Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
pedig érdekel, csak elõbb végig akarom játszani a játékot a karimmal - már a végén vagyok
amúgy nem jön be a banner/fejléc
Én már végigjátszottam az Arrivalt, de sokan még nem.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Egy másik észrevétel: amikor megszereztem az IFF-et még 2 küldetést is tudtam csinálni. (Legio és Tali küldetése)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szín citadella. Reaper támadás folyamatban... Tanácstagok enyhén depresszióban...
- Shephard kapitány igaza volt a Reaperekkel kapcsolatban. Már eddig is több tucat bolygót perzseltek fel...
Shephard: Elnézést mit is mondtak az elõbb? Kicsit nagy a visszhang itt...
Tanácstag: hhhhh.... Végig igaza volt....
Shephard: Ha ezt elmondaná kicsit hangosabban és több beleérzéssel...
Tanács:.... Igaza volt....
Shep: Még mindig túl halk talán ha egy kicsit jobban megerõltetnék magukat.
Tanács: A FENE EGYE MEG! VÉGIG IGAZA VOLT! ITT ÁLLUNK A KIHALÁS SZÉLÉN MAGA MEG EZEN LOVAGOL! EL--TUK! IGAZA VOLT! MÁR AZ ELEJÉTÕL KEZDVE MINDVÉGIG VOLT SHEPARD!
Shephard jólesõ sóhajjal sülyeszti a zsebébe a kis videokamerával kombinált hangrögzítõt.
Azt hiszem ezt mindennap meg fogom hallgatni uraim. Most megyek és felrakom a Youtubera aztán ha megbocsájtanak meg kell mentenem a Galaxist.
Örültem a találkozásnak!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...