Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Sziasztok!
A hivatalos oldalra ma kiírták, hogy Közép-Európai (CET) idõ szerint ma délután 13:00-kor indul a Runes of Magic Nyílt Bétája!
Elõször azokat a játékosokat engedik be, akik a Zárt Bétában is játszottak, ezzel is megköszönve mindenkinek a tesztelést és a visszajelzéseket.
Ezt követõen, 15:00-kor aktiválják az összes többi felhasználó accountját, aki beregisztrált a hivatalos oldalon.
Idézem a pontos szöveget angolul:
"The Runes of Magic Open Beta server go online at noon GMT / 13:00 CET. First we will invite our Closed Beta Testers to join us. Two hours later, at 2pm CET / 15:00 CET, the servers are available for all our registered users."
Regisztráltam egy accountot a hivatalos oldalon.
Megkaptam az aktiváló e-mailt, rákattintottam a linkre.
A hivatalos oldalra visszamentem és bejelentkeztem majd mivel melóba kellett menni egybõl ki.
Melóhelyen most ráérek szal próbálgatom, mégegyszer nem tudok belépni hibaüzenettel kidob.
Megpróbáltam újraregelni az accot hátha ott a hiba erre átdobott a fejlesztõi honlapra ahol igényeltem jelszóemlékeztetõt majd mikor ezzel az újjal beléptem visszaállítottam az általam óhajtott jelszót.
Most már hallelujah be tudok lépni a honlapra ahol valami olyat találtam hogy: Key activation.
A nyílt bétához is kulcs kell? Hol kaphatok olyat?
Persze azért megpróbáltam belépni a játékba ahol azonban közölte a program hogy az acc/PW nem megfelelõ.
Lehet hogy valamit rohadtul félreértettem mivel elég kevés az angoltudásom de azért jó volna valahogy dûlõre jutni, hogy most akkor ingyenes ez a game vagy mégse mivel a fejlesztõi oldalon mikor kéri a kulcsot azt írja hogy megtalálhatom a dobozban vagy a blokkon. Ezt megint nem értem ha ingyenesen letölthetõ és jáátszható akkor mi az hogy dobozos változat meg blokk?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Probléma merült fel, az regisztrációs mail nem lett elküldve, lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával.
az adminisztrátort persze halvány fogalmam sincs hol és hogyan lehetne elérni lehet csak elsiklottam felette de nem találtam meg az oldalon valakinek építõ jellegû ötlete van-e esetleg?
hiteles szted?
és hol 11kor?
thx
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Olvasgatom hivatalos forum meg nézegetem youtube. Hát beszarás.
Alig varom, remélem reggel 5kor mar mennek szerverek.
amugy melyikre mentek majd?
Az OB -hez nem kell majd.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
http://www.runesofmagic.com/en/index.html
de itt hátha találsz valamit
amugy nemtom hogy torrent linken ez e az ob...mert egy torenten sem találtam ob néven...egy két orrenten találtam sima client néven.
ugyhogy jobb ha az elöbbi linkekröl szeditek,de szerintem nemsokára torrenten is fenntlesz 😄 csak idö kérdése.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Grafikai motor ugyanaz ami wow alatt fut?
Valamivel szebbnek tunik, es egyebkent sem gond, nekem bejon az a stilus.
Viszont jatekmenetrol erdekelne véleményetek.
Aki akar csatlakoznia Hungaricum klánhoz az jöjjön a EN (PvE) Macantacht szerverre. / 2es szeró/
Jó játékot 😊
hát csak googlet használtam és megtaláltam és megosztottam a többbiekkel,mert érdemes kiprobálniuk ugyis ^^ mi meg már toltuk :]
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.