Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Nem, ezek a halak betegséghajlamai.
salsoul
Apám! Milyen okos vagy! Örögem! Le a kalappal!
Komolyan, ha ezt nem mondod segg hülyén halt volna meg az emberiség.

Javaslom hogy nyitsd meg a jegyzettömböt (start -> futtatás -> notepad) és oda gyûtsd csokorba a kommenteket.
qtab986
Akkor mi van azokkal az emberekkel akik háborús bûnösök és hosszú szép életet éltek?

Rita79
Nálad ilyenek fordulnak elõ?
Szegény.............

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

salsoul
lábfej megbetegedései, megfázás, érzékeny tüdõ, szenvedélybetegségek, pszichikai betegségek általában
De mivel ezt ismerik, sokan erre gondolnak asztrológia címszóra.
salsoul
Pedig azért hal meg.

Bak támadási és védekezési módszerek:
Szellemi és testi agresszió és védekezés, pl. tilalmak, korlátozások, kényszer, a másik egyéniségének megszüntetése. ("Ilyet nem csinálunk..."); nem veszi figyelembe a másik egyéniségét, és kategóriákba kényszeríti; fegyver; megbélyegzés
Rita79
Kedves Tanár bácsi!
Mi van akkor, ha én nem akarok tanulni?
És nekem jó úgy az életem, ahogy van?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Dick Riddick
Te elvontnak nevezed, õ ír rá egy választ, stb, stb...
Olyan kellemesen elbeszélgetünk, folytassuk így.
Én sem értek egyet mindennel amit mond, de sokszor ír okos dolgokat is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nekem is marhaságnak tûnik.
salsoul
A Halak legfontosabb tanulási feladata:
Tanulj meg egyedül lenni!
Ne engedd át magad illúzióknak!

A Baké:
Tenulj meg (másokat is) megérteni!
Ne általánosíts!
Dick Riddick
Téged is megkérlek hogy óvatosabban fogalmazz.
Ne kezdõdjön elõlrõl a sötét középkor.
Igazán kibékülhetnétek már.

Ugye ezzel nem azt a marhaságot akarod állítani, hogy több millió ember azért hal meg rákban, mert megérdemli?
Rita79
Jacky drága ne vedd figyelembe az elvont nézeteit.
Úgy sem fog megváltozni.
Én sem értem, hogy mirõl ír, de nem azért mert mûveletlen lennék, hanem azért, mert õ más világban él, mint mi.

Már megint a süket szöveg.
Dick Riddick
<#nevetes1>

1. Képzeld, tudom hogy iszlám cucc. Ne nézz már ennyire hülyének, mert magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt!
2. Ahhoz szólok hozzá amihez akarok. Nem te fogod megmondani. Sõt, semmi közöd hozzá.
3. Azt szólok hozzá, amit csak akarok. Tudod, itt szólásszabadság van.

Az hogy megint bunkó stílusban írogatsz, ugye nem véletlen?
xotyi
Általában erre csak azt kapom h hisztis vagyok 😄

Trance&Friends nothing more..

salsoul
Az ilyen gondolatok miatt tart ott az asztrológia ahol...
Rita79
Azért hangulatember, mert halak, azaz két arcú.
De ez van, így születtünk.

Rita79
Úgy emlékszem egyszer már kihasználtak......
<#ravasz1>

Rita79
Akkor jó!<#puszis>

Csak használnának már ki egyszer végre! <#hehe>
minigirl
ismersz te vízöntõket? úgy igazán? <#nevetes1> mi aztán olyan hangulatemberek vagyunk, hogy néha kõ kövön nem marad utánunk... XD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

xotyi
Még egy fõ jellemzõ halaknál,férfi/nõ eggyaránt, hangulatember rettenetes módon 😄 (tapasztalat)

Rita79
Akkor már ismersz is<#smile>

Dick Riddick
Jajj, félre ne értsd, csak viccelõdtem. Bár akkor a béka nem a legjobb smiley volt...

salsoul
Hasból példa: egy bak lehet olyan MINTHA vízöntõ lenne.
Szóval ismeretek nélkül ne is próbálkozzatok fejtegetéssel.
Szinasztriával meg végképp ne.
minigirl
sehogy 😊

qtab986
Most az európai horoszkóp ugyanazt mondja mint a kínai?És az európai horoszkóp hogyan illeszkedik a fengsuival?

minigirl
Nem kell bemutatkoznod, mert anyukám is halak, halak aszcendenssel, és tudom, mit szeret. 😊 (mellékesen: õ az egyik legjobb barátnõm 😊)

Viszont. Az számomra meglepõ, hogy a vízöntõknek az ikrek és a mérleg jegyûeket ajánlják párkapcsolatilag, és baráti viszonyban is. Ezzel ellentétben ezek a jegyek engem ki tudnak kergetni a világból. Az összes igazán jóbarátom (és a mostani barátom is) rák, akiktõl viszont óvják a vízöntõket... Szerintem ez fura... 😊

salsoul
Egyébként ami ma asztrológia néven fut a napilapokban meg a nõklapjában stb... az az asztrológia szégyene.
Rita79
Ezt most miért?<#miaz>

salsoul
A bolygók semmilyen hatással nincsenek a földi életre.
Még csak nem is hajlamosítanak.
Semmit sem befolyásolnak.

