Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na én is végigtoltam nagyon jó volt csak jack-et nem tudtam megmenteni.
õt hogy lehet lojálissá tenni?
mer elmentünk a gyerekkori lakóhelyére meg minden és a végén meg is kaptam az új ruháját csak nem lett alatt az a lojális "mezõ".
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
...de jó ötlet!
<#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én Mirandának adtam második végigjátszásra kiváncsiságbol, velem volt Samara a csapatban, és hiába volt mindenki lojális Samarát elragadták a bogarak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Másik meg, hogy ez nem kimondottan videó kártya driver, hanem külön a PhysX-hez van.
Szóval nyugodtan telepítheted, ez teljesen függetlenül az ati kártyádtól/driver-edtõl.
Samara meg jópárszáz éve justicar, szal. van "némi" tapasztalata a biotikus erõ használatában (kb. mint az öreg Yodának 😄), én is õt választottam pajzsgenerátornak! 😄DD
Minden karakter leírásában ott van, hogy õ miben jeleskedik. Mindegyikükrõl van adatod.
A csöves dolog meg még ennél is sokkal egyszerûbb. Legyen lojális és nem fog meghalni, max akkor, ha hagyod megdögleni a csõben, mert leállsz harcolni ahelyett, hogy õt segítenéd a céljához ahogy megegyeztetek.
Semmi egyéb nem számít, mindegy kit választasz a korlátozott listáról, mert akik választhatóak azok azt a feladatot el tudják ott látni.
Második szitu, a "darazsas", megintcsak ugyanez. A tartó emberke kiléte midnaddig halál mindegy, míg õ is és a melletted lévõk is lojálisak. Ha valamelyik nem az akkor az jó eséllyel megdöglend. Amúgy attól, mert szétkap felügyelet nélkül egy börtönhajót Jack (érdekes amúgy meg játékban a képességei meg sem közelítik azt a szintet), attól õ még egy labilis egyén, ideggyenge, zavaros személyiség. Ez nem éppen egy kitûnõ ajánlólevél erre a szerepre, mégha amúgy simán el is tudja látni.
Zaeed nem éppen vezetõ típus. Magányos farkas, zsoldos és bosszúálló, az ugyanis lényegtelen hogy a távoli múltban õ volt a társalapítója egy fegyveres szervezetnek, ahonnan aztán rövid úton el is távolították (ha olyan nagyon jó vezetõ lett volna akkor ez nem történik meg). Még a sztorijaiban is ha valahová csapattal ment érdekes módon alig volt túlélõ az õ csapatából is. Te ilyennek képzelsz el egy hatékony csapatvezetõt?
A képességeik és leírásuk szerint is a legjobbak Garrus és Miranda. Az elsõ egy tapasztalt katona, biztonsági személy, csapatvezetõ aki ért a toborzáshoz, gerilla taktikákhoz, végigharcolt már a fõszereplõvel egy egész epizódot.
A másik személy meg egy zseniális irányító, taktikus, aki más alapokon dönt, viszont gyakorlata van kisebb és nagyobb csoportok irányításában is.
A többiek inkább magánakciókba vagy parancsvégrehajtónak jók.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A fõszereplõ a harmadik részben a végén szerintem úgyis meghal hogy hõsé váljon vagy valami hasonló ok miatt.
Majd ha nagyon akarják folytatni akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bár a harmadik részben valószinû hogy új csapattársak lesznek úgy hogy nekik mindegy és a fõkaraktert is újra generálhatod azt hogy x Shepard vagy valami más lesz a neve az is mindegy.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hogy ki marad életben és ki hal meg, az azon múlik hogy "jól" választasz e embert a végé a különbözõ feladatok elvégzésére.
És ez az amit én egyszerûen NEM értek:
Árulja el nekem valaki, hogy mégis mi a búbánattól lesz rossz vagy jó választás egyik vagy másik karakter egyik vagy másik posztra? És hogy honnan a francból lehetne ezt elõre tudni? Mert hogy nem logikus úton lehet a jót kiválasztani, az biztos.
A csõbenmászós szerepre a geth-et jelöltem, aki aztán az ajtózárós jelenetnél elpatkolt. Megmagyarázná valaki, hogy ez miért történt? A geth lojális volt hozzám. Egy forró csõben való végigmászásra mégis ki lehetne alkalmasabb jelölt egy érzéketlen, de intelligens robotnál?
