131
  • csizi23
    Amúgy szerintem ezek az emberek vagy nagyon hü... vagy nagyon okosak. Az utóbbit azért mert enyhítő körülménynek számít ugye a más befolyás alatt elkövetett bűncselekmény ... de sajna ezt nem minden kormány tolerálja.
    A másik pedig a neveltetésből származik.
    ( apró kis véleményem amúgy még pluszba hogy a legtöbb ember el akar szakadni ettől a világtól , mert már annyira elfajzott , és szeretik beleélni magukat olyan világba meg helyzetekbe ami lehetne, és ez az ami megrémiszt hogy egy ilyen világ mint ami a GTA -ban van is vonzóbb mint a való élet )
  • Carbuncle
    A tettes elmebeteg lehetett. Az tuti! Hát aki azt hiszi, hogy nem fogja megvédeni a taxisofőr azt, amivel ő a mindennapi betevőre valót szerzi magának, az totál hülye. Eleve a GTA4 sztem úgy ahogy van, ócska lenne, ha a hagyományoktól elszakadva már nem védekezne a megtámadott áldozat (persze ez a reakció nem lehetetlen, hogy hiányzik ebből a részből, hiszen még nem játszottam a játékkal).
  • Adam II
    Ha valaki megölné a hozzátartozómat legszívesebben nem kérnék halálbüntetést. Mert szerintem a halál nem büntetés magának a gyilkosnak (max a gyilkos hozzátartozóinak). Persze amíg ki nem végzik szarul érzi magát de miután meghal az ő szenvedésének vége (nem hiszem ,hogy van pokol) az enyém pedig megamarad.
    Én az ilyen embereket bezáratnám halálfogytig egy szigorúan őrzött börtönbe ahol nincs semmi luxus meg anonim gyűlések és lazulás hanem csak egy kicsi cella meg néha egy kis kaja és egy nagy darab fickó akinek kell egy köcsög.
    Kár ,hogy nincs sok ilyen börtön és a legtöbb helyen az ilyet nem ítélnék életfotytiglanra vagy halálra és jó magaviseletért kienkednék két éven belül.
  • Csacsis
    Én szeretem a Doom-ot, Alien sztorik akedvenceim és Starcraft, Generals, meg GTA fun is vagyok. De a szúnyogtól is elnézést kérek, ha lecsapom, mert nem tehet róla, hogy így táplálkozik, és sajnálom szegényt, dehát ugye az önvédelemből elkövetett gaztett az ok. :D
  • Csacsis
    Ja, és sosem a játékok tehetnek az ilyen tettekért, hanem a kultúra, amiben felnőtt a gyerek. Ergó itt a szülők is bűnösök, mert nem nevelték meg jól a gyereket.
  • Csacsis
    Képzeld el, hogy a te apád volt az a taxisoför. Egész életében becsületesen dolgozott, mindenki szerette, a családjának élt, esetleg segített is néha a bajbajutottakon (pl ingyen munka az állatmenhelyen) stb... És akkor jön ez az embernek nem nevezhető izé és leszurja, mert olyan kedve van. Na, még mindíg erős a büntetés? Amúgy én nem halálbüntetést csinálnék, hanem egy olyan szigetett, amint amilyen az egyik filmbe volt. Oda minden ilyen bűnözőt, és azt csinálnak ott, amit akarnak. Ha nem tudnak a törvény keretein emberi életet élni, akkor kapják meg az anarchiát. Azt ölnek meg ott, akit akarnak. Vagy pont őket. Mondjuk én külön tetkót is raknék a homlokukra, hogy az ott élők tudják, milyen bűnözővel van dolguk. Hogy pl a kéjgyilkosok ne haljanak meg túl gyorsan és fájdalommentesen.
  • TVelvet
    Erre csak azt tudom mondani, aki hülye haljon meg.
  • Visor
    Nem normális. Ilyennek nem adnék a kezébe GTA-t, életkorától és a játék besorolásától függetlenül...
  • KIP
    Szerintem neked valamilyen mentális problémád lehet, vagy túl fiatal vagy még :) Vissza szoktad egyáltalán olvasni amit leírsz vagy csak úgy ontod magadból az értelmetlen és összefüggéstelen szöveget ? :)
    Szerintem gondolkozz el ezen kicsit!

