8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4416 Alapvetően igazad van, csak pont az volt a furcsa ebben a volt kapcsolatban, hogy szeretetből érett meg nála a dolog szerelemmé. És ő úgy érzi, hogy ez nem múlt el és súlykolja belém, hogy lehetne ez ellen tenni. A baj az, hogy ő akkor nem tett semmit, mikor kellett volna, most meg késő. Lehet, hogy nála még parázslik a dolog, de nálam nem, és remélem evvel sikerült kioltanom a még izzó dolgokat, mert enélkül nem lesz képes továbblépni.
És most káromkodni fogok, és lehet, hogy emiatt moderálva is, de a faszom kivan, hogy egyesek még mindig képesek felhozni a személyükre irányult sértést. Banyek ez itt nem az óvoda. Tegye magát túl azon, akit sért a dolog és emelkedjen rajta felül. Azt hittem találtam egy normális topikot, de amilyen gyorsan idejöttem, szerintem olyan gyorsan is fogok menni, ha ez így halad tovább -
#4415 A hozzászólásod még mindig csak téged minősít. -
#4414 Itt még annyit meg kell jegyezni, hogy nem Nessie kezdeményezte a lehordásokat, és emberek ilyen olyannak történő kikiálltását. -
#4413 Menj, panaszkodj. Aztán reménykedj, hogy a modik nem veszik észre: miért is. -
#4412 Gratulálok! -
#4411 Ne itt panaszkodj, hanem a moderátor topikban!
Te is nézzél mélyen magadba, mert itt már hordtál le egyeseket hülyének, impotensnek, stb, stb, stb.......
És azok a hsz-ek meg is vannak, úgyhogy lehet menni panaszkodni. -
#4410 Tudod, ellentétben azzal, aki azt hiszi: oszthat olyat, ami nincs neki, nemigen hiszem, hogy felveszem a TRIÓ stílusát. Érdekes ez a hely, hiszen tényleg az első olyan topik, ahol leginkább a témaindító érett meg a kizárásra.
Visszatérve a szerelemről, kapcsolatodról szóló dologra: A szerelem idején kiépített szeretet nem szimpla. Szimplán a jó közértest szokás szeretni. Amikor a szerelemből szeretet alakul ki, ott megmarad a szerelem parazsa és kiegészül a szeretet érzésével. Nem lesznek nagy lángok, de izzani fog, ha kell egy életen át. Az ilyen szeretet azért több, mint a lángolás, mert múlhatatlan. Sokszor a kapcsolat változása se töri meg. -
#4409 Okos gondolatok, a 2-es pont végén pedig beszartam a röhögéstől :D
Rita: igen, én is örülök, hogy így alakult, sőt úgy gondolom, hogy a sors akarta így, ugyanis véleményem szerint vannak sorsszerű dolgok, amelyeknek be kell következnie, hogy az ember tovább lépjen, akár munka, barátság, vagy szerelem terén. Persze mi irányítjuk a dolgokat, de valahogy nekem ezek a pont most, pont ott dolgok nagyon gyanúsak :) -
#4408 1. kinek mi nem inge. Lehet mutáns marslakó vagyok de engeme valahogy soem hatnak meg a sértegetések, beszólások. Bárki bármit bárhogy szól be letojom.
Utcán is. Vannak ismerőseim akiknek ha valaki beszól, hogy anyád akkor idul a tömegverekedés. Nekem ha beszólnak, hogy ilyen olyan anyám... letojom, ő dolga. Biztosan jobban tudja, minek vitázzak vele.
2. Ha valaki parasztul szól, és te ugyan úgy parasztul válaszolsz ugyan olyan paraszt leszel mint ő. Sőt még parasztabb, és a parasztság parasztabbnál parasztabb bugyrait fogjátok megjárni.
3. Nem kell minden szaron berágni.
Sokkal jobb kezelni tudni a szitut.
/Nem úgy, hogy én is paraszt leszek, ráadásul legalább akkora mint a másik/
4. A felületes olvasásról... inkább hallgass. -
#4407 Ez a tipikus esete annak a dolognak, hogy valaki belekényelmesedik egy kapcsolatba, új izgalmakra vágyik, de sajnos egy idő után rájön, mint a te exed is, hogy mégiscsak a régi volt a jó.
De akkor már késő.
Mert az otthagyott fél, pláne, ha rendes, valszeg hamar talál magának egy újat és nincs visszaút!
Neked meg jól is jött ez a szakítás, mert legalább rádtalált a Szerelem! -
#4406 Még egyszer régen mondta nekem egy modi és igazat kell, hogy adjak neki.
Akit nem érdekel az adott téma, az ne irogasson be hülyeségeket, hanem menjen egy másikba.
Nem kell bejönni ide elégedetlenkedni. -
#4405 "Attól, hogy valaki finomabban sérteget, sértegetés marad."
Jacky elmondta az igazságot.
Senkinek nem kell itt a szomszédba mennie egy kis cinizmusért, úgyhogy nem kell 3 emberre ráfogni itt mindent.
Ez azoknak is szól, akik "csak néha-néha" irogatnak ide, meg benézegetnek, mert azok sem a témához szólnak hozzá, hanem fikázzák a topikot.
Mindenki mélyen nézzen magába és utána magyarázzon.
-
#4404 Nem is értem, ha ennyire ragaszkodsz ehhez a témához, hogy nem tudsz róla leszakadni, miért nem te nyitottad meg?
Fejezd már be!
-
#4403 Tudod az a baj,hogy bejövök,na majd most picit olvasok,de 1oldal után már nincs kedvem hozzá..az említett okok miatt.Lehet megbújnak jó gondolatok,csak nem annyira lelkesítő keresgélni...
Én nem is ítélkezem,mert nemolvastam el mindent,ki kezdte,ki itt igazából aki,meg annyira nemis érdekel,csak az amit olvasok(nék)
Úgy alapból én a rendes fiúk közé tartozom..ezért is írtam ide ritkán..mert van akit úgysem lehet meggyőzni bármiről is,így inkább lépek,minek vitatkozzam,meg egyebek.Én beszélgetni szeretek,nem veszekedni.. -
#4402 :) Ha mást nem bunyózunk 9dragons-ban :D -
#4401 rita79 (és a talpnyaloi) nélkül jol menne a topic, témához is vágna, mint ezt láthatjuk a tegnapi hsz-ekből...
semmi vita / veszekedés / anyázás / stb nem volt...
olvass, mielőtt talpat nyalsz, és igen, ezé a hsz-emért MODIT KÉREK, és nem holmi hg-t, aki önkényuralmat gyakorol...
biztonság kedvéért: screenshot -
#4400 nekem is van ilyesmi csaj ismerősöm. két éve együtt élt a barátjával, amikor rájött, hogy iszonyatosan belezúgott az egyik (50 éves) tanárába... onnantól kezdve közel egy évig minden órájára bejárt, minden lehetséges helyen utolérte, ahol megfordult, még a lakására is elmászkált (mert a tanár ott is tart foglalkozásokat, mellesleg a feleségével...) mondom, majdnem egy évig tartott, és akkor is csak azért szállt le róla, mert a tanár nem volt hajlandó észrevenni a próbálkozásait, és beleunt a dologba. közben együtt élt a barátjával, főzött mosott rá, szexelgettek... hátszóval. vanilyen. -
#4399 Nyugalom,ők ezt élvezik:-)
Bejön ide valaki,ír egy gondolatot,bár ne tenné,hisz felesleges,mert ők 4-en-5-en mikor mennyien, egymással vannak elfoglalva,és levegőnek nézik a másikat.Oldalakon keresztül olvasod az egymás fikázását..
Értelmes gondolatokat nemigen találsz,legfeljebb hajtogatja mindenki a magáét.Rita79 próbálná kordában tartani..de nemmegy.
Pedig milyen jól ellehet(ne) beszélgetni dolgokról..vannak helyek ahol igen..tudom akkor húzzak el oda,és ne ide írkáljak..ez az sgfórum..
Sok faszagyerek megmondja a tutit,kicsit másképpen..de akkor is..enyém legyen az utolsó szó..
Erről ennyit.. -
#4398 kedves hg!
kiviszem ezen virtuális világot az életbe
sok sikert! :)
ui: tulmentél minden létező PTK törvényen, és nagyon is sérted a személyiségi jogaim, amiket szintén töröltél (amikor idéztem őket) -
Jacky #4397 Most el kell mennem (volt barátnőmhöz, akivel a szakításunk után is jó a kapcsolatunk, de tisztán már csak baráti), de du/este jövök és hozzászólok.
Nem menekülsz meg ilyen könnyen Zsolt! -
Jacky #4396 Mindenki olyan kapcsolatot épít amilyet szeretne, vagy ahogy alakulnak a dolgai és bele is törődik. Ha nem olyat akar, ami kialakult, ki lehet lépni belőle.
Tudom, hogy ez nehéz, de sokan megteszik.
