Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem vetted volna észre salsoul lovagol rég lecsengett dolgokon. De hát ugye te "psychológiailag" tudsz mindent. Pfff
Kit érdekel, hogy ki mellett vagy? Ez is téged minõsít, hogy azok mellett vagy, akik jól lecsesztek. Gratula. És nem kell 3-szor elismételni.
Esetleg ha körbenéznél, azt látnád, hogy idáig MINDENKI, aki aktív ezen a fórumon, elmondta már rólad a negatív véleményét, okkal.
És tudod az úgy szokott lenni, ha sok ember közül eggyel baj van, akkor valószínûleg nem az összes többiben van a hiba. Hanem abban az egyben.
Kapish?
ON
Egyszer már elhagyta a barátnõje egy nyavalyás kis csetelés miatt. Mi a garancia rá, hogy nem fogja legközelebb is? Ezt ti tartós, stabil alapokon nyugvó kapcsolatnak nevezitek? Mert én nem.
Az alapokkal is gond van soulhunter kapcsolatában, ez a baj. Homokra nem lehet házat építeni.
salsoulrol is le lehet szállni
/ignore dzseki és rituska 😊
tényleg nemtom, feltünt-e bárkinek is, h eleinte õk oltogattak engem, most meg mellettük vok
vajon mi lehet az oka? 😊
jo gondolkodást
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Talán mégiscsak igaz? Hahaha
Otthagyja majd megint a barátnõje ha van egy kis esze, és továbbra is ilyen marad ez a - még most is röhögök rajta - "stabil" kapcsolat, amit egy nyári szellõ is megingat. <#mf1>#mf1>
Kíváncsi lennék, hogy bevállalná-e a hsz-eit a barátnõje elõtt! Mert ha nem, akkor inkább hagyjuk is a véleményét, semmit se ér.
Elmagyaráztam már párszor, hogy nem mindenki ért meg rögtön elsõre mindenféle a másikból kipattanó gondolatot. Az hogy ezt megint felhozod, téged minõsít újra! Gratula.
Az érzelmek kimutatása és bizonygatása nagyon hasonló dolog. És azóta sem vagyok biztos benne, hogy nem az érzelmek kimutatásáról beszéltél.. az eddigiek miatt.
Ha nem tudsz leszállni valamirõl, irány a gumiszoba.
Soulhunterre is ráférne pár fejbeb..ás. Amit itt elõad, külön tanulmányt érdemelne a magát okosnak tartó, mégis b.ta ember kategóriában.
ebbõl (ismét) problémák lesznek
viszont megjegyezném:
- amig 1ikõtök sem ismer személyesen, addig ne itélkezzetek felettem / rólam
fura, h az én efféle hszeim ugy eltüntek, mint a sicc, a tieitek meg itt vannak...
- ismerem azt a fogalmat, h beszélgetés, bár ezt IS belefogalmaztam az elõzõ hsz-embe, csak ti nem látjátok, mert nem ezekkel a szavakkal irtam le (sorok mögé is kéne látni néha, mint már emlitettem)
- az, h itt tipikusan bunko, neandervölgyinek látszom, az nem jelenti, h mások is igy gondolják...
tjátok, akikkel püzgetek (ebbõl a topicbol), totál másképp látnak, mint ti ketten
ugy látszik, nem bennem van a hiba, és punktum...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Érzelmek kimutatni és érzelmek bizonygatni: Kussuth és vasút. >>> Érzelmeket kimutatni és érzelmeket bizonygatni: Kussuth és vasút.
A jelenségre még korábban is van példa mikor valaki azt mondta, hogy azt írtam/mondtam, hogy szar a világ, holott ilyet én sehol sem mondtam.
Pl azért mert mond valamit ami többszöri kedves elmondásra sem jut el a másik ember tudatáig.
Nem érti meg, nem dolgozza fel amit mond. Ignorálja. Úgy reagál rá, hogy nem értelmezi, érti meg azt amit elmondtak neki. Nem látja mirõl van szó. És olyankor nem lehet beszélni a másikkal amikor nem érti, értelmezi amit mondok. És ilyenkor még eltérõ véleményekrõl sem lehet beszélni... mert nem az eltrérõ vélemények okozzák a konfliktust.
Hanem az értõ hallás ilyen-olyan meghibásodása.
/Erre itt a forumon is lehet példát találni kicsit lejjebb mikor a bizonygatás ellen írtam, s azt hozták fel ellenem, hogy az érzelmek kimutatása ellen írok. Pedig nem. Érzelmek kimutatni és érzelmek bizonygatni: Kussuth és vasút./
És ilyenkor elõfordul, hogy az ember más eszközökhöz nyúl.
