81
-
StoneCold7 #81 Lehetett volna benne több Adebisi... De amúgy elképesztően jó sorozat, jobbat még nem láttam nála, pedig rohadt sok sorozatot láttam már. -
#80 Meghalt Tony Musante aki Nino Schibetta-t játszotta a sorozatban. -
#79 Huh....belekezdtem, azóta falom.
Egészen elképesztő a sorozat világnézeti, filozófiai sokszínűsége. Nem is igazán találkoztam még ilyen sorozattal. Isteni karakterek (Said da best:D), Hill narrációi, gondolatébresztői élményszámba mennek, és tényleg azon kapod magad, hogy az ott feldobott sokszor hétköznapi témák is súlyok kérdéseket vetnek fel.
Tolom is tovább a 3. évadot :D -
#78 SIEG FUCKING HEIL!!!!!!!!!!!! -
asde3 #77 Nah 3x6. -
asde3 #76 -
#75 ja -
asde3 #74 lol az kemény, most kezdem majd 3_évad_5_rész-t.
Szöknek amugy ebbe majd ? :D -
#73 üdv:D
én már másodjára nézem, 4 évad 7 részénél tartok. -
asde3 #72 Most kezdem a 3_évad_4_rész-t. Üdv. -
asde3 #71 Jaja nekem is rossz amit hozzá szedtem. Szedd le itt http://www.jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=282 3évadnál katt, vársz kicsit azt jön is le. :) -
Feckoo #70 A 3. szezonnak a 3. részénél nekem nem jó a felírat. Az elnevezés stimmel, de egy tök más film felirata. Neked jó? Nem tud valaki ehhez a részhez jó magyar feliratot? -
Quantumleap #69 Valaki írna esetleg bővebb, tartalmasabb hozzászólást az egy vagy két mondatos dícsérésnél? -
cooldoc #68 Zseniális sorozat, eltalált karakterekkel! -
#67 És a legjobb is:)) -
hitch #66 sztem a legjobb HBO-s sorozat a maffiozok után:D
sőt a legelső HBO-s sorozat volt az OZ -
#65 Én már végignéztem egysszer, nem rég ujra kezdetem, nem soká kezdem 4. évadot:) -
asde3 #64 Üdv leszedtem mind a 6 évadot, felirattal, nemrossz film. :D 2évadnál tartok. -
#63 na elkezdem megint a sorit, ugy sincs semmi más amit nézzek:D -
hitch #62 ez
:vagy:
ezz -
Haffey #61 Hali!
Nem tudtok adni nekem linket ahonnan le tudnám tölteni az első évadtól kezdve? pl egy megaupload vagy data jól jönne :) köszi előre is -
#60 ja, én asszittem az eredetivel van baj. -
Quantumleap #59 Az, hogy hülyeség begyorsítani, maradjunk csak a normál tempónál. Ahogy emlékszem, számomra ez olyasmi volt, mintha egy lírai rockszámot bepunkosítanának. -
#58 mi volt a baj a főcímzenével? tök jó volt :-) -
Quantumleap #57 Most hétvégén először láttam az 1x01-02 óta tévében. Örömmel látom, hogy a főcímzene gyorsítását elhagyták, gondolom, kapták a felháborodott maileket. A felirat nem a legszínvonalasabb, egy tévés subnak nem szabadna helyesírási hibáktól hemzsegnie. A fordításról nem is beszélve. Elég hülyén néz ki, hogy az alkalmazottak tegezik a rabokat. És szerintem a kegyelem meg a feltételes marhára nem ugyanazt jelenti. -
hitch #56 nm.XD TÉK -
#55 azóta már rég megnéztem az egészet:) azé kösz. -
hitch #54 ingyen sorozatokrol le tudod szedni ott fent van az 1-6 évadig:D -
#53 6 évadot honnét lehtne leszedni? ahol fennt van nincs seeder, ahonann meg eddig szedtem már 2 hetet nem működik, vki plz dobjon már pmben egy címmel -
#52 1. évadhoz van felirat? sehol nem találok, csak olyat ahol egyenként van fennt:S -
Quantumleap #51 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is tudom. Nekem, mint egy rab a sok közül, nem annyira jött be, narrátorként inkább. És utóbbi ugyebár továbbra is megmaradt, mégha egy kicsit osztozott is más hullákkal. -
hitch #50 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon durva a hatodik évad.szegény hill pedig az egyik kedvenc szereplőm volt. -
Quantumleap #49 A port.hu szerint lesz. Meg kulonben is, miert ne "merne" bevallalni? -
hitch #48 én nézem:D Szombaton lesz a 7-8 rész az 1 évadnak.aztán nem tom bemeri e vállani a 2 évadot a tv6. -
Quantumleap #47 No, mi ujsag? Innen senki nem nezi a TV6-on? -
Quantumleap #46 Mi? Én még nem láttam ezidáig ilyet. Mi ez, valami új hülyeség? -
hitch #45 jaja.már majdnem mindegy adó átveszi ezt a gyorsitás de hogy minek OMG -
Quantumleap #44 Na, belenéztem, de nem sokat láttam, mert agyba-főbe bealudtam. Csak nekem tűnik úgy, hogy begyorsították a szignál zenét az elején és a végén is, majdnem duplájára? -
Quantumleap #43 Emlékszem, egyszer én is ugyanezt kérdeztem egy másik fórumon, amikor még nem láttam.
Ebbe is van szökés ezerrel, avval az egy különbséggel, hogy itt koporsóban csinálják.Illetve (pici)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez egyik rab egyszer kijut, és fél évig kint van, de nem igazán láthatjuk kinti jeleneteit. És visszakerül.
A lényeg, hogy a PB 1.évad csak kb.20%-ban koncentrált a börtönéletre. Ez viszont egy durva amcsi börtön mindennapjait mutatja be. Emberhullós sorozat, vigyázni kell, kit kedvelsz meg, és vannak benne durva fizikai bántalmazások/gyilkosságok, homoerotikus jelenetek, és legfőképpen kőkemény drámai légkör.
-
Suffering #42 Mivel mássabb ez a sorozat a Prison Breaknél? ebbe is lesz szökés?