8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • soulhunter
    van a sakkozok közt 1 mondás:
    "Ha fejlődni akarsz, mindig erősebb ellenféllel állj ki"

sztem ez igaz az életre is, a kapcsolatokra is
    mert:
    az elején mindenki rendes lányt ismer meg fiatalkorában...
    csak ugye a fiatalság nem épp a tartosságrol hires... (a kivételek meg erősitsék csak ezen megfigyeléseim) :)
    aztán jönnek a rendesmentes lányok, amik elrontják az addig amugy rendes pasikat, és edzik őket
    a rendes pasik (akik nem dőlnek be ezeknek) inkább szellemileg tulfejlesztik magukat ezekhez a lányokhoz, h már ránézésre ki tják szürni az ilyeneket (akár mozgás, akár hangsulyhasználat, akár stb stb alapján)
    magyarul: tanulnak a nőktől, és nem félnek visszaadni, ill. felhasználni a "tanultakat"
    mondjuk a rendes pasik a rendes lányoknál ezeket nem alkalmazzák, mert nincs az " ellesett tanulmányaikra" szükség

de a szellemi fejlődéshez azért mindig is erősebb ellenfél kell :)

megjegyzés:
    remélem a 2 "elitéltünk" most fejlődött 1 "kicsit"

amugy üdv minden visszatérőt, és remélem hoz mindenki még 1 embert
  • salsoul
    Leírás itt és itt.
  • salsoul
    "Emeltem homokzsákot, hordoztam sót, de mindegyik könnyebb volt, mint az adósság."
    Ráadásul mivel (az ember a sajátja helyett) a hitelező pénzét költi (költötte el), még rabszolga is lesz... 5-10-20 akár 30 vagy még több évre.
    /Kivéve talán, ha úgy vesz fel pl 10 mila hitelt hogy a bankszámláján mindig van pl 20 mila./

A teás téma kapcsán pedig például (figyelem: példa!) az aki nem akar szellemileg fejlődni, mert jól érzi magát a materiális birodalomban (mondjuk annak rabja) az ki fogja küszöbölni az életéből azokat a tényezőket amik a szellemi fejlődését segítenék elő, mert különben fokozatosan le kell(ene) mondania bizonyos földi élvezetekről (amikhez földi szempontból szívesen ragad a földi)
  • EnZsolt
    Rendes lány leszel :D:D:D:D
  • Jacky
    De mi történik egy rendes fiúval (mondjuk én :) ) ha beiszik egy ilyen teát hosszabb időn keresztül?
    Abba nem tudom hagyni a dohányzást, mert nem dohányzom.
    Csajom sincs jelenleg (dolgozom rajta :) ), meg ha lenne, akkor sem idegesítene, hogy eljár a barátnőivel(hez). Ez természetes.
  • soulhunter
    hát érdekes okozozat, az biztos...
    nemh örülne a csaj, h nem ripacskodik a pasija nyakába, még szidja is a készitményt :D

nekünk is ez a tea kellett vna tegnapig ebbe a topicba
  • NessieGraf
    Szerintem van módod kipróbálni. Calli a neve.
  • Jacky
    Nekem nagy pénz. Másnak lehet hogy nem.
    Én már belevágtam, nekem annyi. De tudjátok mit mondok? Azt hogy hülye voltam nem előbb belevágni. Ha 20 éves koromban elkezdem, már a végén tartanék a részleteknek! Most meg, ehh jobb nem beszélni róla.

"Abba kell hagynom ezt a francos teát, mert amióta iszom, nem idegesít, ha Norbi elmegy szerdánként a haverokkal focizni!"
    Hát azért ez ideillik. Merthogy egy normál fickóról (a párjáról) is van benne szó, mint okozatról.
  • Jacky
    Na né má, egy Dick!
    Há mégis visszajöttél vazze? Ugye, már reszketett a kezed a billentyűzeten, hogy nem írhatsz ide!?

Még szerencse, hogy én nem voltam itt. Magánélet rulez.
  • salsoul
    Attol függ milyen léptékkel közelítünk.
    Gyakorlatilag alig pénz 10-20 mila.
    Még 100 mila sem egy nagy összeg.

Egyébként szerintem jobb a pénzt befeketetni (fialtatni), mint elkölteni.
    Nem muszáj az embernek 20-30 éves korában házat vennie. Lehet bérelni is.
    Aztán ha már tonna számra dől a lé a befektetésből lehet házat venni.

Senki ne jöjjön azzal, hogy ezt nem lehet megcsinálni... Csak elhatározás és tervezés kérdése az egész.
    Nemakarásnak meg beszarás a vége.

