12417
-
#5922 megpróbálom még a hétvégéig megcsinálni, de jelen helyzet azt mutatja, hogy akár még a jövő hétre is eltolódhat :D -
#5921 remélem fordít -
Monoton #5920 -
#5919 -
#5918 dexter mekhal, jövőre indul az artúr című sorozat -
#5917 bazze ma egész nap csak az omg dexter üziket olvasgatomXD de nézném már...de várok a magyar feliratra(pedig érteném angollal is):) és kibírtam h nem olvastam bele egy spoilerbe se^^ -
Monoton #5916 Várjuk a fordítást :D -
#5915 olyan mint a lostra várni :D még jo hogy nem nézem a dextert :D
/ha 21.15-ig nem fordítok....akkor soha nem lesz kész.../ -
#5914 de már csak 2010 szept 27-ig kell várni következő évadra, simán kibírom -
#5913 omg dexter:O -
Monoton #5912 -
#5911 nah...úgy nézki könnyebb lesz mint gondoltam....de azér így se piskóta :D de legalább 2-300 sorral rövidebb az 1. résznél :D -
Monoton #5910 Áá nem azért, csak azt az oldalt jobban szeretem :D -
#5909 ja persze....:D ahova akarod :D ha te akarsz lenni a legjobb feltöltő :D -
Monoton #5908 Nekem nagyon bejön az első rész, fordítás is pazar. :)
Puskára is feltolhatom az időzítést majd? -
#5907 hát most találtam egy olasz feliratot, ami jól időzített és a sok bizbasz sincs benne a halláskárosultaknak....csak macerás lesz átírni :D -
#5906 időd mint a tenger -
#5905 óóó bazmeg....a 2. résszel kurva sok meló lesz...szarrá van csúszva a felirat...:D -
Monoton #5904 Sajnos az marad meccs utánra v holnapra :( -
#5903 akkor már megérte :D bár monotonnak még át kell előbb időzítenie, ami megint egy jó móka lehet :D -
#5902 én meg Monoton:D:D -
#5901 nah...kint van a felirat a feliratok.hu-n :D lehet élvezni :D ha már 2-n megnézik én már örülök :D -
#5900 az más :D nem azt mondom, hogy az egész szar, de van egy rész, aminek a fordítása teljes baromság :D -
#5899 Cougar Townon fordításod is rendben volt és arra is azt mondtad h kaki:D -
#5898 azt csak holnap kezdem el...:D még meg is kell nézni :D
azé mit ne mondjak voltak részek amikkel megszenvedtem....lesz olyan rész is amin ezt látni is fogjátok :D de öszességében is egy kimerítő dolog :D -
#5897 köszi, nagy vagy^^ akkor le is kezdem tőőőőteni mire lejön már a 2.résszel is megleszel;):P -
#5896 Kész vagyok teljesen...bekűdtem...:D de ha kell adom allinklúzívan :D -
#5895 kész vagyok basszus :D
gyorsan átnézem...:D -
Monoton #5894 Hozzá is kezdek :P -
#5893 mingyár kséz :D -
#5892 egyszer elkezdtem 5-kor....csináltam egy jó órát....aztán most 8-kor is nekiültem még...:D ma már nem hinném hogy sokat haladok...de így akár már holnapra is meglehet....de vasárnapra mindenképp...:D aztán meg jöhet a 2. rész :D -
#5891 durván haladsz gambare^^
így már a hét végére kész is lesz:D:D -
#5890 a 36 perc áll mögöttem a filmből :D -
#5889 :D nem egy egetrengető cucc, de nem is aludtam el rajta :D
am 1326 sorból 481 megvan :D -
Monoton #5888 Nézős :DDD -
#5887 jah...amúgy a sztoriról, annyit, hogy az első Alice látogatása óta 150 év telt el...:D alice barátját a fehér nyúl elrabolja és ő meg követi a nyulat csodaországba hogy kimentse...:D -
#5886 Andrew Lee Potts télleg jó volt....:D -
#5885 azé egy kicsit kipihenem :D egész végig agyaltam....figyeltem végig, de mikor jött valami szöveg, ami nem teljesen tiszta, akkor 1-2 percet azon agyaltam :D -
#5884 nah ess neki -
#5883 csak sikerült megnézni....nem volt rossz, de nem is egy nagy valami....szerencsére a szövegek sem túlon-túl komplikáltak....