8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#5441 Ha egyértelmű vagyok akkor meg nem teljesül a kívánságom.Azt kívántam nyerjem meg a főnyereményt a 6os lottón.Nem jött be.Most azt kívánom nyerjem meg a főnyereményt az 5ös lottón.Még várok. -
#5440 Éppen az előbb kívántam valamit, remélem sikerül. -
#5439 Igazad van a sarkítást illetően.
Én most asztrológiát tanulok... A tanult fogalmak, tulajdonságok, minőségek elgondolások fantasztikus mód segítenek megérteni a dolgokat. Már önmagában anélkül, hogy pl a bármilyen figyelmet szenteltünk volna magának az asztrológiának.
Ha az olvasót érdekli a téma vagy lépést tart, vagy sajnos lemarad és hókusz-pókusz lesz számára minden. De ettől az még nem lesz baromság.
Tapasztalatot nem lehet átadni.
Erőkifejtés nélkül semmit sem tudsz felemelni.
#5432:
Mert nem jól kívánsz.
Ha azt kívánod, pl hogy legyen egy házad akkor lehet, hogy valahol az egyenlítőnél lesz de az is lehet, hogy az északi sarkon.
Ami a kívánságot illeti: teljesült.
Ezért mindig nagyon pontosan és egzakt módon kell kívánni.
A kérés szóról szóra szó szerint kerül értelmezésre, és teljesítésre. -
#5438 -
#5437 [RENDES] -
#5436 Áhh, néha saját magam gondolataiba is belebonyolódom,úgyhogy egyenlőre csak olvasok, és megprobálom a saját élethelyzetemre lefordítani az olvasottakat,és kamatoztatni a "lopott" bölcsességeket :) -
#5435 Ma Európa, holnap a világ! -
#5434 Ennyire azért nem sarkított a dolog. Nem kell minden egyes csip-csup ügyet magasabb összefüggések tekintetében vizsgálni.
Attól hogy közérthetőbb nyelven fogalmazzuk meg a mondandónkat, kihagyva a hitbeli értelmezéseket, még nem fog veszíteni a jelentőségéből.
Szerintem... -
#5433 Kedves tőled.
De ha van hozzáfűznivalód, ne fogd ám vissza magad. -
#5432 Pedig én is úgy vagyok ha kívánok valami nagyot,hogy ha teljesül akkor biztos nem úgy és nem akkor ahogy szeretném. -
#5431 Ez nem vicc. Nem humor.
Mint ahogy a mítosz nem mese.
Az alkími nem kémia.
A szabadköműves tanítás nem építészeti tanítás. -
#5430 Ezt én is mondhatom és akkor be is zárhatjuk a topikot.
Akár ki akár mit ír: a megértéséhez ismerni kell az ő lelkivilágát.
És a megértés erejéig félre kettünk a sajátunknak minden grammját.
Utána pedig jöhet a szintézis.
Az ember csak azt értheti meg igazán ami felé szeretettel fordul és a magáévá teszi. -
#5429 Ha nincs veszekedés akkor öröm olvasni titeket
[egy csendes olavsó:)] -
#5428 Az isteneknek mindig fura volt a humorérzéke. -
#5427 Ez már nekem azt hiszem túl magas... -
#5426 Nem biztos, sőt! Mivel ezeknek a megoldásoknak az értelmezéséhez nem csak ismernem kell azt a hitvilágot ami a tiéd, hanem egyet is kell értenem vele. Nekem pedig az nem megy. -
#5425 Egyébként a halál neme és paraméterei beszélnek a forgalomból történő kkivonás okairól. -
#5424 Hérodotosz meséli, hogy egyszer egy anya arra kérte az Isteneket, hogy áldják meg a fiait a legnagyobb földi adománnyal.
A fiúk abban a pillanatban meghaltak. -
Népszerű témák
1. Ritka rendes fiút találni
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. FORMA1
4. Modellautók
5. Euro Truck Simulator
6. Pc tuning
7. Warhammer Online - Age of Reckoning
9. Ismerd fel a képről az autót
10. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Ez van! -
#5422 A dolgoknak közös az alapja.
És bármit is változtatsz rajta kihatással lesz mindenre ami rajta nyugszik.
Ezért hiszed vagy sem a mostani téma több választ és megoldási lehetőséget ad a topik kérdésére mint a felszínes csicsergés. -
#5421 "Nem teljesítette a rá kirótt feladatot. Vagy szembe ment azzal. Game over.
Következő inkarnációjában kezdi elölről."
Nekem ez kb egyenlő azzal, hogy "annyira jó lelke volt, hogy nem maradhatott tovább ezen a bűnös világon, és a mindható magához szólította" ...
Szal ez így nekem sántít. Ez RANDOM. -
#5420 Láttam, de nem tudom összekapcsolni azt a meglehetősen középszerű akciófilmet az esettel.. ??? -
#5419 Úgy látszik könnyebb prófétát találni, mint rendes fiút! -
#5418 Kicsit kezd a topik vallásismereti jelleget ölteni.
Térjünk inkább vissza hazai vizekre, a hit-nem hit kérdéseket pedig p.ü.-ben lehet tovább vitatni. -
#5417 8 tanú című filmet ajánlom neked. -
#5416 Ebben egyetértek.
Ha mindenkinek megmondanám a való világban, az életben, a munkahelyemen, az utcán a véleményemet, akkor szerintem képtelen lennék normális emberi kapcsolatok kiépítésére.
