OZ(TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetett volna benne több Adebisi... De amúgy elképesztõen jó sorozat, jobbat még nem láttam nála, pedig rohadt sok sorozatot láttam már.
ForzaInter
Meghalt Tony Musante aki Nino Schibetta-t játszotta a sorozatban.

Yo, Bitch!

Mor3llo
Huh....belekezdtem, azóta falom.
Egészen elképesztõ a sorozat világnézeti, filozófiai sokszínûsége. Nem is igazán találkoztam még ilyen sorozattal. Isteni karakterek (Said da best😄), Hill narrációi, gondolatébresztõi élményszámba mennek, és tényleg azon kapod magad, hogy az ott feldobott sokszor hétköznapi témák is súlyok kérdéseket vetnek fel.
Tolom is tovább a 3. évadot 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
SIEG FUCKING HEIL!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

Nah 3x6. <#vigyor1>

<#eljen><#vigyor><#vigyor>

ForzaInter
ja

Yo, Bitch!

lol az kemény, most kezdem majd 3_évad_5_rész-t. <#duma><#duma>
Szöknek amugy ebbe majd ? 😄

ForzaInter
üdv😄

én már másodjára nézem, 4 évad 7 részénél tartok.

Yo, Bitch!

Most kezdem a 3_évad_4_rész-t. <#boxer> Üdv.

Jaja nekem is rossz amit hozzá szedtem. Szedd le itt http://www.jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=282 3évadnál katt, vársz kicsit azt jön is le. 😊

A 3. szezonnak a 3. részénél nekem nem jó a felírat. Az elnevezés stimmel, de egy tök más film felirata. Neked jó? Nem tud valaki ehhez a részhez jó magyar feliratot?
Valaki írna esetleg bõvebb, tartalmasabb hozzászólást az egy vagy két mondatos dícsérésnél?<#vigyor0>
Zseniális sorozat, eltalált karakterekkel!

Fortuna fortes adiuvat.

ForzaInter
És a legjobb is😊)

Yo, Bitch!

sztem a legjobb HBO-s sorozat a maffiozok után😄

sõt a legelsõ HBO-s sorozat volt az OZ

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

ForzaInter
Én már végignéztem egysszer, nem rég ujra kezdetem, nem soká kezdem 4. évadot😊

Yo, Bitch!

Üdv leszedtem mind a 6 évadot, felirattal, nemrossz film. 😄 2évadnál tartok.

ForzaInter
na elkezdem megint a sorit, ugy sincs semmi más amit nézzek😄

Yo, Bitch!

ez
:vagy:
ezz

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hali!

Nem tudtok adni nekem linket ahonnan le tudnám tölteni az elsõ évadtól kezdve? pl egy megaupload vagy data jól jönne 😊 köszi elõre is

ForzaInter
ja, én asszittem az eredetivel van baj.

Yo, Bitch!

Az, hogy hülyeség begyorsítani, maradjunk csak a normál tempónál. Ahogy emlékszem, számomra ez olyasmi volt, mintha egy lírai rockszámot bepunkosítanának.
ForzaInter
mi volt a baj a fõcímzenével? tök jó volt :-)

Yo, Bitch!

Most hétvégén elõször láttam az 1x01-02 óta tévében. Örömmel látom, hogy a fõcímzene gyorsítását elhagyták, gondolom, kapták a felháborodott maileket. A felirat nem a legszínvonalasabb, egy tévés subnak nem szabadna helyesírási hibáktól hemzsegnie. A fordításról nem is beszélve. Elég hülyén néz ki, hogy az alkalmazottak tegezik a rabokat. És szerintem a kegyelem meg a feltételes marhára nem ugyanazt jelenti.
nm.XD TÉK

ForzaInter
azóta már rég megnéztem az egészet😊 azé kösz.

Yo, Bitch!

ingyen sorozatokrol le tudod szedni ott fent van az 1-6 évadig😄

ForzaInter
6 évadot honnét lehtne leszedni? ahol fennt van nincs seeder, ahonann meg eddig szedtem már 2 hetet nem mûködik, vki plz dobjon már pmben egy címmel

Yo, Bitch!

ForzaInter
1. évadhoz van felirat? sehol nem találok, csak olyat ahol egyenként van fennt:S

Yo, Bitch!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is tudom. Nekem, mint egy rab a sok közül, nem annyira jött be, narrátorként inkább. És utóbbi ugyebár továbbra is megmaradt, mégha egy kicsit osztozott is más hullákkal.<#vigyor0>
nagyon durva a hatodik évad.szegény hill pedig az egyik kedvenc szereplõm volt.

A port.hu szerint lesz. Meg kulonben is, miert ne "merne" bevallalni?
én nézem😄 Szombaton lesz a 7-8 rész az 1 évadnak.aztán nem tom bemeri e vállani a 2 évadot a tv6.

No, mi ujsag? Innen senki nem nezi a TV6-on?
Mi? Én még nem láttam ezidáig ilyet. Mi ez, valami új hülyeség?
jaja.már majdnem mindegy adó átveszi ezt a gyorsitás de hogy minek OMG

Na, belenéztem, de nem sokat láttam, mert agyba-fõbe bealudtam. Csak nekem tûnik úgy, hogy begyorsították a szignál zenét az elején és a végén is, majdnem duplájára?
Emlékszem, egyszer én is ugyanezt kérdeztem egy másik fórumon, amikor még nem láttam. <#vigyor0>
Ebbe is van szökés ezerrel, avval az egy különbséggel, hogy itt koporsóban csinálják.<#hehe>Illetve (pici)
ez egyik rab egyszer kijut, és fél évig kint van, de nem igazán láthatjuk kinti jeleneteit. És visszakerül.

A lényeg, hogy a PB 1.évad csak kb.20%-ban koncentrált a börtönéletre. Ez viszont egy durva amcsi börtön mindennapjait mutatja be. Emberhullós sorozat, vigyázni kell, kit kedvelsz meg, és vannak benne durva fizikai bántalmazások/gyilkosságok, homoerotikus jelenetek, és legfõképpen kõkemény drámai légkör.

Mivel mássabb ez a sorozat a Prison Breaknél? ebbe is lesz szökés?

szasztok.

Aki nagy OZ-fan az ma feltétlenûl ne haggya ki a(már akinek van)TV6-on debutáló pilot részt ma 23:00-kor az OZ ból.

Challanger
hali!

A feliratok.hu-t látogasd rendszeresen. A 3. részhez még nincs felirat, Tano fordítgatja (az eddigieket is õ készítette) és kb. hetente jelentkezik újabb feliratokkal.
HELÓ MINDENKI!
Eddig megnéztem 4 évadot és az 5. évadból két részt az Oz-ból, magyar felirattal. Most akartam nekiesni az 5. évad 3. részének de sehol nem találok feliratot 😞 Készíti valaki, vagy már nem is lesz, vagy csak én nem találom? Légyszi segítsetek, mer megkattanok. Kösz a feltöltõnek az eddigi feliratot, de kéne a folytatás....
Elõre is kösz a választ!
SZEWASZTOK!
Akkor no off!!!!!!!!!

Kint van az S05E02 Felirata😄

Szerintem nem kellene elmenni offba. Már örültem, hogy van hozzászólás.
OMG az durva lesz😄

mikor elindultak azzal reklámozták magukat, hogy beválalják...<#miaz>
mér?a tv6 fogja adni a my name is earlt?

earl már megy?
A francba! Mindig olyan sorozatokat kedvelek meg ,amelyek Mo.-n kevésbé ismertek/hanyagoltak. (Dead Zone/OZ).<#boxer><#vigyor0>
Oldal 1 / 2Következő →