Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
nagy thx 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

elküldve
jó játékot!

mousee
inverzmouse kukac gmail pont com

Elõre is nagy thx 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Az elsõ aki megírja az emailcímét kap egy meghívót tõlem a closed betára. Ugyanis most lehetõség nyílik arra, hogy meghívjunk 1 valakit az ismerõseink közül.

Doomista
mennyivel ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
azért volt különbség😛

...

Doomista
xDDDDD kár hogy nem voltam ott akkor XDDDDD
ennyi erövel a koreai romra is mehettetek volna játszani xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
<#idiota>

amugy nemtudom mit sirnak páran😄 amikor mi kezdtuk még a cb1 et akkor alig volt angol szöveg 😄 ... és hiába gyõzködtük az embereket hogy ne akarjanak játszani mert nem fog nekik tetszeni mert alig van angol szoveg...de hát sírtak tovább😄 mostmár korrekt a fordítás, de még sokmindent nem raktak bele😄

de akkor moka volt csak írtottad a kinai nevu mobokat meg azt se tudtad mi a quest lenyege😄 csak mentel xD ... haver azota azzal olt hogy "nem tudsz kinaiul? en csak olyanokkal baratkozok...bocsi" <#idiota>

...

Doomista
van benne kis koreai szöveg,azt eltudom olvasni,az angolt meg nem 😄

Fasza ez a játék bazzeg!
Mondjuk van egy zák dolog amirõl gözömsincs hogy mi me félig nem értem félig meg elolvasni sem tudom... 😊
Angol nem a eröségem!
Szoval fasza ez a játék na!

Hallo!

Doomista

Ha nem folytatod akkor megengednéd hogy bekukkantsak az accoddal a bétába?! 😄 Már fent van rohadt sok ideje de egy kulcsot bnak küldeni, már irtam supportnak is de semmi... 😄

pls pls pls!!! 😊
Doomista
én szrtm nem fogom tovább nyomni :]

de azért szép eredményt ért nálam el ez az mmo :]

ScarY MAN
jaja 😊
és még mi minden lesz 😊
Várom már h megjelenjen a teljes 😊 minden apróbb és nagyobb dologgal együtt 😊

...

Doomista
wof :]
azért baszd van mit csinálni a játékban ! fa,kö,gyogynövény szedés,abbol is krv sok lv szint van,aztán még késziteni is lehet csomo mindent :o az tetszik,hogy nem kerül pénzbe ha a fegyodba beakarsz raknk valami stato,pl +3 dex,str,shamina,etc. 😄

ScarY MAN
😄
A legjobb az volt amikor cb2 ben felvásároltam mindent.... az összes berendezést a házban 😄 kb 2 ora volt a wipe-ig es lvl1-es full ismeretlen tagoknak adtam oda az összes cuccom<#idiota>

...

Doomista
vettem egy házat,márcsak bekéne rendezkedni 😄
veszek egy fakocsit is 😛

ScarY MAN
hááááát 😊
én úgy számolom 😊

...

De az már OB alatt lesz. Ugye?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

ScarY MAN
hát köv event majd dec közepe 😊 kivancsi leszek 😛

...

Doomista
hm zsir lehetett,kár hogy lemaradtam rola :o

ScarY MAN
meg volt még töklámpás gyûjtögetés meg egy tökfej herceget kellett megölnöd 😊
meg egyéb cuccokat tudtál szerezni amit belehetett váltani halloween cuccokra
ennyi 😊 ahhoz képest hogy a bétával vannak elfoglalva, jó fejek voltak hogy ennyit beleraktak 😊

...

ScarY MAN
jah😄 útközben jöttek különbözõ szörnyek akik betámadtak 😊... mondjuk nem volt para mert csak a vezetõt támadták neked meg csak szorni kellett az áldást, amolyan segítségként 😄 ... és a 3 kosarat meg nem tudom kinyitni 😄 azért van meg 😄 + a halloween térkép 😄

...

ScarY MAN
gyóóó 😄
a lényeg 😄
lehetett szerezni ilyen potit ami átváltoztat valamilyen szörnnyé és egy tökfej díszes emberke (csaj?pasi?...nem emlékeszek mar xD) elvitt egy túrára (varanas híd tól abbey bejáratáig) aminek a végén 2 fõ bosst kellet kinyírni 😄 Van róla kép hivatalos oldal galériájában 😊 . Na és útközben voltak megállók is ahol különbözõ halloween kosárkákat kaptál 😊 apró meglepetésekkel 😊 a végéig soha nem jutottam el mert mindig valami közbejött xD
3db halloween kosaram még most is van 😄 bár nem tudom minek 😄

...

