19778
  • Sir Quno Jedi
    ez igen messze van a 18-astól, ez még max. 12-es
  • gfreak
    majd rakunk be félpucér krogan fejvadászokat is...vagy egy jóvágású batarán az eseted? :DDDDD
  • krisztajo
    Hé fiúk! Ez a fórum kezd egy kicsit eldurvulni!
    Én egy ideje már csak nézek, de lassan kirakhatnánk a +18-at!
    Mégis miről álmodoztok ti az aszári táncosokkal és a szinkron színésznőkkel kapcsolatban!
    Az egyik belinket grafikáról már nem is beszélve! Ejnye-ejnye!!!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a női karik hangját általában durván jól eltalálták! Nagyon profik. Pedig a női szereplőkön szoktak elcsúszni néha az sf filmek is, mert hiteltelenek az adott szerepben. Na itt nem.
  • Pares
    IMDb szerint:

Mass Effect 2 (2010) (VG) (voice) .... Kal'Reegar

Tehát Kal'Reegar szinkronhangja.

• baaka
    adam baldwin kinek a szinkronja?Mert úgy emlékszem ő is benne volt a szinkronosok videójába csak nem láttam, hogy kinek.
  • gfreak
    ha már a comicnál tartunk:

Mass Effect Redemption 01 of 04

Mass Effect Redemption 02 of 04
  • KP27
    vess ide egy pillantást.

http://burn360.net/featured/women-mass-effect-2/

van 1-2 pikáns kép is.
  • Fenrir
    Carrie Ann Moss mint Aria:

• Hoz_Hun
    Ez meg egy életkép az Afterlife-ból. Akárki rajzolta, egész jó lett.
    Asari Dancer
    *EDI
  • gfreak
    egy nő Shepard + Wrex leverik a Genopage-et? durva :DDD mi fantáziáltunk az ME1 topikban egy asari-ember klónról, amit Liarából nyernek ki :DDD

én még mindig azt remélem hogy egy ME:Mercenary Tales vagy vmi hasonlót fialni fog ez a sorozat (ha már a szaporodásnál tartunk :D) ahol egy ruffneck krogannal vagy egy kőkemény turiannal lehet nyomni...lennék ebben az univerzumban végre 'alien' is, nem csak ember...biztos xenofóbok a fejlesztők :DDDD (ejj, miylen bájos is lenne egy nőstény krogan rózsaszín kis battlearmorban :D )

és a First Contact War-ból is lejátszanék pár epizódot, vagy akár a Blitzből is (ugye amire a war hero előtörténet utal)...mert amit a Pinnacle Station-ön le lehetett nyomni...háát...az nem volt igazán élvezetes ;)
    csakha valakit érdekel a kibővített casting
    Shephard hangja: Jennifer Hale
    Miranda (mint tudjátok..:D)

Tali: Liz Sroka
    Jack: Courtnay Taylor
    Samara: Maggie Baird
    Morinth (Omega asszem): Natalia Cigliuti
    IDE: Tricia Helfer
    remélem nem rontódik el:)
  • gyonax
    Na ezzel értek egyet a leginkább:)
  • Hoz_Hun
    Ezt muszáj betennem ide: Mass Effect 3
    "Due to your defeat of the Thresher Maw, there are several breeding requests for Grunt. And one for Shepard."
  • mflex #7236
    Nagyon alapos voltam, és főleg nem akartam, hogy hamar vége legyen a játéknak. :D
    Én, amennyit lehetett, annyit dumáltattam mindenkit, de mondom (írom), a vége felé már a gazdag bolygókra max 4-5 szondát lőttem ki, szegény, illetve átlagos meg már hidegen hagyott, mivel cuftig is voltam, már nem érdekelt. :)
  • KP27
    nem akarom újrakezdeni a vitát. de a mákózás és a szkennelés is egy szar. nincs szinkronban a kidolgozottsága/minősége a játék többi részével. Körülbelül olyan, mintha Carmen Electrának hókuszpók feje lenne.
  • kev
    Nagyon ütős ez a játék.
    Katona Shepard - mesterlövészképzettség maxon, adrenalin, widow puska+torzitó löszer, fagyasztó lőszer maxon. > a legtöbb ellenfél 1 fejlövés.
    Állandó társ : Jack - Lökéshullám maxon, biotikus upgrade-k maxon. > csak úgy szórja szét az ellenfeleket..)
    Mindegyik karakter hüséges, mindegyiket kipróbáltam.
    Most fogok átmenni majd az Iff-el a relén.

• Fantusz
    Méghogy inni, de Liara mekkora nyálas csókot tud nyomni Shepard sisakjára
    Garrus is azonnal felismeri a sétáló halottat teljesen zárt szkafanderben
  • Sir Quno Jedi
    Semmit sem számít az égvilágon. Tudsz sisakon át inni is... :D
  • Szefmester
    Hali, a sisak/maszk/begyűjtők vértje számít abban hogy az NPC-k hogy reagálnak rám? PL sisakban megismernek vagy sem..
  • Fantusz
    Szerepjátékot játszók között vannak olyanok, akinek nagyon bejön a galaktikus világ, mások "semlegesek" vagy kevésbé szeretik, sőt ismerek olyanokat, akik szeretnek szerepjátékozni, de az űrjárós feelenggel annyira nem tudnak azonosulni, hogy nem izgatja a fantáziájukat, bele sem kóstoltak a ME2-be.
    Másik oldalon pedig vannak, akiknél a letűnt mesebeli világ lényeitől kezdenek émelyegni - őket nehéz lenne arról meggyőzni, hogy a Dragon Age egy rendkívül érdekes játék.

Ha szereted a mesebeli világ lényeivel benépesített szerepjátékot, ajánlom a DA beszerzését - nincs értelme a ME2-vel összehasonlítgatni, más a körülötted lévő világ, de a cél hasonló.
    Azzal sem kell egyetérteni, hogy a DA csapattagjainak háttértörténete kidolgozottabb, pluszt adnak a játékhoz azzal, hogy kommunikálnak a főkaraterrel és egymással is, sokszor lehet a játékos humoros párbeszéd tanúja, Morrigan pedig egy szerethető kaotikusan gonosz boszorkány lett, ellentétben Mirandával, aki végig jégcsap marad, a DA boszija változik: az öncélú senkivel nem törődő szívtelen banya viszonya szerelemig szelídülhet férfi főkarakterrel, amitől aztán szenved is, hisz egyre közelebb a főgonosz elleni csata.
    A ME2-ben egyedül Jacknál figyelhető meg némi jellemváltozás, de ő is csak a főkarakterrel szemben változik, ha nem a kihasználása a cél.
    A DA csapattagonál sok beszélgetéssel, ajándékokkal, nekik tetsző döntésekkel lehet elérni, hogy többet eláruljanak a múltjukból, segítséget klérjenek a személyes küldetésükhöz, de a megszerzett bizalmat egyetlen eretnek döntéssel el is veszítheti a főkarakter (Szent hamvak urnája, Semmi üllője)
  • Sir Quno Jedi
    Sentinel jobb tank, mert a tech armor marad, nem időlimites.
  • gfreak
    mondjuk 'mezei' soldato én sem vagyok sehol...csak inkább a harci karakterek felé hajlok egy kis támogató mágiával/képzettséggél ellátva...ezek a standard paladin meg harcos/mágus meg hasonló karakterek...ezért bírom a Vanguardot is, mert combat+biotics :D igazi tanknak való anyag, de nem az agyatlan golyóköpködő :D
  • Sir Quno Jedi
    Én adept, sentinel ilyesmi. Mivel mindig a bonyibb karikat szeretem számgépesjátékban. 1xi harcossal uncsiak tud ám lenni.
  • Hoz_Hun
    Régen vóóóót máá...
    Akkor biztos azért nem jött be. :)
  • Fenrir
    A Neverwinter Nights 2 nem Bioware játék.
  • horpeti
    :DD nem rossz. Én mindig inkább a varázslófelé hajlottam. :DD
    Az inflantrator is felfogható egy ilyen harcos varázslónak, ahogy játszottam vele insanityn.. Nem sok golyót kellett kilőni vele, de az is halálos. :P

