Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
...
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
...
[email protected]
VAgy aki megunta kölcsön adhatná az accontját mind 2 elfogadnám 😛
és
nem😊
cb utan lesz wipe, aztán az ob-ban inditoott karid megmarad majd😊
elvileg(!!!)... 😊
...
oldschool.trance.techno.rave
Hát én Wowhoz tudom hasonlítani. Irányítás szerintem nagyon rossz.
A grafika nem olyan rossz de a betûtípus amit a játék használ az se nagyon jön be.A harcok sem valami jók.Csak emberrel lehet lenni ez is nagyon rossz szerintem + szerintem a karakter customizációja se valami jó.
Hát jól lehúztam de wowhoz képest elég sz*r, és nagyon látni rajta, hogy ingyenes.De azért nem olyan rossz játék <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
[email protected]
Most szerettem volna játszani vele de mikor belépek beírom az adatokat, utána ott megáll, hogy Obtaining Server List.
Most patchelnek azért offline a szerver vagy nálam van valami hiba?
Hallo!
De azt is nézzük hogy ez teljesen ingyenes😊
És hiába lesz item mall, az nem fogja befolyásolni más játékosokkal szemben az erõfölényt 😊
...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Sziasztok.
Tegnap egy eléggé hosszú Runes of Magic Maratont tudtam le. Persze közben mást is csináltam, de azért Péntek este fél 11-tõl folyamatosan gép elõtt voltam egészen tegnap este 8-ig. És még ehhez számoljátok hozzá, hogy elõtte dolgoztam is, így Péntek reggel 5-tõl egészen Szombat este 8-ig voltam ébren. Az 35 óra. :o
Na de a lényeg, hogy este nekiálltam ledolgozni az elõzõ nap összeszedett Debt-emet, így mindenféle cél nélküli farmolásba kezdtem. Összeszedtem vagy 50 darabot minden olyan item-bõl, amihez Daily Quest kapcsolódik. Mivel a Daily-ket minden reggel 6:00-kor resetelik, így utána már csak le kell azokat adni, elõre megvannak hozzá a kellékek. Fel kellene már húznom a Scout-ot is, mert még mindig csak 17-es vagyok vele, a Rugóm meg már 30-as, félúton a 31 felé. 😄 A Rugóval megcsinálom a questeket, a Scouttal meg leadom. Így valamennyire tudok haladni azzal is.
Úgy hajnali 2 felé - pusztán poénból - válaszoltam egy hívásra, ami az Abbey-hez keresett embereket. Igaz ugyan, hogy már kitoltam Abbey-t és nem volt oda questem, de már annyira belefásultam a farmolásba, hogy kellett egy kis változatosság. Szerencsére nem bántam meg, mivel esett nekem egy kék leather mellpáncél, így már anyagi hasznom ís származott a kitérõbõl. 🤣
Utána pusztán csak poénból megkérdeztem, hogy nem megy-e valaki a Bloody Gallery-be, mert még oda van egy questem, és jó lenne már letolni. Hála istennek senkinek sem volt ellenvetése, így elindultunk.
Megérkezvén várni kellett a belépésre - a Gallery csak egy bizonyos ideig van nyitva -, és amikor nagy nehezen végre bejutottunk, akkor meglepõdve tapasztaltuk, hogy - bár PvE-szerveren vagyunk - a Gallery bizony masszívan PvP-terület. És sajnos egybõl világossá is vált a számomra, hogy teljesen mindegy, hogy RoM vagy WoW, mindenhol megvannak a Vérpistikék, akik azzal szórakoznak, hogy levadásszák a betévedõ játékosokat. Alig fél perc alatt ledarálták a partinkat, ezzel ismét visszaszedtem a korábban már nagy nehezen ledolgozott Debt-emet. Hiába voltam 30-as és még két ember szintén. Mire egyáltalán felfogtam, hogy PvP van, már halott is voltam - mondjuk nem is csoda, hiszen voltak vagy tízen, akik kempelték a betévedõket. MI A F@SZOMÉRT KELL PVP EGY PVE SZERVERRE??? Ráadásul úgy, hogy jómagam a PK-t nem aktiváltam, ami pedig pont arra való, hogy ne tudjanak az ezekhez hasonló f@szkalapok hátba támadni. :evil:
Mondanom sem kell, egybõl elköszöntem a többiektõl - a PvP nem az én erõsségem, kifejezetten utálom, a WoW-ban sok kellemetlen élményem volt ezzel kapcsolatban. A questet hagytam a p*-ba, és mehettem vissza mobokat irtani.
Reggel 6 felé ismét lassan végeztem az XP-Debt ledolgozásával, már idegileg azon a szinten voltam, hogy még ezt a Debt-et ledolgozom, és utána szünetet tartok, mielõtt véglegesen megunom a játékot. Nagyon rossz így, hogy nem mehetsz tovább, mert Ystra Highlands még le van zárva. Pedig a questjeim fele már oda szól, a másik fele pedig instás quest a Necropolisba, ami 35-ös szint alatt leányálom. Az egyetlen dolog, amit lehet tenni az unalom ellen, hogy a Daily-ket ismételgeted. Mivel ezekbõl jelenleg az, amelyik jó XP-t ad, az a medvemancs-gyûjtés, ezért mondanom sem kell, hogy a medve-mobokból milyen nehéz összeszedni a cuccot, mert annyian nyüzsögnek azokon a területeken, ahol ezek vannak, mint az oroszok - sõt, inkább mint a Kínaiak. 😄
Utána egy kis szünet következett úgy 8 felé. Kávé, reggeli, utána elmentünk bevásárlókörútra, és az õsökhöz is. (Kell néha egy kis szünet is. :mrgreen: )
Délután megkérdezte valaki - azt hiszem, Csubi volt, bocs, ha nem. -, hogy nem segítenék-e neki a Kobold fõnököt kinyírni? Mondom, persze, miért ne? Így elindultam a helyszínre. Odaérkezve csont nélkül lement a dolog, de azt már késõn vettem észre, hogy közben Csubi elment valahová, így neki nem lett meg a quest. Így hát meg kellett várni, hogy ismét respawnoljon a boss. Addig, amíg vártunk, Csubi felajánlotta, hogy utána õ is segít nekem a mainjével az én küldetésemet megcsinálni. Örömmel elfogadtam, és közben Ostor is jelezte, hogy ha indulunk majd, szóljunk neki is, szívesen segít. Így hát gyorsan lenyomtuk az idõközben ismét visszatért Kobold fõnököt - szegénynek mukkani sem volt ideje -, így elindultunk a Furious Goblin nevû Elite Mob elintézésére.
