Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon állat egy videó 😄

beteg 😄
oO ez nagyon jó!

anti hero

Doom 4
Hát ez<#taps><#wow1><#mf1>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Rage47
Tehasut
Remek, akkor addig nem javítgatok.
Ha kész, eldobod nekem privbe?
reméljük a legjobbakat én bízok bennetek. 😊

Tehasut
Nem lesz olyan vészes, a szövegfájl kb. 1 harmada a kódex bejegyzéseibõl áll, annak nagy részét pedig egy az egyben át lehet ültetni a kettes részbõl. Azt a néhány párbeszédet pedig semmi perc alatt le lehet fordítani :-)
Még ma kész lesz a tuti változat 😊 lehet, hogy addigra még ki sem kerül a portálra, és akkor már az új kerül ki ;P

Egy jót tanács, a galaxis bolygó leírásait még a küldetés elõtt olvassátok el, mert utána már nem lesz mit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Majd az ME3-nál megmutatjuk mit tudunk, nem? 😊

Tehasut
A fordításod egyébként tök jó, én pl. azt a sok tech-hablatyot nem tudtam volna így átültetni magyarra, fõleg ilyen kevés idõ alatt.
Hát igen, mi ezt munka mellett hobbiból csináljuk, de ha több idõm lenne rá sokkal jobban megcsinálnám.

Doom 4
hol olvastad?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Tehasut
Viszont a legjobb magyarítás amit valaha láttam, az a Dragon Age Origins és az Awakening hivatalos honosítása. Tényleg olyan volt magyarul játszani, mintha egy nagyon jól megírt fantasy regényt olvasnék. Olyan ritkán használt, régies, ízes magyar szavakat használt a fordító, hogy agyamat eldobtam tõle.
Ezért is roppant fájó, hogy a második rész nem jelent meg magyarul.
Az elég kemény meló. És közben még élnie is kell a fordítónak. Én régebben fordítottam (bár nem játékot, hanam sorozatot illetve képregényt), nem is az hogy nehéz, hanem fáradságos és sok. Minden elismerésem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tehasut
Egyetértek, a HUNosítók tényleg a legjobbak. A Risen magyarítással pl állatijó melót végeztek.
Ok, köszi

Egy fél évet várni egy olyan játéknál, ami érdekli az embert biztos, hogy sok. Ki lehetne számolni, hogy durván mennyi idõ kellhet. A DA2-ben 380ezer soros tlk file van (az ME3ban sem lesz több szöveg szerintem), az árnyékbrókernél hasonló strukturával 18ezer volt, az Arrival 7ezer sor. (nincs minden sorban szöveg) Szóval egy jó fordító egy hét alatt 15ezer ilyen sort lefordít. 5 ilyen fordító egy hét alatt 75ezer sort, durván 2 hónap alatt megcsinálható a béta verzió. Persze ehhez keményen kell nyomni.

köszönjük elõre is.

Tehasut
Na végigtoltam az Arrivalt.
Nekem nagyon tetszett, szerintem simán a legjobb DLC, a Shadow Broker után.
Szerintem nem is rövid, nekem a kezdés és a vége közti mentések majdnem 3 órát mutattak. Amit vele töltöttem persze sokkal több, a meghalások miatt. Igencsak izzasztó csaták voltak benne, fõleg a 'Végsõ állás' achievement megszerzése volt nagy kihívás (õrület fokozaton természetesen).

Viszont sajnos a magyar fordításban elég sok hiba van, kár, hogy így ment el a Magyarítások Portálnak.
El is kezdtem játék közben kiírni a hibákat. Majd átnézem, kijavítom a szöveget, és megcsinálom a ME1-hez való igazítást is. Hétvégén majd felteszem a frissített verziót és dobom a linket.
én is várnék ha érdemes lenne. Ki tudja mennyire igaz.

Hát én inkább várok minthogy olyan legyen mint az Arrival.

