Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyre fogyott az energia, így elkezdte lekapcsolni a nem létfontosságú személyzet tagjait és mire a reaper-ek elmentek, már csak a top kutatók maradtak életben, õket fel is keltette, el is mentek a Citadel-be a Conduittal, ahol valószínûleg éhen/szomjan haltak, de ha azt nem is, annyi biztos, túl kevesen maradtak egy egészséges populáció kialakításához.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Snexi
valaki még emlékszik,hogy az ilios-on miért nem keltette föl a hibernációból a még megmaradó prothean-okat vigil?mégha évszázadokig is jártak a reaperek egyik bolygóról a másikra,azért lett volna ~49 ezer évük élni

nem is vettem észre. Semmi gond. Köszönjük.

Nekem feltünt csak elfelejtettem szólni a nagy izgalom közepette<#falbav>

Tehasut
Vigasztaljon az, hogy blasto is hibázott párat :-)
Ezt a magyarításából kopiztam: "háromszázerer batarián".
You're fired 😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ez nekem se tûnt fel... upszi 😊

Tehasut
a 'three hundred and five thousand' háromezerötszáznak volt fordítva
Fenrir
<#worship>

A halál csupán a kezdet...

Tényleg és ez durva hiba!

Tehasut
a tehasut féle javított magyarítás pakkban ezt javítottam
Fpocok
Biztos Philip számolta 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

orichalcos
Le is szedtem és van benne egy kicsike hiba. 😄

A felirat szerint 3 ezer batarian lakosról van szó, a szinkron viszont 300 ezerrõl szól.

My streams: https://beam.pro/oriic

Kitették a magyaritas.hu-ra az Arrival forditasokat.
3 fogorvosból 2 a "Mike és Slashice" féle verziót javasolja😊

Tehasut
Ezek a videók semmi extrát nem rejtenek, láthattad õket a játékban, Normandia megérkezik pl a Fellegvárba.

Egyébként a bik kiterjesztésú videókat meg tudod nézni RAD Video Tools-szal
http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
Viszont a dátumból elnézve ez nem a legfrissebb 😛

No, kirakták a portálra mindkét magyarítást. Itt van Mike változata: Érkezés Függetlenül attól, hogy már megvan, töltsétek le innen is 😉

azt a rohadt, ezt észre vettétek már?
A játék movies könyvtárában, van egy pár olyan videó amiknek az a neve hogy Arrival. Ja, és nincs fent a DLC, csak az alapjáték.
Mondok egy címet: ShpCr2_100_Arrival_Part1.bik.
Ebbõl például 3 darab van. De van olyan is, hogy City Arrival.bik
Lehet hogy hülyeséget mondok, de nem lehet hogy ezek a videók is amolyan titkos videók, mint amiket találtak a rajongók a játékban eldugott hangfájlokat?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Köszönöm nektek a magyarítást!<#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

köszönõn a javításokat a magyarításon.

Tehasut
Természetsesn az 1.2-es Shadow Broker magyarítás van a csomagban.
Én se találkoztam lefordítatlan mondattal. Helyesírási hiba valóban elõfordulhat, de annyi belefér. :-)
Majd akkor fogok vele legközelebb foglalkozni, amikor újra végigjátszom a ME2-t. Szerintem az már a hármas rész elõtt lesz valamikor...
A coalesed.ini-t kell szerkeszteni hozza. En a notepad++ -t javaslom

JethroHUN
Megoldottam, a lõszer mennyiség átírását, sõt még azt is h Grunt használhassa a Revenant gépfegyvert 😄 (MEwiki amúgy)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Bár azt nem tudom, hogy Tehasut melyik változatot dolgozta át, de ez rendben kell, hogy legyen: http://magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker (viszont ennek a szószedete a Mass Effect 2-höz illeszkedik)

Hmmm, nem tudok lefordítatlan mondatról... helyesírási hiba elõfordulhat, de nem számottevõ 😊

