Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A további félreértések elkerülése végett, így legalább nem jön rájuk több válasz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
„Mindenki maga írányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelõséggel,senki más."
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
a legjobb háttérbe lépni egy kicsit,idõt szánni a gondolkodásra,és emlékezetünkbe idézni a végcélt:
Valójában mitõl leszünk boldogok?
Aztán ezek alapján fogjuk újrafogalmazni,mi a legfontosabb számunkra.”
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Válaszolok egy-két dologra, igaz utólag: nekem elsõre fontos a külsõ és igen, visszafogna a tûzfoltos arc. De mint általában, ha valakit nem tartok szépnek és megismerem és a belsõ tulajdonsága tetszik, akkor külsõleg is megszépül.
Én kifejezetten a nem hívos férfiak közé tartozom. Ez nálam több ok miatt: zárkózottabb vagyok érzelmileg és nehezen nyílok meg és a telefont nem tartom megfelelõ közegnek és képtelen vagyok használni érzelmi csatornának. Ez nem jelenti, hogy nem szeretem. Mellesleg nem is szeretek telefonálni, inkább a kor miatti "muszájnak" tartom.
Kezdek úgy gondolkozni, hogy minden nõ és férfi tökéletes valakinek. Attól, hogy nekem nem, nem jelenti azt, hogy senkinek sem.
Soulhunter ne igyál (jó, azóta írtad, hogy vége), az ital sohasem oldja meg a problémdat, legfeljebb feledteti rövid ideig (és újabb problémákat ad: másnaposság, teljesítõképesség romlása stb.).
Az elmúlt 3 évben, mióta elváltam (nem voltam házas, csak együttélés és gyerek) folyamatosan keresem azt, akivel leélhetem az életem. Ez alatt az évek alatt EGYSZER sem sikerült barátnõt szereznem. Most is a már régebben említett nõt fogtam ki, de mindig ezeket találom meg. Minden ezen okonál fogva és egyéb mások miatt is egyre jobban fordulok a vallás felé. Eldöntöttem, hogy a következõ jópár hónapban, de legalább fél évig nincs se sex, se drog, sem alkohol. Barátaimat kezdem megilyeszteni és én is úgy gondolom, hogy ez is csak menekülés a sok csalódás után, mégis furcsa módon most lelkileg olyan nyugalmat és békét érzek, amire régóta vágytam.
Mert elsiklunk afelett dolog felett hogy egy ilyen kis nüansznyi dolgon így kiakadni/kifakadni... ügye..
Az élet igazi helyzetei ehhez a problémához képest minimum giga-hard-core-nak minõsülnek.
És látva, hogy a telefonos sztori hova vazetett akkor majd az élet igazi nehézségei hova vezetnek?
Korábban úgy nyilatkoztál, hogy a szerelem milyen csodálatos, meg menjen a ...-ba az, aki nem ért ezzel egyet. És te megtaláltad a nagy szerelmet. Most meg keserûen írsz arról, hogy nincs rendes férfi. Na most pont arról volt szó, hogy távolabb kell látni a pink ködnél. Egy igazi kapcsolat - HOSSZÚ TÁVON - nem a pink ködön alapszik. Ezt írta Nessi többször is. De mindannyiszor ignoráltátok.
"Egyébként a férfiaknál még mindig azt nem értem, hogy ha annyira szerelmesek valakibe, hogy bírják ki, hogy 2 napig felé sem néznek, azaz még a telefont sem emelik fel, hogy hallják a szeretett nõ hangját." --- ezt hogy érted? Hívod telefonon, látja a számod, és nem veszi fel? Vagy nem hív téged? Ha elõbbi, akkor egy balfék. Ha utóbbi, akkor hívd te! Ahogy írtad, 10 éve még más volt a helyzet. A mai világban már emancipálódtak a nõk. Nyugodtan kezdeményezhetsz. Ma már nem kell elviselni mindent a nõknek, az egyenjogúság ne legyen akkor már olyan dolog, hogy minden jót megkapnak a nõk, de közben a "munkát" meg nem vállalják fel. Igenis hívd fel te! Igenis hívd meg te is vacsorázni. Igenis találj ki te is valami szuper közös programot. Hozzáteszem, ha te hívtad, és õ nem veszi fel (mondjuk egy napja, és nem is hív vissza), akkor tartom azt az álláspontot, miszerint egy balfék. Vagy balesetet szenvedett (de remélem nem így van).
