8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • NessieGraf
    Párod született pszichológus! Remek megoldás.
  • koryne
    Párom csinálta ezt nem is olyan rég az unokaöccsével:
    a kölök most ment suliba és ugye ott sok szép dolgot tud tanulni a többi gyerektől, a legjobb nevelés ellenére is. A középső ujját nagyon szerette mutogatni, szülei, nagyszülei nem kis megrökönyödésére. Mindenki ott szörnyülködött, hogy "Petike, nem szabad" meg hasonlók, közben a gyerek meg vigyorgott, mint a tejbetök. Mikor nekünk is bemutatta tudományát, akkor párom valami irgalmatlanul kiröhögte :) A gyerek szájáról lehervadt a mosoly, utána párom egy darabig cukkolta is vele. Soha többet nem láttuk a gyerektől az ominózus kézmozdulatot.
  • NessieGraf
    Az a baj, hogy te azt hiszed, nem értesz egyet. Többen tudjuk, hogy szót se értesz abból amit olvasol.
  • Jacky
    Újra mondom, a kiindulópont a 2293-as, majd a 2300-as hsz. volt.
    Azóta sem értek egyet és nem is fogok.
    Azt meg tessék már végre megérteni, hogy van aki komolyan gondolja azt amit érzelmi zsarolásnak hívunk. Lehet hogy 100-ból 1, de van.
    Az a különbség köztünk, hogy titeket nem érdekel az az egy sem, engem igen.
    Én azon csodálkozom, hogy van ilyen embereknek egyáltalán normális kapcsolatuk? Vagy van kapcsolatuk de nem normális, hanem csak jól álcázzák valódi önmagukat?
    Még szerencse, hogy én nem vagyok ilyen megkeseredett, cinikus.
    Ezzel részemről lezártam ezt a parttalan vitát. Nyissátok csak ki az ablakot nyugodtan, öljétek meg a barátnőtöket, barátotokat
  • Sir Quno Jedi
    Jah, ez pont olyan, mint mikor a gyerek az Istennek sem eszik. Minél jobban tukmálod, meg részt veszel a játékában, annál jobban megmakacsolja magát. Ilyenkor szépen össze kell pakolni a kaját, felállni az asztaltól és azt mondani, rendben, ha nem akarsz, akkor ma nem eszel kisfiam és otthagyni a rákba. Ennyi. Ez általában hat.
  • salsoul
    ott a pont
  • salsoul
    az meg a másik, hogy jobban félnek a haláltól mint a szakítástól
  • koryne
    Sztem senki nem hagyna vagy segítene meghalni egy embernek. Ez a "Tessék, itt van hozzá a kötél" nálam inkább a "Vedd már észre magad, te idióta!" mondattal egyenlő.
    Néha nem árt egy kis sokkterápia, feltéve, ha a sokkoló fél utána féken tudja tartani a sokkolandót, ha úgy hozza szükség.
  • salsoul
    Megint nem a kérdésre válaszolsz.

Redukáljuk le a dolgot.
    Van egy digitális szitu. Tehát 0 vagy 1.
    0 - hozzámész a nőhöz és gyerekeket csinálsz neki akarod ellenére és ezzel megmented életét
    1 - nem mész hozzá, nem csinálsz neki gyerkekeket akaratod ellenére, de ő önyilkosságot követ el amit sem te sem hatóságok nem tudnak megakadályozni.

Nos?
  • Jacky
    És ezt miért kéne ismernie mindenkinek, he?
  • Sir Quno Jedi
    Nem, én nem segítenék meghalni egy embernek, mivel az "ember" nem halna meg, csak fenyegetőzik vele, mert hülye. (ha mégis, az benne van a pakliban)
  • Jacky
    Értelmetlen elméleti kérdésekre minek válaszolni?

Arról volt szó, hogy mennyire durván viselkednétek egy adott helyzetben.
    Hagynátok meghalni egy embert. SŐT SEGÍTENÉTEK MEGHALNI EGY EMBERNEK!
    Érzéketlen, cinikus banda! És ti embereknek nevezitek magatokat?
    Tényleg elég volt belőletek.
  • NessieGraf
    (legyint.) Megkérem Salsoult, magyarázza meg neked.
  • salsoul
    OFF

Trék = track = sáv, hangsáv egy audió cd-n

de a köznyelv a számokra mondja.
    Van egy jó zeném/számom -> van egy jó track-em

ON
  • Jacky
    Te meg ne oszd az észt, mert az a hsz. érthetetlen. Mi az a trék? Ezt szerinted mindenkinek meg kell értenie elsőre?
    Mondok majd neked olyan értelmetlen szavakat amiket te nem értesz és majd jól kigúnyollak. Szeretnéd?
    Akkor ne szólj be légy szíves.
    Kezdem úgy érezni, hogy Nandusznak igaza volt...
  • salsoul
    de meg ha meg toldás nélkül
  • salsoul
    És mi lenne ha szimplán csak direktben válaszolnál végre a kérdéseinkre?
  • Jacky
    Te meg ne hajtogasd itt állandóan hogy mellébeszélek! Azt gondolod, hogy ettől majd neked lesz igazad vagy mi? Durva vagy és kész. Ez tény. Nem kell itt takaróznod ilyenekkel.
  • Jacky
    Mivel aludnom kell, én mára befejeztem. Holnap is vár a munka.
    Túlságosan sok itt a topicban a negatív sugárzás, ennyi elég is volt ebből mára.
    Ez nem azt jelenti, hogy meggyőztetek, mert nagyon nincs igazatok. Csak hát úgy gondoljátok, hogy sok lúd disznót győz.
    Majd megvárok még én is több embert, aki nem ennyire sötéten, cinikusan és pesszimistán látja a dolgokat és nem csak én fogok egyedül harcolni késő éjszaka hármótok ellen.
    Vissza kéne térnünk ahhoz az alapvető durva dologhoz, amit szóvá mertem tenni, mégpedig a "kötelet adok a kezébe" c. kifejezéshez.
    Ez egy nagyon-nagyon rossz hozzáállás és sajnállak titeket, hogy ilyenek vagytok.
  • salsoul
    http://www.youtube.com/watch?v=jOqiolytFw4
  • salsoul
    http://www.youtube.com/watch?v=HAzJ_7CeWbc

http://thisismynewshit.blog.hu/2008/03/31/szomoru_vasarnap_gloomy_sunday
  • koryne
    Ja, ez biztos plusz pont :D
  • NessieGraf
    Ennél érthetőbben csak olyanoknak lehet akik képtelenek az önálló gondolkodás nemes művészetére.
  • koryne
    1x engem is zsarolt a volt "párom"... A torkához nyomta a kést és készült, hogy magába szúrja, ha nem vonom vissza, hogy szakítsunk (kicsit még vérzett is nyaka). Akkor visszavontam. Aztán néhány hónappal később nem vontam vissza, mikor ugyan ezt egy schnitzerrel játszotta el. Csak kivettem a kezéből. Utána a 2.-at és a 3.-at is. Hazament és azóta 1 óránál többet nem töltöttünk egymás társoságában.
  • salsoul
    Jacky megint mellébeszélsz.

Már rég az ablakbpárkányon áll.
    És nem te nyitottad ki az ablakot, hanem ő már úgy várt.

Sajnos a tűzoltólétra csak 20. emeletig ér fel.
    És a tetőről leereszkedő ablakmosó kocsi csörlője tönkrement.

Nos?
  • Sir Quno Jedi
    Mer van MSN-je?!?? :DDD
  • Jacky
    Nem tudom miről beszélsz. Érthetőbben lehetne?
  • Sir Quno Jedi
    Pont azt akarja, hogy ne nyisd ki neki, rántsd vissza és védd meg és újra szívhassa a véredet és szellemedet 1xrre. Ilyenkor sokkoló tud lenni ám a valóság.
  • salsoul
    És ki volt a felelős?
  • NessieGraf
    Nem jó. De neki és a környezetének egy életen át szenvedni az ő lelki zsarolása miatt? Többeknek élőhalottként élni azért, mert ő zsarol? Az jó? Ugyanis sokan csinálják egy életen át.

Az egyik szomszédom a feleségét annak haláláig zsarolta. Míg élt az asszony eltartotta őt. Aztán meghalt. Ember átjött zokogni. Meg öngyilkos leszek... Nem volt egyszerű, mert eléggé skizoid egyébként. Azt kérdeztem: Két pofont, vagy erős kötelet kérsz inkább? Egy hét múlva már volt munkahelye.

De tudnék még mesélni szépeket ilyen zsarolókról. Különféle módszereik vannak. És csak egyetlen út vezet a gyógyulásukhoz: nem szabad engedni, hogy hatásosnak érezzék az eszközt.
  • Jacky
    Te kinyitod neki az ablakot, én meg nem. Ennyi a különbség köztünk. Elég nagy.
  • salsoul
    Anno volt egy trék.
    Szomorú Vasárnap (Gloomy Sunday).

Sorra nyiffantották ki magukat az emberek...

Vajon miért?
  • Sir Quno Jedi
    Azok nem is felnőttek.
  • Sir Quno Jedi
    Hun a faxban találtatok ti MO-n a 45. emeleten albit?!??! :D
  • Sir Quno Jedi
    Okos nőkkel az a baj, hogy általában nagyságrenddel okosabbnak hiszik magukat, mint amilyenek. Én mondjuk a többdiplomás okostojglikhoz szoktam életem során, akikhez képest okoska törp szerénykedő kis kuka. Nos az ilyenekkel szemben (pláne mikor nekiállnak okoskodni) egy nem túl IQfighter, de magát nem is annak tartó "butuska", de aranyos és kedves hölgy bizony olykor nagyon vonzó alternatívának tűnhet. Persze nem mindig és vannak VALÓBAN okos nők, akiknek ez nem szállt a fejébe és meg tudják magukat húzni, nem akarják szent feminista kereszteshadjáratban bebizonyítani, hogy az egész férfinemnél oda-vissza okosabbak és punktum. Csak az ilyenek már kora lányságuktól fogva foglaltak tapszatalataim szerint, na vajon miért...
  • koryne
    Na, te pl mitől vagy rendes fiú? :)
  • salsoul
    Mellé beszélsz Jacky.

A muff már ott áll ugrásra készen az ablakban a 45-ik emeleten.
    És a válaszodra vár.
  • Jacky
    Sok felnőtt csak úgy néz ki kívülről mintha felnőtt lenne. Azért ennyit már tudhatnál.
  • ChuckyHUN
    ÉN rendes fiú vagyok vegyetek fel msnen^^:)))))))))
  • koryne
    Elég érdekes, hogy nem egyszer olvastam már olyasmiket fiúktól / férfiaktól lányokról / nőkről, hogy "Dehát mi így szeretjük őket", "Nem az eszük miatt szeretjük őket", "Ha egy nő butus, akkor aranyos", stb. Ennek ellenére legalább ugyan ilyen gyakran olvasom, hogy ezeket kérik rajtuk számon. Akkor hogyisvanez? Tisztázzuk: most milyennek is kell lennie egy nőnek? Vagy a másik fele: milyen legyen egy férfi, hogy egy nő "rendes"-nek titulálja?