Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Nekem má megy <#mf1>
van már valakinek valami? nekem még mindig errort ír
Inter angol v us angolra nyomjak?

nagy1miklos
Ja vagy úgy tehát akkor a béta kulcsnak volt a hely amivel megkaphatnám a plusz 2 óra elõnyt így már érthetõ a dolog.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

PanzerWolf
Tudtam,hogy ez lesz!13:00-kor indulok melóba.Francba.

ez a magyar oldalon van

Sziasztok!
A hivatalos oldalra ma kiírták, hogy Közép-Európai (CET) idõ szerint ma délután 13:00-kor indul a Runes of Magic Nyílt Bétája!

Elõször azokat a játékosokat engedik be, akik a Zárt Bétában is játszottak, ezzel is megköszönve mindenkinek a tesztelést és a visszajelzéseket.

Ezt követõen, 15:00-kor aktiválják az összes többi felhasználó accountját, aki beregisztrált a hivatalos oldalon.

Idézem a pontos szöveget angolul:

"The Runes of Magic Open Beta server go online at noon GMT / 13:00 CET. First we will invite our Closed Beta Testers to join us. Two hours later, at 2pm CET / 15:00 CET, the servers are available for all our registered users."
még nekem is error-t ír
PanzerWolf
Nem indul még.

nagy1miklos
No megvan a következõ akadály amit nem tudtam venni.
Regisztráltam egy accountot a hivatalos oldalon.
Megkaptam az aktiváló e-mailt, rákattintottam a linkre.
A hivatalos oldalra visszamentem és bejelentkeztem majd mivel melóba kellett menni egybõl ki.
Melóhelyen most ráérek szal próbálgatom, mégegyszer nem tudok belépni hibaüzenettel kidob.
Megpróbáltam újraregelni az accot hátha ott a hiba erre átdobott a fejlesztõi honlapra ahol igényeltem jelszóemlékeztetõt majd mikor ezzel az újjal beléptem visszaállítottam az általam óhajtott jelszót.
Most már hallelujah be tudok lépni a honlapra ahol valami olyat találtam hogy: Key activation.
A nyílt bétához is kulcs kell? Hol kaphatok olyat?
Persze azért megpróbáltam belépni a játékba ahol azonban közölte a program hogy az acc/PW nem megfelelõ.
Lehet hogy valamit rohadtul félreértettem mivel elég kevés az angoltudásom de azért jó volna valahogy dûlõre jutni, hogy most akkor ingyenes ez a game vagy mégse mivel a fejlesztõi oldalon mikor kéri a kulcsot azt írja hogy megtalálhatom a dobozban vagy a blokkon. Ezt megint nem értem ha ingyenesen letölthetõ és jáátszható akkor mi az hogy dobozos változat meg blokk?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

nagy1miklos
Sziasztok megpróbáltam regelni a magyar honlapra de hibaüzenetet kapok:

Probléma merült fel, az regisztrációs mail nem lett elküldve, lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával.

az adminisztrátort persze halvány fogalmam sincs hol és hogyan lehetne elérni lehet csak elsiklottam felette de nem találtam meg az oldalon valakinek építõ jellegû ötlete van-e esetleg?

Aki akar hozzánk csatlakozni a EN (PvE) Macantacht szerveren, /2ik szerver/ a Hungaricumklánba, az irjon rám ingame: SikAllaT, vagy irja ide az ingame nevét, és felveszem vele a kontaktot!
linket pls

hivatalos honlapon semmi, forumon titkoloznak.
hiteles szted?
és hol 11kor?

holnap délelõtt 11:00kor indulnak a szerverek..a romstatus website countdownja megkezdte a visszaszámlálást.

okés
thx
Igen.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

azzal a névvel meg jelszóval lehet majd fellépni ami a weblapon is használatos?
ja, amugy az egyéb hely, asszony ma mondta, hogy õ kapott. kicsit elkestunk vele.

Értem, koszi.
Olvasgatom hivatalos forum meg nézegetem youtube. Hát beszarás.
Alig varom, remélem reggel 5kor mar mennek szerverek.
amugy melyikre mentek majd?

A CB -hez kellet egy reg key, amit egyéb helyekrõl lehetett beszerezni.
Az OB -hez nem kell majd.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Regisztraltam, kuldtek mailt amiben leirjak hogy amint indul beta mehetek nyomni. de regnél kért vmi keyt, amit nem tudtam megadni szal hagytam. ez most igy elég? ja meg vmi mas oldalt is emlitett

érdekelne engem is

találtam sokat neten, de az iylen feljavitott képeknek nemhiszek :p

nekem nincs semmi
http://www.runesofmagic.com/en/index.html
de itt hátha találsz valamit
és azt lehet tudni hogy holnap mikor indul?
igen

valakinek hogyha van a gépén screenshot azt megköszönném ha dobna be, nem nagyon hiszek ezeknek az oldalaknak =/

most az open béta mit takar? bárki játszah majd vele?
nekialltam videokat nézegetni, ez egy wowklón lol, nemhogy grafikai motor hassonlo, de meg harcrendszer is total, vari ugyanugy nyomja skillt mint wowban :o...sok függöje lesz ennek sztem

a wipe elvileg már megtörtént, az ob kliens pedig még nincs torrenten atm..btw nemsoká úgyis föntlesz

volt wipe cb utan?

Doomista
sok sikert 😄
amugy nemtom hogy torrent linken ez e az ob...mert egy torenten sem találtam ob néven...egy két orrenten találtam sima client néven.

ugyhogy jobb ha az elöbbi linkekröl szeditek,de szerintem nemsokára torrenten is fenntlesz 😄 csak idö kérdése.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kösz szépen bro', asszem fogtok engem is látni a játszón, egy próbát mindenképpen megér, de szerintem attól többet is. 😊

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Torrentrõl nem lehet szedni?

Mindenki a saját fikájának a huszára!

mindenkinek más lesz a véleménye. az a legjobb ha kipróbálod és te magad jössz rá hogy tetszik e vagy sem.
Véelményt mondanátok?
Grafikai motor ugyanaz ami wow alatt fut?
Valamivel szebbnek tunik, es egyebkent sem gond, nekem bejon az a stilus.
Viszont jatekmenetrol erdekelne véleményetek.

Hali!

Aki akar csatlakoznia Hungaricum klánhoz az jöjjön a EN (PvE) Macantacht szerverre. / 2es szeró/
Jó játékot 😊
Doomista
inkább romozzál...full lv legyél holnapra -.-

ScarY MAN
bocsi (*_*) ^^

...

Doomista
már teis kezded mint gubbancs ? dumpista 😄
hát csak googlet használtam és megtaláltam és megosztottam a többbiekkel,mert érdemes kiprobálniuk ugyis ^^ mi meg már toltuk :]

ScarY MAN
nah mivan dúmpista 😄 ... nem pörög a tápig, de te bepörgeted😄

...

köszi

Doomista

honnan? mert én csak cb kliens linkeket látok

ScarY MAN
lehet 😊

...

lehet már szedni az ob klienst?

ScarY MAN
cb alatt is PvE-n volt a többség 😊 :/
de OB-n tuti több magyar lesz 😄

...

mousee
hát, én inkább pve-t favorizálom... de még nemtudom igazából 😄 De ha leszünk valahol, akkor a magyar csapatot mindenképpen össze kéne fogni

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

rajtam kívûl lesz még valaki PvP szerón?