Tömegvonzás az más tészta: az fizika.
Köze nincs az asztrológiához.

Azért lássuk be:
merészség valamit leszólni azért mert nem ismerem, nem értem a pontos mûködését, ráadásul úgy hogy semmit sem foglalkoztam vele, úgy hogy még a magenta színû T-Gombot sem nyomtam meg...
Ezért jobb azt mondani: én nem értek hozzá, nem foglalkoztam vele, nem tudom mifán terem valójában.
És ezzel nem építed le magad. Senki elõtt sem. Sõt...
Rita79
5457#

Rita79
Lehet, hogy meglepõ, de én halak vagyok halak aszcendenssel.
Ami azt jelenti nõknél hogy:
HALAK: az érzékeny, együtt érzõ nõ. Érzékeny, jószívû, gondoskodó. Vele élni csodálatos és csodaszerû. Hosszú évek után is titokzatos marad partnere számára. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel és megtanít mindenkiben meglátni a láthatatlant. Rendkívüli érzékenysége révén képes ráébreszteni másokat olyan érzelmeikre, melyekrõl addig fogalmuk sem volt. A párkapcsolatban legfõképp a támaszt kívánja megtalálni, mert amíg egyedül van, ebben szenved hiányt. Rendkívül érzékenyen reagál a romantikus eseményekre, bármilyen áldozatra képes az igaz szerelemért.
Meghozza a szerelmet azoknak az embereknek az életébe, akik egyedül nem tudnák azt megtalálni!"

Dick Riddick
<#beka3>

xotyi
És ez miben nyílvánul meg,hogy pipikus halak vagy?(érdekelne mert énis az vagyok 😄)Bár az én jellemzésem, kínai horoszkópban és még egy csomó másban eltérõ tulajdonságokkal ruház fel😊

minigirl
Persze, mert nagyon számít az aszcendens is a személyiségjegyek kialakulásánál. 😊
Én pl. Vízöntõ vagyok, Bika aszcendenssel. És nagyon hülye tudok lenni. 😊 (Bár ez a Vízöntõkre alapjáraton is igaz... 😄)

Rita79
Lehetetlen....
Nem is ezt kívántam.
Bár megérdemelném<#hehe>

Dick Riddick
De ha a párod este piros ferrari-val, sötét selyemöltönyben állít be a vacsorára, kezében 300 szál vörös rózsával, ne csodálkozz! <#nevetes1>

Rita79
Szerintem az asztrológiában van valami.
A legtöbb emberrõl rövid ismeretség után meg lehet mondani, hogy milyen jegyben született.
Én például tipikus halak vagyok.
De vannak olyan ismerõseim szép számmal, akiknek teljesen olyan jellemvonásaik, személyiségük van, ami az adott horoszkópjukra jellemzõ.

Dick Riddick
A kis hamis! <#ravasz1>

Dick Riddick
Érdekes dolog az asztrológia, de csak mértékkel.
A bolygók állása hatással van az életünkre, kell hogy legyen, a fizika miatt. De túl nagy jelentõséget tulajdonítani neki nem szabad. És nem is kell.
De attól még érdekes téma.

Nemcsak a tiédben az, az enyémben is az. Illetve fogalmazhatok úgy is, ha tapintatosabb és egy kicsit finomabb akarnék lenni, hogy az asztrológia nem más, mint a józan ésszel elkerülhetõ szükséges rossz, ami tévútra vezeti az emberiség azon csökött aggyal bíró rétegét, akik hisznek benne.

Rita79
Kösz szép!<#smile>

Molnibalage
Nagyon leépítem magam a csajok elõtt ha baromságnak minõsítem az asztrológiát? Az én szemeben az...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

qtab986
Van néhány problémám amit megoldana.A kívánságlistám elején amihez kéne az elsõk között nem olyan van,hogy Ferrari,Porsche,Hummer,Gucci,Armani,Versage.

salsoul
salsoul
Nem is fog. De ha mégis...
Úgy kérted hogy elõnyöd származzon a dologból, vagy csak... ?