S végül mindkét fél belátja, hogy valóban erre volt szükség.
Nekem minden ismerõsöm fel van hatlamazva arra, hogy bármikor "fejbeba***on"...
De erre már rájöttem az eddigi hsz-ei alapján is.
Ha van is nõje, az is csak azért van vele, mert jobbat nem talál.<#hehe>#hehe>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Azt kéne elfogadni, hogy a másik nem te vagy. Nem fog mindig mindent azonnal megérteni. Az is lehet, hogy úgy adod elõ a gondolataidat, alapból nem érti meg senki más. Mert nem tudják mi elõzte meg, mi vezetett hozzá stb. Dehogynem, túl gyorsan felkapod a vizet.
"megtapicskolom az arcát, és azt mondom: na most akkor képzeld azt, h az asztal alá zuhantál be, és az alól szednek ki a hullaszállitok"
Ezt aztán biztosan szeretik a nõk ... Aki ezt eltûri, meg is érdemel téged.
"sztem a nyers õszinteség sokkal célravezetõbb, mint a nyálas hazudozás 😊
kedves és udvarias meg végülis tnék lenni, csak nem is akarok az lenni, meg nem is állna jol nekem"
Pedig jó lenne ha elkezdenéd végre. A nyers õszinteség nem mindig célravezetõ. A kedvesség meg udvariasság pedig alap. Már akinek ugye.
"ha utasitott vna, repült vna"
Ugye ismered azt a fogalmat, hogy beszélgetés? Két ember közötti kommunikáció? A problémák megbeszélése? Dereng valami?
Az összes - szerinted értelmes - hsz-edbõl süt egy bizonyos tulajdonság amit korábban már néven neveztem. Fejlõdnöd kéne. Ez amit itt elõadsz, a neandervölgyi embereknél talán bejött.
akkor asszem most visszatérhetünk az eredeti témához is 😊
amugy kapcsiban nem szoktam hirtelen felkapni a vizet, csak ha a másik értetlenkedik...
de a megértetésre van 1 jo eszközöm:
megtapicskolom az arcát, és azt mondom: na most akkor képzeld azt, h az asztal alá zuhantál be, és az alól szednek ki a hullaszállitok 😄
hirtelen mindig minden nõ megérti, mirõl vakerok...
aztán hozhatja fel az õ érveit, és ha igaza van, akkor fejet hajtok 😊
és akkor aszondom: na akkor most én képzelem el ugyanezt, paskold meg az arcom 😄
ez amolyan vica-versa dolog sztem, h nem csak nekem lehet igazam 😊
mondjuk a kapcsolatom az teljesen más tészta. mivel tényleg sokat kell alkalmazkodni, és pl. nem lehetnek olyan viták, h vki hidegen szereti a kolát, a másik meg szobahõn.
2 kolát kell venni, és kész 😄
de ez csak 1 aprocska momentum volt még a kezdeti idõszakbol 😊
az udvariasságom - (hiányá)ról:
a PTK és BTK rám vonatkozo paragrafusain, cikkelyein kivül ismerem többnyire az etikettet is.
itt nem érzem ugy, h be kéne tartani.
sztem a nyers õszinteség sokkal célravezetõbb, mint a nyálas hazudozás 😊
kedves és udvarias meg végülis tnék lenni, csak nem is akarok az lenni, meg nem is állna jol nekem 😊
1 psychologus ismerõsöm (van több is, csak velük nem kezeltetem magam) 1x azt mondta: az Azonosság. c. film nagyon rám illik, és mintha rólam irták vna a forgatokönyvet 😄
megnéztem a filmet, és wow 😊 azota nálam az az igazi No.1 film 😊
megnéztem bnõmmel is, erre elkezdi:
nem is tja, melyiket tná inkább rám kivetiteni... a prostit (aki jo utra akar térni, de nem hagyják), v a kölykök (akirõl az utolso pár mp-ben derül csak ki, h ki is õ) 😊
de õ elfogadta azt, h nem mindig vok kedves, de ha társaságban vunk, mégiscsak tok viselkedni.
arra meg tesz nagy ivben, h kivel h beszélek, ha nincs velem 😊
csak annyit kért feb-márcban, h több balhés alak ne jelenjen meg a lakásban.
megkért, én teljesitettem a kérését.
ha utasitott vna, repült vna 😊
én az a fajta vok, akit megkérni meglehet, utasitani / kényszeriteni nem 😊
bocs, h ilyen vok 😊
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Említetted kapcsolatod rendezõdésének jó útját. Abba beletartozik az is: ha ilyen könnyen felkapod a vizet, otthon is hozhat kellemetlenségeket!
Mert ugye egy párkapcsolat mikrõl szól:
1. szeretet (a szerelem idõszaka még csak lehetõség a párkapcsolatra)
2. tolerancia - nem akarjuk a másikat kifordítani önmagából, hiszen eredetileg azért vele kezdtünk kapcsolatot, mert tetszett amilyen.
3. alkalmazkodás - mindkét fél részérõl. Sokszor olyan dolgokhoz is, amik abban a pillanatban kicsit se esnek jól.
4. törõdés - amikor akkor is eszünkbe jut a másiknak mi esne jól, ha épp nincs ott. És nem az jut eszünkbe: nekünk mi esne jól, ha a helyében lennénk. Mert mindannyian csak a saját helyünkben lehetünk.
Ha valaki ezeket betartja nincs szükség a szerelmes telefonálásra, sms-re, ölelgetésre, csókolgatásra olyankor, amikor annak nincs ott a helye, ideje.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Ha elfajulnak a dolgok akkor igenis kitiltást eszközölni.Persze lehetne lázadni miért,de azért ha valaki,akár az illető elgondolkodik milyen hangnemet,meg egyéb dolgokat pengetett meg,jogos az esetleges kitiltás.
Topic-ot bezárni azértnem kellene,de kicsit moderálni a hozzászólásokat igen.
Go Jeff Go!!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki így megismer,az általában kedvel.Na persze ha én is akarom,hogy kedveljen.Mert azért vannak olyan lányok akihez nemtudok kedves lenni,esetleg muszályból,ha épp a helyzet igényli,de van mikor kiakadok.Főleg ha lekezelő stílusa van,és esetleg azthiszi,hogy inteligensebb nálam,vagy annak hiánya,és ugye megpróbálja ezt kompenzálni a szövegével.Pedig én nemvagyok agyoniskolázott,de azthiszem mindenről ellehet velem beszélgetni,főleg emberi dolgokról.
Végülis inkább alkalmazkodóbb vagyok,egy darabig.Bár ha valami nemtetszik simán megmondom.
Go Jeff Go!!!!
Fõleg akkor, ha nem is ismerjük igazán.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Persze az igazán rendes lányok nemülnek fel az ilyen típusú pasiknak.
Ideig-óráig esetleg jók,főleg ha esetleg anyagilag is elvannak látva,de tudniuk kell(ene),hogy csak dísztárgyak,trófeák.Mondjuk van akit ez egyáltalán nemzavar.
Go Jeff Go!!!!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mondjuk én alapból a lányokkal,főleg ha szívemhez közel állnak,legyen csak barát,ígyszoktam viselkedni.Tudom,hogy szeretik,és jólesik,főleg ha vissza is kapom a kedvességet.
Go Jeff Go!!!!
És azt, hogy azzal, hogy a bizonygatás ellen beszéltem, nem az érzelmek kimutatása ellen beszéltem?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Elmondtam amit akartam, az hogy téged nem érdekel, nem az én bajom. Majd ha szétmegy a kapcsolatod, mert azt hiszed nem kell kimutatni semmit, meglátod. Ennyi.
ON
"Nem bizonygatásról van szó! Hanem az érzelmek kimutatásáról!"
És most akkor vagy a #3709-bõl kell engedned, vagy a #3721-bõl mert így ellentmondasz magadnak.
Go Jeff Go!!!!
Ezt magyarázom már régóta, hogy fogd fel végre, nem mindenki fogja úgy értelmezni, ahogy te szeretnéd!
Attól mert te leírsz egy mondatot és azt hiszed majd jól megérti mindenki, nem fogja. Fõleg akkor nem ha a szokásos módon kb. 1-2 mondatosak a hozzászólásaid és értelmezhetetlenek.
Én kérjek elnézést azért mert nem birod felfogni amit leírok és mert arra reagálsz amit a számba adsz és nem arra amit valóban mondtam?
Azért ilyen kapcsolatellenesek, mert nincs egy nõ, akit meg tudnának tartani maguknak.<#hehe>#hehe>
Törődni kell a másikkal,de nemkötelességből,hanem szívből.
Go Jeff Go!!!!
5 perce néztem meg a topigot, és máris 30 új hozzászólás. Megy a flém látom 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha a lány nem érzi a törõdést, akkor meg fogja keresni másnál.
Úgy néz ki beállt erre és mást nem tud.
Ez vagy van és akkor érzik, és akkor nem kell bizonygatni...
Vagy nincs, és akkor meg már úgyis megette a fene...