"Ahhoz, hogy valakinek mindenben megfelejlek, gyökeresen meg kellene változnom, arra meg nem leszek hajlandó, mert az már nem én lennék." --- szerintem nem is kell mindenben megfelelni. Mellesleg tedd a kezedre a szíved, és mondd, hogy soha nem akartad megváltoztatni a párodat. Tudod, WC ülõke, soppingolás=jó dolog, cukiságok, stb. Te mindig minden dolgát elfogadtad úgy, ahogy volt? Nyilván nem. Ilyen ember nincs. Vagy az még a pink ködös részét éli a kapcsolatnak. Késõbb úgyis jönnek a: ne hagyd szét a szennyest, ne a kuka mellé dobd le, vidd le a szemetet magadtól, stb. És nincs kifogás, mi szerint: "jó, de hát ezek alap dolgok?", meg "milyen az már, hogy a szennyestartó mellé dobja a szennyest, illetve szanaszéjjel hagyja a zoknikat?". A kérdés: elfogadod úgy, ahogy van, vagy sem? Azt hiszem, erre a kérdésre nincs ember, aki - hacsak nem egy rabszolga - azt tudja válaszolni, hogy igen, életem végéig elfogadom olyannak, amilyen.
Szóval nem is kell gyökeresen megváltoznod, mert akkor már nem szilva vagy, ahogy írtad, hanem banán. A kemény része az egésznek, hogy egy minél jobb szilvát találj magadnak. Sajnos a nõk jelentõs hányadának általában a banánok tetszenek, és ideig-óráig hajlandók banánt játszani azért, hogy megszerezzék maguknak a férfi-banánt. Aztán ha sikerül összejönni vele, akkor a banánból visszavedlenek szilvává, és onnantól kezdve a banánjukból is szilvát akarnak faragni. Ami vagy összejön, vagy nem. Ha nem, akkor jön az, hogy:
"a férfi csak a saját elképzeléseit sújkolja és nem veszi figyelembe a nõ elképzeléseit - mivel ez egy társas kapcsolat "
De hát ez egy kettõs játszma. Neked is engedned kell. Nem hiszem, hogy mindig mindenben a saját elképzeléseit akarja érvényre juttatni. Vagy akkor azt a férfit nem jól szocializálták a szülei.
"Tehát a nõ zsarolása bármilyen témában már lejárt lemez." --- nem te vagy az a lány, aki vett az anyukájának egy telket??? <#whatever>#whatever>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Meg az is: százezer dolga, problémája van, amit nem tudna magába fojtani, nem akarja a másikat terhelni.
Meg az is: folyton rántott csirkét enni és még akkor is azzal foglalkozni, ha nincs ott, kicsit sok.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Tehát:
Ne foglalkozzunk a hibákkal, hanem adjuk át magunkat a SZERELEMNEK.
Továbbá:
Itt az elsõ sor.
És inkább ez lesz a nyerõ és itt meg a haramdik és a negyedik.
A fagyi visszanyal.
1. Ennek több oka is lehet. A "férfiagy" az céltudatos. Ezt értelmezd ahogy akarod, most nem tudom jobban megfogalmazni.
2. A hang meg nem minden fõleg egy ócska telefon mikrofonból halott valamiféle zörej. Igan az. Az élõszóban halott csilingelõ nõi hang mellett csak zörej és akkor a minimkáról és testbeszédrõl még szót sem ejtettünk. Akkor inkább már szép hosszú email, kézzel írt levél (ez viszont lassú...) vagy csak egy meglepi virág napközben futárral. Sok-sok éve én az akkori kedvesemet munka elõtti meglepetéssel köszöntöttem, hogy ott hagytam ahol tudtam, hogy csak õ fog járni senki más. Õ nappalos volt én meg éjszakás, hazafele tettem egy kitérõt. Másnap hálás volt. 😊
3. Lelki okai is lehetnek. Elég szar érzés valakit felhívni és beszélni aztán letenni. Meg azért pénz az nagy úr. Nevezz kicsinyesnek, de nincs kedve az embernek méregdrága telefonszámlát fizetgetni, mert 1 órás lelkizést igényel valaki telefonon. Telefon elõttt is volt szerele, ugyebár.. Inkább 2 napig nem hívom fel és a találkozás öröme sokkal nagyobbe lesz.
"Nincs rendes fiú!
Ez most már tény!"
