131
  • kiloska
    hello.miért nem üzen stevie a kocsik miatt?megvan a No.1.
  • johsz
    Hello!
    A gta 4 serial száma kellen.
    Előre köszi!
    [email protected]
  • kalamboo
    csá nem tudjátok véletlenül, hogy mitől van az hogy egyszer a játék közben elkezde a kamera igy össze vissza remgni???
  • mustang93
    Megérdemli ez a kis tetű a halálbüntetést.A hülye tudhatna hogy a való világ és virtuális játék világ különbözik egymástól.A GTAIV jó játék csak ilyen hülyegyerekeknek nem igazán való.Én már játszottam vele de semmi olyan ölés vágyam nem támadt,és hogy kiprobáljam a taxi kirabolást eszembe sem jutoot.A csávó vagy hülye vagy totál komplett.Az ilyen idiota dögöljön meg.
  • dilofekete
    A két változat nekem zavaró volt és bevettem egy üveg nyugtatót(75 db), amitől amnéziát kaptam, de hála annak, hogy előre felkészültem rá, visza tudtam hozni az elveszettnek hitt emléket, pár év múlva, de amíg nem jöttek vissza, csúnya fejfájásaim voltak. A jó az, hogy utána, mintha nem is lett volna, tehát kijátszottam egy fejfájást csak sokáig tartott összetenni azt a zenét ami ezt kiváltotta :)
    Most meg megint gyilkolom a zombikat, mert ezt csináltam előtte is, de most jobb, már nem zombik, hanem már beszélnek is.
    A lényeg, hogy szerintem, amiket leírtam az eddigiek alapján, a thaiföldiek csak mégtöbb erőszakot érnek el azzal, hogy betilták a játékot, mert több elmezavarodott ember lesz és nem kíváncsi emberek, az hogy meg kivégzik a srácot az nem büntetés, mert ez nem büntetés, ugyan úgy újból kezdi az életét. Talán azért van a pokol, hogy ott bepótólják amit mi nem tudunk megtenni, viszont a nagyon rossz emberek ott maradnak, mert nem élik túl segítség nélkül. Tehát ezen a gyereken segíteni kell nem kivégezni. Én GTA ítéletet adnék neki, habár ez nem tükrözi ezt a változatot :)
    Gondoljatok bele, 1 évig kell tisztán és becsületesen játszani, de mindig jön egy gonosz aki ölésre vagy védekezésre kényszerít, hogy ne végezd te is úgy mint a többiek. Új játékot kezdeni a menüben :)
    Ráadásul a játékkal az egész világon játszanak az emberek, tehát lenne mit kerülgetni és lehet, hogy én lőném agyon a gyilkosokat és nem én lennék a gyilkos. Ez olyan szép lenne nem? haha
  • A1274815
    Amúgy én is sajnálak.

Jobbúlást!
  • A1274815
    "A listát iletően, mi van akkor ha én a 2. tipusból látom az 1. tipust és mindezt a képzeletemben, ami veszélyes, mert a képzeletemet kockáztatom."

Már mint 2. típus vagy és 1. látod magad? Ha így van az nem lenne baj, hiszen csak túlzott őnkritika.

"Az öndiagnózisomat nem írom le ide, mert túlságosan is zavaró, az előzőekhez képest és nagyon-nagyon hosszú. A lényege az amnézia és a zenetehetség(em) kihasználásáról szól, rengeteg nézőpontból."

Mitől lett amnéziád?

"Az a probléma, hogy van probléma, de nem adom fel."

Ne is add fel, de időnként látogas el szaksegítséghez.
  • WiLDoR
    van bajod ember.
    sajnállak.
    de tényleg -.-
  • dilofekete
    Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, ilyen sok ember között :)
    A listát iletően, mi van akkor ha én a 2. tipusból látom az 1. tipust és mindezt a képzeletemben, ami veszélyes, mert a képzeletemet kockáztatom. Az öndiagnózisomat nem írom le ide, mert túlságosan is zavaró, az előzőekhez képest és nagyon-nagyon hosszú. A lényege az amnézia és a zenetehetség(em) kihasználásáról szól, rengeteg nézőpontból. Az a probléma, hogy van probléma, de nem adom fel. Most random darabokkal próbálkozok. Tök jó :) Így jár az aki hülyének néz engem, ez a jelenlegi álláspont :) Viszont legalább nem unatkozok annyira, mint a köztes időkben, de mégis. Biztosan kihasználnak :) és lőn hangerő! és az idegesít, hogy nem rock-os, hanem trance-es; ugyan az
    Ez milyen diagnózis, ha nem normélis, pedig azóta még vettem új hangszórót is :):):):):)
  • A1274815
    "Az a megállapítás, hogy pszihopata vagyok még mindig nem helytálló, ..."

Én tudtommal éppen azt mondtam, hogy nem hinném, hogy az vagy.

