Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NessieGraf
Rita! Ne menj messzire otthonról!

Attól, hogy az értelmesen töltött idõ alatt mivel foglalkozunk, ugye nem írtam le? De tudod, mit? Te majd csináld egyedül mikor itt lesz az ideje, aztán nézheted, merre ment a párod unatkozós idejében. Akkor lesz miért falba verdesni a fejedet. Nem mondhatod, hogy nem szóltunk többen elõre!

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

BEAST
<#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Foglaljuk össze szerintük a tökéletes kapcsolatban nem lehetnek lángok mert akkor úgyis vége lesz,illetve az együttlét alatt közös takarítást értenek,nem utolsósorban a fiatal normális férfiakhoz idõsebb nõk valók.<#wilting>.Most õszintén ez nem gyõzött meg?<#eplus2>

Rita79
Mint eddig is láttuk, az õ érveik nekem nem sokat "használtak".<#ravasz1>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Pedig olyan érveket vonultattak fel hogy nem kételkedhetsz az igazukban<#eplus2>

Rita79
Álljunk meg egy szóra!
Engem nem bírtak meggyõzni....<#hehe>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Pedig olvashattad minél tisztább a házad és minél serényebben takírat a párod annál jobban szeret<#eplus2>.Így nincs sok jövõje a kapcsolatodnak<#szomoru1><#vigyor>

Rita79
<#levele><#ijedt><#help>

Gondolj csak bele nincs is annál szebb és csodásabb amikor együtt takarítjátok ki a házat?<#idiota>.Oh maga az orgazmus<#banplz>

Rita79
<#shakehead><#szomoru1>

Hát nem örünél egy konyhatündérnek?<#hehe>

Rita79
De várjál csak....
A párja még nem érte el a 40-et!
Hûha!
Nemsokára a páromból konyhatündér lesz<#wilting>

Rita79
<#eljen><#eplus2><#taps>
Igazad van!
Tényleg!
Hát én ezt ugye nem tudhatom, hogy 50 év felett ilyen közös programok elégítik ki egy pár életét<#wilting><#hehe>

A kort nem mondta lehet úgy értette hogy nyugdíjaskorba a legjobb közös idõtöltés a házimunka.Gondolom a legintimebb pillanatuk pedig a közös galamb etetés?<#eplus2>

<#eplus2>

Rita79
Nessi tollából:
"A közös házimunka például nemcsak az arra fordított idõt csökkenti, hanem lehetõséget ad minkét félnek, hogy a felszabadult idõt értelmesen töltse."

A házimunka a felszabadult idõ értelmes eltöltése??????????
LOOOOOOOOOOOL!
<#falbav>

Rita79
Már megint a közös házimunka<#wilting>
Atyaúristen!
Nektek tényleg más közös programotok nincs együtt, amit szívesen csináltok?
Abból szûrítek le, hogy milyen pár vagytok, hogy mennyire jól tudtok együtt port törölni?
Naaaaaa neeee!
Együtt takarítok én is a párommal, dehát ha arra gondolok, hogy mennyire szeretem, nem az jut eszembe, hogy mennyire alaposan mosogat.....<#idiota>

Jó a gondolkodásod<#eljen><#vigyor>

Rita79
Ti mindig a takarítással jöttök.....
Ti minden estéteket ezzel töltitek vagy ennyire nem vigyáztok a rendre, hogy minden nap suvickoltok?
Egyszer egy héten megcsinálod a dolgokat, az kizárt dolog, hogy hétköznap ezzel foglalatoskodtok, ha hazaértek.
Az meg még durvább, hogy akkor jó egy pasi, ha besegít a házimunkában.
Ez egy normális hozzáállás, de ettõl még nem fogom magam hanyatt vágni.
Meg egy kávétól sem, amit megfõz nekem, ha hazaérek.
Inkább a napi szerelmes telefonhívásoktól, meg sms-ektõl olvadok el, mert szerintem az egy férfitõl nagyobb dolog, minthogy mosogasson.
Elmosogatok majd én.
De ha gondol rám a nap folyamán, akár többször is, az nekem mindennél nagyobb bizonyíték.

