Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
De ha bemásoljuk, akkor máris közhírré válik<#lama>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

NessieGraf
Most meglepõdtem. Eddig azt gondoltam a privát üzenet elsõ szava azt jelenti: PRIVÁT, személyes, nem a közre tartozik.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Nandusz
Nos...

gondolod te...
védd csak a kis szukát nyugodtan 😄

ha netán elérnéd a célod...
hát, van még pár nevem ide regelve 😄
más név, más stilus, más hozzáállás 😄 - ez itt a mottom 😄

szoval csak sok sikert tok kivánni 😛

hülyegyerek 😛
korodhoz nem mélto a viselkedésed

Annak ellenére, hogy egy olyan esettel van dolgunk, ahol az alperes egy józan életû pszichiáter szerint is reménytelen eset lenne, még mindig nem értem ennek a f@szkalapnak a létjogosultságát itt (biztos én vagyok a hülye, nem tagadom)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Rita79
Errõl beszéltem!
Talán ez megérne egy szerkesztõségnek való e-mailt!

Enélkül is tudtam, hogy õ itt valakinek a haverja.
Micsoda egy ...... fórum ez!
Tisztelet a kivételnek!
Biztos vannak becsületes modik és adminok is.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nandusz
Na és a válaszom erre:

Feladó: Nandusz
Címzett: soulhunter
Elküldve: 2008. 09. 05. 20:18
Tárgy: re: akkor...

Kibaszott kevés vagy te itt az sg-n fiam. Ezt jobb, ha szem elõtt tartod és engedélyt kérsz, amikor szarni mész akkor is. Kevés vagy itt is, meg az életben is. Semmi célt nem érsz el, ha meg folytatod te fogsz repülni, ezt meg én garantálom neked. Kettõnk garantálása között csupán annyi a különbség, hogy az enyém be is fog következni, a tiéd megy a süllyesztõbe. Senki nem vesz téged komolyan meg amit mondasz, mert ehhez kevés vagy és eléggé retardált is.

Hoppá...a hõs lehet nem is olyan nagy csávó?...meglátjuk a válasz üzenetébõl......

Nandusz
Na akkor jöjjön pár privi(légium)😄

lássuk az elsõt, a tegnapi topik zárást követõ percekben:

Feladó: soulhunter
Elküldve: 2008. 09. 05. 20:13
Tárgy: akkor...
csipjél vissza magadbol...

mint láthatod, én itt elérem a célom, hiába ágáltok 😊
és igen, elég sunyi és ravasz vok, mert meguszok mindent, mert én legalább a szabályokat betartom 😛
konkrétan megmondtam, h /close topic lesz!!!
figyeltetek rám? NEM!!!
nem vettetek komolyan, és láááám, megtörtént 😛
ugyh ha én mondok vmit, azt vegyétek komolyan 😊 kicsit több jogom van, mint neked 😛

és ha tovább folytatod a flémelést és a provokáciom, olyan szinten repülsz sgrõl, hogy öröm lesz nézni 😄
ezen pü-m felajánlom, hogy használd fel ellenem (ha tod) 😄

end of transmission

<< vissza válasz címjegyzékbe letilt olvasatlan töröl!

NessieGraf
Látod, te voltál az egyetlen, aki erre ráakadt. Valszeg ezt sem véletlenül vállalom fel.

salsoul
Naés, nekem nem volt orgazmusom a barátnõjétõl.
Mi közöm az egészhez?

Minél inkább eszetlenül és könnyelmûen él az ember annál hamarabb veszik el "önhibán" kívül a mani.
Épp azt mondom, hogy nem szórta el. Hanem pld. bevitte egy házasságba.
Vagy lehet még egy csomó módja, hogy önhibáján kívül elvesszen a mani.

Amúgy is általában a "gyerekek" a maguk hibájából tanulnak. Nem érdekli õket, hogy megint elkövetik a szüleik által már egyszer/többször elkövetett tévedéseket, hibákat.
salsoul
Azt mondom neki, hogy: elõbb költötted el és hagytad el a pénzt minthogy elolvastad volna a "kézikönyvet az útravalóhoz".
Tanulj hibádból. Állj talpra. Egyedül.
Mert a pénzt is egyedül szórtad el...
Nandusz
Sztem nem lesz itt hg, marad a moderek kezében az ítélkezés, ami nem is baj. max. sûrûbben fogjuk látogatni a moderatori topikokat. kb. ennyi.

Szintén zenész.
Rita79
Még egyelõre az én nevem van kiírva, mint témaindító, de az tuti, hogy ha más lesz a HG, akkor én is beírom a bûvös szót:-fav

És ha a könyvet elveszti, az x milliót meg mondjuk elviszi majd a váláskor a felesége? Mit fogsz majd csinálni a fiaddal? Megmondod, hogy bocs, én már adtam, hagyjál békén?
Nem hinném.
Nandusz
Van hozzá tescos nokedli is, de nem adok belõle😄

Gondolom van a modiknak is épp elég dolguk. Max. tûzoltással tudnak foglalkozni. Az hogy még valahol csak lobban a láng, nem mindig venni észre.
De ha már ég, akkor jönnek tüzet oltani.
Néhány ban tényleg elkelt volna. De mindegy, ami volt, elmúlt.

Az emberek mindig a legkönnyebb utat választják. A modik is emberek. Tehát? <#ravasz1>

Ki lett itt a házigizda? Vagy nincs már? Ez azért érdekelne.
Rita79
Csak tudod mi a furcsa, hogy 2! hónapja nyílt a topik és most jöttek rá egyesek, hogy nem vagyok jó HG-nak!?

Csak azt nem tudom, ha ezt elõbb is tudták esetleg, akkor miért nem tették meg elõbb, vagy a modik miért nem tették a dolgukat és osztották a banokat ebben a "flémkeltõ" topikban?

Nem baj Rita, találtál itt rendes fiúkat, ez a lényeg. Ez a topic témája, nem?

A többi meg nem számít. Kevesebb lesz a felelõsséged, nem tudnak belédkötni majd olyan könnyen.
Ha úgy vesszük, még örülhetsz is neki. Nem tud mostantól rád fogni senki sem olyanokat, amik elhangzottak idáig.
Ha véletlenül pont tartalmában megegyezõ dolgokat írnék, újabb hsz-ekkel, az azért van, mert sorban olvasom az eleje felé 61 hsz-t.
Na de azt azért vedd figyelembe, hogy a párnak ugy induláshoz kell a pénz, a szülõk meg ha nem látják - az õ szempontjukból - biztosnak, megfelelõnek a kapcsolatot, visszatartják a pénzt, segítséget, akármit.
Sokszor elõfordul ám, hogy jól látják ...
Szétmegy a pár és annyi. Ha adtak volna pénzt, az is odaveszne.
Szerintem ez is benne lehet a pakliban.
Ez durva és igazságtalan, hogy a lány családja úgy kezelte, hogy semmit nem tett a fiú a ház felépítéséhez. Rengeteget ér már manapság a munkaerõ, a munkaórák, a sok segítõ kéz!
Miért Nessie?
Mert váratlanul bukkanok fel, ha szükség van rám, hisz' tündér vagyok, mint a Loch Ness-i szörny.

Van még abból a gombapaprikásból? Hívj meg! Lécci, lécci, lécci! <#hehe> Én is rendes fiú vagyok, gombapaprikás mellett megtalálható.
Egyébként sokszor tényleg a hasán keresztül "fogható meg" egy srác.
Ez egy nagyon nagy önzõség a fiútól! Neki szabad hazalátogatni többször egy hónapban, a lánynak meg nem?
Mi ez, alá-fölérendeltség?? <#boxer>
NessieGraf
Én amikor 18 éves lettem önálló lakásba költözhettem. Akkor még ezt nem tudtam helyesen értékelni, azt hittem az otthoniak le akarnak rázni. Kellett egy-két év, mire megértettem.

Ne palotára gondoljatok, garzonlakás méretû volt. Édesanyám szerezte. Õ volt az, aki - mivel fõiskolára jártam akkor - megkérdezte: mennyi pénzbõl tudok havonta kijönni. Segített kiszámolni is. Minden hónapban fizetéskor odaadta a megbeszélt összeget mindaddig, míg munkahelyem nem lett.

Mikor saját keresetem volt, akkor is adott pénzt, ha nem jöttem ki a fizuból, de csak kölcsön. Igaza volt. A megelõzõ évek alatt gazdálkodni is meg kellett tanulnom.

Sokan mondták: nekem az alapdolgok az ölembe hulltak. Szerintem inkább tanítás volt, a felnõtté nevelés része. A késõbbi években sok idõszakot ezzel a tanítással könnyebben vészeltem át.

Jóval késõbb mondta: "Szerintem egy nagykorú gyerek ne lakjon otthon. Más az életvitele, idõbeosztása, mint a szüleinek. Csak zavarják egymást, felesleges vitaforrás."

Ezzel együtt minden héten felhívott: jöttök ebédre hét végén? Ha azt mondtam: nem, úgy is jó volt, ha azt mondtam: igen, úgy is. Õ igazából azt akarta megtudni, hogyan ossza be az idejét. Ha nem mentünk elmentek apámmal kirándulni. Azóta azt is tudom, egy ilyen kérdés nem kötelezõ programot, hanem kötelezõen pontos választ igényel.

Nandusz
Jobb ez így neked, hidd el...megszabadulsz megannyi felesleges és igencsak nélkülözhetõ áll-felelõsségtõl. Mely energiákat majd máshová tudsz invesztálni, ahelyett hogy itt a sok barom beteges írásait szelektálnád.
Sok sikert a való világban😄
A másik üdvözlendõ dolog, hogy pontbüntetést még nem is kaptál, szal fel a fejjel😄

Rita79
Minden rosszban van valami jó!
A HG-ságom eltörlését ugyan sikerült egyeseknek kiharcolniuk, de most már legalább nem rajtam múlik eldönteni, hogy kinek a hsz-e flém, kiét kellene törölni, stb.
Köszönöm

Nandusz
Hoppá...Ritától elvették a hg jogot. (soulhunter mehet recskázni a WC-re most)😄DD

salsoul
Valahol olvastam, hogy a pokolba vezetõ út csupa jószándékkal van kikövezve.
salsoul
Ebben a szülõ kérdésben úgy vagyok, hogy az a szülõ törõdik a gyerekével legjobban aki nem "törõdik vele".
Mert így a gyerek megfog tanulni önálló szabad életet élni, és azt is megtanulja hogy mindig magára számítson és a saját erejével, erõforrásaival kalkuláljon.

Ennél többet és nagyszerûbbet nem tehet a szülõ a gyerekéért.
Akár mekkora szemétségnek is érzi ezt a gyerek esetlegesen.

A nyaljuk a seggedet, mindent magadunk neked gyermekünk mert annyira szeretünk, s sõt még az életedet is irányítjuk helyetted gondozás semmi jót sem szül.

Nekem ha gyerekem lesz és eléri a 21 évet a kezébe fogok adni egy könyvet és a lehetõségeimtõl függõen x millió forintot amibõl fedezni tudja további tanulmányait és az élete elkezdesét.
Zárszóként pedig annyit mondok majd neki: viszlát hét év múlva az addigra elért eredményeiddel.
Rita79
Mondok még egyet!
A volt sógornõmnek volt egy lakása.
A férje kitalálta, hogy jó lenne nagyobba költözni, igaz ez sem volt kicsi.
A pasinak volt egy 10 éves kocsija /kb. 500 ezret ért/ ennyivel tudott beszállni az új házba, aminek az ára 22 millió volt.
De soha senki nem hánytorgatta fel se neki, se a családjának, hogy õ nem tudott többet beleadni a nagyobb kéglibe, egyszerûen lefektették ügyvédnél, hogy a csajé a ház és a részletet, amit fel kellett venni a nagyobb lakás érdekében közösen fizetik.

Rita79
Szerinted ilyen magasak a nyugdíjak, hogy 48 ezret simán kipengetnek belõle?
Az átlag nyugdíj ennyi manapság, hogy tudná azt odaadni a fiatal párnak?
A szülõnek is kell rezsit fizetnie, meg ennie is kellene.
Fõleg, ha az egyik szülõ özvegy és csak a saját nyugdíja van.

soulhunter
mondjuk tnék konkrét pl.-t irni 2 családrol, akiket ismerek

az 1iknek segitettek a szülök, és buktak, és oda jutottak, ahol most vannak

a másik családhoz semmit nem segitettek a szülök, de õk nem féltek az élettõl, és felvitték a saját dolgukat 😊
(vagy csak elegük lett a környezetükbõl, h mindenki sajnálja õket, de a kisujjukat se mozditaná értük senki)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
nos, erre irtam a lakásvásárlási hitelt

a 2 gyerek dolgozzon csak szépen, ha a nõ mexült, akkor kapni fog gyest is, miután közlik 1 lakásrol / házrol, h lakhatová vált.
addig meg mittom én mit kap a gyerekek után, mig otthon van velük

ehhez jönnek a szülök, mint társigénylõk, mivel nyugdijasok is beszállhatnak

na, akkor nézzük a számokat (hasraütve, totál minimális számokat irok)
tegyük fel, h a nemtom milyen támogatás a gyerekek után legyen havi 28e / gyerek
a pasi melozzon, átlag keresetek (megyéktõl függõen) mondjuk legyen netto 70-75e
ha mind1ik féltõl csak 1 szülõ száll be, akkor az legyen (hasraütve) 2*48e

ekkora összegért a 2 gyerek már kap 8-12 millás lakást / házat, havi 30-35e -s törlesztõért...

csak a családok félnek a hitelektõl
mondjuk ilyen többrésztvevõs igénylést én is mellõznék, mert gondok akadhatnak, ha a nyugdijasok elhunynak...

de ez csak 1 5let a gyerekek segitésére, nem tanács 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Rita79
Például a bátyáméknál egyik szülõnek sem volt annyi pénze, hogy egy lakásba be tudjanak adni, mivel mindkét családban betegek a szülõk, így nem tudtak milliókat összegyûjteni az évek során.
Örültek, ha a rezsit kifizették.
Nekem volt lehetõségem segíteni rajtuk és egy percig sem gondolkoztam, hogy adjak-e vagy sem.

De mondom, ismerek olyan szülõt, akinek meg sem kottyana pár millió, mégse nyitja ki a bukszáját, csak sopánkodik, hogy mikor lesz már házasság, meg gyerek.
Na de hova?
Az már nem jut eszébe az okosának!
Pedig a saját gyerekének, meg az unokájának adná a pénzt, mert mint tudjuk a feleség soha nem örököl, csak a gyerekek.
Meg ugye van házassági szerzõdés is.

Nandusz
Baszki te egy állat vagy (és most ezt az ironizált verziójában fogd fel, mert a hsz-eden egyik szemem nevetett, a másik meg sírt....szal elég megosztó volt)

soulhunter
ezt kiegésziteném annyival, h mivan akkor, ha 1ik szülõi fél se modosabb...

mert ugye elõbb utobb a szülõket is be kell mutatni 1másnak, nemcsak állandoan pofavizitre járkálni 😊

mé nem dobják össze közösen azt, amibõl a gyerekek el tnának indulni?
sztem nem csak a modosabbak kötelessége segiteni a gyerekeit, de ez már csupán a 2 család közti megállapodás függvénye

nameg néha kockázatokat is kell vállalni, ma már a többszörös szigoritott életfogytiglanra itélt többszörös KHR-listások is kapnak lakásvásárlási hitelt

szal lenne millionyi megoldás 2 gyerek közös jövöjének megalapitásához, csak a mai fiatalság elég tehetetlenkedõ, elkényelmesedett fajta:/

Rita79
Ritka az olyan, hogy a mindkét pár szülõje tudja segíteni a fiatal párt.
De, ha a módosabb szülõ azt látja, hogy a fiatal pár nyûglõdik, hogy melyik albérletbõl menjen a másikba, akkor adja már oda a gyerekének a lakáshoz jutáshoz való beszálló összeget legalább, fõleg arra tekintettel, hogy vissza is kapná, ha a pár össze szedné magát anyagilag.

Én önzetlenül segítettem is így a bátyáméknak, mert azóta is egy szobában tengõdnének a 2 gyerekükkel.

NessieGraf
"a lány elég csinos..." - ez elég kevés. Nagyon sok kifejezetten gyönyörû nõ van, akit a férfiak csak használnak / kihasználnak. A lánynak ideje észrevenni: párja eléggé önzõ módon szereti, ha tényleg.

Ilyen szituációk elkerülése érdekében javasoltam, hogy az egymás megismerése, a szeretetteljes, törõdõ kapcsolat kiépítése mennyire fontos. A kezdeti szerelemre épülõ szeretet az, ami egy életen át képes megõrizni a lángok után a szerelmet a szereteten belül. Ezért ez a fajta szeretet messze több, mint ahogy a barátainkat szeretjük. Akivel ilyet kiépítesz, annak a fejében meg se fordul, hogy az együtt ölthetõ idõket inkább a szüleivel, testvéreivel töltse. Belefér a néha találkozik a barátokkal, belefér az idõnként elmegyünk a szüleihez, de semmi több.

Sir Quno Jedi
Ugyan, ha már 1x annyira gáz lett a gyerek és nem akarom rászabadítani a világra, akkor magam bérelnék bérgyilkostímet a likvidálására, hogy ha meghalok, intézzék el a kis mocskot is, a kurva húgával 1gyütt! 😄 Van az úgy jó családban is... Mint a váltságdíjban... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

soulhunter
az ilyeneket kéne lelõni, mint 1 sima kutyát <#gun><#violent>

azokat meg fõleg, akik vmelyik háziállatukra hagynak mindent 😄

Rita79
És képzeld vannak olyan szülõk is, akiknek nem is kellene áldozatot hozniuk a gyerekük jövõjéért, hanem egyszerûen a számukra felesleges pénzt a sírba viszik.

soulhunter
ne az én korombol indulj ki, már nagyon sok éve nem állok szoba 20on 1-2 éves csajokkal 😊 sõõõõt 😊
amugy meg nem angyon érdekel az öreg sztorizása, ezért is nem igazán akarok sokkal több idõt arrafelé tölteni 😊
amugy az öreg 80 egynehány éves, de ami gáz, az az, h tényleg másrol sem tud beszélni, h igy + ugy lövészárok + igy + ugy kádár rendszer 😊

NessieGraf
Abszolút és tökéletesen egyetértek a szülõ-gyerek és a miért lehet fontosabb a család véleményeiddel.

Annyit hozzátennék: a módosabb családokhoz csatlakozás nagyon sok veszélyt hordoz magában a kapcsolat szempontjából. Épp nemrég mesélte egyik barátom: a fia hazaköltözött. Õk a lánnyal felépítették közös, külön házukat - túl közel a lány családjához. A lány szülei adták a pénzt, a fiú családja és barátai az építéshez szükséges munkát, szakmunkát. A lány családja folyamatosan úgy kezelte a fiút: te ebbe a házba egy forintot se tettél! Pedig úgy sejtem, az ingyenes munkával milliókkal is lehet olcsóbb egy ház felépítése.

Nandusz
Szumma szummarum, én elítélem azokat a szülõket, akik nem képesek egy fikarcnyi áldozatot hozni a gyermekük jövõje érdekében (gondolok itt az utódnemzésre legfõképpen). Sok olyan szülõ van, aki vak és képtelen meglátni a lehetõséget a gyermekében. Ez szomorú és ezt hívjuk egoizmusnak. Fel kéne már fogni egyes szülõknek, hogy támogatni kell az utódjuk jövõjét, nem pedig a maguk hasznát keresni mindenben és mindenkor. Áldozat, áldozat, áldozat -----> sajnos ezt a szót nem ismerik sokan.

Nandusz
hol érdekeljen engem az, hogy hány nácit kapott szét az apos a háboruban?

Tekintettel a korodra, apósod nem lehetett a háború egyik hõse, max a lány nagypapája. Vagy dédpapája.

Nandusz
Most perpill egyedül vagyok.

soulhunter
az én apám is ilyen, és arra törexem, h majd én is ilyen legyek a saját gyerekemhez

de az még odébb van 😊
elõbb még igenis be fogom neki bizonyitani, h igenis ki tok mászni a sz*rbol önmagam is, és utána én tom meghivni 1-1 sörre, hogy lássa, h igenis életképes gyereke van 😊

Nandusz
Egy IGAZ szülõ mindig az utódja sorsának alakulását tekinti legfõbb feladatnak és mindig kihúzza a szarból. Személyes tapasztalat, hogy fateromhoz folyamodtam remegõ ajkakkal, hogy most nagy gondban vagyok....Erre õ: miért nem szóltál hamarabb fiam?....és utána a szükséges anyagi összeg kétszeresét nyomta a markomba. Komolyan mondom, sírhatnékom támadt (persze mikor elment elsírtam magam). És csak reménykedni tudok, hogy minimum ugyanezt a cselekedetet én is végre fogom tudni hajtani az én utódaimon.
Persze hallottam olyan szülõkrõl is, akik kizárólag önnönmaguk céljait nézik és elsõsorban az egoizmusuknak akarnak szentelni. Teszik mindezt úgy, hogy gyermeküket megzsarolják és sajnáltatják magukat.
Komolyan mondom minden cinizmus nélkül, hogy Isten ajándéka az, hogy nekem ilyen szüleim vannak, akik totál önzetlenek.

soulhunter
ttam én, h ebbõl még szerelem lesz <#eljen>