19778
  • penge96
    Szerintem felesleges lenne a Mass Effectet az online irányba terelni... általában mi van egy online játék közben?cheatelés, a playerek szidják egymást, mindenki le akarja nyomni a másikat szerintem a ME jobbat érdemel ennél a sorsnál...de ez csak szvsz
  • Pretorian
    Volt róla szó, hogy a trilógia után is folytatódna a Mass Effect valamilyen formában. A három zsoldosfrakciót szerintem egy Mass Effect MMO-ban fogjuk majd viszontlátni.
  • Pares
    Mennyivel lett volna jobb? Rosszabb lett volna. Mivel a játék nem erről szól. A Blue Suns-al, Bloodpack-al és Eclipse-el kapcsolatos küldetések mellékküldetések, szvsz rohadtul nem illett volna a játékba, ha pl.: egy külön Blue Suns vs. Bloodpack zsoldosháborúba csatlakozunk. Egyszerűen nem. Ez így jó ahogy van. Szabotáljuk a bázisaikat, kimenekítjük a fogjaikat, stb.

Egyébként nem rossz ötlet a zsoldosok közti konfrontációkról egy külön játékot csinálni. De szvsz a jelen trilógiába ez most nem nagyon illik és nem is fér bele.
  • Pares
    Bazmeg, Shepard a Galaxis hőse! Legyőzte Sovereignt meg Sarent (plussz a Collectorokat is...)! Még szép hogy képes megleckéztetni néhány mezei zsoldost!
    Ha Arkangyal besorozós küldetésére gondolsz, nos ott a zsoldosok éppenséggel embereket toboroznak, hogy levadásszák Garrust. A mellékküldetéseken meg éppenséggel a titkos bázisaikra törsz be, vagy hasonló.
    Külömben is, a játék során sosem akad olyan helyzet, hogy te számbeli fölényben lennél. Többnyire 3 vs 1x-en helyzetek vannak, ráadásul ha azt vesszük, hogy a Vorchák szó szerint állatokként vannak kezelve, mert nem éppen intelligenciájukról híresek, beszélni is alig tudnak, szóval csak agyatlanul gyilkolnak. Egy krogan battlemastert meg elég vicces lenne látni, ahogy megadja magát, és engedelmeskedik neked.
    Szvsz a te logikai eszmefuttatásod nem smakkol.
  • Doom 4
    Na ez nem jött össze :S
  • Doom 4
    Na ez kiez?
  • readswift
    Mennyivel jobb lett volna ha az ilyen merc base raidek nem nyúlfarknyi izékékben teljesednek ki hanem kiválasztod hogy a red suns segítségére vagy a blue suns ellen és együttesen győztök . Esetleg egy red suns főnököt lehetett volna beválogatni utána. PL.
  • readswift
    Amúgymeg konkrétan megfogalmazva azzal van problémám hogy Shepard mindenkit megleckéztet , érdekes hogy lehet beszélni a mercekkel az omegán utána csak agyonöldösni lehet őket . Milyen merc az aki látja hogy az ellenfél fölényben van nem adja meg magát vagy ajánlja föl a szolgálatait. Én pl. Salamul-t kapásból fölvettem volna a csapatba vagy legalábbis békénhagyom ( a krogan battlemaster. ) Szvsz ez így logikailag nagyonnem smakkol. Mert még ha be lennének drótozva (mint azt a metal gear 4 történetvezetése nyilvánvalóvá teszi) akkor hihető lenne hogy mindenáron a vesztedet akarják. De így, nem szívesen öltem meg.
  • readswift
    Aki nem ismerné:
    http://www.masseffect2faces.com/

TIM faneknek feltétlen ajánlott az Apocalypse Now című (számomra top1) film megtekintése , Martin Sheenel a főszerepben. Epic. 8gigás verzióra 2 hetet vártam mire lejött, megérte.

• Hoz_Hun
    Bazzeg,... megelőztél.

