19778
  • readswift
    +i
  • readswift
    Szerintem senkit nem érdekelnek a fikás képzettársításaid, mindenesetre sokat elárul a mentális higéniádról.
  • Pretorian
    Tipikusan reagálsz, áldozatot próbálsz csinálni magadból. Tudod, még mindig a "miért" az, ami elválasztja a fikát az értékelhető és komolyan vehető véleménytől.
    NA annyit lökjeket már ide, hogy az normális-e hogy az első kapszulában lévő csajszi meghal vagy valamit elbasztam és késve értem oda? Aztán veszekedhettek tovább
  • Pares
    Te miről álmodtál már megint? Annyit igértek, hogy "sötétebb" sztori, komorabb hangulat. Ezt mind be is tartották. Külömben is, a játék teli van bűnszervezetekkel, bűnözőkkel, terroristákkal, pl.: Blood Pack, Blue Suns, Eclipse. Igaz, hogy ők hivatalosan "csak" zsoldos csapatok, de a játék során elég sok piszkos dolgukról tudomást szerzünk. Omegán zsoldosokkal csacsogni? Nemtudom, hogy te mivel játszottál, de én kb. ahányszor Blue Suns, Blood Pack vagy az említett Eclipsel találkoztam, mindíg tűzharc lett a vége...
    Leszámolások? Hmmm, Samara küldetése mond neked valamit?