El kell fogadni más embereknek a hülyeségeit, szokásait, mert ha nem így teszünk, azokat hívják antiszociális embereknek. -
#5415 #5371
Mert nem véletlen vagyok ott ahol, és akkor amikor.
Nincs véletlen csak a véletlen illúziója.
Vannak akik ezt látják, vannak akik ezt nem látják.
Az, hogy valami nem nyílvánul meg, nem jelenti, hogy az nincs.
Az, hogy valamit nem értünk, nem látunk nem jelenti azt, hogy az a valami nincs, vagy nem működik.
#5374:
mindenki azt kapja amit megérdemel
de úgy is fogalmazhatok, hogy azt kapja aminek megfizette az árát
Ezért ha nekem valamim nincs olyan embereket kell tanulmányoznom akiknek van és meg kell figyelnem, hogy nekik hogyan van.
#5382:
Mindenre vonatkozik. Anyag gyakorlatilag nincs. Illúzió.
#5386:
Nehezebb sem lesz.
"Az igám könnyű, az én igám gyönyőrűséges."
/Ez a gondolat azoknak szörnyű akik nem értik miről van szó/
#5388:
Az utat nem biztos, hogy keresni kell.
Lehet, hogy ki kell taposni.
Az önvád és a lelkiismeret miért mardosna azért, mert éppen hibásan oldottál meg egy egyenletet? Nekiállsz mégegyszer aztán megoldod.
Legfeljebb feltársz egy rakás olyan módszert ami nem vezet megoldásra. Közben persze egyre közelebb kerülsz a megoldáshoz.
#5391:
Bővebben???
Akár privátban is.
#5394:
Csak nem hittel jössz barátom?
Az Allah Akbar iszlám cucc. Nem Jehova.
Egyébként meg az Isten Egy.
Mindenki hisz valamiben. Ha másban nem hát a véletlenben, vagy abban, hogy nem hisz semmiben. Semmiben vagy valamiben hinni: nem sok a különbség.
#5396:
HA tudod, hogy nem értesz hozzá: ne foglakozz vele, ne szólj hozzá.
#5400:
Nem teljesítette a rá kirótt feladatot. Vagy szembe ment azzal. Game over.
Következő inkarnációjában kezdi elölről.
Többet kéne tudni az illetőről és a baleset pontos körülményeiről.
De a Ji King-et is meg lehet kérdezni.
Aki kételkedik a Ji King-ben olvassa el C.G. Jung előszavát hozzá.
-
#5414 A szó veszélyes fegyver. :| És mivel minden összefügg.. -
#5413 Ez a Te világnézeted.
Nekem is megvan a sajátom, és szerintem másoknak is.
Én elég kritikus vagyok e-tekintetben, főleg ha mások nézeteit figyelem. De inkább megtartom a véleményeimet, másnak sértő lehet. És ez jól is van így.
-
#5412 Akár hogy is próbálok hinni valamiben, magam körül olyan események történnek, melyeket kizárólag a tökéletes és megzabolázhatatlan káosszal tudok megmagyarázni. A minden összefügg mindennel állítás viszont igaz.. Vannak olyan események, melyek fatális beteljesülését több évre vissza tudom vezetni, és gyönyörűen kirajzolódik a minta.. De a forrás mindig a RANDOM. Ez van. :D -
#5411 Ha egy Jedi mondja! -
#5410 Mér? Honnan tudod, hogy az vár rád??? -
#5409 Most megijesztettél! -
#5408 Asszem te vagy az első technokrata látó :D Érdekes kombináció. Főleg Taoval kombinálva.
#5394 Nem, Salsoul nem Jehova tanúja. Salsoul kérdez, gondolkodik, elemez, érez, szerintem borzasztó nagy lelke van. Jehova tanúi eléggé bemagolt sémákon haladnak még akkor is, ha kevésbé elvakultak, mint más vallások képviselőitől megszokhattuk.
Ja! És Salsoul érted is kérdez. Az idézetei azért vannak, hogy a magad módján átgondold őket, hasznosítsd magad és környezeted javára.
#5393 A kutyák már megszelídítettek minket. A macskák most gyakorolják. Előbbiek a hitet, bizalmat, feltétlen szeretetet és telepatikus kommunikációt tanítanak a rájuk figyelőknek. Utóbbiak jobban jeleskednek a hangos kommunikációban (egy átlagos macska 100 feletti számú, különböző értelmű hangsort használ) és a szabad vagyok mégis ragaszkodom hozzád stílusú érzelmekben.
Aki azt mondaná: a macska a házhoz, az nem látta Májcát, aki költözésünk után szinte rögtön veszett el az új helyen, majd 10 hónappal később megérkezett. -
#5407 Valószínűleg azt a palit fogja "kihasználni", akinek nem számít a véleménye. -
#5406 Persze. Így van. A RANDOM is el van rendelve bizony, jól mondod! :D -
#5405 Szerintem ezek pusztán vélt összefüggések.
Az egyetlen és igaz erő a RANDOM. -
#5404 Ha virágcserepet érdemelsz, megkapod, még egy zárt bunkerben is! :DDD -
#5403 Ennyi infóból nehéz is lenne, de mint mondottam nem az én dolgom elbírálni, vagy meglátni a szálakat. Oka van mindennek. Nem feltétlenül most, vagy holnap, de van. Így van jól. -
#5402 Kemény az élet, ilyenkor a nőket lekurvázzák, minket meg nem :D