Ja és hogy releváns is legyek, szerintem a szülők hibája ha a gyerek GTA-zás után kimegy az utcára és ott is folytatja játékot de már élőben! Eléggé lerágott csont már ez a téma...
  • Fregat
    http://s1.tanoth.co.uk?kid=Fergat egy jo online jatek erdemes megnezni
  • skiryo
    A 13-as hozzászólást ajánlom mindenkinek, sajnos tudom ki írta
  • Csaba42
    Mond, te normális vagy? Megölt egy ártatlan embert!!! Gondolj már bele, hogy ha ne adj Isten az apáddal történne ilyen, akkor is ezt mondanád? Annak a taxisnak bizonyára volt egy szerető családja, aki hazavárta, de már sosem fog hazamenni; voltak barátai! Az ilyen gyilkos tetveknek a bitófán a helye.
  • Adam II
    És aznap még hány embert öltek meg Thaiföldön a nem játékosok?

Amúgy nembaj lesz legalább egy kis hírverés a GTA-nak. Aztán lesz mire nyálat verni a 'focista anyukáknak' meg a vén szivarok is akik be se tudják kapcsolni a gépet tudnak miről prédikálni és a Sátán művének beállítani. A Rockstarosok meg jót röhögnek és az eladási listák csúcsára kerül a hírhedt játékuk.
  • HöfEE
    Pont, hogy többet ér! Ott legalább megkapja a büntetését amiért MEGÖLT egy embert. Nálunk kapna pár év börtönt és utána szabadon bóklászhatna, ha úgy tartja kedve folytathatná az ölést. Na most akkor hol is ér többet az emberi élet?
  • bitbandita
    Na akkor helyesen írva még1x: A Nap mögött én leszek, kb. 182 nap múlva.
  • bitbandita
    Sürgősen keresse föl kezelőorvosát és gyógyszerészét! Ja, és a nap mögött én leszek, úgy 182 nap múlva köbö...
  • Rage47
    Te jó ég, ez hihetetlen:D #16 sem semmi... :D
  • Magiszter
    Azért nem tudom figyelitek e. Mindig valami másra kenik az ifjúság elfajzásait.
    Rádió, Rock Zene, TV, Számítógép, Játékok. Kiváncsi vagyok hogy egy 10-20 év múlva mit találnak ki.
    De egy biztos sosem az ember a hibás hanem a "gép". Nem azért gyilkolt a gyerek mert agyilag/érzelmileg gyenge volt, hogy a szülei elhanyagolták, leültették a gép elé és monták hogy "Addig is csöndbe van". Á nem az a játék a hibás amit játszott, amit szórakoztatásra találtak ki, az tehet arról hogy a gyerek ilyen "rokkant" lett. És ebben van igazság is. Mivel akit egy virtuális világ nevel fel az nem lesz 100-as az tuti. A szülők meg mossák kezeiket. "Mi ott se voltunk." És ez a baj! A gyereket nem csak meg kell csinálni, hanem fel is kell nevelni. A nevelés meg nem az hogy eteted-itatod, ruházod, hanem foglalkozol vele, tanítod, szereted, figyelsz rá. És akkor igen nagy esély van rá hogy "normális" ember lesz. Csak a mai világban ez már nem "divat". Tessék hát itt az eredménye. El kellene gondolkozni azért a dolgokon mielőtt ujjal mutogatunk.

De ez csak egy egyéni vélemény.
  • bakvarnyu
    Felszólítottuk a partnereinket, hogy vegyék le a játékot a boltjaik polcairól és rakjanak ki helyette más programokat"
    tegyék ki a Manhunt-ot helyette
  • FoodLFG
    ja, még annyit, hogy plusz pont a beágyazott videóért az sg-nek.
  • FoodLFG
    Az első három sor után abbahagytam a hozzászólás olvasását, szóval nem tudom. :P
  • FoodLFG
    Eggyel több ok a warezra, főleg, hogy most jön PC-re is.
