8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Szerinted, azt azért tegyük hozzá.
  • salsoul
    A topikban jelenleg minimum 891 topikhoz nem illő a szűrön fel nem akad hsz van.
  • Rita79
    Látod, nem vagy elég figyelmes!
    Egy órája is volt egy nem ide illő hsz, ami törölve lett és nem te hívtad rá fel a figyelmemet.
    Meg mennyi volt már ezelőtt is......
    De azért így mégiscsak könnyebb, hogy valaki a saját hsz-ét "nyomja" fel!
  • salsoul
    Látom, külön külső indikátor kell ahhoz, hogy észrevedd mi tartozik a topikhoz, s mi nem. Magadtól nem sikerül megfejteni.

Gratulálok

/Gondolom ez az üzi nem lesz törölve, mert nem törölsz minden rinyálást hisz megfogadod a modi tanácsát. /
  • salsoul
    Mégis mihez tegyem hozzá? He?
  • Rita79
    Akkor sajnos törölnöm kell, mert a topikhoz nem kapcsolódó dolog!
  • Nandusz
    Te is tedd hozzá gyorsan, hogy SZERINTED, mert anélkül nem autentikus a hsz-ed, de nagyon nem. Viszont kajak flémnek elmegy.
  • salsoul
    A topikhoz közvetlenül nem kapcsolódó dolgokat valamint a topikhoz kapcsolódó "technikai/tudományos szöveget" kis betűvel fogom írni. Továbbra is.

ps: eddig sem láttátok
  • Rita79
    Mi meg az írásodat nem látjuk!
    Hanyagold ezeket a kis betűket!
  • Nandusz
    Jó estéket...végig olvastam 69 olvasatlan hsz-t. Látom pár embernek birizgálja a csőrét a fenemód nagy igazságérzetem, de hát ezen nem csodálkozom. Megtanultam, hogy sok a szabadság nélküli, túlzottan megkötött ember (megígérem ezentúl kíméletesebb és empatikusabb leszek ezekkel) él a földön. Itt is sok ilyen van flém ide, flém oda, ez a véleményem!
    Lényegében az összes általam tegnap óta nem olvasott hsz nem ér egy fikarcnyi reagálást sem, max. "Z" bátyó eredeztette meg az ujjam, hogy bepötyögjek neki pár okosságot, békés sort, de meggondoltam magam és nem teszem.
    Na akkor hajrá rendes fiúk...
  • soulhunter
    nah, én most kényelmesen hátradőlök, mert olvastam a "moderátor figyelmébe" topicot :D
    a célom elértem, ugyh popcorn :D
    és várom a fejleményeket :D :D :D

kár, h nekem nem szokásom pü-ket bemásolgatni, mer tanulságosak lennének :P

nah, akkor most van hawaii, dizsi, napszemcsi
  • soulhunter
  • soulhunter
    azért nem én nyitottam meg, mert nincs szükségem rendes pasira
  • NessieGraf
    A leírtak alapján az a lány nem téged akar, hanem azt: vonulj kolostorba, ha ő nincs veled és sírj utána egy életen át. Ha ilyen körülmények mellett kibékülsz vele, lesz egy "párod", aki az orrodba fűzött karikán vezet. Nem csodálom, hogy nem kívánsz magadnak egy önző, hiú partnert.
  • chhaya #4442
    utolsó két bekezdéseddel egyetértek, jól látod. tényleg hiányzott valami a kapcsolatukból, mert pár hónapra rá ott is hagyta a csaj, most mással van. (bár az én szememben ugyanolyan kaliberű az a srác is, nemtom mit látott benne, amit az előző barátjában nem...)
    első bekezdéshez csak annyit, hogy az a tanár elhíresült a korábbi viszonyairól, amit az egyetemen belül megtalálható fiatalabb lányokkal folytatott :D, bár mire mi odakerültünk, mindez már múlt időben volt, mert addigra "megvilágosult". szóval korábban ott csalta a feleségét, ahol lehetett, ezért is mert a csaj egy próbát tenni, mert így így nagyobb az esélye. :S de a tanár nem vette vagy nem akarta észrevenni, azt nem tudom.
    mindenesetre mindig kiábrándít valamilyen szinten, amikor ilyeneket hallok. el nem tudom képzelni, hogy valaha egyszer a barátom mellett fogok más jelölt után kutatni... vagy próbálgatni másokat... ennyire smafu dolog manapság az őszinteség?!?!
  • Wescone
    Látod, tudsz te laza is lenni ha akarsz...
  • Rita79
    Köszi! Tudom.
  • Wescone
    ...de gyönyörü!
  • Rita79

Fárasztó vagy!
  • Wescone
    Én csak azt látom (és azt világosan), hogy mig egyesek állítólagos sértései törölve lettek, mások sértései még mindig itt diszelegnek.
  • Rita79
    Nem mindenkiről, csak arról, aki képtelen olvasni és felfogni egy olyan dolgot, amit már leírtam és még rá is kérdez mégegyszer!
  • Wescone
    Te eleve mindenkiröl azt feltételezed, hogy kötekedni akar.
    MIÉRT?
  • Wescone
    1. Az adatlapom hobbival (nőkkel) kapcsolatos kijelentésem végén ":D" látható. Azt jelenti, hogy a vicces oldalárol kell értelmezni a kijelentésem.
    2. Én sosem állítottam, hogy rendes fiú vagyok.

...lehetséges, hogy ide csak rendes fiúk léphetnek be???
  • Rita79
    Te tényleg ilyen vak vagy, vagy csak kötekedni akarsz?

És azok a hsz-ek is csak rám irányultak, tehát nem Nandusz szidása lett törölve!
  • EnZsolt
    Eddig tudtam volna barátként kezelni, de így most már nem lehet. Az érdekes a történetben, hogy engem megszólt, hogy milyen gyorsan találtam neki új párt, miközben mint később kiderült neki még hamarabb lett az övé. (Persze, itt képbe lépett, a mi van ha nem éppen mostantól tartott ez a dolog érzés, amire rendesen egybevágott az, hogy csoporttársak, együtt gólyatáboroztak, bulikra járt Szentendrére, ahol a srác lakik, és a folyamatosan elhaló érzelmek irántam). Lehet, amiatt gondolom azt, hogy az ő hibája volt és megcsalt, mert szeretném azt hinni hogy, nem én csináltam valamit rosszul, bár ez akkor is előjöhet, ha megcsalt. Persze voltak hibák, de egyáltalán nem vágyom azokat rendbe tenni és újból vele lenni, mert másban találtam meg azt, amit benne kerestem. Ezt egyébként elmondtam neki is, bármennyire is fájhatott neki, de másképp nem tudtam volna leállítani. Evvel is válaszolnék Ritának, hogy ennél jobban nehezen tudnám elmondani, hogy nem kell már nekem. Mindenesetre örülök, hogy boldog vagyok és remélem, hogy neki is sikerül megtalálnia majd azt, akire vágyik.
  • Rita79
    Kedves Nandusz!

Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!

• Wescone
    Ok és okozat.
    Ilyen esetben mindkét hsz.-t törölnöd kellene.
    Ne csodálkozz, hogy részrehajlónak tekintenek amikor csak egyik fél hsz.-eit törlöd
  • Rita79
    "Azt akkor tagadod, hogy Nandusz személyeskedett, topikot rombolt, flémet keltett?"

Erre már válaszoltam:4421#

Nem fogok olyan hsz-t törölni, ami viszontválasz egyesek cukkoló hangvételű mondataira.
    Ennyire azért nem vagyok vak és befolyásolható!
  • Rita79
    Elkezdted olvasni az elejétől?

Az tényleg jó!
  • Z
    Csak abban értünk egyet? Azt akkor tagadod, hogy Nandusz személyeskedett, topikot rombolt, flémet keltett?

