Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben teljesen egyetértünk. Elõször.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
a fiut meg képelje fel, és álljon ki magáért, hamár annyira nagylánynak tartja magát 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
és max havi 1x taláxok anyos-apos jelöltekkel 😊
én jol megvok nélkülük, ami azt illeti...
amikor meg velük vagyok, akkor se csak az megy, h már megint micsináltál / mit nem csináltál a 7en, h megy ez, h megy az, stb stb
mivel ritkán látnak, az állando magánéletemben valo vájkálás helyett inkább közös szorakozásokat csinálunk
legutobb pl. vadászni voltunk, és jo volt 😊
lõttem 1 nyulat 😄 😄 😄
meg majdnem 1 anyost, mer beszoooooot 😄
ilyet szooootbeeeee:
"na mivan fiacskám, már lyukba lõni se tudsz?" 😄 😄 😄
(gondolom itt arra célzott, h örülne 1 unokának... csak mi még nem) 😄
de azért csak kilõttem azt a rohadt nyuszikát az odujábol 😄
szal én azt mondom, hogy nem szabad tul sokat találkozni a másik fél szüleivel, mer abbol csak az önállotlan, magatehetetlen, nyálas, pedál alakok élvezkednek
simán meg kell értetni velük, amit te is mondtál
én a saját apámmal 2 év alatt értettem meg, h nem annyibol állnak a napjaim, h lehuzok 8 orát minden reggel, aztán hazamegyek, és nem csinálok semmit, hanem igenis van életem, és az én életem fontosabb, minth mások nyakán logjak
ha most pl. apám nyakán élõsködnék, soha nem lennék életképesebb, és amikor elhunyna, akkor meg itt állnék mindenféle tapasztalatok nélkül, életképtelenül
de ez már 1 másik történet 😊
tanulság: igenis a szülõk is hibásak mindig, mert mindig okosabbnak hiszik magukat a gyereküknél (ez nagy általánosságban sajnos igy is van) 😞
csak azt felejtik el, h nem mindig a korral jár az élettapasztalat
de most õszintén:
hol érdekeljen engem az, hogy hány nácit kapott szét az apos a háboruban?
oké, megtanult lõni... és most mi hasznát veszi?
otthon üldögél egész nap kényelmesen a nyugdijábol, néha füvet nyir, almafát metsz, szõlõt gondoz, és ennyi...
hát ez aztán tényleg marha nagy élettapasztalat 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ugyanis ezt is el tudom képzelni.
Bár a módosabb család is szarhat a párocska anyagi helyzetére, ilyenre is tudok példát hozni.
épp gombapaprikást fõzök, akkor én rendes fiú vagyok?😄D
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Itt a fiú van kiakadva azon, hogy a lány néha-néha, mint ahogy normális is, haza akar látogatni, segíteni, beszélgetni egy kicsit az édesanyjával.
Itt nem minden napos látogatásokon megy a vita.
De a fiú bezzeg elvárja a lánytól, hogy minden hétvégét a kedves anyukánál töltsenek.
Hol itt az igazság?
Jön egy nõ vagy egy férfi és szarik is a szüleire...
Persze a szülõ is gyerek meg a gyerekük is.
A szülõ nem bírja felfogni, hogy a gyereke nem az õ gyereke és nem a saját szórakoztatására van - hiába is szülte esetleg azért.
A gyerek pedig nem vállalja fel, hogy egyenesen megomondja szüleinek, hogy mostantól a barátommal/barátnõmmel élek és ezt tessék már felfogni.
Nulla, azaz nulla jogotok van az életem irányításához (korlátozásához).
/Persze akkor tényleg vegye a saját kezébe az életét és borult idõkben is tartsa egymaga a gyeplõt./
Na mert a szülõk sohasem hibásak, csak a kölykök, mi? 😛
minél messzebb a bugyuta ösöktök, akik nem birják ki a kölykeik nélkül pár 7ig se...
vagy mer asziszik, h csak azé, mer õk ráérnek mindig, akkor már a kölyköknek is rájuk kell érniük...
huuuu,de utálom én az ilyen anyos-apos jelölteket, akik állandoan csak elvárták, h menjünk oda minden 7végén...
nem õket akarom elvenni az istenért legalább, de fogják fel!
oké, h birják a burám, meg ilyenek, de én nem ohajtok állandoan élménybeszámolokat tartani nekik, és jo lenne, ha ezt az ért az ösök is felfognák
most szerencsére nincs ilyen gondom 😊
Én azon csodálkozok, hogy hogy-hogy nem bírnak
Anélkül, hogy támadásnak és/vagy sértésnek vennék azt
Szóval itt a tagok egyéni fejlõdésében, fejlettségi szintjében van a kutya elásva.
Gyakorlatilag: hasonló hasonlóra talált rá. <#nevetes1>#nevetes1>
A lány elég csinos ahhoz, hogy csak a szexre kelljen neki a párja.
Bárkit találhatna, aki kielégítené testileg, csak valszeg neki a Szerelmétõl esne jól.
Ha valaki meg kikapcsolódásra vágyik, ezt már "Z"-nek válaszolom, mert unja a barátnõjét, akkor ne tartson, hanem élje a maga kis világát tovább.
Ugyanis, ha összeköltöznek hova fog "menekülni" a lány elöl?
A hétvégék 90%-át az anyósnál töltik.
A lány csak a maradék 10%-ot akarja otthon tölteni, de még ez is bántja a fiút.
Szerintem attól, hogy valaki szerelmes, még nem kell, hogy a saját édes anyját eldobja magától és ne töltsön vele egy hónapban legalább egy napot a hétvégébõl.
Én úgy gondolom, hogy a srác valószínûleg nagyon kedveli a lányt, de nem szerelmes belé fülig, és nem is szereti úgy, mint egy igazi társat. Amúgy a hétköznapokat együtt töltik, ugye? Lehet, hogy csak arról van szó, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyik a fiú, mert úgy érzi, hogy a partnere rövid pórázon tartja hét közben. Vagy egyszerûen csak "sok" neki a lány 5 napig, vagy nem szakadt még le, mint személyiség az anyjáról, vagy latin felmenõkkel bír, és azért nagyon "anyás". <#idiota>#idiota>
De a másik oldalról vizsgálva, ha a lány fülig szerelmes lenne, akkor ez nem jelentene túl nagy problémát, és menne a fiúval. Ha ugyanis szerelmes valaki, akkor ilyen dolgokat - mint anyússal tölteni egy hétvégét <#hehe>#hehe>- inkább elvisel, mint a szerelme hiányát. Szóval szerintem a lány sem szerelmes. Ha az ember szerelmes, akkor azért a másiknak nagyon sok hibája felett szemet huny, ugye?
Mióta van együtt ez a pár?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A masik pedig hogy meg mindig nem vagyok teljesen beszamithato, ezert elvonulok reggelit alkotni. <#alien>#alien>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hát igen.
Több hét után valszeg a lány is szeretne egy kicsit a bátyjával meg az anyjával tölteni egy kis idõt.
Azzal zsarolja, hogy ha nem tölt vele minden hétvégét a lány, akkor nem is szereti.
De azt nem veszi észre, hogy õt állandóan az anyjához, meg a hugához húzza a mágnes.
Ráadásul össze akarnak itt Pest környékén költözni, de a fiú nemhogy a lakáskeresésre fordítaná a szabadidejét, szerintem húzza az idõt, hanem haza megy szalonnát sütni a kertbe, pedig itt lenne dolga hétvégén, hogy végre össze tudjanak költözni.
Egy komoly beszelgetest megerne a tema, ha srac nem fogja fel hogy nem az anyjaval van problema, csak kettesben is szeretne lenni vele, akkor nem tudom.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De csak azt kapja vissza a fiútól, hogy mi baja van az õ anyjával?
Semmi baja nincs a lánynak a fiú anyjával, csak elege van már a lánynak a "vendég" szerepébõl, hanem szeretne már saját életet kezdeni a fiúval.
Mert ugye hiába rendes a lánnyal a fiú anyja, attól még alkalmazkodni kell egy idegen házban, mégsem érezheti magát otthon.
Azt még tegyük hozzá, hogy minden hétvégén megjelenik a fiú hugának a családja is, akik tegyük hozzá nem a jó modorukról híresek.
Tehát õket is muszáj elviselni a lánynak és jó pofát vágni hozzájuk.
A lany mondta is a baratjanak hogy maradjanak egyutt a hetvegen, vagy csak szerette volna, es a fiunak nem tunt fel? Mert ha kerte is, akkor a srac csak nagyon "anyas" es eleg nehez lesz kirobbantani anyuci szoknyaja mogul :d Viszont szerintem ilyesmi miatt veszekedni, szakitani vagy barmi hasonlo felesleges lenne, ha szeretik egymast elobb utobb ugyis valtozik majd a prioritasa.
Az én "triómból" is volt kitörölt hsz!
A témám az lenne, amit felvetnék, hogy szerintetek szerelmes egy lányba egy olyan "rendes" fiú, aki Pesten hagyja a Szerelmét azért, hogy hazamehessen vidékre az anyjához?
Szerintem nem.
Hozzáteszem, hogy minden hétvégét a fiú az anyjánál töltötte, a lány is vele ment mindig, ezen a héten akart a lány végre már kettesben lenni a barátjával, de ezt a fiú nem értette meg és hazament anyucihoz.
Ez lett volna az elsõ, hogy Pesten maradjon hétvégén a lány közelében, de nem tette.
Nagy hiba és szerintem elég bizonyíték.
Több figyelmeztetés nincs!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mert nem sikerül a fül mellett elengedni a fül mellett elengedendõt... bizony, bizony.
Tudnék egy-kettõt ajánlani, de az már reklám lenne.
Elég, ha itt bemész a gumiszobába és ott kiéled magad.
Ha tudsz személyeskedés nélkül véleményt mondani, akkor a hsz-eidet mások is olvashatják majd, de ha flémszító és sértõ, akkor nem lesz ideje elolvasnia annak, akinek szántad, így nem is lesz durva reagálás rá.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Tehát tartsd meg magadnak.
mert sztem az ONtopic volt 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A topik a favban lesz nálam 1 darabig úgyhogy nem érdemes lazáskodni!
In Lak\'ech Ala K\'in
Éppen most teszek ellene, hogy ne legyen több flém.
Bár privátban már kaptam azóta életveszélyes fenyegetést Soulhuntertõl, dehát ez van!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Vagy nem tudsz olvasni?
meg nem azt mondtad korábban, hogy nem foglakozol a rinyálással?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nezze>#nezze>
Elegem van az óvódásokból.
Neked a lételemed az sg, mert csak itt tudsz arcoskodni.
Én a Való Világban élek.
És ott nincs semmiféle ban!<#nyes>#nyes>
Érzelmekrõl hallottatok már? Nem úgy néz ki.
Tökéletesen felesleges még beszélgetnünk is, mert egyáltalán nem egyezik a véleményünk.