Azért is beírom:
    Bal felső: Keith David (David Anderson); Michael Hogan (Bailey); Seth Green (Joker); Shohreh Aghdashloo (Shala'Raan); Michael Dorn (Uvenek)
    Középen: Carrie-Anne Moss (Aria)
    Balra lent: Tricia Helfer (Edi); Martin Sheen (Illusive Man); Adam Baldwin (Kal'Reegar); Yvonne Strahovski (Miranda)
  • SötétBarom
    Első anderson, második passz, harmadik joker, negyedik az egyik admiral tali küldijében (egyik 24 évadban volt terrorista :DD), közép bal1 aria,
    lent jobb szél miranda, bal 2 illusive man. Többi passz :D
  • Fenrir
    Anderson, Bailey, Joker, Shala'Raan, Gatatog Uvenk, Aria, EDI, Illusive Man, Kal'Reegar, Miranda
  • Hoz_Hun
    Nekem a férfi Shepardom olyan jól sikerült az ME1-ben, hogy iportálás után ME2-ben nem is nyúltam hozzá. Viszont a női Shepardomat teljesen átvariáltam. Szépen sikerült, de vagy egy órát eltököltem vele, sőt egyszer töröltem és újrakezdtem/újraszerkesztettem, mert mozgás köben nem tetszett.
    A deafult Shepard-ok nekem nem annyira jönnek be.
  • Hoz_Hun
    Nekem is fekete hajjal jobban tetszik.
    Amúgy szerintetek vajon a faszija őt válassza romantikus opciónak a Mass Effect 2-ben?
  • PeeTeR
    tokoltem is vele mire normalis kulsot varazsoltam neki :D
  • Pretorian
    Joker, Illusive Man, és Miranda elég egyértelmű, bár én láttam a voice-over cast videót, úgyhogy csalok.
    Igen utána korrigáltam, én is ezekre tippelek, illetve hogy a feka srác valszeg Jacob hangja. De mivel ezekkel a szinészekkel amugy se nagyon halgattam angol szinkronnal filmet, így én is feladom a többit:D
  • gfreak
    pff baszki :DDD jó feladat...ismerd fel hangjáról...én még pofalamezről sem nagyon tudnám...mondjuk arra tippelek hogy a felső sor közepén Joker hangja van...aztán hogy Worf kinek volt a hangja...passz...a színésznek a neve sincs meg...

alsó sor második nem a Martin Sheen? Ő az Illusive Man kajak..(comicban jópofa szóvicc Liarától: 'Elusive? :D'
    Ja sorry, ők csak a szinkronhangok:D Nehéz lenne egy kép lapján felismerni őket:D:D Bár tipjeim így is vannak, ki kicsodáé lehet:)
    Játszunk olyat hogy ki kit ismer fel. Állítólag ők mind valami főszereplők...
    De nekem feketében kell!!!!!
  • Pares
  • Pares
    A producer fejéről? Shepard feje egy holland modellről volt mintázva, név szerint Mark Vanderloo-ról:

A hangja pedig Mark Meer.

Mirandát pedig Yvonne Strahovski-ról mintázták, aki egyben a szinkronhangja is.
  • Pares
    Nekem több volt a Paragon pontom, mint a Renegát (majdnem mégegyszer annyi), mégis a Renegát választ tudtam kiválasztani, 15-ös szintű karakterrel. Nem is baj, mert egy kis lecseszés nem ártott neki.
  • gfreak
    mert nincs elég magas szinten a Charm/Intimidation...
  • Csak77
    Amúgy, azt mondjátok meg, hogy miért nem lehet választani a bal oldalon lévő dolgokat? Nekem is így volt.
  • Hoz_Hun
    Egész jó Shepardod van. Főleg ahoz képest, amit a neten szoktam látni.
  • Csak77
    "Az a jó Mirandában, hogy neki van valós életben is megfelelője. Igaz csak testileg, és szőke hajjal, de van!"

Pásztor kapitány is van "életben", a producer fejéről lett mintázva. Sokat dumál a dokfilmekben.
  • KP27
    szerintem meg te nem érdekelsz itt senkit. Nem azzal van bajunk, hogy vannak dolgok, amik nem tetszened neked. Hanem azzal, hogy neked igazából semmi se tetszik, csak fikázol mindent, viszont érvekkel nem tudod - bár szerintem nem is akarod - alátámasztani.
  • horpeti
    Jól meg van csinálva a renegát/paragon döntési oldal, még ha nem is nagyszabásúak.. Ami tetszett, hogy először renegátként Arkangyalnál nem mentettem meg a kissrácot , aki zsoldosnak jelentkezett, erre ott vigyorgott amikor mentünk Arkangyalra.. :D