Ha neki megfelel a kapcsolata, ám legyen. Az ő dolga, én aztán nem szólok bele, nem is érdekel.
De akkor ne minősítgesse a másét, pld. az enyémet, mert nagyon gyorsan visszarepül a bumeráng!
Azzal se minősítgesse, hogy nem komolynak, nem megfelelő alapon nyugvónak tartja! Teljesen eltérő az álláspontunk ez ügyben, nem fogjuk tudni meggyőzni a másikat. Ezt kéne megérteni.
Sokan, akik felületesen olvassák a hsz-eket, nem is figyelnek fel rá, hogy milyen sértések, beszólások vannak bennük. Aki viszont egy kicsit is beleérez az elhangzottakba, értelmezi, máris lejön neki egy csomó szurkálás.
Attól, hogy valaki finomabban sérteget, sértegetés marad.
Mit tiszteljek abban a nőben, aki - teljesen alaptalanul, semmiféle tényt vagy körülményt nem ismerve - azt írogatja ide, hogy impotens vagyok. Ez egy akkora sértés/marhaság volt egy ilyen idős embertől, hogy csodálkoztam, ilyet megenged magának!
Még eccer mondom, aki ilyeneket írogat, ne csodálkozzon, hogy olyanokat visszamondok/visszamondunk neki, hogy összesz.rja magát. -
#4395 A kemény szidáshoz még annyit, hogy vajon kedves Nandusz megnyilvánulásai miért azt váltják ki az emberekből ami pl a #4330-ban is van. -
#4394 Jézusom, megnézem mi van itt délelőtt és ezt látni. Gyerekek, nem lehetne leszállni végre egymásról? Inkább beszéljünk más témákról és ne egymás szekálásáról szóljon már ez a topic. Mindenki felejtse el a sérelmeit, amit más írt neki, és próbáljunk ÉRTELMESEN beszélgetni itt egymással. Nandusz, Nessie, Rita, soulhunter kérlek titeket, fejezzétek ezt be. Inkább folytassuk a megkezdett témát, amihez én annyit fűznék hozzá hogy,
az exbarátnőmmel több, mint évig voltunk együtt, ő úgy érezte, hogy a kölcsönös szimpátiából, majd szeretetből egy év után szerelem lett. Igen így fogalmazott, mert ő volt már szerelmes, csak az a kapcsolata egy kudarc lett, és többet nem akart. Úgy érezte bennem megtalálta ezt a dolgot. Szakítottunk, mert úgy éreztük ez már nem az igazi, és elmúltak a dolgok. Rá egy hónapra szerelembe estem, amit nem hittem volna, hogy így ennyi idő után sikerül, de hálás vagyok, hogy igen, mert a barátnőmmel azóta is szerelmesek vagyunk egymásba. Persze ez később átfordulhat "szimpla" szeretetbe, ami nem baj. Viszont az exbarátnőm elkezdett írkálni, hogy ő mindig szeret, és hogy én vagyok a másik fele stb. Finoman közöltem vele, hogy ez nem fog menni és felesleges törnie magát, mert nálam már elásta magát (más történet, hogy miért). Van barátja közben és mégis ilyeneket ír. Nem mondom, a hiúságomat legyezgeti a dolog, de semmi más. Túl durva nem akartam vele lenni, de a 3. ilyen levél után kiborult a bili és megírtam neki, hogy ezt hagyja abba és ne tegye ezt a barátjával, hogy egy látszatot kelt benne, vagy képes több embernek is ugyanazt az érzelmet nyújtani? A srácnak nem szóltam, nem is akarok, bár sajnálom és nem szeretném, ha később még nagyobbat csalódna.
Kicsit hosszúra sikerült. Kiadtam magamból ezt a dolgot, és arra próbáltam rávilágítani, hogy lehet később is szerelembe esni, még pedig ennyire. -
#4393 Ja ja ja persze... valóban... -
#4392 -
#4391 Nem, nem lehet trágárnak lenni, de ez nem egy közintézmény, ahol nem hangozhat el egy-egy beszólás.
Attól még nem kell kitörölni az egész hsz-t, mert van benne egy csúnya szó!
Egyébként Nandusz a 4330#-ra válaszolt, amiben Dartonita keményen szidta őt.
Azt a hsz-t inkább kitörölném, mint Nanduszét.
De nem törlök minden rinyálást. -
#4390 És látod inkább vennélek fel téged még -
Jacky #4389 "én bevállalok 1 ban-t azért, h ne lássalak titeket a forumon se (van még elég nevem itt)"
Topicromboló vagy. Ez tiszta ügy, már többször is elmondtam. Az hogy állandóan hajtogatod, hogy be kell zárni, nem megoldás. Ha elhúznál innen, az lenne a megoldás.
