8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Sir Quno Jedi
    Ha meghal emiatt, akkor GYENGE volt. Magától nem lehet senkit sem megvédeni, hiába is tömöd antidepresszánsokkal.
  • Jacky
    Ja és ne gyertek többet ezzel a képmutató dumával hogy "tiszteletben tartom a döntését"!
    Ez egyáltalán nem tiszteletben tartás. Kezelés kell nekik és idő.
  • Jacky
    Szerintem inkább te gondolkodj el azon, hogy van aki meghal egy szerelmi bánat miatt.
  • Jacky
    Most erre idéznem kell: "azt meg én tudom nehezen elképzelni, hogy érzelmileg kötődnék egy ENNYIRE hülye és agyhalott zombihoz"

Nincs szóbajöhető esélye annak, hogy egy ilyen lány legyen a barátnőm. Egész egyszerűen felismerem a lelkileg ennyire instabil embereket. A munkám olyan, hogy egész nap emberekkel érintkezem, másrészt néhány kapcsolat is mögöttem van, ami sok tapasztalattal szolgált.

De mégis, mondjuk rá, hogy beleesek egy ilyen csapdába, csak az elmélet kedvéért. Nemet mondanék neki, elmagyaráznám, hogy miért (nem szeretem már, stb.).
    De nem ez a lényeg. A lényeg, hogy nem tárnám ki az ajtót és nem mondanám azt neki, hogy nesze itt az erkélyem, ha a 6. emeletről kiugrasz, letudtuk a problémát!
    (A kérdéssel sincs minden rendben, mert ilyen már nincs nagyon régóta, hogy "élete végéig ellátod". Az egykeresős családmodellnek régen vége.)
  • HTS s3rg1nh00
    tudod van aki a tipikus qrwa,pont tegnap láttam egy kabarét amiben elmondta a manus mit mond a csaj és h.ez mit jelent...itt is van.
    aztán van akit csak az érzelmei vezérelnek,valószínűleg ebbe a kategóriába tartoznak az ilyen depis fajták is,akik az észérveket csak legvégső esetben veszik figyelembe.
    no és van az ideális,aki megfelelő mértékben vesz mindkettőből.ritka az ilyen is,mint a "rendes fiú",de meg lehet találni.
  • salsoul
    "salsoul:nem olyan nőkkel találkoztál,akiket egy sorral feljebb "ideális nő" definícióval láttam el:)"

ööö... megint nem visz az agyvelőm...
  • HTS s3rg1nh00
    az ideális a kettő kombinációja-bármilyen nehéz is,szerelem ügyében mindig észérvek alapján kell gondolkozni,és ritka az olyan nő,aki ilyet is tud.
    salsoul:nem olyan nőkkel találkoztál,akiket egy sorral feljebb "ideális nő" definícióval láttam el:)
  • NessieGraf
    Én már sokféle embert láttam, de olyat, aki ilyenkor elfogadja a kötelet, soha. Mert önkéntelenül felmerül benne a kérdés: Miért kéne meghalnom?

Az élethez ragaszkodás és a más irányba indított gondolkodás sokat segíthet hirtelen. Utána már lehet pszichológussal időpontot egyeztetni. Sokan ugyanis nem tartanak pszichológust otthon, hogy pl. hajnali 2-kor kivegyék a szekrényből.

Úgyhogy maradjunk abban: nem ők érzéketlenek, te nem gondoltál bele a helyzetbe.
  • salsoul
    És ez még csak a kezdet :DDD
  • Sir Quno Jedi
    merazvagy!:DDD
  • salsoul
    én ezzel maximálisan tisztában vagyok

mikor a házasságról beszéltünk akkor sem engedtek a rószaszín látószögből

és rögtön bunkó életellenes meg milyen is még?... várjál... igen földönkívüli, érzéketlen stb jelzőkkel lettem illetve.
  • Sir Quno Jedi
    Tiszta sor. De nem biztos, hogy szükségem van egy ennyire kiismerhetetlen, pillanatnyi érzelemhullámzásában sorsokat és életeket, talmi üveggyöngyért felrúgó "IZÉ"-re, ami az általad leírt tipikus nőként fogható fel. Szal. term. igazad van, de épp ezért van nekem is a saját szempontomból. :D
  • Sir Quno Jedi
    Mit nő ki?!??!? Az Isten szerelmére, itt felnőtt emberekről beszélünk tudtommal és nem gyerekekről?! Azt már nem lehet kinőni csak úgy.
  • HTS s3rg1nh00
    és itt rontod el,a nők nem igazán hallgatnak az észérveikre,hanem az érzéseiket helyezik előtérbe.ezért van az h.hiába is próbálnád észérvvel bizonyítani,milyen jó pasi vagy...lehet jön valaki aki megajándékozza a szívét egy képpel,amihez valamiért jó emlék kapcsolódik a lányban(tipikusan szeretik mondjuk a naplementét,vagy a csillagok bámulását...esetleg egy kedvenc virággal teli rétet),máris kukába dobna téged miatta.
  • salsoul
    Jacky.

