Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne szépen be lettem elõzve, emg ahogy elnézem elgépeltem a stabilization gauntlet képességét is (ez van ha nincs az ember elõtt pontos lista hanem név alapján próbál valamit beazonosítani a jegyzeteibõl). 😄

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A fellelhetõség nem oylan bonyolult, de kép az mihez kéne ha egyszer komplett páncélokat nem is vehetsz/szerezhetsz (maximum DLC-vel eltöltöd és azonnal rendelkezel vele)?

Darabokat igen, azok meg boltokban vehetõek meg. Boltokból meg nem sok van az egész játékban. Képeken meg nem biztos hogy sokat látnál mondjuk a kesztyûkbõl vagy vállpáncélokból.

A fellelhetõséghez íme némi segítség (bolygó/állomás, bolt neve - áru neve és bonusza):
Illium, Gateway Personal Defense - Amplifier Plates (+5% shield)

Tuchanka, Ratch's Wares - Stabilizing Gauntlets (+5% shield), Asymmetric Defense Layer (+5% Health), Shield Harness (+5% Shield)

Citadel, Rodam Expeditions - Off-Hand Ammo Pack (+10% ammo), Aegis Vest (+5% health)

Citadel, Cirta Foundation - Life Support Webbing (+5% health)

Továbbá van még vásárolnivaló Omega boltjaiban is (itt szerezhetõek be többek között a visor ami +10% damage-t ad fejlövésnél, itt kapható a gatyó ami +10% storming-ot ad, itt vehetõ meg az a mellvért amitõl hamarabb kezd töltõdni a karakter pajzsa).

Továbbá van még a játékban olyan gatyó ami 10%-al megnöveli a magunkkal cipelhetõ nehézfegyverhez való lövedékek számát, van sisak ami javítja a bolti árakat (10%-al kevesebbet kell értük fizetni), plusz akad még egy kesztyû is ami 5%-al növeli a sebzést. Nagyjából ennyi.

CptObvious
Google pownz!! (lol)
mass effect 2 armor list

Képek nincsenek, de a fellelhetõség megvan + tulajdonságok.

Helmets:
N7 Helmet - Increases health by 5%
N7 Breather Helmet - Increases health by 5%
Kuwashii Visor - Increases headshot damage by 10%
Death Mask - Increases negotiation bonus by 10%

Chest:
N7 Chestplate - Increases power damage by 3%
Capasitor Chestplate - reduces the delay before your shields start regenerating by 10%
Aegis Vest - Increases health by 5%
Shield Harness - Increases shields by 5%

Shoulders:
N7 Shoulder Guards - Increases weapon damage by 3%
Amplifier Plates - Increases power damage by 5%
Strength Boost Pads - Increases melee damage by 25%
Asymmetric Defense Layer - Increases health by 5%

Arms:
N7 Guantlets - Increases health by 3%
Heavy Damping Guantlets - Increases shields by 5%
Off-Hand Ammo Pack - Increase spare ammo capacity by 10%
Stabilization Gauntlets - Increase weapon damage by 5%

Legs:
N7 Greaves - Increase shield strength by 3%
Stimulator Conduits - Increase storm speed by 10%
Life Support Webbing - Increase health by 10%
Ordinance Packs - Increase spare heavy weapon ammo by 10%

DLC Armor Sets:
Blood Dragon Armor - Increases power damage by 15%, Increases shield strength by 10%
Terminus Assault Armor - Increases storm speed by 10%, Increases shields by 15%, Increases all weapons reserve ammo by +1
Inferno Armor - Negotiation bonus of 10%, Increases power damage by 10%, Increases storm speed by 10%
Collector Armor - Regenerate 10% faster, Increases storm speed by 10%, Increases health by 20%

DLC Armor Helmets:
Umbra Visor - Increases power damage by 5%
Recon Hood - Increases weapon damage by 5%
Sentry Interface - Increases shield strength by 5%

DarkSector
jah csak 1 dolog, amit rosszul jellemezünk a 2.rész, nem egyhangú, hanem csak egy cseppet nagyon részletes...de jah megbocsátható, nem is mondta senki, és reméljük nem is fogja, hogy ez megbocsáthatatlan hiba.