Ez egy nagyon érdekes pont amit érdemes lenne kivizsgálni.
    Csak OFF lenne.
  • Dick Riddick
    Végre egy kis nyugalom!
    Apám, ami itt ment... hát erről beszéltem én nektek.
    Hat zsáknyi büntetőpont lett kiosztva.
  • Jacky
    Hozzám jössz feleségül? Azt hiszem ez mindent elmond
  • Jacky
    Nem hiszem el, hogy ilyen buták lettek volna a kolléganők! Tuti, hogy ezért hagyták abba a tea ivását, mert kvázi használt? Besz..ok.
  • Jacky
    Na most erre mit mondjak? Barátaidat és a hobbidat SEMMIFÉLEKÉPPEN nem szabad feladni! Tökmindegy, hogy ki kéri vagy követeli.
    Ha feladod őket/ezeket, már nem te leszel. Kevesebb leszel.
    És ahogy írták itt vagy 1000 hsz-el ezelőtt, jó szilvából nem lesz jó banán. Ha jó szilva vagy, maradj is meg jó szilvának, ne próbáld álcázni magad banánnak.
    (Ne kérjétek, hogy pontosan idézzem, nagyon rég volt. Lényege ennyi.)
  • Jacky
    Az én anyukám ugyanilyen. Gondoskodó, 3 gyereket, 3 rendes fiút!!! felnevelt. Csakhogy makacs. Nagyon.
    És az a még rosszabb, hogy én is, mert az ő fia vagyok
    Néha "legyőzöm" makacsságban! Tudjátok mekkora sikerélmény?
  • Jacky
    14 meg 15 milliót? Úristen, az nagyon sok! Egyedülállóak ráadásul? Vagy van egy rendes barátjuk/párjuk/férjük? Akkor tényleg meg kell hogy bízzanak egymásban. Merthogy ennyi pénzt egyedül felvenni őrültség! Vagy nagyon jól keresnek.
  • Jacky
    "Azt javasoltam, hogy legyen a barátnőm nevére írva a lakás én pedig fizetem a részleteket, engem terhel a hitel (vagyis ha valamikor szétmegyünk (vele akartam leélni az életem), akkor én fizettem egy csomó pénzt és a lakás mégsem lesz az enyém). Azt mondta, hogy én semmilyen kockázatot nem vállalok és egy hónappal később vége lett a kapcsolatnak (persze más miatt is)."
    Itt egy picit szeretnék többet tudni, mielőtt véleményt mondok.
    A hitel a leányzó nevén lett volna csak? És te fizetted volna, de nem hivatalosan?
    Ha ez így van, akkor a lány nem bízott meg benned.
    Jó nagy marhaság, mert hiszen minél inkább telt volna az idő, te annál több pénzt öltél volna bele az Ő lakásába! Hmm.
  • NessieGraf
    Biztos van olyan is. Én egy olyan emberrel is találkoztam, aki azt mondta: annyit keres, nem is kéne több.

A többség helyzete azért nem ilyen. Érdekes volt, az ember, mert semmi külsőség, vagy viselkedési allűr nem utalt arra, bármiben különbözne egy átlagembertől. Lehet, hogy a minél több vagy, annál kevésbé vagy elszállva magadtól típusba tartozott.
  • predator1982
    hát én ha valaha is házasodnék, akkor valszeg én is kosztümben vagy valami ilyesmiben tenném, semmi hacacáré, felesleges pénzkidobás, nem fogok azért évekig gürcölni hogy egy nap alatt elbasszam az egészet, aki esetleg megerőltetés nélkül megengedheti magának annak egészségére.
  • NessieGraf
    Igen, az esküvői ruhák, meg a vendégeké nem egyszerű feladat. Most figyelem a menyasszonyokat a közelemben, sokan próbálnak olyan ruhát venni, ami más alkalomra is jó.

Viszont a legtürelmesebb vőlegény se bírna ki eg ilyen tortúrát. Nem lehet véletlen az a régi szokás: a vőlegény nem láthatja a menyasszonyi ruhát esküvő előtt. Ezt nagyon bölcs ember találta ki, akár férfi volt, akár nő. Az első veszekedés méregfoga kihúzva :D
  • predator1982
    igen ő többet vásárol, meg valahogy türelmesebben körbe néz mint én, mondjuk ha ketten megyünk, akkor én is körbenézek. legutóbb ment egyik ismerőse eskőjére, na viszont annak már nagyobb feneket keritett, hetekig kerestük a megfelelő ruhát, de a végén tényleg nagyon szépet vett, baráti áron:-) de nekem már a hócsukám a végén tele volt. mondtam is neki,hogy nem akarok részt venni majd ha a saját esküvőjére készül majd. erre mondja, hogy bazz pedig segitened kell:DDDDDDD
  • NessieGraf
    Ezek szerint ő többet jár vásárolni. :D

Amúgy ez pont az az elfoglaltság, amikor a másik felem inkább menjen másfelé. Van, hogy megmutatom neki előre, amit járt-kelt módon kiválasztottam. Jó ízlése van, szereti, ha kikérem a véleményét.

