Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer jött 3 YMIR mech ellõttem rájuk, hát.. szelektív hulladékgyûjtésrõl hallottál már? Nah ez "szelektíven" teleszórta az egész pályát a maradványaikkal... nemhogy megnyúvadtak, egy mikrochipjük nem maradt egyben 😛
Calver! Köszi ezt az intót jó volt megtudni. A hardcore nehézséget magyarul hogy hívják?
SaGa Jr! Bocsi én az assault rifle-re gondoltam, csak nem tudtam magyarul hogy hívják majd. De ha azt lehet választani akkor az szuper mert a CE-hez jár egy ilyen speckó fegyver és kíváncsi leszek rá hogy milyen.
ez a 48-as viszont "csak" lvl 2-re volt elég 😛
Mondjuk +25% xp-t kapok küldetésekbõl (mert végigvittem már 1x a gamet) szal végére kb csuklóból 30 lesz mindenképp 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez mennyiben befolyásolja a második rész kezdetén a karaktert?
Marad a megszerzett szint, képességek, múlt?
a kaszás magot hogy kell elpusztitani lövök rá de feléig lement onnantól meg nem akar tovább menni?
ötlet?
volt itt minden.. Wrexet kinyírtam, a Tanácsot kinyírtam, Ashleyt veszni hagytam, románc nem volt, Udina lesz a tanácsnok (bár ezt úgyis meg lehet még változtatni a 2-ben) renegade csík 100% (sõt 😛) paragon talán 10% (voltak kisebb balesetek)
és 48-as szint úgy, hogy szinte semmi mellékküldit nem csináltam.. nemis rossz 😛
sziasztok
Kérdés: Fekete képernyõ, visszaolvastam, az egymagos procira gyanakodott az egyikõtök. A procim ugyan kétmagos, de a ME2 Config csak egymagosnak ismeri fel. (Windows 7 eszközkezelõben két db Athlon II X2 250-es procit lát, ha ezzel segítek valamit.)
Na, ilyenkor mi van? Van valami esély arra, hogy elinduljon?
Feltéve, hogy megtartod és nem küldöd el a Cerberus-nak.
megcsináltam minden küldit a Kaszás IFF-ig!
Olyan kérdésem van hogy a csapatomba van még egy hely azt ki tölti be vagy õt hogy tudom bevonni a csapatomba?ki õ?
Sziasztok!
Az extra párbeszédek megmaradnak a nõi Shepard-nek.
Bár ez kicsit ellent mondásos, hiszen Thane-nel és Jacob-bal elég jól el tudtam beszélgetni - férfi Shepard-el. Lehet Garrus valamiért kevesebb szöveget kapott.
blackfire001
Ha új karaktert kezdesz, akkor a készítõk által megírt történetet kapod. Tehát az elsõ részben hozott döntéseid nem számítanak. És ezt egy trainer-rel sem tudod módosítani.
lenne egy kérdésem. amikor megkérdeztem garrustol azt a történet a csapatjárol azután nem nagyon akar beszélni, vagyis mindig azt mondja hogy: épp a kalibráció kellõs közepén van nem. ez most bug vagy igy van megtervezve?
Elv így ugyan azt kapom, mintha importáltam volna, nem?
Nekem angol verzió van meg. Valahol le lehet tölteni magyar feliratot hozzá külön? Nem akarom még1x megszerezni
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Mass Effect 2 v1.0 +7 TRAINER 26-01-2010 KelSat
Ezt töltsd le, ezzel lehet adni Képesség pontokat is.
Kaszt váltás viszont jelenleg csak úgy oldható meg, hogy szerkeszted a mentésedet. Erre más módszer nagy valószínûleg nem is lesz.
Téll... Nincsen valami trainer? :o
Azzal simán megoldható lenne, mindenféle hülyeség nélkül. 😊
.......haaaaa nem látszana elsõre az összes bolygón, hogy összecsapott munka, és nem logikát kell benne keresni, hanem az idõhiány és lustaság van mögötte.
De komolyan, logikus, amit leírtál, csak az összképet nézve én nem tudom beleképzelni, mert az egész környezet úgy volt elkúrva, ahogy volt.
A 2-es részben talán a sokkal szebben kidolgozott környezet miatt, vagy csak azért, mert eleve tizededik gyököt vontak a copy-paste cuccok számából, de egyáltalán nem szúrta a szemem semmi ilyen dolog, eleve nem is vettem észre ilyeneket a második részben, valószínûleg mert volt olyan dolog a bolygókon, ami jobban lekötötte a figyelmem, nem úgy, mint az elsõ részben, ahol már szembeötlõ volt az ismétlõdés.
Mondom, tökéletes játék sose lesz, és azt meg nem szeretné senki se, ha évtizedekik fejlesztgetnének valamit, csakhogy az ilyen dolgokat gyökerestül kiírtsák, és a végén, 15 év várakozás után kapunánk egy "ajándék" 500 gigás vinyót, amire a játék elõre fel lenne telepítve...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fegyó meg páncél is csak egy-egy darab lesz ugyanatól a cégtöl / a magyarázat már megvan mert ök vannak monopol helyzetben/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ami hivatalos kifogást én találtam a DLC-k minõsége és a bolygókon való MAKO-zás sivársága kapcsán az az volt, hogy akkor még nem ismerték pontosan mit bírna el a konzolos változat, emiatt puritánabbra vették a figurát, kevesebb dolgot csináltak meg rendesen, mert mi van ha nem bírják a megjelenítést a konzolos verziók.
Aztán hogy ez igaz vagy sem azt a csoda tudja.
A sok egyforma bázisnak, hajónak, miegymásnak igenis van létjogosultsága. Logisztikailag, gyártásilag, technológiailag sokkal inkább megéri gyártani és forgalmazni valamit, ami standard részelemekbõl épül fel. Így kapsz csereszabatos megoldásokat, amik javítása, fenntartása hihetetlenül könnyû lesz. Szállításilag ha van egy adott szabványod amit alapul vesznek, akkor azt használva pontosan tudhatod mennyi dolgot tudsz biztosan szállítani, mekkora épületeket alakíthatsz ki, milyen belsõ elrendezésre számíthatsz hajóknál/lakóépületeknél.
Ez persze annyiban hátrány, hogy könnyen kiismerhetõek a gyengeségei, de például ideiglenes megoldásoknak (átmeneti állomások, kezdeti kolonizációs lakóépületek) tökéletesen megfelelnek, amit idõvel tovább lehet bõvíteni.
Amúgy az elsõ rész bázisai szinte mind emberiek voltak. Alig volt pár ami nem emberek által használt volt vagy nem emberektõl elszedett. Ezt azért írom le, mert nem multikultúrális, urbanista közeg volt mindenütt ahová leszálltunk, hanem elhagyatott, sokszor eldugott helyek.
Meg aztán a galaxis egy nagyon kicsinyke szegletébe, a Terminus Systems részbe volt csak bepillantási lehetõségünk, ahová az emberiség alig pár éve tette be a lábát (a Council határozott figyelmeztetése ellenére). Naná hogy nincsenek még kiépítve mindeféle egyéni épületkomplexumok. Ettõl persze lehetett volna még pár eltérõ megoldás, nem csak 3 föld alatti bázis, kétszintes épület, bánya), plusz némi aprócska bódé.
Ha megnézed itt a második részben is találsz példát az uniformizáltságra. Mindenhol, bolygótól, fajtól függetlenül ugyanaz a kiskocsi hurcolász mindehová városokon belül. Nem semmi monopolhelyzetben lehet a gyártója. 😊
Ugyanez igaz alapvetõen a konténer kialakítású kolonista épületekre is, amik szintén nem rendelkeznek túl nagy változatossággal (vagy van belsõ rekeszfal vagy nincs, a magasabb változatok meg csak annyi, hogy egymásra vannak pakolva), maximum hogy hol van a lépcsõ hozzájuk és milyen összekötési módot használtak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lépcsõ mellett ülni fog két asari, nekik lehet odaadni a papírokat.
De akár megoldhatod másképp is.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Nem próbáltam ki, szóval nem tudom, hogy mûködik-e vagy sem. És azt sem tudom, hogy okozhat-e bármilyen hibát a módosítást követõen.
Tehát csak saját felelõsségre használd
Bár általában az ilyen mentés szerkesztõk jól szoktak mûködni, fõleg ha ügyelsz rá, hogy mit írsz át.
Elõször is, kell a szerkesztõ program.
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_mass_effect_2.shtml
Game Tools: Mass Effect 2 SAVEGAME EDITOR v23 <-- ezt töltsd le
Indítsd el a játékot, majd ha kézhez kapod az irányítást mentsd el, és lépj ki. Csak jegyezd meg, hogy mi a mentés száma, mert ugye azt kell majd megnyitni.
Készíts biztonsági másolatot a mentésrõl! Még jobb, ha az egész Save mappáról csinálsz egy másolatot.
Töltsd be a szerkesztõbe a mentett állást, kattints a Raw fülre, és keresd meg a következõ bejegyzést
2. Squad
+Player
++Class name
Class name mellett lesz a kasztod, nálam pl SFXGame.SFXPawn_PlayerSentinel
Hogy megváltoztasd, csak írd át arra, amit használni akarsz:
Adept,Soldier,Engineer,Vanguard,Sentinel,Infiltrator
(Nálam angol verzió van, szóval nem tudom, hogy pl a magyar verzió a mentett fájlokat milyen nyelven kezeli. Ha magyarul, akkor ugye a kasztok magyar megfelelõit kell beírni)
FONTOS!
Ha megváltoztatod a kasztod, akkor a képességekre kiosztott pontok eltûnnek! Csak a fel nem használt képesség pontjaid maradnak meg.
SFXGame.SFXPawn_PlayerSentinel --> SFXGame.SFXPawn_PlayerEngineer
Így most Sentinel-bõl Engineer lett.
Ha megvagy, akkor a szerkesztõben a Floppy ikonra kattintva véglegesítheted a változásokat.
És most, ismételten betöltve a mentést, már új kasztod lesz.
Elméletileg ennyi. Próbáld ki.
A környezetrõl annyit, hogy persze itt sem tökéletes (bár a belterekkel semmi bajom nem volt, sõõõt), de a hangulata a játéknak milliószor jobban átjön, mint az elsõben, és a környezet kidolgozottsága a kisebb hibái ellenére is fényévekre van az elsõ résztõl.
Ui.: az elsõ rész mellékküldetéseiben található copy-paste bázisokra nincs kifogás, ha belegondolsz jobban, mennyire irreális, hogy szerte a galaxisban minden egyes bolygón/holdon minden bázis, barlang, lakókabin és minden kisebb kereskedelmi ûrhajó ugyan úgy néz ki? Sõt még a fõküldetések során is ugyan azokkal az ismétlõdõ elemekkel találkozol? Azért az nem kicsit volt röhej... Egyetlen magyarázat van erre a jelenségre: nem volt idejük a mellékküldetéskre a határidõk miatt, be is vallották, hogy félkészek és hogy a második részben nagyobb hangsúlyt fordítanak a mellékküldetések minõségére is. Véleményem szerint maximálisan betartották az igéretüket. Nem mintha a 3. részre nem lehetne még jobbra megcsinálni õket...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"