Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha egyáltalán nem vágyik senkire, mert egy önzõ állat, aki képtelen saját magán kívûl mást is szeretni, azt elítélem és szánom.<#levele>#levele>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Amikor az ember boldog, akkor azt megosztja más emberekkel is.
Ez olyan, mint az esküvõ!
A pár elhívja a rokonait és a legjobb barátait, hogy együtt ünnepeljék meg azt, hogy milyen szép pár lettek és hogy egymásra találtak.
Még mindig nem értem, hogy ebben mi a rossz?
Vagy az embernek csak arról kell panaszkodnia, hogy éppen egyedül van?
LoooooooooooooooooooL!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Bár lehet hogy csak az én személyem biztatja erre õket /bár nem hiszem/.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Te írtad!
Sikeresnek mondható, számomra az azt jelenti, hogy nem sikeres, csak õk annak hiszik, akkor miért nem fejezik be?
Ugyanis meg kell tanulni empátiát érezni az egyedülállók iránt és nem ellenségeskedve közelíteni hozzájuk. Én mindig is együtt érzõ voltam velük, sosem az ítélet hangja szólalt fel bennem.
Tehát még egy olyan dolog, amiben ti valahogy kilógtok a sorból.
Vagy lehet, hogy azért ajnározzátok ezt a technikát, mert természetes módón már nem jön össze?<#hehe>#hehe>
A banda egyik fele arról írogat milyen jó dolog is a szerelem, a másik fele pedig arról hogy hogyan lehet együtt élni hosszabb ideig sikeresen. És ráadásul még össze is vesznek rajta. Közben egy csomó idézetet olvasok, amiknek a legtöbbje nem több mint homályos utalás, vagy legalábbis kétes értékû tanács. "Õrizd meg a jót, felejtsd el a rosszat", bla bla bla... /nem sértésnek szántam/.
Azt mondom ha jön egy szerelem, az égessen mint a láva, perzseljen. Rövid az élet, minél tovább tart az érzés, annál jobb. Az hogy én még nem éreztem ilyet más iránt, egy dolog, majd eljön az ideje /vagy nem, ki tudja/, ezen kár töprengeni. És az hogy mi lesz késõbb, nagyon sok dolgon múlik, és csak egy részét lehet befolyásolni. Mást sem látok mint féltékenységet, félreke*élést, veszekedést, nap mint nap. És én ezt nem akarom, az tuti. Mindig õrizd meg a józan eszed, ez a lényeg. A szerelmespároknak egyébként van egy idegesítõ szokása: az ember orra alá dörgölik hogy milyen jó is nekik. Szerintem tudjátok mirõl beszélek. Magányos típus vagyok, és ezt sohasem értettem. Mit akarnak bizonyítani, és kinek? Ha van dolog amit utálok akkor az ez!
Ugyan mire gondolsz?
Annyira súlyos beteg nem vagyok, mint te!
Alkalmas vagyok több éves hosszú kapcsolatra és nem könyvekbõl tanulom, olvasom és idézgetem az élet rejtelmeit.<#hamm>#hamm>
Te írtad, hogy "hogyan legyünk sikertelenek és szerelem nélküliek".
Én ezt szerettem volna kiegészíteni, ilyenre az örömödre, s a teljesség kedvéért:
Hogyan legyünk sikertelenek, szerelem, és szex nélküliek.
Nyugodtan tudomásul veheted te is, a többiek is:
1. a kapcsolat több, mint szerelem,
2. a szex sokkal több, mint párunkkal ágyba bújni,
3. a kapcsolat megszûnése csak annak jelent sikertelenséget, aki státusszimbólumnak hiszi a kapcsolatot.
És bármennyire furcsa: a tantrikus szexet szívvel + lélekkel + ésszel + a szükséges fizikai szervekkel végzik. Az kicsit többnek tûnik még darabra is, mint lángok és nemi szervek.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
2. sor: mint mindenki. Az egész az agyban jétszódik le. Kinél úgy, kinél amúgy.
3. sor: tudatlanságból lolozni, úgy hogy neki sem állasz elfogulatlanul kivizsgálni az elmondottak igazságát és lényegét: ez a lol
4. sor: ez veszélyes és meggondolatlan kijelentés. Mert súlyos következménye van rád nézve annak, ha véletlen kiderül, hogy mégsem én vagyok beteg.
