Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Hát ennyi. Sajnos. Komolyan mondom egy játéknak a végén sem izgultam ennyire mint ennek 😄
De végülis nem végzõdött olyan rosszul a dolog.
Teljes végigjátszás ~ 36 órába tellett, itt pedig a karakterem végleges állapota látható. 😊

Maga a game piszkosul tetszett, azt hiszem beírta magát nálam a top3-ba.
Tán egyetlen kritika... A fõboss marha gyenge volt. 😊

"Szép vagy, szép vagy szebb a Napnál, de nincs oly pillanat,
Hogy ne nyugtalanítana engemet egy szörnyû gondolat,
Azt hiszem, csak egyszer kéne szóra nyitni a szád,
és kiderülne, hogyabetonévelazonos az intelligenciád,
ÓÓÓ Barbi, te plasztik-tündért Barbi..." 😛
Bár lehet, hogy miközben a Collektorok a földön fetrengve fog röhögni, addig neki nagyobb esélye lesz kinyírni õket...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shepard panaszt tehet a Cerberusnak, hogy elkúrták az arcát! A kérdés csak az, hogy hogyan fog tudni ezzel együtt élni?

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

böröczk

<#banplz>

Kumiho #2179

Most néztem, az Athlon 2-esekben L2 cache van. Az enyémben csak 1000 kb L2 van.
De várj, egy kérdés. Régebbi, X2 5200+-os procin, ismerõsnél ment a játék, abban sem volt L3, csak 2.

(mindenkitõl bocs, hogy hardver-fórumnak használom a topicot, de érdekelne a game 😊 )

oké köszi, megprobálom
akkor csináld meg még Thane-ét is elöbb.. utána elvileg megjelenik.
Másik vincsin esetleg megpróbálom. A hetes alapból, reinstall nélkül felismerte az új alaplapot és procit, töltött le magának drivereket hozzá, azóta egy játék, program sem szólt, hogy valami gáz van.

L3 cache? Az nem a Phenom II-kben van? Ennek utánanézek.

ott rohangálok órája :S Sajnos nincs ott 😞
elvileg a 27. emeleten van a lépcsõk mellett egy padon... azt lehet, hogy másik emeleten...
Fantusz
Mi az, hogy virtuálisan kétmagos a processor?
Arra gondolsz, hogy az Athlon II X2 250-ben nincs L3 cache?

Segíteni nem tudok, de ha tömegesen fordulna elõ azokkal a procikkal ez a probléma, annak nyoma lenne a neten.
Annak a javaslatnak pedig gondolom nem örülnél, ha azt tanácsolnám, nézd meg a jó öreg XP alatt mit mûvel a játék a gépeden.
Nem feltétlenül segít egy Windows csere, de néha nem árt, ha az Op rendszer nem túl okos.

sziasztok
segitségeteket szeretném kérni egy assigned quest-el kapcsolatban. névszerint citadel: found forged ID.Garrus loyalty quest alatt felvettem az item-et majd megcsináltam ám az asari NPC nincs a CSEC iroda mögött. minden leirás pl wiki azt mondja, hogy két asari beszélget és abbol egy a tiurn point miért nincs ott? eléggé benne vagyok már az alap citadel fõszálat már átvittem ,lehet e miatt,bár nem hiszem. Tapasztalt valaki hasonlót? össze vissza jártam már 27-26-28-on. minden npc megvolt ,de ez nincs meg, need help!!!!!!!!!
köszi
Továbbra is segítséget kérek.
Visszaolvasás, angol fórumok böngészése, google nem segített.
Fekete képernyõ, kétmagos proci, amit a játék konfigurátora egymagosnak észlel. Új adalék: lehet, hogy csak virtuálisan kétmagioos a proci (AthlonII X2 250), és ez okozza a bajt.
Angol oldalon olvastam olyat, hogy "át lehet verni" a windowst, be lehet neki adni, hogy több processzora van - nem segített, lehet, én cs...rontottam valamit el.
(MSConfig, Boot, Advanced, Processors: 2...) Win7-et használok.

Rage47
thane ugrott egy fejest😄
lol
ATOM!