• readswift
    Sötét, leszámolásokkal teli, bűnözőkonszernekkel , hadurakkal teli világot ígértek.
    Ehhez képest Omegan csacsogni lehet velük, megtudjuk milyen jól megy az eclipsenek stb. Itt aki leszámol másokkal az max te vagy , meg a csapattársaid.
  • Hoz_Hun
    Én kiváncsi vagyok a negatív véleményre is. Sajnos nem derült ki milyen mélyságű karaktereket vártál. A távolkeleti megjegyzésből (amit én is nagyon szeretek) arra következtetek, hogy amolyan Final Fantasy szintű karaker kidolgozást vártál.
    Mass Effect európai (kanadai/amerikai) emeberek által készített játék ugyanarra piacra. Amúgy sem képesek olyan fimoságokat belevinni egy karakterbe mint a Japánok. Más a kültúra, de ettől a Mass Effect karakterábrázolása szerintem kiemelkedően jó.
  • Pares
    Jézus pedig magára vette a Makózás bűneit...
  • Pares
    Mégis, te mi értelmeset írtál eddig? Szimplán leszaroztad a játék minden elemét, mindeféle magyarázat nélkül. Szar ez, szar az, ja, és még amaz is szar! Ez aztán a vélemény, kéremszépen! Ha csak ennyire vagy képes, akkor ténlyeg kerüld el ezt a fórumot jó messziről, mert csak rontod a levegőt!
  • readswift
    Most mondom, aki nem maradéktalanul elégedett a játékkal, az ne írjon ebbe a topikba, mer megsorozat kérdőfelkiáltójelezzük !!%??!! négy.
  • gfreak
    ugyan srácok...szabad fórum, szabad véleménynyilvánítással, nem? és rühellem ha rasszoznak, mégis teszik mindenhol...egy fórumban együtt ekll élni azzal a tudattal, hogy minig is lesznek emberek akik neked nem tetsző kommenteket nyögnek be...ha szcientológus lennél, akkor kiakadhatnál hogy Lord Xenu-s poénok röpködnek...tiszeteletem a szentéletű kivételeknek, akik még egyetlen olyan poént nem sütöttek el, ami másoknak nem tetszett volna, mert valamilyen meggyőződésüket sértette..
    Na 1 hónap után végre sikerült eljutni a végjátékhoz. Annyit kérdeznék, hogy akiket a kapszulákból kimentek elvileg 4en lennének, de az első csajszit megeszi a fene szór szerint Viszont a doki, a mérnök srác, meg Kelly kiszabadul. Ennek így kell történnie? Csak mert egy pillanatig se huztam az időt, egyből mentem menteni őket. Az első csaj nem a mérnök csajszi volt? Ő mért halt meg ha nem húztam az időt semmivel? És hol van a szakács meg a többi? Am nekem Jack nem volt lojális mégis ott gempózot velünk, sőt a 2. csapatba a gép automatikusan beválogatta Legion és Garrus mellé... Kiérti ezt??
  • Metalmilitiakid
    ne szórakozzál már ezzel tényleg, lehet téged nem érdekel de nem jó buli
  • Sir Quno Jedi
    Pedig Dzsízsz is 2000%-kal jobban szereti a Mako-zást, mint a szkennelést, ez már a hót'tengeri tekercseken is világosan ott áll. Azóta is 12-ből 10 apostol ezt ajánlja, de a genyó Judás, na az szkennelne vakulásig a rohattya...
  • Vraaanyek
    Mert ha nem tudsz mást, csak fikázni az egészet,akkor
    1. miért vagy itt? mit gondolsz, ki kíváncsi erre?? - megjegyzem,ha ennyire finnyogó' vagy, szerintem az életben is ennyire vagy elégedett általában...
    2. mi a F.sznak játszol vele??????!!!!!!
  • Pares
    Oké, bocs.
  • Fenrir
    Olyan poénkodni Jézussal mint a Mikulással aki rénszarvas szánon közlekedik. Van aki hisz benne, van aki nem. Ha én nem hiszek Istenben és ebből következőleg Jézusban akkor miért ne poénkodhatnék vele?
  • Vlala #7394
    kérhetném, hogy Jézussal inkább ne poénkodjunk? Szegénynek elég az is, amit a papok hordanak össze róla.
  • readswift
    tök jó hogy egyesek beköltöztek a topikba és minden a házioltárt ért sérelmet bepiszkításként értékelnek. Je!
  • Fenrir
  • Pares
    "Szar az egész - mondá Jézus, és az hívők közé baszá az keresztet."
  • Bhalage
    indokold meg kerlek, mi a baj azzal a kuldivel?
    kivancsi vagyok a velemenyedre
  • KP27
    kollektor hajón vagyok infiltratorral. először widow-t választottam magamnak, de assasination cloak és headshot mellett pár perc alatt megvolt az egész platformos rész. Aztán furdalt a kíváncsiság, és kipróbáltam a shotgunt widow helyett. na ezzel lehet így huncutkodni. cloak és shotgun közelről. mantissal is többnyire megvolt egy kollektor 1 lövésre, assasination cloak és squad warp ammo használata mellett, szóval nem érzem nagy hátránynak hogy nem a Widow-t választottam. Miranda csapattárs a +15% miatt, és hs visor és a többi cucc a páncélon mind fegyversebzésre vannak állítva.
  • Pares
    LoL, "tály"... akarom mondani "táj"... késő van már...
  • Pares
    Szerintem simán érthető globálisan is, ám mivel a világ más tályain nem nagyon készülnek szuperprodukciók, ezért éltem ezzel a szóhasználattal.
  • Pretorian
    Én tök komolyan gondoltam Hálivúdot.
  • Pares
    WIN!
  • Pretorian
    Nem gyullad a faember, mi? :D
    Az az igazság kedves barátom, hogy még mindig nem láttunk tőled semmilyen épitő jellegű kritikát, állandóan csak a fikát dobálod mindenre. De legalább oda eljutnánk már, hogy végre egyszer kapunk egy miért-et is tőled. Hidd el, ha ez megtörténik, rögtön többen fognak kedvelni ezen a fórumon...bár ez téged nyilván nem érdekel, szerintem neked elég az, ha mindenhova bepöckölhetsz valami fikát, aztán meg azt figyeled, hogy ez hogyan borit ki néhány intelligens embert. Ez a fétised, vagy mi?
  • KP27
    nem kell játszani vele, ha ennyire szar. ilyen egyszerű.
  • Pares
    Vagyis ezt elkúrtam, mert az, akinek én válaszoltam, az neked válaszolt, szóval valójában azzal nem értek egyet, akinek te válaszoltál.

• penge96
    Gyere már fel msn-re mert felvettelek xD csak most...:D
  • penge96
    Öööö...vágom :D
  • Pares
    Rantantantantantanta...
  • Pares
    Nahát. Ez jó kérdés. Én se tudom.

• Pares
    Akinek válaszoltam, azzal gyakorlatilag egyet értek, azzal nem értek egyet, akinek az válaszolt, akinek én válaszoltam, ha érted.

• penge96
    Pares neked honnan jött a neved?
  • Pares
    Már nem azért, de a loyalitás küldetésekbe téged az égvilágon senki nem kényszerít. Az, hogy a meg nem csinálásuknak hatása van a játék kimenetelére, még nem jelenti azt, hogy kötelezőek. A többi meg...

Ez szar, az szar, ez unalmas, az unalmas. Továbbra se értem, mi bajod a játék motorjával, azt meg aztán végképp, hogy a ruhák és nők megjelenésének mi a baja.

Hollywoodot meg jelképesen hoztam fel.
  • penge96
    Asszittem jön a jó öreg facepalm x)
  • Pares
    Azthiszem ezek után én is maradok annyiban, hogy: "rant, rant, rant..."
  • penge96
    xDDD