én elvoltam vele 45-47órát, csak a történetre irtam hogy nem egészen olyan masszívan megy minden mint az elsõ részben.<#wink>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Terminátor14
Próbálkozni lehet...😊

Végülis szerintem pont azért ilyen kevesetmondó a 2. rész, hogy a 3.-ban legyen szájtátás bõven. Ha így lesz, akkor megbocsájtható a 2. rész egyhangúsága.

Valaki írta, hogy reményei szerint már meg van írva a 3. rész története is. Nos ez szinte biztos, gondoljunk csak a SW-ra. Ha már trilógiáról van szó, akkor azt egy kerek egészben el kell készíteni, szóval 99%, hogy már réges régen megvan a 3. rész története is.

CSAK a Fradi

DarkSector
nem csak.
de nehéz másképpen ábrázolni fémbõl az emberi csontvázat, ezt sajnos nem tudják másképpen megoldani...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azert Sovereignnek nem okozott kulonosebb problemat leszallni az eden primeon (bar szep nyomot hagyott, az igaz), de meg leszallnia sem kell, aki belep egy reaperre az agymosodik, onnantol pedig megvannak a foldi ugynokok.

(Liaranal meg kellene lennie egy olyan opcionak, hogy egyikre sem illik a leiras.)

DarkSector
elmeséled elõre a 3.rész történetét? 😄

A soldier nem tud SMG-t választani. Na nem mintha szüksége lenne rá, az assault rifle bõven übereli.

SötétBarom
Most nézegettem a romance videókat csövön, a Thane-es elég megható <#wink>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Na igen, hol van mar a jo oreg Irenicus...

Amugy betoltottem a vegerol a mentest, tok jo, hogy a legenyseg kommentalja a tortenteket. 😊

jolvan.
amúgy valaki talált olyat ahol a gémben az összes armorról van kép meg fellelhetõség?
CptObvious
Ilyenkor kell beírni google-be, hogy cerberus armor.....

http://forums.gametrailers.com/thread/mass-effect-2-cerberus-armor-/1004069

404-et ír.
Úgy érted a 3-4-5.? Mert az elsõ volt Zaeed és a második a Normandy roncsának felkutatása.

A kijövetel meg amikor kész lesz. Annyit tudni hogy a Cerberus kártyával rendelkezõknek ingyenes lesz a nemsokára megjelenõ Cerberus armor, az új shotgun (M-22 Eviscerator).

A páncélról már vannak képek is:
Cerberus armor

Na igen, erre gondoltam én is!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezt az elképzelést már leírtam én is vagy kétszern oha én úgy gondolom hogy minden hajóban van egy ilyen egység amit kirakhat takarítani, mert orbitális pályáról takarítva hajókkal nem lesz folytatása a ciklusnak. 😄

Hogyhogy csak az hiányzik? Milyen class-t választottál? Merthogy senki nem jut hozzá minden fegyverhez (talán a soldier-t kivéve ha az értelmes lehetõségek helyett inkább a SMG-t választja mikor új fegyvert szerválhat magának, amúgy nem tudom lehtséges egyáltalán neki a SMG-t választani vagy sem).

A játékban csak egyetlen helyen lehet plusz fegyvertípust választani azok mellé amikhez alapból értesz és csak egyet. Többet nem tudsz.

és nem tudjátok mikor jön kia 2. dlc?
A ME2 fõellenségére visszatérve:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoljatok csak bele, ha a Reapereknek ránk (hús-vér lényekre) van szükségük ahoz, hogy új Reapereket gyártsanak, akkor nem tehetik meg azt, hogy halomra bombáznak minden bolygót és kiírtanak minden élõlényt az egész galaxisban. Nem tehetik meg azt, hogy szétbombáznak minden bolygót, mert akkor nem lesz az új életnek helye a kifejlõdésre, így "tisztán" kell megoldaniuk a begyûjtést és kiírtást. Ráadásul a Reaperek ûrhajók, így elég nehezen menne ez nekik. Én elképzelhetõnek tartom, hogy a visszatértük elõtt gyártatnak ilyen "terminátorokat", akik a felszínen fogják õket "képviselni", vagy valami ilyesmi. A Collectorokat is, vagy Saren-t és hadseregét is csak ezért "hipnotizálták", aztán amikor visszatérnek és meg van, ami kellett nekik, õket is kiírtsák. De õket se lehet atombombázni, itt is szükség van a tiszta megoldásra, hogy a bolygókat megkíméljék. Vagy nem?
Aztán ott van Vigil, aki egy kicsit máshogy, de lényegében valahogy így magyarázta, ha jól emlékszem...