Rita79
<#taps><#nyes>

NessieGraf
Nekem az a véleményem - változatlanul - hogy az idõsebb férfi / fiatalabb nõ a férfiak bizonyos csoportja szerint ideális. Azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak, akik nem szeretik a plázajárást, disco jellegû szórakozóhelyeket, azok szívesebben keresnek olyan nõt, aki szintén nem.

Miután a fiatalok között "trendi" ez a stílus, nemigen találkoznak olyannal saját korosztályukból, aki a külcsínen kívül is mutat valamit, ezért másfelé fordulnak.

Mert valljuk be, a nõk többsége elkelés elõtt villogni próbál, amikor elkelt, tapad, mint a bogáncs, amikor feleség lesz, jön a mit fõzzek stílus - otthonkában. Én amikor ezt látom, nagyon örülök, hogy nem férfinak születtem, mert mindháromtól felállna a hátamon a szõr.

A közös házimunka például nemcsak az arra fordított idõt csökkenti, hanem lehetõséget ad minkét félnek, hogy a felszabadult idõt értelmesen töltse. Akár közösen, akár nem. A nem együtt töltött idõbe nálam beletartozik például az olvasás is, mikor csak fizikailag vagyok a környezetemmel egy helyszínen. Viszont remek kikapcsolódás.

chhaya
tipikus házasságos humor, de szerintetek van valóságalapja?

"A nõ a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved.
A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nõ nem fog megváltozni, de téved."

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
nekem nagyon sokszor van ilyen, meg fordítva is.
szerintem elég rossz hozzáállás az, hogy valaki elsõ látásre/beszélgetésre kialakít egy véleményt a másikról, aztán ha néger kölykök potyognak az egébõl, akkor sem hajlandó rajta változtatni. ha szimpatikus volt és vmi negatívuma derül ki, akkor úgyis mentegetni fogja, elnézni neki. ha ellenszenves volt, akkor semmi nem lesz elég jó, bármit is fog csinálni. sajnos nagyon sokan ilyenek. 😞 (nem célozgatok ááám.)
nekem viszonylag gyakran alakul a véleményem másokról, annak függvényében, hogy mit tesz/mond az illetõ. de ha szimpatikus nem is lesz, a jó tulajdonságait attól még képes vagyok elismerni...

chhaya
ahogy a férfiak is lepontozzák a nõket. 😛

chhaya
"És olyakor többet lehet kedveskedni pl a házimunkába való besegítéssel mint egy csokival és pár szerelmes telefonnal meg esemessel."

na ezzel is egyet tudok érteni! van nekem is mit csinálnom egész nap, és attól nem lesz több kedvem mosogatni meg takarítani, ha ellõtte kaptam egy szívhez szóló sms-t vagy egy szelet csokit. persze örülök annak is, nem arról van szó... ki nem örül neki... túlzásba vinni viszont nem kell, pl. a napi többszöri telefonbeszélgetés, fõleg ha találkozunk este, az kicsit (nekem) sok. ezen nem múlik igazából semmi. de ha a napi teendõk mellett egyedül kell otthon is mindent csinálnom, az azért már... jobban örülök, ha abban segít.

chhaya
de vannak olyanok, akikrõl ránézésre meg nem mondanád, hány évesek! pölö, anyám most 51 éves lesz, egy volt kolleganõje 24. az egyik szállító, akivel viszonylag gyakran találkozik, simán egykorúaknak nézte õket, mer anyám 10 évet minimum letagadhatna... amúgy senki nem szokta elhinni neki, hogy már elmúlt 50 és van két huszonéves gyereke. 😊 ahogy 80 éves nagymamámat is hatvanakármennyinek szokták nézni. nem olyan hihetetlen dolog ez. fordítva is mûködik, nézhet ki egy ember sokkal idõsebbnek a koránál.

chhaya
a szép emberekkel általában mindenki sokkal elnézõbb, pláne az ellentétes nem képviselõi. ez már csak így van. ;(

zoliapu
Én kérek elnézést.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Nandusz
Készíts precíz kimutatást az elmúlt két heted belépéseirõl.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

soulhunter
légyszives nézd meg az irásaim (belépéseim idõpontjainak) gyakoriságait + idõpontjait...
aztán gondolkodj, mielõtt ujabb hülyeséget kérdezel...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Rita79
Akkor mostanság szakítottatok, hogy újra itt irogatsz?<#idiota>

soulhunter
nem emléxem rá, h fenyegetõztem vna...
ha mégis, akkor szeretnék vmi hivatkozási pontot is látni 😛
a topic helyzetleirása meg nem flém, mivel az legalább konkrétan a topicrol szol 😛

amugy azért tüntem el mostanában, mer tod, nekem még mindig van 1 kapcsolatom, és szeretnék inkább Vele lenni, minth ide irogassak 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

NessieGraf
Mert nem a jelenlegi párom volt a férjem. A volt férjem pontosan 1,5 évvel idõsebb nálam. És a mai napig a barátom - nem az ágyban.

Rita79
Örülök, hogy újra köztünk vagy, már hiányoltam a flémelõ hsz-eidet, mert mostanában nem volt nagyon mit kitörölni.
Remélem nem fogsz megint elkezdeni fenyegetõzni, mert azt nem szeretem.
Egyébként azt írsz, amit akarsz.....<#ravasz1>

Rita79
Elolvastam a hétvégi "termést", szerintem semmi gond nincs a hsz-ekkel, mint ahogy egy modi is mondta már nekem, ez a téma majdnem olyan, mint a gumiszoba, tehát akkor minek is kellene kitörölnöm egy-két személyeskedõ hsz-t?

Néha elszakad a cérna, irogatunk egymásnak ezt-azt, de ettõl lesz még személyesebb a dolog, nem kell itt nyalakodni, de ezt már mondtam.

A korkülömbségrõl annyit, hogy még ha nem is a férfi az idõsebb, azért maradjunk meg annál, hogy közel egy idõsek legyenek.
De, mint látjuk, vannak, akik a jóval fiatalabbakat szeretik, /Nessi/, csak hát ott is hibádzik az a dolog, hogy ugye a férje nem lehetett nála 20 évvel fiatalabb jóval 20 évvel ezelõtt, mert akkor ugye a férje a csecsemõkorban lett volna még.....
Tehát ez az állításod sem igaz Nessi, hogy neked mindig is a fiatalabb faszik jöttek be, mert ugye, akkor hogy-hogy hozzámentél valaha egy veled egykorú férfihoz???????????

soulhunter
tök jo, h senki nem veszi észre, h én nem személyeskedem, nem anyázok, csupán a topic jelenlegi helyzeteit villantom fel...
mert igen, én le merem irni, amit látok, olvasok, és nem is kivánok válaszolni senkinek, mer amugy sincs értelme
dzseki meg most bevágta a durcit, mer nem kötöttem bele, hanem válaszomban indoklást adtam a close topic parancsra 😊

amugy tök jo, látom már kezdi mindenki átvenni (ezt is tõlem ugyebár - hehehe) a /ignore XY parancsot 😄

mégiscsak jo tanár vok, ugye-ugye? <#ravasz1>

NessieGraf
Szerintem vissza kéne olvasnod azt is, amiket magad írsz. Nem áll szándékomban személyeskedni, de nem hiszem, hogy el kell tûrnöm bárki modortalan sértegetését.

És ezen kívül: Bár fogalmad sincs arról, hogy amit magamról mondok, abból mi helytálló és mi nem, te látsz egy számot, az alapján általánosítasz. Abszolút helytelen. Mondott rólam valaki olyat, ami szerinted sértõ, rögtön szajkózod.

Ezek alapján nem értem a válaszod.

Az általad elmondottak alapján valószínûnek tartom, hogy a szüleid együtt vannak. Mit gondolsz? Melyikük undorodik a másiktól azért, mert elmúlt néhány év?

Mert az én szüleim még 70 éves korukban is aktívak voltak szexuálisan. Apám szerelmes lett anyám halála után, de nem volt képes szexuális kapcsolatra. Azt mondta errõl: mindig anyád jut eszembe, nem tudok másik nõhöz nyúlni. És ugye anyám nem 20 éves volt, mikor meghalt. Lehet, hogy a szexuális vágy is sokkal összetettebb dolog, mint a jó nõ / jó pasi?

zoliapu
Szerintem a dohányzás és az alkohol is elfogadható lehet munkahelyi ártalom pl. ismerõsöm jobban tud gondolkozni ha megiszik egy sört vagy rágyújt egy cigire. Az igaz ha valaki azt mondja nekem, hogy alkalmanként dohányzik az azt jelenti kemény bagós. Vagy a vékony vagyok az azt jelenti közepes testalkatú 😊

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

salsoul
Okés, csak az ember hajlamos arra, hogy hú milyen jó csaj de mikor kinyitja a száját.. hát... hát... de azért ez még belefér... legyen...
Kicsit rendetlen is, hát istenem ez is belefér még stb stb stb

#4124 kapcsán: lássuk be, a hangnemmel neked is vannak problémáid, nem kicsit... <#vigyor2>
/ha gondolod mondhatok #hsz számokat.../
Nektek volt már olyan, hogy láttatok egy lányt, nem volt szimpatikus ill. közömbös volt, aztán ahogy múlt az idõ és beszélgettetek, megismerted, kiderült hogy nagyon aranyos, szimpatikus?
(Nekem nemrég volt egy ilyen, igaz hogy csak jóbarátság lett belõle, de ez most nem lényeges a téma szempontjából)
Ha meglátok egy nõt az utcán, aki tetszik, arra gondolok hú de jó nõ, azta mennyire jó lenne vele megismerkedni.
Ettõl függetlenül, ha megismerkedem vele és kinyitja a száját, nem biztos, hogy továbbra is kívánni fogom, mert lehet, hogy akkora hátrányát ismerem meg, amit nem ellensúlyoz semmiféle testi pozitívum.
Egy kicsit mintha kevernéd a vágyat a szerelemmel. Az csak egy része ám.

#4121-re való hozzászólásodra: Így talán lenyugszanak a kedélyek ha nem szólok hozzájuk. Mivel nem bírnak normális hangnemben, stílusban írni, csak nagyképûen vagy iszonyatosan ordenáré támadó módon, én meg ismerem önmagam, hogy nem hagynám.
salsoul
Én egy másik fórumon egy másik általam nyitott topikban voltam moderátor, ahol ráadásként a beírás nem volt regisztrációhoz kötve.
Ott is elszabadultak dolgok, hiába kértem, hogy a politizálást mellõzük nem sikrült mellõzni. Törölgetéssel gyakorlatilag a topik hozzászólásainak többségét törölnöm kellett volna. De ha ezt megtettem volna összefüggéstelenek lettek volna a hozzászólások.
A másik megoldás a topikzárás lett volna, de az ismét nem a problémát oldotta volna meg.
Mert idõközben meg nagyon jó gondolatok merültek fel.
Végül, hagytam az egészet.

-fav-okat illetõen meg 5-10 db belõle nem hiszem, hogy marhára mérvadó lenne.
Úgyis mindenki visszajár attól független. S van aki már kétszer háromszor is elsütötte.

És ha elsõre tetszik akkor az ember mindent el fog követni, hogy másodikra és harmadikra is tetszen. Engedményeket fog tenni egy csomo józan ész érvbõl stb. És vissza is csatoltuk a témát a #4090-hez.

Az emberek személyét kell figyelmen kívül hagyni, és amit mondani akar - nem a stílusával - figyelembe venni. És arra reagálni. Nem a stílusára.
Magamat tekintve ugyan olyan vagyok mint korábban, semmivel sem több vagy kevesebb, semmivel sem reménytelenebb vagy reményteljesebb, attól hogy ping-pong labdaként pattogtatsz hol ide hol oda attól függõen, hogy elsõ benyomásra szimpatikus e számodra egy véleményem vagy sem.

/És ezt sem kötekedésnek írtam/
Dick Riddick
Nem én vagyok a moderátor, de ez a véleményem.
De kezdetnek nem rossz! <#eljen>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Legyen úgy. Mostantól figyelmen kívül hagyom nessiegraf és soulhunter írásait, véleményét.
salsoulét még nem, mert mostanában normálisan tudtunk beszélgetni és nem kötözködött (annyira).
Így jó lesz Dick?
soulhunter, te gondolkodj el azon, hogy megint tanúbizonyságát adtad a nagyképûségednek: "veled ellentétben vannak olyanok, akiknek van is mire nagyképünek lennie" <#lama>

nessie: "az impotencia kérdés esetedben lehet szellemi jellegû is. Akkor meg már tényleg csak a nagy pofonokra építhetsz, hiszen írni még tudsz, tehát a kezed ép"
És még én sértegetlek?
Szépen beszélgettünk itt, te meg berontasz, mert nem elégített ki a fiatal barátod vagy elfogyott a nyugtatód és elkezdesz sértegetni.
<#lama>

#4114-re: Hát perszehogy elsõre tetszeni fog és nem azért mert okos. Hiszen akkor még nem is tudhatok róla semmit, csak annyit, hogy jól néz ki.
Dick Riddick
Mindig elmegy a kedvem ettõl a topictól.
Nem hiszem el hogy értelmes emberek nem tudnak kulturáltan beszélgetni!
Van két tábor akik ész nélkül osztják egymást, mint a középsulisok.
Nem tanított meg benneteket senki normálisan vitatkozni?
Nandusz, Jacky, Nessi, stb... vitaképtelen, kompromisszumképtelen emberek vagytok. És ezt az egymással való szóváltásaitokra értem. Értelmes ember nem veszi fel a másik stílusát, hanem vagy lelép vagy pedig figyelmen kívül hagyja. Vagy NORMÁLIS STÍLUSBAN REAGÁL! Nemtudom figyelte-e valaki hogy mostanában hogy hány -fav üzenet villant be? Szó szerint kinyírjátok a topicot. Én is írtam már korábban hogy nem nézek be többet, de úgy láttam lenyugodott a helyzet. Tévedtem. Érdekelt a téma, de itt nem lehet értelmesen beszélgetni. Ritának még annyit hogy a helyében MINDEN személyeskedõ vagy durva hangvételû hsz-t könyörtelenül törölnék, függetlenül az írójától és az elõzményektõl. És akkor talán lenne még remény...

U.i.: -Fav

\"Heroes never die. They just reload.\"

soulhunter
a nagyképüség még nem jelenti azt, h nem tisztelem a nõket 😛
tudod, veled ellentétben vannak olyanok, akiknek van is mire nagyképünek lennie 😛

egyébként nem nyalok salsoulnak, mer ha ezt tenném, igencsak megnõnének a hsz-eim számai.

gondolkodj el ezen

NessieGraf
De csak azért osztjátok a pofonokat, mert csak ti ketten vagytok sakkfigurák a topikban. Én nem voltam veled se, Nandusszal se udvariatlan és személyeskedõ. Az impotencia téma is csak az erõteljes tiltakozásod miatt merült fel.

Nem tehetek róla, de attól egyikõtöket se látom rendes fiúnak, hogy mindenkit leszóltok, aki más véleményen van mint ti. És ezt nyugodtan értheted arra: nemcsak velem viselkedtek így.

Emellett kulturálatlan viselkedéseddel, a hozzászólásokra reagálásaiddal már erõsen elgondolkodtam azon is: ez az impotencia kérdés esetedben lehet szellemi jellegû is. Akkor meg már tényleg csak a nagy pofonokra építhetsz, hiszen írni még tudsz, tehát a kezed ép.

salsoul
OFF is meg nem is.
Az olvasótól függ, hogy lát-e benne olyat, amit fel tud használni párkapcsolathoz..

"Az egység egyesít, éspedig nem úgy, hogy a dolgokban levõ egységet kiemelve, az azokban levõ nemegységet elnyomja. Az Egység azáltal egyesít, hogy a dolgok között levõ egységet állandóan teremti. Ez a megjegyzés igen fontos. Mert az Egység, ha a dolgokban levõ nem egyesülõ törekvést (tendenciát) elnyomná és ennek ellenére egységet akarna teremteni, az egység feltétlenül ál-egység lenne. Az ál-egység nem realizált egység, nem megvalósított, s így nem egység. A valódi egység a dolgokban levõ minden tulajdonság számontartásával és fenntartásával teremti meg a dolgokban és a dolgok közt levõ egységet. Az egyesítés kívülrõl egybeesik a belülrõl való egyesítéssel. Az egyesítés felszólításra, az egyesülés szabadon történik. Az egység megteremtésében a szabadság nem mellõzhetõ.

E tétel következménye igen nagy. Elképzelhetõ hogy Egység felszólítás, vagy kívülrõl való beavatkozás nélkül, esetleg spontán megvalósuljon. Erre már példa volt és van elég, de teljesen ki van zárva, hogy egyesülés szabad elhatározás nélkül történhessék. Az egyesülés mûvelete személyes (szabad) mûvelet.

Az egység csak szabadon (személyesen) egyesülõ elemek között valósulhat meg. Erre példa az ál-egységek megteremtésének számos kísérlete és valamennyi kísérlet szánalomra méltó kudarca. A kívülrõl való egységesítés belsõ (szabad, személyes) egyesülõ mûvelet nélkül az elemeket egymással nem egyesíti, hanem azt a helyzetet teremti, amelyben az elemek az egymás ellen felizgatott elkülönülés állapotába kerülnek.

BAADER azt mondja, hogy az egymással szabadon egyesülõ elemek haladványának (történetének) az evolúció, az egymással kényszerbõl egyesülõ elemek haladványának (történetének) a revolúció felel meg. A külsõ kényszer által teremtett ál-egységben a felizgatott elkülönülésben levõ elemek izgalma egy ponton felrobban, s ez a robbanás a forradalom. A forradalom minden esetben ál-egységet robbant fel és pusztít el.

Az Egység csak az elemek között levõ egyetértés alapján teremthetõ meg. Ez az egyetértés szabad mûvelet. A szabad mûveletet az ember akkor végzi, ha integritása (egysége, egyszerisége, egyetlensége) intakt marad és maradhat. Bármilyen beavatkozás, amely az ember integritását érinti, azonnal mint dezintegráló erõ (szám) jelentkezik, éspedig az ember (egyén) és a közösség területén egyaránt. - Ezzel az azonosság és az analógiás és az egység logikájának és az aritmológiának egymással összefüggõ tárgyalása befejezõdött.

Ki van zárva, hogy meg nem különböztetett elem a másikkal egységbe tudjon lépni. Legfeljebb vele összezavarodik. Ki van zárva, hogy az ember, aki nem teljesen szabad, a másikkal közösséget alkosson. Ki van zárva, hogy az emberben egység támadhasson az összes tulajdonságok és képességek tökéletes önállósága nélkül. Ha az elemek között egyenlõség van, az egység lehetetlen, mert az egyenlõség az egység megrablása. Minden demokrácia az emberi testvériség közösségének megrablása. Minden azonosság- (ellentét-) logika az egyetlen helyes emberi gondolkozás (közös áthatás) megrablása. Ezért a racionalista logika és a neki megfelelõ demokrácia és szcientifizmus hiba és bûn. Ezért van minden racionalizmusnak és demokráciának rossz lelkiismerete. Nem lehetetlen, hogy a bizonyítási eljárás (ész meggyõzése) nem egyéb, mint a rossz lelkiismeret kompenzációja. Mert bizonyítási eljárás csak azóta van, amióta racionalista logika van.

A kettõt meg kell különböztetni, hogy egyesíteni lehessen, nem összezavarni, mert abból konfúzió támad. Így az eredmény nem az Egység, hanem a 0."