Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
/off
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
aki meg feljelentette azt az oldalt, tehet egy szívességet -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"The trees move. Do you not see it?"
amúgy nem nehéz egy sorozatot letenni menet közben 😄 segít ha még szar is 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
Meg ajánlom a Traitor c. filmet hasonló mint a sorozat.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az ABC-n meg a V, The Forgotten és Flash Forward érdekel...a többi elég felejtõs számomra 😄
A Sleeper Cell meg kibaszottul jó volt.....az axn-n láttam, de valami geci jó volt.....akkor a no 1 sorozat volt számomra.... 😄 kár hogy vége....
REAL MADRID
btw nem Sleeper Cell. jópofaság meg... én L&O: SVU-t is simán lejópofázom, mondjuk amibõl a kép van abban bõven található humor is <#vigyor2>#vigyor2>
REAL MADRID
Szinte minden új sorozatot nézek, a köv év is be van tárazva már 😄
Ami be van csillagozva, az story alapján kipróbálós.
+ erre jönnek még azok amik majd kábelen mennek. 😄
REAL MADRID
én ezt kezdtem el tegnap nézegetni, és kifejezetten jópofa.
btw több mint 700 gigával tolom és max két hónapig bírja egy 25-ös kupac dvd, nyertem? mindent (amit tudok) 720p-ben nézek, káros tud néha lenni <#nyes>#nyes>
na képet mindjárt rakok, ne haldokoljon a topic <#vigyor2>#vigyor2>
a 2. kedvencemrõl is lekellett mondanom....de lehet, hogy lassan bepótolom sorozatonként, ha már vége a lostnak....
igaz most elõjött az ázsiafanságom is, szal már nem csak amcsi sorozatokat nézek^^ durva...<#idiota>#idiota>
Prison Break: igaz még nem láttam, de tudom mi lesz...
Lost: asszem egyértelmû😄
Grey's Anatomy: ez teljes letargiába ejtett, kibaszott dúúúrva, kegyetlen, az összes sorozat közül ez a legdurvább, legjobb!!!
Fringe: részrõl részre nézõsebb, az évadzáró meg különösen az volt
Supernatural: "He's coming"... én erre azt mondom: bekaphatjátok...mikor??😄😄
My Name is Earl: igaz szitkom, de uccsó részben jól megkavarták a dolgokat😄 ráadásul cancel-t is kapott a sori, szal duplánszáksz:S:S
Scrubs: az egész sorozatnak vége, 8 év, heti 1 rész, nagyon a szívemhez nõtt, meg is könnyeztem az utolsó részt...respect!!!
egend of the Seeker: igaz még hátra van az évadzáró, de amit a promóban láttam attól lazán összefostam magam, szal...<#vigyor1>#vigyor1>
stb...
btw. képet kapunk L'man??😄😄
Jeffrey Donovan mondjuk mindenütt kurvajó - CSI: Miami-ban is vmi zseniális volt a vendégszereplése, pedig tök véletlenül kaptam el azt a részt <#nyes>#nyes> - egyetlen problémája h nem akciófilmezik, pedig szerintem bõven hozhatna egy John McClane szintû karaktert <#vigyor2>#vigyor2>
képet mindjárt rakok.
de ilyen nyári darálásnak ajánlom mindenkinek mindkettõt
akar vki tenni? mert ha nem akkor késõbb rakok^^