Ez trükkös quest, mert két helyen is meg lehet csinálni, de egyszerre csak az egyik él, és folyamatosan cserélõdik. Lábnyomok jelzik, hogy ott kell a küldit megoldani. Menet közben csatlakoztak hozzánk többen a guildbõl, mivel hárman kevesek voltunk ide már. Mivel volt velünk egy kisebb karakter is (És mert olyan áldott jó szívem van :roll: ), ezért elhatároztam, hogy kipróbálom az ún. Honor Party-t. (Ez egy item, amit meg lehet venni, és a Party Leader tudja aktiválni. Aktiválás után három óráig - vagy a party végéig - a partyban lévõ legalacsonyabb szintû karakter kapja a mobokból bejövõ XP 80-90%-át. Ezzel nagyon jól lehet kis karikat húzni).
Nekiálltunk végre a questnek - illetve álltunk volna, ha nem tûnt volna állandóan el a nyom az orrunk elõl. Vagy fél órán át csiki-csukiztunk a helyszínek között, míg végül meglett ez is. Még egy küldi volt hátra, ami a Necropolis elé szólt, egy amulett segítségével kell egy elitet megidézni és kinyírni. Ezzel már gyorsabban megvoltunk, elköszöntem a többiektõl - mivel már 6 óra környékén jártunk -, és elindultam leadni a questeket, amiket megcsináltunk.
Menet közben olvasom, hogy valaki a guildbõl embereket keres a Bogár boss és Taylin Fishbone leöléséhez (Õ a legundorítóbb boss, mert olyan helyen járõrözik, ahová nagyon sok quest szól, ergo sokan halnak meg általa nap mint nap). Mivel jómagam is adósa voltam, ezért azonnal jelentkeztem - egybõl elmúlt a fáradtságom -, és elindultam a helyszínre. Miután mindenki megérkezett, kifújtuk magunkat, buffok fel, befutott a fõszereplõ is, és GO!!! Elsõre nem lett a legjobb, már levertük 15%-ig (Kb. 20 perc alatt), és pont engem üldözött, így menekülnöm kellett (Egy ütéssel 2500 körüli HP-t sebez, nekem meg van 1500 összesen). Sajnos olyan szerencsétlenül jött ki a dolog, hogy kihúztam õt a zónából, és visszatért az õrhelyére 100% HP-sen. Mondjuk legalább a taktikát sikerült kitapasztalnunk, és nem is vesztett senki XP-t, mivel mindenkit fel tudott éleszteni a healer.
Más választás nem lévén, ismét nekiestünk. Másodszorra még ennyire sem ment jól, mindössze 50% környékére sikerült õt leszedni, és ismét menekülni kellett - én most már ekkor a földszintrõl figyeltem a dolgokat -, de ezúttal is mindenkit fel tudott Csubi szedni, nem kaptunk Debt-et.
Három a magyar igazság, szokták mondani. Harmadszor is elkezdtük. Több, mint fél óráig tartott a dolog, és menet közben többen is meghaltak (Hogy hogyan sikerült Csubinak menet közben felszedni pár embert, az az õ titka marad), de a végére csak sikerült!!! Taylin Fishbone halott!!! 8-) 😉 Megfizettünk az összes szerencsétlenül járt bajtársunk nevében is! Bejelentettük a Zóna chat-en, hogy kinyírtuk a bestiát. Gratuláltak, és kérdezték, hogy mit dobott (Egy vállas volt, ha jól emlékszem).
Ekkor teljes erõvel kitört rajtam a fáradtság - Már este fél nyolc volt! - addig nem is éreztem, amíg Fishbone-nal harcoltunk. De mivel még a Bogár boss-t is meg akartam nyúvasztani legalább egyszer, ezért elindultam velük az újabb Bossfight színhelyére. A sok harctól megedzõdve ez a boss már nem okozott gondot, elsõre lement. Utána még elindultunk, hogy megkeressük a Csirke Boss néven emlegetett fõnököt is. Én még nem is hallottam róla, de attól még lehet hogy létezik. Mivel szeretem a csirkecombot, ezért maradtam még egy kicsit, de mondtam, hogy nekem már ez lesz az utolsó a mai napra. De sajnos sehol sem találtuk, így amikor a billentyûzetet már csak egy fekete masszának láttam, jobbnak láttam elköszönni a csapattól. 🤣
Termékeny nap volt a mai. Már alig várom a nagy guild RAID-eket, mi lesz itt akkor?
Ezért nem is játszok jelenleg vele, az elõzõ 2 CB alatt láttam mindent amit látni kellet, sajna néha többet is mint kellet volna. 😄
Teszem azt hogy kiláttam a barlangból... persze nem a bejáraton.. stb 😊
Vagy megint szarakszik a szolgáltató..
Na mind1, 1000bocs és egy anya medve mindenkinek.
De meghívó -t elküldtem azért. 😄
Remélem megkapta. 😄