"Másrészről aki képes megállapítani, hogy ki ilyen és ki nem az még bolondabb egy pszihopatánál."

Látom read bad, write only módban vagy. Nem olvastad el amit belinkeltem. Egy pszichopata nem bolond.

Pszichopata személyiség zavar tulajdonságai:
    - felszines báj, simulékony modor
    - magas őnértékelés
    - patológiai hazudozó
    - számító, manipulatív
    - hiányzik a megbánás és a bűntudat
    - felszínes érzermek
    - érézéketlen/hiányzik az empátia
    - nem képes felelőséget válalni tetteiért
    - állandó stimulációra van szüksége/könnyen elunja magát
    - parazita életstílus
    - gyenge őnuralom
    - nincsenek hosszútávú, reális céljai
    - impulzív
    - megbízhatatlan
    - (opciónális) fiatalkori bűnözés
    - korai viselkedési problémák
    - (opcionális) ideiglenes szabadlábra helyezés visszavonása
    - sok rövidtávú házásság
    - éretlen szexuális viselkedés
    - (opciónális) többfajta bűncselekény (típikusan: hamisítás, lopás, csalás, rongálás)

Nos ha nem ismersz magadra, akkor nem vagy pszichopata.

De itt egy másik lehetőség is:

Skizotípál személyiség zavar tulajdonságai:
    - fúrcsa vagy szélszőséges viselkedés/megjelenéls
    - babonás vagy túlságosan elfoglalt paranormális dolgokkal
    - nehezen követhető beszéd és gondolkodás
    - szociális helyzetekben ideges
    - gyanakvás és paranoia
    - fúrcsa hiedelmek, bűvös gondolkodás
    - élőben félénknek tűnik, zárkózott, hiteltelenek tűnik másokhoz képest
  • dilofekete
    Az utolsó mondatot hiányosan írtam. Ha úgy lenne akkor azt képzeli, hogy játszik de mégsem, hameg a jelenlegi szabályokkal foglalkozik akkor játszik de nem idegeli magát, mert szép és nem(vagy) pszi és az előző az utóbbin idegeli magát, mert nem jó :)
    Ha én nyugodtan játszok a játékokban akkor én melyik eset vagyok, mert az előbbiből kihagyom az elsőt és szerintem a második vagyok.
    Esetleg még beteg is vagyok, mert rosz a logikai levezetésem vagy mert nem foglalkozok vele? :)
  • dilofekete
    Az a megállapítás, hogy pszihopata vagyok még mindig nem helytálló, mert én nem ilyen voltam és nem felejtettem el, de voltak lövöldözős játékok, amikben minden ellenség túlajdonképpen zombi, mert nem létezik és a filmekben ezekkel nem szoktak foglalkozni. Akkor most mit kéne tennem? Ne nézzek tévét vagy nézzem és legyek ilyen-olyan? Pedig én nem felejtettem el, hogy milyen voltam, mert nem vagyok hülye és ezért Kizárt, hogy pszihopata legyek. Másrészről aki képes megállapítani, hogy ki ilyen és ki nem az még bolondabb egy pszihopatánál. Az legalább normálisan és egybefüggően gondolkodik és érthető, hogy miért nem foglalkozik az előttük állókkal, mert nem értik meg, hogy mért csak másodikok, de szerintük az a jó és képtelenek továbblépni. Ők nem játszani akarnak, hanem nézni vagy fordítva :)
    Mivel én nem felejtettem el, hogy ki voltam én ezért játszok és ti meg csak nézhetitek, ezért idegel egy nem normális embert, mert ha ő is játszani akar, de nem ismeri a szabályokat akkor nem fog játszani, hogy normális maradjon és ez idegesíti, így belőlük előre pszihopata lesz és malyd akkor fognak játszani amikor már azok és máshogy vezeti le a játékot ami nem biztos, hogy nyugtató lesz, ha pedig játék közben tanulja ezt meg akkor viszont még jó vagy vicces útra is lehet terelni, de aki ezt csak várja annál nagyobb esélyel léphetnek fel tüneti kezelések.
    Megértem mért vagytok fusztráltak, de nem kell utánozni, mert nem viccces :)
    Én csak nem értem, hogy mért nem működik egy számítógépen és mért működik tamagocsin! Ettől a várakozástól ugyan ez az eredmény.
    Ha most beírtam volna a lehetne szót akkor a pszihopátiára hívtam volnna fel a figyelmet, mert nélküle tényközlő értelmezésű, de szerintme tök fölösleges ilyennel foglalkozni, mert ők úgy értik meg ahogy mondtam, aki meg nem az csak gonolkozik. Aki meg idegeli magát az meg játszani akar az előző játék szabájaival, ami nem túl valószínű, mert kevés rá az eséj. hogy működik :)
  • JTBM
    Szerintem is eleve gyilkos génekkel született ez a nem-ember. A Thai emberek szerencséjére meg ott ki is végzik, ezért se nem gyilkol többet, se nem kell eltartania az adófizetőknek...

