Thaiföldön leállították a GTA 4 forgalmazását

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

német fejlesztésû jeladó.
Krinyo
taníts mester!!

HöfEE
Egyébként esküszöm nekem is hosszan gondolkodnom kell hogy rájöjjek vajon mit is akar közölni a gyerek az éppen aktuális mondataival 😄

HöfEE
Ez jó XD A lényeg kiemelve 😄

dilofekete
Retaldált Autista vagyok? Ez biztosan azért van mert jó a meglátásod. Hm. Eddig az utcán az abberált volt az eddigi legjobb. Azon fél napig röhögtem 😊 és malydnem belehaltam, hogy ilyet is tudnak mondani az emberek.
Visszatérve a küldis rész a kedvencem a játékomban, ami persze nem lesz.
Mivel ezek idegesítenek, gondolom nem csak engem, ezért ki kell venni, küldi csak multiban válna elérhetõvé. Ami pont annyira van mint elõtte. Erre a GTA jó példa 😊 Ez embermek van mobilja, ami tudjuk olyan mint a chat. Ez arra való, hogy távoli emberekkel kommunkiálj, a játékban, ezt mobil nélkül nem tudnád csak ha hallótávolsában van. Ilyenek a bárok stb., ha valaki faképnél hagy akkor eltünik a listáról is és kiderül, mit tennél ha a közelébe érsz stb. Pánzt meg monkával és barátoktól kapott pénzbõl szereznék amit ezért-azért kapnék, ide bemásolhatják ezeket a GTA s küldiket is, mesterséges karakterekkel, ha akarják, de szerintem fölösleges, mert több tízezer ember többet tud mint a GTA sok. A mobilt fel is kell tölteni minden jóval. Viszont 18 karika mellé azt is ki kéne tenni amit a filmekben: ilyen-olyan hanghatások meg kilépésnél az elolvvasandó, levezetõ szöveg. A börtönlakók meg ezzel játszanak és addig nem engedik ki õket a háttérben ülõ pszihók, amíg tartós idõn (ezt a bíróság mondja)keresztül nem produkálnak folyamatos emberhez méltó viselkedést. Addig ott maradnak és kötelezõ lenne játszaniuk, mert a börtönben minden más. Ha ellentmond a protokolnak akkor újból kezdheti a büntetését. Ha van benned agreszió addig ott döglesz vagy ha makacs vagy akkor még temetésed is olyan lesz. Ennyi jár nekik. Mert az élet olyan mint egy játék és amíg börtön van addig a börtön is egy játék. Csak az ottani szigorúbb, mint a való. A börtönbekerülés elõtt elveszik minden vagyonát és ha kijön kap egy legalapabbat. Ennyit megérdemel az aki végigvitte a büntetését. Ez lehet egy egész lakótelep is. A börtön utáni élet, rácsok nélkül, de ugyan azt kell dogozniuk, amiket oda telepítenek a házuk mellé és persze a német fejlesztésû jeladó. Ez lenne a nyugodt környezet. Aki megöl egy embert az megérdemel egy ilyen átformált diliházat, mert ugyan az csak õket lehet úgy nevelni ahogy egy dilnyóst nem. Zárt osztály meg van minden utcasarkon a mai helyzetben.
Az akváriumomat meg jobban szeretem bármelyik játéknál. Abba önthetek mindenfélét. Például vizet.
Másrészrõl az emberek azért beszélgetnek, hogy nevessenek, jól érezzék magukat. Ettõl nem lesztek hülyébbek és nem szoktam rókázni, mert papi életet élek 😊

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

Krinyo
"hiszen semmi rosszat nem cselekszik addig míg...... nem gyilkol!"
Elképzelem ahogy Marsi Anikkó mondja ezt a szöveget, hirtelen odafordul egy másik kamerához, vár 5 percet és....."nem gyilkol" 😄

Életünk során nap mint nap döntéseket kell meghozzunk, melyek elõtt (jó esetben) mérlegelünk és annak megfelelõen cselekszünk. Aki erre nem képes és helytelenül dönt, nos, nem jut elõbbre - és megérdemli a következményeket. Radikális mód, igaz, de ha kivégzik a srácot, akkor csak azt kapja, ami jár neki. Legalább megtapasztalja, milyen is a Game Over.
Csak spekulálok, de nagyon-nagyon valószínûnek tartom, hogy a srác pusztán ölni akart, mivel egyértelmûen elmebeteg, majd azzal próbál védekezni (és túlélni), hogy mindez a gonosz GTA miatt van. Ha én lennék az õ helyében valószínû, hogy pont így próbálnám menteni tetves kis életemet. Az sem kizárt szerintem, hogy még életében nem játszott a GTA-val. Sõt, elõször nem a kést venném meg, hanem a GTA összes részét díszdobozban, utána jöhet a "móka"! Ha a védõügyvédje lennék a tetû-féregnek, akkor pedig még inkább a játékra terelném a figyelmet - és nem a szándékos emberölésre! Sajnos az ilyen embereket nagyon nehezen lehet kiszûrni a társadalomból - hiszen semmi rosszat nem cselekszik addig míg...... nem gyilkol!

dilofekete:
az sg.hu fóruma számomra még mindig az ÉRTELMES EMBEREK FÓRUMA - kivétel persze van. Kérlek szépen ne gyengítsd ezt a tábort! Örülök hogy van még ilyen!
Ha szeretsz tagolatlanul zagyvaságokat írogatni és utána arra rejszolni, hogyan oszt le a társaság, akkor keress magadnak egy másik fórumot. Ott cifrábbakat is olvasgathatsz majd és neked is jobb lesz a kedved!
Ne érts félre, én szeretlek 😊
Adam II
Mivel akárhányszor olvasom a hozzászólásodat szart sem értek belõle mert úgy írsz és fogalmazol mint egy retardált hülyegyerek és képes vagy egy mondatban ellentmondani sajátmagadnak tehát gõzöm sincs mi az igazság de arra mérget veszek ,hogy te minimum autista vagy.

dilofekete
Mi van? Fáj az igasság 😊

Adam II
AUTISTÁK KÍMÉLJENEK!

Huh… na most hogy hazaértem erõt vettem magamon és elolvastam dilofekete barátunk hosszú-hosszú irományát. Jól tettem hogy rákészültem mert a Marsbéli megfogalmazás bizony nem teszi könnyû olvasmánnyá. Amúgy érdemes is elolvasni!!! Tényleg!!! Bizony isten még szórakoztató is. A néha sorokon keresztülívelõ mondatok és apró elírások külön kis színfoltokat adnak neki, és remek hangulatot az olvasáshoz. Nem semmi a gyerek.
Egy két megjegyzés... szigorúan a teljesség igénye nélkül. Így is elrettentõen hosszú lesz, de kiemeltem egy két gyöngyszemet és kommentáltam is.

"A játék könyvet chatelni kell és játszani azt a játékban." - Õõõõ…mi?!? A játékönyvet be akarod írni a chatablakba? Ugyanennek a folytatása:
"És kiderül, hogy ki milyen ember." - Már hogy derülne ki.
"Ezért nem értem mért fizetõs egy multi mód!" – Szerintem soha nem is fogod. Ezen ne is emészd magad.
"Álltalában a börtön jött be vagyis a halál." – azért nem feltétlenül hal ám meg aki bekerül. Gondolom arra érted, HA TE bekerülnél az egyenlõ lenne a halállal, mert elzárnának a GTA-tól.
"Tehát mindenki olyan véleményen van mint én." – Nem. Nincs mindenki olyan véleményen.
"...ha bebizonytja hogy tud normális életet élni akkor pénzért vagy kényszermunkáért kiválthatja magát..." – ezt nem mondhatod komolyan. És hogy bizonyítja be?
"...tehát én visszakerülnék a zárt osztályra,..." – szó se róla, ebben van igazság. Apropó ott engednek netezni?
"Nem vagyok tömeggyilkos, de szívesen elpusztítanám az emberiséget, mégse teszem, mert erre való ez a ..... játék... – Huh, szimplán ennyi: huh! Még szerencse hogy van ez a játék! A FOLYTATÁS: "... a játékban szerzett tapasztalataim alapján, ilyet biztos nem tennék a valóságban, mert gyorsan meghalnék, tehát nem a játék a hibás, az csak ezt bemutatta nekem, hogy ilyet miért nem szabad csinálni." – Te azért nem ölsz embereket mert a GTA-ban megtapasztaltak szerint téged ezért agyonlõnének?!?
"Én meg addig vidáman ölk 2000 embert mert nem vagyok complete" – és ezzel még csak vitatkozni se tudok!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dilofekete
Ez így van. Agyon röhögöm az agyam azon, hogy sok hülye ember azt játsza amit mi leírunk vagy a GTA sok és még csinálják is. És a szülõk haggyák az úgynevezett agyelszívási folyamatot a tétlenséggel, mert úgyse tudnak mit tenni. Ez olyan nevetséges. Évezredek óta az emberiség elkezd tanulni járni, már a szoba túloldalásig is eljutunk, hogy ne haljuk amit nem akarunk.

Azaz az igazság... tekintettel az egyik itt hozzászólóra... kicsit elbizonytalanodtam a játékok - kiváltképp a GTA - felelõségét illetõen...<#szomoru1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dilofekete
hehe A fórum az emberi beszédet helyettesíti, jobb mint az msn. Itt többen vannak és full nem ismernek 😊, mégis beszélgetnek velem.
Már megint azzal jössz, hogy hülyeség, hát akkor ezért most meghal 1000 zombi 😊

feki kussolj már hát az *sten b*sszon meg téged,folyamatosan mondod itt a hülyeségeket 😄
Miért is feltételezné bárki, hogy a gyerekkel nem stimmelt vmi..? Nyilván a játék a hunyó<#ejnye1>El kéne gondolkozni az ilyen esetek pszichológiai hátterén.

dilofekete
Sõt, még csillagharcos is voltam zenélés közben és akkor is GTA tam, mert GTA val születtem a gépemben vagy vele, nemtudom viszont elhagyhatatlan részemrõl, hogy Forever, mert az elsõ rész óta folyamatosan erre a játékra várok és ez több mint 10 év, tehát engem is megfertõzõtt, de amikor elgondolkoztam, hogy címnek mien lenne akkor meg nem lenne
FOREVER GTA!?

dilofekete
hehe, pötyi 😊 azért mert ilyen a világ. Moderálom magam, hogy ne felejtsem el a témát és ne keljen sokat olvasni, de azért nem vagyok ilyen lusta, azért én ennél durvább lennék, sõt még zenét is csináltam amiben ezt énekeltem és jó hangosan és a címe:
FOREVER GTA?!

Szerintem kevésbé néz ki gagyin ha az aláírásodba beteszed a "FOREVER GTA!?"-t. Neked is kevesebbet kell copy paste-ni (rosszabb esetbe bepötyögni). És nem utolsó sorban kisebb is (hacsak meg nem makrózod).

"Halálbüntetés nem erõs kicsit????? inkább börtön."

Kinyírt valakit, "kiváncsiságból". Nem, nem erõs a halálbüntetés.

"Ja, és sosem a játékok tehetnek az ilyen tettekért, hanem a kultúra, amiben felnõtt a gyerek. Ergó itt a szülõk is bûnösök, mert nem nevelték meg jól a gyereket."

Sõt! A genetika is hibás, ha egyszer nem normálisnak született.

dilofekete
De javítsatok ki ha távedek!
FOREVER GTA!?

dilofekete
Nekem a #15 tetszett, az valahogy visszaadja, hogy mi az a téma amirõl beszélünk. Szerintem ez a makacs tulajdonság.
FOREVER GTA!?

dilofekete
hû ez ilyem hosszú lett, bocsi, de én nem vagyok gyorslövetû 😊
FOREVER GTA!?

dilofekete
Ebbõl látszik, hogy a statisztikai ügy az politikai ügy és ezért nem fogom megvenni, mert ehez én oktalan vagyok.
Kezd a Játék nagyon is gagyi lenni, ennyi pluszért, legalább királylányt is kapnék mellé. Viszont akkor már elég szép kis háremem lenne, gépekbõl, pedig nekem ez nem kell, ilyet nem akarok venni. Inkább letöltöm és megérdemlik, hogy nem kapnak tõlem pénzt és akkor nem járulok ehez a törvényellenes megmozdulások okozásához és az elv miatt nem mondható, hogy bûnözõ vagyok, ha tudja valaki, hogy hogy ne váljak bûnözõvé; hogy játszak a GTA val akkor én tudom, hogy nem csak bûnözõ lehetek a játékban.
Az hogy felosztják a megjelenéseket azzal csak roszabb munkaerõt ás tanulmányi eredményt érnek el és persze haláleseteket és nagyobb eladásiszámokat, de ha végre meglesz akkor biztos azt fogom játszani, hogy ma megöltem kétezer embert és holnap háromezret, nem pazarlok idõt a küldetésekre amit ilyen emberek ötletei alkottak, de viszont idegel, hogy mégis kell vele foglalkozni, hogy több helyre is eljusak és több funkcióm legyen és ez viszont bosszant, hogy nekem is ilyennek kell lennem. Játszok én nélkülük is 😊 Másra úgyse jó, habár nem tudum még, milyen multiban beszélgetni a GTA ban. A játék könyvet chatelni kell és játszani azt a játékban. És kiderül, hogy ki milyen ember. Ezért nem értem mért fizetõs egy multi mód!
Az iskolai képzéshez azért említettem, mert kíváncsi voltam, hogy mit reagálnak az emberek, miket tennének. Álltalában a börtön jött be vagyis a halál. Tehát mindenki olyan véleményen van mint én. Egy ilyen magányos gyilkos emberke esetében is: fél évre börtönbe 😊 és addig nem játszhatna GTA t, de ezt minden nap a tudtára adni és ha eljön a dátuma akkor a kezébe adják a dvd tokot ami üres, mert a játék rá vár, a gépben és amikor elsõre meghal úgy hal meg õ is, de ha kihúzza fél évig akkor elengedik, de erre kicsi esély lenne, mert az elõtte eltöltött, katasztrófális GTA függõségben, ez lehetetlen lenne csak ha normális lenne, de akkor normális birságot csapnának ki rá, mert ilyet nem tesz normális ember. Ha meghal, mindenféleképpen meghal, ha bebizonytja hogy tud normális életet élni akkor pénzért vagy kényszermunkáért kiválthatja magát a börtönbõl, mivel hátalévõ életét úgy töltené le mintha GTA na. Ha én ilyet tennék akkor rám is ilyen sor várjon, de csak akkor.
Ha ilyen lenne, kinek jutna eszébe ilyet csinálni, akkor soha többet nem jönne szóba a GTA, tehát akkor a bûnözõket akarják kiválogatni a társadalomból, a leendõ tömeggyilkosokat? Ez se rossz módszer, de ha én a megjelenés várása miatt jutok idáig akkor én csak bekattenetam és nem játszottam, tehát én visszakerülnék a zárt osztályra, ha nem lenne annyi eszem, hogy letöltsem, ezzel is visszaadva nekik egy kis csomagot 😊
Viszont aki azért gyilkol mert bekattant az egy ilyen hülye, de aki rászánta magát ilyenre az bárki lehetne. Tök random. Akárki eljuthat idáig csak van aki ezt fel is fogja, mert nem akar hülye lenni, tehát a szülõk tûnnak a hibásoknak vagy a tanárok, akik nevelk a gyereket, aki a több észt osztja az a felelõs és ez általában így van.
Az iskolai képzésben ezt még osztályzatokkal is mutathatnák ami jobb lenne, mint a magatartás, de nemm számítana semmit csak annyit, hogy ha nagy lesz a gyerek és ilyet csinál akkor legyen mire hivatkozni a szülõnek, de jelenleg semmi sincsen amivel alátámaszthatná, hogy õ ártatlan, mert õ jóra nevelte. Ezt e nélkül nem tudja bebizonyitani senki, hogy hogyan bánt vele, ezért kell tudni, hogy hogyan bánnak a játékkal a gyerekek, de mégse osztályozza senki csak a játék statisztikák, az ilyen statisztikák, mert csak ilyen van. Lusták másmilyet csinálni a politikusok? Nam akarnak úgy visszavágni mint én, én nem veszem meg, de játszani fogok vele és semmiféle törvényt nem sértettem, mert nem vagyok köteles pénzt adni olyan játékhoz, amibõl vér folyik a borító alól.
Legalább a pályaszerkesztõt adnák ki egy kis épület csomaggal, azt kész játszanak olyat amilyet akarnak, hogy ebbõl is kevesebb legyen, de még demó sincsen.
Az hogy ez mikor van a tetõfokon az csak a fórum hozzászólásokon látszik. Az elsõ kiadás után mindenki szótlanul várja 1-2 hónapig, de utána elkezdenek beszélni róla, hogy mikor jön már és ez csak fokozódik, akár eddig és ezt a játék kiadók tétlenül nézik és erre nem az a megoldás, hogy betiltják a játékot. Mivel ez virtuális könyv ezért elõre gondolni kell arra a megfékezésre, hogy miket találnak ki, de ezt csak kiadják 18 as korhatárral amit apu vesz fiának karáccsonyra. Ez a normálisabbik eset, mert van egy erõsebb személyiség a családban, mint az apuka. Én letöltöm, mert itt meg tudok ölni 2000 embert, mert ilyen nem létezik és szüleim sincsenek. Nem vagyok tömeggyilkos, de szívesen elpusztítanám az emberiséget, mégse teszem, mert erre való ez a ..... játék és a játékban szerzett tapasztalataim alapján, ilyet biztos nem tennék a valóságban, mert gyorsan meghalnék, tehát nem a játék a hibás, az csak ezt bemutatta nekem, hogy ilyet miért nem szabad csinálni. a Küldiket is így kéne gyártani, de még akkor is 18 as játék lenne. Ha ez így lenne akkor megvenném, mert érdemes, de ez így egy újabb elcseszett játék, megoldható feladatokkal. Aki meg beleéli magát az vessen magára, mert hülye. Én meg addig vidáman ölk 2000 embert mert nem vagyok complete 😊 Pontosabban zombikat vagy akármelyik filmet eljátszhatom és utána írok egy könyvet és köze nem lesz az emberséghez. Akkor meg azért lesznek gyilkosok és akkoris a GTA a hibás? Szerintem irodalom órán kéne foglalkozni a játékokkal. Ott úgyis errõl van szó vagy inkább nézzünk híradót?
Én készítettem egy pályát ahol van egy parkolóépület, ami több száz emeletes és körülötte, a teteéig egy hegynyi autó. A közepén ez a torony tele van zombikkal. Az elején kevés és szintenként egyre több. A végén, már átlátni se lehet rajtuk. Az a Fõküldetésem, hogy jussak fel a tetejére, egy élettel. Ha meghalok akkor elõrõl kell kezdeni és újból írtani a zombikat, embereket és a jutalom, hogy láthatom a lánchegységet amit mi emberek építünk, autókat, égpeket és ha nem tetszik akkor felrobbanthatom. De ehez még 200 játékos is kevés lenne. Az hogy valamit újból kell kezdeni az játék oktatás, de van aki ezt nem tolerálja, mert nem tudja és megsértõdik a gépre és másik helyen akarja véghez vinni a küldit. Viccen kívül ezt már én is tapasztalatam. Azt se tudtam, hogy hol vagyok és azokat hallottam amiket én hallatok játék közben. Nem tudtam, hogy kit kéne megölni. Mivel a hang idegel ezért magamat öltem meg. A valóságban valaki kapott egy pofont 😊 Utána halkabb lett és megnyugodtam.
Senki ne ismerjen félre, de én olyan ember vagyok aki úgy megy oda egy emberhez, mint egy baráthoz, de ennek eredményéül már sokszor kerültem padlóra, viszont én hülyébb vagyok, mint õk. Én a fõút mellé még ruhaszárítót is flashelek, mert azt láttam 3 percel ezelõtt és még ki is kerülöm, de hiába kapom el a fejem, mégis beütöm és ráadásul még púp is nõ a fejemen, amit 3 napig látok a tükörben. Viszont ezt én tök nyugodtan fel tudom dolgozni, mert tök természetes(mivel fájt és piros volt) és aki leüt az ezért üt le. Mindenféleképpen, rosszabb esetben!
Viszont
FOREVER GTA!?

azért valljuk be õszintén amikor az embernek rossz napja van néha lenne kedve kaszabolni meg lövöldözni az utcán. pláne ha hülye, idióta emberekkel van körülvéve, akik csak széndioxidot termelnek...
mondjuk én még nem tettem ilyet, de nincs kizárva hogy egyszer bekattanok és leölök valakit. gondoljatok bele, én még nem is játszottam a gta4el, de novemberben fogok<#nyes>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Matyóhímzés
Ha holnap lelovok valakit az utcán, mert egy háborús dokumentum filmben azt láttam, hogy milyen könnyû megcsinálni, akkor be fogják tiltani a háborúkat?

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

ehhhh.. ti nem voltatok ugy, hogy egy kiadós kvékparty vagy COD party után mész az utcán.. és közben fedezéket keresgetsz a szemeddel???
<#violent><#violent><#violent><#violent>

www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4

Gyerek? 18 éves, az ilyesmi korú "gyerekeket" szokás behívni pl. sorkatonai szolgálatra...
QuippeR
képzeld el, hogy egy pedofil homoszexuális volt a taxisofõr, aki mindennap megrugdosott átlagosan három hajléktalant, rendszeresen adót csalt és hobbiként kiskutyákat kínzott...

várjunk csak, mi köze is van ennek az egész témához? ja, semmi...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Amúgy szerintem ezek az emberek vagy nagyon hü... vagy nagyon okosak. Az utóbbit azért mert enyhítõ körülménynek számít ugye a más befolyás alatt elkövetett bûncselekmény ... de sajna ezt nem minden kormány tolerálja.
A másik pedig a neveltetésbõl származik.
( apró kis véleményem amúgy még pluszba hogy a legtöbb ember el akar szakadni ettõl a világtól , mert már annyira elfajzott , és szeretik beleélni magukat olyan világba meg helyzetekbe ami lehetne, és ez az ami megrémiszt hogy egy ilyen világ mint ami a GTA -ban van is vonzóbb mint a való élet )
Carbuncle
A tettes elmebeteg lehetett. Az tuti! Hát aki azt hiszi, hogy nem fogja megvédeni a taxisofõr azt, amivel õ a mindennapi betevõre valót szerzi magának, az totál hülye. Eleve a GTA4 sztem úgy ahogy van, ócska lenne, ha a hagyományoktól elszakadva már nem védekezne a megtámadott áldozat (persze ez a reakció nem lehetetlen, hogy hiányzik ebbõl a részbõl, hiszen még nem játszottam a játékkal).

Adam II
Ha valaki megölné a hozzátartozómat legszívesebben nem kérnék halálbüntetést. Mert szerintem a halál nem büntetés magának a gyilkosnak (max a gyilkos hozzátartozóinak). Persze amíg ki nem végzik szarul érzi magát de miután meghal az õ szenvedésének vége (nem hiszem ,hogy van pokol) az enyém pedig megamarad.
Én az ilyen embereket bezáratnám halálfogytig egy szigorúan õrzött börtönbe ahol nincs semmi luxus meg anonim gyûlések és lazulás hanem csak egy kicsi cella meg néha egy kis kaja és egy nagy darab fickó akinek kell egy köcsög.
Kár ,hogy nincs sok ilyen börtön és a legtöbb helyen az ilyet nem ítélnék életfotytiglanra vagy halálra és jó magaviseletért kienkednék két éven belül.

Csacsis
Én szeretem a Doom-ot, Alien sztorik akedvenceim és Starcraft, Generals, meg GTA fun is vagyok. De a szúnyogtól is elnézést kérek, ha lecsapom, mert nem tehet róla, hogy így táplálkozik, és sajnálom szegényt, dehát ugye az önvédelembõl elkövetett gaztett az ok. 😄

Csacsis
Ja, és sosem a játékok tehetnek az ilyen tettekért, hanem a kultúra, amiben felnõtt a gyerek. Ergó itt a szülõk is bûnösök, mert nem nevelték meg jól a gyereket.

Csacsis
Képzeld el, hogy a te apád volt az a taxisoför. Egész életében becsületesen dolgozott, mindenki szerette, a családjának élt, esetleg segített is néha a bajbajutottakon (pl ingyen munka az állatmenhelyen) stb... És akkor jön ez az embernek nem nevezhetõ izé és leszurja, mert olyan kedve van. Na, még mindíg erõs a büntetés? Amúgy én nem halálbüntetést csinálnék, hanem egy olyan szigetett, amint amilyen az egyik filmbe volt. Oda minden ilyen bûnözõt, és azt csinálnak ott, amit akarnak. Ha nem tudnak a törvény keretein emberi életet élni, akkor kapják meg az anarchiát. Azt ölnek meg ott, akit akarnak. Vagy pont õket. Mondjuk én külön tetkót is raknék a homlokukra, hogy az ott élõk tudják, milyen bûnözõvel van dolguk. Hogy pl a kéjgyilkosok ne haljanak meg túl gyorsan és fájdalommentesen.

TVelvet
Erre csak azt tudom mondani, aki hülye haljon meg.
Nem normális. Ilyennek nem adnék a kezébe GTA-t, életkorától és a játék besorolásától függetlenül...

KIP
Szerintem neked valamilyen mentális problémád lehet, vagy túl fiatal vagy még 😊 Vissza szoktad egyáltalán olvasni amit leírsz vagy csak úgy ontod magadból az értelmetlen és összefüggéstelen szöveget ? 😊
Szerintem gondolkozz el ezen kicsit!

Ja és hogy releváns is legyek, szerintem a szülõk hibája ha a gyerek GTA-zás után kimegy az utcára és ott is folytatja játékot de már élõben! Eléggé lerágott csont már ez a téma...
http://s1.tanoth.co.uk?kid=Fergat egy jo online jatek erdemes megnezni
A 13-as hozzászólást ajánlom mindenkinek, sajnos tudom ki írta <#taps>
Mond, te normális vagy? Megölt egy ártatlan embert!!! Gondolj már bele, hogy ha ne adj Isten az apáddal történne ilyen, akkor is ezt mondanád? Annak a taxisnak bizonyára volt egy szeretõ családja, aki hazavárta, de már sosem fog hazamenni; voltak barátai! Az ilyen gyilkos tetveknek a bitófán a helye.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Adam II
És aznap még hány embert öltek meg Thaiföldön a nem játékosok?

Amúgy nembaj lesz legalább egy kis hírverés a GTA-nak. Aztán lesz mire nyálat verni a 'focista anyukáknak' meg a vén szivarok is akik be se tudják kapcsolni a gépet tudnak mirõl prédikálni és a Sátán mûvének beállítani. A Rockstarosok meg jót röhögnek és az eladási listák csúcsára kerül a hírhedt játékuk.

HöfEE
Pont, hogy többet ér! Ott legalább megkapja a büntetését amiért MEGÖLT egy embert. Nálunk kapna pár év börtönt és utána szabadon bóklászhatna, ha úgy tartja kedve folytathatná az ölést. Na most akkor hol is ér többet az emberi élet?

Na akkor helyesen írva még1x: A Nap mögött én leszek, kb. 182 nap múlva.
Sürgõsen keresse föl kezelõorvosát és gyógyszerészét! Ja, és a nap mögött én leszek, úgy 182 nap múlva köbö...
Rage47
Te jó ég, ez hihetetlen😄 #16 sem semmi... 😄
Magiszter
Azért nem tudom figyelitek e. Mindig valami másra kenik az ifjúság elfajzásait.
Rádió, Rock Zene, TV, Számítógép, Játékok. Kiváncsi vagyok hogy egy 10-20 év múlva mit találnak ki.
De egy biztos sosem az ember a hibás hanem a "gép". Nem azért gyilkolt a gyerek mert agyilag/érzelmileg gyenge volt, hogy a szülei elhanyagolták, leültették a gép elé és monták hogy "Addig is csöndbe van". Á nem az a játék a hibás amit játszott, amit szórakoztatásra találtak ki, az tehet arról hogy a gyerek ilyen "rokkant" lett. És ebben van igazság is. Mivel akit egy virtuális világ nevel fel az nem lesz 100-as az tuti. A szülõk meg mossák kezeiket. "Mi ott se voltunk." És ez a baj! A gyereket nem csak meg kell csinálni, hanem fel is kell nevelni. A nevelés meg nem az hogy eteted-itatod, ruházod, hanem foglalkozol vele, tanítod, szereted, figyelsz rá. És akkor igen nagy esély van rá hogy "normális" ember lesz. Csak a mai világban ez már nem "divat". Tessék hát itt az eredménye. El kellene gondolkozni azért a dolgokon mielõtt ujjal mutogatunk. <#ejnye1>

De ez csak egy egyéni vélemény.

bakvarnyu
Felszólítottuk a partnereinket, hogy vegyék le a játékot a boltjaik polcairól és rakjanak ki helyette más programokat"
tegyék ki a Manhunt-ot helyette <#hehe>

ja, még annyit, hogy plusz pont a beágyazott videóért az sg-nek.

https://twitter.com/foodlfg