Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan, ha ezt nem mondod segg hülyén halt volna meg az emberiség.
Javaslom hogy nyitsd meg a jegyzettömböt (start -> futtatás -> notepad) és oda gyûtsd csokorba a kommenteket.
Szegény.............
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Bak támadási és védekezési módszerek:
Szellemi és testi agresszió és védekezés, pl. tilalmak, korlátozások, kényszer, a másik egyéniségének megszüntetése. ("Ilyet nem csinálunk..."); nem veszi figyelembe a másik egyéniségét, és kategóriákba kényszeríti; fegyver; megbélyegzés
Mi van akkor, ha én nem akarok tanulni?
És nekem jó úgy az életem, ahogy van?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Olyan kellemesen elbeszélgetünk, folytassuk így.
Én sem értek egyet mindennel amit mond, de sokszor ír okos dolgokat is.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Tanulj meg egyedül lenni!
Ne engedd át magad illúzióknak!
A Baké:
Tenulj meg (másokat is) megérteni!
Ne általánosíts!
Ne kezdõdjön elõlrõl a sötét középkor.
Igazán kibékülhetnétek már.
Úgy sem fog megváltozni.
Én sem értem, hogy mirõl ír, de nem azért mert mûveletlen lennék, hanem azért, mert õ más világban él, mint mi.
2. Ahhoz szólok hozzá amihez akarok. Nem te fogod megmondani. Sõt, semmi közöd hozzá.
3. Azt szólok hozzá, amit csak akarok. Tudod, itt szólásszabadság van.
Az hogy megint bunkó stílusban írogatsz, ugye nem véletlen?
De ez van, így születtünk.
<#ravasz1>#ravasz1>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Trance&Friends nothing more..
Szóval ismeretek nélkül ne is próbálkozzatok fejtegetéssel.
Szinasztriával meg végképp ne.
Viszont. Az számomra meglepõ, hogy a vízöntõknek az ikrek és a mérleg jegyûeket ajánlják párkapcsolatilag, és baráti viszonyban is. Ezzel ellentétben ezek a jegyek engem ki tudnak kergetni a világból. Az összes igazán jóbarátom (és a mostani barátom is) rák, akiktõl viszont óvják a vízöntõket... Szerintem ez fura... 😊
Még csak nem is hajlamosítanak.
Semmit sem befolyásolnak.
Tömegvonzás az más tészta: az fizika.
Köze nincs az asztrológiához.
Azért lássuk be:
merészség valamit leszólni azért mert nem ismerem, nem értem a pontos mûködését, ráadásul úgy hogy semmit sem foglalkoztam vele, úgy hogy még a magenta színû T-Gombot sem nyomtam meg...
Ezért jobb azt mondani: én nem értek hozzá, nem foglalkoztam vele, nem tudom mifán terem valójában.
És ezzel nem építed le magad. Senki elõtt sem. Sõt...
Ami azt jelenti nõknél hogy:
HALAK: az érzékeny, együtt érzõ nõ. Érzékeny, jószívû, gondoskodó. Vele élni csodálatos és csodaszerû. Hosszú évek után is titokzatos marad partnere számára. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel és megtanít mindenkiben meglátni a láthatatlant. Rendkívüli érzékenysége révén képes ráébreszteni másokat olyan érzelmeikre, melyekrõl addig fogalmuk sem volt. A párkapcsolatban legfõképp a támaszt kívánja megtalálni, mert amíg egyedül van, ebben szenved hiányt. Rendkívül érzékenyen reagál a romantikus eseményekre, bármilyen áldozatra képes az igaz szerelemért.
Meghozza a szerelmet azoknak az embereknek az életébe, akik egyedül nem tudnák azt megtalálni!"
Trance&Friends nothing more..
Én pl. Vízöntõ vagyok, Bika aszcendenssel. És nagyon hülye tudok lenni. 😊 (Bár ez a Vízöntõkre alapjáraton is igaz... 😄)
Nem is ezt kívántam.
Bár megérdemelném<#hehe>#hehe>
A legtöbb emberrõl rövid ismeretség után meg lehet mondani, hogy milyen jegyben született.
Én például tipikus halak vagyok.
De vannak olyan ismerõseim szép számmal, akiknek teljesen olyan jellemvonásaik, személyiségük van, ami az adott horoszkópjukra jellemzõ.
A bolygók állása hatással van az életünkre, kell hogy legyen, a fizika miatt. De túl nagy jelentõséget tulajdonítani neki nem szabad. És nem is kell.
De attól még érdekes téma.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM