19778
  • Bugesz
    Nálam a három top:
    1.Garrus
    2.Legion
    3.Grunt

A többi karaktert is bírom de nálam ők a legjobbak.
  • Fenrir
    Itt vannak ME1 mentések, különböző beállításokkal.
  • Hoz_Hun
    És Júliusban jön a következő regény is!!!!
    A történet a ME 2 után játszódik. Az Illusive Man Reaper technikát felhasználva (nem jellemző hogy a játék dolgaiba beleszóljon az író, úgy hogy valószínüleg nem a Collectors bázis technológiájáról van szó) kisérletet akar végrehajtani egy emberen Paul Graysonon (a Mass Effect: Ascension regény egyik - töbnyire negatív - szereplője).
    Várom!

• Hoz_Hun
    A képregény harmadik része:

Mass Effect - Redemption 03 of 04

(Tegnap jelent meg) Korlátozott ideig letölthető.
  • Hoz_Hun
    Igen.
  • Pretorian
    ME1-es karakter gondolom csak akkor tudok a 2-be importálni, ha véginyomtam az elsőt, ugye?
  • horpeti
    Jah, elég tápos skillek, MI hack is (kvázi ugyanaz). Mondjuk attól függetlenül tápos, hogy pl. Sentinel veszi fel, v. Adapt.

Egyébként amióta megvan 1-es warp, többször inkább azt nyomom, mint a dominatet. Bár rá kell jöjjek, hogy a tuti győzelem a dominate, de izgisebb nélküle. :)
  • KP27
    szerintem a dominate túlerős képesség, ahogy a reave is. eléggé imba lesz a játék tőle, de a legszarabb az bennük, hogy biotikához nem értő osztályok is választhatják.

Ez a rész így el lett kúrva, szerintem minden osztálynál meg kellett volna határozni, milyen bónusz skillt választhat, és milyet nem.
  • SötétBarom
    Kis fan art, hogy örüljetek :)

• KP27
    végigtoltam a gamét soldierrel,adeptal,vanguarddal, és most infiltratorral tolom. messze a vanguard a legfunabb karakter, az infiltrator viszont iszonyatosan unalmas. mintha trainerrel játszanék, ahol gombnyomásra nem támadnak az ellenfelek és szabadon lőhetem őket.
  • horpeti
    Cool, ki fogom próbálni!
    Magyarul melyik a reave? :) a lerohanás?

És akkor az rámegy nem csak csupaszra, és mehet a durr?

Dominatet lehet kicserélem majd, ha ennyire cool cucc. :) De kipróbálom tuti.
  • SötétBarom
    Area Reave pont ezért power, mert tökmindegy milyen cuccok vannak az ellenen. Utána meg a warppal lehet dorrungatni ;)
  • horpeti
    Dominate-re is robban???????
    AZT majd kipróbálom, olyat legalább én is tudok rátenni és Miranda robbant vagy valami hasonló!!! :DD
  • horpeti
    Okés. Akkor jól értettem. :)

Csak még azt nem tudom, hogy melyik társ fog nekem ebben segíteni. Jacob fos, hogy a pulljáért vigyem.. Samara sokára lesz.. :)
  • Fenrir
    1. Mordin
    2. Miranda
    3. Samara
    4. Thane
    5. Grunt
  • Hoz_Hun
    Ah igen. Totálban Tali, Wrex, Garrus nálam a top három társkarakter.
  • KP27
    pedig teljesen egyértelműen le van írva. csak akkor van 5 méteres hatáskör, ha biotikát robbantasz. ergo barrier van az ellenfélen,azaz pull-al felemeled, szingularitás felemelte, reave hat éppen rajta, vagy dominate esetleg throw vagy shockwave.
  • SötétBarom
    Gondolkodtam rajta, hogy kitartok Liara mellett, de az elős rész végén ha egyszerre fűzöd ashleyvel, kifejti, hogy bár érti az emberi "féltékenység" fogalmát, őt nem zavarják efféle dolgok :DD Így összeszedtem Talit :D

De azért mentettem egyet a suicide mission előtt, ha esetleg a 3-ban kiderülne, hogy Liara mégis bepöccenne emiatt :D
  • gfreak
    nekem csak top 3 van :D

1. Garrus
    2. Tali
    3. Legion

a többiekkel is elvagyunk, de az örökös favoritok ők lettek...nekem nagyon hiányzott Wrex, bírtam a fejét rendesen :D Garrus és Tali tuti azért állnak hozzám közelebb, mert az egyben is rengeteg tűzharcban voltak már mellettem :D

Mirandát pofoznám legtöbbször mondjuk, Jack megnémulhatna :D de nem utálok senkit :DDD Mondjuk nem is 'jöttem össze' senkivel, Shepardom kitart Liara mellett (bár már az egyben is Talival jöttem volna össze inkább :D csak nem lehetett ugye...)
  • SötétBarom
    Ha biotic témát robbantassz vele, akkor lesz nagy a bumm.
  • horpeti
    A warppal kapcsolatban tegnap próbáltam következtetéseket levonni, de nem értettem:
    Írja, hogy 5 méter a robbanás hatósugara. Gondoltam ez azt jelenti, hogy 5 méterre hat.
    De aztán láttam, hogy egymás mellett levőket SEM sebez, így gondoltam ez arra vonatkozik, ha pl. szingularitás, vagy vonzás van, akkor ha azt felrobbantom, akkor lesz 5 méter.

Vagy nálatok 5 méteren belül mindig mindenki sebez a warp?
    Reave lehet, hogy működik így, és az overloadnál is láttam, hogy egymás mellettik sebződtek, de a warpnál gyanús, mert 4-5 méter elég sok.

Viszont vicceset tapasztaltam tegnap: dominatet nyomtam 1 csávóra, de a másik annyira mellette volt, hogy mindkettő dominálva lett, és el kezdtek "haverkodni". Vicces, mert nem area, csak sima. :))
  • SötétBarom
    1. Tali
    2. Mordin
    3. Legion
    4. Thane
    5. Garrus

Többi nem fogott meg nagyon :) Zaeedről nem tudok nyilatkoni, mert DLC szegény :)

Harcolni Mordint és Mirandát vittem a legtöbbet.
  • SötétBarom
    Area Reave, unstable warp :)
  • Hoz_Hun
    Csapatársak "szeretetével" ki hogy van? Nálam:
    Nr.1. Tali
    2. Garrus
    3. Mordin (harcolni ritkán viszem magammal)
    4. Legion
    5. Grunt
    6. Samara
    7. Thane, Jack, Miranda (Morinth, aki egy érdekes karakter)
    8. Jacob
    ......Zaeed
  • horpeti
    Azért 3-4 lebegéshez szépen le kell szedni a barriert, shieldet is mindről, de persze megoldható az is. :)
  • SötétBarom
    A collectoros pályákon kifejezetten jó, hiába nem öli le az ellent, simán lezuhannak mindig valahova :DD Ha fel van fejlesztve area chargera, akkor pedig a huskok ellen is kiváló.

De a legvadabb talán ha van veled valaki, aki tudja a felfejlesztett liftet. Amikor 3-4 ellen lebeg és bechargeolsz közéjük, aztán repülnek szanaszét mint a győzelmi zászló, az óriási :DDDD
  • gfreak
    a Vanguard volt a kedvencem az egyben, csináltam is két típust belőle...az egyik lift-tel emelgette az ellent, odaszambázott és pofántörölte őket, meg warpolt és dobálózott, a másik meg a fejére húzta a barrier-t, és szaladt irtani...mindkettő nagyn fun karakter lett, az utóbbi igazi hentelőgép :D főleg a Spectre shotgunnal :DDD

én is csak a szép emlékek miatt indítottam a kettőben is egyet, mert mindenki szidta...és nagyon élvezetes :DDD nekem kifejezetten tetszik a charge+shotgun kombó, badass feeling :DDDD
  • Hoz_Hun
    Szerintem minden kasztnak megvan a maga pozitív oldala. A szívem csücske az Infiltrator, de szeretem a Solider kasztot is. Én inkább ilyen harci beállítottságú vagyok, mint a hókusz-pokusz. Azt hittem, hogy az Adept ilyen kis punnyadt kaszt aztán az Achievement miatt indítottam egyet és meglepődve tapasztaltam milyen jól lehetett irányítani. Még szinte az én számomra is élvezetes volt.
  • horpeti
    Insanityn lehet szólni fog. :-)
  • SötétBarom
    Többen írták itt, hogy a Vanguard nem egy túl jó karakter.
    Újrakezdtem a játékot, először adeptel nyomtam végig, normalon. Hát elég tré volt :D

Ezzel a vanguarddal az Me1-et toltam végig, aztán gyorsan importáltam, és most értem a kettő végére (még a terminatort le kell nyomnom). Szerintem nagyon jól használható karakter. Tud area reavelni, area chargeolni, és olyan ammoval lövöldöz, amitől szanaszét fröcsögnek lángok. Altalában Mordin (!) meg Miranda jött velem mindenhova. Mordin tud valami cryo blast nevű cuccot, amivel egyszerre 3 enemyt le tud fagyasztani, miranda meg heavy wrap meg heavy overloaddal pillanatok alatt le tud bontani mindenféle védőréteget (megkínálva az én area reave-emmel, ami szintén egyszerre 3 enemyre hat).

Itt a collector bázison amikor a csőben ment Legion egyik szelepnél sem szólt, hogy siessek (veteranon nyomom most), úgy megyek át a drone-okon, mint kés a vajon. Harbinger meg kurva hamar bekrepál a wrap-reave-incinerate combótól :D
  • SötétBarom
    Spekuláljunk Légióról, mit szóltok? :DDD

Megnéztem, hogy van az eredeti idézet a bibliában:

The Gospel of Mark, 5:9, describes the following in the country of the Gadarenes:

And he (Jesus) asked him (the man), "What is thy name?" And he answered, saying, "My name is Legion: for we are many."

The Gospel of Luke, Luke 8:30, describes the following in the country of the Gadarenes:

And Jesus asked him, saying, "What is thy name?" And he said, "Legion": because many devils were entered into him.

A bibliában Legion egy démon..

Másrészt, amikor megkérdezzük tőle, hogy mégis mi a búbánatos enyhén petyhüdt lófaszért hegesztette magára a páncélunk egy darabját, akkor némi habozás után csak annyit mond, hogy "insufficent data".

Baromira érdekel, hogy mit szeretnének kihozni a karakterből..
  • Bhalage
    renegade nőci shepard milyen kis duzzogos sexy boszi
    nagoyn szigoru -legujabb kedvencem - mindenkit elküld a picsbe
  • horpeti
    Gethek ellen leszek kiváncsi, mert nincs MI hack. Viszont helyette lesz túltöltés meg warp, meg throw... 2 Mech ellen majd Garrus lojálisa érdekes lesz... Inflivel Mi hackkel, headshot sniperekkel laza volt.
  • horpeti
    Sentinellel nyomom insanityn, fura, hogy nem inflintrator vagyok, de így is tök jó a játék. Az átütőerő hiányzik kicsit a nagyobb páncélú ellenfeleknél, de minden egyéb csatában ugyanúgy, ha nem jobban helytáll eddig.

Horizontig jutottam csak persze még.
    Horizontnál a 2 ivadék volt vicces, társak meghaltak, én meg nem pazarlom a medigélt. Futkoráztam kb. 10 percet, míg kinyírtam a húslábokat, és az ivadékok is lassan mentek 1. szintű warppal.. nincs nagy páncélsebzése a Sentinelnek (infli headshot sniper ugye...)

A repülős izé laza volt, Zaeed mesterlövésszel szedte le főleg... ha már nekem nincs olyanom. Minden másra jók voltunk. :)
  • Vlala #7297
    OK, az még később lesz. :)
  • Swarczi
    Nem, Legiont az iff-es küldnél kapod meg.
  • Vlala #7295
    Várj. Legion az, aki a DLC-vel jön be a csapatba?
  • readswift
    Zaeednak is első dolga elmondani ha C-re érkezik.
  • KP27
    én úgy csináltam, hogy ami feladatom volt, azt igyekeztem elsőre megcsinálni és nem halogatni. Mivel várható volt, hogy az iff az utolsó küldetések egyike, így azt hanyagoltam. Pár küldit megcsináltál és jött Horizon, újabb pár küldi és Kollektor Hajós küldi, gondoltam először skillesedem meg táposodom mielőtt odamegyek, mert logikusnak tűnt számomra, hogy kezdek a game vége felé haladni. Elsőre meghalt Mordin meg valaki, aztán újrakezdtem az uccsó mapot, és megmaradt mindenki.

persze lehet mákom volt.
  • Hoz_Hun
    Legion ráadásul az egyik legtöbb extra (sokszor humoros) dialógus adja. Ha valaki még nem látta menjen be Legionhoz és hagyja úgy a játékot egy kicsit. Legion elkezd táncolni!!! A kedvenc beszólások közül is jó pár nála van. Nem tudom miért szimplán tetszik: Citadellán a biztonsági őrt mikor kérdezzük a szigorú biztonsági intézkedésekről…
    Legion: "Geth do not infiltrate."
    C-Sec: "You should leave your personal synthetic assistant at home. They're not allowed on public shuttles anymore."
    Legion: ...Geth do not intentionally infiltrate."
    (Itt jegyzem meg hogy Legion egy Geth Infiltrator...hehehe)
    Az életben marad tanácsnokoknál is beszól. Anderson is megjegzést tesz Shepard "trófeájára". Ha Tali toborzó küldetésére visszük, Kal’Reeger figyelmeztet, hogy egy Geth van mögöttük, míg Tali egyből tűzet nyit rá. Ha bevisszük a Migrant Fleetbe... azt meg sem említem, hehehe. De érdemes levinni a Kroganok közé is Talival együtt, ahol elbeszélgetnek az Kroganok lepusztult világáról.
    Még ezen kívül is biztos van jópár, amiről nem is tudok.

Szimplán ez egyik legjobb csapatárs.