Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
"szal én azt mondom, hogy nem szabad tul sokat találkozni a másik fél szüleivel, mer abbol csak az önállotlan, magatehetetlen, nyálas, pedál alakok élvezkednek"

Ebben teljesen egyetértünk. Elõször.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

soulhunter
a néha-néhával nincs gond, mint ez olvashato a 4588-ban is 😊
a fiut meg képelje fel, és álljon ki magáért, hamár annyira nagylánynak tartja magát 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
én azért merek igy vélekedni, mer 21 éves korom ota van saját lakásom, rendes hivatalos, bejelentett munkahelyem, totál önelláto lettem

és max havi 1x taláxok anyos-apos jelöltekkel 😊
én jol megvok nélkülük, ami azt illeti...
amikor meg velük vagyok, akkor se csak az megy, h már megint micsináltál / mit nem csináltál a 7en, h megy ez, h megy az, stb stb
mivel ritkán látnak, az állando magánéletemben valo vájkálás helyett inkább közös szorakozásokat csinálunk

legutobb pl. vadászni voltunk, és jo volt 😊
lõttem 1 nyulat 😄 😄 😄
meg majdnem 1 anyost, mer beszoooooot 😄
ilyet szooootbeeeee:
"na mivan fiacskám, már lyukba lõni se tudsz?" 😄 😄 😄
(gondolom itt arra célzott, h örülne 1 unokának... csak mi még nem) 😄

de azért csak kilõttem azt a rohadt nyuszikát az odujábol 😄

szal én azt mondom, hogy nem szabad tul sokat találkozni a másik fél szüleivel, mer abbol csak az önállotlan, magatehetetlen, nyálas, pedál alakok élvezkednek
simán meg kell értetni velük, amit te is mondtál

én a saját apámmal 2 év alatt értettem meg, h nem annyibol állnak a napjaim, h lehuzok 8 orát minden reggel, aztán hazamegyek, és nem csinálok semmit, hanem igenis van életem, és az én életem fontosabb, minth mások nyakán logjak

ha most pl. apám nyakán élõsködnék, soha nem lennék életképesebb, és amikor elhunyna, akkor meg itt állnék mindenféle tapasztalatok nélkül, életképtelenül

de ez már 1 másik történet 😊

tanulság: igenis a szülõk is hibásak mindig, mert mindig okosabbnak hiszik magukat a gyereküknél (ez nagy általánosságban sajnos igy is van) 😞
csak azt felejtik el, h nem mindig a korral jár az élettapasztalat

de most õszintén:
hol érdekeljen engem az, hogy hány nácit kapott szét az apos a háboruban?
oké, megtanult lõni... és most mi hasznát veszi?
otthon üldögél egész nap kényelmesen a nyugdijábol, néha füvet nyir, almafát metsz, szõlõt gondoz, és ennyi...
hát ez aztán tényleg marha nagy élettapasztalat 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Rita79
És a barátnõdnek csinálod, vagy magányodban vagy?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Fõleg, ha a módosabb nem hántorgatja fel a másik félnek, hogy "te bezzeg semmit nem kaptál a szüleidtõl".
Ugyanis ezt is el tudom képzelni.
Bár a módosabb család is szarhat a párocska anyagi helyzetére, ilyenre is tudok példát hozni.

Nandusz
OFF:
épp gombapaprikást fõzök, akkor én rendes fiú vagyok?😄D

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Rita79
Valamit félreértettek!
Itt a fiú van kiakadva azon, hogy a lány néha-néha, mint ahogy normális is, haza akar látogatni, segíteni, beszélgetni egy kicsit az édesanyjával.
Itt nem minden napos látogatásokon megy a vita.
De a fiú bezzeg elvárja a lánytól, hogy minden hétvégét a kedves anyukánál töltsenek.
Hol itt az igazság?

Nandusz
Módosabb család esetében milyen jól is jön az a szülõi anyagi segítség amikor szorul a hurok. Szal kétélû kard ez....

salsoul
És ilyenkor jön, hogy milyán hálátlan disznó a kölyök...
Jön egy nõ vagy egy férfi és szarik is a szüleire...

Persze a szülõ is gyerek meg a gyerekük is.
A szülõ nem bírja felfogni, hogy a gyereke nem az õ gyereke és nem a saját szórakoztatására van - hiába is szülte esetleg azért.
A gyerek pedig nem vállalja fel, hogy egyenesen megomondja szüleinek, hogy mostantól a barátommal/barátnõmmel élek és ezt tessék már felfogni.
Nulla, azaz nulla jogotok van az életem irányításához (korlátozásához).

