Thaiföldön leállították a GTA 4 forgalmazását

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ három sor után abbahagytam a hozzászólás olvasását, szóval nem tudom. 😛

https://twitter.com/foodlfg

Eggyel több ok a warezra, fõleg, hogy most jön PC-re is.
Kíváncsi vagyok, hogy egy, vagy esetleg két nap alatt lesz-e feltörve a játék. (vagy már kint is van ? o.O)

https://twitter.com/foodlfg

ennek a hozzászólásnak van bármi értelme? 😊
"nem teljesen a játék a hibás, de az IS"
Gondolkozz már. Egy 18 éves felnõttrõl van szó. Aki ennyi idõs korára ilyen hülye maradt, azt tényleg jobb, ha felnégyelik!
"18 éves diák"
Inkább azzal van a baj, hogy egy 18 éves diáknak a nagy jómódjában nincs jobb dolga, mint ilyen faszságokkal foglalkozni.

"szülei szerint semmi sem vetítette elõre a fiú tettét"
Értsd: "a szülei teljesen ártatlannák tartják magukat, semmi közük a gyerekük viselkedéséhez, õk nem tehetnek semmirõl, sõt, õk is áldozatok".
Ha ilyen esetben a szülõ is felelõsséggel tartozna a gyereke tetteiért, akkor talán a sok hülyegyerek - akibõl egyre több van - talán kicsit elgondolkodni, mielõtt faszságokat csinálni.

"Thaiföldön az ilyen súlyos bûncselekmények esetében gyakorlatilag csak egyetlen ítélet születhet: a halálbüntetés"
Ez tényleg igazságszolgáltatás! Nálunk kapna egy felfüggesztettet oszt kész.

"fiatalok késõbb szintén a GTA 4 jeleneteivel, illetve azok utánzásával indokolták a tettüket"
Olyan nagyon könnyû erre hivatkozni. A hülye konzervatív bírók meg mind beszopják?
Azért egy 18 évestõl elvárható lennne a felelõségteljes viselkdés. Ez nem a játék hibája, aki ilyen szinten kattant az elõbb utób elkövetett volna valamit. Nem sajnálom hogy kivégzik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atya ég... hát ilyen hozzászólást is ritkán látok. Nem kell Thaiföldre menni örültekért az már biztos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vorpal
"Ma egy taxis volt az áldozat, holnap akár a játékszoftvereket eladó bolt tulajdonosa is lehet" - nem értem - hol rosszabbodik itt a helyzet?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Ezt csak én nem értem?! :-/ 😊
QuippeR
és ha mondjuk elolvasta volna a Bûn és bûnhõdést, akkor meg taxis helyett öregasszonyt gyilkol meg, hogy megtudja milyen érzés. ezért akkor a könyv lenne a hibás, vagy egyszerûen defektes emberrõl beszélünk?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szerencsére azért minden rosszban van valami jó! Végre leszállnak a szerepjátékosokról 😊 Ehh be régen volt, amikor még valaki az AD&D vagy a Vampire miatt gyilkolt.
Valóban nem teljesen a játék a hibás, de az IS. Azért sztem ha ezek a gyengébb idegzetû (vagy nem is tom milyennek nevezzem) gyerekek nem játszanak a GTA4-el, (vagy bármely más erõszakos játékkal) akkor talán nem követnek ilyen õrültségeket. Max majd vmi filmtõl xD Másrészt a korhatár tényleg nem viccnek van kitalálva....
Szûklátó körû rendörök ezt be is veszik, de fõleg a politikus
Frei dosszié: Széles láttókör mindenkinek!!!

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Tegnap egész nap Devil May Cry 4 eztem! Ha egy nagydarab óriáskardos embert láttok az utszán meneküljetek 😄
ennyi a vélemény 😊
Hát ezt annyira bírom. A játék miatt van... Ez a legkönnyebb. Az,hogy a gyerek elmebeteg, az is a játék miatt van? Nem voltak jelei? Nem hinném. Aki arra fogja,hogy kíváncsi volt, hogy az életben is ilyen-e egy taxi elrablása mint a játékban az nem normális és annak biztos van jele, ha figyeltek a gyerekre egyáltalán. Miért nem nyírtam még ki egy embert sem pedig az ÖSSZES GTA-t kinyomtam! Mind a két Menhunt-ot kinyomtam(és nagyon élveztem a kivégzéseket benne).Akkor én is be vagyok kattanva? Én is gyilkolni fogok? Nem... én normális vagyok......
dilofekete
Hol a GTA, melyik Dátum?
FOREVER GTA?
😊😊😊😊😊

