8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Nandusz
    Saját magadat sem veszed észre. Azt hogy már mióta nem a topik témájáról írsz
    Drága salsoul...azt leszámítva, hogy a magadnak szánt tanításokat másokra hárítod, minden rendben van veled. Ugyanis eddig TE nem írtál a topik témájáról, de egy fikarcnyit sem!
    Kicsit csillapítsd magad, ha lehet, thx:)
  • chhaya #5960
    már a másnapos borosta is zavaró tud lenni, a harmadnapos már gyilkol, intenzív csóknál pláne. :S
  • Dick Riddick
    Éppen az előbb írtad hogy nem kell mindenképpen folytatni!
    Akkor most az egyszer hagyd figyelmen kívül, és lenyugodhatnak kicsit végre a dolgok...
  • Nandusz
    Egy igazi mérnök péntekre szutykos lesz:)
  • salsoul
    Sokszor van hogy megyek az utcán és a csajok húzzák a kondenz csíkot...
    Parfüm, bagó, pia... útős orrfacsaró trió.

Én mondjuk a lágy kellemes moderált illatok szeretem amiket az ember max csak a másik intim szférájéban érez.

Így van, beszélgettünk jókat.
    Csak olykor kölcsönösen nem bírunk engedni álláspontjainkból, és ezt nem vesszük észre.
  • Dick Riddick
    Néha nekem is az az érzésem.
    Eyszerűen nem fér a fejembe hogy miért nem lehet normális, kulturált hangnemben írni. Nem kell hogy egyezzenek a vélemények, csak higgadtan kell érvelni. Ennyi.
    Megértem a moderátorokat is, tizenötször figyelmeztetnek, a kutya sem figyel rá, akiknek kellene pedig pláne nem. Ha már gond van, ráadásul szóltak is neki, és folytatja tovább arra nem tudok mit mondani.
  • Molnibalage
    "- nem borostás arc: kisúrolja a hölgy pofiját, /persze csak akkor probléma, ha közel akarunk hozzá kerülni/,"

Ez konkrétan mekkora méretű borostát jelent? Sajnos nekem baromi gyorsan nő és baromi erős. Max. 2 naponta vágom. Szakállas is vagyok, mert anélkül már el sem tudom magam képzelni.
    ----

"- napi fürdés /ha nem történik meg, akkor átkerül a testszagunk a hölgy illatos testére/pfúúúúúúúúúj,"

???? Ezt le kell írni. Ki sem lehetne bírni nélküle. Ami Bp.-n az emberre ragad az még leírni is szőrnyű...
    ---

"- napi alsónadrágcsere: kiábrándító a kondenzcsíkos gatya,"

Szintén, WTF???? Nyáron napi kettő néha az alap, mert egy fél napos séta vagy meló után sokszor kell. A napi két fürdés sem ritka...
    ---

"- lehetőleg férfiillatszerek használata, olyan kellemes a nőnek is ez az illat, mint a férfiaknak a női parfüm élvezete,"

Ez is stimmel.
    ---

"- a munkásruha mellőzése találkozások alkalmával."

Na ez mit is takar? Tervezőmérnök révén a munkásruha az nálam farmer és ing. Terepmunka esetén persze más. :)

Egyelőre ennyi jutott eszembe.
  • CheAteR88 #5954
    de miért kell akkor vitázni?
  • salsoul
    Csak ez nagyon szubjektív.
    És tudod aki pl iszonyodik a vértől, elájul tőle [mert rettentő alacsony az ingerküszöbe] az ne menjen szívsebésznek...

És már megint csak offolunk, siránkozunk flémelünk azon, hogy de kár hogy elvették a hg jogot... mikor egy akkori hozzászólásban úgy nyilatkoztál, hogy téged nem zavar.

Saját magadat sem veszed észre. Azt hogy már mióta nem a topik témájáról írsz, csak a hg-ságról siránkozol.

Most én sem arról írtam, bár ezt leszűrni nem kell nagy ész.
    És ez nem mentesít téged.
  • Rita79
    Múltkor is ez volt!
    Két ember összeveszett és nem őket banolták ki, hanem bezárták az egész topikot.
    Pedig csak ezeket a személyeket kellett volna likvidálni és a többiek írhattak volna nyugodtan tovább.
    Ez volt!
  • Dick Riddick
    Ööö... hát... éppen ezért írtam illatot, nem szagot...
    Nem hülyéztelek le soha, és nem is udvaroltam. Beszélgettünk már mi többször is, egészen jókat.
  • NessieGraf
    Kétféle parfümtípus van: az egyik természetes alapú, a másik mesterséges. A vanília - amit említettél - nem igazi, csak aroma.

