8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4839 Köszi szépen a támogatást, mindenki hozzon magával még valakit.... -
#4838 Házigazda -
#4837 A HG jog az az, hogy tudod mindenki hsz-ét törölni, nemcsak a sajátodat.
Én voltam a HG, csak elvették tőlem, mert egyesek szerint nem voltam rá alkalmas. -
#4836 CSAK MONDJA MÁR MEG VALAKI MI A FASZ AZ A HG??????????????????? -
#4835 En tamogatom, csak maradjon meg ilyennek a topic -
#4834 hmm... én csak azt nem értem, h miért van ITT szo MINDIG a hgságrol? :)
ha jo kislány lesz, visszakapja, ha meg nem, akkor nem. én ennyivel le tom zárni
ja, amugy én nem vok itt :D -
#4833 én asszem lemaradtam, esetleg felvilágositana valaki? mi az a hg jog? nem tudod a hsz-eket törölni??? ezt is vétózhatják?? hoppá miket meg nem tud az ember leánya:DDD -
#4832 Nem tudom, hogy visszakaphatom-e a HG jogot.
De ha többen írnak amellett, hogy én legyek az megint, akkor a hsz-ekre hivatkozva megpályázom újra. -
#4831 -
#4830 Végre nyugi van a topicban, ezt így sokkal jobb olvasni :)
Welcome back Rita! :] -
#4829 Jó lenne, ha ilyen nyugi maradna és visszakaphatnád a topikod. -
#4828 Szia Nessi!
Örülök, hogy örülsz, én is örülök, hogy válaszolhatok neked. -
#4827 htr93 = fiu
csak nézd át az adatlapját, és ha ügyi v, rájössz te is :) -
#4826 Nem. Most Htr93 üdvözlése folyik és reménykedés: elárulja magáról, fiú-e, vagy lány, mert adatlapból nem látszik.
#4822 Szia Rita! Örülök, hogy látlak! -
#4825 ööö mivan? asszem elvesztettem a fonalat -
#4824 off
most haverom várjuk (mint rendes fiu), mig kitalálja magának az alreg nevét :)
on -
#4823 jééé, én már láttalak, nem is egyszer:O te lennél a rendes srác???? -
#4822 -
#4821 bocsi srácok, ebből a topicbol jövö7ig leköszönök átmenetileg (kérésre - és nem modi kért, és mégcsak nem is haver)
legyetek jok, és vidámak, olvasni fogok ugyan, de irni nem, merthát a kérésnek eleget teszek, mert az NEM parancs :)
de nembaj, pü-ben mindenki elér, aki akar :)
legyetek jok, és happyk :)
sziasztok -
#4820 Úgy bizony. Ezért veszélyes a szerelem ideje. Mert ha azt gondoljuk róla: megérkeztünk a csúcsra, akkor múlásakor kiderülhet: nincs meg ez a rokonság. Az meg olyan, mint a pad a kabaréban: leterítve, két szélén ülnek, leülsz középre. Ott meg nincs pad, csak terítő. Ha úgy jobban tetszik: látszat.
És egyetlen ember van akivel nagyon kitolhatunk ilyenkor, saját magunk. Úgy csinálunk, mintha a padon ülnénk, nehogy más észrevegye alattunk a semmit. Aztán meg kényelmes lesz, mint a fa, vagy föld állás a chi kungban. Ugyan mindkettővel sokat lehet tanulni, de olyan testtartás egy életen át? -
#4819 Feltaláltam a spanyolviaszt: olyan nincs hogy rendes fiú (szemszögemből rendes lány). Olyan viszont van, hogy velem vegyrokon fiú (szemszögemből vegyrokon lány).
Ha mégis valami egyetemes rendességet keresünk az ha velünk nem vegyrokon akkor... minden hiába. Nem fog működni. -
#4818 De mindenkire várunk, aki a témáról beszél. Szerintem a múlt azért múlt, mert csak volt. Aki a jövőbe viszi a múltat azon veszi észre magát: még mindig csak egyhelyben áll. Ha elég korán kezdi, nem nő fel soha. Ezt vedd halk intésnek.
