Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nem, Illiumon volt a barban, ahol az ember legenybucsuztatojat tartjak 3an? Mert akkor ez csak feligazsag, nem mondtak hogy rondak. 😊 Eleinte a Salalirant teljesen hidegen hagyja az Asari tancos, a Turian pedig csak a piaert ment el, de minnel tovabb nezik annal inkabb megtetszik nekik a latvany. Ekkor mondjak, hogy biztos "bubaj" van a dologban. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hy all!

na én is végigtoltam nagyon jó volt csak jack-et nem tudtam megmenteni.
õt hogy lehet lojálissá tenni?
mer elmentünk a gyerekkori lakóhelyére meg minden és a végén meg is kaptam az új ruháját csak nem lett alatt az a lojális "mezõ".
Sir Quno Jedi
Pedig az Asarik ideálisak párnak, mivel bõnyállal túlélnek (nincsenek örökösödési gondok, örökre fiatalnak néznek ki, nem kapsz el tõlük nemi betegségeket, nem kell gumit húzni) és a gyerekeid is elélhetnek 1000 évig is lazán és azok is jól fognak kinézni, nem úgy mint te magad. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

*nem telekinetikus, hanem telepatikus... Mea Culpa

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyébként hallottátok azt a párbeszédet a Citadellán asszem, amikor egy Salarian, egy Turian meg egy ember beszélget az Asarikról, és arra a következtetésre jutnak, hogy az Asarik valószínûleg valami telekinetikus képességükkel manipulálnak mindenkit, hogy szépnek nézzenek ki, valójában meg bûnrandák! Azt a párbeszédet hallani kell! Állat!

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem azt írtam, hogy Jack erõsebb mint Samara, hanem hogy Jack állítólag a legerõsebb biotikus az emberek között, szóval azért õ sem gyenge, meg szerintem az idegbaja is rátehet egy lapáttal, bár azt lehet az implantjai okozzák...

Beteg...

...de jó ötlet!

<#idiota>

Sir Quno Jedi
Behonyám, még az elsõ generáció van csak üzemben a biotikusokból. Láthattuk ezt Kaidan esetében is mit okoz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
legerõsebb emberi biotikus < Justicar Samara szvsz.!!! 😄

BEAST
Naja, de az emberek elegge gyerekcipoben jarnak meg ilyen teren, legalabbis a tobbi biotikus fajhoz kepest. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Amúgy Samara tök profin, kecsesen tartotta a pajzsot, lopakodva, pont azon gondolkodtam, hogy most kéne jól rámászni, hiszen nem nagyon tud ellenkezni, mert tartania kell a pajzsot, különben mind meghalunk! 😄DD Le kell hámozni róla a semmi kis ruciját és deng csapttal együtt jól meghágni-e! 😄DDDDD Ehhh, a készítõknek nemisvan fantáziájuk...

Jack szimplán a legerõsebb ember biotikus. Legalábbis a leírtak szerint.

SZEG007
drazsas szituba nem mindegy kinek adod a pajzsfentartás feladatát.
Én Mirandának adtam második végigjátszásra kiváncsiságbol, velem volt Samara a csapatban, és hiába volt mindenki lojális Samarát elragadták a bogarak.

Sir Quno Jedi
Elõfordul, hogy a készítõk nem ragaszkodnak a saját sztorijukhoz.

én Jack-et vittem pajzsot tartani és olyan szépen elsöpörte õket a végén hogy ihaj ^^
Zaeed a Galaxis egyik legbrutálisabb zsoldosa. Csak azért csatlakozott, mert a Cerberus egy "visszautasíthatatlan ajánlatot" tett neki. Bár egyértelmû, eléggé látszott rajta, hogy csak a jutalma érdekelte, azért én bírtam azt a varas búráját... A Loyalitás küldetése meg nagyszerû volt szerintem!

Szerintem Zaeed elég hulladék egy karakter. Nem bíznék rá egy kávéfõzõt sem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CptObvious
Az, hogy ati kártyád van nem zárja ki egy nvidia-ás driver telepítését.

Másik meg, hogy ez nem kimondottan videó kártya driver, hanem külön a PhysX-hez van.

Szóval nyugodtan telepítheted, ez teljesen függetlenül az ati kártyádtól/driver-edtõl.