Tegyük fel egy lányka azt mondja neked, hogy akaratod ellenére vagy feleségül veszed és gyerekeket csinálsz neki és élete végéig ellátod vagy kinnyifantja magát.

Mit teszel?
  • Sir Quno Jedi
    Szoktam volt tükröbe nézni. Nekem simán megy, tiszta a lelkiismeretem. A cinikusság nem bűn, de a többi sem. Idővel ha eleget taposnak és ütnek, az ember már nem lesz olyan burokbanszületett hepiazélet fanatista. Szvsz.
  • gabo91
    Persze, mindennek megvan az oka, annak is, hogy miért lett olyan hogy jutott odáig hogy zsarolásal probálja megtartani magának a másikat. Bárkiből lehet boldog ember és bárkiből lehet depressziós is.
    Mindenkinek az adott helyzete szablya meg a véleményét is. Nem kell megsajnálni az ilyeneket, de beléjük se kell rugni, pszichológus majd segít (vagy nem).
  • Jacky
    Mindenki változik, pár év múlva egy mostani "érzelmi zsaroló" teljesen normális emberré is válhat, mert kinövi.
    De akkor se fogok "kötelet adni a kezébe"!
    Lehet hogy megteszi. Mert nem olyan amilyennek gondolod és esetleg komolyan gondolta. Tudom, ti felvállalnátok a kockázatot, mert leszarjátok a másikat. Én meg nem.
  • salsoul
    Így van.

Az ember vagy magától változik, mert változni akar saját döntés miatt,

vagy az első adandó alkalommal visszaesik.
  • Jacky
    Süt a hsz-eitekből, hogy mennyire cinikusak vagytok. Nem látjátok magatokat egy tükörben? Ideje volna belenézni.

Ha máshogy viselkednének, mint ahogy írták, akkor minek írnak ide ilyeneket? Mert attól lesznek nagyfiúk? Nem valótlanságokat kell ide írni.

Nem is rólad írtam eredetileg, csak becsatlakoztál melléjük menetközben..
  • Sir Quno Jedi
    Túl sok a HA. A pszichológus nem ad neked új jellemet és nem is tudja megváltoztatni a személyiséged (már ha van). Ez tipikus szemforgató farizeus hozzállás, hogy majd jól meggyógyítják a "szakemberek". Ilyen nincs, ezt jobb is elfelejteni. A dilidokik nem Istenek (nagyon nem). CSAKIS magadtól gyógyulhatsz meg. De ez már egy másik téma...
  • Jacky
    Ezzel sem értek egyet. Még lehet belőle normális ember, ha pszichológustól segítséget kap vagy idősebb lesz.
    Az a legszomorúbb, hogy ilyeneket magyaráznom kell egyáltalán nektek.
  • Sir Quno Jedi
    Nos egyrészt akihez az ember érzelmileg erősen kötődik, azzal nehéz ám érzéketlennek és cinikusnak lenni, ergó ők is másképp viselkednének adott helyzetben. Másrészt viszont azt meg én tudom nehezen elképzelni, hogy érzelmileg kötődnék egy ENNYIRE hülye és agyhalott zombihoz. Érted?!
  • salsoul
    Az első mondatodat most nem nagyon értem mire mondod, vagy mit mondasz vele.

