8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4679 Neked ki osztott lapot köcsög gyerek? faszt vered itt magad mintha a moderator csapatba tartoznál, illetve azok lennének a spanjaid?. egy kis foskupac vagy, akit néha észre veszünk itt az sg-n, máshol erre esélyed sincs. -
#4678 Az én anyám is olyan, aki nagyon szeret gondoskodni a gyerekeiről, de én a lázadós tipus vagyok és szeretem a saját utamat járni. Ezért nagyon sokat veszekszem vele, mert nagyon különböző a véleményünk.
Az előző hsz.-emben említett exem a szakításkor azt is vetette a szememre, hogy anyám miatt szakítunk, mert befolyásolt engem. Namost anyám az egész kapcsolat alatt egyet kérdezett, de azt sűrűn: miért nem látogatsz meg minket vagy legalább hívsz fel, mióta azzal a nővel élsz? -
#4677 na, azért nem mindenki...
én pl. betartottam :)
de merem állitani, h ha nem jönnek vissza alreggel, akkor itt mostantol nyugi lesz 1 7ig :) -
#4676 első figyelmeztetés-
második figyelmeztetés.
Mivel mindenki nagyívban letojta ezeket de elsősorban Rita és Nandusz kapják az 1 hetes pihit. -
#4675 Hát igen, az nagyon nagy csapda, ha egy férfi sokáig élt egyedül vagy az anyjával.
És ahogy öregszik, annál nehezebb magához való nőt találnia, mert a korban hozzá illő nőknek már legtöbbször van gyereke vagy nem felel meg a nő külseje a túlkorosodott pasikának. -
#4674 mindig csak a pénz, a pénz, és a pénz...
és még csodálkoznak + sirnak a nők, h miért kevés a rendes pasi :) -
#4673 Moderátori figyelmeztetés semmibe vételéért kiosztok pár pontot, mivel nem mondhatjátok nem figyelmeztettem senkit amikor kinyitottam a topikot ezért pisszenést sem akarok hallani a büntikért! -
#4672 Ebben egyetértek veled.
Ha az egyik ember a pár közül bele tud adni egy összeget a közös lakásba az teljesen elég, mert a maradékot ki lehet fizetni közösen, az ingatlanhányadot pedig le lehet fektetni ügyvédnél.
Mostanában 2 kolleganőm is felvett hitelt, az egyik 15, a másik 14 milliót.
Tehát be lehet vállalni hitelt is, nem muszáj egybe kifizetni az új kéglit. -
#4671 Ok, mivel ketten is kérték.
Volt egy ismerősöm, aki nagyon szerette az anyját, a nők tipikus rémálma. Nem értette, hogy a barátnője, akivel nagyon komoly kapcsolatban voltak és tervezték a hosszú jövőt, miért hagyta el. Ez a srác azért függ az anyjától, mert mindent megcsinál az ő egyetlen pici fiának és ez nagyon kényelmes, csak az életre nem készítette fel. Ma már túl van a srác a 30on és nincs barátnője. Nem tartom a kapcsolatot vele, mert megmondtam, hogy "szokjon le" az anyjáról. Azóta nem kívánatos személy vagyok.
A másik, hogy az élettársammal anno, azt terveztük, hogy veszünk közösen egy lakást. Neki volt egy nyaralója, ami ért pár millát és azt akarta eladni, beleadni a kezdőrészletbe. Nekem volt egy garázsom, ami nem ért túl sokat, ráadásul az anyámék vették és ők használták és én nem akartam eladni a "fejük" fölül. Ugyanakkor volt egy nagyon jól fizető állásom. Azt javasoltam, hogy legyen a barátnőm nevére írva a lakás én pedig fizetem a részleteket, engem terhel a hitel (vagyis ha valamikor szétmegyünk (vele akartam leélni az életem), akkor én fizettem egy csomó pénzt és a lakás mégsem lesz az enyém). Azt mondta, hogy én semmilyen kockázatot nem vállalok és egy hónappal később vége lett a kapcsolatnak (persze más miatt is). -
#4670 Te sem vagy normális!
Mostantól kezdve a topik a modik kezében van!
Szállj le rólam!
Nandusz azt csinál felőlem, amit akar! -
#4669 Egyébként a #4655-on gondolkodj el. És tedd össze azzal amit a #4659-ben írtam. Ennyi lenne a normális kerékvágás visszaállítása ami délelőtt már megvolt. Amíg... ezt Daffit elmondja a #4655-ben.
De szentségtörés lenne ha te szólnál Nadusznak, hogy nyugi...
Vagy elmondanád neki, hogy hiába akciózik téged egyáltalán nem érintett (#4657), hogy nem te vagy a hg és ne vágja már tönkre a nagy nehezen normális irányba terelődött topikot.
Főleg mikor ő írta, hogy:
Jól van, hagyjuk a régi sérelmeket és ne flémeljünk többet...próbáljunk meg egy hajóban evezni végre már. (#4568) -
#4668 anyádat is körbe tekerhetnéd rugalmas pólyával szegényt, hogy ne szenvedjen annyit miattad, meg a folyásod miatt. -
#4667 De jó, hogy már nem én vagyok a HG!
