8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4879 Azért ha szerencsés lány vagy, fogsz ilyen fiúkkal is találkozni / találkozgatni. Mert az olyan, mint egy testvér. Nagyon sok szempontból.
Sokszor azért is alakulnak ki ilyen szexmentes barátságok, mert túl erős a lelki rokonság. Mintha mindig ismerted volna, mintha a bátyád, öcséd lenne. Egyszercsak azon veszed észre magad: nagyon szereted, de eszedbe se jut, fiú-e, vagy lány.
Más is lehet így veled. Ettől nyugodtan lehetsz gyönyörű, szexis, bármi, csak ő nem úgy szeret, vagy annyira szeret, hogy inkább lemond a szex gondolatáról is, nehogy egy szakítás miatt elveszítsen.
Ez utóbbi inkább megtiszteltetés, mint kritika. Az ilyen erejű érzéseket érdemes megbecsülni. -
#4878 "Például, ha valakivel levelezek, folyamatosan válaszolok az üzijeire, az szerintem egyértelmű jel" ---> Barátoknál ez a minimum! Mindegy, hogy férfi vagy nő.
"Vagy ha személyesen találkozunk és nem találok ki valamit, hogy sietnem kell, hanem örülök, hogy találkoztunk és ez ugye látszik is rajtam, mert mosolygok, stb" ---> Rengeteg ilyen barátnőm van, de tudom, hogy egyik sem akar tőlem semmit. -
#4877 Ezt én soha nem értettem.
Én soha nem találkozgatnék egy fiúval csak azért, hogy barátok legyünk.
Mert valszeg ő biztos, hogy többet akar barátságnál.
Hacsak nem a fiúkat szereti. -
#4876 Így igaz. Viszont itt jön elő egy régebben itt is feszegetett téma: Meddig tegyen meg egy szülő mindent a gyereknek? Nem korra értem a meddiget.
Mert szerintem nem árt már a kezdetektől arra szoktatni: mindennek határa is van. Én emiatt vagyok a nem mindig együtt lenni mellett: a határokat, a hiány tudatát minden kapcsolatban fenn kell tartani. Mert másképp önállótlanság lesz a vége.
Míg élek nem felejtem el: Nagyszüleimnél laktam egy ideig. Sokat voltam kicsinek beteg, nagymamám otthon volt, olyankor nála voltam. Aztán maradt a hét közben nála, hét végén a szüleimmel. Anyám, apám naponta látogatott - felváltva. Akkoriban irreális elvárások voltak a munkahelyeken.
Megtaláltam múltkor egy régi munkaköri leírást, valahogy megmaradt az idők során. Még az is le van benne írva: a hét melyik napján viszi otthonról az irodába a szenet télen, hogy ott fűteni tudjanak.
Nagymamám minden nap kikészítette nagyapámnak még a zoknit is. Aztán egyszer kórházba került. Én meg ezalatt hét közben is a szüleimnél voltam. Első reggel - iskola előtt - bementem a lakásba. Nagyapám ott állt a szoba közepén, pizsamában, elkeseredve, tanácstalanul. Kérdésemre a válasz:
- Itt egy csomó szekrény, én meg nem tudom, melyikben lehet tiszta gatya.
Ő volt amúgy a határozott machók első példánya a közelemben. Meg se fordult a fejében: tán ki kéne nyitni a szekrényeket, megnézni, mi van belül. Az egyik fél mindent megcsinál következménye ilyen is lehet, eldurvult esetben. -
#4875 Ez sem egyértelmű jel, volt, hogy bepróbálkoztam jópár tali után, ő pedig csak barátnak gondolt :) -
#4874 Például, ha valakivel levelezek, folyamatosan válaszolok az üzijeire, az szerintem egyértelmű jel.
Vagy ha személyesen találkozunk és nem találok ki valamit, hogy sietnem kell, hanem örülök, hogy találkoztunk és ez ugye látszik is rajtam, mert mosolygok, stb.
Ezeknél egyértelműbb jel szerintem nem kell. -
#4873 De akkor mi az egyértelmű jel? -
#4872 Milyet szeretnék találni? Semmilyet. Most nem keresek, mert míg kerestem nem találtam, talán ha nem keresem megtalálom. -
#4871 Köszi, de te lány vagy!
