19778
-
#7251 ez igen messze van a 18-astól, ez még max. 12-es -
#7250 majd rakunk be félpucér krogan fejvadászokat is...vagy egy jóvágású batarán az eseted? :DDDDD -
krisztajo #7249 Hé fiúk! Ez a fórum kezd egy kicsit eldurvulni!
Én egy ideje már csak nézek, de lassan kirakhatnánk a +18-at!
Mégis miről álmodoztok ti az aszári táncosokkal és a szinkron színésznőkkel kapcsolatban!
Az egyik belinket grafikáról már nem is beszélve! Ejnye-ejnye!!! -
#7248 Amúgy a női karik hangját általában durván jól eltalálták! Nagyon profik. Pedig a női szereplőkön szoktak elcsúszni néha az sf filmek is, mert hiteltelenek az adott szerepben. Na itt nem. -
Pares #7247 IMDb szerint:
Mass Effect 2 (2010) (VG) (voice) .... Kal'Reegar
Tehát Kal'Reegar szinkronhangja.
-
#7246 adam baldwin kinek a szinkronja?Mert úgy emlékszem ő is benne volt a szinkronosok videójába csak nem láttam, hogy kinek. -
#7245 ha már a comicnál tartunk:
Mass Effect Redemption 01 of 04
Mass Effect Redemption 02 of 04 -
KP27 #7244 vess ide egy pillantást.
http://burn360.net/featured/women-mass-effect-2/
van 1-2 pikáns kép is. -
#7243 Carrie Ann Moss mint Aria:
-
Hoz_Hun #7242 Ez meg egy életkép az Afterlife-ból. Akárki rajzolta, egész jó lett.
Asari Dancer -
#7241 *EDI -
#7240 egy nő Shepard + Wrex leverik a Genopage-et? durva :DDD mi fantáziáltunk az ME1 topikban egy asari-ember klónról, amit Liarából nyernek ki :DDD
én még mindig azt remélem hogy egy ME:Mercenary Tales vagy vmi hasonlót fialni fog ez a sorozat (ha már a szaporodásnál tartunk :D) ahol egy ruffneck krogannal vagy egy kőkemény turiannal lehet nyomni...lennék ebben az univerzumban végre 'alien' is, nem csak ember...biztos xenofóbok a fejlesztők :DDDD (ejj, miylen bájos is lenne egy nőstény krogan rózsaszín kis battlearmorban :D )
és a First Contact War-ból is lejátszanék pár epizódot, vagy akár a Blitzből is (ugye amire a war hero előtörténet utal)...mert amit a Pinnacle Station-ön le lehetett nyomni...háát...az nem volt igazán élvezetes ;) -
#7239 csakha valakit érdekel a kibővített casting
Shephard hangja: Jennifer Hale
Miranda (mint tudjátok..:D)
Tali: Liz Sroka
Jack: Courtnay Taylor
Samara: Maggie Baird
Morinth (Omega asszem): Natalia Cigliuti
IDE: Tricia Helfer
remélem nem rontódik el:) -
gyonax #7238 Na ezzel értek egyet a leginkább:) -
Hoz_Hun #7237 Ezt muszáj betennem ide: Mass Effect 3
"Due to your defeat of the Thresher Maw, there are several breeding requests for Grunt. And one for Shepard."
-
#7236 Nagyon alapos voltam, és főleg nem akartam, hogy hamar vége legyen a játéknak. :D
Én, amennyit lehetett, annyit dumáltattam mindenkit, de mondom (írom), a vége felé már a gazdag bolygókra max 4-5 szondát lőttem ki, szegény, illetve átlagos meg már hidegen hagyott, mivel cuftig is voltam, már nem érdekelt. :) -
KP27 #7235 nem akarom újrakezdeni a vitát. de a mákózás és a szkennelés is egy szar. nincs szinkronban a kidolgozottsága/minősége a játék többi részével. Körülbelül olyan, mintha Carmen Electrának hókuszpók feje lenne. -
kev #7234 Nagyon ütős ez a játék.
Katona Shepard - mesterlövészképzettség maxon, adrenalin, widow puska+torzitó löszer, fagyasztó lőszer maxon. > a legtöbb ellenfél 1 fejlövés.
