8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#6001 Nohát nálunkfelé még a fiúk is puszizkodnak és semmi érzékiség (szerencsére). HA mégis "érzékien" puszizkodna valamék lány/fiú ott ahol nem illik, 1xűen le kell tépni a fejét helyben. Majd leszokik róla. Aki tolakodó, az pusztuljon. -
#6000 Hát, nekem ez a párocska olyan, közeli barát, mintha a rokonaim lennének. Volt már rá számtalan példa, hogy amíg a barátnőm dolgozott, mi a barátjával lógtunk összevissza, és egyáltalán fel sem merült bennünk semmiféle szexualitás. Ebből a hszedbőd az tűnik ki nekem rólad, hogy szerinted nem létezik férfi-nő barátság. Viszont, ha így látod, szerinem rosszul látod, mert én majdnem mindig fiúkkal vagyok körülvéve, és a barátom mégsem féltékeny, és még csak nem is esik rosszul neki, mert tudja, hogy feltehetően nem vele lennék, ha más érdekelne. Meg persze azzal is tisztában van, hogy ha nálam valaki eléri a "baráti szintet", az azt jelenti, hogy az illető olyan közel áll hozzám, mintha a rokonom lenne. -
forsbergp21 #5999 Szerinted nem lehet érzéki egy puszi? Pont azért írták, hogy rossz érzés figyelni, hogy ki milyet kap.:) Bár rám ez nem vonatkozik, mert megbízok a barátnőmben teljes mértékben, de én sem adok puszit más csajoknak. -
Nandusz #5998 Hidd el...sokan visznek bele érzékiséget a sima pusziba is. És ha már visznek bele, az már elég durva. -
#5997 Érzéki egy puszi?!?!? Most nem a nyelves csókról beszélünk! (gondolomén :D) -
Nandusz #5996 Ezzel a puszival való köszöntéssel nem értek egyet. Akaratlanul is hordoz magában egy 'megkívánjuk a másikat' szexuális töltetet. Miért nem elég a fejbiccentés? Ezzel a pusziszkodással olyan közel kerül két ember intim szférája, hogy onnan már csak egy lépés a dugás.
Pl. én sem nézném jó szemmel, ha a barátnőm végig puszilna minden férfit egy társaságban, amikor találkozunk velük. És viszont is igaz ez: én sem puszilnám végig a nőket, mert tudom, hogy ilyenkor ő is azt nézné, hogy mennyire volt 'érzéki' az a puszi. Szal összegzésként én kihagyhatónak tartom ezt a puszival való köszöntést. Egyáltalán nem kulturált és a fent leírtak miatt erkölcsi aggályokat is felvet. -
#5995 Ömmm... Nem tudom, hogy egy kezeléssel megoldható-e. Meg... ugyebár a férfi szőrzet erősebb, mint a nőké, szóval... Najó, tényleg nem tudom... Viszont az egyik barátnőm pasija okosan megoldotta ezt a problémát, mert ő sem szeret borotválkozni, nameg a barátnőm is szereti a borostát, mint én. Szóval a srác nem borotválkozik, hanem borostanyírót használ. Mindig borostás, ám sosem szúr. :) Ezt én is tanusítom, mert amikor találkozom vele, puszival köszönünk. :) -
Nandusz #5994 Egyszer kell elmenni erre a kezelésre és utána sosem lesz arcszőrzetem? Hmm...azt hiszem ez minden pénzt megérne.
Báááár ki tudja....lehet X év múlva meg épp a szakállra fogok vágyni, csak akkor meg már nem lehet a kezelés miatt. Ez milyen ciki lenne már. Sztem gyorsan le is beszélem magam ilyen végleges szőrtelenítésről:D -
#5993 Feltalálták, lézeres kezelésnek hívják. (Csak bírd kifizetni)
Mivel még nem sikerült szólnom ehhez a témához, asszem, itt az ideje, mert nekem úgy látszik eltér a véleményem a többi lányétól. :)
Tehát: én szeretem a borostát, még akkor is, ha szúr egy kicsit. :) Ennyit kibírok azért, hogy a párom valamivel jobban "tetszen". És szerencsésnek mondhatom magam: csak 3 naponta borotválkozik. :) -
Nandusz #5992 Nem hiszem el, hogy nem találtak fel még valami véglesen szőrtelenítő szert. Simán alkalmaznám....rühellek borotválkozni, ráadásul drága mulatság is, ugyanis az én arcbőröm csak az 5 pengés Gilette Fusiontol nem sérül meg. Ennek pedig a cserélhető fej darabja olyan 1500Ft körül van. -
#5991 Muszáj megint bezárnunk? Mi lenne, ha salsoul hszeit úgy vennénk, mintha nem is írta volna...? Én szeretem ezt a totyikot!!! -
Nandusz #5990 Már megint minősítesz és megjegyzéseket teszel személyeskedve másokra! -
Nandusz #5989 Például azért lenne jó újra Hg-nak lennem, mert a hit, stb témájú hsz-edidet azonnal törölném.
Nem ide való!
Sajnos ez nem igaz. Nem lehet ilyen szignifikánsan leválasztani a vallási tartalmú hsz-eket, mivel a témát ilyen jellegű tartalom is súrolhatja elég jelentős mértékben.
Tehát lehet ide való is! -
Nandusz #5988 A TOP 10-ben úgy vagyunk benne, hogy megint öntöm a tűzre az olajat.
Már akkor benne volt, amikor te még észre sem vetted, hogy ismét nyitva van. -
#5987 Így voltak ők is :D Én meg nem szeretek senkit akadályozni abban, hogy maga döntsön az őt érintő dolgokról.
Két hét után meg nem szúr a szakáll még erős szőrzetűeknél se. Két hét meg nem idő. -
#5986 Nem szeretnek naponta kétszer???
Egy HÉTEN kétszer sem lenne kedvem! -
#5985 Én mindig a babapopsisra szavaztam, de minden fiú szakállas lett végül. Mondjuk akkor már tényleg nem szúr. De a legtöbben nem szeretnek naponta 2* borotválkozni. -
#5984 csak egyetlen egy napot mondj amikor nem volt az, miközben épp nem az ő véleményét tömjénezte mindenki -
#5983 Ejnye, nem vagy ma egy kicsit túl érzékeny? Szerinted komolyan gondoltam? :P -
#5982 Akkor te már az ultra-brutál kategóriába tartozol. -
n3whous3 #5981 :)
Én meg apámtól örököltem ezt a dolgot, hogy még most is alig nől, szal nem nagyon kell vágni... Aztán ki tudja, apámnak is kemény szakállasodás megy már, eltelik 1-2 év azt' oda a full babatéma :))) -
Mirk #5980 ha naponta kétszer borotválkozom el tudok vegyülni az óvodások között
azthiszem -
#5979 Ha csókolózásra kerül sor egyértelműen a babapopsi a nyerő. Ez az egyéni tapasztalatom. A babapopsi-arc előállítása nem volt egyszerű az elején. De belejöttem! -
n3whous3 #5978 de nekem ne azonnal förmedj rá az emberekre, ha kicsit irritálóak :) -
n3whous3 #5977 Barátnőm is a babapopsi arcot preferálja :))) Meg bár valszeg azért sok csajnak esetleg tetszik az, hogy hú borosta meg szakáll, de az tuti, hogy jobb dolog nekik a puha archoz bújni :) -
Népszerű témák
1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
2. Ritka rendes fiút találni
3. Modellautók
4. Ismerd fel a képről az autót
5. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
6. Euro Truck Simulator
7. Brothers In Arms: Hells Highway
8. XBOX360
10. Az Árja testvériség
Akkor írjatok a moderátorokhoz, mert ez a téma népszerű, szerintem az is marad és mivel én nyitottam, elsőbbségem van HG jog megszerzésére. -
#5975 Persze. Szerintem is kapjon még egy esélyt. -
#5974 Ez nem egészen igaz. Legalábbis szerintem. Minden emberhez más parfüm való. Reakcióba lép a bőrével, megtartja az illatát (nem örökké persze), egyszerűen illik hozzá. És vagy a bőre illata hasonlít a parfüméhez, vagy fordítva, de eddig én ezt tapasztaltam. -
#5973 #5967
Hmm... Nandusz kartell...
Én részemről, mivel hogy többszörösen is hatökörnek lettem minősítve: -6
Egy kőműves, vagy egy alagútfúró nyilván nem öltönyben megy munkába és haza.
Hazamegy, és első dolga, hogy rendbe teszi magát... -
Nandusz #5972 Nyilván ezen kívánalmaid a tetteiben nyilvánulhatnak meg. -
#5971 tetszeni tetszik nekemis, csak az 1-2 napos borosta fájdalmas tud lenni. én meg szeretek odabújni az arcához... akkor inkább a nagyon rövid szakáll, ami már nem szúrós. de a legjobb szerintem is a babapopsiii -
#5970 Én már egyszer letettem a voksomat mellette. (1 pont)
De csak abban az esetben ha higgadt és pártatlan tud maradni. Csak akkor! -
#5969 Azt azért itt meg kell jegyeznem, hogy - részemről - a parfüm is - egy határon túl - mint a hajfestés - ez utóbbi nem határon túl - nem más mint hazugság, a valóság maszkolása. Kép mutatás, egy olyan képé ami nincs. És amit nem lehet hosszú távon fenntartani.
És ebbe a képbe beleszeretni... ööö... izé... -
#5968 Vannak csajok akik szeretik a borostát. Nem is kevesen.
Én viszont a babapopsi-simaságra esküszöm. -
Nandusz #5967 Na akkor (mint stabil tag)..szavazok Ritusra, hogy újra HG legyen (remélem ezen +1 szavazatommal sikerül őt az itteni (bár számomra nevetséges 'pozíciójába' lendíteni)...hajrá -
#5966 Képzeld el, van olyan szakmunkás, aki naponta, még mielőtt a munkahelyét elhagyná lefürdik és átöltözik civil, tiszta ruhába.
Ha meg mérnők létére koszos gúnyában megy haza, az az ő igénytelensége. -
#5965 Kikívánkozott.
"Az" is kikívánkozik időnként és olykor nem lehet lapítani.
Ez most olyan volt.
Elképzelni nem tudod milyen önkontrollt gyakorolok így isss.
De csitt -
#5964 Ez nem is kérdés, nem mindenki érzi az arányokat és a mértéket. Én azokról a nőkről beszélek, akiknek a parfümje elfordítja a fejem, szinte belopja magát az illata az orromba.
Ha nem tudunk dűlőre jutni, abbahagyjuk a témát (persze az aktuálisat). Attól hogy nem értek egyet, tiszteletben tartom a másik véleményét. -
#5963 vAn akinek. Van aki kifejezetten élvezi, hogy kicsit "smirgli". -
#5962 Például azért lenne jó újra Hg-nak lennem, mert a hit, stb témájú hsz-edidet azonnal törölném.
Nem ide való!
Sorry!