Erre meg egy fiútól várnék választ, hogy mit szólna egy ilyen kérdésre? -
#4870 miért nem? csak a tetszel helyett a szimpatikus valahogy jobban hangzik -
#4869 De csak nem mondhatja egy lány a fiúnak, hogy "figyelj már tetszel, szeretnék veled találkozni". -
#4868 milyen igaz:DDDDDDDDD -
#4867 Mint férfi meg kell, hogy védjem a "fajunkat". A nők "egyértelmű" jelzései egyáltalán nem olyan, mint egy keresőfény az éjszakában. A férfiaknak, mivel különbözőek vagyunk a nőktől, az egyértelműség az igen és a nem, míg a nőknél a talán, lehet, de, nemtudom is beletartozik az egyértleműségbe. -
Nandusz #4866 Pontosan értem miről beszélsz...mivel az emberek tanulmányozása során én is észrevettem ezt a jelenséget egyeseknél. A baj ott kezdődik, hogy a szerencsétlen delikvens elfelejt a saját belső értékeinek is áldozni, ehelyett pedig maga külsejéből táplálkozik, onnan próbál a mindennapi küzdelmekhez erőt meríteni ----> tipikus lelki öngyilkosság.
Teszi ezt azért, mert korábban a szülei telenyomták a fejét, hogy 'kisfiam, te olyan szép vagy, mindenki megirigyelhetne'.----> első pofon
Aztán az idő múlásával a környezete is istápolja benne ezt a tudatot (persze ő ezt el is várja a többiektől), mindeközben szerencsétlen gyerek nem veszi észre, hogy a lényeg nem a külsejében van, hanem kicsit beljebb kéne keresni (nos erre ebben a stádiumában már képtelen, mert elvesztette a képességét az önismeret legcsekélyebb prezentálására is). ----> második pofon.
Aztán ennek az eltorzult lelkű gyerkőcnek (aki igen szép, viszont ostobaságok ömlenek belőle, mihelyst megnyitja száját) még sok-sok pofon fogja kísérni életét, ha valaki fel nem rázza és azt nem mondja neki: "jóóó regggelt, itt a való világ öcsém" ( persze nem a ganxta számra gondolok, ahol a pénz,drogok, fegyverek, na meg a bulák...:DD) -
#4865 Ebből is látszik, hogy nem születhet mindenki tökéletesnek. -
#4864 Ez a kinézet dolog egyébként is érdekes. Egyszer egy viszonylag nyitott buliba az egyik srác nemcsak a barátnőjét hozta magával, hanem a barátját és annak barátnőjét is. A másik srác megszólalásig gyönyörű volt. Aztán megszólalt. Azt nem kellett volna. Nem volt bunkó, de olyan lett, hogy attól kezdve mindenki menekült előle. Nem tudom megmagyarázni azóta se, mit éreztem, de szinte eltorzultak a vonásai, a hideg futkosott tőle a hátamon. -
#4863 Még valamit kifelejtettem.
Egyszerűen nem értem, hogy egy férfi miért olyan mulya, hogy képtelen észrevenni a nőnek azokat a jelzéseit, hogy érdeklődést mutat a fiú iránt?
Tehát szerintem egy férfi legyen egy kicsit rámenős, mert mégiscsak ő az erősebbik nem.
Ne nekem kelljen őt meghódítani. -
#4862 Szerintem is hülyeség egy féle fazonhoz ragaszkodni.
Az összhatás fogja meg az embert, nem a hajszín, szemszín, testalkat, stb.
Hiába modell kinézetű egy fiú, ha nem mozgat meg bennem semmit, nem fogok tudni belezúgni.
Én leginkább a belső értékeket értékelem valakiben, bár azt hozzá kell hogy tegyem, hogy az ápoltság nagyon fontos, meg hogy magasabb legyen nálam. -
#4861 Tudod, én gyerekként se voltam egyszerű - nem is irigyeltem a családot sose - de tudom, hogy az emberek és érzelmek erősen hatnak rám. Nem úgy, hogy mondjuk egy kapcsolat kedvéért megváltozzak, hanem úgy, hogyha azzal az emberrel és a vele való kapcsolatban jól érzem magam, meg tudok bízni mindkettőben, akkor hiába jön a fehér ló meg a szőke/barna herceg: észre se veszem.
Ha valaki iránt nem érzek szimpátiát, akkor se fogok beleszeretni, ha a legjobb tulajdonságok derülnek ki róla az idők során.
Sose éreztem úgy: meg kell változzak egy kapcsolatban, igaz nem is vártam mástól se ilyet. Viszont úgy gondolom, mindenkihez személyre szólóan viszonyulunk. Van, akitől olyan dolgokat fel se veszünk, amivel más vérig sérthet. Ugyanígy van a pozitív érzelmekkel is.
