 napot várt mikor, várhatott volna csak fél órát.Hagyja hogy elkapják és miután kijut ott vár.

Ezt már láttam, jópofa... de mi az isten mászik 0:19-nél a videón? Elég bogárszerû...

valaki a múltkor kérdezte hogy milyen videó van amikor a számláló 0-ra ér íme: számláló

lehet jobban járnának.

Majd kérnénk szépen egy megauploados vagy rapidshares elérést hozzá, ha Mike mester is átnézte!:-) Köszi!

No, végleges változat kész, Mike-nak átküldtem :) Gondolom még õ is átnézi, és utána ez a verzió is elérhetõ lesz.

Én inkább a Reaperek kegyelmére hagynám...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

azt én is remélem vagy egy jó kis renegát ikon, behúzni neki egy párat :D

Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy közkívánatra a Turian "We have dismissed that claim..." Councilarral lehet majd egy két keresetlen szavunk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nem semmi lenne. :D

penge96
Végigjátszottam az Arrivalt... az arcomat egy képpel tudnám jellemezni:

sorrend se semmi, elsõnek youtube és csak utánna menti meg a világot
bacccuss, irigyelem a fantáziád :)
"Felrakom youtubra" ez mekkora:)

Hogy röhögnék ha ez bejönne...

Szín citadella. Reaper támadás folyamatban... Tanácstagok enyhén depresszióban...
- Shephard kapitány igaza volt a Reaperekkel kapcsolatban. Már eddig is több tucat bolygót perzseltek fel...
Shephard: Elnézést mit is mondtak az elõbb? Kicsit nagy a visszhang itt...
Tanácstag: hhhhh.... Végig igaza volt....
Shephard: Ha ezt elmondaná kicsit hangosabban és több beleérzéssel...
Tanács:.... Igaza volt....
Shep: Még mindig túl halk talán ha egy kicsit jobban megerõltetnék magukat.
Tanács: A FENE EGYE MEG! VÉGIG IGAZA VOLT! ITT ÁLLUNK A KIHALÁS SZÉLÉN MAGA MEG EZEN LOVAGOL! EL--TUK! IGAZA VOLT! MÁR AZ ELEJÉTÕL KEZDVE MINDVÉGIG VOLT SHEPARD!

Shephard jólesõ sóhajjal sülyeszti a zsebébe a kis videokamerával kombinált hangrögzítõt.

Azt hiszem ezt mindennap meg fogom hallgatni uraim. Most megyek és felrakom a Youtubera aztán ha megbocsájtanak meg kell mentenem a Galaxist.
Örültem a találkozásnak!
Hát meglehet csinálni csak akkor ciki ha épp akkor jár le a számláló amikor pont nem vagy a gépnél:-D

JethroHUN
Ki az a hülye aki ezért 2 napig hagyta futni a játékot :D én is láttam egy videót.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ezmi :D
Ja megnéztem most youtube-on.De nem lett volna értelmesebb ha egy videót raknak be hogy megjönnek a reaperek és realtime szétlövik a bázist ahol vagy?

Van a youtube video hogy mi törtenik ha lejár az óra, nem érdemes 2 napot várnod realtime:)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

nem a Projekt bázison ahogy belépsz ott mutatja a számot.

Majd én is akarok csak most a saját adatlapomat csinálom,crysis 2-s lesz.Ha érdekel titeket belinkelhetem majd ha elkészült, utána tudok csak nekiállni egy normális fórumháttérnek, meg még ötletem sincs rá igazán hogy milyen is legyen.

ja akkor jól sejtettem.Viszont akkor a monitorodon állíts valamit mert tényleg elüt, látszik hogy nincs kivágva rendesen.Ha gondolod megcsinálom neked.

A kontrasztal itt-ott baj van. A közepe meg gondolom azért hiányzik, mert forumhátternek szánod, igaz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mimasz
Nem veszem, az a nagy gond hogy valamiért nekem az egész fekete szóval a foltokban én sajnos nem látom.. :S Nem tudom mi okból az a fehér folt meg azért van, mert azt úgysem lehet látni mivel fórumra készült kép.

Ne vedd sértésnek, de direkt így akartad a karakterek kivágását vagy csak így ment?Meg jobb oldalt miért van kiradírozva az n7 logó alatt a fekete rész?Bal oldalt meg nagyon elütnek a karakterek a háttértõl.

Doom 4
Jó kérdés, am nem lett rossz, bár én furcsállom a kép szélein, azt hogy valami sötétebb valami szürkésebb fekete. Meg ott a karaktereknél...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Az a nagy fehér kocka miért van ott?

Mimasz
Unatkoztam:

Vélemény? :)

áramszünet vége, játszhatom az érkezést
Lol nem is tudtam hogy meg lehet várni még lejár.Ez ott kint mikor már a szabadban vagyunk és megy egy csík arra gondolsz?

Talán mert nem vártad meg azt a 2 napot amig visszaszámláló 0:00:00-ra ér. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Snexi
volt itt egy videó "time out" névvel.ezt a látomást én miért nem láttam?

<#eljen> "but you'll never be better than Commander Shepard!" Zsííír. :D