Állandó társ : Jack - Lökéshullám maxon, biotikus upgrade-k maxon. > csak úgy szórja szét az ellenfeleket..)
Mindegyik karakter hüséges, mindegyiket kipróbáltam.
Most fogok átmenni majd az Iff-el a relén.
-
#7233 Méghogy inni, de Liara mekkora nyálas csókot tud nyomni Shepard sisakjára
Garrus is azonnal felismeri a sétáló halottat teljesen zárt szkafanderben -
#7232 Semmit sem számít az égvilágon. Tudsz sisakon át inni is... :D -
Szefmester #7231 Hali, a sisak/maszk/begyűjtők vértje számít abban hogy az NPC-k hogy reagálnak rám? PL sisakban megismernek vagy sem.. -
#7230 Szerepjátékot játszók között vannak olyanok, akinek nagyon bejön a galaktikus világ, mások "semlegesek" vagy kevésbé szeretik, sőt ismerek olyanokat, akik szeretnek szerepjátékozni, de az űrjárós feelenggel annyira nem tudnak azonosulni, hogy nem izgatja a fantáziájukat, bele sem kóstoltak a ME2-be.
Másik oldalon pedig vannak, akiknél a letűnt mesebeli világ lényeitől kezdenek émelyegni - őket nehéz lenne arról meggyőzni, hogy a Dragon Age egy rendkívül érdekes játék.
Ha szereted a mesebeli világ lényeivel benépesített szerepjátékot, ajánlom a DA beszerzését - nincs értelme a ME2-vel összehasonlítgatni, más a körülötted lévő világ, de a cél hasonló.
Azzal sem kell egyetérteni, hogy a DA csapattagjainak háttértörténete kidolgozottabb, pluszt adnak a játékhoz azzal, hogy kommunikálnak a főkaraterrel és egymással is, sokszor lehet a játékos humoros párbeszéd tanúja, Morrigan pedig egy szerethető kaotikusan gonosz boszorkány lett, ellentétben Mirandával, aki végig jégcsap marad, a DA boszija változik: az öncélú senkivel nem törődő szívtelen banya viszonya szerelemig szelídülhet férfi főkarakterrel, amitől aztán szenved is, hisz egyre közelebb a főgonosz elleni csata.
A ME2-ben egyedül Jacknál figyelhető meg némi jellemváltozás, de ő is csak a főkarakterrel szemben változik, ha nem a kihasználása a cél.
A DA csapattagonál sok beszélgetéssel, ajándékokkal, nekik tetsző döntésekkel lehet elérni, hogy többet eláruljanak a múltjukból, segítséget klérjenek a személyes küldetésükhöz, de a megszerzett bizalmat egyetlen eretnek döntéssel el is veszítheti a főkarakter (Szent hamvak urnája, Semmi üllője) -
#7229 Sentinel jobb tank, mert a tech armor marad, nem időlimites. -
#7228 mondjuk 'mezei' soldato én sem vagyok sehol...csak inkább a harci karakterek felé hajlok egy kis támogató mágiával/képzettséggél ellátva...ezek a standard paladin meg harcos/mágus meg hasonló karakterek...ezért bírom a Vanguardot is, mert combat+biotics :D igazi tanknak való anyag, de nem az agyatlan golyóköpködő :D -
#7227 Én adept, sentinel ilyesmi. Mivel mindig a bonyibb karikat szeretem számgépesjátékban. 1xi harcossal uncsiak tud ám lenni. -
Hoz_Hun #7226 Régen vóóóót máá...