Vraaanyek
Azért én plusz fél évet nem igazán szeretnék várni rá...de valóban megérné mondjuk plusz 2 hónap a magyarításért!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Hát persze õk jobban hunosítanak mint az ea-sok, ez tuti.Csak hát arra várni kell.Egyedül azt sajnálom hogy a 2. részt nem lehet hivatalosan lefordítani mert nem egyezik bele a kiadó.Pedig biztos hogy azt használnám amit ti csináltok.

jaja, én ma senkinek sem hiszek el semmit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Anélkül hogy bárkit megbántanék szerintem a legjobb fordító csapat a HUNositok Team. Szinte csak RPG-ket fordítanak, szerintem velük együttmûködve fogom (fogjuk) csinálni a fordítást és nagyon hamar meglesz, persze ez még a jövõ zenéje.

Mondasz valamit<#taps>

Inkább jelenjen meg késõbb minthogy szar legyen.Inkább várok rá még akár fél évet is pluszba de akkor legyen tökéletes és persze HUN feliratos.

Aztán lehet hogy csak átverés (ápr.1)

Pont most olvastam én is. Úgy érzem keresgélnem kell kicsit a torrenteken😊
De az már biztos, hogy idén nem lesz ME3 (azt írják)

Mimasz
Kiszivárgott a ME 3 forráskódja és vele együtt egy pre-alpha játék verzió is.

Ez a minimum hogy leszedjük onnan is.<#nevetes1>

Arrival Magyarítás

Itt a link, de majd töltsétek le a hivatalos magyarítás portálról is😊

szerintem is úgy jó lenne. Én küldeném de nem tudom.

MIKE szerintem rakd fel vmi fájlmegosztóra pl data.hu vagy rapidshare és csak a linket add meg, mert mire ennyi privátot elküldesz beleõszülsz😊
A magyarítások.hu-ra meg aztán tényleg lehet várni, majd talán hétfõre kiteszik.

Hali mindenkinek!
Vki átküldené privibe?
igen olyasmi. Azért izgalmasabb magyarul végig tolni.

Nem rossz csak rövid, mint egy kisebb küldetés az alapjátékban.

most majd másik karakterrel tolom végig. Nem volt olyan rossz de azért volt ennél jobb is.

Sziasztok!

Szépen megkérnék valakit,legyen szíves ha tudja nekem is dobja el privibe a magyaritást, mert mire kirakják a magyaritasok.hu-re az ezer év. És ezer köszönet a mi Mike mesterünknek (Õ a mi Sheperdünk).

Fenrir
Ha van link akkor én is kérnék egyet.

A halál csupán a kezdet...

Az Arrival magyarítás már elérhetõ valahol?Ha nem,egy privinek örülnék.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Rögtön fog köhögni,ha valamelyik DLC-t hiányolja.

Ezzel egyetértek.Kasumi a legjobb kari,küldiknél-nálam- õ az egyik.Anno beszéltük,hogy a legkirályabb képességei neki vannak,ergo a játékba is illett volna betenni,nem csak DLC-ként.

wedge31
De igen, komolyan gondolták és nem lesz több dlc de szerintem nem is kell már több.
Ideje, hogy minden energiájukat a harmadik részbe fektessék mert amit az idén mutattak nem túl acélos a BW-tõl és megprobáltam finoman fogalmazni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Vraaanyek
Arrival kipipálva, röviden tömören: nem volt rossz, nem volt jó sem, nem volt hosszú, de nem volt rövid sem, összekötõ DLC-nek csak 3 feles után mondanám, talán, ha mondjuk 2-3szor ennyi új információ derül ki, esetleg nagyobb csattanóval zárul, viszont ellent kell mondjak azoknak, akik a zenét nem tartották megfelelõnek, mivel szerintem hozta a megszokott ME szintet, sõt, kifejezetten hangulatos volt! Na jó, ez mégsem volt se rövid, se tömör, de ez a véleményem...nem tettem spoilerbe, mert szerintem nem is az!
Jah! és még annyi, hogy kb. 90%-ra veszem, hogy nem ez volt az utolsó DLC, és mondjuk úgy nyár tájékán lesz egy igazi,átütõ híd a harmadik rész elõtt, ami majd áll ledobósan készíti elõ a terepet!
Elvégre a Bioware-rõl beszélünk, ezt a dlc-t nem gondolhatták komolyan a Mass Effect 2 befejezésének...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Kopiati
((ESET))

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

köszönöm még1× a magyar felíratot<#worship>
Kopiati
Az ESTE nálam letiltotta az oldalt.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%