#4817 Én már megint :D
Viszont elgondolkodtam a rendes fiú kérdésen. Én az olyanokat kedvelem, akik mernek femininnek mondott módon gondolkodni (pl kivinni a szemetet, csak mert van), megfőzni a vacsorát, mert neki volt jó ötlete, mi legyen (és megelégszik azzal, ha az előkészítésben és a mosogatásban segítek) - ez az egyik oldal. Viszont kemény és határozott, egyenes és megbízható - ez a másik oldal. Érzelmes, gyengéd, emellett kemény mikor kell - ez a harmadik.
És nem, nem kérek felesleges apróságokat ajándékba, nem kényszerítem, hogy velem foglalkozzon, ha más dolga van. Viszont fontos, hogy örülni tudjunk egymásnak nap, mint nap. Egy jó beszélgetésnek, sétának, szexnek, mikor minek van ideje. De nem örülök, ha napközben felhív mert hiányoztam. Felnőtt ember, tanuljon meg várni is. Hívjon akkor, ha annak oka, értelme van.
Na meg elégedett vagyok akkor is, ha egy pillantással, futó érintéssel jelzi: szeretlek, örülök neked. A szeretlek - én is szövegről nekem mindig ellenállhatatlan röhögési ingerem van, két vicc miatt:
1.
- Szeretlek!
- Én is!
- Ubul vagyok.
- Én is...
2.
- Szeretlek!
- Én is...
- Miért nem fejezed be soha?
- Te akartad: Én is szeretem magam! -
#4817 kivanitt? -
#4816 nem te v az, de azért vártunk rád :) -
#4815 lám megjöttem- -
#4814 és már itt van :) -
#4813 én ezt THOR sztorijával ismerem, aki elbukta a "meccsét", miután elejtette a kalapácsát :)
kalapács nélkül meg 1 senki volt, még nálam is senkibb :)
szal én ezt konkrétan ugy ismerem, h 1x Thor kihirdette, h aki legyőzi, az átveheti a helyét.
több100 jelentkezőt nyomott le, majd jött 1 vézna kis akárki, mindenki kiröhögte, h "ez meg mit akar itt a maga 40 kilojával 1 isten ellen?". aztán ez a senki elkezdett beszélni, Thor meg meglepődötten állt az istenek arénájának közepén, h "ez meg mi a fenét akar itt???"
aztán akkorát nevetett a senki beszédén, hogy elejtette a kalapácsát. ekkor a kis senki felvette a kalapácsot, és Thor kacagása hirtelen félelemmé vált, amolyan kinos vigyorrá (ahogy kb. ezt most japán animékben látni, amikor 1-1 szereplő vesztésre áll).
a kis senki felajánlotta neki, h vagy elmegy magátol, és életben marad, vagy 1x csap le a kalapáccsal, de neki vége lesz
Thor elkullogott...
és igy lett a senkiből Thor helyén uj isten
lehet, h ez offtopic volt, viszont tökéletes pl. arra, h néha szavakkal és csellel többet ér el az ember, mintha csak az erejét + a haverjait fitogtatná
nos, haverom is ilyen :)
dumál, dumál, dumál, aztán hirtelen elégedetten hátradől, és nézi, ahogy az ellenségei kinyirják 1mást :) -
#4812 Nem hiszem, hogy a modiké. Amit eddig írtál róla, aszerint nem káromkodik, anyázik gusztustalanul, csak olyan ember, aki minimálszint alá nem lát.
Amiket eddig írtál róla, az alapján rendes fiú, csak kemény egyéniség. Az meg nem baj. Mégcsak macho stílusnak se érzem, bár lehet, hogy csak én gondolom úgy: aki nagyon macho, az 10 perc alatt sírva fut anyukához panaszra. Mert az csak egy felvett stílusa annak, aki elég gyenge és gyáva ahhoz, hogy felvállalja önmagát.