/Persze akkor tényleg vegye a saját kezébe az életét és borult idõkben is tartsa egymaga a gyeplõt./
soulhunter
saját tapasztalat igy az ösös dolgokhoz:
Na mert a szülõk sohasem hibásak, csak a kölykök, mi? 😛

minél messzebb a bugyuta ösöktök, akik nem birják ki a kölykeik nélkül pár 7ig se...
vagy mer asziszik, h csak azé, mer õk ráérnek mindig, akkor már a kölyköknek is rájuk kell érniük...

huuuu,de utálom én az ilyen anyos-apos jelölteket, akik állandoan csak elvárták, h menjünk oda minden 7végén...
nem õket akarom elvenni az istenért legalább, de fogják fel!
oké, h birják a burám, meg ilyenek, de én nem ohajtok állandoan élménybeszámolokat tartani nekik, és jo lenne, ha ezt az ért az ösök is felfognák

most szerencsére nincs ilyen gondom 😊

salsoul
Ja, hameg majd összeköltöznek, költözzenek olyan helyre ahonnan mindkét szülõ egyformán messze van. <#eplus2>
salsoul
Két önállótlan gyerek...

Én azon csodálkozok, hogy hogy-hogy nem bírnak problémákat következetesen, egyenesen megbeszélni, letisztázni és megoldani a párok játszmázás nélkül <#nemtudom>

Anélkül, hogy támadásnak és/vagy sértésnek vennék azt amit a másik mond... és képesek lennének beismerni hogy a másiknak igaza van, nem is kicsit.

Szóval itt a tagok egyéni fejlõdésében, fejlettségi szintjében van a kutya elásva.
Gyakorlatilag: hasonló hasonlóra talált rá. <#nevetes1>
Rita79
Hülyeséget mondasz.
A lány elég csinos ahhoz, hogy csak a szexre kelljen neki a párja.
Bárkit találhatna, aki kielégítené testileg, csak valszeg neki a Szerelmétõl esne jól.

Ha valaki meg kikapcsolódásra vágyik, ezt már "Z"-nek válaszolom, mert unja a barátnõjét, akkor ne tartson, hanem élje a maga kis világát tovább.
Ugyanis, ha összeköltöznek hova fog "menekülni" a lány elöl?

Rita79
6 hónapja vannak együtt, nem élnek együtt minden nap.
A hétvégék 90%-át az anyósnál töltik.
A lány csak a maradék 10%-ot akarja otthon tölteni, de még ez is bántja a fiút.
Szerintem attól, hogy valaki szerelmes, még nem kell, hogy a saját édes anyját eldobja magától és ne töltsön vele egy hónapban legalább egy napot a hétvégébõl.

Nandusz
Lehet, hogy csak a testi kelégülést keresi a lány és abban szenved hiányt, amikor nem látja a fiút pár napig. Persze ez csak egy hipotézis. Viszont a fiú is érdekes egy fazon lehet. Sosem értettem meg azokat az embereket, akik akármilyen szinten is visszamenekülnek egy esetleg jól mûködõ kapcsolatból a szülõ(k) adta atmoszférába. Nem értem, hogy a fiút ebben a sztoriban mi motiválhatja. Szerintem beteges dolog ez.

Z
Nem semmi vagy. Megint eléggé bonyolult a történet, dacára annak, hogy egyszerûnek tûnik. Túl kevés a részlet, ami alapján jól átlátható lenne a szituáció. A részletekben rejlik a lényeg.

Én úgy gondolom, hogy a srác valószínûleg nagyon kedveli a lányt, de nem szerelmes belé fülig, és nem is szereti úgy, mint egy igazi társat. Amúgy a hétköznapokat együtt töltik, ugye? Lehet, hogy csak arról van szó, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyik a fiú, mert úgy érzi, hogy a partnere rövid pórázon tartja hét közben. Vagy egyszerûen csak "sok" neki a lány 5 napig, vagy nem szakadt még le, mint személyiség az anyjáról, vagy latin felmenõkkel bír, és azért nagyon "anyás". <#idiota>

De a másik oldalról vizsgálva, ha a lány fülig szerelmes lenne, akkor ez nem jelentene túl nagy problémát, és menne a fiúval. Ha ugyanis szerelmes valaki, akkor ilyen dolgokat - mint anyússal tölteni egy hétvégét <#hehe>- inkább elvisel, mint a szerelme hiányát. Szóval szerintem a lány sem szerelmes. Ha az ember szerelmes, akkor azért a másiknak nagyon sok hibája felett szemet huny, ugye?

Mióta van együtt ez a pár?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BEAST
Mondjuk nem feltetlen csak a fiu hiabaja, valoszinuleg az anyja nevelte igy, es el is varja a suru latogatasokat... szvsz egy normalisabb anya paros labbal billenti feneken a fiat hogy inkabb a lannyal legyen, ha mar volt olyan bolond hogy beleszeretett a fiaba :p En nem ismerem oket, nem is mernek felelotlenul itelgetni... lehet ok a tokeletes par, csak vannak problemaik mint mindenki masnak is. Viszont az is lehet hogy egyaltalan nem illenek ossze.

A masik pedig hogy meg mindig nem vagyok teljesen beszamithato, ezert elvonulok reggelit alkotni. <#alien>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rita79
Most meg azt hozta elõ a fiú, hogy a lány biztos azért akar Pesten maradni, hogy az édesanyjával legyen.
Hát igen.
Több hét után valszeg a lány is szeretne egy kicsit a bátyjával meg az anyjával tölteni egy kis idõt.
Azzal zsarolja, hogy ha nem tölt vele minden hétvégét a lány, akkor nem is szereti.
De azt nem veszi észre, hogy õt állandóan az anyjához, meg a hugához húzza a mágnes.
Ráadásul össze akarnak itt Pest környékén költözni, de a fiú nemhogy a lakáskeresésre fordítaná a szabadidejét, szerintem húzza az idõt, hanem haza megy szalonnát sütni a kertbe, pedig itt lenne dolga hétvégén, hogy végre össze tudjanak költözni.

BEAST
Igazabol nem is ertem mi a jo ebben a hetente hazalatogatos dologban, nem felreerteni, szeretem az edesanyamat... de ott vannak a szulinapok, nevnapok, anyak napja, nok napja, meg meg egy halom alkalom a random "menjunk latogassuk meg anyucit" napokon kivul is. Mar csak ezekbol a napokbol osszejon a havonta egy alkalom, es mivel mi eleg kozel lakunk egymashoz, meg ezen felul is talalkozunk neha X.

Egy komoly beszelgetest megerne a tema, ha srac nem fogja fel hogy nem az anyjaval van problema, csak kettesben is szeretne lenni vele, akkor nem tudom.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rita79
Igen, mondta is neki, hogy szeretne vele külön életet élni, nem az anyós házában vendégeskedni minden hétvégén.
De csak azt kapja vissza a fiútól, hogy mi baja van az õ anyjával?
Semmi baja nincs a lánynak a fiú anyjával, csak elege van már a lánynak a "vendég" szerepébõl, hanem szeretne már saját életet kezdeni a fiúval.

Mert ugye hiába rendes a lánnyal a fiú anyja, attól még alkalmazkodni kell egy idegen házban, mégsem érezheti magát otthon.
Azt még tegyük hozzá, hogy minden hétvégén megjelenik a fiú hugának a családja is, akik tegyük hozzá nem a jó modorukról híresek.
Tehát õket is muszáj elviselni a lánynak és jó pofát vágni hozzájuk.

BEAST
Huh, jo koran keltel, en is kb fel oraja de mostanra tertem magamhoz annyira hogy lassam is a monitort ne csak nezzem <#idiota>

A lany mondta is a baratjanak hogy maradjanak egyutt a hetvegen, vagy csak szerette volna, es a fiunak nem tunt fel? Mert ha kerte is, akkor a srac csak nagyon "anyas" es eleg nehez lesz kirobbantani anyuci szoknyaja mogul :d Viszont szerintem ilyesmi miatt veszekedni, szakitani vagy barmi hasonlo felesleges lenne, ha szeretik egymast elobb utobb ugyis valtozik majd a prioritasa.

Rita79
Éjszaka sajnos nem voltam fent, hogy likvidálni tudjam a topikromboló hsz-eket, de ma reggel megtettem.
Az én "triómból" is volt kitörölt hsz!

A témám az lenne, amit felvetnék, hogy szerintetek szerelmes egy lányba egy olyan "rendes" fiú, aki Pesten hagyja a Szerelmét azért, hogy hazamehessen vidékre az anyjához?
Szerintem nem.
Hozzáteszem, hogy minden hétvégét a fiú az anyjánál töltötte, a lány is vele ment mindig, ezen a héten akart a lány végre már kettesben lenni a barátjával, de ezt a fiú nem értette meg és hazament anyucihoz.
Ez lett volna az elsõ, hogy Pesten maradjon hétvégén a lány közelében, de nem tette.
Nagy hiba és szerintem elég bizonyíték.

Nandusz
Jól van, hagyjuk a régi sérelmeket és ne flémeljünk többet...próbáljunk meg egy hajóban evezni végre már.

SHADOWEYES7
Több figyelmeztetés nincs!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

soulhunter
én meg már meg se merek szolalni, mer ugyis törölve lesz 😄

salsoul
Mondtam...
salsoul
A #4558 stílusú hsz-ek keltik igazán a flémet 😉
Mert nem sikerül a fül mellett elengedni a fül mellett elengedendõt... bizony, bizony.
Rita79
Mellesleg, ha tovább folytatod itt másnak a becsmérlését, akkor azt ajánlom, hogy keress magadnak olyan fórumot, ahol ezt lehet.
Tudnék egy-kettõt ajánlani, de az már reklám lenne.
Elég, ha itt bemész a gumiszobába és ott kiéled magad.

Ha tudsz személyeskedés nélkül véleményt mondani, akkor a hsz-eidet mások is olvashatják majd, de ha flémszító és sértõ, akkor nem lesz ideje elolvasnia annak, akinek szántad, így nem is lesz durva reagálás rá.

Rita79
Így jártál, kérd el tõle priviben, te úgy is a flémkeltõk közé tartozol

NessieGraf
Szólj, ha másolhatod, lemaradtam róla.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Rita79
Nem másolhatsz vissza olyan üzit, amit a HG, azaz én kitörölt.
Tehát tartsd meg magadnak.

Nandusz
Sztem meg nem, mert túl sok volt benne a másik becsmérlése. De azért próbáld meg.

soulhunter
a szerelmesversem ugye visszamásolhatom?
mert sztem az ONtopic volt 😊

Rita79
Köszi szépen!<#worship>

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Flém és offtopic hsz-ek büntetõpontal lesznek jutalmazva.
A topik a favban lesz nálam 1 darabig úgyhogy nem érdemes lazáskodni!

Wescone
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> <#taps>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Egyetértek.

In Lak\'ech Ala K\'in

Rita79
Ezt már leírtad egy párszor.
Éppen most teszek ellene, hogy ne legyen több flém.
Bár privátban már kaptam azóta életveszélyes fenyegetést Soulhuntertõl, dehát ez van!

EnZsolt
Tulajdonképpen sosem fogom megérteni azt, hogyha valakinek nem tetszik a topik, akkor miért írogat ide. Minek szól hozzá, hogy hé ez nem ide tartozik, az pedig nem kicsit szánalmas, hogy ennek még utána is számol. Félreértés ne essék, nem oltogatni akarok itt senkit, csak elég szemétségnek tartom, hogy direkt beleköt a másikba. Rita, te pedig ne ettesd a trollokat, emelkedj felül rajtuk. Ha nem foglalkozol velük, akkor már kimúlik belõlük az az érzés, hogy jujj vajon mit fog a másik válaszolni. Tényleg legyen már vége ennek a flémáradatnak, beszélgessünk ehhez kapcsolódó témákról, mert egymás fikázását, oltását, szidalmazását, barokk körmondatokba hintett ócsárolását, valamint sérelmeink felemlegetését olvasgatni nem éppen normális. Nem kéne hogy ide tartozzon. Kicsit MINDENKI próbáljon a dolgok ellen lépni, mert ez így nagyon gyerekes viselkedés. Nemcsak egy emberrõl beszélek, itt mindenkinek el kéne gondolkoznia. Ritának, a két soul-nak (soulhunter, a vers tényleg jó volt), Nessienek, Jackynek, Nandusznak. Sõt nekem is, hogy mi a fenéért tépem a számat, és miért nem lépek le inkább. Hmm, ha nem változik a helyzet, egész biztos ez lesz, pedig azt hittem itt lehet, majd egy jót beszélgetni.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Rita79
A bannerban lévõ szöveget ajánlanám mindenkinek, akinem nem tetszik, az mehet panaszkodni.

Rita79
A topik témája az, ami ki van írva!
Vagy nem tudsz olvasni?

salsoul
Elõbb tisztázni kéne, hogy pontosan mi is a topik témája.

meg nem azt mondtad korábban, hogy nem foglakozol a rinyálással?<#fejvakaras><#nezze>
Rita79
És innentõl kezdve minden a nem topikhoz kapcsolódó hsz törölve lesz, bárki is írja azt.
Elegem van az óvódásokból.

Rita79
Azt hiszed, hogy érdekel a fenyegetésed, meg a blöfföd, meg hogy ki fog bant kapni?
Neked a lételemed az sg, mert csak itt tudsz arcoskodni.
Én a Való Világban élek.
És ott nincs semmiféle ban!<#nyes>

"Tulképp gyaxi" nem érdemelsz választ...sem.
soulhunter

Mi az, problémát okoz, hogy nem írhatsz nekem többet? lol
Kieg.: Épp ti próbáljátok sulykolni itt mindenkibe, hogy így sz@r a szerelem, meg úgy. Nem szabad szerelmesnek lenni, mert elmúlik meg ilyen marhaságokat.
Érzelmekrõl hallottatok már? Nem úgy néz ki.

Tökéletesen felesleges még beszélgetnünk is, mert egyáltalán nem egyezik a véleményünk.
salsoul
Most durci vagy? <#nevetes1>