19778
  • Fpocok
    Na hát ezek... ezek a DLCk nagyon faszák lettek. És nem olyan szarok, mint a mafia2nél.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Shepard bámulja a Saren szobrot...

Priceless!
  • bendáj17
    ja a ruha dlck igen nem sok mindent adnak de van egy kettő jó közötte meg hát kell egy kis változás.
  • Fpocok
    Felraktam a DLCket... jajj, ezek a fejesek meg szemcsipek
  • Fpocok
    Na, akkor jöhetnek a kiegek... meg a farm. Még 30 fejlesztést kell csinálnom ^^
  • bendáj17
    ez tuti így biztos lesz ez nem is kérdés. :)
  • Rage47
    többi DLC-t én a főküldi előtt csináltam meg
    az Arrivalt a vége után kell
  • Fpocok
    Az Arrival DLC-t azután érdemes végignyomni, hogy megcsináltuk a főküldit? És a többi kieget mikor érdemes? Vége előtt?
  • sanya200
    Dorombolni fog az ne félj, de ne lepődj meg ha a 3-ba már vadmacska lesz aki rád vadászik:D
  • Fpocok
    Remélem ennyi elég lesz, hogy Mirci cica úgy doromboljon, ahogy én akarom
  • Slashice
    Ott a pont! Teljesen más csapat fejleszti a Mass Effectet és a Dragon Age-t. Ne hasonlítsuk a kettőt egymáshoz.

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ugyanaz-e a pálya designer a Dragon Age II esetén, mint aki a Mass Effect első részénél volt (ismétlődő helyszínek mellékküldetéseknél, a fő helyszínek pedig unalmasak, kihasználatlanok - kivéve a Fellegvárat).

Mert az biztos, hogy a Mass Effect 2-nél vagy nem ugyanaz a pálya designer volt (itt elsősorban a vezetőre gondolok persze), vagy időközben fejlődött :)
  • sanya200
    Hát igen van abban valami amit pares mond, néhol tényleg túl nyálas meg valószerűtlen az egész.Pl az első részben is ököl példája, ki akart nyírni majd ezek után nincs más lehetőség csak hogy vagy kinyírod vagy elengeded.Miért nem lehet leütni a gecibe majd kihívni a s-sec-t.Vagy pl a 2-ben garrus küldetése, hogy várja el az a nyomorék hogy csak úgy hagyom elsétálni, azok után hogy ki akart nyírni?Ha meg hagyod hogy garrus lábon lője az miért renegade cselekedet?Ha fejbe lőttem volna az renegade lenne,szóval itt a döntések kicsit el vannak tolva.
  • bendáj17
    mindenképp több paragon pont kell a válaszhoz. Ha az egyikük lojalitás küldetést a lehető legkésőbb csinálod akkor tuti elég lesz.
  • Fpocok
    Anti-Hero:

"Mass Effect

Shepard, of the Mass Effect series, if you opt to play him/her as a Renegade. S/he's trying to save the galaxy, but s/he has no qualms with killing anyone who gets in his/her way to do so.
    Garrus Vakarian in Mass Effect 2. By this point he's Space Batman.
    In Mass Effect 2, even Paragon Shepard is antiheroic to an extent since he/she has to cooperate with a terrorist organization to fight the Collectors.
    Miranda Lawson, one of the most loyal members of the aforementioned terrorist organization, joined it because she firmly believed that they were doing the right thing.
    Thane Krios, an assassin on a quest for redemption.
    Heck, most of the cast of the second game, apart from Tali and Jack.
    Under Paragon Shepard's influence, even Jack shows signs of moving into Anti-Hero territory. "

:D

forrás
  • Calver
    no offense, de most gyakorlatilag leírtad az anti-hős fogalmát, pontosabban a harmadik típust, bár renegát Shepard néha át-át csúszik a négyesbe
  • Fpocok
    Szórakozásból embert ölni/hagyni meghalni nálam simán kimeríti az anti hős fogalmát.
  • Pares
    Renegade mint anti-hős? Kötve hiszem... Inkább olyan, aki minden áron teljesíti a küldetést, és itt-ott szórakozásból visszaél a hatalmával... Kedvencem.