??? Ez közöld a barátoddal is szerintem... Akkor ezentúl lehet minden nõ kurva? Talán kerüljük az általánosítást, nem mindig célravezetõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy a múltkori veszekedéskor 2 hétre elegendõ dózist kapott <#vigyor4>#vigyor4>
Ez az elképzelés sok tíz évvel ezelõtt állta meg a helyét, hogy minden a férfi elképzelései szerint alakult, de manapság a nõk függetlensége miatt, a nõknek ugyanannyi beleszólása van a közös élet alakulásába, mint a férfinak.
Tehát a nõ zsarolása bármilyen témában már lejárt lemez.<#levele>#levele>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ha valaki szeret, akkor úgyis elfogad minden hibáddal együtt. Ha meg nem, akkor veszett fejsze nyele.
Tessék idézõjelet tenni Ritus!
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetõséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerû banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerû banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...
de juhhhuuuuu 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
De hát zsák a foltját.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Nem elég csupán az igazságot megmondani, hanem a tévedés okát is fel kell tárni.
---
SoulHunter: remélem akkor amennyire lehet sikerül rendezni a történteket <#wave>#wave>
amugy néha a tartalmat (esetleg a sorok közé elrejtett dolgokat) kéne nézni (INKÁBB LÁTNI), nem megjegyzéseket tenni téma-elterelõ szándékkal??? 😛 😊 😛 😊 😛
tényleg nem tünik fel, h azokat védem, akik oltogatnak engem?
tényleg nem tünik fel, h a modik még nem adtak nekem büntipontot a hsz-eim miatt, pedig már adtam rá okot?
és én ismerem a szabályokat, és ha 1 modi nem lát sértõ dolgot, akkor nem ad büntit 😊 pedig hidd el, nem 1 modi nézi ezt a topicot, h mikor borul el az agyam 😊 kár, h nem fog 😛 igy sajnos csak azt igazolhatom, h tényleges dolgokat közlök, amik ugy is vannak, ah be vannak gépelve 😊
innen max ritácska törölget, de tegye... majd screenshotok formájában ugyis napvilágra kerülnek a hsz-eim 😛
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
bocs, de ezek alapján inkább hallgatok rá, mint 1 olyan 35-40 évesre, aki ennyi évesen jutott el arra a szintre, mint más 25 évesen.
annak a 25 évesnek még érettségije sincs, de többet tud az életrõl, mint mások. te az õ szintjét 35-40 -re érted el...
sztem ne oltogass INDOKLÁS NÉLKÜL 😊
haverom legalább mindig ad indoklást is a véleménye mellé, ah azt én is többé-kevésbé kezdem átvenni tõle 😊
- salsoul-t azért oltod, mer jol reagált?
- NessieGraf-ot meg azért, mert nagyon jol képes válaszolni 1-1 olyan szövegben elrejtett kérdésre, amit én le se irtam igy begépelve?
õk legalább a sorok mögé látnak, és ugy oltanak, és csapnak le labdákat 😛
nem a 35-40 -es kor adja a tapasztalatokat, és nincs jogod itélkezni felettük... felettem meg itélkezhetsz, csak engem nem fog érdekelni 😊
amugy salsoul #3554-es hsz-e lett vna az, ami elinditott vna ugyanazon a pályán, amit az elõzõ hsz-emben irtam. kár, h csak "röpke" 10-11 orával elõbb tettem fel magamnak hasonlo kérdéseket és megállapitásokat 😊
tehát konkluzio:
v mi vunk nagyon nagyon tanulok hozzád képest, v te v lemaradva tõlünk...
megjegyzés: még mindig a MIÉRT-ek a legfontosabbak 1 kapcsolatban, legyen az haveri, baráti, v konkrét kapcsolat. ha gondolod, indoklást is irok, aztán nem kell elõadni, h "igen, igen, erre céloztam ebben és ebben a hsz-ben"
én be merem ismerni már igy 26 évesen is, ha tévedek... és te 35-40 évesen képes vagy-e erre?
A tisztánlátás végett: szerintem egyedül még WC-re sem tudsz menni, nemhogy fogalmazni.
van 1 kis "hep" a "hup"-os sztorihoz...
pszihologia + lelketlen haver = tökéletes biztonság 😛
nah, szal...
tegnap, amikor indultam meloba, benyultam a sörér (akkor még sajna jozan vtam, amikor irtam a hsz-em)
aztán rájöttem, h hoppá, meguntam az önsajnálatom, meg az ivást, mer állandoan remeg a gyomrom...
nah, akkor a sört otthagytam a hütõben, helyette kivettem 2 vörös bikát 😊
és elmentem melozni, és dobtam 1 smst havernak, h másszon már fel csetre, és tegyen fel 4 jol irányzott kérdést 1 személynek, de rejtse el a szövegkörnyezetben... (mivel tulképp eszembe jutott, h ki fenyegetett azzal, h tönkre tja tenni az életem)
este 8kor jött a válasz, h jött emailom 😊
10 után nem sokkal elolvastam
aztán hivtam a NÕt, h csakazértse vok hajlando elfogadni, h más hülyesége miatt kell igy lennie, ha baja van velem, mondja meg, abba simán belenyuxom, de v átbeszéljük, ami történt, és hálle lujja, mehet minden tovább az eredeti tervek szerint, vagy legalább olyan kifogást találjon ki, amit tényleg el tok fogadni... (mer mondjuk indokolt)
namost jön a lényeg:
ma du. taláxunk, szépen beszélgetünk, és amikor nem számit rá, megmutatom neki az emailt 😊
innentõl aztán TUTI megyünk veszprémbe "kicsit" elbeszélgetni a nõ nõvérével, és mivel felhivtam a nõt is, h minden oké-e otthon, és aszonta, h azota a balhé óta jobb a házassága (mivel a férj hirtelen 180 fokos fordulatot tett), hát megkértem, h rohadt gyorsan szerezzen 2 napra vmi szállást siofok közelében 😊
néha bevállalok pár pofont, hamár ugyis jot teszek vkinek 😊
és koraeste irány 2en siofok, és ott tuti lesz vmi jo buli + tüzijáték 😊
hát igen! ez vok én, aki nem fog soha visszazuhanni 0-ra, mig legalább 1-re is van esély 😛
legalább ebben különbözök haveromtol, de már tom, mit fog kérni, ha netán minden jol alakulna errefelé 😊
amugy igen, elég morcos vtam, befordult, tipikusan olyan ember vtam az elmult pár napban, amilyen soha nem akarok lenni 😊
hiába, én is csak ugyanolyan szánalmas ember vok, mint mindenki más, én is tok hibázni 😊
de nekem legalább van merszem ezt beismerni
ui: igen, tényleg én vtam a hülye, az én hibámbol eredt ez az egész macera, mert tul messzire mentem a nõ nõvérénél... ugy látszik, néha megismerek én is olyan nõket, akik olyan hülyék és buták, mint... khmmm... na ugorjunk el a név emlitésérõl 😊
szal ha ma belépek, akkor buktam, ha nem lépek be, akkor nem minden heppi, de kézbeveszem a helyzetet 😊
o_O -,-\'
Nem véletlen idítottam úgy ahogy a #3554-ben.
De aki "hep"-én legény legyen a "hup"-án is legény.
/ps: nem csodálnám ha soulhunter ismét csak palira akarna venni minket mint már oly sokszor tette, s azt hozná ki végül hogy milyen érzéketlen tuskók vagyunk, hogy nem tudunk együtt érezni, s így hogy akarunk boldog kapcsolatot amikor annak nélkülözhetetlen eleme kölcsönös együttérzés... És nem segítünk a másikon amikor elesik hanem még bele rúgúnk még kettõt-hármat stb bla bla blaaa.../
Megmondom a választ is rá: nem komoly ill. nem stabil.
Ez a véleményem.
Könyörgöm, próbáljátok már jobban és életszerûbben felmérni és egyben elítélni mások élethelyzetét.
De ne ezt nézzétek, és ne indulatból reagáljatok.
Higgadtan gondoljátok át.
0. pár hete mintha nagyobb legény lettél volna
1. mintha azt mondtad volna pár hete, hogy milyen boldog stabil kapcsolatban élsz
2. a tûzfolt végett senki sem anyázott. S ha mégis, nem hiszem hogy külsõ véleményektõl meg kéne rendülnie az ember belsõ világának.
3. én nem mordultam volna oda hanem csak szimplán figyelmen kívül hagytam volna. Az emberek ilyenek. Ha vmi nem megszokottat látnak akkor azt megbámulják. El kell fogadni.
4. csak nem cserben hagy a híres alkalmazott pszichológia?
5. a dolgokhoz események láncolata vezet. Csak egy láncszemet kell kiiktatni és nem is következik be.
http://goo.gl/gd6Zi5