8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Dick Riddick
    Téged is megkérlek hogy óvatosabban fogalmazz.
    Ne kezdődjön előlről a sötét középkor.
    Igazán kibékülhetnétek már.
  • Jacky
    Ugye ezzel nem azt a marhaságot akarod állítani, hogy több millió ember azért hal meg rákban, mert megérdemli?
  • Rita79
    Jacky drága ne vedd figyelembe az elvont nézeteit.
    Úgy sem fog megváltozni.
    Én sem értem, hogy miről ír, de nem azért mert műveletlen lennék, hanem azért, mert ő más világban él, mint mi.
  • Jacky
    Már megint a süket szöveg.
  • Dick Riddick
  • Jacky
    1. Képzeld, tudom hogy iszlám cucc. Ne nézz már ennyire hülyének, mert magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt!
    2. Ahhoz szólok hozzá amihez akarok. Nem te fogod megmondani. Sőt, semmi közöd hozzá.
    3. Azt szólok hozzá, amit csak akarok. Tudod, itt szólásszabadság van.

Az hogy megint bunkó stílusban írogatsz, ugye nem véletlen?
  • xotyi
    Általában erre csak azt kapom h hisztis vagyok :D
  • salsoul
    Az ilyen gondolatok miatt tart ott az asztrológia ahol...
  • Rita79
    Azért hangulatember, mert halak, azaz két arcú.
    De ez van, így születtünk.
  • Rita79
    Úgy emlékszem egyszer már kihasználtak......
  • Rita79
    Akkor jó!
  • Jacky
    Csak használnának már ki egyszer végre!
  • minigirl
    ismersz te vízöntőket? úgy igazán? mi aztán olyan hangulatemberek vagyunk, hogy néha kő kövön nem marad utánunk... XD
  • xotyi
    Még egy fő jellemző halaknál,férfi/nő eggyaránt, hangulatember rettenetes módon :D (tapasztalat)
  • Rita79
    Akkor már ismersz is
  • Dick Riddick
    Jajj, félre ne értsd, csak viccelődtem. Bár akkor a béka nem a legjobb smiley volt...
  • salsoul
    Hasból példa: egy bak lehet olyan MINTHA vízöntő lenne.
    Szóval ismeretek nélkül ne is próbálkozzatok fejtegetéssel.
    Szinasztriával meg végképp ne.
  • minigirl
    sehogy :)
  • qtab986
    Most az európai horoszkóp ugyanazt mondja mint a kínai?És az európai horoszkóp hogyan illeszkedik a fengsuival?
  • minigirl
    Nem kell bemutatkoznod, mert anyukám is halak, halak aszcendenssel, és tudom, mit szeret. :) (mellékesen: ő az egyik legjobb barátnőm :))

Viszont. Az számomra meglepő, hogy a vízöntőknek az ikrek és a mérleg jegyűeket ajánlják párkapcsolatilag, és baráti viszonyban is. Ezzel ellentétben ezek a jegyek engem ki tudnak kergetni a világból. Az összes igazán jóbarátom (és a mostani barátom is) rák, akiktől viszont óvják a vízöntőket... Szerintem ez fura... :)
  • salsoul
    Egyébként ami ma asztrológia néven fut a napilapokban meg a nőklapjában stb... az az asztrológia szégyene.
  • Rita79
    Ezt most miért?
  • salsoul
    A bolygók semmilyen hatással nincsenek a földi életre.
    Még csak nem is hajlamosítanak.
    Semmit sem befolyásolnak.

Tömegvonzás az más tészta: az fizika.
    Köze nincs az asztrológiához.

Azért lássuk be:
    merészség valamit leszólni azért mert nem ismerem, nem értem a pontos működését, ráadásul úgy hogy semmit sem foglalkoztam vele, úgy hogy még a magenta színű T-Gombot sem nyomtam meg...
    Ezért jobb azt mondani: én nem értek hozzá, nem foglalkoztam vele, nem tudom mifán terem valójában.
    És ezzel nem építed le magad. Senki előtt sem. Sőt...
  • Rita79
    5457#
  • Rita79
    Lehet, hogy meglepő, de én halak vagyok halak aszcendenssel.
    Ami azt jelenti nőknél hogy:
    HALAK: az érzékeny, együtt érző nő. Érzékeny, jószívű, gondoskodó. Vele élni csodálatos és csodaszerű. Hosszú évek után is titokzatos marad partnere számára. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel és megtanít mindenkiben meglátni a láthatatlant. Rendkívüli érzékenysége révén képes ráébreszteni másokat olyan érzelmeikre, melyekről addig fogalmuk sem volt. A párkapcsolatban legfőképp a támaszt kívánja megtalálni, mert amíg egyedül van, ebben szenved hiányt. Rendkívül érzékenyen reagál a romantikus eseményekre, bármilyen áldozatra képes az igaz szerelemért.
    Meghozza a szerelmet azoknak az embereknek az életébe, akik egyedül nem tudnák azt megtalálni!"
  • Dick Riddick
  • xotyi
    És ez miben nyílvánul meg,hogy pipikus halak vagy?(érdekelne mert énis az vagyok :D)Bár az én jellemzésem, kínai horoszkópban és még egy csomó másban eltérő tulajdonságokkal ruház fel:)
  • minigirl
    Persze, mert nagyon számít az aszcendens is a személyiségjegyek kialakulásánál. :)
    Én pl. Vízöntő vagyok, Bika aszcendenssel. És nagyon hülye tudok lenni. :) (Bár ez a Vízöntőkre alapjáraton is igaz... :D)
  • Rita79
    Lehetetlen....
    Nem is ezt kívántam.
    Bár megérdemelném
  • Dick Riddick
    De ha a párod este piros ferrari-val, sötét selyemöltönyben állít be a vacsorára, kezében 300 szál vörös rózsával, ne csodálkozz!
  • Rita79
    Szerintem az asztrológiában van valami.
    A legtöbb emberről rövid ismeretség után meg lehet mondani, hogy milyen jegyben született.
    Én például tipikus halak vagyok.
    De vannak olyan ismerőseim szép számmal, akiknek teljesen olyan jellemvonásaik, személyiségük van, ami az adott horoszkópjukra jellemző.
  • Dick Riddick
    A kis hamis!
  • Dick Riddick
    Érdekes dolog az asztrológia, de csak mértékkel.
    A bolygók állása hatással van az életünkre, kell hogy legyen, a fizika miatt. De túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki nem szabad. És nem is kell.
    De attól még érdekes téma.
  • CaveBoy
    Nemcsak a tiédben az, az enyémben is az. Illetve fogalmazhatok úgy is, ha tapintatosabb és egy kicsit finomabb akarnék lenni, hogy az asztrológia nem más, mint a józan ésszel elkerülhető szükséges rossz, ami tévútra vezeti az emberiség azon csökött aggyal bíró rétegét, akik hisznek benne.
  • Rita79
    Kösz szép!
  • Molnibalage
    Nagyon leépítem magam a csajok előtt ha baromságnak minősítem az asztrológiát? Az én szemeben az...
  • qtab986
    Van néhány problémám amit megoldana.A kívánságlistám elején amihez kéne az elsők között nem olyan van,hogy Ferrari,Porsche,Hummer,Gucci,Armani,Versage.
  • salsoul
    Erősen konyhanyelven, kezdetnek
  • salsoul
    Nem is fog. De ha mégis...
    Úgy kérted hogy előnyöd származzon a dologból, vagy csak... ?
  • Rita79
    Én is várok.....
    De még mindig nem teljesült.
    Pedig nem kértem milliókat.