Mi folyik itt -
#4666 Nálam mindig van kéznél egy pezsgősdugó, meg egy tekercs szigetelőszalag -
#4665 magad hasmenését próbáld menteni, amikor társaságban vagy. De ha sokat dugtak seggbe, akkor ez is lehetetlen vállalkozás. -
#4664 ez mondjuk engem is érdekelne
ird csak nyugodtan, ne érdekeljen, h mások lovaglásznak itt minden vacakságon :) -
#4663 Az a geci, aki megpróbálta menteni a menthetőt -
#4662 Te ki a geci vagy itt, hogy osztod az észt és azt hiszed mondenben neked van igazad? tájékoztatlak semmiben sincs, egy rakás szar vagy a többodji flémelővel egyetemben. na takarodj. -
#4661 No comment! -
#4660 Ennyit kellene csak tenni és nem topikot zárni. -
#4659 Akkor mi f*szt cirkuszoltok ennyit azon, hogy nem vagy hg?
És miért nem mondod meg Nadusznak, hogy nyugodjon már el mert te nem hg-ként is ugyan úgy tudsz forumozni és semmi sem jelent hogy nem vagy hg a topik témáját tekintve? -
#4658 Akkor topik close!
Vagy hogy szokták ezt csinálni. -
#4657 Te nagyon-nagyon tévedsz.
Nem azért nyitottam ezt a topikot, mert ez az életem értelme.
Felőlem be lehet zárni, akár már most is.
Ha nem lett volna ennyire népszerű, már régen be is zárattam volna.
Csak gondoltam úgy 1000 hsz után már nem kellene bezáratni.
De elhiheted, ha be lesz zárva nem leszek öngyilkos, mint ahogy még most is élek, hogy nem vagyok HG.
Sőt! -
#4656 Szerintem ha gondolod nyugodtan írd le, amit szerettél volna. Nem hiszek benne, hogy itt csak vitázók vannak. Sőt talán azok is megszólalnak egy valóban fontos téma miatt, akik csak olvasni szokták a topikot. -
#4655 off
Péntek óta nem voltam fennt az SG-n csak vasárnap du. kezdtem el újra olvasni a topicok. Örültem, hogy visszatértünk a témához és gondoltam írok is, mert az anyós és lakás vásárlásra van saját példám. Frissítek, erre Nandusz bemásolja a privit és kezdődik minden előről.
Gratulálok mindenkinek aki nem képes túllépni a büszkeségén és csak lök mégegyett ezen a körhintán!
off -
#4654 én külön mutattam egy utat arra, hogy miként lehet kihúzni a dolgokat a szarból. És miként lehett volna azt elkerülni ami kialakult.
de büszkeségből ki lett röhögve
és nem, nem lelelm perverz öröm sem abban, hogy Rita már nem hg sem abban, hogy a topik zárva lesz
sajnálattal tölt el
sajnálattal tölt el, hogy önként és dalolva az adta meg a kegyelemdöfést akinek a legtöbbet számított az egész -
#4653 1. az egy prognosztizáció volt
2. leírtam, hogy milyen lépések milyen lépéseket vonnak maguk után
3. a forgatókönyvnek pontosan azt a részét folytatta Rita ami a vesztét hozta
4. holott megvolt a lehetősége, hogy a másik utat válassza
5. nem választotta másikat -
#4652 Plussz már a címet sem én szerkesztem! -
#4651 Nem panasz volt. Tények, mint mindig. -
#4650 /close -
#4649 Már nem én vagyok a HG!
Ne nekem panaszkodj! -
Nandusz #4648 vissza fogod kapni.© -
#4647 Igazából ez fogalomzavar része esetedben. Nem az első.
A privát üzenet olyan, mint egy cégnél az üzleti titok. Csak az utóbbi kikürtölése komoly következményekkel jár.
Szemben azzal, hogy ha valaki létrehoz egy topikot, akkor az nem a tulajdona, hanem annak tisztességes működtetése a felelőssége.
Jelen topik esetében ott hibáztál: nincs kiírva a címbe: csak az szólhat hozzá, aki velem egyetért. Ebben az esetben eszembe nem jutott volna hozzászólni. Ugyanis lehet, hogy az évek a külsőmön közel sem hagytak akkora nyomot, mint az átlagos, de az eltelt évek alatti tapasztalatok segítő szándékú feltárásáról azonnal tudtam volna: felesleges. -
Nandusz #4646 nem kell neked prognosztizálnod semmot, mert úgy faszság, ahogy van. Ellenben elmehetsz te is recskázni a sarokba soulhunter mellé, hogy bejött a jóslatod, amit végül is te gerjesztettél. -
#4645 Már leírtam és látszik is, hogy nem haltam bele, hogy nem én vagyok a HG.
Legalább nem kapok állandóan szidalmakat és nem kell árgus szemekkel néznem a hsz-ek tartalmát, hogy éppen ki, hol, kit hülyézett le. -
Nandusz #4644 Nem dőlt be neki senki... nehogy már túldimenzionáljátok a a személyét. Blöfföl és magát fényezi rizsázásra alapozva. -
#4643 Én meg elküldtem Ritának a forgetókönyvet arról, hogy milyen lépéseket fog tenni és azért miért fogják házigazdaságától megfosztani.
Csup a józan és prognosztizációs erejét bevetve.
És bár a lottón lenne így ötösöm.
És halkan meg kell jegyeznem: megint nem a mi oldalunk triója indítja a balhét...
Ami close topic-hoz és tagok bannolásához vezet... -
#4642 Ha nem reagálsz akkor is tudjuk már, hogy nem vagy ide való, sőt az utcára sem engednélek ki.
És egy ilyennek dőltek be a modik?
Vagy aki bíráskodott felettem?
Röhej -
#4641 csakazértsereagálok, csakazértsereagálok -
#4640 De ha bemásoljuk, akkor máris közhírré válik