Akkor biztos azért nem jött be. :) -
#7225 A Neverwinter Nights 2 nem Bioware játék. -
#7224 :DD nem rossz. Én mindig inkább a varázslófelé hajlottam. :DD
Az inflantrator is felfogható egy ilyen harcos varázslónak, ahogy játszottam vele insanityn.. Nem sok golyót kellett kilőni vele, de az is halálos. :P
Az ásvány scan ha másért nem, azért jó, hogy változatosabb legyen a játék... nem csak mindig harcolsz. :P -
#7223 csak a close-quarters, semmi más :DDD shotival az arcos, akkor az igazi ha nem látsz át a visoron :DDD ez olyan mint a fantasyban hogy varázshasználó leszel, vagy hentes :D nekem a hentes a formám :DDD vagy valahol a kettő között :D -
Hoz_Hun #7222 Akkor beszerzem majd. Szeretem a fantasy-t. Jó, mondjuk nálam a Mass Effect nem tudom miért, de valahogy érzelmileg is hatott rám, így lett a kedvenc játékom. Ettől még a fantasy-kat nagyon szeretem pláne Bioware cuccokat. A Never Winter 2 nem jött be egyedül, de minden más beleérvte a Jade Empirét és a KotORt is nagyon tetszett. Mass Effect über ales, de nem kell a DA:O-nak olyannak lennie, csak legyen Bioware-sen jó. -
#7221 Hát én inkább vagyok sniper párti. :) Ami feelinges volt, az az adrenalin rushos assault rifle a soldierrel. A shotit nem szeretem. :P -
Bhalage #7220 nemertem hgoy napok ota ez a mako vs szkenneles megy -
Bhalage #7219 hatalmas jatek a DA:O nem szabad kihagyni, van parhuzam a ketto kozott de nem lehet osszehasonlitani az egyik alma a masik banan.
sztem szep, jol kezelheto, itt is uber a tortenet es a karakterek.
ra kell erezni, de sztem magavalragado és magasabb szinten ubereros csapatot lehet osszehozni. picit tobbet kell taktikazni mint egy MEben.
ajanlom -
#7218 eseménydúsabb mint szondákat lövöldözgetni :DD de azért is írtam, hogy akik bírják a farmolást, azoknak tuti bejön ez is...bár lehet hogy azok a szkennt is bírják...
dehogy mohásodok a gép elé és gyűjtögetem úgy a kreditet...csak írtam hogy az még szórakoztatóbb :DDD meg a varren jó fej...bezzeg a szondákkal nem lehet bratyizni :D
Pares: tudod, humor...de sebaj :D és igen, befejeztük :D -
#7217 500 kreditenként lenyomni 25-50-75 vagy 90 ezres fejlesztést sokkal inkább hardcore mint szkennelgetni 20 bolygót :P -
Pares #7216 De hagyjuk, komolyan, nincs kedvem veled vesződni! Biztos neked van igazad! Oké? Befejeztük? -
Pares #7215 #7153
"SirQuno: úgysincs igazad, hagyd rá..10=26 és kész :D"
Erre a hülyeségedre reagáltam, hogy egész pontos legyek. Az meg eléggé egyértelmű, hogy kire és mire célozgattál.
Upsz, most én is megszegtem a fogadalmam. -
Hoz_Hun #7214 "hű varrenomat beküldöm hatezredszerre is harcolni"
Akkor a teknősöknek már rezeg a páncélja mikor mész fogadni a tápos varrenodra.
Érdemes azt tolni? Elég sok csatát le kell nyomni mire összejön egy 75.000-res fejlesztés. -
#7213 OFF:meg kell szegnem a szavamat, mégiscsak reagálok...mai első hozzászólásod amit hozzám intéztél, elefánt memóriájú kisbarátom...egészen addig egy büdös betűt nem sok, annyit nem írtam neked...és ehhez kívánom magam tartani a közeljövőben...tettem egy ajánlatot, mely szerintem nemes gesztusra vall, hiszen az jár a legutolsó idiótának is..te ezzel nem éltél nagy sajnálatomra...legyen már vége egyszer és mindenkorra...előző ajánlatom visszautasíthatatlan :DDDD
ON: na ez a legnagyobb bajom a szkennelősdivel, hogy ha nem csinálom, rengeteg dologról kéne lemondanom...rákényszerítenek hogy lesegessem bolygókat, lövöldözzem a szondákat, és közben befonom a szemöldököm :D még az is szórakoztatóbb, ha a hű varrenomat beküldöm hatezredszerre is harcolni, meg az fossa a pénzt is (farmolólelkűetüek előnyben, kimeríthetetlen pénzforrás :D )
-
Pares #7212 Hát ha kicsit keresgélsz a hivatalos fórumon, akkor biztos találsz leírást, sajnos már nemtudom, hol olvastam, de valami save editor program kell hozzá. Mindenesetre itt egy egyszerűbb megoldás, próbálgasd ki ezeket a trainereket:
Trainerek, stb.