19778
-
Sir Cryalot #17538
-
Nexus10 #17537 ha minden igaz -
sanya200 #17536 Nem tudjátok a játékból nem lehet kiszedni valahogy a karaktereket?Legalább shepard-ot jó lenne valahogy kihalászni a játékból. -
bendáj17 #17535 nekem mondjuk a 2-ben nem rémlik hogy lett volna ilyen beakadás vagy hasonló. -
Coolfire #17534 Na én ezért nem javasoltam sosem a crk.-t.Ha van egy jó DT és MI,gyáriként lehet futtatni,és nem kell bosszankodni minden hülyeség miatt.Ha jól látom,ez a Normandy-s DLC.Én nem akadtam be.Mondjuk még az unlockernek is ME2 ikonja van,ergo mindent gyáriként visz.:)) -
#17533 Soldierként felvettem a revenant machine gun-t... van ám recoilja :D -
#17532 Háhá, az az utolsó vasgerenda :D De utálom... -
sanya200 #17531 Ez sztem már mindenkinél előfordult nem egyszer, akár eredeti akár nem szóval nem crack hiba.Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni az 1.02-es patch se javítja. -
#17530 Nekem ilyen akkor fordult elő mikor a lezuhant űrhajót kellet átkutatni.. Az utolsó vasgerendánál... Nem is egyszer... -
bendáj17 #17529 igen nekem egyszer volt ilyen én visszatöltöttem nem tudom van-e megoldása. -
#17528 Ajj a faszom már. Mi ez? Szinte hozzá sem értem... és nem először fordul elő:
-
bendáj17 #17527 igen valószinű mondjuk tényleg jó lett volna az előző helyszínekre is menni. -
#17526 Szerintem a földi helyszínek kihagyása nagyon is megfontolt, nagy durranásnak szánták a fináléban, nagyobbat üt majd így! -
sanya200 #17525 Persze de a rekni nem biztos hogy pont a terminusban jelent volna meg.Mondjuk azért kár hogy nem lehetett átmenni pár helyre az első részből.A földre se lehetett sose elmenni, ez egy kihagyott ziccer a bw részéről.Na majd a 3-ban.Pedig szívesen megnézném pl az Asari főbolygót is ne csak mindig lepukkant sziklákon meg állomásokon kelljen tengődni. -
Pares #17524 Igaz. Bár azt is vedd figyelembe, hogy a 2-es rész 98%-a a Terminus rendszerekben játszódik, ahol a Council fajoknak 0 beleszólása van a dolgokba... -
sanya200 #17523 Majd a 3-ban ideérnek Pares ne parázz:)Már ha nem írtottad ki őket.Ha a 2-ben jöttek volna lehet kitört volna a háború, ha egy turian hajó meglátott volna egy rekni hajót tuti megtámadta volna kérdés nélkül. -
Pares #17522 Jött volna inkább 10000 Rachni drone-al, jobban örültem volna neki... -
bendáj17 #17521 kinek ilyen kinek meg olyan, mondjuk az tényleg jó rész volt hogy üzent nekünk :) -
#17520 -
#17519 Megható?XD Hát ilyet se hallottam még :D -
#17518 krumpli... burgonya... egyre megy -
#17517 nekem gondolkoznom kellett egy pillanatig a megnevezéseken, főleg h Wrex is erősen egy bogárra hajaz -
sanya200 #17516 Jaja egyébként a dinó az wrex, a csaj ashley, a bogár meg a rekni királynő:D És igen illiumon lehet találkozni egy asarival aki a rekninak segít. -
#17515 Na végig vittem az első részt. Kiváncsi leszek, milyen lesz majd a 3ban. Mindent másképp csináltam, mint amit alapból kapunk a második részben. Csaj meghalt, dinó élt, council megmenekült, bogár túlélte. Apropó bogár
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hülyén hangzik, de miután végigvittem először első részt és átmentem a 2-be, az volt a legjobb rész benne, amikor üzent nekem a bogár, akit életben hagytam. Olyan megható volt -
bendáj17 #17514 érdekes hasonlót linkeltem a 3. rész fórumába. -
#17513 ERRE TESSÉK! De nagyon vigyázzatok, igencsak spoiler-veszélyes! -
bendáj17 #17512 nehezen lehet kibírni de túl éljük valahogy, van más játék is, meg hát tanulás is kell :D -
#17511 Nem tudom. Ez a hangakadás lehet hogy a DLC-miatt van. Hangkártyával nem lehet gond, mert minden más játéknál jól működik, szintúgy a hangszórók. Csak a ME1 nél jelentkezik ez. Inkább újratelepítem és újrakezdem, de ezt így nem lehet végigjátszani. Régen nem volt ilyen, remélem most majd jó lesz. -
#17510 Szakdolgozat írás :D:D:D -
sanya200 #17509 Mi lesz akkor a 3. részig az még több mint fél év. -
#17508 Köszönöm szépen, remélem ez működni fog!:P
más: Mike mester, mondd, hogy készül az evolution 3. fordítás, ki vagyok éhezve egy kis "új falatra" a mass effect univerzumból!! :D:D -
sanya200 #17507 Valószínűleg összefog gubancolódni mivel ott is van mentés.De nem hiszem hogy a Bring Down the sky az oka, nálam nem volt vele ilyen gond.
Innen leszedhetitek a magyar verziót.
download -
bendáj17 #17506 értem köszi szépen a választ. -
#17505 Én meg a Bring Down The Sky-t sem tudom leszedni, pedig elvileg az eredeti Mass Effect-emhez járt volna, volt hozzá link is, ami nem működött, honnan lehet megszerezni??? -
#17504 Ha esetleg reinstallálom a ME1-et és már van egy karim, amit be akarok illeszteni az új ME1-be, de a régi ME1-re felraktam a Bring Down The Sky-t, és az újra meg nem akarom felrakni, akkor a mentésimportálás nem fog összekubancolódni? Vki heeeeeeeeelp!:< -
#17503 Azt még nem tudom, de nekem az is elég, ha az az infó benne van, ami gameinformer-ben, mivel azt sem olvastam még! amúgy meg Mazúr a GS-től azt hiszem azután volt sajtótájékoztatón Londonban, hogy a gameinformer exkluzív elsőbbségi infókat kapott,szóval elvileg lehetnek újabb infók is! -
bendáj17 #17502 érdekes van valami új hír is a 3-mal kapcsolatba? -
sanya200 #17501 -
#17500 nem megy nekem ez a kép berakósdi, akkor így!! -
#17499 na ez az igazi!!!