    Kíváncsi vagyok, hogy egy, vagy esetleg két nap alatt lesz-e feltörve a játék. (vagy már kint is van ? o.O)
  • snorbi
    ennek a hozzászólásnak van bármi értelme? :)
  • snorbi
    "nem teljesen a játék a hibás, de az IS"
    Gondolkozz már. Egy 18 éves felnőttről van szó. Aki ennyi idős korára ilyen hülye maradt, azt tényleg jobb, ha felnégyelik!
  • snorbi
    "18 éves diák"
    Inkább azzal van a baj, hogy egy 18 éves diáknak a nagy jómódjában nincs jobb dolga, mint ilyen faszságokkal foglalkozni.

"szülei szerint semmi sem vetítette előre a fiú tettét"
    Értsd: "a szülei teljesen ártatlannák tartják magukat, semmi közük a gyerekük viselkedéséhez, ők nem tehetnek semmiről, sőt, ők is áldozatok".
    Ha ilyen esetben a szülő is felelősséggel tartozna a gyereke tetteiért, akkor talán a sok hülyegyerek - akiből egyre több van - talán kicsit elgondolkodni, mielőtt faszságokat csinálni.

"Thaiföldön az ilyen súlyos bűncselekmények esetében gyakorlatilag csak egyetlen ítélet születhet: a halálbüntetés"
    Ez tényleg igazságszolgáltatás! Nálunk kapna egy felfüggesztettet oszt kész.

"fiatalok később szintén a GTA 4 jeleneteivel, illetve azok utánzásával indokolták a tettüket"
    Olyan nagyon könnyű erre hivatkozni. A hülye konzervatív bírók meg mind beszopják?
  • Hoz_Hun
    Azért egy 18 évestől elvárható lennne a felelőségteljes viselkdés. Ez nem a játék hibája, aki ilyen szinten kattant az előbb utób elkövetett volna valamit. Nem sajnálom hogy kivégzik.
  • Hoz_Hun
    Atya ég... hát ilyen hozzászólást is ritkán látok. Nem kell Thaiföldre menni örültekért az már biztos.
  • Vorpal
    "Ma egy taxis volt az áldozat, holnap akár a játékszoftvereket eladó bolt tulajdonosa is lehet" - nem értem - hol rosszabbodik itt a helyzet?
  • wolruf
    Ezt csak én nem értem?! :-/ :)
  • QuippeR
    és ha mondjuk elolvasta volna a Bűn és bűnhődést, akkor meg taxis helyett öregasszonyt gyilkol meg, hogy megtudja milyen érzés. ezért akkor a könyv lenne a hibás, vagy egyszerűen defektes emberről beszélünk?
  • ericghar
    Szerencsére azért minden rosszban van valami jó! Végre leszállnak a szerepjátékosokról :) Ehh be régen volt, amikor még valaki az AD&D vagy a Vampire miatt gyilkolt.
  • csgj
    Valóban nem teljesen a játék a hibás, de az IS. Azért sztem ha ezek a gyengébb idegzetű (vagy nem is tom milyennek nevezzem) gyerekek nem játszanak a GTA4-el, (vagy bármely más erőszakos játékkal) akkor talán nem követnek ilyen őrültségeket. Max majd vmi filmtől xD Másrészt a korhatár tényleg nem viccnek van kitalálva....
  • RecoPhile
    Szűklátó körű rendörök ezt be is veszik, de főleg a politikus
    Frei dosszié: Széles láttókör mindenkinek!!!
  • Noname22
    Tegnap egész nap Devil May Cry 4 eztem! Ha egy nagydarab óriáskardos embert láttok az utszán meneküljetek :D
    ennyi a vélemény :)
  • Fre576
    Hát ezt annyira bírom. A játék miatt van... Ez a legkönnyebb. Az,hogy a gyerek elmebeteg, az is a játék miatt van? Nem voltak jelei? Nem hinném. Aki arra fogja,hogy kíváncsi volt, hogy az életben is ilyen-e egy taxi elrablása mint a játékban az nem normális és annak biztos van jele, ha figyeltek a gyerekre egyáltalán. Miért nem nyírtam még ki egy embert sem pedig az ÖSSZES GTA-t kinyomtam! Mind a két Menhunt-ot kinyomtam(és nagyon élveztem a kivégzéseket benne).Akkor én is be vagyok kattanva? Én is gyilkolni fogok? Nem... én normális vagyok......