A második részhez:
    Csernus mondott egy jó dolgot:
    vannak a nő-nemű emberek és vannak a nők
    meg vannak a hím-nemű emberek és vannak a férfiak
  • Jacky
    Nem arról beszélek, hogy hagyjuk magunkat érzelmileg zsarolni! Én se hagynám magam. De nem állnék hozzá ilyen cinikusan mint ti! Ez a marhanagy különbség köztünk.
    Nem szeretem az érzéketlen, cinikus, önző és pesszimista embereket mint salsoul és kocsisgabor9999. Sajnálatos, hogy ilyenek egyáltalán léteznek.
  • Sir Quno Jedi
    Pontosan. Ha tiszteletben tartod őt, akkor hagyod, hogy meghaljon, hiszen ő ezt választotta. Előtte persze felhívhatod a figyelmét a "logikáján" tátongó kontinensnyi résekre, de a többi az ő dolga, nem állhatsz mellette 7x24órán át őrt...
  • salsoul
    Nem kívánom én senki halálát, és az öngyilkossággal sem értek egyet.
    Ha egy nő az amlített dologgal jönne hozzám elmagyaráznám, hogy miért nem jó ötlet amit tervez.
    Ezt vagy megérti vagy ...

... ha továbbra is elrettenthetetlenül ragaszkodik tervéhez, hát rajta.

Tiszteletbe tartom ezt a döntését is.
  • gabo91
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő, aki energiavámpír, az vagy menjen és keressen magának másik áldozatot, akit lehúzhat magához a mocsárba, vagy tényleg jobb ha távozik az élők sorából (is). Amúgy az ilyeneknek csak a szájuk nagy, nem olyan könnyű ám meghalni...
  • Jacky
    Nem, azért mert egy másik ember halálát kívánod! Még mindig nem érted kocsisgáborral együtt?
  • Sir Quno Jedi
    Akikről írsz, azok nem ütik meg az emberréválás alapmércéjét szvsz. A lány azért nem, mert hülye, befolyásolható és igénytelen, a pasi meg szimplán egy kis gennygóc.

Mi lenne, ha EMBEREKRŐL beszélgetnénk?! :D
  • gabo91
    Örülj neki, én gyenge vagyok és befolyásolható... örülnék ha nem ilyen lennék...
  • gabo91
    Igen szerintem érzéketlen vagy és buta, DE nem vagy hülye hogy tönkre tedd magad más miatt, és gyenge sem hogy zsaroljanak. Ilyen szituációban jó döntést nem lehet hozni, mindenképpen vesztesz valamit. Mérlegelés kérdése.
    Jó ez igy tényleg buta, hogy kötelet adnál a kezébe, gondolom azt akarod kifejezni, ha ezt mondaná megmondanád neki hogy "nem érdekel mit csinálsz". Igy mégis finomabb.

Nem rég ejtettek pofára akkor pont egy eféle dolog miatt történt ez. A lány folyton veszekedett a gyerekkel, buta volt vele a srác mindig, ha szakitani akart a csaj a gyerek elkezdte zsarolni. Nem megy el vizsgázni, (23 éves, csaj 18) tönkre teszi a saját életét, véget vet életének stb. közben fetrengett a földön és hányt. Ezt kb havonta kétszer eljátszották, sokadik alkalom után betelt a pohár. Lány értelmes (volt akkor még) berágott rá és szakitott vele, elvolt egy 2-3 hétig aztán mégiscsak megsajnálta (gyerek persze csak átakarta vágni mert ugyanugy elment vizsgázni, leszarta a lányt) meg persze közeledett a nyaralás időpontja igy kibékült vele aztán mentek nyaralni...
  • NessieGraf
    Olyan dolgokat próbálsz elérni, amiről azt hiszik, teszik. Ezért soha nem fog nekik hiányozni egyik sem.

Más:

Ezen iszonyúan ledöbbentem: ez a színvonal hihetetlen számomra, hogy vonzó lehet. [link=http://www.tutipasy.extra.hu/]Ezután beszéljünk arról, mi a nő fogalma.[/link]
  • salsoul
    Azért mert rajtam nem fog az érzelmi zsarolás?
  • Sir Quno Jedi
    midenkinek vannak érzései imho
  • Jacky
    Akinek érzései sincsenek, távolról sem nevezhető rendes fiúnak. Nem is értem, hogy te és a hozzád hasonlók mit keresnek itt egyáltalán, ebben a topicban?
  • 30Dani
    egy szó: pyx
  • salsoul
    Köszönöm,
    de én az életemet nem hagyom tönremenni más hülyesége miatt.

Sajnos az emberek 90% érzelmi parazita, érzelmi roncs.
    És inkább ezért tart ott Mo ahol.
  • Jacky
    Gratulálok neked is. Az ilyenek miatt tart ott Mo. ahol tart.