Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
nem

Calver
One Tree Hill kizárásos alapon <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Bulykin
thx, már rég nem használtam, nem tudtam, de ki van szedve, maradt 2, mind2 mükszik és jóak😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Amugy a Pirateclub ezen a cimen nem elerheto amire most hivatkozik, meg torlik is a kepeket ha nem a pirateclub forumba szurod be.

REAL MADRID

ProGabe
jónak tûnik, csak szerintem most haldoklik, mert 10 perc alatt 0 kép az 5-bõl :\ a kepx.info mûködik. kösz mindenkinek!

/off

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
ott lesz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
nem

Gossip Girl?

REAL MADRID

passatgt

passatgt
Pict.com ftw

Van hozzá progi is, amivel feltölthetsz

ProGabe
nem tud valaki egy, a media.proxnet.hu-hoz hasonló jó kis képfeltöltõ oldalt? tehát olyan kéne, ahova egyszerre több képet is fel lehet tolni és nem méretezi át õket

aki meg feljelentette azt az oldalt, tehet egy szívességet -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
<#eljen>

kifejezetten kellemes kis sorozat, nem hiába istenítette winnie annakidején.

LasDen
tudom, de valahogy nem jutottam el oda hogy megnézzem 😄

amúgy nem nehéz egy sorozatot letenni menet közben 😄 segít ha még szar is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
standoff

Calver
<#shakehead>

Ez 24? Nekem az se jött be 😄 Ha az átadom, én mentem aludni. by

REAL MADRID

Calver
namégegyet

Calver
mondom jobbat: én Ashes to Ashes-t s02e02 közepén hagytam abba, ott döntöttem úgy h Keeley Hawes dugja fel magának a "színészi teljesítményét" <#nyes>

Calver
lesz pár jópofa sorozat jövõre is, legalábbis reméljük... de pl engem FOX és NBC kínálatából szinte semmi nem érdekel, max belenézek Day One c. Survivors másolásba <#nyes> ABC és CBS kínálata viszont nagyon jónak tûnik, CW meg meh... Vampire Diaries promója fizikai fájdalmat okozott, talán PDA Shiri Appleby miatt <#finom>

Én sose értettem, hogy hogyan lehet eldobni egy sorozatot több évad után 😄

REAL MADRID

Van 2. évadja azt tudod?

Meg ajánlom a Traitor c. filmet hasonló mint a sorozat.

REAL MADRID

LasDen
a heroest idén hagytam abba.....már túl vontatott volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hát engem csak jövõre a foxon a Son of Tucson, ami érdekel, de leginkább Tyler Labine miatt....a Reaperben is állat volt 😄
az ABC-n meg a V, The Forgotten és Flash Forward érdekel...a többi elég felejtõs számomra 😄

A Sleeper Cell meg kibaszottul jó volt.....az axn-n láttam, de valami geci jó volt.....akkor a no 1 sorozat volt számomra.... 😄 kár hogy vége....

Calver
hát... én amit valaha talán újra fogok nézni az repül dvdre - lásd Life, The Unusuals, Bones, NCIS, House, Primeval, társai - de pl Mentalist részéket gond nélkül leirtottam, Heroes-nál meg egyenesen kacagva nyomtam meg a gombot <#vigyor1> (már amíg néztem)

passatgt
én sosem írom ki, úgyhogy egy idõ után mindig törlök, de mappákat meghagyok, hogy lássam, mit néztem már meg😄

Fú én utoljára a del gombot az új Knight Rider sorozat 2. része után használtam õsszel. Én általában kiírom amit leszedek, késõbb újranézem mindig.

REAL MADRID

Calver
jó, azért én a del gombot is szeretem használni <#vigyor1>

btw nem Sleeper Cell. jópofaság meg... én L&O: SVU-t is simán lejópofázom, mondjuk amibõl a kép van abban bõven található humor is <#vigyor2>

Hát errõl a Sleeper Cell ugrott be, de az nem igazán "jópofa" kategória. Úgyhogy én passzolom 😄

REAL MADRID

Nekem a 100as bírja 2 hónapig. <#idiota> Szintén minden 720p-ban kivéve ami régebbi és csak DVDrippben jött ki.

Szinte minden új sorozatot nézek, a köv év is be van tárazva már 😄

Ami be van csillagozva, az story alapján kipróbálós.