  • dilofekete
    Hol a GTA, melyik Dátum?
    FOREVER GTA?
    :):):):):)
  • Krinyo
    úristen...
  • dilofekete
    És ezt mindenki élvezi!?
    Én meg szoktam sértódni rájuk, hogy a szülőket elfelejtik és elfelejtem hogy ilyen van közötünk, hogy ha a nap túloldalán leszek akkor eszembe jusson, hogy kit felejtettem el és akkor ugyan azt az örömet érzem és még valami pluszt, amit nem árulok el, hogy mi :) Najó, az, hogy rájövök, hogy mi volt az elején mögötte és, mi volt utána mögötte, de vajon ez hogy jó vagy nem jó arról fogalmam sincsen. Tudja valaki rajtam kívül, hogy mi van a nap mögött?
    Dátum!
    :)
  • dilofekete
    Egy ilyen játék esetében, nem csak az a gond, hogy játszanak vele, de mi van azokkal akik játszani szeretnének vele. Akik játszottak vele azok, a játék végére sem akarják abbahagyni, de muszály :) és folytatják, mert nem építik a játékot folymatosan ezért van ilyen ..... játék, hogy máshol legyen a perverzió vagy mi, hülyeségek, ezért játék a virtuális monitor. Akik még nem játszottak vele és ezt várják, de sok-sok hónapot kell várnia és diliházban is volt :) és ezért nem tudja magát fékentartani, ennyi ideig, hogy ugyan ilyet játszon azok vajon mit fognak játszani?
    Ilyet vagy olyat játszani?
    Szerintem nem lenne, hülyeség, hogy mindenféle, játékra képes gépre, ki kell adni egy ilyen játékot, mert még ráadásul sok is fogyott belőle idáig, ami alapból figyelemre méltó, akkor minek kell ......... és várni? Gondolom, hogy ilyeneken gondolkozzanak az emberkék, hogy mégtöbb ilyen és mégnagyobb élménye legyen ami már a valóságra is kiterjed. Gratulálok a játékkészítőknek, ha így van. Biztos ezért adnak el ilyen sokat belőle, mert nem így van :)
    Az én esetemben csak azt nem bírom felfogni, hogy mért a pc mellékágaira adják ki elősször a rájuk is elkészülő termékeket, ha nem ezért, hogy kevesebb ilyen legyen. Viszont nem egy ilyen stílus, igény arányú játkkal kéne ezt tenni. hogy megnézzem mi van a nap mögött. Az egy hét plusz még oké lenne, ami megfelelne a plusz cd legyártási időnek. Én akkor se veszek ilyen gyerek pc-ket, mert soha nem fogok venni, mert soha nem fog kelleni és nem akarok gyereket, én is tudom azt amit ő, de így legalább biztos vagyok ebben, hogy szeretni fog a monitorom és nem kell elhagynom, ha nem így lenne akkor, biztos leégne a gépem és elhagyna és a gépem nem fér el egy fiókbna vagy kétajtós szekrényben, mint a hátizsákom. Ezek iskolába valók, ott elmagyarázzák a útmutatást a játékhoz :) és megint jobb lett a szándék a játékosban, pl éretségi előtt jót tesz a kikapcsolódás. Viszont oda lövöldözős kéne, de van aki a stratégiát szereti. ÉN így éretségiztem. Nem tudom, hogy milyen élmény utólagosan az éretségre való készülés, de biztos szép lehet. Viszont ugyanűgy van éretségim, mégse lövöldözök :), mint előtte!
    FOREVER GTA
  • aaaaa
    Nem ! Nyilvánosan agyonlövik, és akkor a többi hülye is látja, hogy így jár aki eszetlenül gyilkolászik. A taxis gyilkosokat nálunk is ki kellene végezni. Ehhez a játéknak semmi köze. Amúgy arrafelé az "egyszerű" drogcsempészeket is lelövik, a rablógyilkos még jó hogy nem fogja megúszni egy ejnye-bejnyével..
    Csak nem megsajnáltad az eltévelyedett kis gyilkos férget ???