Életében egyetlen jó dolgot azért ő is végrehajt, a halála elrettentő példát szolgáltat a helyi bűnözőknek...
  • CybeRick
    A helyzet az, hogy a média és a politika megint talált magának egy kis csámcsogni valót. Éves szinten mindig akad egy pár elmebeteg kocka, aki mészárlást rendez. Ha nem lennének az erőszakos játékok, akkor is megcsinálná a maga kis vérengzését, csak más lenne a kiváltó ok. Akiben megvan az ilyen aberrált hajlam, annál ez előbb utóbb meg is mutatkozik.
  • A1274815
    "Ezt múld fellül, a pszihokat úgyse lehet :)"

Azt hiszed, hogy pszichopata vagy? Hát az irományaid alapján nem. Itt lehet róla bővebben olvasni, hogy ők micsodák, ha nem tudnál angolúl, akkor itt, de ha ez is gond lenne, akkor itt, de ez egy kicsit összemosott.

Valamint, ha (esetleg csak) pszichó lennél, akkor legalább értelmesen írnál és logikusan, szígorúan racionálisan, érzelmeknélkül. Mellesleg szerintem egy pszichopata az írományaidtól minimum dilikorházban kerülne, mint ahogy bárki más is aki elovassa és megpróbálbenne logikát találni, vagy csak szimplán értelmezni.
  • Rena11
    dilofekete elolvastam az irományaidat
    túlzás lenne kijelenteni hogy értettem mit is akarsz mondani de abban biztos lehetek hogy nem vagy normális
  • dilofekete
    Ezt múld fellül, a pszihokat úgyse lehet :)
  • dilofekete
    Az a megállapítás, hogy nem normális az akkor lehetne, ha nem látnád át mások gondolkodását, de ez nem helytálló, mert én nem így látom! A nevem meg nem azt takarja, hogy ilyen meg olyan, hanem amit a nevem elé írtamm le, nem ide oda. Másrészről, ha nem így lenne akkor meg nem engedtek volna ki :) Szóval nincsen semmi bajom, nem fáj semmim, csak a bénaság, de nem kell feltétlenül szőrakozni a nevemmel. A mondatszerkezet nem, túl érdekel, a logikám meg mozog, mert logikus. A fejemben előforduló hagokkról még csak ne is álmodozz, mert semmi közöd hozzá, hogy milyen ügyes vagyok vagy szeretnél meghívni valahova, hogy haljál és lásd amit látni akarsz? Ez a kíváncsiság arra késztet, hogy újból írjak valami játékosat.
    #113 nál meg szeretném felhívni a figyelmet, hogy ne hidje senki, hogy sztájkolok :) mert a skiryo hozott nekem pár aknát amiket letelepítek és ezeket magam után, ha követni akarnának, mert ugye az nem célszerű stratégiaiilag, hanem a körülvétel az esélyesebb ezért nem célszerű körülaknázni magam, mert velük halnék meg. Ezért nem is gondolok rá és ezért nem fogom újból leírni amit mondtam, hogy ne csak átadd a gránátot nekem, hanem haladni is kell :) Most éppen a rendőri brutalitásba futottunk amit messziről hallottam, hogy itt mindenki barom ezért a saját testi épségünket féltettük és csak figyeltük, közben körülaknáztuk, hogy haladjunk és közben nem találkoztunk démonokkal. A barmokat itt hagytuk, hogy továbbjussunk abban a reményben, hogy nem találkozunk több álattal a világban és jobb dolgokat vártunk ezért elhatároztuk, hogy továbbra sem foglalkozunk azokkal akik ilyen betegek.
    Viszont eddigi utamon több ilyen volt mint vártam és nem fordulok vissza abban a reményben, hogy újból lássam őket. Nem vagyok hülye! Rájöttem, hogy most az volt a küldatés, hogy az ilyeneket kikerüljem, de ezt a küldetést szeretném felmondani. Erről a véleményemről, megkérdezem a társaimat, hogy nem vagyok e egyedül ezen a véleményen? Akkor nem lesz értelme játszani velük, mert kihadjuk őket és vége a küldetésnek azt remélve, hogy többet nem lesznek. A sok beszéd közben megállított a rendőr és továbbengedett a baromigazolvány hiányában, így továbbmehettünk nyugottan és megint tiszta lett a levegő viszont mi nem láttuk a rendőrét és nem tudtuk, hogy jól tettük, hogy felmondtuk a küldetést. Eltettük a fegyvereinket mert nem volt rá szükség és néztük a szép környezetet, hogy van e újabb ellenszegülő akitől meg kell védenünk magunkat, mert a rendőr már elment, hogy megvédjen és ezért kaptunk bónuszt az új társ találása miatt és most az a küldetés, hogy aktiváljunk minden álló dolgot ezért loptunk egy kocsit és elhagyuk a területet, mert sok itt a munka, de a sorozatos defektek amiket okoznak hátráltatnak és megállásra kényyszerít, de a kocsi a repülés tapasztalatát fejlesztette a sok akna gyakorlat és hogy visszamehessünk a marsra, előbb sok ilyen gyakorlatot kell még végezni, hogy elvégezzük az még aktuális küldetést, hogy továbbjuthassunk mindezt ráhagyva a minket követőkre.
  • Gery13 #113
    Majd megnézzük hogy a DURVA RENDŐRI BRUTALITÁS is olyan mint a játékbanXD
    De egy ekkora barmot?
  • A1274815
    "dilofekete barátunk vagy zseniális módon utánozza a skizofrénia tipikus tüneteit vagy orvosi eset akinek sürgösen el kell menni pszichológushoz, mert ezek a mondatszerkezetek és logikai kerülőútak nem normálisak..."

