8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Z
    Jaj, ne vedd már így a szívedre! Fogadok 5 forintban, hogy nem személyed elleni támadásnak szánta Nyúháuz.
  • n3whous3
    Szerény személyem színtévesztő, ezen kívül bárkinek gondja lehet azzal, hogy most épp behatárolja mi is az a sárga, mennyire az :D
  • Rita79
    Megkérlek rá, hogy ne fikázd a topikot.
    Ha nem tetszik, állj tovább......
    Viszlát!
  • Nandusz
  • Z
    Tejóég, tényleg! És erre majd 6k hozzászólást kellett várni!!!

[FOGADJUNK, HOGY MINDENKI CSAK A 6K-S TÉKRE HAJT...MUHAHAHA]
  • salsoul
    A dolgok jellege ugyan az.
    Adott egy lufi (alap nélküli illúzió) amit mi találunk ki magunknak, és azt hisszuk róla, hogy (az igaz és) a végtelenségig lehet fújni. Hát nem. Előbb vagy utóbb kidurran.

Egyébként nem biztos hogy Buddha lesz. Inkább állat... bár most is az.
  • Z
    Hm, a mi kéne az SG-nek topikba kéne írni, hogy 1 felkiáltó jel = csak citrom sárga szín. 5 darab az átmenettel mehetne a citromtól piros színű utolsóig. A középső meg lehetne narancs. Így kinek három van, az citrom-narancsot kap.
  • n3whous3
    Egyébként meg egy nagy lófasz a téma szerintem. Mindenkinek az a jófiú meg jólány, ami a saját igénye. Mindenkinek meg van a lehetősége a boldogságra a világban, csak vannak olyanok, akiknek kicsit nehezebb és kész.
  • Fantomlovag
    Ez emlékeztet egy rock banda egyik szövegére... :D

Mindenesetre én ennyire nem vagyok borulátó. Sok szép dolog is van a világon. És az ember épít is, nem csak pusztít.
  • n3whous3
    Annyit vágok, hogy férfi parfümök 80%-a legalább vaníliát is tartalmaz alapanyagnak. Női parfümben is van egy ilyen "általános" dolog :)
  • minigirl
    Minden parfüm általános alapanyaga az ámbra, ami önmagában brutálisan büdös...
  • Z
    Akkorra mindenkiből Buddha lesz. A túlélők ülnek, és néznek ki bután a fejükből, és rájönnek: bizony mi sem találtuk meg a rendes lányokat/fiúkat.

De szerintem eléggé elkanyarodtunk az eredeti volumenétől is a témának, nem? Mert a témától is, szó se róla, de ez már egészen más kategória. Mármint a világvégéről beszélgetni az örökös nemek közti harc boncolgatása helyett.
  • n3whous3
    jáháj az más ember sry, csak az elakadásjelzők megzavarta k :A:DS:SA:SAD
  • Dick Riddick
    A parfüm kemény dolog. Egy csodás női parfüm simán el tudja venni az eszem. Nem tudom pontosan milyen alapanyagokból készülnek, de profi munkát végeznek, az tuti.
    Én is szoktam használni (férfi)parfümöt, és van is hatása. Ajánlom másoknak is.
    A fotókkal kapcsolatban: Korábban alig találtam magamról normális képet, mintha nem is én lettem volna rajtuk. Azóta ha találok képet ami nyomasan sikerült, kincsként őrzöm.
  • Nandusz
    hát igen...túlzottan hedonista szemléletű mára a világ. A természet óvása meg sztem mindenkinek EGYÉNI felelőssége (azt, hogy ezt nem lehet rajtunk számon kérni, az egy másik dolog).
  • n3whous3
    5830
  • salsoul
    Mindenhez két ember kell.
    Tehát: ha nem akarjátok, ne folytassátok.
    Részemről: értsétek az eszemhez.
    Nekem ennyi jutott észosztásnál.
  • Z
    Én már alapból úgy veszem figyelembe a lehetőségeket, mint egy matematikus. TEGYÜK FEL, hogy nincs város!

Vagy jó esetben: hol város állott, most kőhalom... (elnézést a szerzőtől, és az irodalom tanárnőtől is, aki annak idején kísérletet tett arra, hogy belém sulykolja)
  • minigirl
    Hát, látod, pont ez a baj, hogy normális ember nem kerül "hatalmi pozívióba"... :(
  • minigirl
    Nincs nekem problémám azzal, hogy csúcsragadozók vagyunk, de fölöslegesen miért pusztítjuk a környezetünket? Mert ezt tesszük nap mint nap (persze, én is, nem tagadom). Viszont amikor gáz van, akkor mindenki hibáztat mindenkit, és még véletlenül sem jut eszébe az, hogy magába nézzen...
  • salsoul
    És mi jöh ha már majd mindent felemésztettük?
  • Z
    Nyilván nem a hatalmi pozíciókban vannak a rendes fiúk. Azaz lehet, hogy vannak, de szerintem jelentős többségben vannak a bedgájz!
  • Nandusz
    azt a 'plump' írta (bár lehet ő is salsoul):D
  • minigirl
    Én is ezt írtam az #5768-ban. :)
    Bár, engem korántsem érdekel a világválság, mert mióta megszülettem, sz@rul élek. Én szivesebben figyelek oda a lelki dolgokra, és a saját belső kis világomra, a barátomra, barátaimra, családomra. :)
  • salsoul
    Egy hozzászólás számot plíz... mert úgy néz ki nem voltam tudatomnál mikor azt írtam amit idéztél, mert nem emlékszem rá (tényleg).
  • Nandusz
    CSÚCSRAGADOZÓK vagyunk:)))))...ennek inkább örülnöd kéne:))
  • Z
    Chhayya: erre én is kíváncsi vagyok. Ti. hogy illatszereket miért is ne?

