12417
-
#5762 persze, hogy pont most nincs felirat a CSIhoz....rohatt élet...pedig kurva jó lett a crossover.... -
Monoton #5761 Én is DH-t néztem csak. Számítottam rá hogy kasza, szal nem lep meg. De én néztem volna tovább is.
Eastwick első része meg még mindig arra vár hogy megnézzem :D De akk marad a darálás :P -
#5760 Hank, Dollhouse és Eastwick kasza
csak a DH-t néztem, azt is csak akkor ha kedvem volt, szal nem igazán bánkódom -
#5759 Cougar Townba Shawshank Experience nagyon kész volt :D feküttem tőle... -
#5758 én nem nézek CSI-t:P
de lehet megyek majd pestre erre a kiállításra vagy mire:) -
#5757 itt senkit nem érdekel a CSI crossover??? :D
nem szeretem én ezt a CSI miamit.... -
#5756 Én csak most hétvégén kezdtem el nézni. Jó kis sorozat. De kicst nehezen nézem. Plusz nem bírok elsiklani egy jelenetben sem a felett hogy Bridget Regan milyen gyönyörű, és ez egy kicsit megzavarja a sorozatnézői énemet. :D -
#5755 neem, asszem 10-12
de most bezevarodtam... akkor én se vágom h lesz... -
Monoton #5754 Csak 3részes lesz a Prisoner? :S -
#5753 Prisoner dolgo az érdekes, nagyon várom a sorozatot:) remélem vhogy megoldják majd azért...
milyen blogról van ez? -
Monoton #5752 Megnéztem jutubon :DDD -
#5751 nem reklámként, de erről a blogról ez a két bejegyzés idekívánkozik:
"A Prisoner alatt a reklámok is fontosak
A Prisoner című egykori brit kultsorozat remake-jét elkészítő AMC úgy gondolta, hogy megpróbálja érdekessé tenni ezeket az üresjáratokat is, meglátjuk.
A kábelcsatorna azt találta ki ugyanis, hogy a reklámszünet első 5 másodpercében bejátszanak egy jelenetet a történetből, ami csak a tulajdonképpeni reklám után folytatódik, így a néző érdeke megtudni, melyik pelenka szívja a kék vizeletet legjobban, ha tisztában akar lenni a megfejtéssel. A kérdés persze adott, hogy ha ezek a minitörténetek (5+10 mp hosszú bejátszások) részei a sorozatnak, akkor minek kellene a reklám alatt megnézni őket? A válasz kézenfekvő: olyan apróságokra hívják fel a figyelmet, ami felett a néző figyelme esetleg elsiklott, de a történet szempontjából fontosak.
A minisorozat három este, november 15-17 között kerül bemutatásra."
érdekes, már csak azért is, mert mi lesz így velünk, letöltőkkel? pl. a Fringe első évadából a release groupok szinte mindig kivágták a reklámblokkok elején felbukkanó jeleket, gondolom nem is tudrák, hogy ezek valamilyen szinten fontosak lehetnek. a második évadban eddig mindig meghagyták
"
Egy hét a Simpsons jegyében
A Fox nem szarral gurugázik, amikor promótálni akar valamit, bezzeg ha nem, akkor meg úgy eldugja, és agyonhallgatja, hogy a Tv2 is tanulhatna tőlük önsorsrontást ezerrel. Ez a hét viszont a hype-ról, a marketingről és a kiváló promócióról szól, idén 20 éves a Simpsons, és ezt ünnepli az egész csatorna.
A marketinggépezetnek azt sikerült elérnie ugyanis, hogy ezen a héten minden főműsoros Fox program, a House-tól a legutolsó sitcomig, legalább egy Simpsons-utalást elrejt a műsorban, legyen az egy Homer-kép a falon, vagy megy jellegzetes D'oh! beszólás Gregory House szájából. A húzás nem rossz, a Simpsons meg is érdemli persze, de az igazán szép a dologban az, hogy még azokban a sorozatokban is sor kerül a rejtett promócióra, amit nem a Fox házi stúdiója, hanem valamelyik külső cég gyárt, például a Fringe, ami a Warner gyermeke.
A hét végén lesz majd egy online kvíz, aminek kitöltéséhez jó ha az ember az összes ilyen rejtett utalást észrevette, mert ha szerencséje van, egy rakás Simpsons-témájú ajándékot nyer. "
hát ez nagyon jó! kíváncsi vagyok, hogy felismerem-e majd ezeket az utalásokat, ill. arra, hogy valaki olyan is észreveszi őket, aki nem olvasta ezt a hírt
@comment:com -
#5750 fincsi -
Monoton #5749 Pedig a medences jelenetre kivancsi vagyok :D -
#5748 nah nyomás! addig nem alszolXD -
Monoton #5747 Basszus én még az első évad finálét se néztem meg :D -
#5746 Seeker évadnyitány üt -
#5745 delete^^ sry, reklám:) ráadásul nem is sorozatos... -
karajjj #5744 na azt nem is figyeltem, hogy még letöltés is van :D -
#5743 már írtam modtopicba, bár lehet viccesnek kéne lenni és teleszarni a blogját ami amúgy szintúgy egy reklám egy warezoldalnak, szóval készült a kis hominger. -
karajjj #5742 ez most itt ugye reklám? -
#5740 Nekem nagyon bejött, de elég fura humora van amúgy, szóval vagy szeretni fogod vagy utálni. :) -
#5739 Rakjatok csak. -
#5738 [ő kigúglizta #5724 alapján, de nem volt pofája beírni így]
jó amúgy? tervbe van véve nálam is. (bár tervek átlag megvalósulási ideje 8 hét és a halál között mozog) -
#5737 nem is hallottam még róla :D de akkor tegyé újra ha akarsz :D -
#5736 -
#5735 Secret Girlfriend volt. Senki nem nézi? Jó pedig. -
#5734 nemtom....Malcolm in the middle?? :D -
#5733 Senki? -
#5732 igen, de most gyorsba csak 4 rész megy le, me az ABC újraforgatást kért....aztán meg majd tavasszal újra jön... -
#5731 összesen 10 részes ha ha jól tom -
#5730 nem vágott a földhöz, de nézhető és jó volt....:D 3 részt megnézem aztá meglássuk mi lösz.... -
#5729 igen:D szerintem is kúrvajó volt -
karajjj #5728 szerintem kifejezetten jó volt és végre nem egy olyan sorozat, amiben 6 részt kell várni, hogy kiderüljön valami -
#5727 a V pilot csak szerintem volt elképesztően unalmas és érdektelen? -
karajjj #5726 ááááá baze, még ma is játszottam az első résszel :D
hát ez nekem fasza kis meglepi, meg kell nézni -
#5725 Segítség:
-
#5724 -
#5723 az :D -
#5722 Kings vagy mi volt a címe