E3 2008: Még mindig van erõ a PC játékban!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jézus...
Ez olyan mintha a hajót hasonlítanád az autóhoz, mindkettõ közlekedésre szolgál csak más terülteken megfelelõek...
Az hogy a warez lenne a pc-s játékok halála azt nagyszerüen cáfolja hogy 5 percenként fut az ember console warez hirdetésekbe.
Még így is hogy a játékok drágábbak jobban megéri console-on játszani (erre találták ki vagy mi) mint gépet fejleszteni hetente.
Hozzá fûzném ugyan van console-om, igaz csak egy gamecube egy ps1 és 1 ps2 (valamelyik sarokban) én jobban szeretek pc-n játszani.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
u dont have to listen anybody else but me
Most fémpénz lesz a 200Ft-osból nemsoká.
Ezek alapján azt mondanám: jeletõs az értékcsökkenés. :D
Auzentech<#eplus2>#eplus2>
Én tuti lecserélem az X-Fi Elite Pro-m.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Egyébként emelkedettek ezek a "szar pécé, fos konzol" hozzászólások. Kimûvelt, értelmes, széles látószöggel rendelkezõ emberek gubbaszthatnak e mondatok mögött...
www.gamedroid.hu
Egyébként meg aki tehetõsebb, simán tud venni jobb procit! és Blue-Ray meghajtót (bocs, írót), és hangkártyát, mint amik a PS3-akban vannak, ugyebár... Úgy sem tudod megmagyarázni az ellenkezõjét, ugyanis Hihg-end PC és PS3 tulaj is vagyok.<#nevetes2>#nevetes2>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Ja és ha PC-n meghal a játék fejlesztés akkor nem 50k ért veszed meg a kozolodat hanem 150-200k ért. ;) És játék áráról majd ne is beszéljünk. :)
konzol 1f*s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az is marad örökké. És ha valaki kötökedni akar, elmondannám, hogy játszottam PS-en, xBox360-on és engem nem gyûzött meg az egész konzol. Nekem nem kell több: játék, net, msn (és egyébb csevegõ program), mp3, TS vagy venti, és böngészõ ablak. Ezt konzol NEM ELÉGÍTI KI bármenyire legyen az jóóóóóóó. Ezért PC forever és az is marad mindhalálig.
Pont.
A konzolokról csak annyit hogy nekem is volt, sõt az volt a PC elõtt, aztán egy darabig párhuzamosan. Amikor konzolom volt nrm értettem hogy lehet kényelmesen játszani 102 gombbal, mikor 6/9 is elég... Ma már azt nem értem, hogy lehet billentyûzet nélkül egy db irányítót rángatva a játékra koncentrálni.
A hardwerfejlesztéses vád igaz, sajnos... de már én is leszoktam arról, hogy a szoftverfejlesztõknek engedjek, és újabb és újabb hardwert vegyek hogy lássam az új gamét teljes pompájában (ami sztem bárki bármit mond alázza a konzolokat.. a legjobbakat is..de lehet hogy ez szubjektív vélemény...), sõ mostanság már nem is annyira fog meg a grafika egy játékban. Persze az igaz hogy bizonyos szint alatt azért elveszi az ember kedvét a játéktól...
No mindegy be kell lássuk a két dolog, a PC, meg a konzol hiába használható ugyanarra IS (játékra) két teljesen külön célra jött létre. Az egyikkel JÁTSZHATSZ IS, a másikkal meg esetleg pl.: NETEZHETSZ IS.
Lentebb olvastam, hogy a PC fejlesztõl lusták optimalizálni, meg hogy bezzeg a konzolosok hogy kidolgozzák...
No sztem ez nem egészen így van. Elég nehéz 124 568-féle PCre ooptimalizálni, egyetlen hardwerre pedig talán nem annyira. Aki írt már vmilyen programot, és megpróbálta azt több gépen futtatni - ne adj isten különbözõ oprendszerek alatt- az tudja hogy ez az optimalizálás nem egyszerû.
Mindenestre a PC élt, él, és élni fog, és amig PC lesz addig lesz rá játék is... Ha másképp nem, majd írunk magunknak jókis szöveg alapú RPG-ket. He he he<#alien2>#alien2>
a #64-es üzenetemben már kifejtettem miért.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
néha konzolon is elõfordul akadás és belassulás...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
És egy pécés fejlesztés nem igényel nagy munkát, nem optimalizálnak, majd veszel vga-t meg cpu-t, meg letöltöd a 56 patchet.
Egy konzolos játék sokkal nagyobb odafigyelést igényel.
Lásd FIFA. Pécén egy darab szar. :))))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Egyébként Opeca! az 1997-es árlistád forrását kérlek jelöd már meg, mert Indigo megjelölte, és közölte is (1997 - 576 újság hírdetés) Te honnan is szedted azt az árlistát, ami alapján köpöd itt a vért meg a hülyeséget???
Tény: ma az átlagbérbõl többször annyi friss megjelenésû játékot, mint 11 éve.
És igen, ha a reálbéreket nézzük, 10 évvel korábban sokkal nagyobb teher volt kifizetni egy 12k-s játékot, mint ma. Azaz kijelenthetjük, hogy relatíve (és emellett nominálisan is egyébként) csökkentek a játékok árai.
"Hogy jön ide a gáz?"
A gáz úgy jön ide, hogy ha a reaálbéreket nézzük, akkor nem nagyon csökkentek sokat a játékok árai, sõt, ha beleszámoljuk, hogy a felvevõ piac is kiszélesedett akkor meg elmondhatjuk, hogy semmit sem csökkentek.
Relatívan gondolkozzal, mert így meg te járatod le magadat.
Azonkívûl meg a felvevõ piac úgy a 4x-sére duzzadt 11 év alatt, úgyhogy evidens, hogy reálértéken csökkentek a játékok árai.
1997. július:
Warcraft II Deluxe: 9 999.-
Dungeon Keeper: 8 999.-
Master of Orion II: 8 999.-
Kb.
Én hülye nem vagyok, de palimadár sem. Én az összes friss játékot letöltöm, aztán amelyik tényleg jó azt azonnal megveszem eredetiben... Azér annyira nem vagyok tollas, hogy csak úgy vaktában vegyek 10K-ért játékot. A szarok meg repülnek a kukába! Van egy rakat játék, amikben a hype ellenére marha nagyot csalódtam. Na ha azokért is azonnal kidobtam volna a zsét, akkor most biztosan a karnison lógnék...
Pl.: Mass Effectet lehúztam, játszottam vele egy órát, majd kocsiba ültem, bementem Arkadba, megvettem eredetibe, hazahúztam és toltam az eredetivel tovább...