Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a viccet félretéve: Neked szent meggyõzõdésed, hogy többmilliárd ember által megtapasztaltak ellenére igazad van?
Nem baj, hogy sok olyan dolog van, ami elõtt állsz még. A baj az, meg sem próbálod magadban elképzelni: mi lesz holnap?
De nem akarod meghallani a segítõ hangokat, pedig jó néhányan mondtak már ilyen véleményeket a topikban. Te csak azokat a hangokat akarod meghallani, ezáltal csak azokat hallod meg, amik a mostani érzelmi + tapasztalati szintednek szimpatikusak. Ez is egy dolog, mert mindenki úgy ejti magát pofára a maga idején, ahogy neki az jólesik. Viszont - megbocsáss érte - beírsz egy sületlen hozzászólást. Aztán három másikon át örülsz neki. Végül felbiztatod azokat, akik lelkesen szoktak neked helyeselni: ugye milyen jót mondtál.
Viszont a mesebeli császár is meztelen volt, hiába mondták a fülének kedveset: "Felség! Milyen gyönyörû ruhája van!"
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Kevés alkohol egyébként is vágyat gerjeszt!
A gunyoros hsz-ben nincsen semmi rossz. Még mosolyogni is lehet rajta.
A bunkó beszólásokat törölgetem csak, azok meg nem tõled jönnek.....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A kívülrõl érkezõ ingereket meg kell tanulni a megfelelõ helyre rakni.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A -fav-al kapcsolatban pedig az én hozzászólásomra válaszoltál, ezért vettem magamra.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
A témáról beszélsz?
Mint írtam is, olvass figyelmesebben, mert többes számban beszéltem, tehát nem csak rólad.
A többi mondandód meg gunyoros, ezért nem válaszoltam rá.
\"Heroes never die. They just reload.\"
De megint hoztad a színvonalat, mert az elsõ mondatnál tovább nem jutottál...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Én is szedtem már ki a kedvencekbõl topikot, de nem írtam be elötte, hogy /-fav, meg többet ide nem írok, meg ezentúl ezt nem olvasom, stb...../
Röhej!!!!<#lama>#lama>
A még durvább az, hogy el is köszön.<#wave>#wave>
vitáknál is fõleg sg-n elõfordul a "hülye vagy én befejeztem" lezárás, amiután 2 perccel tovább folytatja 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Miért kell ezt bejelenteni?
Ne írjon többet, aki nem akar, aztán kész.
De a legnagyobb poén az egészben, hogy még le is írják, hogy -fav topik, aztán irogatnak újra hosszabb, rövidebb idõ múlva.<#nemtudom>#nemtudom>
Engem nem érdekel, hogy hányan irogatnak, mennyire népszerû a topik vagy sem. Úgyhogy ezzel nem kell példálózni már sokadszorra.
Akit érdekel a téma, az úgy is megjelenik folyamatosan, újra meg újra úgyhogy én csak nevetek...<#vigyor2>#vigyor2>
+fav<#idiota>#idiota>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
#4194: korlátolt felfogásod és a mondatok helytelen értelmezése nem az én problémám.
---
Egyet nem szabadna szem elõl téveszteni: mindenki rendes fiú/lány valakiknek, az összes többinek meg nem. Mindenkinek más az elvárása magától is és a másiktól is egy kapcsolatban.
Soha nem állítottam, hogy pl. Rita és barátja nem rendes (bocs, hogy téged vettelek példának). Õk szeretik egymást és el tudják intézni a napi dolgokat és pont ez ami számít. Nem pedig az, hogy ki mennyi sms-t küld vagy együtt takarítanak vagy sem. Ezek mind lényegtelenek, mert szerintem csak az fontos, hogy a vágyaimnak megfeleljen és én is neki, ugyanakkor azt is tudom, hogy vágyaim nõjét sosem fogom megkapni, tehát engednem is kell belõlük.
Nekem olyan nõ kell, aki nem várja el tõlem, hogy minden nap hívjam vagy sms-t küldjek, de azt értékelje, hogy segítek neki mindenben (ehhez a kötekedõ fórumtársaknak (ugye Rundstedt) hozzá kell tennem, hogy a tínédzser szerelembõl már kinõttem). Emiatt Ritának valszeg' én nem vagyok rendes fiú, de ez így helyes.
ui.: néhány fórumtársam miatt úgy érzem, hogy a mondataimat meg kell magyaráznom és még a magyarázatot is, mert képtelenek felfogni, hogyha azt írom, hogy kék az nem csak egy színárnyalatot jelent, hanem több ezret vagy milliót. Képtelenek meglátni a lényeget és csak kötekedni tudnak.
Akkor én nem vagyok rendes<#wilting>#wilting>
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Különben ez az egész takarítás dolog túl van lihegve. Ha külön csináljátok az sem gond, de ha a másik frusztrált, rosszkedvû vagy csak szimplán siet, és nem segítesz neki na az szemét dolog. Ha pedig azért segítesz mert szimplán jólesik neki, az is jó.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ritka rendes fiú=konyhatündér.
Ide is eljutottunk.
Dehát mindig tanul az ember valamit.<#idiota>#idiota>
Kit érdekel a szerencsétlen csetes haverod?
Nem gondolod, hogy lesz@rom, ezért nem keresem meg?
Egyébként valszeg ugyanaz a stílusa, mint neked, ilyenbõl meg elég egy is<#hehe>#hehe>
Egyébként nem vagy hülye, csak nem olvasol vissza!<#ravasz1>#ravasz1>
"és most nyugodtan lehet fikázni, h nem hullafáradtan, használhatatlan állapotban akarom látni este a párom, hanem már délutántol vele akarok lenni 😛 "
😄
köszönöm a megerõsitést 😊
meglep, h nem NessieGraf v 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Vannak emberek, akiket ez szintén nem zavar, mert a cseléd megcsinálja, vagy az igénytelenek, akiket nem zavar ha nincs fõtt kaja, tiszta ruha, rendesen takarított lakás.
Másrészrõl sehol sem említettem, hogy ez lenne a szerelem. Ez a törõdés. A szerelem az más, csakhogy az idõvel elmúlik és csak szeretet marad.
A rendes fiúknak nem az a fontos, hogy sms-t küldjenek a párjuknak, hanem a hétköznapi mukákból is kivegyék a részüket. Errõl egy mondás jut eszembe: A tettek hangosabbak a szavaknál!
Persze ismerve a te és Jacky véleményét az elmúlt hozzászólásokból, én vagyok a hülye, az én k*r*a anyámat stb.
nem én vok az, aki fél megkeresni, szal ennyit errõl is...
de legyen ah akarod, én hallgatok 😛
Úgy hogy jobb, ha hallgatsz!
1-1 baki az én oldalamról is belefér 😊
és mivel igencsak tereled a témát, meg kell h állapitsam, sajnos csak üres szavaid vtak ezen feltételezések 😛
ez? ... a szohasznalat nem tul szerencses, tudom vannak emberek akik masokat targykent kezelnek, de te eppen eleted (jelenlegi) szerelmerol beszelsz ;p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nõt se akarsz hajkurászni? Akkor tuti ufó és nem rendes fiú 😊
/search rendes lany /all
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vedd már észre, hogy valszeg nem érdekel, hogy mikor irogatsz ide, ezért nem fogom nyálazgatni a hsz-eidet, meg nekem aztán nem hiányzol!<#wave>#wave>
(Tudom Beast, kivéve te! 😊 )
ez úton szeretném felhivni a figyelmét a következõkre:
- nem szakitottunk
- még mindig várom azon kijelentésére a példákat, hol fenyegetõztem
- még mindig nem fogok kimutatást késziteni arrol, mikor és meddig forumozok, ez a forumozok dolga, hogy figyelemmel kisérjenek
- megvan az oka, hogy ma miért leszek jelen kisebb-nagyobb mexakitásokkal online
- holnaptol ismét lehet hiányolni, v max extrém idõpontokban leszek csak jelen 😊
hamár szoba jöttek az idõsebb nõk a fiatalabb pasikkal...
nos, nekem 2 kivétellel csak idõsebb bnõim vtak (ez a mostani is idõsebb) 😛
fura, de az idõsebb nõk sokkal komolyabban tják venni az embert, ha megkapják, amit akarnak 😛
a hülye kis 18-23 évesek (akik korban hozzám illenének) meg maradjanak csak a többi ócskának 😊
ja, itt megjegyezném, h az a 2 kapcsi tökéletesen rövid volt, mivel abban a korban még a csajok nem tják értékelni a jot, és fogalmuk sincs rola, h mi is kell nekik. én meg nem vok uri geller, se kutya, h a gondolataik szerint ugráljak és csováljam a farkam 1-1 buksisimiért <#mf2>#mf2>
amugy MI is szoktunk 1ütt tevékenykedni a lakásban, mert mig Õ a konyhát vágja rendbe, addig én a szobát, és mig Õ a fürdõt + a wc-t, addig én az elõszobát + a másik 2 szobát...
nemtom, sztem ez tök normális dolog, a végén igy nem 1 napig tart a cihecuha, hanem csak fél napig.
eztán lehet menni akárhova, v lehet akármit csinálni, és nem az van, h tyüüüüha, megint elment 1 nap, mig én csak gép elõtt ültem és sörözgettem <#pias>#pias> <#hehe>#hehe>
de az tuti, h a fõzésbe be kell segitenem, mert csak én tom, h szeretem a kajákat 😄 és nem mindent lehet utolag hozzátenni, mint pl. a sot 😛
és most nyugodtan lehet fikázni, h nem hullafáradtan, használhatatlan állapotban akarom látni este a párom, hanem már délutántol vele akarok lenni 😛
Bár én inkább egyedül csinálom ezeket a dolgokat, fele annyi idõ alatt kész vagyok vele mintha segítenének...
Bár társas takarítás, a csajon egy fekete combfix, egy kis kötényke, és egy tollseprû a kezében, hááát... nem is rossz, nem is rossz... <#finom>#finom>
Mire gondoltál? A takarításra? Már megint<#wilting>#wilting>
Ne haragudj, de nekem ez a takarítás téma nem az agyam középpontjában áll, mint ahogy a fõzés sem.
Pedig képzeld el, takarítok is, meg fõzök is, de nem csinálok belõle napi problémát, hogy mikor, kivel, mennyit.......
A párommal meg SZÁMTALAN más dologgal töltjük a napot, amikor "felszabadul egy kis szabadidõ!"
Egyébként miért unatkozna a párom például akkor, amikor én takarítok?
Mert õ is csak azt szeretné és tudja éppen akkor csinálni?
Képzeld el, vannak olyan férfiak, akiknek van olyan hobbijuk, amit tudnak mûvelni akkor, amikor én például felmosok.