Sir Quno Jedi
Jack ereje és elméje amúgyis instabil, valószínû az implantja is az eleve, prototípus lehet. Az emberi adeptusok nem érhetnek fel az évezredek óta biotikus fajokkal, mint pl. az Asari.

Sir Quno Jedi
Jaja Garrus a maga kis bosszúálló kommandójával is elég hatékony volt már. 😄 Kár hogy õ a kedvencem, benne bízok, így viszem magammal! 😄

Samara meg jópárszáz éve justicar, szal. van "némi" tapasztalata a biotikus erõ használatában (kb. mint az öreg Yodának 😄), én is õt választottam pajzsgenerátornak! 😄DD

Nagyon egyszerû pedig a dolog.
Minden karakter leírásában ott van, hogy õ miben jeleskedik. Mindegyikükrõl van adatod.

A csöves dolog meg még ennél is sokkal egyszerûbb. Legyen lojális és nem fog meghalni, max akkor, ha hagyod megdögleni a csõben, mert leállsz harcolni ahelyett, hogy õt segítenéd a céljához ahogy megegyeztetek.
Semmi egyéb nem számít, mindegy kit választasz a korlátozott listáról, mert akik választhatóak azok azt a feladatot el tudják ott látni.

Második szitu, a "darazsas", megintcsak ugyanez. A tartó emberke kiléte midnaddig halál mindegy, míg õ is és a melletted lévõk is lojálisak. Ha valamelyik nem az akkor az jó eséllyel megdöglend. Amúgy attól, mert szétkap felügyelet nélkül egy börtönhajót Jack (érdekes amúgy meg játékban a képességei meg sem közelítik azt a szintet), attól õ még egy labilis egyén, ideggyenge, zavaros személyiség. Ez nem éppen egy kitûnõ ajánlólevél erre a szerepre, mégha amúgy simán el is tudja látni.

Zaeed nem éppen vezetõ típus. Magányos farkas, zsoldos és bosszúálló, az ugyanis lényegtelen hogy a távoli múltban õ volt a társalapítója egy fegyveres szervezetnek, ahonnan aztán rövid úton el is távolították (ha olyan nagyon jó vezetõ lett volna akkor ez nem történik meg). Még a sztorijaiban is ha valahová csapattal ment érdekes módon alig volt túlélõ az õ csapatából is. Te ilyennek képzelsz el egy hatékony csapatvezetõt?

A képességeik és leírásuk szerint is a legjobbak Garrus és Miranda. Az elsõ egy tapasztalt katona, biztonsági személy, csapatvezetõ aki ért a toborzáshoz, gerilla taktikákhoz, végigharcolt már a fõszereplõvel egy egész epizódot.
A másik személy meg egy zseniális irányító, taktikus, aki más alapokon dönt, viszont gyakorlata van kisebb és nagyobb csoportok irányításában is.

A többiek inkább magánakciókba vagy parancsvégrehajtónak jók.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

odex
de most nekem ati radeon van nem tehetek fel nvidiás drivert :S más megoldás nincs?:S

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

xblades
Hát engem ezért nem érdekel ki hal meg a végén és ki nem. A harmadik részben úgyis új csapattagok lesznek akik közül választhatok.
A fõszereplõ a harmadik részben a végén szerintem úgyis meghal hogy hõsé váljon vagy valami hasonló ok miatt.
Majd ha nagyon akarják folytatni akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgyis feltámaszthatják, ezt a kettõben be is bizonyították.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Azért érdekel ennyire az elején, hogy menyi erõt vigyek bele a társak vagy Shepard életben maradásába.
Bár a harmadik részben valószinû hogy új csapattársak lesznek úgy hogy nekik mindegy és a fõkaraktert is újra generálhatod azt hogy x Shepard vagy valami más lesz a neve az is mindegy.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Elvileg mindenkit meg lehet menteni.
Hogy ki marad életben és ki hal meg, az azon múlik hogy "jól" választasz e embert a végé a különbözõ feladatok elvégzésére.

És ez az amit én egyszerûen NEM értek:
Árulja el nekem valaki, hogy mégis mi a búbánattól lesz rossz vagy jó választás egyik vagy másik karakter egyik vagy másik posztra? És hogy honnan a francból lehetne ezt elõre tudni? Mert hogy nem logikus úton lehet a jót kiválasztani, az biztos.