Az ásvány scan ha másért nem, azért jó, hogy változatosabb legyen a játék... nem csak mindig harcolsz. :P
  • gfreak
    csak a close-quarters, semmi más :DDD shotival az arcos, akkor az igazi ha nem látsz át a visoron :DDD ez olyan mint a fantasyban hogy varázshasználó leszel, vagy hentes :D nekem a hentes a formám :DDD vagy valahol a kettő között :D
  • Hoz_Hun
    Akkor beszerzem majd. Szeretem a fantasy-t. Jó, mondjuk nálam a Mass Effect nem tudom miért, de valahogy érzelmileg is hatott rám, így lett a kedvenc játékom. Ettől még a fantasy-kat nagyon szeretem pláne Bioware cuccokat. A Never Winter 2 nem jött be egyedül, de minden más beleérvte a Jade Empirét és a KotORt is nagyon tetszett. Mass Effect über ales, de nem kell a DA:O-nak olyannak lennie, csak legyen Bioware-sen jó.
  • horpeti
    Hát én inkább vagyok sniper párti. :) Ami feelinges volt, az az adrenalin rushos assault rifle a soldierrel. A shotit nem szeretem. :P
  • Bhalage
    nemertem hgoy napok ota ez a mako vs szkenneles megy
  • Bhalage
    hatalmas jatek a DA:O nem szabad kihagyni, van parhuzam a ketto kozott de nem lehet osszehasonlitani az egyik alma a masik banan.

sztem szep, jol kezelheto, itt is uber a tortenet es a karakterek.
    ra kell erezni, de sztem magavalragado és magasabb szinten ubereros csapatot lehet osszehozni. picit tobbet kell taktikazni mint egy MEben.

ajanlom
  • gfreak
    eseménydúsabb mint szondákat lövöldözgetni :DD de azért is írtam, hogy akik bírják a farmolást, azoknak tuti bejön ez is...bár lehet hogy azok a szkennt is bírják...

dehogy mohásodok a gép elé és gyűjtögetem úgy a kreditet...csak írtam hogy az még szórakoztatóbb :DDD meg a varren jó fej...bezzeg a szondákkal nem lehet bratyizni :D

Pares: tudod, humor...de sebaj :D és igen, befejeztük :D
  • Fenrir
    500 kreditenként lenyomni 25-50-75 vagy 90 ezres fejlesztést sokkal inkább hardcore mint szkennelgetni 20 bolygót :P
  • Pares
    De hagyjuk, komolyan, nincs kedvem veled vesződni! Biztos neked van igazad! Oké? Befejeztük?
  • Pares

"SirQuno: úgysincs igazad, hagyd rá..10=26 és kész :D"

Erre a hülyeségedre reagáltam, hogy egész pontos legyek. Az meg eléggé egyértelmű, hogy kire és mire célozgattál.

Upsz, most én is megszegtem a fogadalmam.
  • Hoz_Hun
    "hű varrenomat beküldöm hatezredszerre is harcolni"
    Akkor a teknősöknek már rezeg a páncélja mikor mész fogadni a tápos varrenodra.
    Érdemes azt tolni? Elég sok csatát le kell nyomni mire összejön egy 75.000-res fejlesztés.
  • gfreak
    OFF:meg kell szegnem a szavamat, mégiscsak reagálok...mai első hozzászólásod amit hozzám intéztél, elefánt memóriájú kisbarátom...egészen addig egy büdös betűt nem sok, annyit nem írtam neked...és ehhez kívánom magam tartani a közeljövőben...tettem egy ajánlatot, mely szerintem nemes gesztusra vall, hiszen az jár a legutolsó idiótának is..te ezzel nem éltél nagy sajnálatomra...legyen már vége egyszer és mindenkorra...előző ajánlatom visszautasíthatatlan :DDDD

ON: na ez a legnagyobb bajom a szkennelősdivel, hogy ha nem csinálom, rengeteg dologról kéne lemondanom...rákényszerítenek hogy lesegessem bolygókat, lövöldözzem a szondákat, és közben befonom a szemöldököm :D még az is szórakoztatóbb, ha a hű varrenomat beküldöm hatezredszerre is harcolni, meg az fossa a pénzt is (farmolólelkűetüek előnyben, kimeríthetetlen pénzforrás :D )
  • Pares
    Hát ha kicsit keresgélsz a hivatalos fórumon, akkor biztos találsz leírást, sajnos már nemtudom, hol olvastam, de valami save editor program kell hozzá. Mindenesetre itt egy egyszerűbb megoldás, próbálgasd ki ezeket a trainereket:

Trainerek, stb.