Vásárolni viszont nélküle megyek. Minek untassam?
  • predator1982
    mondjuk ez igaz, ebből a szempontból mondjuk érdemes kicsit körbenézni, én ezt úgy oldom meg, hogy jártamban keltemben nézelődök, amikor már tudom mi kellene, és ahol számomra a legjobb áron láttam ott veszem meg, természetesen én is faragtam már rá, nemegyszer. vagy megkérdezem jóltapasztalt barátnémat:DDD
  • NessieGraf
    Nemtom, merre vagy. Én se Pesten, csak járok arra amióta elköltöztem onnan. Ne aggódj, végigmész a városon, megkapod az ugyanazt különböző árakon. Ha rosszul választottál barátnőt, addig megy, míg meg nem találja a legdrágább ugyanazt.
  • salsoul
    Én hogy utálom a hatalmas rongyboltokat.
    Még mikor magamnak szeretnék vásárolni... ráadásul mindenhol csak ugyan azt lehet kapni... a kinálat átláthatatlan... rettenetes.
    Meg amikor "el akarják adni az eszkimónak a fagyasztót".

Legalább is mifelénk vidéken.
  • Daffit
    Nagyjából tudom mit akarok ha boltba megyek, de azért szeretem megnézni mit veszek. Szeretek barátnővel is vásárolni, nem zavar ha sokáig válogat. Ha olyan helyre megyünk ahol van férfi részleg is, akkor el tudom magam foglalni és ilyenkor direkt nem sietek.
  • predator1982
    szólhatsz, csak sajnos erről lecsúszott mert van barátom:-)

ja és tényleg a szórakozásról meg annyit, hogy azokat a nőket sem értem akik azért rinyálnak mert a pasijaik isznak...mi együtt szoktunk inni, amelyik társaságot meg nem kedvelem, oda egyszerűen nem megyek ennyi:-)
    de persze azért engem sem kell piedesztára emelni, mert azért a női sajátosságaim ennek ellenére megvan (néha pici női hiszti, de kibirható asszem:DDD)
  • NessieGraf
    Szerintem én még nálad is rosszabb bolt vagyok a plázáknak. Minden ruhatípusra kerestem kisebb üzletet, ahol sikerült, gyártót, beszállítót.

Akkor kattant be, hogy így kell megoldani, amikor egyszer megvettem egy nadrágkosztümöt a tervezőnél (18 eFt volt, és a méretemre szabták, bumm várni kellett 1 hetet rá), aztán annak a blézerét megláttam egy plázában 42 eFt áron. Ahogy számoltam: 2 kosztüm, meg még póló és blúz is kijött belőle az első helyen.
  • soulhunter
    van 1 haverom, aki pontosan ilyen nőre vágyik :)
    szoljak neki, h megtaláltam a számára tökéletes felfogásu nőt?
  • predator1982
    igen mint általában a férfiak, mind hisztisek:-) én ha vásárolok akkor a barátnőmmel szoktam megoldani, pont ennek a feleslegesen elhurcolom magammal a páromat hisztik elkerülése végett:-) amúgy jah, tényleg általában tudom mi kell, és hogy az kb hogy fog állni nem teketóriázom sokáig, főleg hogy emberundorom is van:-)
    smink elég hamar megvan, mert már gyakorlott vagyok és nem szoktam magam agyonfesteni sem. akkor szoktam csak sokat tökölni ha renoválok magamon, hajat festek epilálok stb. az mondjuk két óra. de az úgy zajlik hogy közben kávézom, leülök a géphez stb:-)
  • soulhunter
    hehe :)

te kis genetikai hulladék :D
    h birod ki, h ne orákig sminkeld magad, vagy tényleg tudd, h mit akarsz venni, és azt hol találod?