A másik, a "darazsas" résznél Garrust vitték el a darazsak. Ez azért volt, mert Jack-et választottam ki a darazsak távoltartására? Mégis ki lehetett volna nála jobb választás erre a célra, amikor korábban biotikus energiákkal romba döntött egy egész fogolyszállítóhajót? Õ mondjuk nem volt hozzám lojális(a közte meg a miranda közti vita miatt), de ez mégis miért számít?
A harmadik szerepre, a másik csapat vezetõjének a lojális Zaeedet választottam, akit lelõttek a végén. Mégis ki lehetett volna alkalmasabb erre a feladatra nála?
Szóval egyáltalán nem logikus a dolog.
3. neked is túl kell élni, de igazából a kérdésre nincs is rendes válasz, nem spoilerezek inkább 😊
4. csak a legvégén. el nem hagy senki.
2. A csapatgyûjtés 2 lépcsõben zajlik, ha megvan bizonyos számú csapattag, akkor automatice elmész egy bizonyos helyre ahová TIM küld.
3. Végülis összejöhet úgy is a dolgog, hogy csak Shepard és a két közvetlen kísérõje murdel meg, míg mindenki más életben marad, de ehhez nagyon szándékosan rá kell készülni.
4. Utóbbi. De miért érdekel ennyire már a játék elején?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ebben a jtáékban mi a búbánathoz kell gagyX????😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerintem az az, amikor feltörsz egy szervert és utána fel kell uploadolnod egy másikra, amit ott találsz ahol a mérõ a "0" ra ér
csak követned kell merre csökken a távolság
Steam: [HUN]Feriggno
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amikor Liara kuldijet csinalnam, akkor fel kell torni bizonyos terminalokat es utana van egy percem, hogy hasznaljam a tavolsag merot vagy mit...na itt mi a fenet kell csinalni egesz pontosan?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
1) Az érdekelne hogy van-e teljesen (biztos ez hülye egy kérdés) biotika-t használó (nahát ide véletlenül f-et írtam h helyet,még jó hogy észrevettem) társ a játékban és ki õ? És hol tudom felvenni?
2) Vagy az elején a csapat gyûjtögetésnél összeszedek mindenkit?
3) A végén a mindenkit megmentekbe beletartózik Shepard is vagy csak külön a társak és Shepard meghal vagy Shepard él és a megmaradt társak meghalnak?
4) A társak a játék elejétõl fogva meghalhatnak vagy elhagyhatják a csapatom vagy csak a vége felé?
Töltsd le a Physx driver-t innen:
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.1112.html
Mielõtt telepítenéd, nézd meg a Vezérlõpult-Programok hozzáadása/eltávolítása menüben, hogy szerepel-e a telepített programok között az "NVIDIA PhysX". Ha igen, töröld le.
És most telepítsd az elõbb letöltött physx driver-t.
És én erre feltettem a legújjabb Ati drivert mert olvastam valahol hogy az lehet a baj hogy a régi nemjó hozzá de még így se jó! Pls help!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
(Ilyenkor mindig eszembe jut a Batman CE. Hát az mekkora tróger egy kiadás volt a fröcsöntött batrangjével. Pfff)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a doboz nagyon igényes, a játék meg überalles
<#worship>#worship><#bohoc>#bohoc>
anti hero
És lehet változtatni az import karakter kasztját is!
(Ha meg nem akkor úgy is panaszkodok még egy kicsit nektek!)<#whatever>#whatever>
GOOBY, pls
Kérdésedre válaszolva ,tartja a ME1 döntéseidet nem töröl semmit a multadból.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
casual - normal - veteran - hardcore - insanity
ebbõl ki tudod logikázni.
"The trees move. Do you not see it?"
De a legdurvább az a végigjátszásért járó pénzbónusz, laza 200k
Hardcore magyarul? õõõõ... Õrület az Insane.. Csillagvadász vagy Veterán sztem.
ezek amik mondhatni nehezebek.
Az elsõt 99999999 pénzzel fejeztem be és kaptam érte itt ha jólmléxem 100 vagy 150ezret..😊