A csõbenmászós szerepre a geth-et jelöltem, aki aztán az ajtózárós jelenetnél elpatkolt. Megmagyarázná valaki, hogy ez miért történt? A geth lojális volt hozzám. Egy forró csõben való végigmászásra mégis ki lehetne alkalmasabb jelölt egy érzéketlen, de intelligens robotnál?

A másik, a "darazsas" résznél Garrust vitték el a darazsak. Ez azért volt, mert Jack-et választottam ki a darazsak távoltartására? Mégis ki lehetett volna nála jobb választás erre a célra, amikor korábban biotikus energiákkal romba döntött egy egész fogolyszállítóhajót? Õ mondjuk nem volt hozzám lojális(a közte meg a miranda közti vita miatt), de ez mégis miért számít?

A harmadik szerepre, a másik csapat vezetõjének a lojális Zaeedet választottam, akit lelõttek a végén. Mégis ki lehetett volna alkalmasabb erre a feladatra nála?

Szóval egyáltalán nem logikus a dolog.

robotnyk
lassú vagyok :p
robotnyk
1. Jack és Samara full biotic, Jacket már a játék elején fel lehet venni (The Convict), Samara csak késõbb lesz elérhetõ.
3. neked is túl kell élni, de igazából a kérdésre nincs is rendes válasz, nem spoilerezek inkább 😊
4. csak a legvégén. el nem hagy senki.
1. Ha olyasmire gondolsz mint mondjuk az Adept class, akkor nincs. A legközelebb ehhez Samara és Jack áll. Mindkettõt be lehet majd toborozni. Jack-et már az elsõ hullámban is. Kettejük közül Samara a hatékonyabb.

2. A csapatgyûjtés 2 lépcsõben zajlik, ha megvan bizonyos számú csapattag, akkor automatice elmész egy bizonyos helyre ahová TIM küld.

3. Végülis összejöhet úgy is a dolgog, hogy csak Shepard és a két közvetlen kísérõje murdel meg, míg mindenki más életben marad, de ehhez nagyon szándékosan rá kell készülni.

4. Utóbbi. De miért érdekel ennyire már a játék elején?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ideje lenne hogy bekudarcoljon az nvidia fiziksz,fõleg hogy már bebizonyították hogy semmi extrát nem nyújt pusztán a fizikszet használó játékok jórészében nem használja ki a procimagokat a játék (holott annyira gagyi fizikai effektekrõl van szó a HAVOC-hoz képest,hogy egy vicc erre azt mondani hogy csak a nvidia).
Ebben a jtáékban mi a búbánathoz kell gagyX????😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hyder

szerintem az az, amikor feltörsz egy szervert és utána fel kell uploadolnod egy másikra, amit ott találsz ahol a mérõ a "0" ra ér

csak követned kell merre csökken a távolság

Steam: [HUN]Feriggno

Keresni egy terminált amin begyûjtheted az adatokat. A távolságmérõ ebbe segít.

SötétBarom
A távolságmérõ segítségével meg kell találnod egy egy percig aktív terminalt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Maak
hi

amikor Liara kuldijet csinalnam, akkor fel kell torni bizonyos terminalokat es utana van egy percem, hogy hasznaljam a tavolsag merot vagy mit...na itt mi a fenet kell csinalni egesz pontosan?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

xblades
Hali
1) Az érdekelne hogy van-e teljesen (biztos ez hülye egy kérdés) biotika-t használó (nahát ide véletlenül f-et írtam h helyet,még jó hogy észrevettem) társ a játékban és ki õ? És hol tudom felvenni?
2) Vagy az elején a csapat gyûjtögetésnél összeszedek mindenkit?
3) A végén a mindenkit megmentekbe beletartózik Shepard is vagy csak külön a társak és Shepard meghal vagy Shepard él és a megmaradt társak meghalnak?
4) A társak a játék elejétõl fogva meghalhatnak vagy elhagyhatják a csapatom vagy csak a vége felé?

CptObvious
Próbáld meg ezt.

Töltsd le a Physx driver-t innen:
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.1112.html

Mielõtt telepítenéd, nézd meg a Vezérlõpult-Programok hozzáadása/eltávolítása menüben, hogy szerepel-e a telepített programok között az "NVIDIA PhysX". Ha igen, töröld le.