A paragon válaszok sokszor elég nyálasak az én ízlésemnek...
  • Fpocok
    Akkor megyek megcsinálom a többi loyalitis küldit, hogy legyen még paragonom, aztán rámegyek a jackesre.
    Én azt gondolom, hogy egy ilyen epik trilógiának egy jófiú kell, nem egy anti-hős. Első részben jó voltam, most is arra megyek. De mondjuk nem mindenáron, nem úgy vagyok, hogy automatán azt nyomom meg. Néha ha egy másik válasz közelebb áll hozzám, akkor azt. Ilyen vagyok most:
  • Calver
    *nagyon* magas paragon pontszám kell hozzá, hogy jókisfiús választ használhasd ott. renegáttal sokkal egyszerűbb.

de amúgy a legrosszabb esetben meghal Jack a végjátékban, ami... nos, szvsz közel sem negatív dolog.
  • Rage47
    igazából nem tudom mi hozza ezt elő. nekem az 1. végigjátszásnál előhozta, most a 2.nál viszont nem
    a kéket akkor tudod választani, ha van elég paragon pontod sztem
  • Fpocok
    Jajj basszus. Esett a loyalitije :s Akkor tölthetek vissza egy régebbi mentést.
  • Fpocok
    Ha ezért meghal, akkor kezdhetem előröl.
  • Fpocok
    Miért nem tudom a kéket választani? eddig mindig tudtam.
  • Fpocok

• Rage47
    Nekem Jack ezért halálozott el a végén, mondjuk nem kár érte:D
  • Fpocok
    Az hogy lehet, hogy amikor összeugrott Jack és Mirci... na nem úgy... szóval akkor nem tudtam kéket vagy pirosat választani. Az egyik pártjára kellett állnom. És ezért most durci rám Mirci... WTF? Eddig mindig tudtam paragont választani. Most lehet nem lesz kufirc emiatt?
  • Rage47
    nem néztem semmi infót róla direkt, mert a ME2-t szétspoilerezte ügyesen a bioware
  • Vraaanyek
    Azért az eddig kiderült infókból igen csak le lehet szűrni, hogy K-ra nem lesz elszúrva, sőt!!! könyörgöm, annyi helyen megy ez a dragon age 2-vel példálózás, és annyira irritáló, hogy nem igaz, értsék már meg azok, akik ebben illetékesek; teljesen más fejlesztő csapat felel a DA2-ért és más a ME sorozatért!!! Különben se arra figyeljetek, hogy mit nem szeretnétek, meg jajj csak mi ne legyen, hanem, hogy milyen legyen, mi lenne jó, mit szeretnétek, és pozitívan várjátok!
  • Rage47
    Végigjátszottam az Arrivalt. Most 2x jobban várom a 3. részt:S Csak el ne szúrják, mint a DA2-t, jajjj.
  • Fpocok
    Én vagyok itt a legnagyobb konzolosodás ellenes, minden kis dologra ugrok... de nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Egyszerűen csak szartak a pályarészre, gyorsan kellett kiadni vagy mit tudom én...
  • Pares
    Jaj, ugyan már.
  • Sir Cryalot
    -újabb bizonyítéka a gémpad fétisnek a bojówertől.
  • Hrisskar
    Picit körülnéztem a hivatalos fórumon, egyedül egy bejegyzést találtam a problémával kapcsolatban, ott azt írták, hogy a hiba akkor jön elő, ha a sarkoknál és tereptárgyaknál előre + jobbra oldalazást nyomod egyszerre. Megoldásról sajna szó sem volt :/
  • Pares
    Hát... erre csak annyit tudok mondani, hogy nincs szerencséd... Nekem meg ezek szerint van... :P
  • Fpocok
    Elvileg fenn van.
    De akkor is, hogy lehet ilyen szart csinálni? Úgy érzem egyre gyakrabban történik. Volt, hogy egy fél centis valamire felmentem és alig bírtam lejönni. Nevetséges...
  • Hrisskar
    Patchelés után is előfordulhat hogy felfutsz dolgokra és nem tudsz lemászni onnan. Annyit lehet tenni hogy aránylag sűrűn mentesz, de a játékban is elég sok check point van.
  • Pares
    Én eddig három végigjátszás alatt egyszer se találkoztam ilyen buggal. Az első részben volt olyan, hogy hirtelen felugrott az asztalra meg ilyenekre, de onnan le tudtam jönni. A kettes nekem totál bug nélkül működött. Javítások fel vannak téve?
  • Fpocok
    Nézzétek meg. Mi fasz...???

• Fpocok
    A retkes kibaszott kurvaéletbe már... másodszorra, két különböző helyen akadok fenn a buzi szigetes küldinél... ráadásul a másodiknál pont autosave volt, szóval kezdthetem előröl. Kibaszott idegesítő!!!
  • Pares
    Hardver probléma. Vagy driver.
  • penge96
    Most offolni fogok, de már tényleg tanácstalan vagyok:
    Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy mikor elindítom a gépet és belépek, akkor átáll a fényerő? Az nvidiában ott vannak a beállításaim, ha megpiszkálom az egyik csúszkát, akkor átáll az enyémre, de inditásnál minden elbaszódik... elegem van már, full szűz windowson is ezt csinálja... KURVA IDEgES VAGYOK!!!!