Kifejezetten szeretek egy-két nem átlagos parfümöt. Cacharel pour homme-ra több nő is azt mondta mikor szagolgatták az üveget, hogy húúú, ez büdőőőőős! Fúúúúj! Aztán mikor magamra fújtam belőle egy keveset, akkor a fújolók megvadultak. Lám nem is kell jó férfi egyes nőknek, elég egy jó parfüm.
  • Dick Riddick
    Arra gondolt feltételezem, hogy egy válság közepén nem a legfontosabb dolgok közé tartoznak a parfümök és a szolárium.
    Viszont válságok jönnek-mennek, nem fog összedőlni a világegyetem. Pénzügyi válság, nem az apokalipszis lovasai vágtatnak felénk éppen. Attól mindenki odafigyelhet magára valamilyen szinten, az élet tovább zajlik.
    Salsoul és Plump: Az isten szerelmére, miért kell mindig elindítani valami átkozott veszekedést? Olvastam mindkettőtök hsz-eit, ma nyitották ki a topicot és máris nyomjátok a provokálást. Nincs személyesen bajom egyikőtökkel sem, de legyetek szívesek kevésbé provokatívan fogalmazni. Köszönöm.
  • salsoul
    Nem gondolok semmire, mert bármire is gondolok: másképp alakul.
    A dolognak van egy jellege ami ezerféleképpen nyílvánulhat meg, és azt ezerféle képpen lehet kezelni a feladathoz felnőttségtől függően.

De ezt hagyjuk mert nem a topik témája.
    Részemről a válság annyiból az hogy:
    "rendes fiúkat és rendes lányokat próbáló idők következnek"
    Meg beidegződéseket, elvárásokat, igényeket...
  • minigirl
    Én mindig is úgy tartottam, hogy az ember a legnagyobb állat az egész Földön, és mindössze azért éli szánalmas kis életét, hogy öljön. Az ember mindent elpusztít maga körül, majd azon csodálkozik, hogy rombadőlt körülötte minden.
    Tehát: hol is vannak a rendes fiúk?
  • n3whous3
    Hát úgy említetted, hogy

"ha sznob kategóriában mozogsz akkor kell fordrász, soli, a8 stb."

De lehet akkor csak elírás ^^
  • salsoul
    Oda soroltam?

Én csak az olyan dolgokra céloztam amit pl az #5885 harmadik bekezdésében említettem.
  • Nandusz
    /me [legyintés]
    Láthatólag azért te is felkészületlen vagy egy összeomlás kapcsán.
  • Fantomlovag
    A túlélési taktikák hoszabbak. De a városban túlélés is sok taktikát és technikát kíván.

Annó volt egy "edzés" nálunk. Egy szál késsel túlélni az erdőben egyedül, egy hetet. Igazából ez pszihológiai "elvonulás" volt. Eközben megértetted a világ működését. Ha nem, visszaküldtek még egy hétre... Ezt úgy tudták meg, hogy mikor elmentek érted, feltettek egy darab kérdést amire rá kellett vágni a választ. ÉS ez nem a szokásos "mikor ért napóleon" típusú kérdés volt, hanem valami igen mély.
  • n3whous3
    Most te arra gondolsz, hogy majd mennek a fiatalok bandázni és betörni mindenhova? :D
  • n3whous3
    kurva nagy hazugság barátom
  • salsoul
    Mint már vala aztat elmondtam: nem vagyok mindenttudó, feltaláló stb. kedves Nandusz.
    Én csak - mint nyilván való - egy szerencsétlen balafék cicnikus idóta tahó vagyok akivel senkinek sem kell egyet értetnie. Semmit sem kell tőlem elfogadni.

Kérdésedre a válasz:
    Ha benne vagyok a problémában, nem látom a problémát.
    Ezért nincs most (sem) probléma.
    Hogy az emberek mennyire vannak vele tisztában?
    Nos szerinted sejti a kis panelban lakó manus, hogy mennyire kivan szolgáltva? Nem sejti. Mert ha sejtené, akkor nem vett volna fel x millió forint hitelt plazmatévére...

De tudod mit mond a bagós?: a cigaretta nem ártalmas, csak a pia. Egy kicsi kell a "well"-hez.
    És mit mond a piás: a pia nem ártalmas, csak a cigaretta. Egy kicsi kell a "well"-hez.
    Mit mond a bagós cigis: egyik sem ártalmas. Egy kicsi kell a "well"-hez.

A konkrét lecke konkrétan ismeretlen.
    Csak a jellege látható.
    És mindenki testre szabva kapja.

#5879:
    Úgy függ össze, hogy rendes fiúkat és rendes lányokat próbáló idők következnek: a bizonyítás ideje.
    Kiderül mennyire válik állattá az ember ha úgy hozza az élet...
  • n3whous3
    Szoli az réteg dolog, de jó Isten, te a fodrászt is a felsőbb kategóriába sorolod? Azért az már durva :D
  • Z
    Én már most nagyon-nagyon de nagyon-nagyon hasznos dolgokat tanulok. Kötélcsomózás, célbalövés, alapvető vegyi, orvosi, túlélési ismeretek. Hogyan kell egy saját mezőgazdasággal boldogulni, hogyan kell a természetben található dolgok segítségével házat építani, stb...mert Einstein bácsi megmondta, hogy nem tudja, mivel vívják a 3. VH-t, de hogy a negyediket kövekkel, és botokkal, az tuti.
  • n3whous3
    Azért adj már magadra, akármi is vagy... Nem azért kell szépen öltözni, mert az úgy "kell", hanem mert talán ezzel is szeretnél a leendő/aktuális párodnak imponálni (már megint ezt a szót mondom :D)