"Neked is figyelmedbe ajánlanám #4418" --- erre már válaszoltam. :)
  • NessieGraf
    Nincs igazad. Ha visszanézed a dolgok elejét rájössz, hogy Nandusz a sértegetéseivel provokál mindenkit, aztán ő sértődik meg, ha választ kap. Ha olyan stílusban válaszolnánk neki, ahogyan ő kommunikál, ez itt a káromkodós, anyázós, pofánvágós topik lenne. És az, hogy a szerelem, annak megnyilvánulásai szempontjából egyetértetek még nem jogosít fel téged házigazdaként, hogy tapsolj neki eligazítás helyett.
  • Z
    Szerintem nagyon is észrevette, de eszébe nem jutott elhagyni azt a kapcsolatot, amibe egy rakás időt, energiát, bizalmat, stb belefektetett. Mert ha lelép a lánnyal, akkor a lány lehet, hogy megismeri, és akkor már nem is vágyna rá. Vagy pl. eltelik 10-15 év, és a lány elhagyja egy fiatalabbért. Az elhagyott asszony pedig nem biztos, hogy visszafogadja a tanárt.

A lánynak jó viszonya volt amúgy az apukájával? Ott a barátja. Ha szexeltek, együtt éltek, főzött neki...nem egy-két hónapig, hanem két évig, akkor annyira nem lehetett rossz az a kapcsolat, csak valami hiányozhatott belőle, ami a tanárban megvolt. Talán a tudásra, bölcsességre gerjedt be a lány.

De ahogy beleunt a próbálkozásba, lehet, hogy hasonlóképp beleunt volna a tanárba is. Ha idővel pár, a lány szemében rossz tulajdonság felszínre került volna, akkor lehet, hogy évek alatt azok simán szakításhoz vezettek volna. Mert azok nem derülnek ki még évek alatt sem ilyen tanár-diák viszonyban...csak lakva ismerszik meg az ember, néha még úgy sem.
  • Wescone

...etttöl dobtam egy hátast!!!
  • Rita79
    "Egyedül Soulhunter durva hsz-ei lettek törölve. A többieké nem!"4421#

Remélem utoljára jön elő, hogy a hg az összes neki nem tetsző hsz-t törli.
  • NessieGraf
    A te érzéseidet is vizsgáld felül. A múltbéli lányt barátként tudod-e kezelni? Mert akkor meg kell próbálni arra vinni a dolgokat.

Viszont az, hogy ő későn ébredt rá érzésekre már egy nagyon összetett kérdés. Két különböző ember története tartozik ide magyarázatul. Az alaptörténet mindkét esetben szakítás közeli. Nem egymás párjai egyébként. Egyiküket csak nagyon felületesen ismerem. Úgy alakult, hogy meghallgattam mindkettőtől a kapcsolat történetét. Mindkettőnek adtam tanácsot. Egész pontosan: ugyanazt tanácsoltam. Mindketten megfogadták.

A tanács:

Nézz magadba! Te azért harcolsz a kapcsolatért, mert a másik személye fontos számodra, vagy a kapcsolat megléte jelent számodra presztizskérdést? Értem alatta: "Nagyon gáz, hogy az ismerőseim úgy fognak vélekedni: nem tudtam megtartani a párom. Az meg pláne, hogy ő nem szenvedett a szakítás miatt látványosan, hanem új kapcsolatot alakított ki rövid idő alatt!"

Ha a személy fontos számodra, kérdezd meg, neki mi a gondja a kapcsolatotokkal. Hallgasd meg a válaszát figyelmesen. Ne szólj közbe, jegyzetelhetsz, ha úgy érzed, nagyon fontos dolgot mondott. Mikor végzett, köszönd meg, hogy elmondta. Ne fűzz hozzá semmit, főleg ne sértett hiúságod szavait. Aztán gondold végig, mit tehetnél a változás érdekében.

Ha hiúsági és presztízskérdés csak, hagyd a fenébe az egészet. Keress olyan párt magadnak, akivel jó együtt lenni. Az élet szempontjából egyáltalán nem fontos, mit gondolnak mások. Vannak családok, ahol gyűlölik egymást, csak a látszat miatt maradtak együtt. Ilyen életet szeretnél?

Az eredmény:

Az egyik pár együtt maradt. Mindketten meghallgatták párjukat, közösen teszik rendbe a régi hibák maradványait, emlékeit.

A másik pár esetében nem jutott el a beszélgetésig se a dolog. Akivel beszélgettem önállóan végiggondolta: tényleg a hisztérikus, erőszakos párja kell neki? Azóta mással él, köszöni jól van.