TBTPumpa
Jó lett a fordítás az Arrival DLC-hez! Gratula hozzá!
Viszont a Liara-s DLC-hez a fordítás több helyen is tartalmaz helyesírási hibákat, illetve angol mondatok is vannak benne.
Ez javítva lesz majd a jövõben, vagy ebbõl is van egy javított változat, csak én rosszat töltöttem le?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Folyamatban van, a jövõhéten lesz egy szabad délutánom, befejezem, csak félbehagytam a dlc miatt.

képregény hogy áll? 😊
Tehasut
höhö, ez nekem fel sem tûnt
Ez is jellemzi az "összecsapottságot". Nem rossz a dlc, de folyamatosan ez volt az érzésem. A doktornõ kidolgozása és mozgása is megér egy misét. pl a batáriai börtön egy recycling krogan bolygó.

Amúgy mekkora igénytelenség volt már a BioWare részérõl, hogy az Érkezés DLC-ben emberi sisakot kapták a batáriaiak?! Ennél nagyobb facepalmot... de legalább érthetõ, hogy miért olyan frusztráltak: van 4 szemük, és abból csak 2-t tudnak használni sisak alatt 😊

Hát igen... az alapkoncepciót nem tudtam volna túl komolyan venni 😊

Tehasut
Ráadásul duplatévedés volt :-)
Nem a Zúgjon az égben jöttek elõ, az alapjátékban is szerepeltek (kódexbejegyzésük volt csak), de kicsit máshogy néztek ki.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Batarian
az oldal alját csekkold.
Tévedtem, ott is batáriai 😊

@Tehasut: Ha jól emlékszem, az elsõ részben a batáriai batarián volt. De egy félpill és meglesem (csak a zúgjon az ég DLC-ben jöttek ugye elõ).

Tehasut
Szeritnem sincs ezzel gond, csak blasto megelégelte, hogy a MP adminjai piszok lassan dolgoznak. Mondjuk ma raktak ki 3 új magyarítást az oldalra, de egyik se az Arrival.
Tehasut
Elkészültem a javított, bõvített magyarítás legújabb (és egyben végsõ) verziójával, amely már tartalmazza az Arrival DLC nyelvi fájlját is, ami Mike és Slashice munkáját dícséri.

ÍME
Ja, és a cikkben már a legújabb változata van Mike fordításának 😊

Akit érdekel, írtam egy cikket a magyarításokról 😊 Arrival DLC - magyarul

Jó ez így szerintem így izgalmasabb😊

JethroHUN
Van vmi mód arra h átírjam a lõszer mennyiséget fegyverenként? mert csak olyan cheat van ami örök lõszert ad, még tölteni sem kell, azt meg azért mégsem akarom

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Semmi gond nincs ezzel, remélem majd az me3 fordításnál is ilyen aktív lesz.

Ehhez nem tudok mit szólni.
gamestar/blasto magyarítás

Hát igen, ahogy elnézem, mostanság Evin és RaveAir a legaktívabbak 😊

Demo1
Demo2

Nem pont ME téma, csak érdekességképpen beszúrok két videót az általam fejlesztett rpg-bõl (inkabb fallout ihetésû cucc) csak hobbi, semmi egyéb.

Én az Aliens vs Predator 2 fordítást RaveAir-nak küldtem el. Kb 2 nap múlva kinn is volt az MP-n a cucc.

lassúak mint a mit tudom én mi. Elkeserítõ hogy képtelenek kirakni.

Hát, én már mikor elküldtem az Altpack#2-höz a javítást... és még mindig nem rakták ki 😛 lehet, hogy csak a megfelelõ személynek kéne küldeni és egybõl kint lenne 😊

Bár még az elsõ változatról se volt hír az MP-n 😞
Nem tudom mennyire járható út, hogy kiraknál ide egy letöltési linket - mint ahogy az elsõ verziónál volt.

Kösz az infót! Remélem gyorsan kihírezik 😊