131
-
#91 Tudjátok, mit; csinálok egy weblapot, oda leírok minden badarságot.
Mi legyen a címe? -
#90 Minnél olcsóbb annál jobb, mert máshogy romlik el. -
#89 A fergeteges az ami belőlem jön, mert vadász típusú vagyok, pontosan nyilas és tigris, de a sárkány nagyobb arányban van mégis, mert jobban szeretem a sárkánykámat.
Viszont sok ember jobbat ír mint egy könyv, ez a tv, régen utáltam, már nem, mert kidobtam. Most a rádió a menő, de ez mégjobb. -
#88 FOREVER GTA!? Köszönet neked! Kár, hogy visszaszoktam. -
#87 hat, sztem konyvet kene irnod, me ez vmi fergeteges :D -
#86 bocsáss meg de mi a fasz van hhmm? -
#85 Megpróbáltam utánozni :) -
#84 Tudjátok, hogyan lehet leszokni a cigiről játékkal?
Kell egy 600 as celeron proci és egy geforce 3 kártya és 400MB ram :)
Elndítani a Stalkert és játszani vele a végéig 2-6 fps értékkel. Ha beleéled magad akkor a kényszer átszáll a monitorba amit nézel, ahogy kattog és az olyan élvezet mint amikor végig akarod játszani, fél órás töltésekkel, amik ugyanezt az élményt nyújtyák és a mozgást a cigi leszokás hajta a monitorban, mert a gép egy rakás vas, de csak akkor működik, ha nem jut eszedbe a cigi. Erre csak koncentrálni kell. -
#83 Azt a Rész én is láttam a tv ben Marsi Anikótól, hát kb én is ezen röhögtem és mien szép arcot vágott rá. -
#82 A 0 után jön az egy és utána a nulla és megint egy és ezt hívjuk tizenegynek és a tizenkettő ebbő lesz :) -
skiryo #81 német fejlesztésű jeladó. -
#80 taníts mester!! -
#79 Egyébként esküszöm nekem is hosszan gondolkodnom kell hogy rájöjjek vajon mit is akar közölni a gyerek az éppen aktuális mondataival :D -
#78 Ez jó XD A lényeg kiemelve :D -
#77 Retaldált Autista vagyok? Ez biztosan azért van mert jó a meglátásod. Hm. Eddig az utcán az abberált volt az eddigi legjobb. Azon fél napig röhögtem :) és malydnem belehaltam, hogy ilyet is tudnak mondani az emberek.
Visszatérve a küldis rész a kedvencem a játékomban, ami persze nem lesz.
Mivel ezek idegesítenek, gondolom nem csak engem, ezért ki kell venni, küldi csak multiban válna elérhetővé. Ami pont annyira van mint előtte. Erre a GTA jó példa :) Ez embermek van mobilja, ami tudjuk olyan mint a chat. Ez arra való, hogy távoli emberekkel kommunkiálj, a játékban, ezt mobil nélkül nem tudnád csak ha hallótávolsában van. Ilyenek a bárok stb., ha valaki faképnél hagy akkor eltünik a listáról is és kiderül, mit tennél ha a közelébe érsz stb. Pánzt meg monkával és barátoktól kapott pénzből szereznék amit ezért-azért kapnék, ide bemásolhatják ezeket a GTA s küldiket is, mesterséges karakterekkel, ha akarják, de szerintem fölösleges, mert több tízezer ember többet tud mint a GTA sok. A mobilt fel is kell tölteni minden jóval. Viszont 18 karika mellé azt is ki kéne tenni amit a filmekben: ilyen-olyan hanghatások meg kilépésnél az elolvvasandó, levezető szöveg. A börtönlakók meg ezzel játszanak és addig nem engedik ki őket a háttérben ülő pszihók, amíg tartós időn (ezt a bíróság mondja)keresztül nem produkálnak folyamatos emberhez méltó viselkedést. Addig ott maradnak és kötelező lenne játszaniuk, mert a börtönben minden más. Ha ellentmond a protokolnak akkor újból kezdheti a büntetését. Ha van benned agreszió addig ott döglesz vagy ha makacs vagy akkor még temetésed is olyan lesz. Ennyi jár nekik. Mert az élet olyan mint egy játék és amíg börtön van addig a börtön is egy játék. Csak az ottani szigorúbb, mint a való. A börtönbekerülés előtt elveszik minden vagyonát és ha kijön kap egy legalapabbat. Ennyit megérdemel az aki végigvitte a büntetését. Ez lehet egy egész lakótelep is. A börtön utáni élet, rácsok nélkül, de ugyan azt kell dogozniuk, amiket oda telepítenek a házuk mellé és persze a német fejlesztésű jeladó. Ez lenne a nyugodt környezet. Aki megöl egy embert az megérdemel egy ilyen átformált diliházat, mert ugyan az csak őket lehet úgy nevelni ahogy egy dilnyóst nem. Zárt osztály meg van minden utcasarkon a mai helyzetben.