Abból amit írtál nekem az jön le: volt párod inkább presztízskérdést csinál a dologból. Ha még emberileg szereted, de párként nem kívánod, a nem beleszólós módszerrel egyeztessétek le az álláspontokat.

Itt jön be Salsoul és SoulHunter hozzáállása a képbe: A beszélgetés kérdés alapú. Kérdezd meg: Miért most érez így? Egyáltalán mit érez kettőtökkel kapcsolatban.

Ha a válasz, fintor, megjegyzés, vita nélküli kommunikációt megvalósítod, figyelmesen meghallgatod, nemcsak fontos információkat kapsz. Szembesülni fog valós érzéseivel is, mert nem lesz olyan, aki vitázik, hogy eltérhessen a lényegtől.
  • Rita79
    " De ez nem mentesít másokat sem, akik szintén offolnak."

Akkor ebben egyetértünk.

Egyedül Soulhunter durva hsz-ei lettek törölve. A többieké nem!
    Nandusz meg mindig csak az őt ért sérelmekre reagál.
    Aki felcukkolja, az nyelje is be az UGYANOLYAN STÍLUSU viszontválaszt.

Neked is figyelmedbe ajánlanám #4418
  • Z
    Nincs erre szükség! Igazából mind vitatkozó gyerekek vagyunk itt...kicsit meg kéne próbálni felnőttek módjára viselkedni, nem zaklatni feleslegesen a moderátorokat. Szerintem tíz mély levegő, megbeszélhető, és megoldható. De neked is objektíven kéne mérlegelni, és végezni a hsz-ek törlését! ;)
  • Z
    Itt az a videoklip, amiről beszéltek. Ez nem film, hanem egy különálló dolog, amiben Jim Carrey is szerepel. Night at the Roxbury w/ Jim Carrey

És igen, Nandusz személyekre szabva írta, hiszen A MONDANDÓ ELŐTT OTT ÁLL AZ ILLETŐ NEVE!!!
    pl.: "soulhunter #4364: növelted eggyel az idióta hsz-eid számát."
    vagy "nessiegraf #4361: ... tudunk szelektálni és a magadfajta házisárkányokkal nem állunk szóba..." & "Ugyanis a béka segge alatti részen (ahol te tartasz)"

Ez mind topikrombolás (az ilyen viselkedés miatt léptek le innen többen is), és folyamatos flémkeltés. Bejön, nem építő jellegű kritikát mond, hanem saját magát megvédendő bunkóságokat ír, sérteget másokat, NEM A TÉMÁBA VÁGÓ DOLGOKRÓL ÍR. De ez nem mentesít másokat sem, akik szintén offolnak.

Ezek után ha nem ismered el, hogy részrehajló vagy, akkor nyugodtan át is adhatnád a pálcát valaki másnak, aki igazságosabban tarja kordában az indulatokat, és nem csak az egyik oldal hozzászólásait törölgeti.

"Még egyszer régen mondta nekem egy modi és igazat kell, hogy adjak neki. Akit nem érdekel az adott téma, az ne irogasson be hülyeségeket, hanem menjen egy másikba. Nem kell bejönni ide elégedetlenkedni." --- és ha érdekli a téma, csak nem tetszik a légkör? De szerintem ehhez a tudáshoz nem kell modi.

A topik megnyitása szerintem nem egyenlő a topik birtoklásával. Azért, mert nyitsz egy ilyen (sikeres...) topikot, maximum gratulálni tudunk. De miért akarod kisajátítani? Olyan ez, mint mikor a kiskakas a saját dombján kapirgál, és csak azt engedi oda, aki számára szimpatikus. Elindítottad, jól tetted, mert jó sokan írnak /még többen írnának/ ide, DE KÉRVE KÉRLEK, ne akard diktatórikus módszerekkel (kitörlök pár olyan hsz-t, ami "minket" illet keresetlen szavakkal, de Nandusz erre adott válaszait nem, mert ő megvéd engem, és jól leteremti a többieket) uralni, elnyomás alatt tartani a témát!
  • Rita79
    Panaszkodás, elégedetlenkedés, hg szidása ide
  • Rita79
    Szerintem nem elég egyértelműen mondod meg neki, hogy köztetek nem lehet többé semmi, ezért reménykedik továbbra is.