Mindenkiben él - szerintem - egy kép arról: milyen lenne az az ember, akivel szinte súrlódásmentesen, könnyen össze tudnánk szokni. Akinek akkor is tudnánk örülni, amikor morcosan kel fel reggel. Sokan találunk ilyet, kevesen tartjuk meg. A kérdés arról szól:
Milyet szeretnél találni? Azokat az információkat, hogy milyen magas, hány kiló, szőke/barna/vörös/zöld, nyugodtan kihagyhatod. -
#4860 Z és Fatal köszi a bizalmat.
Engem is érdekelne Nessi kérdésére a válaszotok: 4858# -
#4859 Ezt a kérdésedet nem értem. Eddig mindenkihez kötődtem és megpróbáltam úgy cselekedni, hogy abból holtomiglan-hotlodiglan is lehessen. Persze ha nem ment a hajó, akkor kiszáltam és csak utánna kerestem a következőt. Sokszor változtam meg a nő kedvéért, de van egy bizonyos pont ahonnan már nem engedek, ráadásul ha nem ő nem hajlandó változni, akkor az is gáz.
/off: bocs Rita de nálam elvesztetted a bizalmadat. -
#4858 Szép válaszok, bár csak egy jött a kérdésre. Az is általánoska. Én leírtam, szerintem milyen nekem a rendes fiú. A kérdésre egy jó válasz van: Milyen neked az a lány, akinek a kedvéért "rendes fiú leszel"? Aki le tud úgy kötni, hogy megváltozásod nélkül egyszerűen, saját jószántadból nem tekintgetsz másfelé? -
#4857 Tőlem is megkapod az esélyt, hogy jobb házigazda légy, mint a rendrakás előtt voltál. -
#4856 Hm... A dolog szerintem kéz a kézben jár. -
#4855 +1 Ritának a HG joghoz :)
#4853: Ez mindenkinél változó :) -
#4854 Olyan lány nincs :) Mert kinek a határozottság kell, hogy rászóljanak. Valakinek egy hisztis kell, hogy minden kivágja a biztosítékot, valakinek egy mindenre igenlő, hogy el kezdjen gondolkodni. Nekem a határozott csajok jönnek be és kellenek. Persze kell a konfliktus, hogy őt is rendes lány legyen :) -
#4853 Én részemről egy kérdést tennék fel neked és a többi errejáró rendes fiúnak (mert tudom, rendes lány nélkül a fiú se az):
Milyen az a lány, akitől bármelyikőtök rendes fiú lesz? -
#4852 Én részemről nem látok a hg pozicíó betöltésére megfelelő embert.
Az emberek pedig nem változnak máról holnapra.
Mikor mit kíván az érdek, úgy viselkednek.
És attól hogy nem vagyok xy mellet még xy ellen sem vagyok. -
#4851 Jegyeztem a negatív kritikádat! -
#4850 Az eddigiek alapján -1, ha megkapod, akkor meg remélem bebizonyítod, hogy mégiscsak tudsz változni. -
#4849 -
#4848 Melletted, mert gondolom tudod, hol hibáztál. A téma jó, a topik jó lesz. -
#4847 Thanx!
Plussz egy Rita javára. -
#4846 na +1 -
#4845 Szavazás állása:
Mellettem: Nessi?, Beast, Predator, Dick Riddick
Ellenem: Salsoul?
Várom még a szavazatokat.
Aki nem meri a közösben, írjon privit. -
#4844 -
#4843 Írj be engem is negyediknek. -
#4842 kés villa olló gyerek kezébe nem való
önkényes topik meg saját fórumokba való felháborodással együtt
-
Aztaaaaaaaaa!
Már 3 szavazat a javamra.
Köszönöm a bizalmat.
És még a trió többi tagja nem is szavazott -
#4840 hát ezt még nem is figyeltem hogy őszinte legyek, hogy ezt is elvehetik ,de most tűnt csak fel, hogy te mint témainditó vagy csak:O háhh én nem tudom mi volt de nem is igazán érdekel, mindezek ellenére melletted vagyok, mert pofátlanságnak tartom, hogy elvesznek valakitől egy totyikot, holott ő nyitotta!!!! saját design, stb. max akkor zárják be, én valszeg eléggé fel lennék háborodva, ha az enyémet elvennék, vagy csak a jogomat ahhoz hogy törölhessek!!!!!