OZ(TV)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juli 26 tol fogják adni 23:00-tól állitolad dupla epizód és feliratos lesz.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

mért, ez megy a tv6-on? 😮
Amúgy hány embernek van TV6-ja Mo.-n?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, én meg is lepõdtem, hogy kinyírták a negyedik évad felénél. Elvégre õ itt majdnem olyan jelentõs karakter volt, mint T-Bag a PB-ben.
30Dani
Adebisi a legnagyobb ID
ÁJ NÍD TICC!

thank you for helping us help you help us all

Hát sajnálom hogy a drótnak vége lesz pedig naon csíptem.na mind1 ne offoljuk szét a topicot.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Bannernak valaki berakná???

Közben már meg is van a válasz a kérdésemre:

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/06/24/eljovend-az-oz-premier/
PrisonMan
Te figyelj, szerintem õ erre a Prisoner-re gondolt: The Prisoner
Ez csak 1 évad, és klasszikus számba megy...

Wire: Az 5x10-zel nem csak az évadnak lesz vége, hanem a sorozatnak is. Az a sorozatfinálé.

OZ legjobb angolul, angol felirattal - igyekszem a mindennapi eletben kamatoztatni a filmben hallotakat😊))

http://gaborszantai.co.uk/

szintém csatlakozom. a drót meg kurva jó sorozat igazi gangsta feelinges az egész.

ha jol tudom szerdán jön az S05E10 felirata és ezzel vége az évadnak😞

Kaszi46
A the wire mellett ez a másik kedvenc sorozatom! Csak ajánlani tudom<#eljen><#eljen><#eljen>

*Posse*T.W.D*

Sephi
Ha meg nekem végig izgalmas volt akkor nekem végig izgalmas volt. Ha neked nem volt az, arról én nem tehetek 😄

Prisoner Cell Block H meg egy szappanopera ehezz képest. 600+ résznél nálam az mar annak számít.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ForzaInter
engem is ezzel szopat ncore

Yo, Bitch!

ForzaInter
már rég elakartam kezdeni, de sehol nincs seeder:c

Yo, Bitch!

Mostanában egyik kedvenc sorozatommá lett. A szökés elsõ évada ehhez képest tényleg disney-mese. Persze fura összehasonlítgatni a kettõt, elvégre ez fullosan a börtönéletre fókuszál. Vannak benne végig kitartó szereplõk, de amúgy tényleg nem tudni, mikor ki fog elhullani. És, mint írják, attól életszerû, hogy nincs benne igazán pozitív hõs alkatú szereplõ.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor kezdi adni a TV6?
5c0rp330n
mi a büdös sz@r van ezen az oldalon, ami átirányít vmi tetves oldalra? (expressz.hu)

geybõl nem is jönne le még ha csucsszuper neted is van.nekem pl 5m nettel 1 hét volt mire lejött mert kb 100kb/s el jött.

schrank
várjá má egyenlõre 30GB helyet kell keresni a 80-as vinyón úgy valszeg az lesz hogy elõször végigbámulom a szopránóékat az is pont ennyi aszt ha kivégesztem õket akkor jöhetnek ezek

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

am ehez a verziokhoz vannak a sub-ok xal ne keress másik torrentét XD

akkor most close topic vagy mi a *****??????

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.org/tor/3535630/Oz.COMPLETE.DVDRip

óóóó basszus faxom :@azt hittem én vok az elsõ aki errõl a jo ki sorirol tápigot nyit.

schrank
figyuzzatok má hogy kõ rákeresni torrenton mer aszt írja ki hogy a kereséshõ legalább három karaktertet köll bepötyögni ...<#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

MerlinW
Elsõ 4 évadhoz van felirat és folyamatosan készül a többi.

[merlinw.org]

MerlinW
Dede

[merlinw.org]

amúgy ez nem ugyanaz?
azért szerintem túlzás, amit írsz. a pb kommersz, sokan kedvelik, ez viszont nem az. durva és olykor elég lassú is. jó, nagyon jó sorozat, de a végig izgulás szerintem sántít😊

meg aztán, ha börtönsorozat és apa, akkor prisoner, nem?
Sephi
Ez a legjobb. Ez Prison Break apja. Ennel jobb börtönös sorozat nincs. 6 evád, mindet végig lehet izgulni.

HAIL TOBIAS!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vagy 2 éve meg akartam nézni, de nemnagyon volt hozzá felirat :S

nem találtam a keresöben ilyet ugy hogy nyitottam.

Az Oz egy kemény bûnözõknek otthont adó fegyház nevének rövidítése (Oswald State Correctional Facility), melyben egy különleges project keretein belül mini-Amerikát hoznak létre (az Óz-analógiát követve Smaragdvárosnak nevezték el), ahol a (börtön)társadalom minden szegmensébõl csak válogatott alakokat helyeznek el, és próbálnak a szó legszorosabb és (elméletileg) legnemesebb értelmében véve átnevelni. Emerald City lakosai között megtaláljuk a fekete bandatagokat, az ír utcai bûnözõket, a muszlimokat, az olasz maffiózókat és a latin gengsztereket is.

A hat évadot megélt sorozat (az negyedik, 16 epizódos szezonon kívül öt nyolcrészest sugároztak) kendõzetlenül mutatja be mi folyik egy börtön falain belül, ha valakinek a Szökés láttán még nem jött meg az esze a jogkövetõ magatartás elsajátítására, nézze meg a pilotot, és azonnal meggondolja magát, azt garantálom. A készítõ Tom Fontana és a producer Barry Levinson nem titkolt célja az volt, hogy felnyissa a kisvárosi lét kellemes langymelegében vegetáló amerikaiak szemét az amerikai büntetésvégrehajtás visszásságaira - ezt többek közt azzal (is) sikerült elérni, hogy a sorozatban nincs igazán pozitív figura, a fegyõröktõl a kõkemény náci bérgyilkosig mindenkinek vannak emberi pillanatai, és néha igen nehéz eldönteni, hogy ki van jogosan a rács egyik illetve másik oldalán.

← ElőzőOldal 2 / 2