Fájl cserélés,cd másolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az nem lopás?😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ez már el is mond mindent😄 Mi az hogy
"Vagyoni hátrányon van a hangsúly. tehát ha én egy csóró gyerek vagyok, akinek a gépén összeszedtek 3,5 millió forint értékü anyagot, felteszem a kérdést: Meg tudtam volna-e vásárolni a zsebpénzembõl ezeket a filmeket, zenéket, programokat? Természetesen nem. Tehát a szerzõ zsebében így is és úgy is ugyanannyi pénz maradt, tehát nem okoztam vagyoni hátrányt."
Ez hülye. Igénybe vesz egy szolgáltatást(nevezzük így) amiért mások fizetnek. Azért mert õ letölti és nem a boltból lopja attól még lopás...
Ennyi erõbõl ellopok egy kocsit és azt mondom a zsaruknak hogy "semmi gáz ugyse lett volna pénzem megvenni szal nem okoztam kárt" 😄
Ha Ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó cégnek, vagy rendszetnek, vagy a RIAA-nak, vagy ha Ön kormnyázati tevékenysget folytat, NEM ADOK ENGEDLYT AZ ÖN RÉSZRE, hogy a merevlemezemen talláható anyagokhoz hozzáférjen. Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 szm, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Szemlyes Informciós Elektronikus Dokumentumok Védelmrélol szóló törvényt.
If you are associated with any Anti-Piracy Group, any Record Company, Movie Company, any Law Enforcement or Government Agency, RIAA, I DO NOT GIVE YOU PERMISSION to access my hard drive & if you do, you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act and PIPEDA.
Várom a véleményeket és segítõ,hozzáértõ válaszokat.
Zole
Azért indítottam ezt a topicot,mert találtam egy törvényt,aminek a keresése során,rábukkantam erre az oldalra,minek elolvasása után,elgondolkodtam.
Hátha van itt valaki aki segíteni tud,netalán ilyen ügye van vagy volt,(bár Isten mentsen tõle) értelmezni a jogainkat.