Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok ne haragudjatok hogy ilyet kérdezek... Előre is bocsi.
Meg vettem ezt az adnventure packot és az lenne a kérdésem hogyan tudom letölteni a játékot mert nekem semmi ilyen jellegű dolog nem jelenik meg akárhogyan nézem . Előre is köszönöm a válaszokat .
Elsore amugy fura,de ha nincsen premade akkor sokkal hasznosabb. Premadenel meg ugyis passzolnak az emberek ha nem kell nekik.

Veni, Vidi, Vici

Hát igen, tipikus jelenség volt nálunk mmokban, hogy lementünk instába, nem volt meg a guildes party, 1 fő kellett még, így kukáztunk egyet LFG-ből. És az összes lootot ő vitte, mi meg álltunk és néztük az üres markunkat.. 😄 Végiggondolva, ez a bid rendszer tényleg jobb.
Nagyobb szintu dailyk csak ontjak a penzt igy ha valaki tobb dailyt cisnalt sokkalta gazdagabb nalad. Az Ncoin valto pl nekem nem is mukodott. Sot igazabol 30-as szint utan annyira jol jon a penz, hogy pazarlas lenne arra kolteni az Ncoin-t.

A bid-es rendszer meg azert van a jatekban mert sok a ninja vagy sok item esik egy random embernek a partyban mindig. Igy ezzel a modszerrel persze azok is reszesulnek a loot-bol akiknek nincsen ra szuksege.

5g 1500Ncoin most lett megnezve xD
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.11.03. 00:45:41

Veni, Vidi, Vici

Közben persze ncoinért lehet goldot venni, amivel meg kicsit p2w a dolog, ennek enyhítésére tették be, hogy a többiek kapják meg a pénzt. A valóságban ez úgy megy most, hogy aki vett goldot, az ezerrel emeli a tétet,. Amikor nekem volt 9 ezüstöm, olyankor is 20-30 ezüstért mentek el a tárgyak azok között, akik vettek aranyat. Persze idővel ez gondolom kiegyenlítődik, de az endgame-nél majd megint beüt szerintem.

Ne sajnald, kijon majd lehet meg eleget jatszani, legalabb sok ujdonsag marad majd meg amit nem fedeztel fel
Csak azt sajnálom, hogy nem lehet túl sokat játszani... ezen a héten pl nem lesz szerver majd csak következő hétvégén... utána mondjuk lesz 7 nap játékidő, majd megint várni kell két hetet a következőre, végül megint egy hétvége. Most komolyan.. T.T
Nagyon jo rendszer, sokmindent kikuszobol, gyanitom hamarosan sok mmoban el fog terjedni😊
Óó ezt viszont ezt nem tudtam, hogy a többi játékos közt ossza szét az összeget, így már azért szimpatikusabb a dolog.
Predtom0O
Az a lenyeg a pt-ban instazol az itemeket nem ingyen lootolod hanem penzt ajánlasz fel erte.Amit kifizetsz a lootert nem veszik el hanem a tobbi jatekos kozott osztodik szet.Igazabol lehet ugy felfogni,hogy en is utottema mobot miert fizessek erte?!, de abba is bele lehet gondolni,hogy ha idegenekkel mesz akkor legalabb ok is kapnak vmit a munkajukert.Az osszeget mindig az hatarozza meg hanyan lootoljak es ki mennyi ajanl erte, ha pl senkinek nem kell csak neked akkor 1 pezoert a tied lehet.

Roviden ennyi remelem ertheto, de jatek kozben gyorsan ra lehet jonni.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Én úgy jutottam be, hogy a hivatalos oldalon regisztráltam és a béta előtt 1-2 nappal kaptam kulcsot arra a hétvégére. Nem tudom, hogy minden hétvége előtt sorsolnak-e ki, vagy csak az elsőnél volt így, de szerintem ha regisztrálsz akkor baj nem lehet belőle. Én pl 2 email címmel regisztráltam és mindkettőre kaptam kulcsot xD 😄 így a párom is tudott vele játszani. De ha biztosra akarsz menni akkor founder pack.
Overburner
Bétába van valami jó mód bekerülésre? Érdekelne a játék ahogy nézegettem. Köszi! 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ez a loot rendszer nekem is homályos is egy picit, vki leírná, hogy van ez pontosan ? Köszönöm.
Na így zárt béta után a tapasztalatom:

Én eddig nem játszottam még a játékkal, csak videók alapján tetszett meg és sokan dicsérték, ezért is érdekelt nagyon. És bár sok pozitív dolgot olvastam róla, aztért azt én sem gondoltam, hogy ennyire fogom élvezni a játékot! Hát k**va jó volt 😄DD Lvl 29-ig jutottam a summonerrel, a skill rendszer, a combok, a világ, a környezet, effektek, az egész játék hangulata csillagos ötös. Engem nagyon beszippantott, a summonerért oda vagyok és vissza 😄 Két dolgot tudok talán negatívumként felhozni:

1. A gombok testreszabása kicsit nekem korlátozott. Pl az egér oldalsó gombjait fel sem ismerte, illetve kicsit zavart hogy néhány chain skill az F-en van (amivel ugye use-olom a dolgokat és beszélek npc-vel). A non-targetes mmo-kban és egyéb rpg-kben mindig az F volt amivel interakciót kezdek npc-kkel és tárgyakkal, és arra már más skillt nem raktam. Így az elején nem állt rá annyira az agyam, hogy miközben ütöm a mobot nyomogassam az F-et mert azon van a combo skill. Persze meglehet szokni (sikerült is), de örültem volna ha ketté tudom szedni ezt a funkciót. Ez mondjuk biztos nem zavarja a legtöbb embert, csupán egyéni észrevétel..és csak az elején volt zavaró amíg meg nem szoktam én is.

2. Instában mikor jött a loot... Először nem is figyeltem, annyira evidensnek tűnt számomra, h ha jön loot akkor vagy roll vagy vmi random dolog alapján dönti el a játék, hogy kihez kerül az item. Csodálkoztam, mikor rájöttem, hogy bid rendszer van és a loot-ot is meg kell venned, aki többet fizet azé a dropp. Ezt picit azért nem értem, mivel végülis megdolgozunk a droppért, mégis fizetnem kell. Ha meg ott van egy emberke azonos kasztból és pl kiesik a nekünk jó fegyver, akkor az viszi el akinek több a pénze ill többet hajlandó érte fizetni.:/ Mondjuk így más kasztbeli nem fogja el "ninjázni" az itemet hogy enchantként használja a saját fegyverén mert azért nem fog fizetni.... de azért ez fura még nekem 😄 Persze ezt is meglehet oldani, nyilván nagyobb szintű instákban, amik nehezek is, nem feltétlen egy idegen partyval mész hanem guild tagokkal, ott meg úgy is megbeszélitek hogy ki viszi a droppot vagy sem.

Ezektől eltekinte szerintme nagyon jó játék (eddig). A páromnak is nagyon megtetszett, szóval most fogjuk a fejünket, hogy melyik founder packot vegyük meg, mert duplán kell fizetnünk.. :'D
Nemtudom en ezt meg nem olvastam. 😞
En ugy tudtam, hogy a start utan fogjak kiadni majd, illetve felvhivtak a figyelmet ara, hogy a PvP most inbalance mivel lv 50-re van a mostani balance igazabol.

Veni, Vidi, Vici

Hűűű én most olvastam nem rég, hogy a warlock bent lesz induláskor (eredetileg pár hónapos csúszással rakták volna be). 😮O Igaz a hír? A warlock lesz a másik karakterem a summoner mellett, és ennek most nagyon örülök. *.*
Bocsi a trilplaert, de Fincsinek muszaj irnom xD
Fincsi ha aktivalnad a founders packot nem kene sorba alnod az elso servernel xD Mert ugy mar silvernek szamitanal rendesen. Ha meg meg premium is aktiv akkor mar gold lennel.

Amugy a temaindito csinalhatna bannert meg par finomsagot ha mar vegre aktualis a jatek 😛

Veni, Vidi, Vici

Tipp azoknak akik founder packot akarnak venni. Az elso-t ne vegyek meg mert az csak lehuzas a masodik es a harmadik az ami tobbet ad mint amit fizettel erte. Illetve ha lehetseges USD-el vegye meg mert sporol egy picit rajta XD

Veni, Vidi, Vici

Wardrobe ami nagyon jo meg 😊 F3, de ahhoz premiumnak kell lenni egyenlore persze az *-os igy live-ra lehet mindenkinek lesz. Remelem mindenki megkapja mert ott nagyon egyszeru tarolni a ruhat 😊
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.10.29. 22:41:46

Veni, Vidi, Vici

ÓÓ köszi 😄 tudtam hogy valahogyan ellehet tüntetni az UI-t, nyomogattam néhány gombot, de működött..
Majd ha lesz valami jó ruha akkor még rakok fel képeket 😛

Morinad: Még nem él az EU szervez, azért nem jelent meg. Azt hiszem az csak novembertől lesz.
Most csak NA van majd a CBT 2-n lesz EU is.

Veni, Vidi, Vici

Nekem valamiért nem is jelent meg az EU szerver, csak az NA.

Atlesz tukrozve a server, hogy minden kari ott legyen majd az EU-n amugy CTRL+X es eltunteti az UI-t. F12 meg felnyitja az emotion reszt 😊
Amugy tetszik a karid summonernek tokeletes 😄
Majd kesobb meg a macskadaval megneznem ujra 😊 Skinelve vagy uj macskaval.

Veni, Vidi, Vici

óó :/ az igen kellemetlen... mondjuk ha jól tudom, mikor jön az EU szerver akkor aki akarja áttudja vinni a kariját NA-ról EU-ra. Szóval most mindegy, hogy melyik szerveren vagy, mert úgy is váltani fogsz.