Nem tudom, hogy skizofrén-e (elmebetegségben szenved-e) vagy csak skizotípál (személyiség zavaros), tudni kéne, hogy hall-e hangokat a fejében.

A #99-es hozzászólásomban leírtam a véleményemet erről. De mélységesen egyetértek a véleményeddel.
  • Stirner
    dilofekete barátunk vagy zseniális módon utánozza a skizofrénia tipikus tüneteit vagy orvosi eset akinek sürgösen el kell menni pszichológushoz, mert ezek a mondatszerkezetek és logikai kerülőútak nem normálisak...
  • skiryo
    a #101-est nemértem pontosan. leírnád mégegyszer?
  • dilofekete
    Az én újjaim túl érzékenyek ahoz, hogy gépelésre használjam. Szerinted mi történne a hangszeremmel, ha nem érezném? Ne is feltételezd, hogy gépeltem, mert visszagurítom a gánátot.
    Várom a játékot. Addig GTA zok. Már gránátokkat dobálok rátok :)
  • N3ro
    dilofekete! Neked mi bajod van ? Nincs kivel beszélgetned és itt öntöd ki a lelked ? Legalább a hosszabb a szövegeidet rendeznéd, akkor még el is olvasnám /de talán még akkor sem/ , azért van egy löketed... ;)
  • mdavid626
    A #101-est elolvasta valaki?
  • mdavid626
    #101-est meddig gepelted?:D Senki sem erti meg amit el akarsz mondani, meg ha igazad is van! Szerintem gondolkozz el ezen... nem tudod magad rendesen kifejezni, normalis emberek altal ertheto hangon...
  • dilofekete
    Ha én lennék a bíró csak egy kérdést tennék fel, mit játszottál a játékban, mi volt a különbség, ha nem volt különbség akkor tényleg egy hülye, mert fontosabb a játék a szülőknél és ez elítélendő!
  • dilofekete
    Én elmondhatom magamról azt, hogy végigjátszottam a játékot és ugyan azon a véleményen maradtam. pedig még nem is láttam, de a Thaifüldi gyerek nem, mert még gyerek és ő nem jött rá a monitor előtt, hát kipróbálta a valóságban, hátha rájön, hogy nyugodtabb legyen.
  • dilofekete
    Ebből azt akartam kihozni, hogy aki GTA zik az 90% elemebeteg és nem haláll, börtön hanem diliház. Én teljes mértékben eggyetértek azzal, hogy a Thaiföldiek lelövik azt a kis gyerkőcöt, pedig ugyan olyan, mint én. Nem is én rosszabb vagyok. Én többet leöltem már és a több miliomodik után rájöttem, hogy azért utáltam meg FOREVER GTA t, mert ezért van, hogy megutáljam, tehát ez egy oktató program amit felügyelet nélkül játszottak.
  • dilofekete
    Ez még nekem is tetszik, mármint hogy skizo voltam tudat alatt :)
  • dilofekete
    Mi ez? Valami bomba? Szerintetek hányat dobáltam már el a játékokban? Igencsak hozzászoktam. Én legalább tudom, hogy mire jó egy játék és ez viszont kijön, mert nem kell :) (egy új játék :( ), de mégis van, mert ilyen a játék, amit megismertem. Talán Pan Péterrel kéne játszanom? Azt is pontosan így játszom. Túl sok benne az akció, amitől röhögök, mert ez az az idill amit bemutat egy játék, hogy miennek kellene lennie egy embernek, hogy változzon, hogy felkészüljön az élet csodáira, hogy mennyen nyugottan az utcán. Amit megszokott a játékban, mivel a megszokás, nem pár óra és a megszokott nem az, hogy golfütővel a kezemben járkálok, hanem csak az filing, hogy megyek valahol máshol és ráadásul még a hasonló dolgokat is véghez vihetem. Nekem azért nem megszokot, hogy mafia meg háború az emberek városában, mert nem ezért van ember a földön, hanem azért, hogy szebbé tegyük ezt a szép bolygót és hogy éljünk. Másért nem. Ha azért készítenek ilyen játékokat, hogy bemutassák, hogyan tehetnék szebbé akkor ezek a játékok biztosan szép termékek. Persze vannak csúnya termékek is, de azok olcsóbbak a szépnél. Ha ez a Játék csúny és undorító akkor mért ez a legdrágább? Ezzel is öszezavarják a népet. Ha ilyen drága akkor növekszik az örömöm a játékban, ha megveszem és jobban hajlok a filingre amit ők hírdetnek. Ez is egy reklám csak nagyobb csíkkal, de elrontják a szöveggel és olcsó játékot nem vesz senki. Akkor ez most hogy van? Megvesszük az olcsó lecsót és olyan sokáig esszük, mint még soha. Én nekem már most elegem van a GTA ból, mert több, mint 10 éven keresztül várakozni, állandóan erre a játékra, már unalmas. Miért nem lehet az, hogy GTA final és utána, neten fejlesztik tovább, legalább