19778
-
#17498 Na gyerekek, ha van itt PS guru, akkor EZT tessen kérem át-mirandásítani -
#17497 Tény, hogy a #17443-nak sokkal Mirandásabb arca van :P -
#17496 Valami pedig nem stimmel ezen a képen. Az arca.. túl lapos... -
#17495 Tényleg olyan, mint egy transzi -.-' okádék szar kép... (legalábbis a teteje) -
#17494 Az alkotójától:
"Finally finished my Miranda model, which was a request from my husband. We both love Yvonne Strahovsky in Chuck so at first I modelled Miri after her. I found out soon enough that while Miranda was based on Yvonne they still had their differences so for this model I went for a Miranda/Yvonne hybrid."
Én továbbra is tartom, hogy egyáltalán nem rossz. -
#17493 Vki tud segíteni? Az lenne a kérdés, hogy amikor harcba keveredek, akkor a lövések hangjai megváltoznak. A hang nem mindig fejeződik be, néha teljesen elmarad, pöttyög össze vissza, de a lövés teljes hangja sokszor marad el. Így eléggé élvezhetetlenek a harcok. Van valakinek valami ötlete hogy miért van ez? Eddig jól működött, nem tapasztaltam nagyon ilyet. Mostanába, kb 1 hónapja kezdte el ezt csinálni. Amióta elkezdtem a Bring Down The Sky nevű DLC-t. Lehet az a baj hogy felpecseltem, mert ugye azzal a peccsel jön le a DLC, és az bekavart valamit? Lehet hogy újra feltelepítem a játékot, de az a kérdés hogy lehetséges az hogy ezt a karakter importáljam egy olyan új feltelepített ME1-be, ahol nincs feltelepítve a Bring Down The Sky DLC? Mert hát ott is léptem szintet, így lehet valami gubanc lenne. Szal ha tudtok légyszi segítsetek, mert ez a hangizé szétbarmolja a játékélményt. -
sanya200 #17492 Már láttam pár napja a borítót egy másik fórumon csak elfelejtettem beninkelni -
#17491 Ohhohóóó...Na mi van itt???!!! -
bendáj17 #17490 frankón nézz ki. -
#17489 Hát tényleg elég tré lett a feje, egyrészt se Mirandára, ezáltal elsősorban se Yvonne-ra, de még ezen felül egy szép nőre sem emlékeztet... ne mond, hogy szerinted akár csak minimálisan is megközelíti azt, aki akar lenni!:S -
#17488 Szerintem csak szerinted :) -
Evoluti0N #17487 Már nem azért, de csak szerintem néz ki úgy a feje, mint egy transzvesztitának? -
sanya200 #17486 Jaja nem gyenge, bár csak én tudnák így.
már nagyon várom azt az időt amikor ilyen lesz egy ingame screenshoot a játékban. #17473 -
Sforzan #17485 Hát ha nem biztonsági az a kamera, szép nagy darab lehet a fotós:) Lehet, hogy ép Gruntnak pózol... Persze lehet, hogy csak a dekoltázs miatt:)
-
#17484 Miranda:
-
sanya200 #17483 hát ez azért na.
odabasz -
#17482 Jó képek, de azért a CGI-hoz nem hasonlítanám, mivel az fényévekkel szebb. ^^ -
#17481 Talán a "kamerába"?:) -
sanya200 #17480 Na gyerekek ennek a képeit nézegessétek meg, beszarás, némelyik már már fénykép minőségű.CG videókat alázó minőség némelyik kép.
devianart -
Sforzan #17479 Nekem tetszik, csak a perspektíva furcsa... Vajon kire (mire) nézhet ennyire fel? -
sanya200 #17478
Ez se rossz de a szeme látszik hogy mű.Legalábbis olyan mintha üvegszeme lenne vagy mi. -
#17477 "Galactic Gamer
Duke Nukem Forever
ITS DONE!"
-
bendáj17 #17476 ja az nem Duke Nukem ? (csak kérdezem nem akarok offolni -
Sforzan #17475 Mekkora már a jobb alsó sorokban levő magazin címlapja... -
bendáj17 #17474 igen nagyon jó minőségű. -
sanya200 #17473 Itt van még egy.Sajnos nagyon kevés az ilyen minőségű alkotás, devianarton is csak rajzolt meg eléggé trehány munkák vannak.Tisztelet a kivételnek.
Sose értettem hogy rengeteg rajongója van a játéknak, rengeteg olyan ember van aki profin bánik a ps-el vagy 3d-s progikkal de alig találkozni minőségi alkotásokkal.Ha én értenék hozzá, fosnám az ilyen minőségű képeket.
-
bendáj17 #17472 ez nagyon frankó kép :) -
sanya200 #17471 -
bendáj17 #17470 igen az elég érdekes, na mindegy. A trailer az nem lenne rossz ötlet -
sanya200 #17469 Kéne csinálni egy trailert, mit gondoltok?Van valakinek ötlete?Lehet megcsinálom az első rész trailerét female verzióba.Még mindig nagyon űt a trailer. -
sanya200 #17468 Azért érdekes hogy több 1000 évvel játszódik az első rész előtt de nagyon hasonló hajók vannak benne, pl tökre hasonlítanak a nagy hajók a csillagrombolókra. -
bendáj17 #17467 pontosan így vagyok vele én is, szerettem a Star wars világát meg érdekelne. Még az angol elmenne de azért nem fogok fizetni. -
sanya200 #17466 Az old republic is érdekelne de 1, nem tudok angolul, 2 nincs kéthavonta 6-7000ft-om arra hogy játsszak vele, mivel fizetős lesz. -
Slashice #17465 És ha jól tudom, az Old Republicot egy harmadik stúidója készíti. -
Slashice #17464 Azért azt is vedd hozzá, hogy több stúdiója is van a BioWare-nek, és pl teljesen mások készítették a Dragon Age-t, mint a Mass Effect-et. -
bendáj17 #17463 reméljük én is csak azt tudom. Bízok a BioWare-ban hogy nem fogják elrontani a Mass effect 3-at. -
Coolfire #17462 Az nem jó,mert úgy járnak mint a Blizzard.Kidobnak egy pár húzónevet,és azután már nem tudják hozni a megszokott színvonalat.Bár a BioWare most is így van;a DAO2-állítólag rosszabb,mint az első-,és az Arrival DLC egy kicsit "nem jó" lett,a többihez képest.
De reméljük a ME3-at nem falja fel az EA üzletpolitikája. -
Evoluti0N #17461 Sőt szerintem pozitívumként kéne felfogni dolgot, hogy nem a bejártatott szériákon akarnak csak lovagolni, hanem új címekkel is előrukkolnak. -
sanya200 #17460 Reméljük igazad van.Nem akarom hogy úgy járjon a ME3 mint a DA2. -
Evoluti0N #17459 Az eddig információk alapján ez igencsak messze van attól, h idén megjelenjen. Ráadásul Bioware-nek van több stúdiója, mindegyik 1-1 játékon dolgozik. Pl. más stúdió csinált a DA 2-t és más a ME 2-t. Szal nincs itt semmi izgulni való :)