Doomista
#135 ?

ScarY MAN
Ugyebár én is játszottam a kezdetektõl 😊
és azt kell mondjam azóta elég sok minden változott 😊
Szóval amit leírtál már, nagyrészt ,nem nagyon találhatóak meg a játékban 😊

...

Doomista
lécci,a jelszavadat add oda !

Én játszottam a closed betával, az elsõk között voltam akik meghívót kaptak, mert egy guild tagja voltam.

Maga a játék nekem összeségében nem tetszett. Azt vártam tõle, hogy nem lesz annyira anime, mert a készítõire hatással voltak az európai viszonyok, de még mindíg eléggé az, szóval ez nálam elég nagy negatívum.
A játék még elég kezdetleges stádumban volt mikor játszotttam vele, de szerintem azóta sem sokat változhatott. A kínai írásjelek voltak a dominánsak.
Ez egy jellegzetes vicc volt:
- Te melyik küldetést csináltad meg eddig?
- Én..., azt amikor kinai szöveget kell adni a kínai szöveg nevû NPC-nek kínai szöveg közelében.

Egyébként a kraft eléggé tetszett benne (ahogy megcsinálták), bár igazán kedvemrevaló irányt (olyat ami hasznos is) nem találtam. Tetszett az aukció rész is.
A küldetések 90%-a az, hogy ölj meg 10 db kínai szöveg szörnyet, vagy az, hogy menj, és beszélj kínai szöveggel, és adj neki kínai szöveget, és mondd meg neki, hogy kínai szöveg küldi. Tehát a szokásos Fedex, és gyakós küldetésekre számítsatok! Van benne üdítõ kivételként gyüjtögetõs küldi is, de mivel a hiányzó darabokat (egy könyv lapjait kell megtalálni) szörnyek holtestében találod meg tulajdonképpen ez sem különbözik a többitõl.
A leghangulatosabb dungeon az abbey, szerintem nagyon eltalálták a hangulatot, elsõsorban a zenével.
A szörnyek egyébként hegyén-hátán szét vannak szórva a területen, és semmiféle hátterük, vagy egyéb szerepük nincs, csak az, hogy leöld õket az xp-ért. A játék legnagyobb része abból fog állni, hogy megállás nélkül ölöd a szörnyeket, és esetleg dualra hívsz másokat.
Bizonyos kasztok írtó gyengék, és vannak nagyon tápok.
Tulajdonképeen, ha papot választassz, akkor pvp-ben esélyed sem lesz, ha meg rouge-ot, akkor bárkit leversz.
A környezet eléggé szegényes, tulajdonképpen a szerteszéjjel szaladgáló monsták miatt egy anarchia az egész világ. A lakott területeken egyhelyben álldogáló statikus NPC-kre számíts! Tehát a világ egyáltalán nem él. Van mutatóban egy-egy kutyát kergetõ kislány, vagy ilyesmi, de ez csak olyan reklémfogás, mint a Fable 1-ben a csirkerúgdosás. Mert egy-két ilyent leszámítva a környezet halott.
A küldetéseknél a token rendszert használják, tehát a küldetésekben való haladást küldetés tárgyakkal tárolják az inventorydban. Itt jön majd be a fizetõs rész, mert egy idõ után ezek a bizbaszok úgy felszaporodnak, hogy nem lesz helyed (a házadban a ládában sem). Venned kell extra helyet, vagy állandóan aukcióra kell tenni a cuccaid. Jótanács egyszerre csak egy küldit vegyél fel!
A házad úgy néz ki, hogy ugyanazon az ajtón sétál be a világ összes lakója. Tehát kiskertrõl ne álmodozz 😄
A játék ugye még closed beta, így nagyon sok bug van.
Vannak napi 1x végrehajtható küldetések amiket képtelenség megcsinálni, hacsak nem akarsz 24h keresztül a küldi helye mellett szobrozni.
Vannak küldik amik naponta újra megcsinálhatók, és olyanok is amikhez több társra van szükséged. Így megállás nélkül azt olvasni a main chaten, hogy szükségem van 3 + fõre xy küldihez. Persze az egésznek értem mi a célja, de gyakorlatilag miután vége a küldinek mindenki megy amerre lát, és csak az kapja meg a küldetésért járó jutalmat aki elõzöleg felvette a küldit. Szóval, ha nincs meg a küldi nem érdemes segíteni senkinek, mert csak idõpocsékolás. Azt ne várd, hogy megköszönjék!
A crafthoz szükséges nyersanyagokért nagy harc lesz, folyamatosan respawnolnak, de sokan fogják gyüjteni, és ez elég sok konfliktust fog szülni elõreláthatóan.
Ami nekem még nagy negatívum, az az, hogy mindenki kap egy zsákot amibõl az új szinteken egy újabb zsák valamint különbözõ cuccok kerülnek elõ, ha kinyitod. Természetesen csak akkor tudod kinyitni, ha szintet léptél. Ezzel kapcsolatos az a negatívum, hogy a karakterek ruházata attól eltekintve, hogy milyen osztályról, vagy szintû karakterekrõl van szó egyáltalán nem változatos. Ez azt jelenti hogy az esetek túlnyomó többségében egy lvl 20-as pap ugyanúgy fog kinézni mindíg.
Szerepjátékhoz hasonló vonásokat azon túl, hogy xp-t kapsz, és szintet lépsz nem találtam benne. Ez egy kemény tápolós hack and slash.
Én már a closed beta elsõ pár hetében meguntam.
Jelszóért ne könyörögjetek! Sosem adom ki a jelszavamat.