+ erre jönnek még azok amik majd kábelen mennek. 😄

REAL MADRID

Calver
ollé

én ezt kezdtem el tegnap nézegetni, és kifejezetten jópofa.

Calver
nagyon más az ízlésünk úgy nézem, én ebbõl össz Scrubs-ot nézem <#nyes>

btw több mint 700 gigával tolom és max két hónapig bírja egy 25-ös kupac dvd, nyertem? mindent (amit tudok) 720p-ben nézek, káros tud néha lenni <#nyes>

na képet mindjárt rakok, ne haldokoljon a topic <#vigyor2>

Bulykin
jaj tényleg, ezt tudtam😄😄 de már nem oylan lesz, kiszállnak a szereplõk, JD meg a többiek csak 6-6 rész erejéig ugranak be, stb.

ProGabe
a scrubs folytatódik

LasDen
nekem egy 80-as vinyóra kell szorítanom mindent....
a 2. kedvencemrõl is lekellett mondanom....de lehet, hogy lassan bepótolom sorozatonként, ha már vége a lostnak....

Bulykin
ez igaz, én is így vagyok, nekem a 160as vinyómon a sokminden más mellett😄 alig van 10-12 sorozat<#vigyor1> bezzeg régen...<#vigyor1>
igaz most elõjött az ázsiafanságom is, szal már nem csak amcsi sorozatokat nézek^^ durva...<#idiota>

LasDen
nekem az a baj nincs helyem így idõvel a nézett sorozatok leredukálódtak 1-re 😞 korábban volt 500-as vinyóm, de szarrá ment és....

Bulykin
amúgy a faszom kivan már az ide évéadzárókkal<#vigyor1> hát teljesen kivagyok már, egyszerûen tátva marad a szám minden egyes sorozat(amit nézek) évadzárója után...

Prison Break: igaz még nem láttam, de tudom mi lesz...
Lost: asszem egyértelmû😄
Grey's Anatomy: ez teljes letargiába ejtett, kibaszott dúúúrva, kegyetlen, az összes sorozat közül ez a legdurvább, legjobb!!!
Fringe: részrõl részre nézõsebb, az évadzáró meg különösen az volt
Supernatural: "He's coming"... én erre azt mondom: bekaphatjátok...mikor??😄😄
My Name is Earl: igaz szitkom, de uccsó részben jól megkavarták a dolgokat😄 ráadásul cancel-t is kapott a sori, szal duplánszáksz:S:S
Scrubs: az egész sorozatnak vége, 8 év, heti 1 rész, nagyon a szívemhez nõtt, meg is könnyeztem az utolsó részt...respect!!!
egend of the Seeker: igaz még hátra van az évadzáró, de amit a promóban láttam attól lazán összefostam magam, szal...<#vigyor1>
stb...

btw. képet kapunk L'man??😄😄

Calver
azaz, Clerks: The Animated Series. <#vigyor2>

Lobsterman
Clerks ha minden igaz

Calver

gondolom animációs sorozat is jöhet <#nyes>

Calver
pedig jó sorozat volt, bár kell hozzá egy hangulat, mert vmi elképesztõen nyomasztó...

Jeffrey Donovan mondjuk mindenütt kurvajó - CSI: Miami-ban is vmi zseniális volt a vendégszereplése, pedig tök véletlenül kaptam el azt a részt <#nyes> - egyetlen problémája h nem akciófilmezik, pedig szerintem bõven hozhatna egy John McClane szintû karaktert <#vigyor2>

képet mindjárt rakok.

passatgt
kár hogy elkaszálták, ráadásul vége se lett, olyan mint a Traveler, az is kurvajó volt:/

de ilyen nyári darálásnak ajánlom mindenkinek mindkettõt

Bulykin
én nem is hallottam még rólaXD
akar vki tenni? mert ha nem akkor késõbb rakok^^

Calver
Touching Evil-bõl képet beszúrni azért már bõven a gonoszság határát súrolná, bár az is kurvajó volt, de szerintem kb senki sem látta <#lookaround>

Calver
Threshold jaja, legjobb és leg"reálisabb" sci-fi ever <#nyes>

passatgt
vagy Ördögi nyomozó

passatgt
burn notice?

LasDen
átadom 😄

Bulykin
az volt😊