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

Krinyo
úristen...<#wilting>

dilofekete
És ezt mindenki élvezi!?
Én meg szoktam sértódni rájuk, hogy a szülõket elfelejtik és elfelejtem hogy ilyen van közötünk, hogy ha a nap túloldalán leszek akkor eszembe jusson, hogy kit felejtettem el és akkor ugyan azt az örömet érzem és még valami pluszt, amit nem árulok el, hogy mi 😊 Najó, az, hogy rájövök, hogy mi volt az elején mögötte és, mi volt utána mögötte, de vajon ez hogy jó vagy nem jó arról fogalmam sincsen. Tudja valaki rajtam kívül, hogy mi van a nap mögött?
Dátum!
😊

dilofekete
Egy ilyen játék esetében, nem csak az a gond, hogy játszanak vele, de mi van azokkal akik játszani szeretnének vele. Akik játszottak vele azok, a játék végére sem akarják abbahagyni, de muszály 😊 és folytatják, mert nem építik a játékot folymatosan ezért van ilyen ..... játék, hogy máshol legyen a perverzió vagy mi, hülyeségek, ezért játék a virtuális monitor. Akik még nem játszottak vele és ezt várják, de sok-sok hónapot kell várnia és diliházban is volt 😊 és ezért nem tudja magát fékentartani, ennyi ideig, hogy ugyan ilyet játszon azok vajon mit fognak játszani?
Ilyet vagy olyat játszani?
Szerintem nem lenne, hülyeség, hogy mindenféle, játékra képes gépre, ki kell adni egy ilyen játékot, mert még ráadásul sok is fogyott belõle idáig, ami alapból figyelemre méltó, akkor minek kell ......... és várni? Gondolom, hogy ilyeneken gondolkozzanak az emberkék, hogy mégtöbb ilyen és mégnagyobb élménye legyen ami már a valóságra is kiterjed. Gratulálok a játékkészítõknek, ha így van. Biztos ezért adnak el ilyen sokat belõle, mert nem így van 😊
Az én esetemben csak azt nem bírom felfogni, hogy mért a pc mellékágaira adják ki elõsször a rájuk is elkészülõ termékeket, ha nem ezért, hogy kevesebb ilyen legyen. Viszont nem egy ilyen stílus, igény arányú játkkal kéne ezt tenni. hogy megnézzem mi van a nap mögött. Az egy hét plusz még oké lenne, ami megfelelne a plusz cd legyártási idõnek. Én akkor se veszek ilyen gyerek pc-ket, mert soha nem fogok venni, mert soha nem fog kelleni és nem akarok gyereket, én is tudom azt amit õ, de így legalább biztos vagyok ebben, hogy szeretni fog a monitorom és nem kell elhagynom, ha nem így lenne akkor, biztos leégne a gépem és elhagyna és a gépem nem fér el egy fiókbna vagy kétajtós szekrényben, mint a hátizsákom. Ezek iskolába valók, ott elmagyarázzák a útmutatást a játékhoz 😊 és megint jobb lett a szándék a játékosban, pl éretségi elõtt jót tesz a kikapcsolódás. Viszont oda lövöldözõs kéne, de van aki a stratégiát szereti. ÉN így éretségiztem. Nem tudom, hogy milyen élmény utólagosan az éretségre való készülés, de biztos szép lehet. Viszont ugyanûgy van éretségim, mégse lövöldözök 😊, mint elõtte!
FOREVER GTA

Nem ! Nyilvánosan agyonlövik, és akkor a többi hülye is látja, hogy így jár aki eszetlenül gyilkolászik. A taxis gyilkosokat nálunk is ki kellene végezni. Ehhez a játéknak semmi köze. Amúgy arrafelé az "egyszerû" drogcsempészeket is lelövik, a rablógyilkos még jó hogy nem fogja megúszni egy ejnye-bejnyével..
Csak nem megsajnáltad az eltévelyedett kis gyilkos férget ???
zaki
már megint ilyen idióta hír? istenem, szánalmas milyen emberek vannak. én is sok horror filmet láttam már, mégsem darabolom ketté az embereket... ítéljék el a hülyegyereket 30 évre, és csókolom... a játékot meg hagyják békén a francba.

nem erõs? végül is csak 1 embert ölt meg puszta kíváncsiságból. kötél a faccba.... a többi nyominger aki a hülyeségeiket rákenik a játékra pusztán a enyhébb ítéletért szánalmas, börtön nade nem 1-2 napra. A sok "erõszakos" játék ellenes díszkecseg meg csak erre vár, hogy ezek a senkik a játékra fogják, mikor köze nincs hozzá.

A távol keleten sokkal kevesebbet ér az élet.

Legend Killer
halálbüntetés ne merõs kicsit????? inkább börtön.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Injekciót mindnek!
BCS pixel
Hazudnak mint a vízfolyás. Azt remélik, hogy ha a játékra fogják kisebb büntetést kapnak.

Persze, mindig a játék a hibás, sosem az ember, akinek állítólag szabad akarata van, míg az elõbbinek tudtommal NINCS.<#levele>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"azt akarta megtudni, hogy a valódi életben is olyan egyszerû-e egy taxit ellopni, mint a játékban"

Tehát egyértelmûen nem volt rendben agyilag. De persze a játék a hibás...

<#nemtudom>
Tetsuo
thai government is shit

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

bertino
no comment.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 3 / 3