És most telepítsd az elõbb letöltött physx driver-t.

odex
Hali egy kis segítség kéne! ezt írja ki a játék indításakor: A fizikai rendszer indítása sikertelen. Kérjük, gyõzõdj meg róla, hogy rendelkezel a PhysX rendszer szoftver friss, telepített változatával.
És én erre feltettem a legújjabb Ati drivert mert olvastam valahol hogy az lehet a baj hogy a régi nemjó hozzá de még így se jó! Pls help!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

<#eljen>Nagyon szép kiadás, egyetértek. Ez a tokból kicsúsztatós megoldás nagyon tetszik, meg ahogy a cerberusos dolgokat mellékeltek abban az igényes papírtokban.<#finom>

(Ilyenkor mindig eszembe jut a Batman CE. Hát az mekkora tróger egy kiadás volt a fröcsöntött batrangjével. Pfff)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tegnap végre a kezembe vehettem a CE verziómat

a doboz nagyon igényes, a játék meg überalles
<#worship><#bohoc>

anti hero

Olyannyira tartja, hogy a melléküldetések eredményeirõl is kapsz ilyen olyan infót attól függõen mit döntötté ott. Ez többnyire egy e-mail a gépedre, de elõfordulhat, hogy összefutsz velük valamelyik városban.

Például ha életben hagytad a Rachni királynõt akkor egy ügynökön keresztül megkeres és elmondja, hogy segíteni fog a Reaperek elleni csatában, ha arra kerül a sor.

lvl 60. karakter importal lvl 5. kezdesz! Ha meg még sok pénzed is volt (nekem millió) akkor kapsz "Rich" bonust is; csomó lóvé, meg mineral is egy raklap.

És lehet változtatni az import karakter kasztját is!

Skacok! Köszönöm az infókat. Ezek után már menni fog remélhetõleg.
(Ha meg nem akkor úgy is panaszkodok még egy kicsit nektek!)<#whatever>
CptObvious
Az elsõ részbõl csak Tali és Garrus áll be közénk, többiek nem.

PhantomAss
hali

meglehet úgy csinálni a játékot, hogy Kaidan a csapatban maradjon vagy mindenképpen hátat fordít nekünk?

GOOBY, pls

wedge31
Szerintem itt nem érdemes egy karival kétszer végigtolni mint az elsöt mert a lv30 a max az meg kijön egy végigjátszás alatt az elsöbe volt értelme mert a lv60-at csak másodjára tudtad hozni.

Kérdésedre válaszolva ,tartja a ME1 döntéseidet nem töröl semmit a multadból.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Igy van nem kell külön semmi bejelentkezel kéri a játék kódját és utána töltheted a dlc-ket / lesz egy listás felsorolás és amire jogosult vagy azt töltheted amire nem azt nem /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
passz. legnehezebb (angolul: insanity) elõtti. ha jól emlékszem így jönnek szép sorban angol verzióban a nehézségek:
casual - normal - veteran - hardcore - insanity
ebbõl ki tudod logikázni.

"The trees move. Do you not see it?"

Õh ha ME1 mentésbõl kezdek. Végigviszem ME2-t vele. És megint kezdek egy játékot de akkor az elmentett ME2 karimmal (amivel az ME1 mentésbõl toltam végig), akkor az új game továbbra is tartja az ME1-es döntéseimet vagy akkor olyan mintha ME1 mentés nélkül játszanék csak erõs karival?😊

100k + jár azért, hogy gazdag karit importálsz (+max 50k asszem a szintért)
De a legdurvább az a végigjátszásért járó pénzbónusz, laza 200k
nos tudtommal, játékban bejelentkezel Bioware-EA accounttal, kódot bepötyögöd, és töltheted a DLC-ket.

Hardcore magyarul? õõõõ... Õrület az Insane.. Csillagvadász vagy Veterán sztem.
ezek amik mondhatni nehezebek.
Nemtooom de ami nekem jobban megérte sztem az xp-nél és a lvl 3nál az a pénz..😊
Az elsõt 99999999 pénzzel fejeztem be és kaptam érte itt ha jólmléxem 100 vagy 150ezret..😊