ennyi ideig, hogy visszadják azt a sok szenvedést valamilyen formában vagy ezt is nekem kell megvennem? Max várok 3 napot amíg letőlti az új firssítéseket és még közben van időm gondolkodni vagy csak játék közben. Mért kell nekem, újból megvenni amivel már 10 évvel ezelőtt is játszottam? Mert, ha nem tudnám, hogy ez játék akkor kell, hogy játszak és tanuljak. Ez nem egy porszívózsák. Ez nem tömődik el :) A porszívózsákokkal nem törődik senki. Azt kiporlják vagy kicserélik. A GTA t meg frissítik, annyi ideig amíg a prszívóm működik. Nekem még 10 év múlva is elindul a GTA 4 a gépen. Amíg el nem bomlik a cd. Ha ennek az ideje eljön, malyd akkor adják ki a GTA 5 öt. Addig van GTA 4 amivel foglalkoznak, mert látható, hogy mennyire van rá igény pl Thaiföldön. Ha törődnének vele akkor szóba se jöhetne, hogy a játék miatt van, mert ők nem haggyák magára a játékot, mint a szülők a gyereket játék közben. Akkor nyugodtan lelőhetik tőlem a fél bolygót, mert GTA fanatikusok vannak, de amíg fanok, mint én azér vannak, mert elegem van a sznobságból, mert egy ember nem ily, mivel nem a mi atyánkot duruzsolja egész életében, hanem mindig máról beszél. Én se ugyanarról beszélek folyamatosan csak van FOREVER GTA is, de mégse, mert nem foglalkoznak vel örökké, ezt aláírom, de legalább addig jöjjönk ki új dolog, hozzá amíg nem lesz új rész. Akkkor nem veszem észre a váltást és a világot amit bemutat, mert akkor a fejlődést várom. Így csak mintha dimenzót ugranék. Kissé már unalmas. Egy ilyenre hány évszázadot kell még várni? Ehez az ember még biztos ősember és ezt mi nem érthetjük meg ezért fizetni kell, pedig én nyomorék vagyok és nem sok pénzem van akkor nekem ez a játék biztosan nem való, mert képtelen vagyok elmenni a boltba, hogy megvegyem. A másik amit nem értek meg, mért kell 6000 játékot vennem, hogy meglegyen a játék? Adjanak ki eggyet amiben lehet dimenziókat ugrani a világok és idők közt, a bolygók legyenek a szerverek és minden játékfejlesztő fejlessze ezt amíg világ-világ. A börtönben sincs másképp :) Legalább örülne neki kínai meg mindenki, hogy állandóan van munka és minden ember ezzel játszik. Persze a küldiket csak diplomás értelmes emberek írhtanák amik nem térnek el a várt normától, de ez minden világban más, ugye ha nem tévedek és ezeket feloszthatják játék és koroszály időre. Mivel a GTA olyan mint a mienk, de mégse, mert nem így kéne lennie akkor ilyet nem is készítenének. :) Akkor milyen lenne? Hm. Foggalmam sincs. Viszont minden helynek olyan grafikát csinálnának amilyet ők akarnak. Mivel ezt meg tudtam fogalmazni ezért programban is le lehet írni! Csak ki kell találni. A dimenzióváltást meg lemodellezése tartalmazná ennek az ötletnek a megvalósítását csak egy kicsit figurás, mert időről is szó lenne és akkor már brutál teljesítményű szerver kéne, hogy megjelenítse ezeket az utazásokat a játékos szeme előtt. Ő úgyis csak annyit lát, hogy a többiek ezt csinálják, mert más nem avatkozna ebbe vagy mégis :) A hangos zene az ilyen? Még nem játszottam a GTA val, de sejtem milyen játszani vele :) Van benne diszkó, ahova elmehetek és beéllok a potik mögé és betölt egy progit az asztalra és közben halványull a chat a zene hangerőre? Mert a diszkó is olyan rosz apu szerint, mint amerika. Drogoznak meg minden. A gothic ban is volt füvescigi, mégse történt semmi. Velem se fog? Ez olyan GTA s. Akkor mért ne lehetne összetenni ezeket a játékokat egybe. A netes aprólék meg a mobil képernnyőn lenne vagy kép a képben :) és akkor már warÉzolhatnék is a könyvtárban. Neteznék. Megnézhetném a forma 1 et élőben és akár még én is lehetnék az első sorban :) vagy épp lekőrözhetném Schumaher kocsiát. Ilyen motorról még sehol nem olvastam a neten, habáár előfordulhat, mert olyanról hallottam a suliban, hogy nincsen tökéletes fizikai motor. Biztos hiányzik valami. Az ami a testeken kívül van. A vibráció ami széthúzza a testet ha eltörik. Ez gátolja, hogy ne folyon szét mindden, de ez is csak egy hülye ötlet. Ha így lenne akkor egy ilyen gömbbe agyagoznának a grafikusok. Viszont, most olyanban van amiiben minden szilárd és lebeg. Ez is ilyen, csak ez a testekben is olyan értékű, mint körülött és a különbségek adják a tulajdonságokat. A különbség az, hogy egy új testben pont olyan a motor, mint amiben van cak kissebb és ezért leesik a földre és ezért törik el. Ha ilyet írnék akkor mondjátok, hogy nem vagyok complete meg skizofrém.... Viszont az utóbbi az teljes mértékben igaz, de ezt a stílust én direkt vettem fel, mert tetszik. Jól megvagyunk, habár ritkán fáj a fejem, de az csak azért van, mert nem figyelek oda valamire és sok embert ismertem meg így. Megszámolni szeretem őket. Ezért vagyok dilinyós, mert másokból is szoktam újakat gyártani, de ezt kizárólag akkor ha zenélek. A beszédem az szimplán csak tapasztalat vagy mi. Tehát törvényes és nem vagyok beteg :) Ez a tudat már boldoggát tesz, hogy nem csuk le a rendőr vagy, mert nem kerülök vissza dilibe és mások is osztoznak ezen, mert jókat nevetnek így vagy úgy, mert ugyan olyanok vagyunk. Én így jellemezném amit ti mondtok nekem. Biztos ilyen a meglátásotok vagy ez volt a cél :) Tudom, hogy hülye vagyok. Azért nem csináltam még ilyet, de mégis, mert leírtam. Ez a játék amit írtam azért előzné meg az ilyen eseteket, mert csak boltban vehetné meg apuka, a telefonkártyát magénak és fiának, de a gyerekének a hozzáférhetőségét csak ő állíthatja be, hogy melyik világba mehet és melyikbe nem. Ez aféle korhatár, mint a büntetés, hogy visszafejlődjön a gyerek, mert túl rossz vagy mi, de akár a program is kitílthatja időre, ha megsérti az adott protokolt és ebből is tanulna, de ezt a szülő leellenőrizhati és kaphatja a virtuális pofonokat. Legalább észrevehet olyat is amilyet amúgy nem, de ehez nyugodtnak kell lenni, mint egy szülőnek kell és még ő is tanulhat, mert még őt is kizárhatja eggyes helyekről, hogy jobb szülő legyen. Aki meg bekattan és mindenhonnan kitiltatja magát az rosszul, hiszi, mert ilyen nincsen. Van GTA meg ilyen olyan világháború. Ott mindent lehet. A társakra viszont vigyázni kell. Ezzel is csokkentve egy magány érzetet. Ez így részben jó lenne. Az egészet nem írom le. Ahoz kevés ez a fórum. Nagyon kevés. Mert ilyet fórumon kéne megfogalmazni, mert sok ember kritika lenne kiküszöbölve, de ezeket a játékokat csak kitalálják és megcsinálják, mint ahogy ez a gyerek is! Sőt a hír felett a játék lenne, amit lehetne tesztelni is, ha éppen nem tudok mit írni. Tehát a játék ingyenes. Itt már megérteném, hogy havi ezres egy havi játék, mert évtizedekig futna és mindenki csak ezzel tudna játszani. Ha a pénz lenne a célja a GTA nak akkor nem csinálna ilyen reklámokat, viszont lehet, hogy erről nem is tudnak. Ők a kevesebbel is beérik. Aki meg programozni akar az felytegess a nyelvek különbségét és átalakítását, hogy könnyebb legyen kommunkiálni(akkár egy ilyen játékban). Viszont én abba halnék bele, ha egérrel kéne egy ilyet játszani . Azért van konsol gép mert ott van egy másik kontroller és ezt az újat imádják az emberek. Habár sok különbség nincsen. Tehát új konzolt is akkor kéne kiadni, ha van az egér helyett valami kézzelfogható :), ha ilyen van akkor se adnak ki új konsolt, mert ugyanezt még az előzőkbe képzelik, mint a pc nél és ennyi, tehát nincsen különbség irányító pultok között. Mégis ugyanahoz a játékhoz, kilómétereket kell utaznom, hogy ugyan azt játszam csak más irányítással. Szerintem egy irányítási opciót beállítani nem tart ennyi ideig és mégis :) Tökéletesen megértem, mért kell évtideken keresztül FOREVER GTA nom, mert az emberkék, nem drogoznak, mint a valóságban és ezért nem élnek, hanem folyamatosan gondolkoznak, hogy melyik a célszerűbb. Na mindeggy. Biztos árváknak gyűjtanek, árva gyilkosoknak. Ezért megéri várni. Csak erősebb lesz a játék és még az is mondható, hogy az egyik gépen jobban fut, mint a másikon, mert nincsen két egyforma gép :) Az én gépem neve Vaskukpac 2000, de nem 360 és nem tesz keresztbe. Új konsol akkor kéne, ha a játék amit írtam, jobb igényel játszandó, mert ugye mindig fejlődik és lassul, mert nagyobb és mert változik. Az emberek gazdagabbak lennének némi tapasztalattal, ami kevesebb környezetszennyezést eredményezne.
    Én azért látom a jövőt, mert a munkahelyekre csak robotkarokat kéne létesíteni amik nem mennek wc re és azt othonról irányítanám és többet dolgozhatnék, mert nem fáradok el és még élvezhetem is, hogy fejjel lefelé vezetek egy ilyen világban, amit mi építünk, hamár építjuk legyen olyan, mint a játék. JÓ meg minden. Több lenne az értelme az életnek. Folyamatosan neteznénk és nagyobb időközönként nézhetek rá a gyerekre aki éppen a suliban tanul. Persze mellettem. A szünetekben kaphat pár pofont amitől észheztérne és mehetne suli után dolgozni, hogy kiszállítsák az ennivalót. Ezeket ugy traktorok aratják akkor el is tudjá ültetni és távirányítóval is játszhatok vele, mert csak távolság különbségek vannak ami olyan mint a net. Bekötöm az üres mező mellé a netet és művelem a földet. Kér, hogy ilyan soha nem lesz. Nekem tetszene, mert lusta vagyok és elkirándulhatnék Görögországba, mert ott is van net. Biztos szűk látókörű ember vagyok, de ha az irányító egységet meg tudom venni akkor a hozzá való vezérelt egységet is. Árban biztos lenne eltérés, de nem túl sok, ha fejlódni akarna az ember vagyis az emberiség ilyaen irányba.
    Amikor idáig jutok, mindig megutálom a netet. Én ember vagyok és nem gép, de ki mondta azt nekünk, mielőtt megszülettünk, hogy arra használjuk a tetünket, hogy másoknak jó legyen. Kurvák vagyunk. Mindenki az. A nemtom hány százalékunk az. Talán egy újabb világháború lenne, ha ilyen lenne? Lehet, biztos GTA val játszanánk :( Ilyenek vagyunk és ilyenek is döglunk meg, mint a kurvák. Nem tettünk semmit, még akkor se, ha ezek a gépek a falba lennének csavarozva. Ez lenne a harmadik világháború az egyik dimenzióban. Ezeket kéne kidolgozni mind és játékot csinálni belőlük, hogy lássuk a jövőt vagy mit.
    Hm egy új játék! Ez olyan Half Life os. Legyenek ilyen gépek amiket plexi választ el a külvilágtól vagy energia palyzs ami nem sérül(persze ki lehet kapcsolni, mert egyszerű)és ezekből hatalmas tömböket építenek. A gépek, meg átvették az irányítást és az emberekre vadásznak, hogy irányítsák őket, a gépeket. Olyan lenne a játék, mint a politikusok. Biztos nem játszanék vele, mert én ehez olyan oktalan vagyok, mint a GTA hoz. Viszont ha ilyet gyártanék nem csak enyit írnék le a történetről. A GTA mit csinált. Megmondja, hogy mi a térkép neve és annyi és belevágnak egy történetet ami akár Pan Péter is lehetne. Ilyenkor meg én vagyok a barom, mert Petikével GTA zok :)
    Dadadadada :) ne a zombikat; a virágokat, nézd milyen szép.
    Ilyen alapon mindent egybe lehet rakni, nemde?! Legalább lenne olyan mod a GTA ban hogy békés és maffia meg világháború.... Töbre megyek ha star warst olvasok. Ja jó játék, lehet fagyizni, chipszet enni, mozizni és agyonlőni mindenkit. Mért nem szedik szét? Ez olyan mint a bűncselekmény. Azért mert ilyen lesz nem fogja ez magába szippantani, ez még csak egy 2d s monitor. Ez nem olyan mint az igazi, mert nem lesz olyan amit írtam és ezért ilyet is lehet, mert abban is lenne. Aki ezt nem érti nyugodtan nézzen engem bolondnak :), mert ez túl bonyi nekem. Másrészről nem tudom ,mit esznek annyira ezen a játékon, még a törés is tök gagyi. Előre gondolt látvány részlet. Ez olyan mintha könyvet olvasnék és nem látom a részleteket, tehát fölösleges ez a játék, mert bőven elég lenne a könyv. Ott is letudom írni, hoy éppen most ezen meg azon sétáltam át és még észre sem veszem. Csak ezért szeretnénk ezeket a képregényeket, habár a GTA a valóság szimulált képregénye. Tehát aki folyamatosan imátkozik és nem gondolkozik akkor neki való, mint nekem. Ez nekem való, mert olyat tanulhatok belőle amit eddig vagy szétlövök mindenkit, mert nem értik, hogy mit mondok nekik.
    Ez a játék egy könyv és köztudott, hogy a könyvekben hisznek az emberek, mint a bibliában. Ezért láthatjuk, hogy mi lesz a cserebogárból, amúgy meg ki kell találni.
  • A1274815
    Mármint dilofekete társunkra vonatkozóan.
  • A1274815
    Fúrcsa hiedelmek, bűvös gondolkodás
    Nehezen követhető gondolatmenet és beszéd
    Őnfejű, kononk
    Kritikára nem változik