Az akváriumomat meg jobban szeretem bármelyik játéknál. Abba önthetek mindenfélét. Például vizet.
Másrészről az emberek azért beszélgetnek, hogy nevessenek, jól érezzék magukat. Ettől nem lesztek hülyébbek és nem szoktam rókázni, mert papi életet élek :) -
#76 "hiszen semmi rosszat nem cselekszik addig míg...... nem gyilkol!"
Elképzelem ahogy Marsi Anikkó mondja ezt a szöveget, hirtelen odafordul egy másik kamerához, vár 5 percet és....."nem gyilkol" :D
-
methodman #75 Életünk során nap mint nap döntéseket kell meghozzunk, melyek előtt (jó esetben) mérlegelünk és annak megfelelően cselekszünk. Aki erre nem képes és helytelenül dönt, nos, nem jut előbbre - és megérdemli a következményeket. Radikális mód, igaz, de ha kivégzik a srácot, akkor csak azt kapja, ami jár neki. Legalább megtapasztalja, milyen is a Game Over.
Csak spekulálok, de nagyon-nagyon valószínűnek tartom, hogy a srác pusztán ölni akart, mivel egyértelműen elmebeteg, majd azzal próbál védekezni (és túlélni), hogy mindez a gonosz GTA miatt van. Ha én lennék az ő helyében valószínű, hogy pont így próbálnám menteni tetves kis életemet. Az sem kizárt szerintem, hogy még életében nem játszott a GTA-val. Sőt, először nem a kést venném meg, hanem a GTA összes részét díszdobozban, utána jöhet a "móka"! Ha a védőügyvédje lennék a tetű-féregnek, akkor pedig még inkább a játékra terelném a figyelmet - és nem a szándékos emberölésre! Sajnos az ilyen embereket nagyon nehezen lehet kiszűrni a társadalomból - hiszen semmi rosszat nem cselekszik addig míg...... nem gyilkol!
dilofekete:
az sg.hu fóruma számomra még mindig az ÉRTELMES EMBEREK FÓRUMA - kivétel persze van. Kérlek szépen ne gyengítsd ezt a tábort! Örülök hogy van még ilyen!
Ha szeretsz tagolatlanul zagyvaságokat írogatni és utána arra rejszolni, hogyan oszt le a társaság, akkor keress magadnak egy másik fórumot. Ott cifrábbakat is olvasgathatsz majd és neked is jobb lesz a kedved!
Ne érts félre, én szeretlek :) -
#74 Mivel akárhányszor olvasom a hozzászólásodat szart sem értek belőle mert úgy írsz és fogalmazol mint egy retardált hülyegyerek és képes vagy egy mondatban ellentmondani sajátmagadnak tehát gőzöm sincs mi az igazság de arra mérget veszek ,hogy te minimum autista vagy. -
#73 Mi van? Fáj az igasság :) -
#72 AUTISTÁK KÍMÉLJENEK! -
Hoz_Hun #71 Huh… na most hogy hazaértem erőt vettem magamon és elolvastam dilofekete barátunk hosszú-hosszú irományát. Jól tettem hogy rákészültem mert a Marsbéli megfogalmazás bizony nem teszi könnyű olvasmánnyá. Amúgy érdemes is elolvasni!!! Tényleg!!! Bizony isten még szórakoztató is. A néha sorokon keresztülívelő mondatok és apró elírások külön kis színfoltokat adnak neki, és remek hangulatot az olvasáshoz. Nem semmi a gyerek.
Egy két megjegyzés... szigorúan a teljesség igénye nélkül. Így is elrettentően hosszú lesz, de kiemeltem egy két gyöngyszemet és kommentáltam is.
"A játék könyvet chatelni kell és játszani azt a játékban." - Őőőő…mi?!? A játékönyvet be akarod írni a chatablakba? Ugyanennek a folytatása:
"És kiderül, hogy ki milyen ember." - Már hogy derülne ki.
"Ezért nem értem mért fizetős egy multi mód!" – Szerintem soha nem is fogod. Ezen ne is emészd magad.
"Álltalában a börtön jött be vagyis a halál." – azért nem feltétlenül hal ám meg aki bekerül. Gondolom arra érted, HA TE bekerülnél az egyenlő lenne a halállal, mert elzárnának a GTA-tól.
"Tehát mindenki olyan véleményen van mint én." – Nem. Nincs mindenki olyan véleményen.
"...ha bebizonytja hogy tud normális életet élni akkor pénzért vagy kényszermunkáért kiválthatja magát..." – ezt nem mondhatod komolyan. És hogy bizonyítja be?
"...tehát én visszakerülnék a zárt osztályra,..." – szó se róla, ebben van igazság. Apropó ott engednek netezni?
"Nem vagyok tömeggyilkos, de szívesen elpusztítanám az emberiséget, mégse teszem, mert erre való ez a ..... játék... – Huh, szimplán ennyi: huh! Még szerencse hogy van ez a játék! A FOLYTATÁS: "... a játékban szerzett tapasztalataim alapján, ilyet biztos nem tennék a valóságban, mert gyorsan meghalnék, tehát nem a játék a hibás, az csak ezt bemutatta nekem, hogy ilyet miért nem szabad csinálni." – Te azért nem ölsz embereket mert a GTA-ban megtapasztaltak szerint téged ezért agyonlőnének?!?
"Én meg addig vidáman ölk 2000 embert mert nem vagyok complete" – és ezzel még csak vitatkozni se tudok! -
#70 Ez így van. Agyon röhögöm az agyam azon, hogy sok hülye ember azt játsza amit mi leírunk vagy a GTA sok és még csinálják is. És a szülők haggyák az úgynevezett agyelszívási folyamatot a tétlenséggel, mert úgyse tudnak mit tenni. Ez olyan nevetséges. Évezredek óta az emberiség elkezd tanulni járni, már a szoba túloldalásig is eljutunk, hogy ne haljuk amit nem akarunk. -
Hoz_Hun #69 Azaz az igazság... tekintettel az egyik itt hozzászólóra... kicsit elbizonytalanodtam a játékok - kiváltképp a GTA - felelőségét illetően...
[Eddig azt hittem nem, de már nem vagyok meggyőződve.] -
#68 hehe A fórum az emberi beszédet helyettesíti, jobb mint az msn. Itt többen vannak és full nem ismernek :), mégis beszélgetnek velem.
Már megint azzal jössz, hogy hülyeség, hát akkor ezért most meghal 1000 zombi :) -
skiryo #67 feki kussolj már hát az *sten b*sszon meg téged,folyamatosan mondod itt a hülyeségeket :D -
Reg5 #66 Miért is feltételezné bárki, hogy a gyerekkel nem stimmelt vmi..? Nyilván a játék a hunyóEl kéne gondolkozni az ilyen esetek pszichológiai hátterén. -
#65 Sőt, még csillagharcos is voltam zenélés közben és akkor is GTA tam, mert GTA val születtem a gépemben vagy vele, nemtudom viszont elhagyhatatlan részemről, hogy Forever, mert az első rész óta folyamatosan erre a játékra várok és ez több mint 10 év, tehát engem is megfertőzőtt, de amikor elgondolkoztam, hogy címnek mien lenne akkor meg nem lenne
FOREVER GTA!? -
#64 hehe, pötyi :) azért mert ilyen a világ. Moderálom magam, hogy ne felejtsem el a témát és ne keljen sokat olvasni, de azért nem vagyok ilyen lusta, azért én ennél durvább lennék, sőt még zenét is csináltam amiben ezt énekeltem és jó hangosan és a címe:
FOREVER GTA?! -
Hoz_Hun #63 Szerintem kevésbé néz ki gagyin ha az aláírásodba beteszed a "FOREVER GTA!?"-t. Neked is kevesebbet kell copy paste-ni (rosszabb esetbe bepötyögni). És nem utolsó sorban kisebb is (hacsak meg nem makrózod). -
Yv@n #62 "Halálbüntetés nem erős kicsit????? inkább börtön."
Kinyírt valakit, "kiváncsiságból". Nem, nem erős a halálbüntetés. -
A1274815 #61 "Ja, és sosem a játékok tehetnek az ilyen tettekért, hanem a kultúra, amiben felnőtt a gyerek. Ergó itt a szülők is bűnösök, mert nem nevelték meg jól a gyereket."
Sőt! A genetika is hibás, ha egyszer nem normálisnak született. -
#60 De javítsatok ki ha távedek!
FOREVER GTA!? -
#59 Nekem a #15 tetszett, az valahogy visszaadja, hogy mi az a téma amiről beszélünk. Szerintem ez a makacs tulajdonság.
FOREVER GTA!? -
#58 hű ez ilyem hosszú lett, bocsi, de én nem vagyok gyorslövetű :)
FOREVER GTA!? -
#57 Ebből látszik, hogy a statisztikai ügy az politikai ügy és ezért nem fogom megvenni, mert ehez én oktalan vagyok.
Kezd a Játék nagyon is gagyi lenni, ennyi pluszért, legalább királylányt is kapnék mellé. Viszont akkor már elég szép kis háremem lenne, gépekből, pedig nekem ez nem kell, ilyet nem akarok venni. Inkább letöltöm és megérdemlik, hogy nem kapnak tőlem pénzt és akkor nem járulok ehez a törvényellenes megmozdulások okozásához és az elv miatt nem mondható, hogy bűnöző vagyok, ha tudja valaki, hogy hogy ne váljak bűnözővé; hogy játszak a GTA val akkor én tudom, hogy nem csak bűnöző lehetek a játékban.
Az hogy felosztják a megjelenéseket azzal csak roszabb munkaerőt ás tanulmányi eredményt érnek el és persze haláleseteket és nagyobb eladásiszámokat, de ha végre meglesz akkor biztos azt fogom játszani, hogy ma megöltem kétezer embert és holnap háromezret, nem pazarlok időt a küldetésekre amit ilyen emberek ötletei alkottak, de viszont idegel, hogy mégis kell vele foglalkozni, hogy több helyre is eljusak és több funkcióm legyen és ez viszont bosszant, hogy nekem is ilyennek kell lennem. Játszok én nélkülük is :) Másra úgyse jó, habár nem tudum még, milyen multiban beszélgetni a GTA ban. A játék könyvet chatelni kell és játszani azt a játékban. És kiderül, hogy ki milyen ember. Ezért nem értem mért fizetős egy multi mód!
Az iskolai képzéshez azért említettem, mert kíváncsi voltam, hogy mit reagálnak az emberek, miket tennének. Álltalában a börtön jött be vagyis a halál. Tehát mindenki olyan véleményen van mint én. Egy ilyen magányos gyilkos emberke esetében is: fél évre börtönbe :) és addig nem játszhatna GTA t, de ezt minden nap a tudtára adni és ha eljön a dátuma akkor a kezébe adják a dvd tokot ami üres, mert a játék rá vár, a gépben és amikor elsőre meghal úgy hal meg ő is, de ha kihúzza fél évig akkor elengedik, de erre kicsi esély lenne, mert az előtte eltöltött, katasztrófális GTA függőségben, ez lehetetlen lenne csak ha normális lenne, de akkor normális birságot csapnának ki rá, mert ilyet nem tesz normális ember. Ha meghal, mindenféleképpen meghal, ha bebizonytja hogy tud normális életet élni akkor pénzért vagy kényszermunkáért kiválthatja magát a börtönből, mivel hátalévő életét úgy töltené le mintha GTA na. Ha én ilyet tennék akkor rám is ilyen sor várjon, de csak akkor.
Ha ilyen lenne, kinek jutna eszébe ilyet csinálni, akkor soha többet nem jönne szóba a GTA, tehát akkor a bűnözőket akarják kiválogatni a társadalomból, a leendő tömeggyilkosokat? Ez se rossz módszer, de ha én a megjelenés várása miatt jutok idáig akkor én csak bekattenetam és nem játszottam, tehát én visszakerülnék a zárt osztályra, ha nem lenne annyi eszem, hogy letöltsem, ezzel is visszaadva nekik egy kis csomagot :)
Viszont aki azért gyilkol mert bekattant az egy ilyen hülye, de aki rászánta magát ilyenre az bárki lehetne. Tök random. Akárki eljuthat idáig csak van aki ezt fel is fogja, mert nem akar hülye lenni, tehát a szülők tűnnak a hibásoknak vagy a tanárok, akik nevelk a gyereket, aki a több észt osztja az a felelős és ez általában így van.
Az iskolai képzésben ezt még osztályzatokkal is mutathatnák ami jobb lenne, mint a magatartás, de nemm számítana semmit csak annyit, hogy ha nagy lesz a gyerek és ilyet csinál akkor legyen mire hivatkozni a szülőnek, de jelenleg semmi sincsen amivel alátámaszthatná, hogy ő ártatlan, mert ő jóra nevelte. Ezt e nélkül nem tudja bebizonyitani senki, hogy hogyan bánt vele, ezért kell tudni, hogy hogyan bánnak a játékkal a gyerekek, de mégse osztályozza senki csak a játék statisztikák, az ilyen statisztikák, mert csak ilyen van. Lusták másmilyet csinálni a politikusok? Nam akarnak úgy visszavágni mint én, én nem veszem meg, de játszani fogok vele és semmiféle törvényt nem sértettem, mert nem vagyok köteles pénzt adni olyan játékhoz, amiből vér folyik a borító alól.
Legalább a pályaszerkesztőt adnák ki egy kis épület csomaggal, azt kész játszanak olyat amilyet akarnak, hogy ebből is kevesebb legyen, de még demó sincsen.
Az hogy ez mikor van a tetőfokon az csak a fórum hozzászólásokon látszik. Az első kiadás után mindenki szótlanul várja 1-2 hónapig, de utána elkezdenek beszélni róla, hogy mikor jön már és ez csak fokozódik, akár eddig és ezt a játék kiadók tétlenül nézik és erre nem az a megoldás, hogy betiltják a játékot. Mivel ez virtuális könyv ezért előre gondolni kell arra a megfékezésre, hogy miket találnak ki, de ezt csak kiadják 18 as korhatárral amit apu vesz fiának karáccsonyra. Ez a normálisabbik eset, mert van egy erősebb személyiség a családban, mint az apuka. Én letöltöm, mert itt meg tudok ölni 2000 embert, mert ilyen nem létezik és szüleim sincsenek. Nem vagyok tömeggyilkos, de szívesen elpusztítanám az emberiséget, mégse teszem, mert erre való ez a ..... játék és a játékban szerzett tapasztalataim alapján, ilyet biztos nem tennék a valóságban, mert gyorsan meghalnék, tehát nem a játék a hibás, az csak ezt bemutatta nekem, hogy ilyet miért nem szabad csinálni. a Küldiket is így kéne gyártani, de még akkor is 18 as játék lenne. Ha ez így lenne akkor megvenném, mert érdemes, de ez így egy újabb elcseszett játék, megoldható feladatokkal. Aki meg beleéli magát az vessen magára, mert hülye. Én meg addig vidáman ölk 2000 embert mert nem vagyok complete :) Pontosabban zombikat vagy akármelyik filmet eljátszhatom és utána írok egy könyvet és köze nem lesz az emberséghez. Akkor meg azért lesznek gyilkosok és akkoris a GTA a hibás? Szerintem irodalom órán kéne foglalkozni a játékokkal. Ott úgyis erről van szó vagy inkább nézzünk híradót?
Én készítettem egy pályát ahol van egy parkolóépület, ami több száz emeletes és körülötte, a teteéig egy hegynyi autó. A közepén ez a torony tele van zombikkal. Az elején kevés és szintenként egyre több. A végén, már átlátni se lehet rajtuk. Az a Főküldetésem, hogy jussak fel a tetejére, egy élettel. Ha meghalok akkor előről kell kezdeni és újból írtani a zombikat, embereket és a jutalom, hogy láthatom a lánchegységet amit mi emberek építünk, autókat, égpeket és ha nem tetszik akkor felrobbanthatom. De ehez még 200 játékos is kevés lenne. Az hogy valamit újból kell kezdeni az játék oktatás, de van aki ezt nem tolerálja, mert nem tudja és megsértődik a gépre és másik helyen akarja véghez vinni a küldit. Viccen kívül ezt már én is tapasztalatam. Azt se tudtam, hogy hol vagyok és azokat hallottam amiket én hallatok játék közben. Nem tudtam, hogy kit kéne megölni. Mivel a hang idegel ezért magamat öltem meg. A valóságban valaki kapott egy pofont :) Utána halkabb lett és megnyugodtam.
Senki ne ismerjen félre, de én olyan ember vagyok aki úgy megy oda egy emberhez, mint egy baráthoz, de ennek eredményéül már sokszor kerültem padlóra, viszont én hülyébb vagyok, mint ők. Én a főút mellé még ruhaszárítót is flashelek, mert azt láttam 3 percel ezelőtt és még ki is kerülöm, de hiába kapom el a fejem, mégis beütöm és ráadásul még púp is nő a fejemen, amit 3 napig látok a tükörben. Viszont ezt én tök nyugodtan fel tudom dolgozni, mert tök természetes(mivel fájt és piros volt) és aki leüt az ezért üt le. Mindenféleképpen, rosszabb esetben!
Viszont
FOREVER GTA!? -
temes69 #56 azért valljuk be őszintén amikor az embernek rossz napja van néha lenne kedve kaszabolni meg lövöldözni az utcán. pláne ha hülye, idióta emberekkel van körülvéve, akik csak széndioxidot termelnek...
mondjuk én még nem tettem ilyet, de nincs kizárva hogy egyszer bekattanok és leölök valakit. gondoljatok bele, én még nem is játszottam a gta4el, de novemberben fogok -
#55 Ha holnap lelovok valakit az utcán, mert egy háborús dokumentum filmben azt láttam, hogy milyen könnyű megcsinálni, akkor be fogják tiltani a háborúkat? -
paksi #54 ehhhh.. ti nem voltatok ugy, hogy egy kiadós kvékparty vagy COD party után mész az utcán.. és közben fedezéket keresgetsz a szemeddel???
-
bakagaijin #53 Gyerek? 18 éves, az ilyesmi korú "gyerekeket" szokás behívni pl. sorkatonai szolgálatra... -
#52 képzeld el, hogy egy pedofil homoszexuális volt a taxisofőr, aki mindennap megrugdosott átlagosan három hajléktalant, rendszeresen adót csalt és hobbiként kiskutyákat kínzott...
várjunk csak, mi köze is van ennek az egész témához? ja, semmi...