<#idiota>

(Egyébként a linkjeim közt többek közt ez is ott volt <#alien2>)

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Törölt felhasználó
Én az 5diket a bárban találtam meg, de sztem ilyenkor amutomatában nyílik az összes terminál, csak keresni kell eggyet amit még nem törtél fel...
wesker24
Van egy ujabb küldi amiben help kéne !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Liara ujabb küldijében adattöredékeket kell keresni hogy megtudjuk ki a megfigyelõ ? Eddig megtaláltam a 1-3-4-5 adattöredékeket de hol a 2-es mert csak 4 terminált találtam lehet az egyik terminál megint elkerülte a figyelmem. Amugy 2-es adatöredéket leszámitva ki megfigyelõ ? Kit kell jelenteni Liaranak ? THX
MOST vittem végig másodszorra.
Sikerült minden csapattársamat életben tartani!!
Terminátor14
Jahh, nem éreztem igazából, hogy vicces lenne, de np 😄

CSAK a Fradi

wedge31
Poénból ha szmájliból nem esett le de ha bánt ,sorry...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terminátor14
És ezt miért nekem írod?

CSAK a Fradi

Dagadt béka...ez jó. Ez nagyon jó! <#taps>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wedge31
Grunt a legvégén tud csak meghalni onnan milyen hatása lehet a további játékra ,max a creditsre...<#nyes>

Terminátor14
A doki egyáltalán nincs bezárva sehova, õ inkább Grunt-ra gondolt, de végülis mindegy.

CSAK a Fradi

BEAST
Gruntra gondolt :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
Dr. Okeer akire gondolt csak zizisen kommunikál...

wesker24
<#worship><#law> Thx Oh Mighty Saga JR Master <#vigyor>
Hol nem tudtad megmenteni? Ha befejezted a játékot akkor nicns több aggódnivalód, mert azt teljes bizonyossággal megmondani most még nem igazán tudja neked senki, hogy egyáltalán milyen szerep juthat a folytatásban a társaidnak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

3 van összesen, és mindegyik ugyanazon a területen található (ahol a taxiállomás is van amit csak egy feladat során használhatunk, mikor megyünk betoborozni Samara kisasszonyt).
Az elsõ az ajtótól (ami ide vezetett) jobbra lesz, a második az itteni fegyverárustól balra, a harmadik meg a fegyverárus mögött található. Tehát a 3-ból kettõ gyakorlatilag egy kupacban van. Ha nem figyel az ember akkor könnyen elmegy a fegyverboltos melletti két terminál egyike mellett úgy, hogy nem veszi észre.

SötétBarom
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

baaka
Sziasztok!

Ha azt a dagadt békaszerû izét(egy ilyen víz kabinba vagy mibe van hibernálva) asszem az van bannerba is nem tudtam megmenteni az nagy gond?A történet további részére nagy mértékkel ki fog hatni?

wedge31
Három.

wesker24
Kéne egy kis help !

Liara-nak csinálok küldit amikor terminálokat kellene feltörni 2 terminált megtaláltam feltörtem fel is töltöttem az adatokat de nem találtam többet. Hány terminál van összesen Illiumon amit fel kell törni ? Mert már körbe jártam az egész várost de semmi.
Törölt felhasználó
Miért nem mindegy neked kivel lövöldözöl??😄
én biztos nem tudnám levinni a 3.-at Jokerrel.
wedge31
Dark Star-ban a turiánal biztos nem beszéltél még.

odex
kössz a segítséget

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

hali,
van egy megbízásom a Fellegvárban: prezídium hal után kell érdeklõdnöm a Zakera piactéren. De kinél? mert én mindenkit körbe jártam! vagy nem?

SötétBarom
😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Már értem miért hisz mindenki halottnak 😛

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Köszönöm.

robotnyk
space
Nu végigjátszottam én is .A végén érdekesen oldották meg tényleg ezt a "csapatkiválasztást" , és sztem ne teljesen fair..Nem udom ki olvasta végig a stáblistát ...Mûveleti igazgató neve a lényeg ...Na elárulom John Shaperd..majdnem a fõhõsünk neve ugyebár csak 1 karakter változott ..😊
Biztos én vagyok a béna,de hogy a bánatba kell a számítógépeket feltörni?Ugye,megy 3 oszlopban a kódsor.Rámegyek a nyilakkal a jóra,de hogyan tovább?

Unalmas részek? <#wow1>

Ha nem volt video akkor nem vetted fel a szükséges cuccot (a hídról ha kijössz akkor egy olyan terembe jutsz ahonnan két irányba is le lehet menni lépcsõn, vagy a korlátok mentén átmész szembe a híddal és ott lesz egy keresztfolyosó, aminek a bal oldali ajtaja mindeddig zárva volt és nem is nyithattad ki, na itt van az a tároló ahonnan fel kell venni a cuccost, az egyik álló, hengeres vacakban lesz de csak akkor bökj rá ha már körülnéztél alaposan a szobában és minden mást felvettél), csupán kitakarítottál és azért jelent meg hogy ha akarsz akkor leléphetsz.

DarkSector
jah fõleg hogy a space-el el is lehet pattogtatni az unalmas részeket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"