Mi a véleményetek?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hello hol tudok mesterlövész puskát szerezni magamnak?
már csak az hiányzik
és hol lehet a legtöbb nyersanyagot kinyerni?
help pls
Újra be kell szervezned mindenkit. Minden elölrõl indul, csak a felszereléseid, a pénzed, a fejlesztéseid és a választott class-od megmaradt, plusz kapsz bonuszt a végigjátszásért (nyersanyagok és pénz).

Aztán hogyan? Nekem megvolt az összes infom (mind az 5 terminálról begyûjtöttem õket) de választási lehetõség az eltüntetés elrendelésekor (mikro felhívhatjuk Liara-t) összesen 6 van.
Ebbõl az egyik az hogy sorry, majd hívlak késõbb, a fennmaradók meg az 5 gyanusított. Na ezzel hogyan öleted meg az asszisztenst? Vagy utána gondoltad?

Én úgy vettem észre, hogy a Biowarenek manapság a bossfightok nem nagyon jönnek össze. Mármint csinálnak egy ultrabrutál történetet, remek karaktereket, összességében remek játékot, de a végén a fõbosszal kicsit mindíg elszomorítanak.

Nézzük például a Dragon Age-et. Szintúgy remek játék, remek karakterek (de talán nem annyira, mint a Mass Effectben), viszont a végsõ harc véleményem szerint felemásra sikeredett... Mármint nem nézett ki szarul az a bazi nagy Archdemon sárkány, de volt olyan mellékküldetés, ahol nehezebb ellenfelet kaptunk, például Gaxkang vagy Flemeth. Hozzájuk képest a fõellenség és a vele folytatott harc már egyáltalán nem volt epikus, ráadásul nehéznek sem volt mondható, mert elsõre simán le lehetett gyõzni (nem úgy, mint a másik kettõt...), ráadásul a statisztikákban sem az Archdemon volt a legerõsebb legyõzött ellenfél. Na akkor meg lehet ilyenkor is kérdezni, hogy MI VAN???

Viszont az is igaz, hogy ezek után a bossfightok után mindig valami epikus is történik, ami velem azon nyomban elfeledtette az elõzõ percek mini-csalódását. A Dragon Age végén a beszélgetés a király/nõvel, barátaiddal, esetleg a temetésed, a Mass Effectben Sovereign pusztulása a Mass Effectben meg tudjuk mi (nem akarok spoilerezni).

Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy ha végig csináltam a játékot és újra kezdem a jelenlegi karakterrel, akkor a csapattagokat újra be kell szervezni, vagy csak a fõ küldetések lesznek? És a példakép/renegát pontok meg maradnak?

Köszi
SötétBarom
Ha megvan az összes info, meg lehet vele öletni az asszisztenst -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csináld meg Thane feladatát is és ott lesznek a C-Sec irodától balra elindulva a másik szintre vezetõ lépcsõ meleltti beugróban, ahol ülõalkalmatosságok vannak. Ott dumálnak majd a célszemélyek.

Az elsõ terminál mindjárt ott lesz ahogy lejössz a lépcsõn Tali-tól. Három a nagy teraszon lesz (ahol a biznisz élet zajlik és gyakorlatialg ide jössz ki amikor eljössz a hajódtól) a különféle termináloknál amik a boltos és szolgáltató kioszkoknál vannak (azok a kerek izék amik körül ácsorognak páran, plusz az egyik bazinagy sík képernyõnél is van egy) míg az utolsó a bárban van a pult elõtt.

Egyébként mindegy kit választasz egy ártatlant (legalábbis ebbõl a szempontból ártatlant) fogsz kinyírni. Az igazi bûnös, akit Liara el akar kapni pont az szolgáltatja neki ezeket az infókat csak a kis kék hölgyemény nem kicsit vak és hülye lett hogy ezt nem veszi észre (igen, az aszisztense az observer csak õt nem leht célnak megjelölni de üvölt róla a dolog és ráadásként még furcsa módon minden nyomozást segtõ infóhoz csak õ tudta hozzájuttatni Liara kisasszonyt). Én már cak azért is a batarian-t nyirattam ki, mert mocskos rabszolgakereskedõk gyülekezete akik szeretnék mind a mai napig rabszolgaságba taszítani az emberiséget akiket gyûlölnek mert mikor ezen dolgoztak lebuktak és emiatt a tanácsból is számûzve lettek.

szasztok, a magyar feliratot honnan lehet beszerezni?