Ez eddig nagyon skizotípál vonás.
  • las1o
    Nem piskóta gondolatsor. Azt sajnálom, hogy 5-ször olvastam el, de egy szót se értek belőle = D. A 13. hozzászólásod is elég kemény. Egyébként miről is beszélsz?
  • A1274815
    "A börtönlakók meg ezzel játszanak és addig nem engedik ki őket a háttérben ülő pszihók, amíg tartós időn (ezt a bíróság mondja)keresztül nem produkálnak folyamatos emberhez méltó viselkedést."

Te ennyíre naív vagy? Mesélek egy történetet (A történet szinte bármelyiknek megfelel az Épelmélyűség álcája (Mask of sanity) című pszichológiai könyv eset tanulmányai közül:
    Adott egy illető, lesittelik, elmebajosnak nyílvánítatja magát és elküldik kivizsgálásra, ott persze kiderülróla, hogy nem elmebeteg és kiengedik, néhány nap elteltével ismét börtönben van, majd ismét korházba szállítatja magát. Ezutalis gyorsan kiengedik, mivel úgynézki, hogy meggyógyult. Majd, igen kitaláltad, néhány napmúlva visszatér egy rendör kiséretében. Ám ezutal nem engedik csak úgy el. Több hónapot tölt, segítőkésznek mutatkozik, jól viselkedik, elnyeri a bizalmat, majd kimenőt kér kisérlettel. A kisérőt lerázza, majd egy-két napon belül ismét a kórházban van. Ezuttal pszichotikus betegek közé zárják szigorú őrizettel. Majd (jogosan) panaszkodik, hopgy ez vele szemben teljesen elfogadhatatlan, ennek következtében áthelyezik. Majd újra kiszökik. Idővel kapcsolatok, jó viselkedés lévén, próbál újra szabadlábra kerülni.
    Élete végéig ez a ciklus játszódik. A pszichológusok mind egyetértenek a személyével kapcsolatos diagnózisban:
    1., pszichozisnek nyoma sincs, sem pszichoneurotikus tüneteknek, illúzióknak
    2., pszichopatikus személyiség

Na már most, ezek tükrében a TE módszered megérted, hogy megmosolyogtató.
  • dilofekete
    hát ez nem tetszik, inkább nem lesz, úgyse lehet hirdetni blogot, viszont nem adom fel, malyd lesz a #94 en
  • dilofekete
    gtsforevergta.blogspot.com, ha valakit érdekel, malyd lesz valami, de nem valószínú, hogy rövid lesz! :)
  • dilofekete
    Viszont az lenne a szlogen amit a szomszédom mondott, mi is lopni fogunk, de kevesebbet, mint a többiek.
    www.forevergta.hu pont nélkül, olyan még nincsen
  • dilofekete
    Inkább ne, mert a nyelvtanom, közel se teljes és ezáltal nem sok figurát ismerek, de köszönöm, jól elvagyok így is :)
    Weblap cím: www.FOREVER.GTA.hu ?
    Vagy ez túl gagyi?
  • Krinyo
    én rád szavazok a választáson eskü