Épp te meg a hozzád hasonlók szítják itt a flémet.
A kijelentésed másik feléhez meg annyit, hogy épp ezért a szavad nulla itt. Senkit nem érdekel, hogy mit akarsz. Húzz el és éld ki magad máshol az összes regeddel együtt! -
#4388 Azért nem sorolom oda, mert ő szokott a témához írni.
Csak "valaki(k)" mindig jön(nek) elmondani, hogy mekkora erkölcstelen ribanc stb... és ezen a ponton borul a bili.
Én sem értek egyet azzal a bizonyos kapcsolatával, senkit sem bíztatnék olyanra, de az ő döntésük (NessieGraf-é és párjáé) amit én maximálisan tiszteletben tartok.
Ezt bizonyos kapcsolatot és szereplőiket tovább ragozni, elemezni és minősíteni semmi értelme. -
Jacky #4387 Nem tudom a címét, egy videoklipszerű dolog, a két testvér meg Jim Carrey vannak a kocsiban és felbukkannak esküvőn meg osztálytalálkozón, mindenféle bulin. Közben megy a film zenéje. Nagyon ütős.
Na ők se rendes fiúk
-
#4386 Mások állandó, kényszerszerű elemzésén és mínősítésén kívül tudsz-e még valamit? -
Jacky #4385 A #4361-est is sorold oda szépen. -
#4384 Ja, akkor lehet trágárnak lenni? -
#4383 Miért? Valakire személyesen mondta?
Én úgy látom nem. Csak általánosságban beszélt.
-
#4382 A #4376-ban még mindig olvasható a trágár megnyilvánulás. Semmi moderálás...
De ha te lennél az akit π-tsán rúgnak gondolom már nem lenne ott a hsz.
Nem csak az a hozzászólás problémás ám, és moderálandó ami téged küld el alantasabbnál alantasabb helyekre, hanem az is amelyik másik embert... -
#4381 "de tod mit? én bevállalok 1 ban-t azért, h ne lássalak titeket a forumon se (van még elég nevem itt) :)"
evvel a "mondatoddal" elmondtad a lényeget.
csak arra mész, hogy flémet szíts!
szerintem ne várd meg a bant, hanem köszönj el szépen! -
#4380 én legalább tok napokig kussolni, ha nemtok érdemlegeset hozzászolni...
tod: inkább kussolok, minth tovább vigyem a flémet
amugy: ami tény, az tény, ez ellen nem tehetsz semmit...
de tod mit? én bevállalok 1 ban-t azért, h ne lássalak titeket a forumon se (van még elég nevem itt) :) -
#4379 Nem láttam!
Mi a címe? -
#4378 Tíltsál ki minket ebből a topikból és akkor nem fogunk ide irogatni.
Igaz, hogy én nyitottam ezt a topikot, de azért okoskodjál csak tovább.
Az engem sértő durva hsz-ek pedig nem priviben jöttek, hanem a közösben.
És azt törölni is fogom, bár remélem már lenyugodtál és befejezed itt a "triónk" ócsárlását, mert értelmes hsz-ed az nincs. -
#4377 tök jol ment a csevely a triotok nélkül...
muszáj volt beleszolnod?
ebből is CSAK az látszik, h ti 3motok miatt nem lehet itt témához méltoan témázni :P
- hg nem kell ide, mer mindenkit csak uszit mindenki ellen
- te nem kellesz ide, mert állandoan érdekes stilusban közlöd a dolgokat
- dzseki(l) még függvény kérdése, ő pl. már visszavett azért...
amugy a hülye szőke k*rva és egyéb megnyilvánulások pü-ben mentek, amiket kedvesmentes hg másolt be ide, bár furcsállom, h azok a hszek még mindig itt vannak, az enyémek meg nincsenek...
azt se értem, h mi sértő van abban a hszben, ahol a kövit irtam:
(screenshotrol idézem magam)
"inkább legyek ovis, mint bölcsis szőke parokában"
bezzeg az ő ovis beszolása ott van, az én bölcsis védekezésem meg eltünt...
szal nagy itt a részlehajlás, és nagyon magatok felé nyul a kezetek...
de tényleg örülnék (és sztem sokan mások is), ha mind a 3an pihiztetnétek magatok, mert nélkületek fura modon nagyon jol megy a témához valo témázás :P