Az igaz, a vegso bossfight mar az egyben is vicces volt. Oda Saren elintezese utan boven eleg lett volna a video, ahogy a flotta apritja Sovereignt. Na, az epic volt, a nikkelbolha meg epic fail...

Viszont a jol sikerult hattertol nem lesz kerek a tortenet. Az elso resz kicsit steril vilagan nem volt nehez valtoztatni, ez a darkos hangulat amugyis nepszeru manapsag, de ez csak diszlet. Na mindegy, asszem az zavar, hogy teleszortak a jatekot jobbnal-jobb karakterekkel, de a vegerol pont lesporoltak.

4330
Nem fiam, felfogás terén neked vannak kisebb problémáid.
Az, akármerrõl nézed, egy geth hopper - husk hibrid volt, a mechanikáját tekintve. Még az hipp-hopp animációk is ugyanazok. És, ahogy nyilván elkerülte becses figyelmed, mi éppen a mechanikáról, s a design-ról beszéltünk a boss-ok kapcsán. Nem a lore-ról.
Az pedig, hogy Sovereign rajta keresztül szólalt meg, hogy direkt kontrollt gyakorolt felette, amit ellõttek egy párszor a második részben is, egész más történet. Teljesen értelmes, mûködõ, illik a sztoriba, de attól még a zárt térben pattogó geth hopper marad a játékmenet, mechanika szempontjából.
4331
Na, most mondd el szépen, hogy a Terminator-ral 80%-ban megegyezõ külcsínnel bíró Reaper larva terminator-hoz való hasonlítása miért is meséli neked, hogy semmit nem fogtam fel a dologból. Már csak hogy értsem, mit beszélsz. Ne, ne sztori-alapon, pusztán a design-ról beszélünk ismét.
A páncélt a testreszabásnál, az elsõ csúszkán tudod változtatni.
Két küldetés, az egyik egy plusz csapattagot ad.

Dante73
Mert azért kisebb-nagyobb logikátlanság bõven akad benne;
Hûség, mondjuk Talinál. -Mikor érte megyünk, az üzenetek, amiket meghallgatunk, (v. naplóbejegyzések) már-már szerelemrõl árulkodnak, de nagyon erõs tiszteletrõl mindenképp. Ennek ellenére, nem lojális.
Asley; gyakorlatilag a fajgyûlölet szikráját Shepard oltja ki benne, erre amikor kiderül, hogy a Cerberusnak dolgozunk, otthagy. Se meggyõzni, sem megérteni nem próbál. Érdekes.
Liara; Felássa a fél galaxist a korábbi fajok nyomai után, majd miután Sheparddal talál egy régészeti kincsesbányát, Árnybrókernek áll. Logikusan...
Sok ilyen apróság van, a legnagyobb számomra az elõzõ hozzászólásomban, de nem akarom, nem tudom azt mondani, hogy marhaság, vagy rossz játék. Ez egy második rész, és majd a harmadikban talán kiderülnek a dolgok. Én kíváncsi vagyok!
De meg tudom érteni azt is, aki miután feláll, azt mondja. -Jó volt... De most mégis mi a t..köm van?!?

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Azért, valahol igaza van.
Ez ugyanúgy egy köztes darab, mint anno a birodalom visszavág volt, mondjuk. Ha ennek megfelelõen kezeljük, valóban jó játék. Sok olyan puzzle-darab van, ami az 1-bõl köszönt vissza, és itt nagy valószínûséggel ugyan ez a helyzet. Majd a 3. ban összeáll a kép. És akkor tiszta lesz sok olyan dolog, ami most logikátlannak, felületesnek hat(hat).
Nekem pl a fõmonszta azért nem jött be, mert egy kissé emberközpontú. Azért, mi csak most kezdtük járni az ûrt, gyakorlatilag kiscsoportosok vagyunk, és a Kaszások mégis ilyen valamit kreálnak? Tudom, könnyen hozzáférhetõ az alapanyag, de nehogy már, bármely másik faj annyival nehezebben hozzáférhetõ legyen... Mind1. 3-ban majd kiderül. Remélem megvan a forgatókönyv, mert ha csak most állnak neki megírni...

http://www.freetvmaci.info/

"pászmeg, mit keres itt ez a skájnet szökevény? Agyönlõlek mint a harbinger fazont! Az is sokat ugatott aztán meguntam ! "

<#banplz>

<#banplz>

Semmit nem fogtál föl, de a másik egyén sem aki harbingert akarta lelõdözni : DD .

sarennek semmi köze a gethez, huskot csinált belõle a reaper. Ha megnézed a lexiconban a protheanokhoz is husk kép van téve , közbe a sztoriból kiderül h kurvára nme husk...

Maxtreme
Ja hogy akkor nem csak nekem volt terminatoros feelingem. 😊) Megnyugtató.😊

Egy kis segítség kéne! Feltelepítettem a játékot és beaktiváltam a Cerberus netet is. Utána minden elérhetõ tartalmat letöltöttem. Szám szerint négy exével lettem gazdagabb (BloodDragon armor, Collectors, NormandyCrash és Zaeed). Ezeket telepítettem is majd a promo kódot beírtam a speckó páncélhoz és fegyverhez.
Ehhez képest kaptam a személyi terminálomra Zaed-ról egy levelet és a speckó páncélról és fegyverrõl.
De sehol sem jelenik meg sem a páncél sem a fegyver plusz a BloodDragon páncél sem. Nem a parancsnoki kabin páncéltermináljában kellett volna lenniük? Ilyenkor mit lehet tenni hogy megszerezhessem õket???
És mi a helyzet a másik két tartalommal a (Collectors és NormandyCrash)? Ezek mik és mit kellett volna pluszban adniuk még?
vagyis zaeed
hali sikerült fel tenni a dlc-t de amikor mondja miranda a massani vagy kinél hogy a legénység készen áll akkor utána semmi csak fekete képernyõ
tanács?
wedge31
A második résznek egyáltalán nincs storyja az elsöhöz képest ez egy köztes epizod ami a toborzásról szol.
Remélem a harmadikra értelme lesz ennek a résznek és valahogy kiteljesedik az elsö részben elkezdet storyvonal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ó, egy szóval sem mondom, hogy a Sovereign által megszállt geth hopper-sarenminátor egy hangyányit is komolyabb volt. 😊
Azt ott kellett volna befejezni, hogy (megfelelõ charm illetve intimidate mellett) fejbelövi magát.

A történet tekintetében én is amondó vagyok, hogy az elsõ rész jobban összeállt. Egy kerekebb egésszé. A második résznek sokkal epizodikusabb hatása volt, persze nem is véletlenül, itt egész más állt a fókuszban: a karakterek. És jóval részletesebb, mint az elsõ volt. Egész pici apróságokra gondolok, amiket az ember vagy kiszúr, vagy nem, de az biztos, hogy sokkal közelebb vonzzák a játékost a világhoz, a történetmesélésen keresztül (azaz nem csak katalogizált codex entry-k használatával), egyszerûen több bennük az élet. Például Mordin loyalty küldetése során egy olyan belsõ vívódást, konfrontációt tapasztalhatunk meg, amit talán az egész elsõ rész során nem tapasztaltam.
Igaz egyébként, hogy összefüggõ történet, de három epizódra van bontva, így egy-egy epizód történetének a kidolgozottságát igenis össze lehet hasonlítani. A teljes story arc-ot természetesen nem, de szerintem nem is errõl van szó.
Mint írtam, számomra nem volt semmivel se röhejesebb, mint az elsõ végén lévõ végsõ csata...

Kár a végéért? Az elsõ rész jobban összeállt? Saren? Na ne nevettess!!!

Kezdjük ott, hogyha a látványvilágot kezdjük, Saren karaktere a kezdetektõl el volt kúrva, mivel már az elején is úgy nézett ki, mint akit agyon-implantáltak mindenféle bisz-basszal. Így a Councillal való beszélgetés is, ahol látszott, hogy Sarenbõl kábelok lógnak ki, eléggé érdekesre sikeredett.

Aztán ha már a fõbosszról van szó, azt ne mond nekem, hogy a Zombi-Cyborg-Béka-Ideodaugraló-Saren értelmesebb, jobb esetleg realisztikusabb volt, mert végem is van azon nyomban! Az elsõ végén lévõ bossfight egy kész röhej volt, Saren Sovereign által irányított zombibéka maradványa össze vissza ugrált a falakra meg a plafonra, és az egész másról se szólt, csak hogy egyfolytában csak lõtted (ráadásul addigra már olyan fegyvereid voltak, amik szinte nem is melegedtek, így valójában egyfolytában csak tartottad a bal egérgombot, és lõtted, ennyi volt a tudomány). Szóval eléggé szerencsétlen dolog pont a bossfightot összehasonlítgatni a két résszel. A második részben szerintem jobban megcsinálták, mert valahogy azért a történettel is összekapcsolódott, nem úgy, mint Saren karaktere. Nem azt mondom, hogy Saren nem volt jól megírva, mert epikus volt, ahogy minden más, csak éppen a külseje és a végsõ harc volt szerintem hihetetlenül szar a játék többi részéhez képest.

Ami az egységes egésszé való összeállást illeti, az elsõ rész e tekintetben mérföldekkel le van körözve. Az elsõ résznek is remek története volt meg minden (és mivel az elsõ Mass Effect élmény is volt, ezért hihetetlenül jó benyomást keltett), viszont így, hogy játszom a második résszel, valahogy úgy érzem, hogy még jobban átjön az univerzum fílingje, valahogy jobban összeáll a kép. Sokkal sötétebb, brutálisabb a hangulat, szóval véleményem szerint a Biowarenek e téren is sikerült felülmúlnia azt a bizonyos mércét, amit az elsõ résszel állítottak fel.

Arról se feledkezzünk meg, hogy ez egy trilógia, és mind a három rész rengeteg dologban összefügg egymással, így véleményem szerint a történetet nem is nagyon lehet részekre lebontani. Ez nem egy olyan trilógia, ahol a részek csak annyiban függenek össze, hogy ugyan abban az univerzumban, esetleg ugyan azokkal a szereplõkkel, de különálló, egymástól független történettel rendelkeznek. A Mass Effect trilógiára mint egy egészre kell majd tekinteni, ha végre kijön a harmadik rész, és esetleg egy másik, ugyan ebben az univerzumban játszódó játék vagy egy új széria történetével lehet csak majd összehasonlítgatni...

Éltes férfiember létemre én is a térdemet csapkodtam a nevetéstõl a korminátor láttán.
Annyi kreatív és értelmes ember dolgozik ott, nem tudom, hogy nem jutott eszébe valakinek, hogy: Srácok, ez nevetséges.
Elvette az egész élét. Az azt követõ képsorok viszont szépen visszazökkentettek.
Bizony, az a fejet rohejesen ide-oda kapkodo Schwarzi-imitator a vegen nagyon nem volt nyero. Vagy megallnak elotte, vagy johetett volna helyette az a Harbinger fazon, ot jol esett volna sajat valojaban puskavegre kapni.

Asszem a harmadik reszre nem artana a sok-sok szinesz helyett egy jo irot szerzodtetni, mert volt a jateknak jo pillanata nem keves, de nem allt ossze egyseges egessze. Az elso resz sem volt eppen kifogastalan, de annak azert volt eleje, kozepe, remek vege. Es ertelmes ellenfelei. A mass effect Sarenje es Sovereignje helyett itt kapjuk a nagy semmit, ami egy ennyire karakterkozpontu jatekban durva hiba.

(De tenyleg, milyen allat kepzelte, hogy jo otlet, ha robi felhuzodzkodik a platformra? Amig csak logott csendesen, addig egy egy egesz faj megcsufolasa volt. Aztan mozgasba lendult, es az undor, amit a kaszasokkal szemben ereztem hirtelen a bioware iranti szanalomba fordult. Meg friss az elmeny, nagyon nem ertem, hogy ezt hogy gondolhattak komolyan.)

Szoval kar a vegeert, mert amugy valoban nem egy rossz jatek.

Vraaanyek
a szex általában lojalitással is jár, jobb esetben persze😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Maxtreme
A csapatválasztó képernyõn, de csak akkor mikor már lojális.

Vraaanyek
tudja valaki, hogy hogyan lehet mirandának fekete szerelést szerválni?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX