8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#5241 Mivel én elég hamar rájönnék, hogy mire megy ki a játék még élvezém is szeritem az ilyet. :) -
#5240 Engem nem érdekel, hogy világ rosszul működik
Olyat keresk aki jól működik
Szerintem a megsértődés mértéke az illető belső lelki békéjének szilárdásgától függ. -
#5239 Ez nagyon szép gondolat lenne, de a világ nem így működik. ÉS az sem mindegy hogy mit is mond, mert lehet tényleg sértő is... -
#5238 Pedig ez nagyon jó próba.
Ha könnyen tudja venni, tudja kezelni esetleg poénra venni a dolgot akkor érett stabil személyiség.
Ha kiakad és majd felrobban az idegtől meg besértődik akkor ott gond van...
Tudom ez is eretnek gondolatnak számít...
De akkor is fel kell térképezni az illető konfliktus kezelő képességét is
----
Én az ő módszereiket mindig bírtam és prímán beválik a való életben is [URL=http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=69696](^_^)[/URL] -
#5237 "Felnőttek vagyunk, nem tizenévesek. Nincs már erőnk, sem kedvünk a túl sok tiszteletkörhöz. Ha tudod mit akarsz, tedd meg, ne habozz és találgass és agyalj..."
Ezzel részben egyetértek. A napi hajtás mellett azért az idő ami szűkös. A szex végül is bizonyos fokú intimitást tételez fel. Ha 3 hónapnyi együttlét derül ki, hogy erre képtelen az ember akkor az nem jó. Derüljön ki hamarabb (már, ha egyesek itt a nyílt őszinteségről beszélnek...) Sőt bizonyos esetekben az ember ekkor nyílik meg igazán szerintem. Egy nehezebben indó kapcsolatnak is lökést adhat. -
#5236 Persze, ha ABSZOLÚT ismeretlen az illető és most mutatják be, akkor nyilván nem feltétlenül ez a tempó (bár), viszont az esetek nagy részében már netről, vagy innen-onnan úgyis "ismered" akivel találkozol, így ez nem probléma. Megbeszélitek a tiszteletkörös/fényezős/jópofizós részeket írásban/szóban és talikor már nem kell feszengeni. Úgyis személyesen dől el. -
#5235 Én is ebben hittem anno. Most már azt mondom, első személyes találkozás=szex a végletekig. Ráérünk utána is tovább ismerkedni, ha már kiderült, hogy mennek a dolgok az ágyban is (meg máshol is :D). Ha túl sokat halogatja az ember a közelkerülést, akkor csak az "ember" marad, ami elsőre nem biztos, hogy elég. Túl száraz, túl személytelen. Ha már írásban és szóban tűrhetően ismerem, akkor a randi kétesélyes (de inkább egy).
Felnőttek vagyunk, nem tizenévesek. Nincs már erőnk, sem kedvünk a túl sok tiszteletkörhöz. Ha tudod mit akarsz, tedd meg, ne habozz és találgass és agyalj... -
#5234 hehe, mondták már páran :)
22 évembe telt, mire találtam olyat, aki megérdemel -
#5233 Hát cimbora Te nem erre a világra való vagy... És ezt jó értelemben értem. -
#5232 tíz randi, az semmi :)
kb 3 hónapja voltam együtt a bartnőmmel mire lefeküdt velem. megérte várni ;) -
Rundstedt17 #5231 ne aggódj a legtöbb csajnak is az -
#5230 Szokásom :) -
#5229 Tíz randi, borzasztó sok. Legalábbis nekem. Tudom hogy vannak nők akiknek idő kell a ráhangolódáshoz, de az is lehet hogy csak játszadozik velem. -
Rundstedt17 #5228 finoman fogalmaztál... -
#5227 Jééééééé Most jövök rá, hogy egész eddig rossz topokba irogattam :D
Bocs... -
#5226 Vérző poklok... Könyörgöm... XXI. század, rohanó világ...
Igazából nagyon szép romantikus dolog amit írsz csak... Hát, fogalamzzunk úgy, ritka manapság az olyan hölgyemény is aki ennyire romantikus és önmegtartóztató... Nem mondom hogy nincs, de... -
#5225 Attól függ... Tapasztalatom szerint kellemesebb olyannal randizni akit már valamennyire ismersz. Bár tény hogy a másik variáció is izgalmas. De lássuk be. Az első pár randi a jópofizásról szól, és arról hogy mindenki fényezi magát, meg a másikat, és próbálunk izgalmasnak tűnni. A "csúnya dolgok" ráérnek igazából... -
#5224 Én sose kérdeztem. Aki normális annak az arcán is látszik a meghőkölés. És nálam messze nem a harmadik randi a szex ideje. Nem szokásom idegenekkel szexelni.
Nálam a sorrend: 1. randi kettesben, találkozás a barátaival, találkozás az én barátaimmal, beszélgetések, séták, közös programok ahol vagy ő, vagy én választ programot. Ez olyan 8-10 alkalom összesen. Azután már jöhet szex is, ha a fenti programok alapján hosszabb kapcsolat is elképzelhető.
Aki a harmadik randi = szex stílusban próbálta eddig egyszer próbálja ki ezt is. Természetesen a szexuális érdeklődés kimutatása nem maradhat el. Szép hosszú előjáték... -
#5223 Gonosz dolog amit műveltél, mert pont a harmadik randin szokott összejönni a szex. Hát mi nem jöttünk volna össze, az tuti.
Ha nem kérdezi meg, nem válaszolok. Ha megkérdezi, inkább azt felelem: -nekem Te tetszel. Ha tovább kérdezgeti, lehet hogy nem is neki kell dobnia engem.
-
#5222 Olyan ez, mintha odajönne hozzád az utcán egy vadidegen ember, és azt mondaná: -nem tetszik a cipőd meg a táskád. Húha! Akkor esetleg el is lehet húzni mondjuk...
És egy első randin nem az az átlagos hogy a két fél ismeri egymást. -
#5221 Én nem ezt érzem Mini írásaiból. Hanem azt, hogy precízen és udvariasan mondja el, amit gondol. Olyan első randis módon. :D
A megint másik: azért magunkhoz se árt őszintének lenni. Első randin nem mondanak rosszat, mert mindkét fél felkészülten érkezik. Ruha és minden más szempontból. Abba nem lehet belekötni, hiszen ha ez nem tetszene, a randi se lenne.
Nem véletlenül tartottam a harmadik randin őszinteségi tesztet. Olyankor mindig közel találkoztunk ahhoz, ahol laktam. Mert az említett szoknyában el nem mentem volna egy saroknyinál messzebb otthonról. :D Aki megmondta az igazat, az ilyenkor hazakísérhetett, bemutattam épp otthon lévő szülőnek és átöltöztem. Aki nem, az egyedül ment tovább, én meg haza átöltözni. -
#5220 Tegyük fel, hogy egy srácra hajtasz, akit rajtad kívül még páran meg akarnak szerezni. Ha őszinteséggel akarsz lenni a befutó, hát csak rajta, de ne csodálkozz ha lecsapják a kezedről.
Nem arról beszélek hogy össze kell hazudozni szelet-esőt, hanem arról hogy megválogatom miket mondok ki előtte. -
#5219 neked könnyebb lesz azt mondani, h "inkább legyünk barátok", minth azt mondd, hogy oké, elfogadom az elvárásaid, de az enyémek a következők lennének:
/és itt mondhatnád te is a magadét/
kb ennyi jön le az irásaidból
ez sima menekülés, holott te nagyon is az elvárásoknak akarsz megfelelni... de az, h vki nem az átlag elvárásokat hozza, az már derogál... hát tényleg csak ennyit látok a hszeidből :) -
#5218 Kinek? Nagyon nem mindegy... -
#5217 Ha az eleján felvázolják a helyzetet, akkor könnyebb... Még mindig csak ezt tudom mondani. :) -
#5216 "jobb a fájo igazság, mint az eltitkolt hazugság" - ez 1 szolásmondás féle haveromtól
namost az igazság meg ált. elég fájo dolog, nem? :)
és ami fáj, attol az ember előbb utobb kikészül
és most nem olyasmikre kell gondolnod, h "jajj, de nem áll jol ez a gönc", v nem arra kell gondolni, h "nem mostál hajat?"
hanem olyasmikre, amikor a srác odaáll a nő elé, amikor már tisztahelyzet van, és levázolja az elvárásait...
a nő meg persze válasz helyett inkább agyal, agyal, agyal, rájön, hogy mégse kell neki olyan ffi, aki magabiztos, határozott, és jön a szokásos "legyünk barátok" szöveg
aztán elmegy ribancnak, és mindenkivel felcsináltatja magát 1-1 átmulatott éjszaka után, mert rájön, h neki nem kell olyan pasi, aki igenis kimondja a frankot, és tja mit akar, mig a nő persze nem tja...
nah, igy értem a kikészitést az őszinteséggel :) -
#5215 Én akkor is szeretem, ha az emberek őszintén megmondják a véleményüket. Még akkor is, ha az első randiról van szó. Persze ezalatt nem azt értem, hogy minden nekem nem tetsző dolgot a képébe vágok, viszont, ha szóba kerül egy téma, nem fogom róla eltitkolni a véleményem, bármi legyen is az. Szerintem mindenképp tisztelettel, de őszintén meg kell mondani a szemléletünket. És akkor nem lehet piszkolódás. -
#5214 Ha nekem az első randin valaki el kezdene piszkálódni, meg kritizálni, úgy ott hagynám az illetőt, mintha ott se lettem volna, de előtte azért elmondanám a véleményemet róla is, hogy ne érezze már magát olyan jól.
Mindenkiben lehet hibákat találni, akkor is, ha hú de tökéletesnek tartja magát. -
#5213 Nem mindegy hogy nem vagy őszinte, vagy megtartod a véleményed.
Egy kapcsolatnak az eleje a legtörékenyebb. Egy rosszul elejtett szó miatt is gyorsan lapátra kerülhet bárki.
Úgyhogy nem hiszem hogy a legjobb út mindent a szemébe mondani annak akivel össze akarok jönni. Mivel nő. Megválogatom a szavaimat, és bókolok is neki. Sőt, akár füllentek is. Ha már érzem hogy pályára állt a dolog, akkor nyugodtabban megmondom ha nem tetszik valami.
Első randin megmondani hogy nem tetszik a ruhája? Öngyilkosság. Az esetek 99%-ában. Talán ha már régebbi az ismeretség, akkor nem biztos. Az őszinteség nagyon szép dolog, de csak egy bizonyos határig. Könnyen átfordulhat piszkálódásba, macerálásba. Még ha nem is az... -
#5212 Ez a kegyes hazugság a kegyelemdöfés tökéletes megfelelője.
Mikor még ifjú lányka voltam anyám varrótanfolyamra ment. Valami borzalmas szoknyát varrt nekem, mert rosszul választott anyagot a formához. Első percben megbeszéltük, de a szoknyát megtartottam, sőt hordtam. Az volt a "harmadik randevú teszt". Azon nagyon kevesen jutottak át. Csak az, aki meg merte mondani: inkább vegyek fel valami mást, mert borzasztóan áll rajtam.
Ennél kicsit komolyabb, hogy már tíz éve nem élnék, ha az orvos ehhez a módszerhez folyamodik. Szerencsére megmondta mire gondol és azt: szerinte nincs sok esélyem. Ha akkor bemegyek a kórházba, ma már nem élek. Nem tettem, több irányból kértem véleményt, utánajártam dolgoknak. Kiderült, hogy egy stressz alapú ideggyulladás okozott megtévesztő tüneteket. Ebből gyógyszer nélkül kijutottam. A kórházi kezelést a gyógyszerallergiám nem hiszem, hogy jól viselte volna. Egy egyszerű fájdalomcsillapítót is csak szigorú, személyes orvosi felügyelet mellett vehetek be.
Úgyhogy kösz. Ne legyen hozzám senki kegyes, ha szabad kérnem. -
#5211 amikor a kegyes hazugság jobb döntés lenne...na most ezt jól megaszondtam,és lehet nem is erre gondolt -
#5210 Percek óta gondolkodom, hogyan lehet valakit őszinteséggel kikészíteni. Segítenél? -
#5209 nem erre gondoltam...
de akkor hagyjuk a témát :) -
#5208 Sokmindenre. -
#5207 Nálam jó pontot jelent, mert esetenként elviselhetetlen vagyok, és tényleg birkatürelem kell hozzám.
Viszont, nem kezdek el hisztizni, ha rám szólnak, hogy hagyjam abba a hülyeségeimet.
Amúgy konkrétan mire érted a birkatürelmet? -
#5206 A birkatürelem minek számít? (persze csak egy határig) -
#5205 Nem, én bevallottan nem vagyok az!
Nessie: valójában a válaszon gondolkodom, nem a kérdésen... -
#5204 Imádom a hszeidet!!! Te biztos rendes srác vagy!!! :) -
#5203 Hát igen...nem minden nő bukik arra, hogy az Intel 2009 Q1-Q2-es megjelenései hogyan gyalázzák a porba a nagy rivális AMD új többmagos családját. (bocs, ha valaki AMD-s!)
"Jobb az elején tisztázni a dolgokat. (Szerintem)" --- ezzel egyetértek. Én ezért mindig elmondom, hogy nem szeretem a "duzzog, megkérdezem: Mi bajod?, válaszol: SEMMI!" játékot. Mert ha együtt vagyunk, akkor együtt vagyunk jóban-rosszban. Ha baj van, megpróbálok segíteni, és honnan az anyám kínjából kéne kitalálnom, hogy velem van-e baja, vagy mással? De ha rossz a kedve, az nekem is rossz. Tiszteljen meg annyival, hogy legalább elmondja.
Viszont az egy marhára érdekes dolog, hogy az első pár hónapban általában mást mutat sok ember (férfi és nő egyaránt), mint amilyen valójában, mint amilyen később lesz. Ez a komoly problémák forrása. Nem merik a friss kapcsolatban bevállalni önmagukat. Aztán persze később általában már nem kedvesen törnek elő a nem tetsző dolgok. Klasszikus a szanaszét szórt ruhák, a WC deszka, a fogkrém, a szétpakolt apróságok, az étkezőasztalon felejtett edények, vagy cigimaradék. Csomó ilyen kis fiszf@sz dolgot lenyel az ember eleinte, aztán később robban a bomba. Szerintem ezeket az elején tisztázni kell. Nem szabad félni attól, hogy húúú, most akkor baj lesz belőle? Nem! Tisztelettel, de határzottan el kell mondani a másiknak, hogy ez így nem jó. Ha emiatt képes lelépni, akkor ő a hülye, mert:
1. én tisztelettel szóltam, és nem 3 hónap múlva mondtam meg ordibálva a problémámat
2. mással nem lesz ilyen szerencséje, úgyis veszekedés lesz. :D
Nessie: én még gondolkodom a kérdéseden, s lassan-lassan körvonalazódik egy kb normális válasz. :) -
#5202 Akkor jövök egy tipikus közhellyel, miszerint "legyünk barátok".
Ha az elején kikészít az őszinteségével, szerinted később nem fog kiderülni? Én is mindig őszinte vagyok. Ez van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Nem színésznek születtünk, ezért én azt mondom, mindenki legyen saját maga, és akkor nem kell hazugságok közt élnie. Elvégre a "magamat hiper-szupernek állítom be" emberekről mindig kiderül, hogy nem is olyan tökéletesek, mint ahogy azt állítják.