Na tőlem is pár kép, bár n még csak most kezdtem, szóval nincsenek még szép ruháim csak az alap 😄

Utoljára szerkesztette: p2501, 2015.10.29. 22:07:46
BEAST
Biztos lehetsz benne, hogy nem a kiosztott kulcsok miatt vannak sorok. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mert o az elso serverre jott ami Alpha alatt is megvolt mar. Mivel megse adja oda a founder's itemeket serverenkent a jatek 😞
Nekem meg a Lyn karimon felvan nyitva egy csomo inventory slot meg WH xD
Viszont az utolso slotot nem engedte felnyitni sajnos.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.10.29. 21:47:02

Veni, Vidi, Vici

Ez hogy lehet? o.o én a 3. szervert választottam és egyből berakott. :/

Egyébként még én sem vettem meg a játékot, hanem kaptam kulcsot :3 kettőt is xD 😄 bár csak erre a hétvégére. Így ingyen kitudom próbálni, és ha tetszik (és igen tetszik) akkor majd meg is veszem 😄
Utoljára szerkesztette: p2501, 2015.10.29. 21:27:06
Nalad nem a looser mero megy Fincsi? 😄

Veni, Vidi, Vici

na jol van sanyi majd holnap leszek lehet, mar 230 perc a varakozasi idom
Azt en se ertem minek ennyi ido xD Amikor a kovi CBT-re mar az EU server is kesz lesz. Mondjuk a beigert fekete ruha az meg nincsen bent a jatekban. Illetve most lottek fel a weves AH-t is meg csak.

Veni, Vidi, Vici

Nem csak fizetos kulcsok vannak 😉
Curse Voice is osztott kulcsokat es sok embert meghivtak rajtuk kivul is.
Ez miatt eleg surun latni, hogy --> gift a premium for me plssssssss

Veni, Vidi, Vici

Predtom0O
Jo akkor tegyuk fel a simitasok miatt kell (persze a koreai baratok biztos titkositottak ezeket az adatokat), de a forditas miatt 2 honap beta kene?!

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

nem a betaert fizettem csak, jatekon beul is ugyanezekre a dolgokra amiket kapok pluszt, amugy is elkoltottem volna a manit, a beta semmi plusz penzbe nem kerult
BEAST
Ilyenkor a servereket, a forditast es a megvaltoztatott tartalmakat szoktak tesztelni. Csak ugye milyen minoseget varunk el egy olyan teszttol, ahova az emberek fizetos kulcsokkal jutnak be abban a remenyben, hogy ok mar jatszani es szorakozni fognak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Panzeradler
Fordítás, szerver terhelhetősége és egyéb "nyugati" finomhangolások miatt, gondolom.
Predtom0O
Mit vartok a betatol?Nem kezdek el fejlodni egy beta serveren mert nincs ertelme.inkabb johetne a live.... Nem ertem minek kellett beta egy olyan jateknak ami mar kint van par eve...!?

Panzeradler
Én kari csinálásnál, az első szervert választottam, oda rögtön felenged.
BEAST
Marmint ugy erted azok akik kepesek fizetni egy f2p jatek betajaert? :p

mar 98 perc...egyszeruen nem ertem, 7 ota probalok belepni, azoza folyamatosan no a varakozasi ido, es master packot vettem, idiota barmok ezek is😄
Nemtudom engem egybol berak xD
Addig nezegesd a Lyn karim 😛
Ja es Fincsi Cerulean Order vagyok a serveren (kek). Sajnos nemtudom megvaltoztatni mert 10s es most nincsen annyim xD

Veni, Vidi, Vici

mar 79....
te sanyi, nem tudok bejutni, most mar 67 perc a varakozasi idom...mi a faszt csinaljak?
Beigert kepek 😊 Ilyen a Lyn-em 😊 Illetve van egy masik is ami ugyan ez csak kek ful/farok kek szemmel 😄

Veni, Vidi, Vici

egyre tobb a varakozasi idom...fel oraja mikor beakartam logolni 20 perc volt a varakozasi ido, most mar haromnegyed ora...master pack ollalleee
Ja itt egy link a premium futas animaciokhoz 😊
https://www.youtube.com/watch?v=bwoKJG_M5dI

Veni, Vidi, Vici

A Lyn fiunal alphaban nem is neztem, hogy foleg a Lyn noi cuccokbol lehet valogatni xD

Veni, Vidi, Vici

18:00 nálunk a kezdés elvileg
Idovel hogy allunk, hogy van az idoeltolodas, mikor lesz varhato a szervernyitas?
Panzeradler
Én szerencsére, csak most találtam rá.
Kaptam is kulcsot, playbns nem volt meggyőző a sok orosszal, itt meg nagyon számít a ping, szóval keleti szerverek ugrottak.
Bízom nagyon ebben a játékban. Hiányzik már valami "HC skill based" PvP játék, ahol van kis PvE "chillelni".
Predtom0O
6-7 év után az a pár hónap már nem sok ,de akkor is a k............ f............ a...........t!