81
  • hitch
    szasztok.

Aki nagy OZ-fan az ma feltétlenűl ne haggya ki a(már akinek van)TV6-on debutáló pilot részt ma 23:00-kor az OZ ból.
  • Challanger
    hali!

A feliratok.hu-t látogasd rendszeresen. A 3. részhez még nincs felirat, Tano fordítgatja (az eddigieket is ő készítette) és kb. hetente jelentkezik újabb feliratokkal.
  • molarferenc
    HELÓ MINDENKI!
    Eddig megnéztem 4 évadot és az 5. évadból két részt az Oz-ból, magyar felirattal. Most akartam nekiesni az 5. évad 3. részének de sehol nem találok feliratot :( Készíti valaki, vagy már nem is lesz, vagy csak én nem találom? Légyszi segítsetek, mer megkattanok. Kösz a feltöltőnek az eddigi feliratot, de kéne a folytatás....
    Előre is kösz a választ!
    SZEWASZTOK!
  • hitch
    Akkor no off!!!!!!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kint van az S05E02 Felirata:D
  • Quantumleap
    Szerintem nem kellene elmenni offba. Már örültem, hogy van hozzászólás.
  • hitch
    OMG az durva lesz:D
  • karajjj
    mikor elindultak azzal reklámozták magukat, hogy beválalják...
  • hitch
    mér?a tv6 fogja adni a my name is earlt?
  • karajjj
    earl már megy?
  • Quantumleap
    A francba! Mindig olyan sorozatokat kedvelek meg ,amelyek Mo.-n kevésbé ismertek/hanyagoltak. (Dead Zone/OZ).
  • hitch
    juli 26 tol fogják adni 23:00-tól állitolad dupla epizód és feliratos lesz.
  • karajjj
    mért, ez megy a tv6-on? :O
  • Quantumleap
    Amúgy hány embernek van TV6-ja Mo.-n?
  • Quantumleap
    Ja, én meg is lepődtem, hogy kinyírták a negyedik évad felénél. Elvégre ő itt majdnem olyan jelentős karakter volt, mint T-Bag a PB-ben.
  • 30Dani
    Adebisi a legnagyobb ID
    ÁJ NÍD TICC!
  • hitch
    Hát sajnálom hogy a drótnak vége lesz pedig naon csíptem.na mind1 ne offoljuk szét a topicot.
  • hitch

Bannernak valaki berakná???
  • Quantumleap
    Közben már meg is van a válasz a kérdésemre:

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/06/24/eljovend-az-oz-premier/
  • PrisonMan
    Te figyelj, szerintem ő erre a Prisoner-re gondolt: The Prisoner
    Ez csak 1 évad, és klasszikus számba megy...

Wire: Az 5x10-zel nem csak az évadnak lesz vége, hanem a sorozatnak is. Az a sorozatfinálé.
  • G_ArchAngel #22
    OZ legjobb angolul, angol felirattal - igyekszem a mindennapi eletben kamatoztatni a filmben hallotakat:)))
  • hitch
    szintém csatlakozom. a drót meg kurva jó sorozat igazi gangsta feelinges az egész.

ha jol tudom szerdán jön az S05E10 felirata és ezzel vége az évadnak:(
  • Kaszi46
    A the wire mellett ez a másik kedvenc sorozatom! Csak ajánlani tudom
  • Sephi
    Ha meg nekem végig izgalmas volt akkor nekem végig izgalmas volt. Ha neked nem volt az, arról én nem tehetek :D

Prisoner Cell Block H meg egy szappanopera ehezz képest. 600+ résznél nálam az mar annak számít.
  • ForzaInter
    engem is ezzel szopat ncore
  • ForzaInter
    már rég elakartam kezdeni, de sehol nincs seeder:c
  • Quantumleap
    Mostanában egyik kedvenc sorozatommá lett. A szökés első évada ehhez képest tényleg disney-mese. Persze fura összehasonlítgatni a kettőt, elvégre ez fullosan a börtönéletre fókuszál. Vannak benne végig kitartó szereplők, de amúgy tényleg nem tudni, mikor ki fog elhullani. És, mint írják, attól életszerű, hogy nincs benne igazán pozitív hős alkatú szereplő.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor kezdi adni a TV6?
  • 5c0rp330n
    mi a büdös sz@r van ezen az oldalon, ami átirányít vmi tetves oldalra? (expressz.hu)
  • hitch
    geyből nem is jönne le még ha csucsszuper neted is van.nekem pl 5m nettel 1 hét volt mire lejött mert kb 100kb/s el jött.
  • schrank
    várjá má egyenlőre 30GB helyet kell keresni a 80-as vinyón úgy valszeg az lesz hogy először végigbámulom a szopránóékat az is pont ennyi aszt ha kivégesztem őket akkor jöhetnek ezek
  • hitch
    am ehez a verziokhoz vannak a sub-ok xal ne keress másik torrentét XD
  • hitch
    akkor most close topic vagy mi a *****??????
  • hitch
    http://thepiratebay.org/tor/3535630/Oz.COMPLETE.DVDRip
  • hitch
    óóóó basszus faxom :@azt hittem én vok az első aki erről a jo ki sorirol tápigot nyit.
  • schrank
    figyuzzatok má hogy kő rákeresni torrenton mer aszt írja ki hogy a kereséshő legalább három karaktertet köll bepötyögni ...
  • MerlinW
    Első 4 évadhoz van felirat és folyamatosan készül a többi.
  • MerlinW
    Dede
  • ldavid
    amúgy ez nem ugyanaz?
  • winnie
    azért szerintem túlzás, amit írsz. a pb kommersz, sokan kedvelik, ez viszont nem az. durva és olykor elég lassú is. jó, nagyon jó sorozat, de a végig izgulás szerintem sántít:)

meg aztán, ha börtönsorozat és apa, akkor prisoner, nem?
  • Sephi
    Ez a legjobb. Ez Prison Break apja. Ennel jobb börtönös sorozat nincs. 6 evád, mindet végig lehet izgulni.

HAIL TOBIAS!
  • karajjj
    vagy 2 éve meg akartam nézni, de nemnagyon volt hozzá felirat :S