amugy üdv a topicban, várunk jopár hsz erejéig :)
    ja, és hozd be még 1 barátnődet is

amugy nem általánositottam, én csak azt irtam le, h ez nálunk h müködik néha... szerencsére nem olyan gyakran, mint a plázacicáknál :D

mert pl. volt 1 olyan konkrét eset (nem is olyan régen), h Ő eldöntötte, h igenis venni fog 1 farmert, ami jol áll neki.
    ki is nézte már joelőre. (igen, ez célirányosságra utal)
    felprobálta, és akkor jött rá, h "hopp, ez nem is áll olyan jol nekem, de hamár itt vunk, akkoris szerzek 1 farmert"
    - makacsság rulez :)
    na és itt kezdődött a vásárlási kálvária :D

főleg az tetszett, h talált 1et, felprobálta, és megkérdezte: "szted ez h áll?"
    erre én lenéztem az ölembe, és mexolaltam: "ettől sehogy"
    szerencsére érti az ilyen "magasröptü" poénokat :)
    aztán megint megkérdezte a kövinél, meg megint, én meg csak annyit mondtam, h "sztem, ez igy pasiszemmel nézve nem biztos, hogy a legjobb választás lenne"
    jofej volt, mert végülis csak értette, h mizu, és azért csak talált magának valot :)

és félreértés ne essék, nem azért szoltam le a gatyákat, mer untam már a probafülke előtt üldögélni, mer akkor azt mondtam vna, h "ez jo lesz, csak menjünk mááááá"
    (igen, amikor vmit nagyon unok, akkor nagyon hisztis tok lenni) :)

• NessieGraf
    Mivel nem reklámoldal, priviben elküldöm.
  • predator1982
    bocsi hogy közbeszólok, de mindkét félnek tényleg áldozatot kell hozni, egy jólműködő kapcsolatban, és tényleg hagyni kell hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, mert ha ez nem igy van az csak feszkóhoz vezet.

zárójelben még itt az előzőekhez kapcsolódva olvasgattam, ne általánositsunk már, hogy minden nőnek órákig tart megvenni a megfelelő ruhát, én pl rém egyszerű vagyok, és célirányosan megyek vásárolni, van hogy elkisérem a barátnőmet ha neki kell valami, és már nekem herótom van,pedig elviekben nekem is élveznem kellene a dolgot:-) lehet hogy egy genetikai hulladék lennék???:O
  • soulhunter
    mi ez a tea? mer jo lenne, ha nem kivánnám a cigit, és ennyivel is több maradna a kasszában :)
  • NessieGraf
    A kapcsolatok csak részben mennek úgy, ahogyan szeretnénk. Maximális tolerancia minkét részről kell hozzá.

Egyszer volt egy aranyos sztori:

Egy méregtelenítő gyógynövény teáról mondta az valaki: nemcsak fizikailag méregtelenít. Két kolléganőm elkezdte inni (én még ma is rendszeresen iszom). Az egyik abbahagyta, mert nem kívánta tőle a cigit. A másik a következőt mondta:

- Abba kell hagynom ezt a francos teát, mert amiőta iszom, nem idegesít, ha Norbi elmegy szerdánként a haverokkal focizni!
  • soulhunter
    na, azért néha én is megkapom, h miféle haverjaim vannak (amikor pl. az 1ik tulissza magát, mer nem várja otthon senki) :)

nameg cserébe én is bevállalom szájhuzkodás nélkül, ha olyan helyre kell menni, amitől alapbol is herotom van (el sem tod képzelni, h 1 plázában mennyi ideig tart végigjárni minden üzletet, mire megtalálja a neki tetsző ruhát) :)
  • Daffit
    Ma már "kiszűröm" azokat a nőket, akik meg akarják mondani, hogy mit akarok, de az akkori ex olyan volt és csak azt a megoldást ismerte, amit ő mondott.

Ha nektek sikerült megoldani az jó, büszke vagyok rátok
  • soulhunter
    hát, jo példát irtál, h a barátaid is feladtad

de nekem pl. a munkatársaim most a köröm, és nemcsak melo után szoktunk elmenni együtt valahova, ahol aztán jol kibeszélhetjük 1más nőit :D :D :D

és nem kifejezetten kocsmázni járunk, inkább biliárdozni, dartsozni, csocsozni, flipperezni, meg ilyesmik :D

bnőm meg nem hisztizik, ha szolok neki, h figyusz, igy + ugy ekkor / akkor csatlakozom hozzájuk. ha meg olyan helyre megyünk, akkor viszem magammal őt is :)

én ezt igy oldottam meg, h senkinek ne legyen baja :)
  • Daffit
    A szerelem néha nagyon furcsa, mert még a barátaimat is feladtam az exem miatt, meg a hobbimat a szabadidőmet, főztem és takarítottam is, jártam boltba, kedveskedtem neki ezzel-azzal megleptem, oda mentünk nyaralni ahova ő akart, mégis én voltam a hibás. És tényleg, nem kellett volna vele összejönnöm, dehát a szerelem...
  • soulhunter
    ismerős...
    én is ezt hallgatom apámtol már joideje, de azért vele meg lehetett beszélni ezt a dolgot (igaz, h 2 év alatt), és kiderült, h ő is ilyen volt fiatalkorában :)