Olyasmi, mint egy könyvben, ahol egy ember eljut a Valhallába az Istenek bulijába. Az egyik Isten azt ordítja: "Álljon elém, aki ki mer velem állni!" A srác csendben odaáll: "Itt vagyok." Az Isten válasza: "Na de eddig sose mert velem kiállni senki, hiszen én vagyok Odin!" Mire a srác: "Az meg kicsoda?" A válasz: "Tudod, mit haver? Inkább igyunk egyet!" -
#4811 neki már 4 nevét bannolták VÉGLEGESEN innen, mint megttam emesenen az előbb :)
de azt irta, h azért benéz, van még neve, és aszonta, h 1 játék miatt benézett sg-re nemrégiben, h miujság a várt játékkal kapcsban :)
csak erről a topicrol nem tudott semmit (mintha nem is létezne, v ilyesmi alapon müxik, MINDIG CSAK játékosok forumában volt jelen, más kategoriába be se nézett)
(mondjuk ez rá vall, mert cseten is van legalább 17 aktivan használt neve, és cseteken is CSAK 1 konkrét szobában van jelen)
sztem ő a modik rémálma lesz :D -
#4810 Mint a te esetedben is a banmentességhez gyakorlat teszi a mestert! -
#4809 nos, van 1 jo hirem :)
ha jol szürtem le lelketlen haverom reakcioját, akkor csatlakozni fog hozzánk ő is :D
a szemére hánytam, h ha már képes minden nap 5-6-8-10 orát cset előtt ülni, akkor közben igazán szánhatna időt 1 forumra is :)
erre csak annyit reagált: "pffff"
erre én: gyere mááááááá, már nem tudlak hova magasztalni, h milyen rendes srác vagy, ott meg várna rád kismillio rendes csajszi!
1 már amugy is kibökte vna a szemed, és full szerelmes lennél, ha látnád miket ir magárol :)
meg amugy is már többen jelezték, h meg akarnak ismerni téged!
csak legyintett, és annyit mondott: add meg nekik a mailcimem
aztán hirtelen témát váltott, de levágtam rola, h érdekli az itteni "felhozatal", mert tja, h nem szoktam ilyeneket csak ugy légből kapni :)
ah ismerem, ő lesz itt a rendes pasik amolyan "ügyvédje" :)
mondjuk a stilusa egyedi, szal sztem 2 hsz után kapni fog ban-t :D
most csak ennyit ttam topic cimhez szolni, mivel találtam 1 rendes csávot a rendes csajsziknak :)
remélem mielőbb csatlakozik :)
a #4803-ashoz meg most nem irok semmit, mert ez nem a "soulhunter naploja" c. topic :)
majd ha lesz olyan téma, amihez hozzászolhatok vmi tapasztalttal (átélt eseménnyel), majd akkor irok ujabb sztorit :)
remélem ezen hsz-em nem sikerült off-ra -
#4808 értettem, tudomásul veszem, jogos a figyelmeztetés -
#4807 Azért azt tartsátok tiszteletben,hogy akik banon vannak nem tudnak nektek válaszolni.
Ilyen irányú hsz-eket törlök ezentúl! -
#4806 Jöhet minden. -
#4805 Az elefánt csúcs! -
#4804 itt van egy rendes -
#4803 nos, most, h tjátok a kezdeti lépéseim, remélem megértitek, h miért nem tudok tisztelni ok nélkül senkit, aki nem bizonyitott még az életben, és azt is látjátok, h miért is lettem ennyire magyarellenes*
*
ehhez még lennének egyéb történeteim is (a bankokon kivül), de hiába vok rendes fiu, sajnos offtopic lenne :(
amugy 21 évesen maga az ország tett kereszbe nekem anyámon keresztül, hiába mondtam le minden örökségemről irásban ügyvéd előtt :)
amugy ha érdekel bárkit is az a 2 család történe, amit irtam lentebb, szivesen leirom, h lesznek gazdagokbol megfontoltság hiányán szegények, és a másik család meg hasonlit az én pl-mhöz, csak ők még nálam is jobban csinálták :)
és mivel jelenleg a gyerekek jövöjének elinditása a téma (mivel azért ahhoz kell 1-1 rendes fiu is - és nem tagadom, h rendes lány is), ha bárkit érdekel, szivesen beirom, hátha vki érti a lényegüket, hogy azért embernek lenni sajnos gáz :) -
#4802 nekem böven elég a saját káoszos életem, de majd utána nézek neten a filmnek :) -
#4801 Richard Bachnak is vannak nagyon jó könyvei az emberi kapcsolatokról, valós vágyakról, bár némelyiket eléggé értelmezni kell. Csak a repülőgépekről közvetlenül szóló könyveivel vigyázzon az, aki nem eléggé műszaki beállítottságú.
Ha jól emlékszem a párkapcsolatokról a "Minden és mindenki egy" szól. Nagyon tetszik a stílusa, mert érzelgés nélkül ír összetett, erős érzésekről. -
#4800 Soulhunter: minden elismerésem.
Egyébként ajánlom Will Simth: A boldogság nyomában című filmjét, igaztörténet alapján készült.