Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De végülis nem végzõdött olyan rosszul a dolog.
Teljes végigjátszás ~ 36 órába tellett, itt pedig a karakterem végleges állapota látható. 😊
Maga a game piszkosul tetszett, azt hiszem beírta magát nálam a top3-ba.
Tán egyetlen kritika... A fõboss marha gyenge volt. 😊
Hogy ne nyugtalanítana engemet egy szörnyû gondolat,
Azt hiszem, csak egyszer kéne szóra nyitni a szád,
és kiderülne, hogyabetonévelazonos az intelligenciád,
ÓÓÓ Barbi, te plasztik-tündért Barbi..." 😛
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De várj, egy kérdés. Régebbi, X2 5200+-os procin, ismerõsnél ment a játék, abban sem volt L3, csak 2.
(mindenkitõl bocs, hogy hardver-fórumnak használom a topicot, de érdekelne a game 😊 )
L3 cache? Az nem a Phenom II-kben van? Ennek utánanézek.
Arra gondolsz, hogy az Athlon II X2 250-ben nincs L3 cache?
Segíteni nem tudok, de ha tömegesen fordulna elõ azokkal a procikkal ez a probléma, annak nyoma lenne a neten.
Annak a javaslatnak pedig gondolom nem örülnél, ha azt tanácsolnám, nézd meg a jó öreg XP alatt mit mûvel a játék a gépeden.
Nem feltétlenül segít egy Windows csere, de néha nem árt, ha az Op rendszer nem túl okos.
segitségeteket szeretném kérni egy assigned quest-el kapcsolatban. névszerint citadel: found forged ID.Garrus loyalty quest alatt felvettem az item-et majd megcsináltam ám az asari NPC nincs a CSEC iroda mögött. minden leirás pl wiki azt mondja, hogy két asari beszélget és abbol egy a tiurn point miért nincs ott? eléggé benne vagyok már az alap citadel fõszálat már átvittem ,lehet e miatt,bár nem hiszem. Tapasztalt valaki hasonlót? össze vissza jártam már 27-26-28-on. minden npc megvolt ,de ez nincs meg, need help!!!!!!!!!
köszi
Visszaolvasás, angol fórumok böngészése, google nem segített.
Fekete képernyõ, kétmagos proci, amit a játék konfigurátora egymagosnak észlel. Új adalék: lehet, hogy csak virtuálisan kétmagioos a proci (AthlonII X2 250), és ez okozza a bajt.
Angol oldalon olvastam olyat, hogy "át lehet verni" a windowst, be lehet neki adni, hogy több processzora van - nem segített, lehet, én cs...rontottam valamit el.
(MSConfig, Boot, Advanced, Processors: 2...) Win7-et használok.
lol
<#idiota>#idiota>
(Egyébként a linkjeim közt többek közt ez is ott volt <#alien2>#alien2>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sikerült minden csapattársamat életben tartani!!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
CSAK a Fradi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az elsõ az ajtótól (ami ide vezetett) jobbra lesz, a második az itteni fegyverárustól balra, a harmadik meg a fegyverárus mögött található. Tehát a 3-ból kettõ gyakorlatilag egy kupacban van. Ha nem figyel az ember akkor könnyen elmegy a fegyverboltos melletti két terminál egyike mellett úgy, hogy nem veszi észre.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha azt a dagadt békaszerû izét(egy ilyen víz kabinba vagy mibe van hibernálva) asszem az van bannerba is nem tudtam megmenteni az nagy gond?A történet további részére nagy mértékkel ki fog hatni?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
van egy megbízásom a Fellegvárban: prezídium hal után kell érdeklõdnöm a Zakera piactéren. De kinél? mert én mindenkit körbe jártam! vagy nem?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