Ilyen apróságok... amúgy mivel a párbeszédeket fújom 4-5 paragon játék után, látom, mi az a mondat, amire a renegát miatt válaszolt, de aztán löki ugyanazt a dumát. :P
  • penge96
  • PeeTeR
    edes harmas

Na akkor jó, mert azt a kolonista csajt láttam elolvadni. Csak mert pont ezaz hogy akiket választottam a feladatokra, azok pont meg is feleltek az itteni spoilerek végigolvasása utána és pont nem értettem hoyg akkor miért is halt meg a bula az első kapszulában. De akkor érthető! Jaj kellyt nem tudtam volna végignézni
  • Hoz_Hun
    Egy embert mindenképpen látsz meghalni. Jó esetben ez az egyik kolonista csaj a Horizontról. Ha valamit elszúrtál Kellyt látod prömier plánban elolvadni (durvább mint a kolonista csajé). Továbbá a csapadodból, mindenki életben maradhat (ha valaki meghal, akkor valamit elszúrtál).
  • Hoz_Hun
    Leszámolások, csapatársak ügyei (miért ki más… valami random karakterek vagy kik kellenének?) Zaeed, Samara, Jack, Garrus… Bűnözökből egy raklap: Említett Eclips, Bloodpack, Blue Sun, … Omega önmagában egy bűntanya Ariával az élen. Fosztogatók, Vorchák, rabszoolgatartók. És akkor mindenre még rájön egy raklapnyi N7 küldetés is.
  • Pretorian
    Én 6 embert vesztettem el az első végigjátszás alkalmával, de ugye rengeteg küldetést kihagytam így elsőre, csak a fősztorin szaladtam végig. Ha végeztem az elsővel megint, akkor nekikezdek a második, velősebb végigjátszásnak.
  • Doom 4
    Igazad van, Jack az Jacob akart lenni és a nőknél kimaradt Jack, Légió meg semmiképpen nem nő de mivel 1 tagnak nem csinálok külön csoportot (szintetikusok azt akkor ő nyeri mert nincs is más) mert annak értelme nincs de jogos.
  • gfreak
    olvas vissza cimbi :D normálisnak normális, de meg lehet oldani úgy is, hogy senki ne haljon meg :D sok sikert! :D
  • Pretorian
    Mások nevében beszélsz, ez egy elég komoly antiszociális jellemvonás.
    Ha meg nem, akkor magadat titulálod senkinek, azt meg ugye nem is kell tovább ragoznom, hogy egy senki véleménye miért nem ér semmit sem. Bújkálsz, öregem. Még mindig nem sikerült elsajátítanod a konfrontálódás fogalmát, de mostmár szerintem ezt senki nem is várja el itt tőled, természetesen én sem. Játszd csak az álentellektüel matyit, ha jólesik, aztán szúrkáld az elmésnek gondolt gyermeteg riposztjaidat.
  • Pretorian
    ...te meg elhitted. Tudni kell olvasni a sorok között. Kivel akarsz leszámolni? Olyan mikulásokkal, akik semmilyen formában nem kapcsolódnak a fő történeti szálhoz, fél-1-másfél óráig szerepelnek a játékban, majd eltűnnek? A leszámolás nekem pl. az, amikor hosszú-hosszú ideig kergetek egy a végletekig kidolgozott karaktert, akinek megértem, vagy legalábbis megismerem a motivációit, a tulajdonságait, az erősségeit, a gyengéit, majd mindezek tükrében hozom meg a végső döntésemet amikor a végén szemtől szemben állunk, az utolsó nagy konfrontációnál. Saren pl. ilyen karakter volt. Azért nem Sovereign-t mondtam, mert őt csak a játék vége felé ismertük meg valamennyire, és ez kevés volt ahhoz, hogy komolyabb érzelmi reakciót váltson ki belőlünk a végső konfrontáció.
    Lelőttük a baszottnagy beszélő úhajót az úállomás mellett, ennyi. Ettől a sztori nem lesz kevésbé árnyalt, a szemétláda meg ugyanúgy Saren lesz, egészen az utolsó előtti pillanatig. Na ez a leszámolás.