Az ámbra, mint parfüm alapanyag igen kellemes illatú, az ámbrás cet ürüléke. Van még, ha jól emlékszem a cibetmacska valamilyen váladéka amit használnak. Amennyire tudom, ezek állatkínzás nélkül kerülnek begyűjtésre. Léteznek még a növényi alapú természetes parfümök.

A mai illatszerek közös vonása: édes illattónusba tartoznak. Régebben nagyobb választék volt, így haj és bőrszín alapján is lehetett válogatni. Ennek ugyanolyan jelentősége van, mint a ruhák színének. Nem mindegy.

Én mondjuk elvárom, hogy a fiú adjon magára, de a mai illattónusok elütnek attól a férfi színvilágtól, ami nekem tetszik. Hajszín: nemsötét, szem: nemfekete, bőrszín: idénbarnul.
  • Rita79
    Csak az a baj, hogy a modik inkább bezárják a topikot, ha balhé van, mint hogy inkább likvidálnák a flémelőket.
    Ha meg HG lennék, tudnám törölni ezeket a nemkívánatos hsz-eket.
  • Fantomlovag
    Komolyan nem értem... Az "ilyenek" csak figyelmet akarnak. Ha nem rendesen szólnak a témákhoz, nem kell velük törődni, és akkor megunják és lelépnek maguktól. Tehát szerintem beszélgessünk a témáról és hadjuk figyelmen kívül a "zavaró elemeket"... Az életben ez nem működik, de itt szerintem fog. :)
  • Dick Riddick
    Szerintem sem, de a nagyobb hatás kedvéért megéri néha túlozni egy kicsit.
  • salsoul
    Az rettegett sg mumus. Erről van szó
  • n3whous3
    hát pedig nem vágom hogy lehet elvárni azt a topik gazdától, hogy majd rendet tesz, mikor mindenki mondhatja a magáét meg kaphatja a pontokat... :SSS
  • Nandusz
    Drága salsoul...egy baj van veled, az pedig az, hogy nyitott könyvvé teszed magad az itteni olvasó számára. Ami persze nem lenne baj, csak a rendkívül öntörvényű, itteni szabályokat áthágó, másokat szellemi identitásukban alapjaiban becsmérlő manus vagy. Ezt el kéne fogadnod:)
  • Rita79
    Elvették tőlem a sok flémelő miatt.
    Nagy fájdalmamra.
  • n3whous3
    2. bejegyzésedre szólva: amennyire kedves volt velem eddig (nem csak ma), nem csodálom
  • Rita79
    Ez nem gumitéma!
    A ritka rendes lányt találni topik testvér topikja és mellesleg senki nem akar belőle gumit csinálni, mivel ez egy komoly téma.
    Ha te nem így gondolod, az a te bajod.......
    Normálisan kell viselkedni, mint a hsz-ek 90%-a és nem lesz semmi probléma.
    A gumiban inkább bezáratnám.
    Oda nem való ez a téma. Ez komoly, nem gumi!!!!!!!!!!!!!
  • salsoul
    #5919:
    Ő tudja hová kell döfni. És most is telibe talált.
    Teljesen igaza van. Rövidre zárta a topikot.

#5921:
    óóóó te bitang...
    hát nem tudod, hogy ide mindenki direkt Ritát és topikját fikázni jár?
    /legalább is ahogy ő gondolja/

#5928:
    ja, ameddig nem csap át szagba...
    egyébként ha valaki bűzlik, akkor ott valami bűzlik... és mindegy hogy mitől bűzlik... intő jel...

#5929:
    Én ezt teljesen komolyan gondoltam.
    Állításomat klinikai tesztek ezrei igazolják

Én már nem tudodm milyen vagyok.
    Teljesen összezvartok.
    Egyszer azzal jöttök, hogy míly butuska vagyok.
    Aztán ha meg vallomást teszek...
    "Nem vagy te buta fickó"
    Nehéz eltalálni így az ízléseteket...

Egyébként szerinted mi lenne "Dr House" válasza?

A TOP 10-ben úgy vagyunk benne, hogy megint öntöm a tűzre az olajat.
    Hatalmai játéknak és mániának itt helye nincs.
    Az #5919-es reakció is arról tanúskodik, hogy itt inkább lenne gazságos mint igazságos rendtartás.
  • n3whous3
    Mért? Nincs házigazda joga most senkinek? :|||||
  • Z
    RITA TE EZT MOST NE OLVASD!

" De tény hogy kétszer zárták már a topikot. A harmadik végleges lesz." --- vagy csak át kéne rakatni a gumiba!
  • Nandusz
    na itt érkeztem el ahhoz a ponthoz, hogy a HG-t vissza kéne állítani....simán elkerülhető lenne az ilyen baleset. ..De tényleg.
  • chhaya #5936
    csak a saját pocsék szaglásom eredménye, hogy az összes létező parfüm (férfi, női, tökmindegy) émelyítő és gyomorforgató hatással van rám. ki lehet vele kergetni a világból. :S
  • n3whous3
    Hát pedig zártak már sajnos olyan topikot, ami jó volt 1 baromállat miatt, mert a lusta modinak nem volt kedve 2-300 hsz-t átnyálazni.
  • Nandusz
    Nem lesz végleges sehanyadik sem...ti.: x ezer hozzászóló után igencsak igazságtalan lenne zárni egy topikot, melyet már x ezren megszerettek, épp ezért egy-két kretén miatt nem fogják zárni.
  • Rita79
    Én azt javaslom a végleges topik zárás elkerülésére, hogy jelöljetek engem újra HG-nak vagy a moderátorok figyeljenek oda jobban a topikra, mert a flémelők miatt nagy kár lenne örökre bezárni ezt a népszerű topikot.
    Megint a TOP 10-ben vagyunk benne, ez a téma sokakat érdekel, kár lenne érte.
    Én már írtam kérelmeket, írjatok ti is, hogy tényleg legyen jogom újra a topik témájához nem kapcsolódó hsz-ek törlésére akkor is , ha épp nincs moderátor a közelben.
    Csak ez a megoldás, mert különben zárás lesz a vége. Kár lenne érte....
  • n3whous3
    Szava járásom néha fűszerezni gondolataimat ilyenekkel, hát bocsánatot kérek akkor, nem lehet mindenki olyan jól nevelt, mint mások. Van elég pozitív tulajdonságom, ami ezt ellensúlyozza
  • Fantomlovag
    Ok, most vagy én vagyok fáradt, vagy ennek a Buddhás cuccnak nem volt értelme.
  • Dick Riddick
    Nem vagy te buta fickó, szerintem tudod azt te is nagyon jól.
    De tény hogy kétszer zárták már a topikot. A harmadik végleges lesz.
    Ezért kértelek meg benneteket hogy kevésbé provokáljatok másokat. Főleg ha tudjátok hogy fel is fogja venni.
  • Rita79
    Ezt remélem viccnek szántad, bár ahogy téged ismerlek, ez nálad a tuti nőfogó szisztéma!
  • Dick Riddick
    Ennyire azért nem rossz a helyzet. De az illatoknak nagy szerepe van ám!
  • Rita79
    "Egyébként meg egy nagy lófasz a téma szerintem."

Ez szerinted normális, értelmes hsz?
    Ezért más topikban már bant kapnál!

Viselkedj, vagy köszönj el szépen úgy, ahogy már többször tetted!
    Viszlát!
  • Dick Riddick
    Az alapjait nagyjából ismerem, de a kis csibészek nem adják ki a teljes receptet.
    Amúgy én sem a felső tízezerből jöttem. Tipikus szoci család, munkás szülők, két gyerek, ház, stb... A rendszerváltás után pedig szépen elkezdték szívatni őket, egészen a mai napig. De becsületükre legyen szólva, rendesen felneveltek bennünket. Amit csak lehetett megtettek értünk. Hitelt sem vettek fel soha. Úgyhogy most mi fogjuk segíteniőket a bátyámmal.
    Csak arra akarok kilyukadni, hogy engem nem rettent meg túlságosan ez a válság. Ahogy téged sem. És ez jó is így.
  • Z
    Ez szín mizéria marginális kérdés...én a problémára próbálok megoldást találni. :D
  • salsoul
    Hmmm... a tuti recept:
    - lehetőleg legyen minél aggresszívebb a cucc illata
    - fűszerezzük kis tömény bagófüsttel
    - és adjunk hozzá kis piaszagot is

Így lesz abszolut döglesztő a cucc
  • n3whous3
    hát ja
  • n3whous3
    Értelmes hozzászólásokat is tettem, ha nem vetted volna észre. Ez csak egy hsz volt a sok közül ami rávilágított arra, hogy mi a helyzet és NEM a topikot véleményezte.
    Külön hangsúlyoznám csalódottságomat, ugyanis engem már kb harmadjára zavarsz el innen semmiért, mikor vannak itt "más zavaró tényezők" is.