5. sor: hol beszéltem én arról konkrétan, hogy hogy élem az életem?
/Konkrét hozzászólás számot kérnék, ahol nem az álláspontomról beszélek, hanem arról, hogy hogy élem az életem/
Az enyim az volt!<#beka3>#beka3>
A szexet is csak az agyadban mûveled...............
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Dehát már megszoktuk tõleg a beteg nézeteidet!
Bár kit érdekel, hogy te hogy éled az életed?<#lama>#lama>
Hogy feltegyem az i-re a pontot:
Manapság reneszánszát éli mindeféle jógás és tantrikus gyakorlatok szerelmi életbe való beolvasztása az érzéki gyönyör végtelenné fokozására.
Masszázs technikák, csakrák, ilyen-olyan pontok, vibrátorok, mag visszatartó technikák stb...
Csak egy dologt felejt el (hagy figyelmen kívül) a rengeteg szerzõ rengeteg könyve, és a rengeteg élvezkedõ:
"a szexualitás a jógában, illetve a tantrában nem egyszerû mûvelet. Az útonjáró évtizedeken keresztül a filozófiával foglalkozik, és miután valóban éretté válik szellemileg, akkor kezdi meg a gyakorlatokkal való foglalkozást. Ez természetesen csak fokról fokra, egymásra építkezve képzelhetõ el, ebben a rendszerben nem léteznek kihagyható lépcsõfokok. Aki eljut arra a szellemi szintre, hogy szinte teljesen kioltotta vágyait, a szexualitás (a mi fogalmunk szerinti szex) pedig végképp nem érinti, szóval akkor végzik ezeket a szexuális meditációs gyakorlatokat, amikor a szex már csak négy betû, vagy még annyi sem."
Most tehát a szerelem után a szex alól is kihúztuk az érzéki, érzelmi talajt. Jöhet az anyázás 😉
Érdekes, hogy pont az nem érti a láng hasonlatot aki elõállt vele.
A Szerelem lángja feléget mindent?
Mi is a tûzoltók telefonszáma?
Mert így az esti órákban biztos izzik a levegõ.....<#beka2>#beka2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jacky mester Nem kell megnyugtatásból félrevezetni (áltatni) a másikat.
Semmi jóra sem vezet.
Lángok. Akkor jó ha az ember mag gyújtja tudatosan. És nem csak valaki/valami sunyiban alágyújt.
Meg aztán nehogy a farok csóválja a kutyát azaz, nehogy nehogy a láng irányítsa az embert.
A lángnak nincs önkontrollja, és semmire sincs tekintettel.
Aztán mi marad miután mindent felemésztett: a nagy szétégett semmi.
Csak te számítasz Jacky mester. Csak te döntheted el mi számít, s mi nem.
Csak te, a megtestesült tökély, a legrendesebb férfi aki minden sg-s (ön)direktmarketing ellenére is magányos farkas.
#3794 Majd ezt ha összeköltöztetek és elfogy az a három kiló megbeszéljük.
#3785 Jack! Áldjon meg téged az az Isten, akit szeretnél! Vedd már végre észre: senki nem néz le. Se téged, se a többieket. Egyszerûen úgy gondolom én is, más is: néhány csípõs, gondolatébresztõ megjegyzés hasznosabb, mint apróságok, elmulasztott lépések miatt elveszteni azt, akit pl. te szeretsz. Ha sértésnek veszed azt, mikor mások törõdnek veled, hogyan akarsz hosszú távú kapcsolatot?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elképzelem Jacky gondolatmenetét: ha nem csinálunk mi elég gyereket, akkor ellensúlyozzuk úgy a "sok sárgát", hogy irtsuk ki õket. <#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Úgy néz ki, egyre több az olyan férfi, aki egyedül szeretné leélni az életét.
Még szerencse, hogy van elég olyan, aki nem...<#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya><#wink>#wink>
Ha olvasom az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásaidat, csak ez a fogalom jut eszembe: az emberiség selejtje.
Így is elég idóta él rajta...
Inkább a vigyél a barátnõdnek
(kapcsolódó hozzászólás: #3778)
Sõt, lehet hogy már ismered is, csak idáig nem figyeltél fel rá úgy, mint lehetséges partnerre ...