Doomista
OMG !
tul közel mentem futás közbe a házhoz,és beakadtam teljesen ! de ugy...hogy 10 perc ota nem tudok kiakadni belöle...quick game,characser select,minden volt,de ugyan ott dob ki 😄DD és bevagyok full akadva XD

am rájöttem közbe...teleport...😄

Doomista
kezdtem egy roguet a warrior mellé...ez már most kicsike iciripicire lvln jobban bejövös 😄

Doomista
ird 😊

ScarY MAN
már késõ 😊
ha érdekel leírom mirõl szolt 😊

...

Doomista
ööö infot rola,nem vágom =(

ScarY MAN
holnap vége😄
moka a Monster Festival 😄 ... ha tudod még próbáld ki a holnapi update elõtt 😊

...

Doomista
szép a halloween event a játékban,legalábbis nekem felettébb tetszik...

oxi
Doomista
Az a baj,hogy nem az én accom,én is ugy kaptam "kiprobálásra" az accot egy "baráttol".Megkérdeztem különben,és "nem" választ kaptam.sorry.

Nem engednéd meg, hogy kicsit kiprobáljam az accoddal? Nem tesze tönkre a karidat ujat kezdenék. Csak egy órácskára akár h lássam milyen is a game?! 😞
Doomista
kicsit uncsi a game már...pedig lv16 vagyok....persze azért mert még nem fedeztem fel sok mindent,szoval nem hagyom abba 😄

Wáá alig birom már... Nagyon akarok már játszani vele, wowot imádtam, remélem ez is legalább olyan zsír lesz! 😛 Írjatok már róla h álltok meg milyen a game stb... 😛
Töröltem a gémet, megvárom az Ob -t, és az optimizált javított klienst.

Jó játékot mindenkinek.

ScarY MAN
jobb klikk . vagy egy katt babllal.
lesz még wipe. igen 😊

...

Remélem javítanak azért még a gémen.
Elég sok a hiba benne.
A mobokat lehet valahogy targetelni? Mert az egeres kijelölöm dupla katt, oda rohan ütöm nem igazán akar mûködni. Nem lehet eltalálni a mobot a kurzorral.. mindig mögé, mellé fút. Idegesítõ.

Decemberben megint wipe lesz?

Doomista
16 lv vagyok jeaaa 😄D

ScarY MAN
Amugy miaz a NDA?😊
jah ahan
ScarY MAN
az a baj hogy NDA még mindig él :/ ... igy nem lehet screenshotokat közzétenni sehova :/

...

Jah és pár képet bedobhatnátok amit kiscreeneltek játék közben, csak h még jobban fájjon a szívem! 😛
Doomista
pedig van értelme😊