Thaiföldön leállították a GTA 4 forgalmazását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://twitter.com/foodlfg
Kíváncsi vagyok, hogy egy, vagy esetleg két nap alatt lesz-e feltörve a játék. (vagy már kint is van ? o.O)
https://twitter.com/foodlfg
Gondolkozz már. Egy 18 éves felnõttrõl van szó. Aki ennyi idõs korára ilyen hülye maradt, azt tényleg jobb, ha felnégyelik!
Inkább azzal van a baj, hogy egy 18 éves diáknak a nagy jómódjában nincs jobb dolga, mint ilyen faszságokkal foglalkozni.
"szülei szerint semmi sem vetítette elõre a fiú tettét"
Értsd: "a szülei teljesen ártatlannák tartják magukat, semmi közük a gyerekük viselkedéséhez, õk nem tehetnek semmirõl, sõt, õk is áldozatok".
Ha ilyen esetben a szülõ is felelõsséggel tartozna a gyereke tetteiért, akkor talán a sok hülyegyerek - akibõl egyre több van - talán kicsit elgondolkodni, mielõtt faszságokat csinálni.
"Thaiföldön az ilyen súlyos bûncselekmények esetében gyakorlatilag csak egyetlen ítélet születhet: a halálbüntetés"
Ez tényleg igazságszolgáltatás! Nálunk kapna egy felfüggesztettet oszt kész.
"fiatalok késõbb szintén a GTA 4 jeleneteivel, illetve azok utánzásával indokolták a tettüket"
Olyan nagyon könnyû erre hivatkozni. A hülye konzervatív bírók meg mind beszopják?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Frei dosszié: Széles láttókör mindenkinek!!!
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
ennyi a vélemény 😊
Én meg szoktam sértódni rájuk, hogy a szülõket elfelejtik és elfelejtem hogy ilyen van közötünk, hogy ha a nap túloldalán leszek akkor eszembe jusson, hogy kit felejtettem el és akkor ugyan azt az örömet érzem és még valami pluszt, amit nem árulok el, hogy mi 😊 Najó, az, hogy rájövök, hogy mi volt az elején mögötte és, mi volt utána mögötte, de vajon ez hogy jó vagy nem jó arról fogalmam sincsen. Tudja valaki rajtam kívül, hogy mi van a nap mögött?
Dátum!
😊
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Ilyet vagy olyat játszani?
Szerintem nem lenne, hülyeség, hogy mindenféle, játékra képes gépre, ki kell adni egy ilyen játékot, mert még ráadásul sok is fogyott belõle idáig, ami alapból figyelemre méltó, akkor minek kell ......... és várni? Gondolom, hogy ilyeneken gondolkozzanak az emberkék, hogy mégtöbb ilyen és mégnagyobb élménye legyen ami már a valóságra is kiterjed. Gratulálok a játékkészítõknek, ha így van. Biztos ezért adnak el ilyen sokat belõle, mert nem így van 😊
Az én esetemben csak azt nem bírom felfogni, hogy mért a pc mellékágaira adják ki elõsször a rájuk is elkészülõ termékeket, ha nem ezért, hogy kevesebb ilyen legyen. Viszont nem egy ilyen stílus, igény arányú játkkal kéne ezt tenni. hogy megnézzem mi van a nap mögött. Az egy hét plusz még oké lenne, ami megfelelne a plusz cd legyártási idõnek. Én akkor se veszek ilyen gyerek pc-ket, mert soha nem fogok venni, mert soha nem fog kelleni és nem akarok gyereket, én is tudom azt amit õ, de így legalább biztos vagyok ebben, hogy szeretni fog a monitorom és nem kell elhagynom, ha nem így lenne akkor, biztos leégne a gépem és elhagyna és a gépem nem fér el egy fiókbna vagy kétajtós szekrényben, mint a hátizsákom. Ezek iskolába valók, ott elmagyarázzák a útmutatást a játékhoz 😊 és megint jobb lett a szándék a játékosban, pl éretségi elõtt jót tesz a kikapcsolódás. Viszont oda lövöldözõs kéne, de van aki a stratégiát szereti. ÉN így éretségiztem. Nem tudom, hogy milyen élmény utólagosan az éretségre való készülés, de biztos szép lehet. Viszont ugyanûgy van éretségim, mégse lövöldözök 😊, mint elõtte!
FOREVER GTA
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Csak nem megsajnáltad az eltévelyedett kis gyilkos férget ???
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Tehát egyértelmûen nem volt rendben agyilag. De persze a játék a hibás...